..::Dieta Plaż Południowych - część XI ::.. - Strona 143 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-13, 19:51   #4261
asmenaa
Zakorzenienie

Dot.: ..::Dieta Plaż Południowych - część XI ::..

Cytat:
Napisane przez emi_lka Pokaż wiadomość
Zbyt często, to znaczy? Zastanawiam się, bo sama robiłam 9 miesięcy temu...

A propos jeszcze słodzików - czy przy ich użyciu można wyczarować "coś słodkiego" w I fazie?
Zalezy jak jadlas w ciagu tych 9miesiecy. Czy potrzebujesz "postu" zeby odzwyczaic sie od np slodyczy.

Jasne, ze sie da
na twe wierne serce
Przyjdzie czas spotkać się
potarmosić uszy
lub razem na spacer znowu gdzieś wyruszyć
Lecz dziś sobie śnij

Małymi kroczkami do celu!
asmenaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-14, 09:12   #4262
uosobienie_melancholii
Raczkowanie

Cytat:
Dzięki Dziewczyny za propozycję słodzików, ale na pewno nie spróbuję.
Ale spróbuję odstawić cukier w ogóle
Ksylitol to naturalny cukier z brzozy, o kaloryczności słodzika. Jest w dodatku zdrowy dla zębów i dziąseł Jedyny powód, dla którego ja go nie stosuję jest to, że kosztuje jakieś 20zł / 250 g w Almie... a to dla mnie ciut za drogo.

dziewczyny, już chcę do Was dołączyć! Jeszcze kilka dni. Nie wiem, czy zgodnie z planem zacznę już w sobotę, bo jest jakaś impreza, a w niedzielę rodzice chcą mnie wziąć na obiad, więc na spokojnie zacznę w poniedziałek i będę miała 2 tygodnie spokojnego szamania Ifazowego jedzonka
Stary 2012-03-14, 09:30   #4263
asmenaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez uosobienie_melancholii Pokaż wiadomość
Ksylitol to naturalny cukier z brzozy, o kaloryczności słodzika. Jest w dodatku zdrowy dla zębów i dziąseł Jedyny powód, dla którego ja go nie stosuję jest to, że kosztuje jakieś 20zł / 250 g w Almie... a to dla mnie ciut za drogo.

dziewczyny, już chcę do Was dołączyć! Jeszcze kilka dni. Nie wiem, czy zgodnie z planem zacznę już w sobotę, bo jest jakaś impreza, a w niedzielę rodzice chcą mnie wziąć na obiad, więc na spokojnie zacznę w poniedziałek i będę miała 2 tygodnie spokojnego szamania Ifazowego jedzonka
dolaczaj! wiecej nas, wiecej wsparcia
na twe wierne serce
potarmosić uszy
Lecz dziś sobie śnij

Stary 2012-03-14, 14:02   #4264
mokka_kk
Raczkowanie

Smile Dot.: ..::Dieta Plaż Południowych - część XI ::..

hejka, chciałam się przywitać z Wami, podczytuję trochę i plażuję, dziś mój 6sty dzień pierwszej fazy, na początku szło jak po maśle, zero ciągot do słodkiego, ale jak wczoraj poszłam do sklepu po migdały to wróciłam z lodami śmietankowymi (bez cukru) które pierwszy raz na oczy ujrzałam i niestety połowę zjadłam zdejmując kurtkę... niby dozwolone 75-100kcal dziennie, ale mam dziwne wyrzuty sumienia. Poza tym zrobiłam pyszne danko z fasolki mung i curry, które nawet zaskoczyło TŻ, co nie było zamierzone (podjadł mi trochę;P)

SB2 dzień 17
włosy: pokrzywa, olejowanie, masaż
mokka_kk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-14, 14:10   #4265
asmenaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mokka_kk Pokaż wiadomość
hejka, chciałam się przywitać z Wami, podczytuję trochę i plażuję, dziś mój 6sty dzień pierwszej fazy, na początku szło jak po maśle, zero ciągot do słodkiego, ale jak wczoraj poszłam do sklepu po migdały to wróciłam z lodami śmietankowymi (bez cukru) które pierwszy raz na oczy ujrzałam i niestety połowę zjadłam zdejmując kurtkę... niby dozwolone 75-100kcal dziennie, ale mam dziwne wyrzuty sumienia. Poza tym zrobiłam pyszne danko z fasolki mung i curry, które nawet zaskoczyło TŻ, co nie było zamierzone (podjadł mi trochę;P)
witaj nie miej wyrzutow sumienia za rzeczy dozwolone!
na twe wierne serce
potarmosić uszy
Lecz dziś sobie śnij

Stary 2012-03-14, 14:53   #4266
emi_lka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asmenaa Pokaż wiadomość
Zalezy jak jadlas w ciagu tych 9miesiecy. Czy potrzebujesz "postu" zeby odzwyczaic sie od np slodyczy.

Jasne, ze sie da
Jadłam przez ostatnie dwa miesiące tłusto, mącznie i słodyczowo w nieracjonalnych ilościach.

Masz jakiś wypróbowany przepis, który mogłabyś polecić?

Cytat:
Napisane przez uosobienie_melancholii Pokaż wiadomość

Dzięki za informację o ksylitolu

--------------------------------------------

U mnie dziś całkiem nieźle. Na obiad zaplanowałam fasolkę w sosie pomidorowym z chilli i szałwią - wyszła pyszna
emi_lka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-14, 15:00   #4267
asmenaa
Zakorzenienie

Cytat:
Jadłam przez ostatnie dwa miesiące tłusto, mącznie i słodyczowo w nieracjonalnych ilościach.

Masz jakiś wypróbowany przepis, który mogłabyś polecić?

Dzięki za informację o ksylitolu

--------------------------------------------

U mnie dziś całkiem nieźle. Na obiad zaplanowałam fasolkę w sosie pomidorowym z chilli i szałwią - wyszła pyszna
Ja robię tylko 1 tydzien fazy pierwszej ze wzgledu na to, ze wlasciwym etapem chudnięcia jest faza II.

W drugiej fazie latwiej pokombinowac o deserki ale w pierwszej np:
1) kogel mogel slodzik
2) jogurt zelatyna kakao slodzik
3) serek wiejski plus kakao albo orzechy albo slodzik- choc ja bym tego nigdy nie zjadla bo dla mnie wieśniak to tylko na slono
4) jogurt z aromatem i slodzikiem
na twe wierne serce
potarmosić uszy
Lecz dziś sobie śnij

Stary 2012-03-14, 15:15   #4268
emi_lka
Zakorzenienie

Cytat:
Ja robię tylko 1 tydzien fazy pierwszej ze wzgledu na to, ze wlasciwym etapem chudnięcia jest faza II.

1) kogel mogel slodzik
3) serek wiejski plus kakao albo orzechy albo slodzik- choc ja bym tego nigdy nie zjadla bo dla mnie wieśniak to tylko na slono
Dzięki
Ja jeszcze wymyśliłam bezy ze słodzikiem... ale na razie nie mam czasu na taką zabawę Najpierw musiałabym znaleźć jakiś słodzik, pokonać wewnętrzny opór i cierpliwie suszyć bezy

Ja jestem na diecie zawsze biedna, bo nie jadam jajek i serka wiejskiego. Plasterek chudej wędliny z dodatkami też w ogóle mnie nie zachęca.Mam problem ze śniadaniami...
Na razie jem sałatki z dodatkami warzywnymi i jakimś źródłem białka oraz jogurty naturalne, ale boję się, że niedługo nie będę mogła na to patrzeć.

---------- Dopisano o 16:15 ---------- Poprzedni post napisano o 16:14 ----------

Też dziś przemknęło mi przez myśl, żeby zrobić tylko tydzien I fazy, ale myślę, że to po prostu moja wewnętrzna próba uniknięcia dyskomfortu restrykcyjnej diety. Potrzebuję tych dwóch tygodniu oczyszczania.
emi_lka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-14, 15:26   #4269
Amani
Zakorzenienie

Cytat:

1) kogel mogel slodzik
robiłaś kogel mogel ze słodzikiem? ja raz spróbowałam, wyszła mi jakaś gorzka karmelowa paciaja....

-26kg

Amani jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-14, 15:51   #4270
asmenaa
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki
Ja jeszcze wymyśliłam bezy ze słodzikiem... ale na razie nie mam czasu na taką zabawę Najpierw musiałabym znaleźć jakiś słodzik, pokonać wewnętrzny opór i cierpliwie suszyć bezy

Ja jestem na diecie zawsze biedna, bo nie jadam jajek i serka wiejskiego. Plasterek chudej wędliny z dodatkami też w ogóle mnie nie zachęca.Mam problem ze śniadaniami...
Na razie jem sałatki z dodatkami warzywnymi i jakimś źródłem białka oraz jogurty naturalne, ale boję się, że niedługo nie będę mogła na to patrzeć.

---------- Dopisano o 16:15 ---------- Poprzedni post napisano o 16:14 ----------

Też dziś przemknęło mi przez myśl, żeby zrobić tylko tydzien I fazy, ale myślę, że to po prostu moja wewnętrzna próba uniknięcia dyskomfortu restrykcyjnej diety. Potrzebuję tych dwóch tygodniu oczyszczania.
Nigdy ich nie robilam ale na pewno by byly pyszne. Tylko oczywiscie trzeba kupic slodzik, ktory nadaje sie do pieczenia!

Oj, nie lubisz jajek i serka wiejskiego? To ciezko
Ja- jesli nie mam co zjesc na sniadanie to jem to samo co na obiad

Tylko, ze wlasciwy etap chudniecia to faza II

Cytat:
Napisane przez Amani Pokaż wiadomość
robiłaś kogel mogel ze słodzikiem? ja raz spróbowałam, wyszła mi jakaś gorzka karmelowa paciaja....
Robilam
ze slodzikiem i kakaem bo bez niego bym nie tknela
na twe wierne serce
potarmosić uszy
Lecz dziś sobie śnij

Stary 2012-03-14, 16:34   #4271
mama monia
Przyczajenie

GG do mama monia

Cytat:
Ja też mam jakiś dziwny odrzut od wieśniaka i za często nie mogę go jeść, ale ostatnio bardzo mi podpasował bardzo prosty zestaw: zwykły biały ser 0% pokrojony w plastry, na to plastry pomidora, posolone, popieprzone a na to natka pietruszki - wyjątkowo mi to ostatnio smakuje, takie polskie caprese Oprócz tego czasami jadam makrelkę wędzoną, dzisiaj kupiłam brzuszki łososia. Wiem, że to tłuste, ale ryby chyba wszystkie można, a ja je uwielbiam, więc zawsze to jakaś odmiana.
a teraz kolejne 10...
mama monia jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-03-14, 16:47   #4272
asmenaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mama monia Pokaż wiadomość
Ja też mam jakiś dziwny odrzut od wieśniaka i za często nie mogę go jeść, ale ostatnio bardzo mi podpasował bardzo prosty zestaw: zwykły biały ser 0% pokrojony w plastry, na to plastry pomidora, posolone, popieprzone a na to natka pietruszki - wyjątkowo mi to ostatnio smakuje, takie polskie caprese Oprócz tego czasami jadam makrelkę wędzoną, dzisiaj kupiłam brzuszki łososia. Wiem, że to tłuste, ale ryby chyba wszystkie można, a ja je uwielbiam, więc zawsze to jakaś odmiana.
Ja mam rowniez odrzut od wiesniaka, jest okropny szczegolnie ten light uzywam go jako sosu do miesa albo do salatki
na twe wierne serce
potarmosić uszy
Lecz dziś sobie śnij

Stary 2012-03-14, 20:25   #4273
telik
Wtajemniczenie

GG do telik
Asmena - to faktycznie niezłe wynalazki można kupić w Uk. Tez miałam okazje jeszc prawdziwa mozzarelle z mleka bawoła. Mmmmmhhhhh

Co do grzeszkow, to oczywiście Sb to dieta dla ludzi i oczywiste jest ze nikt nie będzie idealnie jadł wg zasad. Ale myśle ze dobrze mieć świadomość co jest dozwolone a co nie. Dlatego muszę obronić Ilone która jako wieloletnia plazowcza chciała pomóc.

Dla mnie mozzarelle tez zawsze się kwalifikowala się do tej grupy co sery żółte ze względu na zaw. Tłuszczu.

Ale nie kłócmy się już kobitki, bo to forum jest żeby sobie pomagać

Sent from my iPad using Tapatalk HD
Stary 2012-03-14, 20:27   #4274
aam
Zadomowienie

Zrobiłam drugie podejście do czekoladowych muffinów (z fasoli) i znów średnio wyszło
Za pierwszym razem miałam zły słodzik (co z tego że na opakowaniu było info że do pieczenia), a teraz znów okazało się że dałam za dużo kakao i są gorzkie przez to Tzn dałam mniej niż w przepisie, ale widać moje ciemne kakao jest za mocne i tak Jakoś planuję zjeść te babeczki, ale nie wiem czym mogę je osłodzić trochę, mogę jeść z bananem ale hmm taki średni ten pomysł mi się wydaje

Z pozytywnych rzeczy - zrobiłam sobie dziś na obiad naleśniki pełnoziarniste z twarogiem, bananem i czekoladą (gorzka z chili - po kostce na naleśnika), było pyszne
aam jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-14, 20:55   #4275
asmenaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez telik Pokaż wiadomość
Asmena - to faktycznie niezłe wynalazki można kupić w Uk. Tez miałam okazje jeszc prawdziwa mozzarelle z mleka bawoła. Mmmmmhhhhh

Co do grzeszkow, to oczywiście Sb to dieta dla ludzi i oczywiste jest ze nikt nie będzie idealnie jadł wg zasad. Ale myśle ze dobrze mieć świadomość co jest dozwolone a co nie. Dlatego muszę obronić Ilone która jako wieloletnia plazowcza chciała pomóc.

Dla mnie mozzarelle tez zawsze się kwalifikowala się do tej grupy co sery żółte ze względu na zaw. Tłuszczu.

Ale nie kłócmy się już kobitki, bo to forum jest żeby sobie pomagać

Sent from my iPad using Tapatalk HD
Duzo roznych wynalazkow tu jest

Ale ja jestem wdzieczna Ilonie, ze doinformowala mnie, ze mozarella zalicza sie do tej samej kategorii co ser np edam przez to nie popelnie juz wiecej tego bledu a nie wiedzialam o tym i jakos nie przyszlo mi do glowy.

---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ----------

Cytat:
Napisane przez aam Pokaż wiadomość
Zrobiłam drugie podejście do czekoladowych muffinów (z fasoli) i znów średnio wyszło
Za pierwszym razem miałam zły słodzik (co z tego że na opakowaniu było info że do pieczenia), a teraz znów okazało się że dałam za dużo kakao i są gorzkie przez to Tzn dałam mniej niż w przepisie, ale widać moje ciemne kakao jest za mocne i tak Jakoś planuję zjeść te babeczki, ale nie wiem czym mogę je osłodzić trochę, mogę jeść z bananem ale hmm taki średni ten pomysł mi się wydaje

Z pozytywnych rzeczy - zrobiłam sobie dziś na obiad naleśniki pełnoziarniste z twarogiem, bananem i czekoladą (gorzka z chili - po kostce na naleśnika), było pyszne
Ja robilam ciasto z fasoli i bylo pyszne ale oczywiscie slodzik zepsul wszystko dalam za duzo przez co bylo gorzkie. Moze u Ciebie to rowniez wina slodzika? Taka gorycz.

Tez dzis za mna chodza nalesniki
na twe wierne serce
potarmosić uszy
Lecz dziś sobie śnij

Stary 2012-03-14, 23:12   #4276
aam
Zadomowienie

Cytat:
Duzo roznych wynalazkow tu jest

Ale ja jestem wdzieczna Ilonie, ze doinformowala mnie, ze mozarella zalicza sie do tej samej kategorii co ser np edam przez to nie popelnie juz wiecej tego bledu a nie wiedzialam o tym i jakos nie przyszlo mi do glowy.

---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ----------

Ja robilam ciasto z fasoli i bylo pyszne ale oczywiscie slodzik zepsul wszystko dalam za duzo przez co bylo gorzkie. Moze u Ciebie to rowniez wina slodzika? Taka gorycz.

Tez dzis za mna chodza nalesniki
No właśnie u mnie na 100% za dużo kakao, czuję że to od niego Do trzech razy sztuka, kiedyś zrobię jeszcze jedno podejście i rozejrzę się za innym kakaem, albo dam zdecydowanie mniej
Naszykowałam sobie już na jutro sałatkę, banana i jogurt, myślę że przetrwam jakoś dzień na uczelni z takimi zapasami
Czuję potrzebę zakupu książki SB turbo ale nie mam kasy znowu
aam jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-15, 09:32   #4277
radioheadka
Zadomowienie

Dziś zaczynam I fazę Bardzo zależy mi, by odzwyczaić się od słodyczy, których ostatnio pochłaniałam tony. Ważę 60,3 kg/170 cm, chciałabym wrócić do mojej normalnej wagi 54 kg, max 55.
Martwią mnie jedynie święta na horyzoncie i perspektywa ogromu wypieków w domu, do których mam ogromną słabość.. no ale może do tego czasu uda się coś osiągnąć.
Mam nieco wątpliwości co do "wydatkow" na jedzenie w tej I fazie, dysponuje budżetem studenckim, a niestety ryby, drób, warzywa są dość drogie no i trzeba spore ilości kupować, żeby wyrabiać dzienne normy.. macie może jakieś pomysły co do niedrogich produktów spełniających wymogi?
radioheadka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-15, 10:22   #4278
Ewlyn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez radioheadka Pokaż wiadomość
Dziś zaczynam I fazę Bardzo zależy mi, by odzwyczaić się od słodyczy, których ostatnio pochłaniałam tony. Ważę 60,3 kg/170 cm, chciałabym wrócić do mojej normalnej wagi 54 kg, max 55.
Martwią mnie jedynie święta na horyzoncie i perspektywa ogromu wypieków w domu, do których mam ogromną słabość.. no ale może do tego czasu uda się coś osiągnąć.
Mam nieco wątpliwości co do "wydatkow" na jedzenie w tej I fazie, dysponuje budżetem studenckim, a niestety ryby, drób, warzywa są dość drogie no i trzeba spore ilości kupować, żeby wyrabiać dzienne normy.. macie może jakieś pomysły co do niedrogich produktów spełniających wymogi?
Jak na moje oko to wage masz ok
Po drugie jesli chcesz zrzucic 5 kg to nie musisz przechodzic calej I fazy, bo nie masz az tak duzo do zgubienia.
A po trzecie - fasolka, ciecierzyca, soczewica... to drogie nie jest a mozna wyczarowac cuda zeby codziennie nie jesc kurakow itp... Oczywiscie z miesa i ryb nie rezygnuj. No i z warzyw tez nie. Lepiej nie zjesc owoca a zjesc porcje warzyw.
Stary 2012-03-15, 10:33   #4279
peggy7
Zadomowienie

Cytat:
Nie wszystkie warzywa są drogie Możesz kupować np. fasolę (sucha taniej wychodzi) i robić z niej różne placki Popatrz też na mrożonki, znajdziesz coś tańszego. Możesz też kupować np. przecier pomidorowy w kartoniku czy pomidory w puszce (w Lidlu jest tani przecier, 1,5zł jakoś, ceny pomidorów w puszce nie pamiętam). Można z tego coś dobrego zrobić. Chyba nic strasznego w takiej puszce nie ma... No i cebula jest tania, a dobra do wszystkiego moim zdaniem

Co do innych rzeczy - jajka, twaróg, serki wiejskie (choć one trochę drożej już wychodzą).

Grunt to jakoś to wszystko zaplanować i robić z sensem. Ja też mam niby budżet studencki, ale ostatnio średnio się z kasą wyrabiam, bo jakoś tak kupuję, jak leci.. A potem zdziwienie SB kosztuje niestety... Za pół darmo to tylko chemiczne kajzerki i inne takie ciekawe rzeczy

Niestety mięso i wędliny tanie nie są, a mają lepiej przyswajalne białko niż nabiał czy warzywa strączkowe.. No i w mięsie czerwonym jest łatwo wchłanialne żelazo.
Stary 2012-03-15, 10:46   #4280
radioheadka
Zadomowienie

Dzięki dziewczyny; waga wydaje się ok, ale to nie moje ciało: gruby brzuch, ręce też jakby podwoiły "objętość" :/ zastanawiam się tylko, czy jeśli drastycznie odstawię cukier/produkty mączne, to czy jeśli potem wrócę do nich (oczywiście w mniejszych ilościach) nie będą działać "z podwójną mocą" ? takie całkowite, drastyczne odstawienie będzie na pewno dobre w moim przypadku, jeśli będę sobie chciała pozwolić raz na jakiś czas na coś słodkiego? (generalnie zawsze jadłam słodycze, i bylo ok, jednak ostatnio zbyt dużo i stąd skok wagi, ale raczej nie wyobrazam sobie calkowicie ich wyeliminowac na dłuższą metę..
radioheadka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-15, 10:48   #4281
Katarina2
Raczkowanie

Radioheadka, posłuchaj Ewlyn, wagę masz bardzo dobrą. Jeśli chcesz coś zrzucić, to 2-3kg maksymalne. Do tego wystarczy grzeczna II.

Do wyszczuplenia rąk, brzucha i nóg polecam nordic walking.

Peggy - wszystkiego najlepszego z okazji wczorajszych urodzin!! Świętowałaś? My w końcu nigdzie się nie wybraliśmy z braku czasu. Za to w niedzielę wybieram się na kurs robienia sushi i tam na pewno zjem niedietetycznie. Ale co tam, i tak długo się trzymam.

Edytowane przez Katarina2
Czas edycji: 2012-03-15 o 10:51 Powód: dopisek
Katarina2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-15, 11:06   #4282
Ewlyn
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki dziewczyny; waga wydaje się ok, ale to nie moje ciało: gruby brzuch, ręce też jakby podwoiły "objętość" :/ zastanawiam się tylko, czy jeśli drastycznie odstawię cukier/produkty mączne, to czy jeśli potem wrócę do nich (oczywiście w mniejszych ilościach) nie będą działać "z podwójną mocą" ? takie całkowite, drastyczne odstawienie będzie na pewno dobre w moim przypadku, jeśli będę sobie chciała pozwolić raz na jakiś czas na coś słodkiego? (generalnie zawsze jadłam słodycze, i bylo ok, jednak ostatnio zbyt dużo i stąd skok wagi, ale raczej nie wyobrazam sobie calkowicie ich wyeliminowac na dłuższą metę..
Cytat:
Napisane przez Katarina2 Pokaż wiadomość

Do wyszczuplenia rąk, brzucha i nóg polecam nordic walking.
To moze wlasnie wystarczy zaczac cwiczyc... Na ladnych miesniech skora ladnie lezy
Stary 2012-03-15, 11:55   #4283
magda3miasto
Przyczajenie

Witam wszystkie odchudzające Zależy mi na zrzuceniu 8-9 kg, dzisiaj moj pierwszy dzień
Sniadanko
3 plastry poledwicy drobiowej
brokuły kalafior jakies 150 gram
II sniadanie
serek wiejski lekki 150 gram
Czy moge pić kawe? gdzies wyczytalam ze w Ifazie nie mozna ani kawy ani herbaty ale widze ze niektore pija
jak to jest naprawde????
magda3miasto jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-15, 12:49   #4284
mokka_kk
Raczkowanie

hej, kawę zwykłą i herbatę można pić, ale z umiarem na bezkofeinową nie ma ograniczeń

---------- Dopisano o 13:49 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ----------

ruszam leniwe pupsko i idę na basen miłego dnia wszystkim

SB2 dzień 17
włosy: pokrzywa, olejowanie, masaż
mokka_kk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-15, 13:29   #4285
beatazygadlo
Raczkowanie

Witam
Jestem nowa na wątku,bo jeszcze nie zaczęłam diety,ale przymierzam się od poniedziałku.Liczę na przyjęcie do waszego grona i wsparcia w razie potrzeby.Byłam na dukanie ,ale nie chudłam (podobno to dziwne),ostatnio na ONZ,ale zbyt monotonne posiłki zniechęcają do dietkowania.Czy przyjmiecie jeszcze jedną duszyczkę do swojego grona?
beatazygadlo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-15, 14:22   #4286
peggy7
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Katarina2 Pokaż wiadomość
Peggy - wszystkiego najlepszego z okazji wczorajszych urodzin!! Świętowałaś? My w końcu nigdzie się nie wybraliśmy z braku czasu. Za to w niedzielę wybieram się na kurs robienia sushi i tam na pewno zjem niedietetycznie. Ale co tam, i tak długo się trzymam.
Dziękuję Katarina Jadłam niedietetycznie oczywiście Ale bez wyrzutów.. A ze świętowania to byłam z przyjaciółką na ciachu, a w nd do mnie przychodzą dziewczyny i pewnie znowu będę jeść.. W sumie mam już dobrą wagę, ale może jeszcze się przyłożę ostro do diety i z 5 kg zrzucę. Taki jest plan, ale ostatnio z realizacją gorzej

---------- Dopisano o 15:22 ---------- Poprzedni post napisano o 15:21 ----------

Cytat:
Napisane przez beatazygadlo Pokaż wiadomość
Witam
Jestem nowa na wątku,bo jeszcze nie zaczęłam diety,ale przymierzam się od poniedziałku.Liczę na przyjęcie do waszego grona i wsparcia w razie potrzeby.Byłam na dukanie ,ale nie chudłam (podobno to dziwne),ostatnio na ONZ,ale zbyt monotonne posiłki zniechęcają do dietkowania.Czy przyjmiecie jeszcze jedną duszyczkę do swojego grona?
Hej Beato, jasne, że możesz się przyłączyć!
Rzeczywiście dziwne, że na Dukanie nie schudłaś, w końcu to taka radykalna dieta... Oby tym razem się udało!
Stary 2012-03-15, 14:36   #4287
beatazygadlo
Raczkowanie

Poprawiam wypowiedź-schudłam 5 kg przez 6 msc.Rewelacja, nie?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-03-15, 14:51   #4288
Ewlyn
Zakorzenienie

Cytat:
Poprawiam wypowiedź-schudłam 5 kg przez 6 msc.Rewelacja, nie?
Ja tam bym sie cieszyla Zawsze to 5kg na minusie a nie na plusie...
A ze powoli... to co, wazne ze mniej

Witamy
Stary 2012-03-15, 14:58   #4289
beatazygadlo
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Ewlyn Pokaż wiadomość
Ja tam bym sie cieszyla Zawsze to 5kg na minusie a nie na plusie...
A ze powoli... to co, wazne ze mniej

Witamy

A próbowałaś wytrwać 6 msc. bez chleba owoców i częściowo bez warzyw?Gdybym chociaż więcej schudła to było by udane poświęcenie i satysfakcja a nie żal

Edytowane przez beatazygadlo
Czas edycji: 2012-03-15 o 15:12
Stary 2012-03-15, 15:13   #4290
Ewlyn
Zakorzenienie

Cytat:
A próbowałaś wytrwać 6 msc. bez chleba owoców i częściowo bez warzyw?Gdybym chociaż więcej schudła to było by udane poświęcenie i satysfakcja a nie żal
Nie, dlatego nigdy na Dukana nie przeszlam Dla mnie to katorga.
Moze po prostu Dukan nie jest dla Ciebie...

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości