Matki - Polki wyuzdane i ich Bąble ukochane!!! III - IV 2010r. - Strona 143 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-01, 20:29   #4261
drcron
Zakorzenienie

Dot.: Matki - Polki wyuzdane i ich Bąble ukochane!!! III - IV 2010r.

u nas nie bylo tych butków jutro będę w Wałbrzychu to zobaczę tam

drcron jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-01, 20:42   #4262
izazula
Zakorzenienie

GG do izazula

Chyba się nie chce dziewczynom pisać Mamy sporo takich co wolą poczytać niż się wypowiadać. Do tego wakacje, urlopy itp. Wątek znowu się rozkręci jak ja wyjadę na weekend albo zrobię sobie urolop od wizażu .

A tak wogóle to pogoda u nas do dupy. Wczoraj burza za burzą przetykane ulewami. Dzisiaj lało jak z cebra praktycznie cały dzień. Zosia małpiego rozumu dostała ale na szczęście zasnęła na noc (mam nadzieję). Tż na spotkaniu roboczym a ja tu siedzę sama. W domu cisza i tu też.
Stary 2011-07-01, 21:17   #4263
mrowak
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez izazula Pokaż wiadomość
Wybieramy się w weekend. Na wszelki wypadek wezmę twój numer z klubu (żebyś nie miała kilku par ). Ile cm ma stópka Gabrysi ?
izazula, stópka ma 12 cm-wieeelka stopa

Cytat:
Napisane przez drcron Pokaż wiadomość
Mrowak ja mam podrodze rosmana jak chcesz to moge wejśc i zobaczyc czy są te butki ale dopiero wieczorem moge odpisac czy były jak będe w domu chyba ze dasz mi na pw numer tel. to zadzwonię bo musze po mleko podjechac i kaszki bo sie u babci pokończyły i ta dopiero rano mi to oznajmiła a wczoraj byłam w rosmanie po pampki
dzięki wielkie!

Cytat:
Napisane przez Baobabek Pokaż wiadomość
mrowak - u mnie rossmanie też nie ma tych butków ale u mnie to połowy tego co w gazetkach promocyjnych to nie ma Jak wakacje u Ciebie?? Zostajesz w tej szkole od września??
Bao, od września do ferii tam zostaję, za jakieś 3 tygodnie będę wiedziała na ile godzin, ale straszna kicha z rekrutacją tam jest. Dla mnie godziny pewnie będą, bo to zastępstwo za dziewczynę, której raczej pracy nie odbiorą.
mrowak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-01, 21:21   #4264
libra777
Zakorzenienie

Witam
Dawno mnie tu nie było ,chyba z miesiąc
Jak tż był na urlopie to przestałam pisać a później jakos ciezko sie było wkręcić.Trochę czytałam a później i już czytać przestałam i przyznaję bez bicia że chyba pierwszy raz nie nadrobię
Mam nadzieję że u wszystkich wszystko swietnie się układa i że wszyscy zdrowi czego zresztą wam życzę.

U nas wszystko w porządku , Miko ma się świetnie , zbój straszny i nieobliczalny do tego potrafi zawisnąć jedną nogą na siatce w płocie albo np. dzisiaj wlazł w kuchni na stół i w cukiernicy rył dobrze że stał ten cukier to się zainteresował i nie próbował złazić no do zawału mnie doprowadzi.
Zrobilismy sobie małą wycieczkę do zoo safari pod gorzowem i do parku dinozaurów , Miko był bardziej zainteresowany dinozaurami niż zwierzakami w zoo , bardziej go interesowały autobusy które tam jeżdziły z wycieczkami

Co do jedzenia to przestałam już zwracać uwagę na to że czegoś mu nie wolno , słodyczy nie toleruje ,nie lubi ale wszystkie zielepuchy owszem ogórki na pierwszym miejscu , kabaczki , pomidory zielone papierówki albo zielonkawe wiśnie które za nisko zwisały poza częstymi "niespodziankami" w pampku nic mu nie jest.
Śpi sam w łóżeczku do rana , o 6 się budzi i go biorę do siebie to jeszcze pośpimy do 8.
Zaczyna pomału mówić sylabami np. wszystkie owoce to kaka albo ogórki to guku i duzo innych takich w kazdym razie ja bardzo dobrze go
rozumiem , mówię do niego normalnie nic nie zdrabniam .
Co najlepsze na moją mamę mówi mama bo słyszy jak ja mówię jak powiem wołaj babcię to on krzyczy mama dobrze że do mnie po imieniu jeszcze nie wali.
To tak w skrócie
Postaram się częściej zaglądać.
libra777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-01, 22:42   #4265
agnieszka09
Wtajemniczenie

DRCRON jak paluszek Julci

PLMADZIA byliscie na basenie...

LIBRA witaj

MLODA fajna fryzurka,bardzo mi sie podoba

DARUSIA zdjecia i modelka pieknie... i mamusiu piekna,promienna twarz masz

---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:42 ----------

my juz mamy 25 tydzien
jejku jak to zlecialo...

http://s6.suwaczek.com/201003261565.png

ADRIANEK 11.10.2011

NASZ SLUB 11.08.2012
agnieszka09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-02, 04:56   #4266
evitka21
Zakorzenienie

aga, zapomniałam napisać-widziałam wasze zdjęcia na NK-są absolutnie przepiękne, a Ty i twój brzusio jesteście...normlanie brak słów-obłędni!

mrówa, a jak się u was rozwiązała sytuacja opiekunki do gabi? (bo chyba nie pisałaś)

a moje biedactwo wczoraj jak zasnęła ok.19.30 to się z 5 razy do 21 obudziła-tak ją ząbki nawalały....2 razy z kupą....smarowałam jej dentinoxem i ulga była, ale na krótko. Dostała ibufen, ale i tak się przebudzała. Musiałam ją wziąć do siebie. I się dziadówa o 5.00 dziś obudziła...
a ja sobie jem śniadanie i zaglądam do was, a młoda siedzi w krześle i chlebek obrabia

---------- Dopisano o 05:56 ---------- Poprzedni post napisano o 05:55 ----------

no i libra-kopę lat! tyle razy cię do tablicy przywoływałyśmy, że w końcu jesteś . To już nie uciekaj na tak długo

evitka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-02, 08:36   #4267
pl_madzia
Zakorzenienie

GG do pl_madzia

Napisałam się, a młody przyszedł, szybki ruch myszką i już nic nie ma

W skrocie to byłam na basenie, mały przez 20 min ryczał, i tz z nim wyszedł, to ja sama ze starszym zostalam, i choc nogi wymasowalam
strój po wejściu do wody, to góra okazała się za luźna ale trochę samodzielnie przerobię, taki widocznie materiał, co trochę luźniejszy jak mokry.

Tylkooliwka no niestety z tym jedzeniem nic nie zrobisz babcie to taki zepsuty model i co niektóre najchętniej podają tylko to co jest na liście nie podawać i później jeszcze dojdzie pewnie tak jak u mnie, że Eryk wrócił i mówił, a ja mam sekret, a ja jaki sekret, to on mój i babci, a ja no to powiedz, on że babcia nie kazała, a ja że powiedz, to babcia nie kazała tobie mówić że daje mi czekolady, i że kazała mi zjeść całą Teraz jest na tyle mądry że jak jest u nich to sam mówi że takich rzeczy on nie jada(tak się łudzę)
Ale jak był malutki to tyle kłutni przez to było, i to nic nie dawało

"Życie trzeba przeżyć tak żeby wstyd było opowiadać, ale przyjemnie wspominać"
pl_madzia jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-07-02, 08:54   #4268
Baobabek
Zakorzenienie

GG do Baobabek Send a message via Skype™ to Baobabek

Cytat:
Napisane przez evitka21 Pokaż wiadomość
też looknę

mi się podoba

z tym dawaniem to ja nie lubię jak moją na placyku słodyczami częstują, bo sama jej nie daję i nie chcę żeby jadła, a dwa, że rano na placyk chodzimy przed zupką i jak się obje czegoś innego to zupką mogę sama zjeść, ale jeszcze bardziej mnie wkurza jak ja mówię NIE a dana osoba wciska młodej "niech ma" i ona potem płacze lub ciągle do tej osoby podchodzi i do tego np.opakowania ciastek, czy torby gdzie się ona znajduje. Jak tam czasem biszkopta zje, to świat się nie zawali, ale gorzej jak taka np. babcia ma całą paczkę do podziału....a moja nie odmawia, a ja owszem i potem jest ryk. Albo jeszcze mnie denerwuje jak mama/babcia daje dziecku całą paczkę np. ciastek i to dziecko chodzi po całym placyku a wszystkie dzieci jak pszczoły do miodu...
bo tak poza tym to nam się raczej nie zdarza, no raz babka jadła chipsy i koniecznie chciała małej dać, ale oczywiście nie pozwoliłam.

A jeszcze mi się przypomniało-jak byłam mała to mama oczywiście mnie uczyła tego co wasze was- że niczego od obcych i jak ktoś mnie będzie zaczepiał, to mam głośno krzyczeć. I kiedyś w sklepie niosłam jakieś tam nowe klocki i one się na schodach rozsypały, i jakiś taki pocieszny podchmielony pan chciał pomóc i mówił cos w stylu: "wujek ci pomoże pozbierać",
a ja na to : "mamusiu, czy ja już mam zacząć krzyczeć?"

I przez ostatnich parę dni zmieniłam metodę usypiania lenki i chyba na lepsze nam wyszło, czasowo też-dziś tylko 20 pare minut.

A ostatnio moja córka na placyku najbardziej lubi sobie znaleźć jakąś starszą (3-4 latka) koleżankę, a właściwie to koleżanki ją znajdują i się nią tak "opiekują"-prowadzą za rączkę, pomagają wejść, w pisaku się bawią, zabawki przynoszą itp., a moja zachwycona i dumna chodzi. I dziś też sobie taką towarzyszkę-opiekunkę znalazła i jak tamta już szła do domu, to jej nie chciała puścić i się tak biedna poryczała, aż mi się jej żal zrobiło

młoda, a te placyki to daleko od ciebie są? bo się zastanawiam czy wózek bym musiała brać ( i w razie co jest go gdzie zostawić? macie windę czy jakąś wózkarnie? bo jak by trzeba na górę tachać, to nie będę brała)

---------- Dopisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ----------

u mnie też pogoda syfiato-jesienna, rano padało, i nie byłyśmy na spacerku-myślałam, że mi mała chałupę rozniesie-jak zimą się poczułam kiedy ciagle musiałyśmy się kisić w domu.
Po południu dalej chłodno, ale już nie padało, to placyk zaliczyłyśmy

bao, a kiedy ty będziesz wiedzieć jaką umowę dostaniesz? 1 września dopiero?

właśnie szkoda, że tak nam wątek zamiera powoli....dużo dziewczyn już od dawna nic nie pisze....smutno i szkoda....
dowiem się na radzie pod koniec sierpnia ile dokładnie będę miała godzin ponad etatowych, a umowę dostanę dopiero 1-2 września i wtedy się dowiem
a Ty mas zteż tak z roku na rok, czt na stałe - nie pamiętam czy mi mówiłaś
Cytat:
Napisane przez tylkooliwka Pokaż wiadomość
myślę sobie nie wiem co na wizażu zajrzę na chwilę ale pewnie nie nadrobię a tu 1 strona-halo dziewczyny gdzie jesteście?????

Mloda super bys wyglądała w tej fryzurce

mój Danielek usnął a my się zabieramy za kolacyjkę wreszcie bo umieram z głodu(a później sadło rosnie)

apropo jedzenia jak mnie wnerwia moja mama ona wszystko daje Danielowi wbrew mnie,najlepiej wszystko dosładzać i dosalać byłam przekonana,że on nie jadł jeszcze czekolady a dzisiaj tż widzial jak mu dała kilka razy gryza wafelka w czekoladzie(pewnie jak jest sama to mu cześciej coś daje )wogóle jej zdanie to "jak jest najedzony to taki szczęśliwy"ale nierozumie,że nie wolno cały czas dawać coś?
ale np na kanapkę juz ogóreczka czy pomidorka nie chce jej się pokroić albo zetrzec rzodkiewkę do twarożku,ugotowac jakieś warzywa czy coś takiego najłatwiej jest dac np drożdżówkę no szlak mnie trafia jak się dowiaduję albo przez przypadek zauważę,nawet mu pepsi dała się napić
heh widzę, że u Ciebie z babcią tak jak u nie z moim ojcem - też mu daje ugryźć wafelka, kinderka całego mu daje, do zupy mu dodaje maggi nie unikniemy chyba tego, a na jakiś komentarz z mojej strony jest zawsze ten sam tekst: was dwie wychowaliśmy i jest wam coś???

Cytat:
Napisane przez mrowak Pokaż wiadomość
izazula, stópka ma 12 cm-wieeelka stopa

dzięki wielkie!

Bao, od września do ferii tam zostaję, za jakieś 3 tygodnie będę wiedziała na ile godzin, ale straszna kicha z rekrutacją tam jest. Dla mnie godziny pewnie będą, bo to zastępstwo za dziewczynę, której raczej pracy nie odbiorą.
aha, a nie chcesz gdzie indziej do szkoły się załapać??

Kubuś zjadł kaszkę (szok), poprawił połową plasterka szynki (do momentu zadławienia - cud, że nie rzygnął) i popił łykiem mojej kawy Spał dziś ładnie, wstał o 8.50, z tym, że od 5.30 ze mną , bo tż jak wyłaził do pracy to go obudził a pogody jesiennej w busku ciąg dalszy....

Baobabek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-02, 09:12   #4269
CAROLAJKA
Raczkowanie

u nas też pogoda jesienna z nieco cieplejszymi wieczorami
CAROLAJKA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-02, 09:18   #4270
mloda1989
Zakorzenienie

kurde w piatek nad morze mamy jechac jak bedzie taka pogoda to masakra;/
mloda1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-02, 09:51   #4271
ASIULEK_23
Zakorzenienie

Za dużo do nadrabiania nie mam choć troszkę mnie nie było. czasu coraz mniej bo moje dziecię coraz mniej śpi w dzień. Wieczorki spędzamy mile z tż-em a pozostały czas spędzam w pracy... dlatego ciężko mi się jakoś wbijać w tematy. No i faktycznie- wątek jakby umiera śmiercią naturalną...

Czytam o postępach naszych pociech i jestem pod wrazeniem ile one już potrafia. Małe mądrale

Z moim trzpiotem tez już idzie się nieźle dogadać. I tez staje się użyteczna. Przyniesie mi wszystko o co ją poproszę, rzadko nie wie o co mi chodzi. Choć lubi się ze mną droczyc i przyniesie to o co prosze ale mi z tym ucieka

Z ostatnich rozmów:

(Wercia przykłada komórkę do ucha)
ja- Co robisz?
W- halo, halo
Ja- a do kogo dzwonisz?
W- baba
Ja- a o czym opowiesz babci?
W- lala (o lali)
Ja- a gdzie jest twoja lala?
W- taaaaam ! (pokazuje palcem i biegiem po lalę)

"Ktoś" ( tp. 3.12.2014 )
ASIULEK_23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-02, 10:00   #4272
Darusiaaaa
Zakorzenienie

GG do Darusiaaaa Send a message via Skype™ to Darusiaaaa

kochane te dzieciaczki sa

ja dzisiaj na swoja popatrzylam jak sie obudzilam a ona jeszcze spala i sobie tak pomyslalam, ze z kazdym jednym dniem kocham ja coraz mocniej
juz sie nie moge doczekac maluszka dopiero bedzie wesolo!
))
chcialbym zeby sie sprawdzilo i zeby byl synuś
16 teraz kolejna wizyta i 27 usg 3D

a juz kupilam pare malusich ciuszkow na 56 noo oprzec sie nie moglam:P !!!!
A.Camus
Darusiaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-02, 10:04   #4273
ASIULEK_23
Zakorzenienie

I jeszcze fotki z wypadu do koleżanki
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC04270 (1368 x 1824).jpg (80,0 KB, 34 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC04283 (1368 x 1824).jpg (155,1 KB, 35 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC04286 (1824 x 1368).jpg (195,4 KB, 27 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC04299 (1824 x 1368).jpg (163,9 KB, 31 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC04302 (1368 x 1824).jpg (134,8 KB, 25 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC04303 (1824 x 1368).jpg (146,8 KB, 32 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC04308 (1368 x 1824).jpg (115,0 KB, 27 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC04312 (1368 x 1824).jpg (215,3 KB, 27 załadowań)

"Ktoś" ( tp. 3.12.2014 )
Stary 2011-07-02, 10:24   #4274
ASIULEK_23
Zakorzenienie

I jeszcze spacer po parku
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC04259_renamed_8270.jpg (113,3 KB, 22 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC04260_renamed_3365.jpg (70,1 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC04262_renamed_1798.jpg (76,7 KB, 43 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC04265_renamed_28721.jpg (166,3 KB, 43 załadowań)

"Ktoś" ( tp. 3.12.2014 )
Stary 2011-07-02, 10:29   #4275
sara 85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mloda1989 Pokaż wiadomość
kurde w piatek nad morze mamy jechac jak bedzie taka pogoda to masakra;/
do jakiej miejscowości jedziecie? pewnie pisałaś ale przegapiłam

znajomi też w piątek wyjeżdzają na 2 tyg do Darłówka, a pogoda kiepska.
Podobno sierpień dopiero ma być ciepły. U nas dzisiaj jeszcze wieje strasznie, ale chociaż nie pada.

Młoda pokaż zdjęcie w nowej fryzurce

---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:27 ----------

Asiulek- zdjęcia super, Wercia jak zawsze prześliczna.

Franio 24.07.2014 r.
sara 85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-02, 10:33   #4276
mloda1989
Zakorzenienie

do pogorzelicy ale na 5 dni... na wiecej teraz czasu nie mamy....

zdj pokaze tylko musze sie oporzadzic:P

---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ----------

ale wercia sie rozwalila na tym krzeselku jak stary...rozczulaja mnie takie foty
mloda1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-02, 10:37   #4277
mrowak
Zakorzenienie

Asiulek, pamietaj , ze macie do nas przyjechac w drodze do/z Pleszewa!!!!!!!

Cytat:
Napisane przez evitka21 Pokaż wiadomość
mrówa, a jak się u was rozwiązała sytuacja opiekunki do gabi? (bo chyba nie pisałaś)
nie pisałam, bo się nie rozwiązała= nie ma jejteraz oboje z tz mamy wakacje, wiec nie pali się grunt pod nogami bardzo, ale bedziemy szukac, zeby w wakacje ja do kogos nowego przyzwyczaic, a od wrzesnia nowa niania bylaby regularnie

Cytat:
Napisane przez Baobabek Pokaż wiadomość
a Ty mas zteż tak z roku na rok, czt na stałe - nie pamiętam czy mi mówiłaś

aha, a nie chcesz gdzie indziej do szkoły się załapać??
Bao, ja tam jestem na zastepstwo tylko - od ferii do ferii
a gdzie indziej to tylko w Koninie by mi sie oplacalo, dojazdy 30 km one way sa na dluzsza mete nieoplacalne zupelnie
Stary 2011-07-02, 10:37   #4278
CAROLAJKA
Raczkowanie

Darusia poka poka ciuszki

i koniecznie pokaż co Twój tż wymyślił z łóżeczkiem tym drewnianym bo kiedyś coś czytałam że ja przerabia i ciekawi mnie efekt końcowy a chyba o nim nie pisałaś

a ja się obżeram naleśnikami na śniadanie Tż pilnuje małej

Asiulka Wercia słodka a jaka mądra

moja nie taka wygadana ale umie pwoiedzieć jak sie nazywa i ile ma lat
CAROLAJKA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-02, 10:45   #4279
ASIULEK_23
Zakorzenienie

mrowak- pamiętam to raczej będzie w drodze powrotnej bo rodzice by mi nie wybaczyli "opóźnienia"

"Ktoś" ( tp. 3.12.2014 )

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-07-02, 10:45   #4280
ASIULEK_23
Zakorzenienie

heh, moja pokazuje jeden paluszek, tak dumnie

"Ktoś" ( tp. 3.12.2014 )
Stary 2011-07-02, 10:46   #4281
mrowak
Zakorzenienie

moja pokaże ile ma lat, ale za każdym razem ma tych lat "inaczej", nawet 7 miała ostatnio
Stary 2011-07-02, 10:47   #4282
ASIULEK_23
Zakorzenienie

Dziwne, zobaczyłam post mrowak o pokazywaniu przez gabi ile ma lat po czym odpisałam a mój post jest pierwszy

"Ktoś" ( tp. 3.12.2014 )
Stary 2011-07-02, 10:48   #4283
mrowak
Zakorzenienie

Asia, a kiedy wracacie?
Stary 2011-07-02, 10:48   #4284
ASIULEK_23
Zakorzenienie

Najprawdopodobniej w piątek lub sobotę (5 lub 6. 08.) Powiedzcie, że będziecie...

"Ktoś" ( tp. 3.12.2014 )
Stary 2011-07-02, 10:49   #4285
Darusiaaaa
Zakorzenienie

przerabia na polki ale nie skonczyl jeszcze a wyjechal, jak przyjedzie wstawie efekt koncowy a robi polki dla kacpra na kosmetyki i tego typu rzeczy

a ja wcinam nussbeisera! uwielbiam ta czekolade!
na obiad sie dzisiaj nie postaralam bo bedzie spagetti ale mam 7 worow ciuchow do prasowania!!!!!!!!
zrobilam u mamy porzadki w ciuchach wzielam malej za male na gore ( posortowane juz sa dla chlopca i dziewczynki) i te dobre i odrobinke za duze wzielam i juz 2 wielkie poprasowalam jeszczed reszta...ale to jak mala bedzie lulu robila bo zelazko przy niej nie bardzo...
A.Camus
Stary 2011-07-02, 10:51   #4286
ASIULEK_23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Darusiaaaa Pokaż wiadomość
asia pleszew!!!!!!!!!!! hmm hmmm hmmm....(nic nie mowie, ale pamietaj)
hmmmmm.... ja też pamiętam

"Ktoś" ( tp. 3.12.2014 )
Stary 2011-07-02, 10:51   #4287
Darusiaaaa
Zakorzenienie

asia pleszew!!!!!!!!!!! hmm hmmm hmmm....(nic nie mowie, ale pamietaj)
A.Camus

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-07-02, 10:51   #4288
ASIULEK_23
Zakorzenienie

No i znowu... odpowiadam na posta darusii a jestem wyżej, o co kaman?

"Ktoś" ( tp. 3.12.2014 )
Stary 2011-07-02, 10:58   #4289
sara 85
Zakorzenienie

Zosia też pokazuje ile ma latek, tak fajnie kciuka pokazuje i macha rączką

---------- Dopisano o 11:58 ---------- Poprzedni post napisano o 11:54 ----------

coś się dzieje, Asiulek znowu jesteś pierwsza

Franio 24.07.2014 r.
sara 85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-02, 10:59   #4290
ASIULEK_23
Zakorzenienie

Moja pokazuje wskazującego dobrze, ze nie srodkowego

---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ----------

ok, ja uciekam konczyć pizzę bo tż zaraz wraca z meczu a mała pewnie sie obudzi. Takze do... kiedyś tam

"Ktoś" ( tp. 3.12.2014 )
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości