|
|
#4261 |
|
po drugiej stronie szafy
|
Dot.: Rozstanie z facetem -cz. XVII
Sama sobie jej narobiłaś dzwoniąc do niego.
Cierpisz na własne życzenie... ---------- Dopisano o 16:56 ---------- Poprzedni post napisano o 16:55 ---------- A ja...dawno ![]() ---------- Dopisano o 16:57 ---------- Poprzedni post napisano o 16:56 ---------- Się korzysta
|
|
#4262 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Sęk w tym, że nigdy nie jadł pierogów mojej mamy
|
|
|
#4263 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dostałam zaproszenie również nad Odrę ale musiałam zrezygnować , przyjeżdża do mnie dzisiaj moja przyjaciółka na tany tany więc wolę się przygotować, zrobić jakąś sałatkę, może eklerki upiekę...
|
|
|
|
|
#4264 |
|
Rozeznanie
|
masakra, jak tęsknie :<
Wiem, że nie mogę analizować, ale cały czas mi się przypomina, jak niedawno tak długo patrzył na mnie i powiedział, że mnie kocha. A jak rozmawiałam z nim przez telefon przedwczoraj to powiedział, że mu zależy, ale zastanowiłby się dwa razy zanim by mi powiedział znów, że kocha. Olał mnie, a ja taka zakochana w nim :< Codziennie coś robię wieczorem, cały czas mam dużo roboty i nic. Cały czas myślę. Drugi dzień bez kontaktu, a ja wariuję. Już nigdy się do mnie nie odezwie, czuję to |
|
|
|
#4265 |
|
Nie depcze krokusów
|
Byłoby łatwiej, gdybyś jeszcze nie musiała go widywać...
|
|
#4266 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4267 |
|
Zadomowienie
|
nie umiem się malować ... chyba zapiszę się na jakis kurs ...
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#4268 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
cały czas sobie robie nadzieje... pewnie jak wiele dziewczyn w tym wątku. tylko ze moja sytuacja jest troche inna...to ja dalam d... to ja bylam tą zła, to ja zostawiłam; a on jest naprawdę wart walki i nadziei ze jeszcze będziemy razem... wiec trzymam sie jej kurczowo. moze sama sie oszukuje, ale on mi tez wysyla sygnaly ze nei ejstem mu obojetna... wole pocierpiec, zyc zludna nadzeija, powalczyc, niz nic nei robic i sie po latach zastanawiac co by bylo gdyby...tylko taktyke zmienilam... ucielam z nim konatkty, nie ma mnie na komunikatorach, usunelam z listy znajomych, nie odzywam sie kilka dni aby po tyg , dwoch zapytac czy u niego wszsytko ok... nie walcze jak keidys, nie prosze, ale wie ze nie zapomnialam |
|
|
|
|
#4269 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
liczysz na to iż on pierwszy napisze ? |
|
|
|
|
#4270 |
|
Zakorzenienie
|
EE marudzisz..masz za✂✂✂ista urode do malowania i duze oczy..
Ja mam obrone pracy z wizazu i uwazaj bym Cie nie dopadla bo jako modelka bys sie nadawala idealnie
|
|
#4271 |
|
po drugiej stronie szafy
|
Żaden z moich eksów nie jest mi obojętny, ci z którymi byłam w podstawówce też. No i ? No i nic.
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4272 |
|
Raczkowanie
|
tak, szczerze to licze ze zateskni... osoatnio on sie pierwszy odezwal, potem nagral mi sie na poczte, nie wiem czy przyadkiem, bo byla nagrana jaks rozmowa, wiec wygladalo jakby przypadkiem wybral mu sie moj nr... nie reagowalam. odezwalam sie po tygodniu
|
|
|
|
#4273 |
|
po drugiej stronie szafy
|
Ilonka, co innego mieć powiekę idealną do umalowania, a co innego umieć ją umalować
Znam ten ból Ja nie umiem
|
|
#4274 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
piszę się na to lubię być dopieszczana ![]() ---------- Dopisano o 17:27 ---------- Poprzedni post napisano o 17:26 ---------- Cytat:
no właśnie ja też nie umiem
|
||
|
|
|
#4275 |
|
po drugiej stronie szafy
|
Zawsze jak mi wizażystki na pokazach różnego rodzaju mówią "ach, jaka piękna, wielgachna powieka, jakie tu cuda można wyczarować" to komentuję jednym "taaaaa?"
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4276 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
hmmmm a jeśli on napisze znowu coś za trzy miesiące znowu odpiszesz po tygodniu ? wtedy bym stwierdziła na jego miejscu, że Ci nie zależy... Nie wiem, może się mylę ... ---------- Dopisano o 17:31 ---------- Poprzedni post napisano o 17:29 ---------- Cytat:
ja zawsze nakładam jeden cień jasny beż / brąz i próbuję namalować kreskę kredką i to są moje umiejętności
|
||
|
|
|
#4277 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jak sa duze oczy symetryczna buzia to naprawde latwo pomalowac ![]() Jak u Howdoi wlasnie i od razu jak sie na nia patrzy da sie okreslic typ urody-to wiadomo od razu w jakich kolorach i nie ma problemow w stylu"opadajaca powieka" i inne..
|
|
|
#4278 |
|
Raczkowanie
|
on tydzien temu dzwownil, nie pisal. pogadalismy, byl milutki, troskliwy, ciekawy co u mnie... i nie bylo to po 3 miesiacach braku konatktu, bo przez caly czas meilismy jakis kontakt,przez 2 miesiace chodzilismy na tance 2 razy w tygodniu, potem przydarzyla mu sie tragedia w rodzienie, wiec tez go bardzo wspieralam i kontakt byl. no i tydzien temu on zadzwonil, pogadalismy a ja sie wczoraj odezwalm po tygodniu braku kontaktu. wlasciwie kontakt nam sie urwal tyzdien, dwa tygodnie temu i starams ie tego trzymac... chce zeby wiedzail ze odpuscilam, ale od czasu do czasu moge mu kolezensko przypomniec o swojej obecnosci i ze pamietam o nim...on wczoraj zaproponowal spotkanie, nei chcail sam z tym wychiodzic wiec poprosil zebym mu dala znac jak bede miala wolny wieczor...za kilka dni moze wyjde z taka kolezenska prpozycja...
|
|
|
|
#4279 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
chcesz się z nim spotkać ? A jeśli on będzie traktował Cie już tylko jak koleżankę ? |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4280 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja oglądałam wczoraj leciało w tv, ale tylko początek, bo potem poszłam do książki
|
|
#4281 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4282 |
|
Zakorzenienie
|
Łaziłam dzisiaj nad rzeką i widziałam pełno całujacych sie par... Aż usiadłam na ławce i narysowałam eksa i z boku napisałam takie wielkie "ŻAL MI CIEBIE!!!"... Płakac mi sie chciało, okulary mi całe zaparowały...
|
|
|
|
#4283 |
|
Rozeznanie
|
Ta Adama żona, Julia chyba imię jej.
|
|
#4284 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Malla, dzięki. Dzięki Twoim wpisom uśmiałam się jak norka. Moje eksy, prawie eksy etc. zadawalały się stwierdzeniami: "zawsze będę nosił cię w swoim sercu". Niby fajnie, ale wolałabym: "będę ci płacił czynsz do końca życia" lub "rachunki za prąd masz na wieczność z głowy" ![]() Wciąż aktualny eks darował sobie te górnolotne teksty. Stwierdził tylko, że tęskni za naszymi rozmowami. O pieczeni mamy nic nie mówił. Co do powiek ![]() Też mam spore pole do popisu, niestety umiejętności zero. Oglądam jednak od dłuższego czasu youtubowiczki i uczę się. Mam już trochę pędzelków i coraz lepiej wychodzi. Teraz czekam na sleekowe paletki, ciekawa jestem ich jak diabli. ---------- Dopisano o 18:04 ---------- Poprzedni post napisano o 17:58 ---------- Coooo? Różdżka, czy jak jej tam? Edytowane przez krolowazimy Czas edycji: 2011-04-20 o 18:00 |
|
|
|
|
#4285 |
|
Rozeznanie
|
|
#4286 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4287 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
\Wymieniłam sobie właśnie punkciki z GFKpolonia na gadżeciki Będę mieć kubek, smycz, żeton do koszyków i długopis - istne szaleństwo
Przegrywa ten, kto pozwoli narzucić sobie wizję lub świadomość klęski. Edytowane przez kopamatakawa Czas edycji: 2011-04-20 o 18:38 |
|
|
|
|
#4288 |
|
Rozeznanie
|
Yyyy, wczoraj oglądałem ten najświeższy odcinek i Julia nie zginęła. Doradzała jeszcze Adamowi, żeby pogadał ze swoim ojcem
![]() EDYTA: A przepraszam, nie widziałem jeszcze prapremiery, która dzisiaj wyszła na VOD :P Edytowane przez Reggaenator Czas edycji: 2011-04-20 o 18:56 |
|
|
|
#4289 |
|
Wtajemniczenie
|
Kurde, w serialu wszystko poszło nie po mojej myśli :|
|
|
|
|
#4290 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jest to oglądam - uroki braku tv. Wszystkich z góry przepraszam za opowiedzenie końca całej serii Na szczęście też inne rzeczy się tam wydarzyły, więc oglądajcie
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:14.

Ja oglądałam wczoraj leciało w tv, ale tylko początek, bo potem poszłam do książki