![]() |
#4261 | |
Raczkowanie
|
Dot.: XXL-ki chudną do M-ki :)
Cytat:
![]() W zasadzie przez całe święta jadłam to samo - na śniadanie płatki, na drugie owoce, na obiad filet z indyka z sałatką a na kolację ryba po grecku i pieczywo sonko. Już mi to wszystko zbrzydło! Ale muszę przyznać, że z jednej strony kusiły mnie te wszystkie smakołyki, jednak z drugiej - czuję jadłowstręt. ![]()
![]() |
#4262 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() na diecie jestem juz w sumie od czerwca tyle ze na bezglutenowej i tu niespodzianka - niby nic normalnego nie mozna jesć a besglutenowych smakołyków sporo sie jednak znajdzie ![]() plan na najblizsze miesiace dieta bezglutenowa ale z duzym ograniczeniem wegli zero słodyczy bezglutenowych ( ewentualnie kostka gorzkiej czekolady raz w tygodniu) wiecej warzyw duzo ruchu mój plan zaczełam realizowac tydzien przed swietami i ja narazie mam 2 kg na minusie tzn było 92 teraz jest 90 ![]() jak narazie cwicze shreda z Jillian Michaels, na poczatku było ciezko, nigdy nie przepadałam za gimnastyka ![]() ![]() widze znaczna poprawe kondycji, jeszcze niedawno wypchanie młodego w wózku do domu pod spora górke sprawiało u mnie zadyszke i siódme poty - teraz nic z tych rzeczy , idzie lekkko i dodatkowo wybrałam oststnio dłuzsza trasę ![]() az sie dziwie ze tak niewiele potrzeba zeby tak poprawic kondycje, ze tez na to wczesniej nie wpadłam ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4263 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4264 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
A co do cwiczen-musisz zwiekszyc ruch bo na diecie schudniesz owszem ale cialo nie bedzie zbyt ladne bez tego.
![]() ![]() |
![]() |
#4265 |
Zakorzenienie
Lokalizacja: Wiecie tam dają takie fajne kaftaniki...Nie wiem tylko czemu są wiązane od tyłu...
|
Wyjeżdżam na sylwestra kochane. Odezwę się w nowym roku!
Happy New Year!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]()
#4266 | |||
Rozeznanie
|
~
A dziewczynyyy? Ile może mieć kalorii taka figurka marcepanowa w czekoladzie? Takie ubite, małe sprzedają, osobno w pazłotka zawinięte, a to mikołajki, a to aniołki, różne takie etykietki, a kształt ten sam. Kupiłam sobie, bo kiedyś był to mój ulubiony świąteczny smakołyk i chciałam sobie dziabnąć jutro, nawet niekoniecznie cały, choć niewielki jest Przed nowym rokiem to jeszcze troszkę pogrzeszyć można ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Jadłowstręt? ![]() Cytat:
![]() Jak zaczęłaś tydzień przed świętami, to akurat schudłaś! Co za dużo na raz, to nie zdrowo i grozi jojem! ![]() ![]() A co to za ćwiczenia z Jillian? Pierwsze słyszę ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Duuuużo spalonych kalorii podczas wygibasów sylwestrowych ![]()
http://dietkowanie.blogspot.com/ Edytowane przez LadyTo0fat Czas edycji: 2011-12-28 o 22:16 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4267 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:13 ---------- Poprzedni post napisano o 23:12 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4268 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A ogólnie też za marcepanem nie przepadam, ale to zawsze mi meeega smakowało ![]() Jak policzę jakieś 500kcal na 100g to będzie mniej więcej ok?
![]() |
#4269 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4270 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Najgorsze, że moje otrębowo-słodzikowe cuda-nie-widy też mi albo nie wychodzą, albo może się przejadłam, tak czy siak - nie smakują mi. ![]() ---------- Dopisano o 23:47 ---------- Poprzedni post napisano o 23:40 ---------- To jednak nie są te, które lubię ![]() ![]() ![]()
http://dietkowanie.blogspot.com/ Edytowane przez LadyTo0fat Czas edycji: 2011-12-28 o 22:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4271 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() pewnie męczyła bym sie jeszcze długo gdyby nie nagłe pogorszenie zdrowia w maju tego roku, ataki dusznosci, drżenia miesni, bolesne skurcze, zawroty głowy, ataki paniki - po odwiedzeniu lekarza prawie kazdej specjalizacji i wszystkich badaniach z których wiekszosc wyszła poprawnia( przeswietlenie kregosłupa, płuc, zów kregosłupa, rezonans głowy) wyszło ze mam zespół złego wchłaniania tzn. organizm nie przyswaja głównie wapnia i magnezu a dzieje sie to za sprawa glutenu który wyniszczył mi jelita liczyłam ze na BG uda mi sie łatwo schudnac bo nie mozna jesc chleba, produktów z mąką ( pszenica, owies, zyto, jęczmień) no ale... dorwałam sie do działu dietetycznego w sklepie i musiałam wypróbowac wszystkie bezglutenowe smakołyki a jest ich sporo i efekty widac ![]() nie macie pojecia jak mi czasem trudno opanowac chec zjedzenia czegos normalnego ![]()
![]() |
#4272 |
Rozeznanie
|
Lucy, to faktycznie nieciekawie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ~ Kurde, mój niewzrost poświąteczny chyba naprawdę mi się stopniowo teraz pojawia, bo dzień po dniu jak się ważę rano to jest 0,1-2kg więcej każdego dnia, a przecież już jem 100% dietowo jak wcześniej. ![]() ![]() O rany, jak dobrze mieć wagę kuchenną; policzyłabym sobie pomarańczę jak tę na ilewazy, podczas gdy moja była 3x lżejsza ![]()
http://dietkowanie.blogspot.com/ Edytowane przez LadyTo0fat Czas edycji: 2011-12-29 o 09:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#4273 |
Wtajemniczenie
|
witam
![]() ![]() ![]() schudlam z 6 a przytylam kg nie ladnie! ![]() ![]()
#4274 |
Raczkowanie
|
Lady no to niefajnie,ze tak pozno waga pokazuje efekty swiat ale takie wzrosty to jeszcze nic strasznego-moze wiecej soli a mniej wody ostatnio?
malinka co to jest Twoj 1kg na plusie w porownaniu z moimi 3,2kg? ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4275 |
Wtajemniczenie
|
whisky ale ty czekasz na @ a ja mam kolo 6 stycznia az sie boje pomyslec co bedzie;/
![]()
![]() |
#4276 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Przed świętami upiekłam domowe pierniczki - pozwalałam sobie na jednego dziennie. Poza tym, jedyne słodkości po jakie sięgam to suszone owoce i serek danio. To mi wystarcza, a co więcej - przestaję tęsknić za słodkim smakiem. Wcześniej uszczęśliwiało mnie tylko to, co słodkie. Teraz równie dużo przyjemności czerpię z kwaśnego i gorzkiego.
![]() |
#4277 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() malinka no owszem ale nie moge sie przyzwyczaic do tych wzrostow przed @ bo przed lekami nigdy tak nie mialam...
![]() ![]() |
![]() |
#4278 |
Wtajemniczenie
|
ja do tej pory tez tak mialam ze schudlam zaczynalam jesc i dieta poszla ...!ale w okresie swiat gdy siegalam po slodkosci mowilam sobie to tylko na swieta....i juz wczoraj gdy stanelam na wage i zobaczylam "to wiecej"to sobie mysle czy warto bylo sie tyle meczyc zeby znow ta malpa rosla???ooo nie i od dzis znow ladnie zaczynam na szczescie przybyl kg wiec szybko zrzuce mam nadzieje..
#4279 |
Rozeznanie
|
hej dziewczyny, muszę się pożalić
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4280 |
Wtajemniczenie
|
masz podobnie tak jak ja z tesciowa...dasz rade minie wszystko co zle bo przeciez musi podeszczu kiedys wyjsc slonce....
Ja mam kolez co doslownie wsyztsko sie jej walilo jak walilo to naraz i powtarzalam jej ze kurcze zobaczysz bedzie lepiej i jest!jest teraz mega szczesliwa i to wszystko stalo sie tak szybko....troche to z innej beczki ale masz przyklad ze to co zle mija...sama sie tego ucze tzn zycie mnie uczy ![]()
#4282 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() fajnie, że u Ciebie dobrze ![]() ---------- Dopisano o 14:47 ---------- Poprzedni post napisano o 14:46 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4283 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
No i zdrówka dla małej ![]()
![]() |
#4284 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Trzyyymaj się bez słodyczy, trzymaj! ![]() Wiem, że to głupie pytanie, ale... co to są kompulsy? ![]()
![]() |
#4285 |
Raczkowanie
|
Lady zupelnie normalnie.Moj organizm np przyzwyczaja sie do "obcietych"kcal i czasem mam zastoj(tzn czasem mialam jak mialam nadwage teraz prawie caly czas mam zastoj
![]() ![]()
![]() ![]() ![]() Edytowane przez whisky79 Czas edycji: 2011-12-29 o 14:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#4286 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Dziwnie bym się czuła, urządzając sobie takie cheat day'sy ![]() ![]() ![]() ![]() A nadal te cheat day'sy praktykujesz ogólnie? ![]()
http://dietkowanie.blogspot.com/ Edytowane przez LadyTo0fat Czas edycji: 2011-12-29 o 15:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4287 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4288 | ||
Rozeznanie
|
dzięki dziewczyny
![]() ![]() ![]() Cytat:
kurcze może coś wymyślę na tego sylwestra, zrobię sobie pyszną herbatę i znajdę ciekawą książkę, a reszta niech się okłada klockami czy czymśtam ![]() ---------- Dopisano o 16:43 ---------- Poprzedni post napisano o 16:39 ---------- Cytat:
ale wtedy faktycznie jadłaś na co miałaś ochotę, czy po prostu zwiększałaś kaloryczność? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4289 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4290 |
Wtajemniczenie
|
HMMMMMM....czyli widze ze jednak moje mysli sie potwierdzily...ciezko z tego "obzerania sie"przejsc spowrotem na diete....ale jak dzis wieczorem dam rade to dam i pozniej...tak czuje..a postanowilam ze latwiej mi bedzie jak sylwka spedze w "PIERZYNKOWICACH"z mezem oczywiscie i lampka wina
![]() ---------- Dopisano o 17:19 ---------- Poprzedni post napisano o 17:18 ---------- 16 stycznia jedziemy an romantyczna kolaaacje ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:23 ---------- Poprzedni post napisano o 17:19 ---------- NIGDY NIE UDALO MI sie tak zawziecie odchudzac i wgl...szczerze probowalam tyle razy...dzis po tym wzroscie szczerze powiem ze zastanawialam sie czy wogole wchodzic na forum .....czy sie nie poddac ale szybko mi te mysli przeszly i gdy juz weszlam znow nabralam nowych sil....szczerze?pomagacie mi i dzieki wam jest mi latwiej ![]() 1)silna wola 2)jakas motywacja cel 3)cierpliwosc!!!!!
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:59.