Kwiecień plecień, bo przeplata - ta w dwupaku, ta - dzieciata! Mamy maj-czerwiec 2011 - Strona 143 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-05, 16:59   #4261
principessina
Zakorzenienie

Dot.: Kwiecień plecień, bo przeplata - ta w dwupaku, ta - dzieciata! Mamy maj-czerwie

Cytat:
Napisane przez atiz Pokaż wiadomość
Andziot bada nie podobno standardowe, Ale u niej wyszlo ze komory mozgowe sa powiekszone i ze mozliwe ze doszlo do wylewu, powiedzieli mi o tym w taki sposob ze prawie osunelam sie po scianie.
Zawolali neurologa na konsultacje i po badaniu neurolog stwierdzil ze jest ok i nie wskazuje nic zeby bylo zle.
Dzis maz gadal w pracy z pediatra i dowiedzelismy sie ze moze byc to kwestia niedotlenienia w trakcie porodu.
Powiem Ci tyle to juz kolejna rzecz jaka słysze ze o kwestia dlugiego porodu, braku wod itp. i coraz bardziej w✂✂✂✂...... sie ze nie zaczeli podawac mi oxy w sobote rano lub w nocy tylko czekali dwie doby prawie.
ehhh....
ide do malej bo dzwonia ze placze, potem jeszcze zajrze.....
ja slyszalam, ze usg glowki robia zawsze u wczesniakow, ale nie wiem czy to prawda trzymam kciuki zeby wszystko bylo dobrze
Stary 2011-05-05, 17:03   #4262
mimbi
Zakorzenienie

Dot.: Kwiecień plecień, bo przeplata - ta w dwupaku, ta - dzieciata! Mamy maj-czerwie

Cytat:
Napisane przez andziot Pokaż wiadomość
mimbi nie używałam tych chusteczek ...
wszystkie ciuszki masz w opakowaniach jeszcze ????
No bo... TZ zmontowal komode, do ktorej mialam wkladac wyprane ciuszki, a potem postanowil zamontowac lampki w sypialni i jak przesuwal lozko to pol ramy peklo, w zwiazku z czym materac z lozka stoi oparty o komode i nie mam dojscia.
I zeby bylo lepiej komoda ma stac na innej scianie, a TZ powiedzial, ze najpierw to lozko, wiec wszystko lezy nieruszone. Do tego najpierw pralam nasze ubrania, reczniki etc. a ze pogoda taka jak widac, to mi to wszystko schnie powoli i nie susze na dworzu, wiec nie mam gdzie suszyc ubranek, a z reszta i tak ich nie wloze do komody, jak ma byc zaraz przestawiana gdzie indziej.
Ale chociaz chusteczki kupilam i recznikow kilka nowych w Rossmannie, wiecie co, wymiar 50x100 cm jest za 16 zl, korzystna cena (w Ikei byly za 6 zl, ale nie myslalam, ze u nas takie recznikowe braki i kupilam tylko 2), bo np. w TK Maxx ktory jest przeciez WYPRZEDAZOWY - reczniki 50x100 za 30zl!!!
I jeszcze sie do lumpka przeszlam i kupilam malej spiochy za 3 zl z robalkami (a w domu sie okazalo ze sa z Mothercare) i taka kurtalke z kapturkiem bawelniana za 7 zl (niestety w maju kombinezonow nie prowadza

Czopa na gaciach tez czuje, od kilku dni dosc mocno. Ale u mnie jest taki uplawowo-lekko zoltawy, moze to po tych problemach z pecherzem, co gineks zdiagnozowal.

Cytat:
Napisane przez eweska Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Zaraz was nadrobię, ale chciałam napisać że moja siorka jest na porodówce, zaczęła rodzić i próbują powstrzymać akcję, ona ma termin na 20 czerwca, więc jeszcze sporo czasu, a bliźniaki się spieszą.
Trzymajcie kciuki, aby wszystko dobrze się skończyło.
Trzymamy trzymamy trzymamy!A przypomnij, u siostry tez dwaj chlopcy?

Rany julek, jak mi sie nie chce prasowac tych poscieli i koszul... jak ja juz chce te mikro ubranka poprasowac!!! Ale chyba najpierw wypiore tylko te 50-62, bo 68 to na pol roku dopiero, czy moze juz teraz wszystko wyprac i wyprasowac, bo potem to czasu nie bedzie ?
mimbi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-05, 17:17   #4263
eweska
Moderatoreska

Cytat:
Napisane przez mimbi Pokaż wiadomość

Trzymamy trzymamy trzymamy!A przypomnij, u siostry tez dwaj chlopcy?
U siostry parka.

Własnie z nią rozmawiałam, będzie leżeć na porodówce do 20, na szczęście skurcze po kroplówkach przeszły, uspokoiło się, ciekawe na jak długo, siorka ma 2cm rozwarcia już, szyjki już nie ma, więc różnie to może jeszcze być, ale jest w szpitalu pod dobrą opieką.
Miała rodzić w tej klinice gdzie Moniqac, ale tam tylko przyjmują bezproblemowe ciąże, czyli tak jak siorka w tej chwili jest to by jej nie przyjęli bo za wcześnie na poród, oni tam rozwiązują donoszone ciąże bo nie mają odpowiedniej opieki dla wcześniaków, tak siostra mi mówiła bo jej lekarz tak przekazał, więc leży w tym szpitalu gdzie ja rodziłam. No ale prywatne kliniki to nie to co szpital publiczny. Lekarz prowadzący siostrę chciał ją wziąść do szpitala do Bytomia gdzie pracuje, ale nie chciała tam bo szpital ma okropne opinie no i jest dość daleko, a na miejscu ma super szpital
Jutro ją odwiedzę bo jadę na ściągnięcie szwów, więc tż będzie z maluchami a ja zajrzę do niej
eweska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-05, 17:20   #4264
mamaoptymistka
Zadomowienie

Zrobiłam i zjadłam pizzę, wyszła dobra jestem pełna po koniuszki uszów

Też na tą komodę zwróciłam uwagę że na zdjęciu wygląda fajnie a tak w sklepie bez przekonania na nią patrzyłam.
Kołyska czy wózek od Rene

A jeszcze do wózka Grazin bardzo dobry wybór

Mimbi nie ma to jak zakupy w lumpku, małe cudeńka za małą kasę i super jakościowe. Ja zamierzam jutro zrobić polowanie ale teraz już tylko rozmiary powyżej 6 m-cy czyli jesień zima od 74 w zwyż

Edytowane przez mamaoptymistka
Czas edycji: 2011-05-05 o 17:22
mamaoptymistka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-05, 17:37   #4265
kasiabw
Raczkowanie

witam WAS serdecznie !

nie udzielalam sie czesto na forum ale baaaaaaaaaaardzo czesto podczytywalam...rowniez jestem mama majowa

moj synek Piotr urodzil sie o 11:55 2.05.2011, wazy 2750g i mierzy sobie 51cm nie bylo lekko...myslalam ze przy drugim cieciu bedzie lzej..ale kregoslup daje o sobie znac...poradze taki przystojniak w domu to rekompensuje wszystko !

gratuluje pozostalym Mamusiom bo widze ze ich tu przybylo

obowiazkowo trzymam kciuki za pozostale Mamy bedzie dobrze

pozdrawiam
kasiabw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-05, 17:38   #4266
eweska
Moderatoreska

Moje aniołeczki Z grymasem na buzkach
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC_0423.jpg (66,6 KB, 112 załadowań)
Stary 2011-05-05, 17:44   #4267
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
Rozkoszne Brzdące
Gratuluję udanych chłopaków
listopadowa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-05, 17:50   #4268
Dziewczonka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kasiabw Pokaż wiadomość
witam WAS serdecznie !

nie udzielalam sie czesto na forum ale baaaaaaaaaaardzo czesto podczytywalam...rowniez jestem mama majowa

moj synek Piotr urodzil sie o 11:55 2.05.2011, wazy 2750g i mierzy sobie 51cm nie bylo lekko...myslalam ze przy drugim cieciu bedzie lzej..ale kregoslup daje o sobie znac...poradze taki przystojniak w domu to rekompensuje wszystko !

gratuluje pozostalym Mamusiom bo widze ze ich tu przybylo

obowiazkowo trzymam kciuki za pozostale Mamy bedzie dobrze

pozdrawiam
Gratuluje syneczka!!! Rośniej zdrowo Piotrusiu!!

I kolejna mama rozpakowana z terminem po mnie

Cytat:
Śliczne Aniołeczki Ewesko
Dziewczonka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-05, 17:54   #4269
martynka89
Zakorzenienie

Cytat:
ewesko sliczne chlopaczki
martynka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-05, 18:00   #4270
kasia1361
Zadomowienie

GG do kasia1361 Send a message via Skype™ to kasia1361

Siasiek oczywiście,że można zapisać dziecko wcześniej do żłobka.
Moja mała jest 110 dzieckiem wpisanym do zeszytu przyjęć.
Pani kierownik ,powiedziała żebym się nie martwiłabo bedzie przyjęta.
Znamy się już od kilku dobrych lat,moi chłopcy też chodzili do tego żłobka.
Mam tylko zadzwonić do niej jak juz urodzę a później podejsć jak bede na spacerku.
MoniaK wiem,że czasu jest jeszcze duzo.Wiesz teraz pracodawcy nie patrzą przychylnie na matki z małym dzieckiem.A ja to już wogóle jestem w patowej sytuacji,mam 3 dzieciaczków
Ehhh nie chce o tym teraz myśleć.

A teraz o wizycie.
Dziękuje za kciuki ,przydały się bardzo.
Otóz wyniki się poprawily,hgb 11,8 ładnie podskoczyła,hematokryt także.
Niestety leukocyty bardzo podwyższone 18,8 i crp również powyzej normy 8,6 (5,0 norma).
Dostałam antybiotyk na 7 dni,za tydzień znów do gina,jeśli nic się nie zmieni będe musiała położyć się do szpitala
A jeśli się poprawi to 30.05 do szpitala i już bedzie cc.
To na tyle

Matall kochana trzymam kciuki za Was

Doczytam teraz co pisałyście

---------- Dopisano o 18:00 ---------- Poprzedni post napisano o 17:57 ----------

Cytat:
Ewesko chłopcy przecudowni,jesteś wielka w pozytywnym tego słowa znaczeniu

https://wizaz.pl/forum/album.php?albumid=2422

Kacperek
27.05.2004r,
34 tc,2650 i 51 cm

Igorek
04.07.2006r
39 tc,3520 i 57 cm

Martynka
31.05.2011r
38 tc,3600 i 53 cm

kasia1361 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-05, 18:03   #4271
moniqac
Zadomowienie

Witajcie Kochane .

Dziękuje za tak miłe powitanie spowrotem, przyznaję bez bicia że nie jestem w stanie nadrobić Was, ale czytam co do mnie piszecie .

Wrzucam mój skarb... moje cudo.... więcej zdjęć w albumie.
Jestem zakochana . Mam nieustający ścisk w żołądku o niego, ale to chyba juz do końca życia .

Wiem o wątku na odchowalni - musze się tam zameldować w końcu, ale brak mi czasu tutaj dla Was, co dopiero tam. Nie umiem jeszcze sobie zorganizować czasu i dnia, czekam od karmienia do karmienia , dobrze że mam rodziców obok - gotują, robią zakupy, TZ zakochany po uszy w synku .

i niestety wyjeżdża na 2 tygodnie minimum na szkolenie do nowej pracy :Cry:, ciągle przez to mamy oboje doła, ja płacze. TZ nawet nie chce myśleć bo też mu się oczy pocą, na weekendy będzie penie zjeżdżał, mam nadzieję, że zleci szybko i damy sobie radę - rodzice się sprowadzą do mnie na ten czas, ale to nie to samo. Cóż. trzeba to odbębnić prędzej czy później.

Idę spróbować nadrobić ostatnie strony.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG00343-20110428-1440_1.jpg (25,8 KB, 82 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0010_1.jpg (20,9 KB, 81 załadowań)

Mamusia Szymusia od 27.04.2011 .

Edytowane przez moniqac
Czas edycji: 2011-05-05 o 18:05
moniqac jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-05, 18:05   #4272
Anuu91
Raczkowanie

Lolka odpowiadam położyli mnie tak wcześnie, bo mam za wysokie ciśnienie. Tylko najlepsze że jak już tutaj jestem to ciśnienie mam dobre... ale cóż rodzić i tak już podobno będę tak czy siak na dniach.

Myślałam, że teraz jak już wejde, to będzie wiadomość, że matall urodziła, ale widzę, że nic takiego się nie zdarzyło, także zaciskam kciuki dalej
No i za enchantress standardowo połamania pióra czy długopisu jak tam chcesz kochana! kopniak na szczęście
Anuu91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-05, 18:09   #4273
anula_81
Zakorzenienie

ja juz wrocilam, zdazylismy jeszcze zjesc grilla bo przeciez glodni jak wilki, audi boskie, oczywiscie drozsze niz mialo byc ale juz nie komentuje, postanowilam, ze musze sie zaczac cieszyc tym autem bo jak nie to zwariuje!
Zoska nadal niemrawa noo..moze sily zbiera?

Cytat:
U siostry parka.

Własnie z nią rozmawiałam, będzie leżeć na porodówce do 20, na szczęście skurcze po kroplówkach przeszły, uspokoiło się, ciekawe na jak długo, siorka ma 2cm rozwarcia już, szyjki już nie ma, więc różnie to może jeszcze być, ale jest w szpitalu pod dobrą opieką.
Trzymamy kciuki za siostre , koniecznie daj znac jak od niej wrocisz jak sie czuje i w ogole

Cytat:
Napisane przez mimbi Pokaż wiadomość

Czopa na gaciach tez czuje, od kilku dni dosc mocno. Ale u mnie jest taki uplawowo-lekko zoltawy, moze to po tych problemach z pecherzem, co gineks zdiagnozowal.
?
widze, ze czopowy temat nadal na tapecie, u mnie jets taki mleczny czasem bardziej zolty tez
hihi czopowe rozwazania czesc trzecia

Cytat:
Napisane przez andziot Pokaż wiadomość
nic nie mów tylko bierzemy się do roboty i rodzimy !!!!
koniec obijania !!!!
nooo taka postawa mi sie podoba! i od czego zaczynamy w zwiazku z tym?!!
Cytat:
Napisane przez Lolka1212 Pokaż wiadomość
Anulka ale miałaś intensywny dzień.. wow! Ja jestem w ciązy miesiąc niżej niz ty.. a jak wybiorę się na miasto, to w sumie juz po 20 minut chodzenia mam dość! Zwykle i tak dłużej mi schodzi, ale wracam tak wyczerpana, że konieczie musze w domku sie położyc i odespać ten wysiłek.. a ty jeszcze po Audi będziesz biegać
no intensywny, na wlasne zyczenie, bo nie moge usiedziec w domu , tez sie mecze i sapie, ale mam jakas taka energie, laze po tym osiedlu jak glupek, teraz bylismy w audi i wrocilismy, zjedlismy grillowany obaidek a jak to nie pomoze to jutro idziemy do azjatyckiej knajpki na mega ostre jedzenie i koniec! musi zadzialas
powiem ci ze miesiac temu czulam sie chyba gorzej i mialam mniej energii niz teraz
Cytat:
Eweska chlopaczki sa takie sliiiczne!
tez chce juz moja Zosie....

Listopadowa a co z Toba....?
Siasiek a ty?

A Anulinka jeszcze nie wrocila??

ide lezec na kanape..nalezy mi sie dzisiaj a co!
aa nieeee jeszcze musze zdjecia przejrzec bo mi TZ brzuch obfotografowal

---------- Dopisano o 18:09 ---------- Poprzedni post napisano o 18:07 ----------

Moniqac!!!wlasnie dopatrzylam! jakie piekne zdjecia! Szymonek jest przeslodziak!! zakochalismy sie w nim z moim TZtem

Zosienka jest juz z nami

Zosia
anula_81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-05, 18:10   #4274
Lolka1212
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mamaoptymistka Pokaż wiadomość
Zrobiłam i zjadłam pizzę, wyszła dobra jestem pełna po koniuszki uszów

Też na tą komodę zwróciłam uwagę że na zdjęciu wygląda fajnie a tak w sklepie bez przekonania na nią patrzyłam.
Kołyska czy wózek od Rene
(..)
Pizza aaa... dawno nie jadłam takie domowej

Sprawdzałam tą komode na stronce ikejowskiej.. kosztuje 500 zł.. myślałam, że bedzie tańsza.. tak jak Malmy za dwie stówy.. jak do mojego starego pokoju w domu rodziców, gdzie nie mieszkam na stałe i przyjezdzam okresowo to chyba odpuszczę..

Zreszta ja na temat mebelków to nie powinnam się w ogóle wypowiadać.. tyle co ja przed zakupem swoich nakombinowałam i namieszałam to aż na samą myśl głowa boli.. Mąż ma dość tematu łożeczka i komody dla synka heheh

Cytat:

Eweska
śliczni Minki superowo
A tak po cichu powiedz? Któryś stał się większym puplikiem mamusi?
Stary 2011-05-05, 18:15   #4275
eweska
Moderatoreska

Dzięki dziewczyny

Lolka nie mam pupilka, to są moje dwa kochane skarby i traktuję ich jednakowo
Oboje są słodziakami, każdy inny i wyjątkowy
Stary 2011-05-05, 18:20   #4276
principessina
Zakorzenienie

eweska sliczne chlopaczki

moniqac takze Twoj synus przeslodki, juz nie moge sie mojego malenstwa doczekac!

anula_81
gratuluje nowego autka
Stary 2011-05-05, 18:21   #4277
gusiagatko
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień dobry

Zaraz was nadrobię, ale chciałam napisać że moja siorka jest na porodówce, zaczęła rodzić i próbują powstrzymać akcję, ona ma termin na 20 czerwca, więc jeszcze sporo czasu, a bliźniaki się spieszą.
Za siostrę i jej Maluszki, żeby jeszcze w brzusiu posiedziały

Cytat:
Napisane przez Grazin Pokaż wiadomość

mary mi napisała

dochodzi do siebie po cesarce, jest bardzo obolała ale może jutro wyjdzie
HANIE KOCHA TAK ŻE JAK TO PISAŁA TO JEJ ŁZY DO OCZU NAPŁYNEŁY

oj mi tez jak takie coś czytam
fala matczynej miłości... chyba nie ma nic piekniejszego
Uwielbiam czytać takie wiadomości Mimo, że wtedy oczka same się pocą

Cytat:
Napisane przez atiz Pokaż wiadomość
Atiz is in the house !!!

Cześć dziewczynki !
Powróciłam do żywych, niestety nadal w szpitalu.
Małą chora - ostry nieżyt gardła i troszke jeszcze żółtaczki.
Leży na noworodkach ale mogę do niej przychodzić kiedy chce i moge ja karmic.

Wczoraj dopadła mnie - ryczałam jak głupia, za duzo rzeczy sie zalozylo - choroba malej, moje problemy z szwami i jeszcze jakies ni fajne wyniki usg glowy malej.
Ale dzis po rozmowie z neurologiem i po wizycie w poradni laktacyjbej wracam do rownowagi.
Cały swiat wywrocil sie do gory nogami - szajba !!

Zagladne do klubu zeby wskrocie nadrobic co u Was.
Juz teraz gratuluje wszystkim swieżym mamuskom i trzymam kciuki za wlasnie rozpakowywane
Zdrówka życzę i zaciskam

Cytat:
Śliczni są

moniqac Szymuś cudny jest
A ja nie mam dostępu do Twojego albumu

Matall Edzik wychodzimy, wychodzimy

06.07.2011
06:06
gusiagatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-05, 18:24   #4278
moniqac
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anula_81 Pokaż wiadomość

Moniqac!!!wlasnie dopatrzylam! jakie piekne zdjecia! Szymonek jest przeslodziak!! zakochalismy sie w nim z moim TZtem
to tak jak my z Tztem dziękuje Kochanie - zbieraj siły zbieraj, bo to już niedługo .

Cytat:
Oboje są słodziakami, każdy inny i wyjątkowy
przesłodcy!!! .

Cytat:
Napisane przez principessina Pokaż wiadomość

moniqac takze Twoj synus przeslodki, juz nie moge sie mojego malenstwa doczekac!
.

Mamusia Szymusia od 27.04.2011 .
moniqac jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-05, 18:26   #4279
Zytus
Rozeznanie

Oj tez mialam dzis pizze na obiad

A jak ogladam zdjecia tych naszych dzieciaczkow,to normalnie napatrzec sie nie moge, slicznosci
I tak sobie mysle ze Igor moglby juz wyjsc, a z drugiej strony to mam pietra ze jak sie juz urodzi to sobie nie poradze.

kciukasy za Edzika, niech juz wychodzi, bo to prawie moj sąsiad
Zytus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-05, 18:29   #4280
listopadowa80
Zakorzenienie

Normalnie zakochałam się w małym Szymusiu! Jest cudowny
listopadowa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-05, 18:30   #4281
Paulizia
Wtajemniczenie

Heeej
Dopiero teraz doszlam do siebie...
Wstalam dzis o 12... i nie moglam ruszyc zadna konczyna. Po prostu niemoc. I tak do 15... wypilam kawe i poszlam sie przejsc z kumpela na spacerek.

Matall trzymam ogromne

Kasia24 Nikolka jest przecudna!!!!

Atiz mam nadzieje, ze z Pola wszystko bedzie dobrze

Ewesko za siostre!!! Napewno bedzie dobrze!!!

Nie mam humoru jakos dzisaj.
Ide...
Pa
Stary 2011-05-05, 18:32   #4282
monika21121984
Rozeznanie

GG do monika21121984

monika przyjmiesz zaproszonko????
chciałam pogłaskac Waszego skarba
Stary 2011-05-05, 18:33   #4283
kasia1361
Zadomowienie

Lolka zawodu jestem technik informatyk-elektronik ,he he a o informatyce mam takie pojęcie jak o górnictwie
Od zawsze pracowałam w handlu,obecnie jestem na stanowisku kierownika sklepu.Chciałabym oby twoje słowa się sprawdziły,nic nie dzieje się z przypadku tak widocznie musi być.
Zastanawiać bede się później co zrobić

Kacperek
27.05.2004r,
34 tc,2650 i 51 cm

Igorek
04.07.2006r
39 tc,3520 i 57 cm

Martynka
31.05.2011r
38 tc,3600 i 53 cm

Stary 2011-05-05, 18:33   #4284
mamaoptymistka
Zadomowienie

Ewesko Bartuś i Wiktorek wspaniali, cudowni
Moniqac Szymonek też ślicznusi

Jutro jadę po ostatnie zakupy dzidziusiowo-szpitalowe i na weekend pakuje torbę.

Niech w końcu przyjdzie słonko bo kolejne dzidziusiowe rzeczy muszę prać i suszyć.

MoniaK jak tam ryż smakował ???

Edytowane przez mamaoptymistka
Czas edycji: 2011-05-05 o 18:36
mamaoptymistka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-05, 18:44   #4285
anula_81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Paulizia Pokaż wiadomość
Nie mam humoru jakos dzisaj.
Ide...
Pa
nie idz......poprawimy humorek

Cytat:
Napisane przez moniqac Pokaż wiadomość
to tak jak my z Tztem dziękuje Kochanie - zbieraj siły zbieraj, bo to już niedługo .

.
zbieram sily ale czekanie mi te sily odbiera

Cytat:
Napisane przez principessina Pokaż wiadomość
anula_81 gratuluje nowego autka
dziekuje ale ja bym wolala zebysmy go nie kupowali

A TZ mnei obfotografowal dzisiaj wiec wam wkleje zdjecia, w albumie calosciowe, niestety na kolorowym widac rozstepy...buuuuuuuu

a juz wam wstawie cale zdjatka bo mi sie nie chce kombinowac
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 39t6d copy.jpg (65,9 KB, 81 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 39t6d color copy.jpg (87,9 KB, 92 załadowań)

Zosienka jest juz z nami

Zosia

Edytowane przez anula_81
Czas edycji: 2011-05-05 o 18:45
anula_81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-05, 18:47   #4286
anulinka2009
Wtajemniczenie

GG do anulinka2009

Cytat:
Dzień dobry

Trzymamy

Dziewczyny, my z Pepe już po wizycie.
Jak gin zobaczył te betapaciorkowce i to co mi tam wyhodowali przepisał mi antybiotyk w tabletkach i dopochowowy, aby to jeszcze przed porodem wyleczyć. W aptece muszę zostawić ponad 120 zł
Dostałam jeszcze na koniec żelazo, bo ta morfologia jakaś taka
Gin jest za CC, ja też nie oponowałam i dostałam skierowanie do szpitala. Najpóźniej w poniedziałek mam się stawić i chyba tak zrobię.
Objawów porodu brak, wszystko pozamykane, jak należy, więc w poniedziałek powinno wystarczyć.
Pepe ma 3470 g ( całkiem duży chłopak ).

W związku z info o szpitalu kupiłam sobie na dzisiejszą kolację makrelę wędzoną, chipsy i lody Trzeba wykorzystać ostatnią okazję na jedzenie tego, co się lubi
To chyba tyle pokrótce. Mam 3 dni, aby pozamykać rozpoczęte sprawy i zorganizować co trzeba. Kurcze, chyba zaczynam się trochę bać....
anulinka2009 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-05, 18:48   #4287
the_sania
Wtajemniczenie

Ewesko ale fajne minki mają zaczepiają się nawzajem jakoś? trzymam kciuki za siostrę, oby wszystko ustąpiło

Moniqac weź nie pisz tak pięknie, bo ja tu będę ryczeć, że chcę już mojego Synka szkoda, że TŻ musi na to szkolenie jechać, ale zleci-zobaczysz rodzice Ci pomogą.

Marcelek 30.05.2011

the_sania jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-05, 18:49   #4288
principessina
Zakorzenienie

anula_81 ale cudowny brzusioooo a gdzie te rozestepy, bo nie widze, moze musze szkla w okularach sobie wymienic

listopadowa80
a Ty jeszcze tutaj w dwupaku??
Stary 2011-05-05, 18:50   #4289
kasia1361
Zadomowienie

Anula piekne fotki,brzusio cudny

Kacperek
27.05.2004r,
34 tc,2650 i 51 cm

Igorek
04.07.2006r
39 tc,3520 i 57 cm

Martynka
31.05.2011r
38 tc,3600 i 53 cm

Stary 2011-05-05, 18:51   #4290
the_sania
Wtajemniczenie

Anula ale fajne skarpetki rozstępy wyglądają jak odgniotki.. bo to chyba są odgniotki, co a brzuszek masz rewelacyjny! mała, zgrabna, okrągła piłeczka pomyśleć, że to już chyba ostatnie zdjęcia z brzuszkiem

Anulinka Ty pracusiu jeden no czyli co w poniedziałek zobaczysz Piotrusia w końcu... ach jak Ci zazdroszczę z tym żarciem to pewnie ! ostatnie chwile takiej sielanki jedzeniowej dla nas

Marcelek 30.05.2011

the_sania jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości