|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4261 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla Avono-Maniaczek cześć 2
ale poczekaj do 5000
---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ---------- Cytat:
czy wiedziała, że nie przyjdą
|
|
|
|
|
#4262 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny takie avonowe pytanie, robicie sobie zapas kremow anew w opuscie 45 %??? Ja kupilam 3 komplety zeby dostac LRD a teraz sie zastanawiam czy nie warto kupic jeszcze kilka na zapas. W koncu wychodza najdrozszy za nie cale 25 zl
|
|
|
|
#4263 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jeżeli macie ochotę stworzyć czyjś opis, to bardzo proszę podesłać na PW. Chodzi np o dokię, chenelle, Oję 84,Sarasfati, malutką84, sheryl, karinkę, porzeczkę, tonię85, Czarindię, 8katharinę8. A tak generalnie o każdego, kto się udziela w naszym wątku i o kimś coś wiecie
|
|
#4264 | |
|
szeryfcio
|
ale to trza by poczekać do 5000
![]() Cytat:
![]() A zapasów kremów do twarzy dla siebie nie robię, bo zapasy już mam ![]() mam już jakieś 2 albo 3 zestawy, a to rok używania
|
|
#4265 |
|
Zakorzenienie
|
A na sprzedaż zapasów nie robisz czy anew raczej Ci kiepsko idzie?
|
|
|
|
#4266 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4267 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4268 |
|
szeryfcio
|
nie, ja nie mam takich klientek....w ogóle nie mam dużo klientek... mam 3 -4 zamawiające nieregularnie, ale one zamawiają to co chcą. Nigdy nie kupią tego co ja im zaproponuję, tylko to co one akurat chcą.
Generalnie na Anew nie mam chętnych. Głównie kupuję dla siebie (jak Musso) no i 2-3 zamówienia koleżanek się trafią. Nie szukam klientek, bo nie lubię tego. Źle mi się kojarzy takie nagabywanie z katalogiem, jak akwizytor... no nie lubię tego. Jak byłam studentką i wokoło dużo dziewczyn lubiących Avon, to było co innego. A teraz w pracy dziewczyny typu "Dior", na Avon nie spojrzą, no i z wiekiem przestało mi odpowiadać takie latanie z katalogiem i nagabywanie.
|
#4269 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() trochę nie rozumiem sytauacji, bo u nas to każdy sie pyta i goście potwierdzają przybycie |
|
|
|
|
#4270 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4271 | |
|
szeryfcio
|
Cytat:
Muszę poszukać nowej pracy Ale do motywacyjnego zawsze jakoś dobiję A u mnie to nawet nikt z rodziny nie zamawia; mama emerytka, teściowa emerytka, pieniędzy nie mają i kosmetykami się nie interesują. To ja im robię z tych kosmetyków prezenty jeszcze. A szwagierka pracuje w drogerii, natomiast bratowa nie używa kosmetyków żadnych ![]() No nic dziewczynki, biorę szkraba i idziemy na trawkę się opalać. A jutro paczusia w paczkomacie
|
|
#4272 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4273 |
|
Raczkowanie
|
Dawno mnie nie było...chyba was nie nadrobię, miałam trochę kłopotów rodzinnych, nie miałam głowy...
|
|
|
|
#4274 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:40 ---------- Poprzedni post napisano o 13:39 ---------- Cytat:
|
|
#4275 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4276 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie 28 stopni w cieniu i nie zapowiada sie by slonce zaszlo Rescue widze ze jestes z nami! Buziaki dla Was obojga!!!! Edytowane przez malutka84 Czas edycji: 2011-08-05 o 12:53 |
|
|
|
|
#4277 | |||||
|
vel Turkusoowa :)
|
Cytat:
![]() Cytat:
Mimo że w pracy jest nas 13 dziewczyn,to jest kilka(3)które zupełnie nie interesuje nawet dotknięcie katalogu kilka jest co się skuszą na coś,ale patrzą żeby jak najtaniej,średnio na 20-30 zł...jeszcze pan mechanik który dwa razy do roku bierze perfumy dla siebie i żony ogólnie jest różnie...ale nie mogę im przynosić katalogu daleko od wypłaty![]() No i cóż...najlepszą moją klientką jestem ja sama ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Ja w najbliższych miesiącach też mam plany wydać dużo kasy....nowy laptop przede wszystkim,jeszcze jedna wizyta u fryzjera-a to nie było tanio jak na moją kieszeń-130 zł zapłaciłam jeszcze mam 200 zł długu u brata nie mówiąc że chciałabym iść do dentysty,ale to raczej zimą i mam nadzieję że komórka mi nie padnie bo już coś szwankuje no i obowiązkowy comiesięczny Avon bo już tęsknię
|
|||||
|
|
|
#4278 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4279 |
|
Wtajemniczenie
|
Tego typu:
alytjow -Bogusia,lat 46;najwspanialsza przedszkolanka na świecie, która w pracy może oderwać się od codzienności i poczuć się znów jak dziecko; zdarza się jednak, że codzienność przygniata ją w domu i to ciężarem około 300 kilogramów, na który to ciężar składa się dwójka dorosłych dzieci, jeden dorosły mąż oraz jeden dorosły bernardyn płci zeńskiej
|
#4280 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Edytowane przez malutka84 Czas edycji: 2011-08-05 o 13:26 |
|
|
|
|
#4281 |
|
Raczkowanie
|
.
Edytowane przez an92dzia Czas edycji: 2011-08-05 o 13:19 |
|
|
|
#4282 |
|
vel Turkusoowa :)
|
Skarbusie na mnie już pora,jadę sobie nad jeziorko,poopalam się i wracam do Was w niedzielę po południu/wieczorem
Karinko wracaj do zdrówka,mam nadzieję że niedługo będziesz znowu na wizażu Resscue nasz łobuzie Avonowy tęsknię trzymaj się dzielnie,gorąco Cię pozdrawiam do zobaczyska w niedzielę |
|
|
|
#4283 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#4284 |
|
Zakorzenienie
|
A dlaczego Ci przykro?
|
|
|
|
#4285 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:29 ---------- Poprzedni post napisano o 14:28 ---------- też nie wiem o co chodzi nie zdążyłam przeczytać przed edycją...
|
|
|
|
|
#4286 | ||
|
Rozeznanie
|
no u mnie tez się popsuło coś w pogodzie, rano takie słoneczko, ubrałam sie letnio a teraz patrze przez okno, że słonko schowało się za gęstą zasłoną chmurną
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Resscue
Lubisz kosmetyki AVON? Zamawiasz? A chciałabyś zamawiać taniej? Skontaktuj się ze mną a założę Ci konto w Avon i dołączę do swojego zespołu. Przekonaj się sama już teraz. https://start.avonpolska.pl/storage/...banner-1-1.png |
||
|
|
|
#4287 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4288 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4289 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Rescue i karinka, myślimy o Was
|
|||
|
|
|
#4290 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teściu był chory na raka i teściowa co chwilę dwoniła, bo: "jest już źle" a ja umierał to siostra tża zadzwoniła i powiedziała, że "może byś odwiedził tatę" i nic nie wspomniała, że już nadszedł jego koniec, więc z tżem się nie spieszyliśmy i jak zajechaliśmy na miejsce to jego ojciec już nie żył, ba nawet był już ubrany w garnitur i pretensje to tża, że nie zdążył żeby nie powaga sytuacji to zrobiłabym niezłą awanturę bo z pierdołami to dzwoniły co chwila teściowa i szwagierka, a jak umierał to nie umiały powiadomić tylko jego syn niemy jak z mamą pojechałyśmy do szpitaka do mojego taty i widziałam, że nie zaciekawie, to poszłam do lekarki, zaczęła ściemniać, coś czułam, że kłamie, więc ją opitoliłam i od razu powiedziała, że tata nocy nie przeżyje, więc postanowiłyśmy z mamą, że zostajemy nawet do rana i od razu za telefon i zadzwoniłam do taty braci, żeby przyjechali się pożegna jeśli chcą, byli za 30 minut... ---------- Dopisano o 14:50 ---------- Poprzedni post napisano o 14:49 ---------- myślimy i tęsknimy
Edytowane przez musso4 Czas edycji: 2011-08-05 o 13:57 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:14.

czy wiedziała, że nie przyjdą

trochę nie rozumiem sytauacji, bo u nas to każdy sie pyta i goście potwierdzają przybycie

kilka jest co się skuszą na coś,ale patrzą żeby jak najtaniej,średnio na 20-30 zł...jeszcze pan mechanik który dwa razy do roku bierze perfumy dla siebie i żony

trzymaj się dzielnie,gorąco Cię pozdrawiam
nie zdążyłam przeczytać przed edycją...