SPD off - topowo po raz drugi ;-) - Strona 143 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-01-15, 11:40   #4261
irenkaaa
Zakorzenienie

Dot.: SPD off - topowo po raz drugi ;-)

super punciak dzieki przeogromne myslalam ze on tysiace kosztuje jak kiedys pisalas ze takie cudo a tak to fajny bo i cena przystepna
tyle ze w tym durnym kraju to brauna maja ... ale maszynki do golenia i wlosow a do kuchni to kenwood , philips i jakies badziewie tutejsze...
mam nadzieje ze znajde

Edytowane przez irenkaaa
Czas edycji: 2012-01-15 o 11:44
irenkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-15, 11:51   #4262
kobietasukcesu
zawsze mam racje

punto: jak słyszałam jak Cristina opowiada o operacji Altman po raz 5 to myślałam, że spadnę z tego fotela Aż się sama nauczyłam tego na pamięć.

Ale poza tym odcinek dobry i niech nas już nie męczą tymi przerwami

A gdzie tam, będą przerwy bo tak to by się seria w kwietniu skończyła, a będą to przeciągać do maja/czerwca.

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-16, 09:15   #4263
golden_eye
Wtajemniczenie

witam w ten piękny zimowy dzień

śnieg sobie pada.
przez to chyba mam koszmary w nocy - śniło mi się, że miałam, teraz, małą siostrę (drugą, ale pierwsza już dorosła). diabeł wcielony a nie dziecko mała robiła i mówiła takie rzeczy na mnie, siostrę i brata, że rodzice nas z domu wyrzucili i powiedzieli, że do końca życia mamy się nie odzywać do nich i że mają teraz jedno dziecko mordercze zamiary miałam, ale się obudziłam z tej złości...

pranie wstawiłam, myślę nad obiadem. po południu zabieram P na zakupy, bo sama ich nie przytargam, lista już ciężka a co dopiero siaty

idę zaraz do sklepu po doniczkę na tego kolosa - Lilik nom doniczki trochę mnie kosztowały (tak w sumie razem, bo jedna z podstawkiem ok 4 zł, 12 i 15 cm, a w markecie budowlanym komplet 3 zeta, dopiero teraz byłam i widziałam ), ale teraz jak wywalam trupki, to już mam w co sadzić nowe kwiatki. kupiłam tylko pół mi potrzebnych, drugie pół wzięłam na początku od mamy - innych, bo ona ma zapas jeszcze na łoooooo i trochę kwiatków ale w tym roku będę chyba wymieniać na wszystkie jednakowe, więc czeka mnie dokupienie tej połowy
mieszkanie małe, to i miejsca niewiele na kwiatki - ale - jakbym się postarała, to mogę jeszcze kilkanaście doniczek extra upchnąć (ok, policzyłam - ok 40tu jakbym poprosiła P o półki na ścianach )
Punto fajny ten kombajn skoro mięso i ziemniaki miele, jak mówisz, to dobrze, bo mi taki potrzebny. Jak blender daje radę z ziemniakami, to i mikser z przystawką blendującą i takim samym kubkiem (jak u brauna) tez powinien radę dać (tylko blender 600 W a mikser 500)
a szczypior siej przywołamy wiosnę ja siałam na wierzchu doniczki z ziemią i przysypałam nasionka tak na 1 cm. i czekam pietruszkę też posadzę, ale aktualnie nie miałam żadnej ładnej na stanie tzn korzeń sam, na natkę.
Stary 2012-01-16, 09:28   #4264
nurek119
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez golden_eye Pokaż wiadomość
witam w ten piękny zimowy dzień

śnieg sobie pada.
przez to chyba mam koszmary w nocy - śniło mi się, że miałam, teraz, małą siostrę (drugą, ale pierwsza już dorosła). diabeł wcielony a nie dziecko mała robiła i mówiła takie rzeczy na mnie, siostrę i brata, że rodzice nas z domu wyrzucili i powiedzieli, że do końca życia mamy się nie odzywać do nich i że mają teraz jedno dziecko mordercze zamiary miałam, ale się obudziłam z tej złości...

pranie wstawiłam, myślę nad obiadem. po południu zabieram P na zakupy, bo sama ich nie przytargam, lista już ciężka a co dopiero siaty

idę zaraz do sklepu po doniczkę na tego kolosa - Lilik nom doniczki trochę mnie kosztowały (tak w sumie razem, bo jedna z podstawkiem ok 4 zł, 12 i 15 cm, a w markecie budowlanym komplet 3 zeta, dopiero teraz byłam i widziałam ), ale teraz jak wywalam trupki, to już mam w co sadzić nowe kwiatki. kupiłam tylko pół mi potrzebnych, drugie pół wzięłam na początku od mamy - innych, bo ona ma zapas jeszcze na łoooooo i trochę kwiatków ale w tym roku będę chyba wymieniać na wszystkie jednakowe, więc czeka mnie dokupienie tej połowy
mieszkanie małe, to i miejsca niewiele na kwiatki - ale - jakbym się postarała, to mogę jeszcze kilkanaście doniczek extra upchnąć (ok, policzyłam - ok 40tu jakbym poprosiła P o półki na ścianach )
Punto fajny ten kombajn skoro mięso i ziemniaki miele, jak mówisz, to dobrze, bo mi taki potrzebny. Jak blender daje radę z ziemniakami, to i mikser z przystawką blendującą i takim samym kubkiem (jak u brauna) tez powinien radę dać (tylko blender 600 W a mikser 500)
a szczypior siej przywołamy wiosnę ja siałam na wierzchu doniczki z ziemią i przysypałam nasionka tak na 1 cm. i czekam pietruszkę też posadzę, ale aktualnie nie miałam żadnej ładnej na stanie tzn korzeń sam, na natkę.
Mnie tez sie marzy taki robot jak Punto pokazala ale to dopiero jak sie jakoś ustatkujemy
Lili ja tez nie mam ręki do kwiatków ale tz na szczęście ma

Dzień dobry
Ja przyszłam po wpis z jednego przedmiotu ale okazlo sie ze go nie dostanę i ze mamy przyjść za tydzień a teraz czekam na następne zajęcia
Weekend minął mi ekspresowo a od dziś rycie
nurek119 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-16, 10:29   #4265
irenkaaa
Zakorzenienie

punto ja u mnie z interesujacych znalazlam tylko taki philipsa ktory bylby w miare podobny
moze po przeprowadzce sie uda go kupic
Stary 2012-01-16, 10:49   #4266
Osiak
Zadomowienie

GG do Osiak

Siemczyk

A u mnie prawdziwa zima z toną śniegu. Co do kwiatków to ja zawsze lubiłam się otaczać zielenią. Z nieznanych i jednak powodów jak coś kupię to zdechnie w dwa tygodnie, a jak przeniosę z innego parapetu w domu to dostaje nowe życie.
Obecnie mam na parapecie anturium, któremu właśnie usechł kwiatek, róże chińską która co tydzień ma nowy pączek, amarylis, któremu pogroziłam że jak nie raczy zakwitnąć to zrobię z niego zupę cebulową (na razie wypuścił dwa dłuuugie liście i nic się nie dzieje ) oraz koniczynkę taką bordową, która też mi zdycha, i trawkę co wypuszcza takie różowe kwiatki na długich łodyżkach- dostałam ja jeszcze od prababci kiedy żyła

Aaaa jeszcze posiadam woskownicę, od wielu lat nie wypuściła ani jednego kwiatka( co za złośliwa roślina) i dzisiaj posiane kiełki z mieszanki pikantnej
Stary 2012-01-16, 10:51   #4267
Puntodivista
☕ sprawia, że jestem☺

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
punto: jak słyszałam jak Cristina opowiada o operacji Altman po raz 5 to myślałam, że spadnę z tego fotela Aż się sama nauczyłam tego na pamięć.
Nooo, to było ostre
Też nie lubię przerw. Bez sensu są

Cytat:
Pewnie da radę A jakie ułatwienie w kuchni, nie trzeba się pierniczyć...

Chyba zasieję, a co! Tylko trzeba kupić nasionka czego Wiesz, że ja głąb w tych sprawach jestem

Golden, Ty świrnięta jesteś! Tyle doniczek

Cytat:
Napisane przez nurek119 Pokaż wiadomość
Weekend minął mi ekspresowo a od dziś rycie
Mój też. Narobiłam się jak osioł, nie skończyłam jeszcze i

Cytat:
Napisane przez irenkaaa Pokaż wiadomość
punto ja u mnie z interesujacych znalazlam tylko taki philipsa ktory bylby w miare podobny
moze po przeprowadzce sie uda go kupic
Myślę, że to jeden ciort Ważna jest moc (mój spokojnie daje radę ale są też mocniejsze rzecz jasna) i to czego będziesz używać

Wiecie co, zima W sumie fajnie bo rok bez zimy i śniegu to dziwny. Tylko ciekawe ile do pracy będę musiała jechać

Z m i e n i ł a m swoje życie!
Puntodivista jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-01-16, 11:03   #4268
irenkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Puntodivista Pokaż wiadomość

Chyba zasieję, a co! Tylko trzeba kupić nasionka czego Wiesz, że ja głąb w tych sprawach jestem

Myślę, że to jeden ciort Ważna jest moc (mój spokojnie daje radę ale są też mocniejsze rzecz jasna) i to czego będziesz używać

punto no ten niby ma 700w moze da rade a ta trzepaczka da rade ciasto na nalesniki ?

a do czego ty chcesz nasionka kupowac? na szczypior to cebule bierzesz w ziemie o tak jak tutaj
Stary 2012-01-16, 11:08   #4269
lili1987
Zakorzenienie

Cytat:

ja muszę posiać jakieś zioła, ale dopiero za jakiś miesiąc.

ale mi dzień zleciał dziś.
Jak Tż wróci to musimy jechać załatwić ważne sprawy, żeby z głowy mieć.
O obiedzie nawet dzisiaj nie myślę, chyba byle co zjemy

Irenka fajna ta strona co podałaś linka. Zapisałam sobie nawet

Prędzej czy później los się odwróci
Wyrówna bilans poniesionych strat

Edytowane przez lili1987
Czas edycji: 2012-01-16 o 11:09
lili1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-16, 11:14   #4270
irenkaaa
Zakorzenienie

a powiem szczerze ze pierwsza lepsze co mi wyswietlilo wrzucilam bo nie chcialo mi sie tlumaczyc
Stary 2012-01-16, 11:33   #4271
Puntodivista
☕ sprawia, że jestem☺

Cytat:
punto no ten niby ma 700w moze da rade a ta trzepaczka da rade ciasto na nalesniki ?

a do czego ty chcesz nasionka kupowac? na szczypior to cebule bierzesz w ziemie o tak jak tutaj
Ja nie robię naleśników ale na 100% da radę To chyba takie rzadsze ciacho ma być z tego co kojarzę

Chcę siać bo "zasiałam" szczypior to dla mnie nasionka. Z cebuli to dla mnie "wsadziłam" szczypior. Golden mówiła, że zasiała a ja jestem tak przemęczona, że słabo myślę a zapewne chodzi o "wsadziłam"

Wysmarowałam bestii łapy wazelinką waniliową na mróz... zaczęła zlizywać

Edytowane przez Puntodivista
Czas edycji: 2012-01-16 o 11:35
Stary 2012-01-16, 13:15   #4272
golden_eye
Wtajemniczenie

nie golden zasiała
golden chce mieć rasowy szczypiorek są nasionka szczypiorku takie kupiłam w sobotę w kauflandzie . można i z cebulą bo prościej, ale ja chcę od nasionka i szczypior a nie piórka z cebuli
nad innymi ziołami musiałabym się zastanowić, ale w zeszłym roku miałam w kuchni doniczkę z lubczykiem więcej się nie mieściło

gdybym teraz policzyła wszystkie doniczki, to byłoby niewspółmierne do ich wielkości, bo większość to malutkie na sadzonki okno w sypialni mam w sadzonkach + 2 doniczki ze zdychającymi skrętnikami + jedna z żyjącym, takie średnie. w większym mam resztę skrętników (większość małych) i 5 storków, na parapecie się mieszczą. w tym pokoju też jest półka na ścianie ale prawie pusta - teraz stoi tu hoja (po dzisiejszych oględzinach żałuję, że ją wzięłam od t. bo ma ugnite korzenie i teściowa daawno mówiła, że liście jej gniją i lecą bardzo i dupa z niej będzie. powiedzą, że ja ją zamordowałam) i paprotka. i w malutkich doniczkach 2 inne. parapet w kuchni zajmują sadzonki innych kwiatków ale jest mały. na podłodze juka. w sumie to zza firanek tych kwiatków nie widać, mało zieleni w pokoju.
aż tak dużo nie mam jak się wydaje z opisu a podliczyłam możliwości półkowe, bo jest gdzie je powiesić i sporo doniczek by się zmieściło to co kiedyś widziałyście na zdjęciu, na półce na ścianie, już jest na oknie i połowa zdechła pusto mam
taki miły świrek

Nurek trzymam kciuki za rycie i zalki
Osiak - ta woskownica to hoja czy coś innego? bo kilka roślin się tak nazywa a ja ciekawskie jajo jestem
Stary 2012-01-16, 13:30   #4273
lili1987
Zakorzenienie

Cytat:
a powiem szczerze ze pierwsza lepsze co mi wyswietlilo wrzucilam bo nie chcialo mi sie tlumaczyc
no widzisz jaką fajną stronę trafiłaś za pierwszym razem

Ja właśnie skończyłam jeść obiad- ziemniaki z wątróbką, średnio pasuje mi ten zestaw, bo wolę z kaszą, ale nieważne

Cytat:
Wysmarowałam bestii łapy wazelinką waniliową na mróz... zaczęła zlizywać

Stary 2012-01-16, 13:33   #4274
lili1987
Zakorzenienie

Cytat:
nie golden zasiała
golden chce mieć rasowy szczypiorek są nasionka szczypiorku takie kupiłam w sobotę w kauflandzie . można i z cebulą bo prościej, ale ja chcę od nasionka i szczypior a nie piórka z cebuli
nad innymi ziołami musiałabym się zastanowić, ale w zeszłym roku miałam w kuchni doniczkę z lubczykiem więcej się nie mieściło
ja bym kiedyś chciała zioła w takich białych doniczkach i żeby ładnie wisiały
o takie

Ostatnio miałam szczypiorek z Auchana, trochę się trzymał nawet
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg zioła.jpg (7,2 KB, 22 załadowań)

Stary 2012-01-16, 13:41   #4275
Osiak
Zadomowienie

GG do Osiak

Cytat:
Osiak - ta woskownica to hoja czy coś innego? bo kilka roślin się tak nazywa a ja ciekawskie jajo jestem
To jest dokładnie hoja Moja ma jakieś dwumetrowe pędy, ciągle wypuszcza nowe, ale zakwitnąć nie raczy

Właśnie dostałam swój prezent gwiazdkowy od TŻta Z takim poślizgiem przez urlopy sprzedawców na allegro i inne niesprzyjające okoliczności
Torebkę fajową.

Lili mi się też podobają te doniczki tylko że metalowe jak wiaderka Strzelę sobie kiedyś takie

Edytowane przez Osiak
Czas edycji: 2012-01-16 o 13:50
Osiak jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-01-16, 13:55   #4276
golden_eye
Wtajemniczenie

jaki śnieg u mnie sypie świata nie widać, grube płaty i bardzo gęsto!

szczypiorek kupny w doniczce też miałam, ale nietrwały jest, szybko pada. wolę od początku sama wyhodować, przynajmniej wiem czym karmiony i w czym rośnie.

załamana jestem tym kwiatkiem od t. po co mi to było. pół gałęzi obcięłam, korzonków prawie nic nie ma a to wielki krzaczor, nie wiem czy zdąży nowe wypuścić czy zdechnie. mogła u niej zdechnąć a tak zdechnie u mnie

Osiak a masz hoję carnosę czy inną?? jak nie wiesz to prześlij mi dobre zdjęcie a ja się zorientuję i ewentualnie jak to nie będzie carnosa to pomęczę cię o sadzonkę bo carnosę to właśnie zamordowałam/reanimuję i sadzonek z niej mam już zrobione
Stary 2012-01-16, 14:02   #4277
nurek119
Zakorzenienie

Cytat:
jaki śnieg u mnie sypie świata nie widać, grube płaty i bardzo gęsto!
u mnie taki padał ale niestety juz nie pada i zrobila sie jedna wielka klapa zaliczylałam kolejne kolokwium więc jedno mniej i biorę się do nauki antropologi
ps. co do mojego odchudzania to waze tyle ile w podpisie ale wczoraj okres mi się zaczal wiec jak się skonczy to sie zwaze i mam nadzieje ze bedzie troszke mniej
Stary 2012-01-16, 14:35   #4278
lili1987
Zakorzenienie

Osiak mi takie metalowe do ziół tez się podobają i te białe też nie wiem które bardziej

nurku zawzięta na to odchudzanie jesteś ja nie mam motywacji

Stary 2012-01-16, 14:49   #4279
nurek119
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lili1987 Pokaż wiadomość
Osiak mi takie metalowe do ziół tez się podobają i te białe też nie wiem które bardziej

nurku zawzięta na to odchudzanie jesteś ja nie mam motywacji
Bo ja ogólnie dość zawzieta osoba jestem a jak jeszcze widzę jakieś efekty to tym bardziej
Właśnie uczę sie takim plemieniu które żyło w Ameryce i mieli tak swój rytuał ze aby przystąpić do bractwa to chętny musiał zjeść ciało zamordowanego człowieka i potem je zwymiotowac na oczach innych czego to ludzie nie wymysla

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-01-16, 17:56   #4280
irenkaaa
Zakorzenienie

goldenku to ty bedziesz miec taki wypas szczypiorek

ja tu nie myslalam nawet o nasionkach bo w tym kraju to nic niema

ale w sumie nawet jak ktos niema kauflanda pod nosem to zostaje all
teraz spojrzalam ze sporo ziolek na all maja
Stary 2012-01-16, 19:28   #4281
Talullah
Wtajemniczenie

Czesc Dziewczyny

Czy Wy tez jestescie takie przymulone i nic Wam sie nie chce? Powinnam posprzatac, gary pomyc, pranie wstawic i siedze i czytam ksiazke. Aaaa i powinnam sie pouczyc - ale nie, ksiazka to powniesc, zadna naukowa

Do tego sie splukalam zakupowo. Mam szlaban

Ale za to zrobilam dzis dobry uczynek - puscilam studentow po 15 min zamiast 3 godzinach, niech maja cos z zycia

Golden - ja Cie podziwiam za te kwiatki, powaznie Aktualnie mam 1 (juka ktorej z 3 pni w doniczce zostal juz jeden a to prezent od TZ, zalamuje sie jak ja widzi) ewentualnie 2 jezeli za drugi mozna uznac lucky bamboo stojacy w butelce z woda po winie
Moj poprzedni kwiatek (podkreslam liczbe pojedyncza) zginal smiercia tragiczna - spadl i korzenie pouszkadzala rozbita gliniana doniczka, nie bylo czego zbierac

Co ja poradze ze nie mam reki do kwiatkow
Talullah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-16, 19:41   #4282
lili1987
Zakorzenienie

Talu ja też przymulona jestem, ale wczoraj się zebrałam, zrobiłam przemeblowanie, posprzątałam kuchnię, dziś dokończyłam w szafkach sprzątać.
Została jak zwykle szafa w pokoju, ale mam wrażenie, że nigdy jej gruntownie nie posprzątam, bo wszystko mam na styk, za mała ta szafa dla nas

Zrobiłam Tż'owi obiadokolację, później bitą śmietanę, kawę i usnął

Ja wypiłam 3 kawę i ledwo siedzę, jakaś zmęczona jestem i zdenerwowana od kilku dni

Edytowane przez lili1987
Czas edycji: 2012-01-16 o 19:43
Stary 2012-01-16, 22:09   #4283
effie22
Wtajemniczenie

Witam dziewczynki, ja znowu musze sie pożalić.

Takiego pecha jakiego ma ostatnio moja rodzina to nie ma chyba nikt.

Moja mam sobie wymyśliła, żeby sciac wierzbę u nas na podworku, która ma 30 lat. Dostala pozwolenie od miasta i w sobote face przyszedl ja ściąć. Akurat bus sąsiada stal blisko drzewa i dzien wczesniej Tż dzwonil zeby przestawil auto bo bedzie drzewo ścinane, potem jeszcze w ten sam dzien mial 4 razy to mowione, ale nic sobie z tego nie zrobil. I facet przyszedl, zle podciąl wierzbe i runęła prosto na auto sąsiada. I teraz moja mama musi mu płacić za naprawę kilka tysięcy, bo temu sie samochodu nie chcialo przestawic chociaz wiedzial, że stoi pod tym drzewem i ze bedzie ono scinane. Moja mama jest zalamana, ja na jej miejscu bym tego nie placiła tylko \wolabym się z nim sądzić bo jest pelno swiadkow na to, że mial pow, żeby auto przestawil. Ale moja mama woli zaplacic, niż sie z sąsiadami kłocic.

No a malo tego nasze punto w sobote wyjechalo od mechanika i tez nie malo zaplacilam za naprawę, a juz dzisiaj nie dziala. Bo do mojego Tżta przyjechali koledzy i jednemu dal nasz samochod zeby jechal po jedzenie i już spowrotem mu nie chcial odpalic i trzeba bylo go cholowac. zjechalam Tzta od najgorszego, że porzycza obcym nasz samochod i jeszcze sie strasznie pozarliśmy. Tż twierdzi, że to auto zrobi, bo ja pow, że ani złotówki już w nie nie włoże.

Tż nadal siedzi na postoju, a ja juz nie mam na to nerwow wszystko. Naprawde jak tego samochodu nie naprawi to go sprzedam i bedziemy chodzic pieszo.

Sorry, że tak sie po nocy wyzalam ale komuś musze.

9kg mniej

No to mieszczę się w spodnie z LO
effie22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-16, 22:35   #4284
lili1987
Zakorzenienie

effie masakra
faktycznie jakiś pech się Was trzyma ostatnio w kwestii aut
Ja bym też temu facetowi nie płaciła Tak trudno mu było auto przestawić Co za człowiek
Może da się to jakoś załatwić, żeby mu nie płacić

Ja wydoiłam właśnie 4 kawę, nie ma to jak napić się przed snem

Co do aut to się nie wypowiadam, bo nasze też co chwila nawala Jak nie opona przebita to nie odpala

Edytowane przez lili1987
Czas edycji: 2012-01-16 o 22:37
Stary 2012-01-16, 22:55   #4285
Puntodivista
☕ sprawia, że jestem☺

Cytat:
nie golden zasiała
golden chce mieć rasowy szczypiorek są nasionka szczypiorku

taki miły świrek

No właśnie tak mi się wydawało ala Irenka mnie zbiła z tropu
Poszukam i zasieję Mężczyzna oszaleje, on uwielbia szczypior

Mały... taaaa, ogromny i ześwirowany na maksa

Cytat:
Ja właśnie skończyłam jeść obiad- ziemniaki z wątróbką, średnio pasuje mi ten zestaw, bo wolę z kaszą, ale nieważne
Ja samą z cebulką. Z innymi rzeczami mi nie wchodzi

Cytat:
ja bym kiedyś chciała zioła w takich białych doniczkach i żeby ładnie wisiały
Ja marzę o takich na parapecie

Cytat:
Napisane przez Osiak Pokaż wiadomość
Torebkę fajową.
Poka

Cytat:
ja tu nie myslalam nawet o nasionkach bo w tym kraju to nic niema
Irenka, nie obraź się ale po co Ty tam mieszkasz? Non stop narzekasz na ten kraj. Zabierz TŻa i wynieście się tam, gdzie będzie Wam pasowało

Cytat:
Napisane przez Talullah Pokaż wiadomość
Czy Wy tez jestescie takie przymulone i nic Wam sie nie chce? Powinnam posprzatac, gary pomyc, pranie wstawic i siedze i czytam ksiazke. Aaaa i powinnam sie pouczyc - ale nie, ksiazka to powniesc, zadna naukowa
Zdecydowanie tak Poniedziałek to nie mój dzień

Cytat:
Napisane przez effie22 Pokaż wiadomość
Witam dziewczynki, ja znowu musze sie pożalić.

Takiego pecha jakiego ma ostatnio moja rodzina to nie ma chyba nikt.
Faktycznie nie fajnie
Sąsiad palant Może zrobił to celowo z nadzieją na kasę Też bym mu nie dała kasy... a jeśli nawet mama da to rzeczoznawca wcześniej

Wyżalaj się ile wlezie, po to nas masz

Ja wróciłam z pracy stargana. Zimno, trochę zmarzłam.

Oglądałyście kiedyś serial "Głęboka woda"? Na TVP2. Zobaczyłam kiedyś zwiastun i ustawiłam przypomnienie... Muszę za tydzień obejrzeć - o pracownikach opieki społecznej. Lilik, powinien Cię zainteresować

Stary 2012-01-16, 23:25   #4286
lili1987
Zakorzenienie

Cytat:

Oglądałyście kiedyś serial "Głęboka woda"? Na TVP2. Zobaczyłam kiedyś zwiastun i ustawiłam przypomnienie... Muszę za tydzień obejrzeć - o pracownikach opieki społecznej. Lilik, powinien Cię zainteresować
nie znam nie znam, a kiedy leci to obejrzę
Ja rzadko włączam tvp 2 ale zrobię wyjątek

ale mi dziś łeb pęka, no jak nigdy

Patrzę właśnie przez okno i śniegu jakby przybyło, nawet ładnie jest

---------- Dopisano o 00:25 ---------- Poprzedni post napisano o 00:22 ----------

Cytat:

Może zrobił to celowo z nadzieją na kasę

też tak pomyślałam

Edytowane przez lili1987
Czas edycji: 2012-01-16 o 23:24
Stary 2012-01-17, 01:21   #4287
irenkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
No właśnie tak mi się wydawało ala Irenka mnie zbiła z tropu
Poszukam i zasieję Mężczyzna oszaleje, on uwielbia szczypior

Mały... taaaa, ogromny i ześwirowany na maksa

Irenka, nie obraź się ale po co Ty tam mieszkasz? Non stop narzekasz na ten kraj. Zabierz TŻa i wynieście się tam, gdzie będzie Wam pasowało

po to ze to sytuacja przejsciowa bo puki nie znam francuskiego to sie nie bede pchac na sile do francji

a chyba nie zrozumialas tego co napisalam wczesniej
bo napisalam z ironia
narzekanie a stwierdzanie faktow moze sie wydawac tym samym ale tym nie byc
fakt woda tu leci z dwoch kranow ( w polsce dawno z jednego) ale puki co za nia nie trzeba placic bo jest darmowa
fakt niemamy lata ale niema tez ostrej zimy
fakt w pracy niema kolorowo ale jest ta praca
moznaby tak w kolko ale po co
za pozna godzina

fakt wiele rzeczy niema takich samych w IE jak w PL ale to nie znaczy ze jak niema kauflanda to nie kupie gdzies indziej jakis nasionek jesli mi beda potrzebne

juz nie przesadzaj punciak ze tak wiecznie narzekam bo jest wiele osob ktore pisze tu i nie zawsze sa to zachwyty nad zyciem typu ,,och ech jak mi wspaniale "

sie wcale nie obrazam

zawsze moze byc gorzej
dobranoc

Edytowane przez irenkaaa
Czas edycji: 2012-01-17 o 01:25

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-01-17, 09:12   #4288
Puntodivista
☕ sprawia, że jestem☺

Cytat:
nie znam nie znam, a kiedy leci to obejrzę
Ja rzadko włączam tvp 2 ale zrobię wyjątek
Ja też rzadko ale leciał zwiastun po meczu
W niedzielę o 21.10 jest. A dzisiaj o 23.55 jest powtórka tego co oglądałam ostatnio

Cytat:
a chyba nie zrozumialas tego co napisalam wczesniej

juz nie przesadzaj punciak ze tak wiecznie narzekam bo jest wiele osob ktore pisze tu i nie zawsze sa to zachwyty nad zyciem typu ,,och ech jak mi wspaniale "
Zrozumiałam. Dla mnie permanentne stwierdzanie faktu z wyraźnym niezadowoleniem i niesmakiem to narzekanie Chodziło mi o konret, "o ten kraj". Bo jak się ma czerwoną bluzkę i się non stop w niej chodzi a się nie podoba to trzeba ją oddać i założyć czarną. Chyba, że nie ma się kasy na czarną to rozumiem. W rzeczy samej przejściówkę z Francją załapałam Mogę tylko naszykować żeby Cię do nauki pogonić .

Bo o ,,och ech jak mi wspaniale " to wiesz, nikt w życiu kolorowo nie ma i w ogóle o tym nie myślałam zadając Ci pytanie, przecież zdaję sobie też sprawę z tego, że nie zawsze można mieć to czego się chce.

U mnie dzisiaj przepiękna pogoda - słoneczko, śnieżek prószy, delikatny mrozek... uwielbiam taką zimę Powinnam pójść nad Wisłę z aparatem

Obiad pyszny planuję i mam nadzieję, że dzisiaj troszkę odpocznę.
Miłego dnia Seksowne

Stary 2012-01-17, 09:35   #4289
irenkaaa
Zakorzenienie

punciak tylko jest male ale ... Wiem ze dosc czesto uzywam sformuowania ,,ten kraj'' chocby z tego wzgledu zeby nie bylo ze kazdy co sobie wejdzie poczytac zaraz wiedzial gdzie mieszkam .
Wole sie nie uzewnetrzniac w kazdej wypowiedzi ze o mieszkam w ...

A tak ... Coz kraj jak kraj -kazdy ma swoje plusy i minusy ale napewno mi sie lepiej i latwiej zyje niz w Pl.

Wisla z aparatem brzmi ciekawie.

Edytowane przez irenkaaa
Czas edycji: 2012-01-17 o 09:38
Stary 2012-01-17, 10:42   #4290
golden_eye
Wtajemniczenie

hej mordki

śnieg sobie pada raz słabo, raz mocniej, a ja muszę do biedro iść, bo wczorajszy plan zakupów z P się rypnął, a dzisiaj też raczej nie wypali.
głowa mnie bardzo boli od rana i chyba coś z ciśnieniem nie tak, bo nawet schylić się nie mogę do szafki, bo zaraz mi słabo.

obejrzeliśmy wczoraj dobry film Dream House - Dom Snów. polecam, bo do ostatniej sceny trzyma.

Talu nom ja też tak mam, tylko zamiast książki czytam neta i o kwiatkach dużo jest kwiatków, które wytrzymają rzadkie wizyty właściciela w domu i jeszcze rzadsze częstowanie wodą jakbyś czasem chciała powiększyć zielone stadko, to mogę podpowiedzieć, czego szukać
Effie współczuję też bym nie płaciła, bo to auto sąsiad z rozmysłem zostawił, skoro wiedział, że ścinają drzewo i wiedział kiedy. a z punto to do wuja bym poszła jak mógł takiego złoma sprzedać niech zabierze auto i pieniądze odda, bo więcej stracicie remontując tą kupę złomu.

mnie z aparatem już szlag trafia kodak ZD710. na komplecie aku 2500 robię max 10 zdjęć. z lampą 4. nie nadążam ładować. kiedyś było lepiej, ale sam aparat ma już 4 prawie lata i chyba coś mu się poj... . aku są nowe Punciak mogłabyś mi podpowiedzieć który aparat mało żre baterii i robi choćby takie zdięcia jak ten kodak i ma takiego zooma? tyle kwiatków czeka na zdjęcia a ja mogę max 4 zrobić bo ciemno

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości