Avomaniaczki plotkują, TŻów wychowują i coraz więcej kupują - część 5 - Strona 143 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-10-15, 13:04   #4261
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia
Dot.: Avomaniaczki plotkują, TŻów wychowują i coraz więcej kupują - część 5

Cytat:
Napisane przez Resscue21 Pokaż wiadomość
nie ładnie tak pyskować szefowi
oj tam oj tam

Cześć Kinder-Niespodzianko!
dokia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-15, 13:09   #4262
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

Cytat:
Napisane przez dokia Pokaż wiadomość
oj tam oj tam

Cześć Kinder-Niespodzianko!
szef potem ma muchy w nosie

hejjj Ty jesteś dzisiaj największą niespodzianką

Maleństwo moje
Resscue21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-15, 13:09   #4263
xmajtajx
Rozeznanie

Wiecie co, w nocy Mój mnie zgasił Nie widzieliśmy się kilka dni, położyliśmy dość wcześnie (jak na mnie) a więc nie chciało mi się spać i zebrało mi się na różne wspomnienia, gadanie, opowiadanie itp A Mój z takim tekstem: "Kochanie, ja za 6 godz wstaję do pracy, więc albo chcesz się ciupciać albo śpij" I koniec rozmowy

..A.. Nasz wielki dzień - 23.08.2014r.
Proszę Cię, mów mi jak najczęściej, że jesteś... że zawsze już będziesz...
xmajtajx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-15, 13:14   #4264
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

Cytat:
Napisane przez xmajtajx Pokaż wiadomość
Wiecie co, w nocy Mój mnie zgasił Nie widzieliśmy się kilka dni, położyliśmy dość wcześnie (jak na mnie) a więc nie chciało mi się spać i zebrało mi się na różne wspomnienia, gadanie, opowiadanie itp A Mój z takim tekstem: "Kochanie, ja za 6 godz wstaję do pracy, więc albo chcesz się ciupciać albo śpij" I koniec rozmowy
no i nic mnie tutaj nie zszokowało

Maleństwo moje
Stary 2011-10-15, 13:15   #4265
sheryl
szeryfcio

Cytat:
Napisane przez musso4 Pokaż wiadomość
ja też nie przepadam, mam 3 kwiatki 2 storczyki i kaktusa, wszystko prezenty i żyją jeszcze tylko dlatego, że rzadko trzeba je podlewać miałam nieraz inne kwiatki od mamy, ale wszystko szybko szlag trafiał z braku wody tylko kaktusy były stanie się utrzymać bałam sie tych storczyków, że raz dwa będą do wyrzucenia, a jednak nie, i prawie cały czas kwitną, pewnie sie boją, że wylądują w koszy jak uschną bo ja nie reanimuje kwiatków i chcę kupić jeszcze jednego storczyka z innymi kwiatami zataz wam wkleję foto jak kwitną
U nas tylko kaktusy ja akurat nie lubię kwiatów i nie lubię się nimi zajmować, wiec dla mnie mogą nie istnieć. A mąż lubi i coś chciałby zielonego, ale kot stoi na przeszkodzie. A że kaktusy to jedyne kwiaty, których kot nie ruszy, to stoją kaktusy.
Stary 2011-10-15, 13:21   #4266
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

Cytat:
Napisane przez sheryl Pokaż wiadomość
U nas tylko kaktusy ja akurat nie lubię kwiatów i nie lubię się nimi zajmować, wiec dla mnie mogą nie istnieć. A mąż lubi i coś chciałby zielonego, ale kot stoi na przeszkodzie. A że kaktusy to jedyne kwiaty, których kot nie ruszy, to stoją kaktusy.
ja jedynie uwielbiam takie cięte róże , tulipany

przeprosiłam dzisiaj w pracy tą pracownicę .

Maleństwo moje
Stary 2011-10-15, 13:29   #4267
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:

tak tak - ma muchy - ale trzeba pracownika nie tyle szanować co pracownik ma pracować zgodnie z umową o pracę- bo inaczej to i kawę będziemy szefom nosiły z kawiarni obok jak w filmie "Diabeł ubiera się u Prady"
ja po prostu jestem nie z tych wazelinowatych więc czasem mam problem, ale mam już doświadczenie i wykształcenie takie że nie boję się nawet zmiany pracy

jestem niespodzianką?? ale dobrze że nie kinder wczoraj wróciłam z delegacji - mam kurcze taki problem- chyba właśnie przez spiralkę antykoncepcyjną- że w podróży i po dostaję zawsze jakby okresu, tj krwawienia na 2-3dni ... no i to zawsze tak jest...

Edytowane przez dokia
Czas edycji: 2011-10-15 o 13:31

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-10-15, 13:33   #4268
Sarunieczka
vel Turkusoowa :)

Cytat:
Napisane przez zalotnica83 Pokaż wiadomość
43zł...przecież ta kawa u niego kosztuje 24,80...to prawie 20zł kosztów przesyłki...???????????
no,przesyłka albo 15 albo 19,wzięłam kuriera bo pewniejszy...
Cytat:
Napisane przez katniewojt Pokaż wiadomość
Właśnie przepuściłam 40zl na wkłądy do golarki I tak jestem do przodu, bo w sklepie zapłaciłabym 80 za 4 sztuki, a tu mam 5
też kupuję tżowi taniej wkłady go gilette fusion power,w sklepie duużo drożej
Cytat:
i chciało Ci się?

Cytat:

i zwolniłaś ją?

ja najbardziej lubię sobie sama natargać maków,stokrotek,niezapomi najek a z kwiaciarnianych herbaciane róże

co tam robicie? ja zjadłam obiad,odkurzanie,latanie z mopem,świnkowi posptrzątałam i mam chwilę oddechu-zrobię sobie zaraz kolejną kawkę i pomyślę na jaki kolor pomalować pazurki-póki co mam 5 na ławie i nie wiem którym

apropo kinder-niespodzianek dziś mnie odwiedzi ciężarna przyjaciółka,tęsknię za nią,całe życie mieszkała piętro nade mną,odkąd wyszła za mąż rok temu,mieszka 15 km ode mnie,na szczęście co jakiś czas odwiedza mamę,i mnie przy okazji

a jakbyście tęskniły za wieściami o Camelku to napisał wczoraj,a teraz go widzę na Fejsie

Edytowane przez Sarunieczka
Czas edycji: 2011-10-15 o 13:35
Sarunieczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-15, 13:36   #4269
despa
Zakorzenienie

GG do despa

Cytat:

to jak ich nie chce mieć niech docenia pracowników.

Cytat:

Co ona na to. A dostała to wypowiedzenie?

Cytat:
tak tak - ma muchy - ale trzeba pracownika nie tyle szanować co pracownik ma pracować zgodnie z umową o pracę- bo inaczej to i kawę będziemy szefom nosiły z kawiarni obok jak w filmie "Diabeł ubiera się u Prady"
ja po prostu jestem nie z tych wazelinowatych więc czasem mam problem, ale mam już doświadczenie i wykształcenie takie że nie boję nawet zmiany pracy

jestem niespodzianką?? ale dobrze że nie kinder wczoraj wróciłam z delegacji - mam kurcze taki problem- chyba właśnie przez spiralkę antykoncepcyjną- że w podróży i po dostaję zawsze jakby okresu, tj krwawienia na 2-3dni ... no i to zawsze tak jest...
Właśnie, u mnie było tak, że moja kierowniczka chciała się wykazać moim kosztem, wszyscy mieli stażystów praktykantów tylko nie ja, a miałam mieć wszystko zrobione, swoja działkę, za kogoś pomoc innym i jeszcze mi dowalała- bo co to dla mnie...Dlaczego mam pracować na to, żeby ktoś dostał za✂✂✂ista premię moim kosztem a ja nic? A jak byly jakieś pieniądze dla pracowników to dostawałam najmniej bo miałam najkrótszy staż między innymi. To co do zapierdzielania jestem najlepsza a do docenienia na końcu?
Teraz od kilku lat jak Oliwia poszła do szkoły, nie zostaje po godzinach, nie biorę umów zleceń bo wiem że byłabym jako jedyna z nich tak perfekcyjnie sprawdzona jak nikt. Robię swoje, nie daje sobie dorzucić.
Teraz mi się zmieniła kierowniczka i mam luz psychiczny, bo poprzednia jechała po nas od najgorszych. Jak mnie o coś po prosi a mam luźniejszy dzień bo jestem wyrobiona, to zrobię to. ale nie kosztem swojej pracy.

Saunieczka to jak on Cię widzi to zaraz napisze
despa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-15, 13:41   #4270
jolkag78
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to jolkag78

Cytat:
To chyba Jolki
Ja niestety ma jakąs 1/3 z tego;(
Cytat:
a wyobrażasz sobie jakiej można się nabawic szpary miedzy palcami po paru razach ?

Cytat:
Napisane przez despa Pokaż wiadomość
To hasło mi się strasznie podoba:
http://demotywatory.pl/3496881/Mezcz...ak-ksiezniczke
też to widziałam... Prawdziwe... tak samo z córkami

Cytat:
Napisane przez Luksa Pokaż wiadomość
Udało się! Nadrobiłam

Za 7 dni już nie będę pisać z tego nawiedzonego domu! Baaaaa, nie wiem czy będę pisać bo neta jeszcze nie zamawialiśmy ;/ Najpierw 2 tygodnie kątem u mamy, aż kuchnia dojedzie nowa. A potem heeeejaaaa na SWOJE!

Basiu STO LAT!
Ale się cieszę A Wy macie to na jakiejś umowie napisane, czy taka słowna umowa? żeby, Was nie wysiudali, że romnt zrobiony, a Wy po 2 latach na bruk
BASIU DUZO ZDROWIA!!!
Stary 2011-10-15, 13:43   #4271
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

tylko że nie którzy pracownicy mają problem nawet aby wykonać swój obowiązek - dlatego szukam i cenie ludzi którzy wiedzą co do nich należy i wykonują to bez zbędnego przypominania .

a nie że komuś setki razy zwracasz uwagę a ta osoba gówno sobie z tego robi , za co ma być ta wypłata ?

tą dziewczyne przeprosilam ale i też zwolniłam . raz czy dwa przymkne oko bo człowiek jest tylko człowiekiem , ale jeżeli coś staje się nad gminne i dezorganizuje mi pracę zespołu to nie ma zmiłuj .

Ja umiem docenić dobrego pracownika - chociażby tego co wczoraj mimo wszystko nie dał za wygraną i dogonił złodzieja , cenie to bo nie olał sprawy . I premia zasłużona .

Musi być coś takiego jak kara i nagroda .

Maleństwo moje

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-10-15, 13:43   #4272
xmajtajx
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Sarunieczka Pokaż wiadomość

i chciało Ci się?

co tam robicie? ja zjadłam obiad,odkurzanie,latanie z mopem,świnkowi posptrzątałam i mam chwilę oddechu-zrobię sobie zaraz kolejną kawkę i pomyślę na jaki kolor pomalować pazurki-póki co mam 5 na ławie i nie wiem którym
Udawałam wtedy "obrażoną", że aby seks mu w głowie a nie chce sobie ze mną poplotkować przed snem i wspominać jak to było na początku związku itp Spać poszedł ale obudziłam go w nocy jak już mi foch przeszedł

Ja właśnie tak skaczę troche do kompa, trochę do garów, kończę robić obiad i zaraz będę go jadła, ciotka z Łodzi przyjechała i buzia jej się nie zamyka, a taki był spokój...

Pazurki mam na czerwono a na to brokatowy avonowy, który sam się nie sprawdza ale na inny kolor jak najbardziej

Posprzątałaś świniaczkowi a mi się nie chce iść z kota kuwetą... a już ją czuć

Stary 2011-10-15, 13:49   #4273
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:
Właśnie, u mnie było tak, że moja kierowniczka chciała się wykazać moim kosztem, wszyscy mieli stażystów praktykantów tylko nie ja, a miałam mieć wszystko zrobione, swoja działkę, za kogoś pomoc innym i jeszcze mi dowalała- bo co to dla mnie...Dlaczego mam pracować na to, żeby ktoś dostał za✂✂✂ista premię moim kosztem a ja nic? A jak byly jakieś pieniądze dla pracowników to dostawałam najmniej bo miałam najkrótszy staż między innymi. To co do zapierdzielania jestem najlepsza a do docenienia na końcu?
Teraz od kilku lat jak Oliwia poszła do szkoły, nie zostaje po godzinach, nie biorę umów zleceń bo wiem że byłabym jako jedyna z nich tak perfekcyjnie sprawdzona jak nikt. Robię swoje, nie daje sobie dorzucić.
Teraz mi się zmieniła kierowniczka i mam luz psychiczny, bo poprzednia jechała po nas od najgorszych. Jak mnie o coś po prosi a mam luźniejszy dzień bo jestem wyrobiona, to zrobię to. ale nie kosztem swojej pracy.
ooo! właśnie o to przede wszystkim chodzi! gdyby pracownik był doceniany to by dużo zrobił! a jak nawet nie ma dziękuję to nie ma sensu nawet palcem kiwnąć w bucie .... no ja to już wolę po swojej robocie wrócić wcześniej do domu i poplotkować tu z Wami- tu fajnie i miło - a tam nie

---------- Dopisano o 14:49 ---------- Poprzedni post napisano o 14:45 ----------

Cytat:
tylko że nie którzy pracownicy mają problem nawet aby wykonać swój obowiązek - dlatego szukam i cenie ludzi którzy wiedzą co do nich należy i wykonują to bez zbędnego przypominania .

a nie że komuś setki razy zwracasz uwagę a ta osoba gówno sobie z tego robi , za co ma być ta wypłata ?

tą dziewczyne przeprosilam ale i też zwolniłam . raz czy dwa przymkne oko bo człowiek jest tylko człowiekiem , ale jeżeli coś staje się nad gminne i dezorganizuje mi pracę zespołu to nie ma zmiłuj .

Ja umiem docenić dobrego pracownika - chociażby tego co wczoraj mimo wszystko nie dał za wygraną i dogonił złodzieja , cenie to bo nie olał sprawy . I premia zasłużona .

Musi być coś takiego jak kara i nagroda .
tak tak- złego pracownika trzeba wymienić.
ale tego który robi to co ma robić nie można obarczać robotą gratisową tylko dlatego że ten który miał to zrobić zrobi to wolniej i gorzej. no nie?? powiedz że nie wolno dowalać gratisowych obowiązków
Stary 2011-10-15, 13:51   #4274
Sarunieczka

Cytat:
Saunieczka to jak on Cię widzi to zaraz napisze
No właśnie zniknął a wiadomości niet,bo to w sumie teraz ja powinnam napisać,bo na nocną jeszcze nie odpowiedziałam może wpadł sprawdzić i poszedł
Cytat:
tą dziewczyne przeprosilam ale i też zwolniłam . raz czy dwa przymkne oko bo człowiek jest tylko człowiekiem , ale jeżeli coś staje się nad gminne i dezorganizuje mi pracę zespołu to nie ma zmiłuj . .
Jak zareagowała?

Cytat:
Pazurki mam na czerwono a na to brokatowy avonowy, który sam się nie sprawdza ale na inny kolor jak najbardziej

Posprzątałaś świniaczkowi a mi się nie chce iść z kota kuwetą... a już ją czuć
Ja chyba zrobię sobie Peppermint Leaf z Avonu,bo prędko mi nie będzie pasował,na zimę mam czerwony płaszcz i kożuszek ecru,a obecnie śmigam w białym i dżinsowym,więc zielenie,turkusy muszę wykorzystać na pazurkach

świnkowi zmieniam ściółkę 2 razy w tyg,tzn tak co 5 dni,sypię mu na dno takie grube granulki dla kotów Pinio,wchłaniają wilgoć i "zapach",na wierzch sypię wióra i 4 dni klatka nie śmierdzi,potem zmieniam teraz śwince się zacznie okres buntu bo robi się coraz chłodniej i nie będę jej zrywać trawy,zimą je z zieleniny poza sianem koperek i pietuszkę,na początku się obraża jak nie ma trawy i nie chce jeść
Stary 2011-10-15, 13:54   #4275
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

Cytat:
tak tak- złego pracownika trzeba wymienić.
ale tego który robi to co ma robić nie można obarczać robotą gratisową tylko dlatego że ten który miał to zrobić zrobi to wolniej i gorzej. no nie?? powiedz że nie wolno dowalać gratisowych obowiązków
znaczy się ja nie dowalam , ale pracownicy za dogadaniem się miedzy sobą tak , np jak któraś chce isc szybciej do domu czy coś to się pyta kogoś czy za nią czegoś nie zrobi .

ja wtedy nic do tego nie mam , bo robota jest zrobiona tak czy siak .

co do wolniej i gorzej - ja z tym nie mam poroblemów bo ja odrazu takich pracowników eliminuje

---------- Dopisano o 14:54 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ----------

Cytat:

Jak zareagowała?
popłakała się , ale na mnie to nie robi wrażenia bo jej już wczesniej zwracałam uwagę . także se la vi bejbe .

Maleństwo moje
Stary 2011-10-15, 13:59   #4276
despa
Zakorzenienie

GG do despa

Rescue ja chyba nie chciałabym być twoim pracownikiem.

Jamapi przez Ciebie chcę takie paletki i tą ze 120 cieniami też

Edytowane przez despa
Czas edycji: 2011-10-15 o 14:02
Stary 2011-10-15, 14:00   #4277
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

Cytat:
no niechciałabyś kurde ale nie idzie inaczej , patrzcie też na to ile mam lat . myślicie że organizować cały zespół i dbać o niego to jest o tak pstrykne placem i już ?
ja mam w zespole też starszych ludzi od siebie , musze od nich egzekwować szacunek bo by mnie stratowali .

Maleństwo moje

Edytowane przez Resscue21
Czas edycji: 2011-10-15 o 14:01
Stary 2011-10-15, 14:01   #4278
Sarunieczka

Cytat:
Ja zdecydowanie też nie
Stary 2011-10-15, 14:03   #4279
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

Cytat:
Ja zdecydowanie też nie
a szczerze dlaczego nie ? powiedźcie mi co waszym zdaniem robie nie tak , co mogłabym ulepszyć czy zmienić . ja jestem otwarta na propozycje i konstruktywną krytykę

Maleństwo moje

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-10-15, 14:04   #4280
xmajtajx
Rozeznanie

Cytat:

świnkowi zmieniam ściółkę 2 razy w tyg,tzn tak co 5 dni,sypię mu na dno takie grube granulki dla kotów Pinio,wchłaniają wilgoć i "zapach",na wierzch sypię wióra i 4 dni klatka nie śmierdzi,potem zmieniam teraz śwince się zacznie okres buntu bo robi się coraz chłodniej i nie będę jej zrywać trawy,zimą je z zieleniny poza sianem koperek i pietuszkę,na początku się obraża jak nie ma trawy i nie chce jeść
Moja pamiętam też się obrażała jak zieleninki świeżej nie było a na wiosnę jaka radość nieopisana Dla kota też mam te granulki wchłaniające ale on tyle razy dziennie z niej korzysta, że co drugi dzień to już jest mus aby wymienić Ma dobrą przemianę materii jak Pani

Stary 2011-10-15, 14:07   #4281
despa
Zakorzenienie

GG do despa

Cytat:
no niechciałabyś kurde ale nie idzie inaczej , patrzcie też na to ile mam lat . myślicie że organizować cały zespół i dbać o niego to jest o tak pstrykne placem i już ?
ja mam w zespole też starszych ludzi od siebie , musze od nich egzekwować szacunek bo by mnie stratowali .

Wiesz co z jednej strony Cię rozumiem a z drugiej nie. Jasne jesteś młodziutka musisz mieć posłuch i szacunek. Tylko fajnie by było jakby ten posłuch nie wynikała ze strachu przed utratą pracy.
Każdy ma lepsze i gorsze dni, raz zrobi coś szybciej raz wolniej - ale jakbym miała żyć w strachu że dziś pracuję jutro nie, wolałabym powiedzieć sama: Bye.
Myślę sobie, że osoby będące na stanowisku kierownika to nie powinny szacunku wymagać tylko swoim szefowaniem na szacunek zasłużyć ( nie piszę personalnie do Ciebie), wspierać i jednostki i zespół, a nie wykorzystywać pod siebie innych.

Acha zapomniałam, przetestowałam dziś krem z liposomami i jest świetny, smarowałam się rano, a do tej pory mam miękki pyszczek, nie świeci się to co nie powinno- po pierwszym użyciu się z reguły zrażam tu na razie pozytyw.

Edytowane przez despa
Czas edycji: 2011-10-15 o 14:08
Stary 2011-10-15, 14:09   #4282
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

Cytat:
Wiesz co z jednej strony Cię rozumiem a z drugiej nie. Jasne jesteś młodziutka musisz mieć posłuch i szacunek. Tylko fajnie by było jakby ten posłuch nie wynikała ze strachu przed utratą pracy.
Każdy ma lepsze i gorsze dni, raz zrobi coś szybciej raz wolniej - ale jakbym miała żyć w strachu że dziś pracuję jutro nie, wolałabym powiedzieć sama: Bye.
Myślę sobie, że osoby będące na stanowisku kierownika to nie powinny szacunku wymagać tylko swoim szefowaniem na szacunek zasłużyć ( nie piszę personalnie do Ciebie), wspierać i jednostki i zespół, a nie wykorzystywać pod siebie innych.
ale kochana ja wyżej napisałam że człowiek jest tylko człowiekiem , pare razy przymykam oko bo jak mówisz można mieć gorszy dzień , ale nie kiedy staje się to nad gminne , bo potem równie dobrze pracownik może zacząć to wykorzystywać .

Ja mam dobry kontakt z pracownikami z każdym jestem na Ty , wiedzą że mogą przyjść do mnie ze wszystkim co i już tak było . Chodzi mi cały czas tylko o jedno aby starać się przykładać do pracy , ja nic innego niechce .

po za tym pracując na ochornie nie możesz być ślamazarna , tylko zrefleksowana i w pełnej gotowości .

Maleństwo moje

Edytowane przez Resscue21
Czas edycji: 2011-10-15 o 14:12
Stary 2011-10-15, 14:11   #4283
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
a szczerze dlaczego nie ? powiedźcie mi co waszym zdaniem robie nie tak , co mogłabym ulepszyć czy zmienić . ja jestem otwarta na propozycje i konstruktywną krytykę
ja nie pomogę w temacie nie lubię jak ktoś mną rządzi co innego jak poprosi ja się nie nadaję do pracy u kogoś już to przerabiałam i teraz jestem wolnym strzelcem

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-10-15, 14:14   #4284
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

Cytat:
ja nie pomogę w temacie nie lubię jak ktoś mną rządzi co innego jak poprosi ja się nie nadaję do pracy u kogoś już to przerabiałam i teraz jestem wolnym strzelcem
i bardzo dobrze że nie chodzisz do pracy za karę tylko czujesz się dobrze

Maleństwo moje
Stary 2011-10-15, 14:16   #4285
musso4
Zakorzenienie

idę myć podłogi, póki dziecię śpi bo w miejscu nie usiedzi jak wstanie, żebym mogła to zrobić później
Stary 2011-10-15, 14:20   #4286
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

Cytat:
idę myć podłogi, póki dziecię śpi bo w miejscu nie usiedzi jak wstanie, żebym mogła to zrobić później
ja za okna sie musze wziąść

Maleństwo moje
Stary 2011-10-15, 14:23   #4287
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

Cytat:
Jamapi przez Ciebie chcę takie paletki i tą ze 120 cieniami też
hehe
sleeki polecam z całego serca - super cienie za w sumie niską cenę

co do dużej palety: kupię chyba właśnie te 120 cieni; znalazłam jeszcze 168 w tej samej cenie, ale po co mi aż tyle http://allegro.pl/paleta-168-cieni-w...html?source=oo

sama już nie wiem .... chociaż te 120 wydają się być 'żywsze', a o to mi chodzi, bo takich na dzień mam sporo ... tylko własnie kolorków do eksperymentów mi brakuje
tylko czemu tam jest tak dużo niebieskich

Edytowane przez jamapi
Czas edycji: 2011-10-15 o 14:25
jamapi jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-10-15, 14:24   #4288
despa
Zakorzenienie

GG do despa

Cytat:

To jest dobre podsumowanie. Jakakolwiek praca by nie była, każdy powinien znać swoje obowiązki ale i soja wartość, bo nie może być tak że ktoś do mnie wpada i mi mówi masz zrobić to i to i koniec. Ja dodatkowe rzeczy to : MOGĘ zrobić jak skończę swoje.
A jeśli coś MUSZĘ kosztem czegoś to chcę mieć za tą dodatkową pracę kasę.
I wymagam szacunku. Żaden szef, kierownik nie ma prawa na mnie podnieść głosu, jeśli ma coś do mnie powinien mi to powiedzieć face to face.

Jamapi a nie boisz się że te kolory będą że tak powiem "oczo✂✂✂ne"? Znaczy takie żarówiaste i jaskrawe?

Edytowane przez despa
Czas edycji: 2011-10-15 o 14:25
Stary 2011-10-15, 14:26   #4289
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

Cytat:
To jest dobre podsumowanie. Jakakolwiek praca by nie była, każdy powinien znać swoje obowiązki ale i soja wartość, bo nie może być tak że ktoś do mnie wpada i mi mówi masz zrobić to i to i koniec. Ja dodatkowe rzeczy to : MOGĘ zrobić jak skończę swoje.
A jeśli coś MUSZĘ kosztem czegoś to chcę mieć za tą dodatkową pracę kasę.
I wymagam szacunku. Żaden szef, kierownik nie ma prawa na mnie podnieść głosu, jeśli ma coś do mnie powinien mi to powiedzieć face to face.

Jamapi a nie boisz się że te kolory będą że tak powiem "oczo✂✂✂ne"? Znaczy takie żarówiaste i jaskrawe?
racja racja , ja kiedys miałam takiego szefa co jak zwalniał kogoś to zwoływał zebranie i obgadywał tą osobę .

Maleństwo moje
Stary 2011-10-15, 14:27   #4290
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

Cytat:
ja chcę je tylko do esperymentowania w domu do nauki itp. do ludzi raczej nie

jamapi jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości