Ten wątek jest dla przestrogi - nie wystarczy plotkować by mieć zgrabne nogi (cz.IV) - Strona 143 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-08-21, 22:39   #4261
winyl
Zakorzenienie

Dot.: Ten wątek jest dla przestrogi - nie wystarczy plotkować by mieć zgrabne nogi (c

Cytat:
Napisane przez Loriette Pokaż wiadomość
To chyba jestem jakaś zacofana, bo ja nawet podczas sceny pod sejfem na pierwszy rzut oka nie załapałam, że to ON!
Johnny jest genialny! Ale jeśli mam się w kimś kochać to w Ianie i w Keanu, chociaż źle wygląda w długich włosach!
NIiie, tylko nie Keanu, nie cierpię Go . Za to Ian jest fajny . Coprawda z wyglądu jest wg mnie przeciętny(nie mój typ, ale rozumiem, czemu laski za Nim szaleją), natomiast ma w oku ten błysk :P, nie wiem, może to przez rolę, ale wydaje się, że ma gość charakterek .

XOXO
winyl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-21, 22:43   #4262
bita smietana
Zakorzenienie

Dot.: Ten wątek jest dla przestrogi - nie wystarczy plotkować by mieć zgrabne nogi (c

Ian ten z VD?
Mnie on nie kręci, wolę Stefana- on jest totalnie w moim typie
Stary 2011-08-21, 23:27   #4263
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez winyl Pokaż wiadomość
NIiie, tylko nie Keanu, nie cierpię Go . Za to Ian jest fajny . Coprawda z wyglądu jest wg mnie przeciętny(nie mój typ, ale rozumiem, czemu laski za Nim szaleją), natomiast ma w oku ten błysk :P, nie wiem, może to przez rolę, ale wydaje się, że ma gość charakterek .
No właśnie mnie kręci w nim ten charakterek.. ten uśmieszek! Achhh co za facet!
Ja Keanu uwielbiam! Za to z polskich to Borys Szyc jest taki kochany!
Cytat:
Napisane przez bita smietana Pokaż wiadomość
Ian ten z VD?
Mnie on nie kręci, wolę Stefana- on jest totalnie w moim typie
Nie śledziłaś go, gdy był w Poznaniu?!

Zapraszam do miejsca, gdzie objawia się prawdziwa miłość do kuchni.
Loriette jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-22, 00:08   #4264
aniabaniaa
Zakorzenienie

BŚ, jak napisałaś, że Twój kot ma chłopaka, to myślałam,że to kontowersyjny, gejowski związek,ale to jest kotka,tak?
heheheeh, nieźle, dobrały się kolorystycznie
Też robię takie foty :P ostatni zwierzak na moim telefonie to zdechły już Maciej (nadal spoczywa w koszyku, ale boję się do niego podejść, żeby go wywalić )

Aga, nad morze?! ale Ci dobrze! wieki nie byłam nad polskim morzem

Obejrzałam po raz setny testosteron, jest najlepszy, i taki prawdziwy

aniabaniaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-22, 08:04   #4265
alexis77
Zadomowienie

Hej Chudzinki
Ale spędziłam z Tż wczoraj cudowny dzień Najpierw pojechaliśmy rowerem na piknik , na którym mieliśmy tylko Princessy i fante później wrociliśmy do domu , ale tak mnie tyłek bolał od siodełka że musiał mi pomóc później pojechaliśmy na basen a po basenie do knajpy coś zjeść było cudownie ale po tym rowerze wszystko mnie boli a po basenie chyba się przeziębiłam

@ będę miała jakoś pod koniec tyg a już tak mi się jeść chce że nie mogę się opanować ale nie dam się! Będę piękna spadam na orbitka
alexis77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-22, 09:46   #4266
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alexis77 Pokaż wiadomość
Hej Chudzinki
Ale spędziłam z Tż wczoraj cudowny dzień Najpierw pojechaliśmy rowerem na piknik , na którym mieliśmy tylko Princessy i fante później wrociliśmy do domu , ale tak mnie tyłek bolał od siodełka że musiał mi pomóc później pojechaliśmy na basen a po basenie do knajpy coś zjeść było cudownie ale po tym rowerze wszystko mnie boli a po basenie chyba się przeziębiłam

@ będę miała jakoś pod koniec tyg a już tak mi się jeść chce że nie mogę się opanować ale nie dam się! Będę piękna spadam na orbitka
Widzę, że na pikniku szaleliście równo
Przeziębiłaś się na basenie? Rany to się nazywa porządny pech - taka pogoda i złapać jakieś choróbsko..

Walcz z @ nie daj się gadzinie!

Tak mnie boli ciało od wczorajszego opalania, że na śniadanie dałam radę wziąć jedynie Danone biszkoptowy, a przy otwartej lodówce stałam dla przyjemności

Stary 2011-08-22, 10:33   #4267
winyl
Zakorzenienie

A ja totalnie nie mam ochoty jeść ... I pewnie nadrobię wieczorem .

XOXO
Stary 2011-08-22, 11:58   #4268
agniesikk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniabaniaa Pokaż wiadomość
Aga, nad morze?! ale Ci dobrze! wieki nie byłam nad polskim morzem
Ja tez juz wieki nie plazowalam, a przeciez pochodze z Pomorza co najsmieszniejsze

Ja jem sniadanie, a potem spadam do firmy Moj kierownik nie odbiera telefonu (ma wyl), a ja wyplaty nie mam na koncie. Ide sprawdzic co jest.

---------- Dopisano o 11:58 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ----------

Dobra, mam wyplate, co nie zmienia faktu, ze na prad jeszcze nie dostalam umowy, to i tak musze tam pojechac. TZtowi wyplacili polowe pensji, nie wiemy o co kaman.
agniesikk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-22, 14:36   #4269
Loriette
Zakorzenienie

Rodzice są tak wspaniałomyślni, że kupili mi idealną pomarańczową walizkę na czwartkowy wyjazd w góry! ) Już nie mogę się doczekać, pora się zabawić

Wy pewnie po obiadku, a ja dopiero skończyłam lepić pierogi ruskie z bryndza i czekam aż się ugotują.
Moja znajomość z Ł. nabiera tępa, a ja teraz jestem wstanie powiedzieć, że brakowało mi takiego poznawania faceta... Jestem w raju!

Stary 2011-08-22, 14:47   #4270
biedroneczek
Raczkowanie

Gdzie jest psyhe
Chodź już do nas
Koniec imprezy
Nudzi mi się
biedroneczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-22, 14:52   #4271
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
mój kot ma chłopaka!

siedzą na balkonie i wpatrują się w siebie
O kurde,będzie ślub?!

Cytat:
UWAGA UWAGA! OGŁOSZENIA PARAFIALNE!
Wiecie, że M. wszedł dzisiaj na gadu i ustawił opis "Dni Ziemi Pszczyńskiej" - jak nigdy nie wchodzi tak wszedł. Chyba myślał, że przyjadę - HA HA HA. Ja romansuję z Ł. i jestem wolną kobietą! Niech spada!
Ale wioski sobie narobił, ja bym się wstydziła taki opis w ogóle ustawić

Cytat:
aga Ja jutro przechodzę, zrobiłam sobie lanserską sałatunię do pracy i będzie przechodzę na motigniaca, przyjaciółka zrzuciła 8 kg w 2 miesiące, a smacznie jadła. Też chcę zrzucić 8
A co tam można jeść,a czego nie? :P
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-22, 15:33   #4272
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez biedroneczek Pokaż wiadomość
Gdzie jest psyhe
Chodź już do nas
Koniec imprezy
Nudzi mi się
Trzeźwieje
Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość

Ale wioski sobie narobił, ja bym się wstydziła taki opis w ogóle ustawić
Głupi jest i tyle!

Uwaga, uwaga konkurs: Kto umył auto i właśnie zbliża się do niego burza, a dzisiaj w garażu jest drugi samochód?!?!

Stary 2011-08-22, 15:39   #4273
moooniaaaa
Zakorzenienie

Ta burza to pewnie ode mnie. Rano wyszłam do pracy,w zwykłej koszulce,bez parasola, żadnej bluzy czy marynarki,takie ładne słońce świeciło ... a wróciłam cała mokra z pękającą głową od burzy

Też jestem ciekawa relacji Psyche
Stary 2011-08-22, 16:58   #4274
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:
Ta burza to pewnie ode mnie. Rano wyszłam do pracy,w zwykłej koszulce,bez parasola, żadnej bluzy czy marynarki,takie ładne słońce świeciło ... a wróciłam cała mokra z pękającą głową od burzy

Też jestem ciekawa relacji Psyche
No to ja ostatnio oddaję Ci słońce, a Ty mi rzucasz teraz piorunami? Fajna z Ciebie koleżanka!

A może Psyhe pobiła tą dziewuszkę i jest zamknięta na 48?!

Stary 2011-08-22, 17:05   #4275
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
No to ja ostatnio oddaję Ci słońce, a Ty mi rzucasz teraz piorunami? Fajna z Ciebie koleżanka!

A może Psyhe pobiła tą dziewuszkę i jest zamknięta na 48?!
Sorry, następnym razem zostawię tą burzę dla siebie

Albo poderwała jakiegoś kawalera i się bałamucą

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-08-22, 17:18   #4276
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:
Sorry, następnym razem zostawię tą burzę dla siebie

Albo poderwała jakiegoś kawalera i się bałamucą
Mam nadzieje, że bo od czwartku chce pogodę!

Możliwe, bo obiecałyśmy sobie, że znajdziemy genialnych facetów i będziemy obrzydliwie szczęśliwe - no i wprowadzam plan w życie, więc Psyhe nie mogła zostać w tyle!

Mówię Wam.. ona trzeźwieje i tyle ;d

Stary 2011-08-22, 18:18   #4277
biedroneczek
Raczkowanie

Mam maskę na włosach, na twarzy zaraz zmywam
Zajme się stopami, może nawet zapału mi na ręce starczy
Chciałabym jakieś ćwiczenia porobić jeszcze, wziąć prysznic, nasmarować sie czymś fajnym, a potem juz tylko leżeć i pachnieć
biedroneczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-22, 19:11   #4278
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Z czystej ciekawości - nosisz to co jest akurat modne?
hm, wiesz co, nie jestem typową fashion victim, często lecę na coś, co jest akurat modne, umiem to połączyć w fajny zestaw, ale zwyczajnie szkoda mi na to czasu, dlatego cenię sobie praktyczne rzeczy... garderobę mam zawaloną na full, a tak na prawdę chodzę ciągle w ulubionych rzeczach, które łączę ze sobą na miliardy sposobów. Lubię wyglądać wyjątkowo, inaczej, ale nie zawsze mam czas na takie strojenie się w jakieś modne w danym sezonie rzeczy.
Dlatego podczas rozsądnych zakupów wybieram uniwersalne modele tak, żeby pasowały do różnych zestawień; ale kiedy tracę głowę na shoppingu, to bywa hm, różnie
Nie wiem, czy mam wypracowany swój styl, z którym kojarzą mnie znajomi, raczej zawsze mówią, że ciągle wyglądam inaczej, nie do końca mi to pasuje, ale co zrobić ;p
Cytat:
Ja oglądałam! Świetny, też na mnie zrobił wrażenie.
Co do siostry - ja bym się nie składała, uważam że niczym nie zawiniła!

---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ----------

Zaskakujące? Moim zdaniem MEGA przewidywalne, ale lubię Johnny'ego :P. Natomiast film przeciętny.

Za to muszę Last Night obejrzeć, bo Keirę uwielbiam .

Annobanno jak Ci się podoba Sex story? Bo wg mnie beznadziejny .

---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ----------

Was się długo nadrabia .
Kochane moje!
Sex story, hm, ogladam "na raty" , kolejkna opowieść, w której na początku wszystko kręci się wokół seksu, laska jest zimną, wredną suką, a kochany miś pląsa i biega wokół niej, żeby ją zdobyć, nim zrobi to inny hoolywoodzki przystojniak
do przełknięcia, ale szału nie robi.
No i jakoś dziwnie działają na mnie te amerykańskie filmy, w których do seksu podchodzi się na takim luzie dla mnie takie jednorazowe bzykanka to perwers :P

Stary 2011-08-22, 19:14   #4279
agniesikk
Zakorzenienie

Biedroneczek, ja to dzisiaj jak kopciuszek, sprzatam ;p ale zaraz cos zjem i pocwicze
Stary 2011-08-22, 19:35   #4280
psyhe666
Zakorzenienie

Trzeźwieję...
so trójka maybe.

psyhe666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-22, 19:42   #4281
agniesikk
Zakorzenienie

Stary 2011-08-22, 19:43   #4282
bita smietana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez psyhe666 Pokaż wiadomość
Trzeźwieję...
Ale było ok? No tak, bo wczoraj jeszcze poprawiny

Monia
, Montigniac to w skrócie: pilnowanie indeksu glikemicznego + plus niełączenie węgli z tłuszczami. Chcę zrobić 2 miesiące takiej konkretnej diety, no a potem utrzymanie
I kiedy się upijesz?

Aaa i właśnie, Agniesik- co to za podpis?
Stary 2011-08-22, 19:52   #4283
psyhe666
Zakorzenienie

Dzisiaj też piłam... Był rodzinny obiad z teściami i rodzeństwem...
so trójka maybe.

psyhe666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-22, 19:54   #4284
agniesikk
Zakorzenienie

Śmietanka, szałowy co? A taki, z braku laku ten podpis.
Stary 2011-08-22, 20:17   #4285
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agniesikk Pokaż wiadomość
Śmietanka, szałowy co? A taki, z braku laku ten podpis.
mnie bardziej zastanawiał Twój o treści "o "

Edytowane przez aniabaniaa
Czas edycji: 2011-08-22 o 20:18
Stary 2011-08-22, 22:54   #4286
winyl
Zakorzenienie

Cytat:
hm, wiesz co, nie jestem typową fashion victim, często lecę na coś, co jest akurat modne, umiem to połączyć w fajny zestaw, ale zwyczajnie szkoda mi na to czasu, dlatego cenię sobie praktyczne rzeczy... garderobę mam zawaloną na full, a tak na prawdę chodzę ciągle w ulubionych rzeczach, które łączę ze sobą na miliardy sposobów. Lubię wyglądać wyjątkowo, inaczej, ale nie zawsze mam czas na takie strojenie się w jakieś modne w danym sezonie rzeczy.
Dlatego podczas rozsądnych zakupów wybieram uniwersalne modele tak, żeby pasowały do różnych zestawień; ale kiedy tracę głowę na shoppingu, to bywa hm, różnie
Nie wiem, czy mam wypracowany swój styl, z którym kojarzą mnie znajomi, raczej zawsze mówią, że ciągle wyglądam inaczej, nie do końca mi to pasuje, ale co zrobić ;p

Sex story, hm, ogladam "na raty" , kolejkna opowieść, w której na początku wszystko kręci się wokół seksu, laska jest zimną, wredną suką, a kochany miś pląsa i biega wokół niej, żeby ją zdobyć, nim zrobi to inny hoolywoodzki przystojniak
do przełknięcia, ale szału nie robi.
No i jakoś dziwnie działają na mnie te amerykańskie filmy, w których do seksu podchodzi się na takim luzie dla mnie takie jednorazowe bzykanka to perwers :P
No to trzeba pracować nad stylem!
Ja mam jakąś awersję do pytań w stylu "mam taką bluzkę i zastanawiam się czy jest modna i mogę ją nosić?" -.- Zawsze mi się ciśnie jakieś "nie jest modna, więc jak w niej wyjdziesz napadnie cię stado fashion victims i zbałamuci kijami od mioteł" . Nie dajmy się zwariować . Ja przez moją figurę jestem bardzo ograniczona we wzorach i fasonach, na które mogę sobie pozwolić . Siłą rzeczy ubieram się czasem w coś modnego, bo kupuję głównie w sieciówkach, także od tego nie ucieknę, ale lubię wyglądać inaczej . Chociaż moim zdaniem ubieram się zwyczajnie, bo tak jak bym chciała nie mogę - jak już wspominałam - figura. Natomiast widzę siebie jako taką szczupłą laskę i mam tyyyle pomysłów na to jak bym się ubierała . Ale to pewnie już zawsze pozostanie w strefie marzeń .

Psyhe opowiadaj i dawaj zdjęcia!

XOXO
Stary 2011-08-23, 00:18   #4287
aniabaniaa
Zakorzenienie

No tak, wiem co czujesz, dłuuuugo ukrywałam się w "bezpiecznych" ubraniach, modnych na swój banalny sposób; takich, które pasowały na moją figurę. jak schudłam to wiele się zmieniło Życzę Ci tego,żebyś osiągnęła w końcu swoją wymarzoną figurę
ja jakiś tam swój styl mam, lubię niecodzienne połączenia, dbam o dobre połączenie kolorów, itepe ;p lubię bardzo kobiecy styl, który nie pasuje mi na co dzień, bo ciągle gdzieś latam, krążę między uczelniami itd,jak rano wstaję z łóżka, to najważniejsze jest dla mnie zjedzenie owsianki, znalezienie słuchawek i zdążenie na tramwaj czy autobus, to mój styl
długo bym mogła o tym gadać

Stary 2011-08-23, 01:20   #4288
winyl
Zakorzenienie

Cytat:
No tak, wiem co czujesz, dłuuuugo ukrywałam się w "bezpiecznych" ubraniach, modnych na swój banalny sposób; takich, które pasowały na moją figurę. jak schudłam to wiele się zmieniło Życzę Ci tego,żebyś osiągnęła w końcu swoją wymarzoną figurę
ja jakiś tam swój styl mam, lubię niecodzienne połączenia, dbam o dobre połączenie kolorów, itepe ;p lubię bardzo kobiecy styl, który nie pasuje mi na co dzień, bo ciągle gdzieś latam, krążę między uczelniami itd,jak rano wstaję z łóżka, to najważniejsze jest dla mnie zjedzenie owsianki, znalezienie słuchawek i zdążenie na tramwaj czy autobus, to mój styl
długo bym mogła o tym gadać
Ajj ja też bym mogła długo . Powiem tak - ja uważam, że ten mój styl jest ok, ale to co sobie wyobrażam jest wow .
Dziękuję! Mam nadzieję, że się uda .

XOXO
Stary 2011-08-23, 08:06   #4289
aniabaniaa
Zakorzenienie

I jestem fanką stylu pozbawionego kompleksów, ludzi, którzy totalnie nie zwracają uwagę na to co mówią inni i łamią w ten sposób jakieś tam nasze polskie konwenanse. Ja sie nie ubieram kontrowersyjnie, sam wzrost mam kontrowersyjny, który w połączeniu ze szpilkami daje temat do rozmów i dyskusji na większość przystanków w mieście :P
Trzeba by ludzi wysłać na lekcje z akceptacji
o tym też bym mogła długo :P

a wiecie, od jakiegoś miesiąca miałam sporą gulkę w okolicach bikini, bo miałam zapalenie mieszka... od tamtej pory z przerażeniem patrzę na depilator
No i przez kilka dni na początku trochę próbowałam to rozbabrać, ale i tak nie mogłam się dostać do tego włoska
zostawiłam to, żeby nie narobić sobie kwasu jakimś zakażeniem, no i w umie przez ciągły pośpiech - zapomniałam o tym, a miałam iść do jakiegoś specjalisty.

Wczoraj patrzę, że coś tam się dzieje, pociągnęłam za skórkę i.... jaaak nie lunie, ile tam było ropy, szok. a gulka mnie nie bolała, wyglądała bardziej jak narośl, była taka.. płaska dziwna sprawa w każdym bądź razie wycisnęłam do końca, i jeden bohater historii wylazł, ale czuję, że gdzieś tam głębiej, jeszcze czai się jakieś zło
i nie wiem, chyba jużodstawię depilator i przestawię się na depilację woskiem u kosmetyczki... chyba że macie jakieś mniej bolesne depilatory niż ja? ja mam phillips satinelle.

a wiecie co dzisiaj będzie?
okres mi się skończył, TŻ ma wolne, a w samochodzie ma ukrytą dla mnie niespodzianke, którą namierzyłam jak tankował, durex truskawkowy mój ulubiony !

lecę, i życzę Wam równie dobrego seksu i stu orgazmów w godzinę

Edytowane przez aniabaniaa
Czas edycji: 2011-08-23 o 08:09
Stary 2011-08-23, 09:31   #4290
winyl
Zakorzenienie

Cytat:

I jestem fanką stylu pozbawionego kompleksów, ludzi, którzy totalnie nie zwracają uwagę na to co mówią inni i łamią w ten sposób jakieś tam nasze polskie konwenanse. Ja sie nie ubieram kontrowersyjnie, sam wzrost mam kontrowersyjny, który w połączeniu ze szpilkami daje temat do rozmów i dyskusji na większość przystanków w mieście :P
Trzeba by ludzi wysłać na lekcje z akceptacji
o tym też bym mogła długo :P

a wiecie, od jakiegoś miesiąca miałam sporą gulkę w okolicach bikini, bo miałam zapalenie mieszka... od tamtej pory z przerażeniem patrzę na depilator
No i przez kilka dni na początku trochę próbowałam to rozbabrać, ale i tak nie mogłam się dostać do tego włoska
zostawiłam to, żeby nie narobić sobie kwasu jakimś zakażeniem, no i w umie przez ciągły pośpiech - zapomniałam o tym, a miałam iść do jakiegoś specjalisty.

Wczoraj patrzę, że coś tam się dzieje, pociągnęłam za skórkę i.... jaaak nie lunie, ile tam było ropy, szok. a gulka mnie nie bolała, wyglądała bardziej jak narośl, była taka.. płaska dziwna sprawa w każdym bądź razie wycisnęłam do końca, i jeden bohater historii wylazł, ale czuję, że gdzieś tam głębiej, jeszcze czai się jakieś zło
i nie wiem, chyba jużodstawię depilator i przestawię się na depilację woskiem u kosmetyczki... chyba że macie jakieś mniej bolesne depilatory niż ja? ja mam phillips satinelle.

a wiecie co dzisiaj będzie?
okres mi się skończył, TŻ ma wolne, a w samochodzie ma ukrytą dla mnie niespodzianke, którą namierzyłam jak tankował, durex truskawkowy mój ulubiony !

lecę, i życzę Wam równie dobrego seksu i stu orgazmów w godzinę
Ja tęsknię za czasami kiedy byłam pewna siebie (bo nie byłam AŻ TAK gruba) i jak ktoś się krzywo patrzył na to jak jestem ubrana ("o bosh, nie wyglądasz jak manekin z h&m") to strasznie mnie to cieszyło :P. Także piąteczka Aniu! Z moim wzrostem kontrowersyjne jest założenie spódnicy/sukienki i płaskich butów (szczególnie przy moich krótkich i grubych nogach), ale ja czasem po prostu muszę i niech wszyscy spadają na drzewo! Nie będę sobie nóg łamać tylko dlatego, że wyglądam grubo itd. ( w szpilkach tak czy siak widać moją tuszę, więc po co mam się męczyć). Oczywiście uwielbiam wysokie obcasy, ale niestety nie zawsze mogę sobie pozwolić na powolny spacerek po kocich łbach .

Co do drugiej historii to miałam ostatnio podobnie! A długość włosa, który mi się z tego wydostał była przerażająca . Tzn najpierw wyciągnęłam jednego, tak jak Ty teraz, a potem mi jeszcze została taka gula na dłuższy czas i dopiero niedawno udało mi się tego pozbyć .
Po wosku będziesz mieć to samo. Chodzi o to, że jak wyrywasz włos z cebulką, a nie ucinasz go jak przy goleniu, to uszkadzasz torebkę włosową, w której ten włos rośnie i wtedy ona może się przekrzywić i nie rosnąć pionowo do góry tylko w jakiś inny sposób, zresztą włosy są słabsze i nie mogę się przebić przez skórę i dlatego wrastają. Dramat. Ale ja nie mogę się codziennie golić maszynką, bo mam za dużo podrażnień, a poza tym to nie jest aż tak dokładne jak depilacja ...

Udanej truskawkowej zabawy!

XOXO
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości