|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4261 |
Zakorzenienie
|
Dot.: SPD off - topowo po raz drugi ;-)
super punciak dzieki przeogromne myslalam ze on tysiace kosztuje jak kiedys pisalas ze takie cudo a tak to fajny bo i cena przystepna
tyle ze w tym durnym kraju to brauna maja ... ale maszynki do golenia i wlosow a do kuchni to kenwood , philips i jakies badziewie tutejsze... mam nadzieje ze znajde Edytowane przez irenkaaa Czas edycji: 2012-01-15 o 11:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#4262 |
zawsze mam racje
|
punto: jak słyszałam jak Cristina opowiada o operacji Altman po raz 5 to myślałam, że spadnę z tego fotela
![]() Ale poza tym odcinek dobry i niech nas już nie męczą tymi przerwami ![]() A gdzie tam, będą przerwy ![]() ![]() ![]() ![]()
#4263 |
Wtajemniczenie
|
witam w ten piękny zimowy dzień
![]() śnieg sobie pada. przez to chyba mam koszmary w nocy - śniło mi się, że miałam, teraz, małą siostrę (drugą, ale pierwsza już dorosła). diabeł wcielony a nie dziecko ![]() ![]() pranie wstawiłam, myślę nad obiadem. po południu zabieram P na zakupy, bo sama ich nie przytargam, lista już ciężka a co dopiero siaty ![]() idę zaraz do sklepu po doniczkę na tego kolosa - Lilik nom doniczki trochę mnie kosztowały ![]() ![]() ![]() ![]() mieszkanie małe, to i miejsca niewiele na kwiatki - ale - jakbym się postarała, to mogę jeszcze kilkanaście doniczek extra upchnąć ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Punto fajny ten kombajn ![]() ![]() a szczypior siej ![]() ![]() ![]() ![]()
#4264 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Lili ja tez nie mam ręki do kwiatków ale tz na szczęście ma ![]() Dzień dobry ![]() Ja przyszłam po wpis z jednego przedmiotu ale okazlo sie ze go nie dostanę i ze mamy przyjść za tydzień a teraz czekam na następne zajęcia ![]() Weekend minął mi ekspresowo a od dziś rycie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4265 |
Zakorzenienie
|
punto ja u mnie z interesujacych znalazlam tylko taki philipsa ktory bylby w miare podobny
moze po przeprowadzce sie uda go kupic |
![]() ![]() |
![]() |
#4266 |
Zadomowienie
|
Siemczyk
![]() A u mnie prawdziwa zima z toną śniegu. Co do kwiatków to ja zawsze lubiłam się otaczać zielenią. Z nieznanych i jednak powodów jak coś kupię to zdechnie w dwa tygodnie, a jak przeniosę z innego parapetu w domu to dostaje nowe życie. Obecnie mam na parapecie anturium, któremu właśnie usechł kwiatek, róże chińską która co tydzień ma nowy pączek, amarylis, któremu pogroziłam że jak nie raczy zakwitnąć to zrobię z niego zupę cebulową ![]() ![]() ![]() Aaaa jeszcze posiadam woskownicę, od wielu lat nie wypuściła ani jednego kwiatka( co za złośliwa roślina) i dzisiaj posiane kiełki z mieszanki pikantnej ![]()
#4267 | |||
☕ sprawia, że jestem☺
|
Cytat:
![]() Też nie lubię przerw. Bez sensu są ![]() Cytat:
![]() Chyba zasieję, a co! ![]() ![]() ![]() Golden, Ty świrnięta jesteś! ![]() ![]() ![]() Mój też. Narobiłam się jak osioł, nie skończyłam jeszcze i ![]() Cytat:
![]() ![]() Wiecie co, zima ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4268 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a do czego ty chcesz nasionka kupowac? na szczypior to cebule bierzesz w ziemie o tak jak tutaj |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4269 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja muszę posiać jakieś zioła, ale dopiero za jakiś miesiąc. ale mi dzień zleciał dziś. Jak Tż wróci to musimy jechać załatwić ważne sprawy, żeby z głowy mieć. O obiedzie nawet dzisiaj nie myślę, chyba byle co zjemy ![]() Irenka fajna ta strona co podałaś linka. Zapisałam sobie nawet ![]() ![]()
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2012-01-16 o 11:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4270 |
Zakorzenienie
|
a powiem szczerze ze pierwsza lepsze co mi wyswietlilo wrzucilam bo nie chcialo mi sie tlumaczyc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4271 | |
☕ sprawia, że jestem☺
|
Cytat:
![]() ![]() Chcę siać bo "zasiałam" szczypior to dla mnie nasionka. Z cebuli to dla mnie "wsadziłam" szczypior. Golden mówiła, że zasiała a ja jestem tak przemęczona, że słabo myślę a zapewne chodzi o "wsadziłam" ![]() ![]() Wysmarowałam bestii łapy wazelinką waniliową na mróz... zaczęła zlizywać ![]()
![]() Edytowane przez Puntodivista Czas edycji: 2012-01-16 o 11:35 |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4272 |
Wtajemniczenie
|
nie
![]() ![]() golden chce mieć rasowy szczypiorek ![]() ![]() ![]() ![]() nad innymi ziołami musiałabym się zastanowić, ale w zeszłym roku miałam w kuchni doniczkę z lubczykiem ![]() ![]() gdybym teraz policzyła wszystkie doniczki, to byłoby niewspółmierne do ich wielkości, bo większość to malutkie na sadzonki ![]() aż tak dużo nie mam jak się wydaje z opisu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() taki miły świrek ![]() Nurek trzymam kciuki za rycie i zalki ![]() Osiak - ta woskownica to hoja czy coś innego? bo kilka roślin się tak nazywa a ja ciekawskie jajo jestem ![]()
#4273 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja właśnie skończyłam jeść obiad- ziemniaki z wątróbką, średnio pasuje mi ten zestaw, bo wolę z kaszą, ale nieważne ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4274 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() o takie Ostatnio miałam szczypiorek z Auchana, trochę się trzymał nawet ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4275 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Właśnie dostałam swój prezent gwiazdkowy od TŻta ![]() ![]() Torebkę fajową. ![]() Lili mi się też podobają te doniczki tylko że metalowe jak wiaderka ![]() ![]()
[I][COLOR=Indigo]"Życie nie jest ani lepsze, ani gorsze od naszych marzeń. Jest po prostu inne." Edytowane przez Osiak Czas edycji: 2012-01-16 o 13:50 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4276 |
Wtajemniczenie
|
jaki śnieg u mnie sypie
![]() szczypiorek kupny w doniczce też miałam, ale nietrwały jest, szybko pada. wolę od początku sama wyhodować, przynajmniej wiem czym karmiony i w czym rośnie. załamana jestem tym kwiatkiem od t. po co mi to było. pół gałęzi obcięłam, korzonków prawie nic nie ma a to wielki krzaczor, nie wiem czy zdąży nowe wypuścić czy zdechnie. mogła u niej zdechnąć a tak zdechnie u mnie ![]() Osiak a masz hoję carnosę czy inną?? jak nie wiesz to prześlij mi dobre zdjęcie a ja się zorientuję i ewentualnie jak to nie będzie carnosa to pomęczę cię o sadzonkę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#4277 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ps. co do mojego odchudzania to waze tyle ile w podpisie ale wczoraj okres mi się zaczal wiec jak się skonczy to sie zwaze i mam nadzieje ze bedzie troszke mniej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4278 |
Zakorzenienie
|
Osiak mi takie metalowe do ziół tez się podobają i te białe też
![]() ![]() nurku zawzięta na to odchudzanie jesteś ![]()
![]() |
#4279 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Właśnie uczę sie takim plemieniu które żyło w Ameryce i mieli tak swój rytuał ze aby przystąpić do bractwa to chętny musiał zjeść ciało zamordowanego człowieka i potem je zwymiotowac na oczach innych ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4280 |
Zakorzenienie
|
goldenku to ty bedziesz miec taki wypas szczypiorek
![]() ja tu nie myslalam nawet o nasionkach bo w tym kraju to nic niema ![]() ale w sumie nawet jak ktos niema kauflanda pod nosem to zostaje all ![]() teraz spojrzalam ze sporo ziolek na all maja |
![]() ![]() |
![]() |
#4281 |
Wtajemniczenie
|
Czesc Dziewczyny
![]() Czy Wy tez jestescie takie przymulone i nic Wam sie nie chce? Powinnam posprzatac, gary pomyc, pranie wstawic i siedze i czytam ksiazke. Aaaa i powinnam sie pouczyc - ale nie, ksiazka to powniesc, zadna naukowa ![]() Do tego sie splukalam zakupowo. Mam szlaban ![]() Ale za to zrobilam dzis dobry uczynek - puscilam studentow po 15 min zamiast 3 godzinach, niech maja cos z zycia ![]() Golden - ja Cie podziwiam za te kwiatki, powaznie ![]() ![]() Moj poprzedni kwiatek (podkreslam liczbe pojedyncza) zginal smiercia tragiczna - spadl i korzenie pouszkadzala rozbita gliniana doniczka, nie bylo czego zbierac ![]() Co ja poradze ze nie mam reki do kwiatkow ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4282 |
Zakorzenienie
|
Talu ja też przymulona jestem, ale wczoraj się zebrałam, zrobiłam przemeblowanie, posprzątałam kuchnię, dziś dokończyłam w szafkach sprzątać.
Została jak zwykle szafa w pokoju, ale mam wrażenie, że nigdy jej gruntownie nie posprzątam, bo wszystko mam na styk, za mała ta szafa dla nas ![]() Zrobiłam Tż'owi obiadokolację, później bitą śmietanę, kawę i usnął ![]() Ja wypiłam 3 kawę i ledwo siedzę, jakaś zmęczona jestem i zdenerwowana od kilku dni ![]()
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2012-01-16 o 19:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#4283 |
Wtajemniczenie
|
Witam dziewczynki, ja znowu musze sie pożalić.
Takiego pecha jakiego ma ostatnio moja rodzina to nie ma chyba nikt. Moja mam sobie wymyśliła, żeby sciac wierzbę u nas na podworku, która ma 30 lat. Dostala pozwolenie od miasta i w sobote face przyszedl ja ściąć. Akurat bus sąsiada stal blisko drzewa i dzien wczesniej Tż dzwonil zeby przestawil auto bo bedzie drzewo ścinane, potem jeszcze w ten sam dzien mial 4 razy to mowione, ale nic sobie z tego nie zrobil. I facet przyszedl, zle podciąl wierzbe i runęła prosto na auto sąsiada. I teraz moja mama musi mu płacić za naprawę kilka tysięcy, bo temu sie samochodu nie chcialo przestawic chociaz wiedzial, że stoi pod tym drzewem i ze bedzie ono scinane. Moja mama jest zalamana, ja na jej miejscu bym tego nie placiła tylko \wolabym się z nim sądzić bo jest pelno swiadkow na to, że mial pow, żeby auto przestawil. Ale moja mama woli zaplacic, niż sie z sąsiadami kłocic. No a malo tego nasze punto w sobote wyjechalo od mechanika i tez nie malo zaplacilam za naprawę, a juz dzisiaj nie dziala. Bo do mojego Tżta przyjechali koledzy i jednemu dal nasz samochod zeby jechal po jedzenie i już spowrotem mu nie chcial odpalic i trzeba bylo go cholowac. zjechalam Tzta od najgorszego, że porzycza obcym nasz samochod i jeszcze sie strasznie pozarliśmy. Tż twierdzi, że to auto zrobi, bo ja pow, że ani złotówki już w nie nie włoże. Tż nadal siedzi na postoju, a ja juz nie mam na to nerwow wszystko. Naprawde jak tego samochodu nie naprawi to go sprzedam i bedziemy chodzic pieszo. Sorry, że tak sie po nocy wyzalam ale komuś musze.
#4284 |
Zakorzenienie
|
effie masakra
![]() faktycznie jakiś pech się Was trzyma ostatnio w kwestii aut ![]() Ja bym też temu facetowi nie płaciła ![]() ![]() ![]() Może da się to jakoś załatwić, żeby mu nie płacić ![]() Ja wydoiłam właśnie 4 kawę, nie ma to jak napić się przed snem ![]() Co do aut to się nie wypowiadam, bo nasze też co chwila nawala ![]() ![]()
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2012-01-16 o 22:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#4285 | |||||
☕ sprawia, że jestem☺
|
Cytat:
![]() Poszukam i zasieję ![]() ![]() Mały... taaaa, ogromny i ześwirowany na maksa ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Poka ![]() Irenka, nie obraź się ale po co Ty tam mieszkasz? ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Sąsiad palant ![]() ![]() ![]() Wyżalaj się ile wlezie, po to nas masz ![]() Ja wróciłam z pracy stargana. Zimno, trochę zmarzłam. Oglądałyście kiedyś serial "Głęboka woda"? Na TVP2. Zobaczyłam kiedyś zwiastun i ustawiłam przypomnienie... Muszę za tydzień obejrzeć - o pracownikach opieki społecznej. Lilik, powinien Cię zainteresować ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4286 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja rzadko włączam tvp 2 ![]() ![]() ale mi dziś łeb pęka, no jak nigdy ![]() Patrzę właśnie przez okno i śniegu jakby przybyło, nawet ładnie jest ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:25 ---------- Poprzedni post napisano o 00:22 ---------- też tak pomyślałam ![]()
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2012-01-16 o 23:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4287 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a chyba nie zrozumialas tego co napisalam wczesniej bo napisalam z ironia narzekanie a stwierdzanie faktow moze sie wydawac tym samym ale tym nie byc fakt woda tu leci z dwoch kranow ( w polsce dawno z jednego) ale puki co za nia nie trzeba placic bo jest darmowa fakt niemamy lata ale niema tez ostrej zimy fakt w pracy niema kolorowo ale jest ta praca moznaby tak w kolko ale po co za pozna godzina fakt wiele rzeczy niema takich samych w IE jak w PL ale to nie znaczy ze jak niema kauflanda to nie kupie gdzies indziej jakis nasionek jesli mi beda potrzebne juz nie przesadzaj punciak ze tak wiecznie narzekam bo jest wiele osob ktore pisze tu i nie zawsze sa to zachwyty nad zyciem typu ,,och ech jak mi wspaniale " sie wcale nie obrazam zawsze moze byc gorzej dobranoc Edytowane przez irenkaaa Czas edycji: 2012-01-17 o 01:25 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4288 | ||
☕ sprawia, że jestem☺
|
Cytat:
![]() W niedzielę o 21.10 jest. A dzisiaj o 23.55 jest powtórka tego co oglądałam ostatnio ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Bo o ,,och ech jak mi wspaniale " to wiesz, nikt w życiu kolorowo nie ma i w ogóle o tym nie myślałam zadając Ci pytanie, przecież zdaję sobie też sprawę z tego, że nie zawsze można mieć to czego się chce. U mnie dzisiaj przepiękna pogoda - słoneczko, śnieżek prószy, delikatny mrozek... uwielbiam taką zimę ![]() ![]() Obiad pyszny planuję i mam nadzieję, że dzisiaj troszkę odpocznę. Miłego dnia Seksowne ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4289 |
Zakorzenienie
|
punciak tylko jest male ale ... Wiem ze dosc czesto uzywam sformuowania ,,ten kraj'' chocby z tego wzgledu zeby nie bylo ze kazdy co sobie wejdzie poczytac zaraz wiedzial gdzie mieszkam .
Wole sie nie uzewnetrzniac w kazdej wypowiedzi ze o mieszkam w ... A tak ... Coz kraj jak kraj -kazdy ma swoje plusy i minusy ale napewno mi sie lepiej i latwiej zyje niz w Pl. Wisla z aparatem brzmi ciekawie. Edytowane przez irenkaaa Czas edycji: 2012-01-17 o 09:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#4290 |
Wtajemniczenie
|
hej mordki
![]() śnieg sobie pada ![]() głowa mnie bardzo boli od rana i chyba coś z ciśnieniem nie tak, bo nawet schylić się nie mogę do szafki, bo zaraz mi słabo. obejrzeliśmy wczoraj dobry film ![]() Talu nom ja też tak mam, tylko zamiast książki czytam neta i o kwiatkach ![]() ![]() ![]() ![]() Effie współczuję ![]() ![]() ![]() ![]() mnie z aparatem już szlag trafia ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:10.