|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4261 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ten wątek jest dla przestrogi - nie wystarczy plotkować by mieć zgrabne nogi (c
Cytat:
. Za to Ian jest fajny . Coprawda z wyglądu jest wg mnie przeciętny(nie mój typ, ale rozumiem, czemu laski za Nim szaleją), natomiast ma w oku ten błysk :P, nie wiem, może to przez rolę, ale wydaje się, że ma gość charakterek .
|
|
#4262 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ten wątek jest dla przestrogi - nie wystarczy plotkować by mieć zgrabne nogi (c
Ian ten z VD?
Mnie on nie kręci, wolę Stefana- on jest totalnie w moim typie
|
|
|
|
#4263 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja Keanu uwielbiam! Za to z polskich to Borys Szyc jest taki kochany! Cytat:
|
|
#4264 |
|
Zakorzenienie
|
BŚ,
heheheeh, nieźle, dobrały się kolorystycznie ![]() Też robię takie foty :P ostatni zwierzak na moim telefonie to zdechły już Maciej (nadal spoczywa w koszyku, ale boję się do niego podejść, żeby go wywalić )Aga, nad morze?! ale Ci dobrze! wieki nie byłam nad polskim morzem ![]() Obejrzałam po raz setny testosteron, jest najlepszy, i taki prawdziwy
|
#4265 |
|
Zadomowienie
|
Hej Chudzinki
![]() Ale spędziłam z Tż wczoraj cudowny dzień Najpierw pojechaliśmy rowerem na piknik , na którym mieliśmy tylko Princessy i fante ![]() było cudownie ale po tym rowerze wszystko mnie boli a po basenie chyba się przeziębiłam ![]() @ będę miała jakoś pod koniec tyg a już tak mi się jeść chce że nie mogę się opanować ale nie dam się! Będę piękna spadam na orbitka
|
|
|
|
#4266 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przeziębiłaś się na basenie? Rany to się nazywa porządny pech - taka pogoda i złapać jakieś choróbsko.. ![]() Walcz z @ nie daj się gadzinie! Tak mnie boli ciało od wczorajszego opalania, że na śniadanie dałam radę wziąć jedynie Danone biszkoptowy, a przy otwartej lodówce stałam dla przyjemności
|
|
#4267 |
|
Zakorzenienie
|
A ja totalnie nie mam ochoty jeść ... I pewnie nadrobię wieczorem
.
|
#4268 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez juz wieki nie plazowalam, a przeciez pochodze z Pomorza co najsmieszniejsze
![]() Ja jem sniadanie, a potem spadam do firmy Moj kierownik nie odbiera telefonu (ma wyl), a ja wyplaty nie mam na koncie. Ide sprawdzic co jest.---------- Dopisano o 11:58 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ---------- Dobra, mam wyplate, co nie zmienia faktu, ze na prad jeszcze nie dostalam umowy, to i tak musze tam pojechac. TZtowi wyplacili polowe pensji, nie wiemy o co kaman. |
|
|
|
#4269 |
|
Zakorzenienie
|
Rodzice są tak wspaniałomyślni, że kupili mi idealną pomarańczową walizkę na czwartkowy wyjazd w góry!
) Już nie mogę się doczekać, pora się zabawić Wy pewnie po obiadku, a ja dopiero skończyłam lepić pierogi ruskie z bryndza i czekam aż się ugotują. Moja znajomość z Ł. nabiera tępa, a ja teraz jestem wstanie powiedzieć, że brakowało mi takiego poznawania faceta... Jestem w raju!
|
#4270 |
|
Raczkowanie
|
Gdzie jest psyhe
Chodź już do nas Koniec imprezy Nudzi mi się
|
|
|
|
#4271 | |
|
Zakorzenienie
|
O kurde,będzie ślub?!
![]() Cytat:
![]() A co tam można jeść,a czego nie? :P |
|
|
|
|
#4272 | |
|
Zakorzenienie
|
Trzeźwieje
![]() Cytat:
Uwaga, uwaga konkurs: Kto umył auto i właśnie zbliża się do niego burza, a dzisiaj w garażu jest drugi samochód?!?!
|
|
#4273 |
|
Zakorzenienie
|
Ta burza to pewnie ode mnie. Rano wyszłam do pracy,w zwykłej koszulce,bez parasola, żadnej bluzy czy marynarki,takie ładne słońce świeciło ... a wróciłam cała mokra z pękającą głową od burzy
![]() Też jestem ciekawa relacji Psyche
|
|
|
|
#4274 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A może Psyhe pobiła tą dziewuszkę i jest zamknięta na 48?! ![]()
|
|
#4275 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4276 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Możliwe, bo obiecałyśmy sobie, że znajdziemy genialnych facetów i będziemy obrzydliwie szczęśliwe - no i wprowadzam plan w życie, więc Psyhe nie mogła zostać w tyle! Mówię Wam.. ona trzeźwieje i tyle ;d
|
|
#4277 |
|
Raczkowanie
|
Mam maskę na włosach, na twarzy zaraz zmywam
![]() Zajme się stopami, może nawet zapału mi na ręce starczy Chciałabym jakieś ćwiczenia porobić jeszcze, wziąć prysznic, nasmarować sie czymś fajnym, a potem juz tylko leżeć i pachnieć |
|
|
|
#4278 | |
|
Zakorzenienie
|
hm, wiesz co, nie jestem typową fashion victim,
Dlatego podczas rozsądnych zakupów wybieram uniwersalne modele tak, żeby pasowały do różnych zestawień; ale kiedy tracę głowę na shoppingu, to bywa hm, różnie ![]() Nie wiem, czy mam wypracowany swój styl, z którym kojarzą mnie znajomi, raczej zawsze mówią, że ciągle wyglądam inaczej, nie do końca mi to pasuje, ale co zrobić ;p Cytat:
![]() do przełknięcia, ale szału nie robi. No i jakoś dziwnie działają na mnie te amerykańskie filmy, w których do seksu podchodzi się na takim luzie dla mnie takie jednorazowe bzykanka to perwers :P
|
|
#4279 |
|
Zakorzenienie
|
Biedroneczek, ja to dzisiaj jak kopciuszek, sprzatam ;p ale zaraz cos zjem i pocwicze
|
|
|
|
#4280 |
|
Zakorzenienie
|
Trzeźwieję...
|
|
#4281 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4282 |
|
Zakorzenienie
|
Ale było ok? No tak, bo wczoraj jeszcze poprawiny
![]() Monia, Montigniac to w skrócie: pilnowanie indeksu glikemicznego + plus niełączenie węgli z tłuszczami. Chcę zrobić 2 miesiące takiej konkretnej diety, no a potem utrzymanie ![]() I kiedy się upijesz? ![]() Aaa i właśnie, Agniesik- co to za podpis?
|
|
|
|
#4283 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj też piłam... Był rodzinny obiad z teściami i rodzeństwem...
|
|
#4284 |
|
Zakorzenienie
|
Śmietanka, szałowy co?
A taki, z braku laku ten podpis.
|
|
|
|
#4285 |
|
Zakorzenienie
|
mnie bardziej zastanawiał Twój o treści "o
"
Edytowane przez aniabaniaa Czas edycji: 2011-08-22 o 20:18 |
|
|
|
#4286 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam jakąś awersję do pytań w stylu "mam taką bluzkę i zastanawiam się czy jest modna i mogę ją nosić?" -.- Zawsze mi się ciśnie jakieś "nie jest modna, więc jak w niej wyjdziesz napadnie cię stado fashion victims i zbałamuci kijami od mioteł" . Nie dajmy się zwariować . Ja przez moją figurę jestem bardzo ograniczona we wzorach i fasonach, na które mogę sobie pozwolić . Siłą rzeczy ubieram się czasem w coś modnego, bo kupuję głównie w sieciówkach, także od tego nie ucieknę, ale lubię wyglądać inaczej . Chociaż moim zdaniem ubieram się zwyczajnie, bo tak jak bym chciała nie mogę - jak już wspominałam - figura. Natomiast widzę siebie jako taką szczupłą laskę i mam tyyyle pomysłów na to jak bym się ubierała . Psyhe opowiadaj i dawaj zdjęcia!
|
|
#4287 |
|
Zakorzenienie
|
No tak, wiem co czujesz, dłuuuugo ukrywałam się w "bezpiecznych" ubraniach, modnych na swój banalny sposób; takich, które pasowały na moją figurę. jak schudłam to wiele się zmieniło
ja jakiś tam swój styl mam, lubię niecodzienne połączenia, dbam o dobre połączenie kolorów, itepe ;p lubię bardzo kobiecy styl, który nie pasuje mi na co dzień, bo ciągle gdzieś latam, krążę między uczelniami itd,jak rano wstaję z łóżka, to najważniejsze jest dla mnie zjedzenie owsianki, znalezienie słuchawek i zdążenie na tramwaj czy autobus, to mój styl ![]() długo bym mogła o tym gadać
|
#4288 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Powiem tak - ja uważam, że ten mój styl jest ok, ale to co sobie wyobrażam jest wow . Dziękuję! Mam nadzieję, że się uda .
|
|
#4289 |
|
Zakorzenienie
|
I jestem fanką stylu pozbawionego kompleksów, ludzi, którzy totalnie nie zwracają uwagę na to co mówią inni i łamią w ten sposób jakieś tam nasze polskie konwenanse. Ja sie nie ubieram kontrowersyjnie, sam wzrost mam kontrowersyjny, który w połączeniu ze szpilkami daje temat do rozmów i dyskusji na większość przystanków w mieście :P Trzeba by ludzi wysłać na lekcje z akceptacji ![]() o tym też bym mogła długo :P a wiecie, od jakiegoś miesiąca miałam sporą gulkę w okolicach bikini, bo miałam zapalenie mieszka... od tamtej pory z przerażeniem patrzę na depilator ![]() No i przez kilka dni na początku trochę próbowałam to rozbabrać, ale i tak nie mogłam się dostać do tego włoska ![]() zostawiłam to, żeby nie narobić sobie kwasu jakimś zakażeniem, no i w umie przez ciągły pośpiech - zapomniałam o tym, a miałam iść do jakiegoś specjalisty. Wczoraj patrzę, że coś tam się dzieje, pociągnęłam za skórkę i.... jaaak nie lunie, ile tam było ropy, szok. a gulka mnie nie bolała, wyglądała bardziej jak narośl, była taka.. płaska dziwna sprawa w każdym bądź razie wycisnęłam do końca, i jeden bohater historii wylazł, ale czuję, że gdzieś tam głębiej, jeszcze czai się jakieś zło i nie wiem, chyba jużodstawię depilator i przestawię się na depilację woskiem u kosmetyczki... chyba że macie jakieś mniej bolesne depilatory niż ja? ja mam phillips satinelle.a wiecie co dzisiaj będzie? ![]() okres mi się skończył, TŻ ma wolne, a w samochodzie ma ukrytą dla mnie niespodzianke, którą namierzyłam jak tankował, durex truskawkowy mój ulubiony ! ![]() lecę, i życzę Wam równie dobrego seksu i stu orgazmów w godzinę
Edytowane przez aniabaniaa Czas edycji: 2011-08-23 o 08:09 |
|
|
|
#4290 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Co do drugiej historii to miałam ostatnio podobnie! A długość włosa, który mi się z tego wydostał była przerażająca . Tzn najpierw wyciągnęłam jednego, tak jak Ty teraz, a potem mi jeszcze została taka gula na dłuższy czas i dopiero niedawno udało mi się tego pozbyć . Po wosku będziesz mieć to samo. Chodzi o to, że jak wyrywasz włos z cebulką, a nie ucinasz go jak przy goleniu, to uszkadzasz torebkę włosową, w której ten włos rośnie i wtedy ona może się przekrzywić i nie rosnąć pionowo do góry tylko w jakiś inny sposób, zresztą włosy są słabsze i nie mogę się przebić przez skórę i dlatego wrastają. Dramat. Ale ja nie mogę się codziennie golić maszynką, bo mam za dużo podrażnień, a poza tym to nie jest aż tak dokładne jak depilacja ... Udanej truskawkowej zabawy!
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:51.

. Za to Ian jest fajny 
Piekarnik Laury
(nadal spoczywa w koszyku, ale boję się do niego podejść, żeby go wywalić
)
ale Ci dobrze! wieki nie byłam nad polskim morzem 
Najpierw pojechaliśmy rowerem na piknik , na którym mieliśmy tylko Princessy i fante
było cudownie ale po tym rowerze wszystko mnie boli a po basenie chyba się przeziębiłam 
spadam na orbitka

.

Ja jutro przechodzę, zrobiłam sobie lanserską sałatunię do pracy i będzie 

. Tzn najpierw wyciągnęłam jednego, tak jak Ty teraz, a potem mi jeszcze została taka gula na dłuższy czas i dopiero niedawno udało mi się tego pozbyć