SĄ KOBIETY CO CZEKAJĄ, CO JUŻ WIEDZĄ I CO MAJĄ - dzidziuś 2012/2015 - Strona 143 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-12-24, 11:51   #4261
Duduś
Raczkowanie

GG do Duduś
Dot.: SĄ KOBIETY CO CZEKAJĄ, CO JUŻ WIEDZĄ I CO MAJĄ - dzidziuś 2012/2015

Hej dziewczyny !

Zaganiana jestem, dziś z teściową rządzimy w kuchni, jeszcze coś tam sprzątam akurat mam przerwę na kawę

Życzę Wam radosnych pogodnych pełnych ciepła rodzinnego świąt !!

Madzia ja moje ciastka francuskie maczam w białku i posypuję cukrem i tak piekę ok 15 min na złoty kolor. Najlepsze są po paru dniach

Buziaki i jeszcze raz wszystkiego dobrego !!!!
Stary 2011-12-24, 15:09   #4262
blonde_hair
Zakorzenienie

Ja rowniez chcialabym Wam zyczyc Zdrowych, Wesolych, pogodnych Świat w gronie rodzinnym
Stary 2011-12-24, 21:03   #4263
Emilia211
Zakorzenienie

GG do Emilia211 Send a message via Skype™ to Emilia211

DZIEWCZYNY ZDROWYCH WESOŁYCH ŚWIĄT!!!!!!!
DUŻO SPOKOJU I MIŁOŚCI !!!!

ps.przepraszam,że tak często mnie tu nie ma ale ostatnie dwa tygodnie w pracy były ciężkie, sporo klientów i na dodatek nadal mam mdłości

Emilia211 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-25, 10:30   #4264
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cześć

Potem wam opiszę jak mi się Wigilia u teścia udała, bo zakończyła się płaczem ech...

---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ----------

Wczoraj miałam bardzo dobry humor więc mówię do męża, że w sumie posiedzimy u moich rodziów krócej i potem pojedziemy do jego na dłużej. Do moich zajechaliśmy na 16. Było naprawdę super, tak rodzinnie. Pod choinką nawet była paczka dla dzidziolka naszego co mnie bardzo zaskoczyło o 19 pojechaliśmy do teściowej i posiedzieliśmy tam 2 godzinki, też było miło. Pogadaliśmy i jeszcze mamy się spotkać w 2 dzień świąt. A potem na 21 pojechaliśmy do teścia i tu się zaczęło. jechałam z bardzo miłym nastawieniem, powiedziałam, ze dobrze się czuję i możemy tam siedzieć nawet i 3 godzinki, bo potem wszyscy idą na pasterkę więc my byśmy wrócili. Mąż się ucieszył. Wchodzimy. teść nam otworzył drzwi. U nich w domu jest tak, ze na dole są drzwi wejściowe i schody na górę i tam dopiero drzwi do mieszkania. Mieszkają w domku ale tak jest zrobione. I teść się pyta co mamy w torbie. Więc mąż mówi, ze prezenty. Na co teść wkurzony, ze po co my z prezentami przychodzimy, że była inna umowa (ta o której się dowiedzieliśmy na dzień przed Wigilią). Wyrwał mu prezenty dla jego sióstr i powiedział, ze musimy je zostawić przy drzwiach wejściowych bo... nie mamy ich prawa wnieść do góry, bo nikt na nie nie czeka, bo nie wylosowaliśmy tych osób zatkało mnie. Szliśmy na górę a teść patrzy, że ja niosę jeszcze prezent i się mie pyta czyj to prezent, więc mówię, ze dla niego od nas, bo tak wylosowaliśmy. i wiecie co on na to?? Ze my kompletnie nic nie rozumiemy, że tylko ja miałam mu kupić prezent a nie też z mężem, że jedna osoba jednej. Czego kompletnie nie rozumiem, bo przecież mamy wspólną kasę. Więc mówię to teściowi a on mi wyrwał prezent i mówi, ze on tez zostaje na korytarzu. Dał mężowi kopertę z kase i kazał schować. Tak mnie zamurowało, ze aż głos odebrało. Ale sobie myślę, że pewnie każdy już dostał prezent albo nie wiem co, no olałam to w pierwszej chwili. Wchodzimy. Skłądamy życzenia wszystkim, patrzę pod choinką leży kupa prezentów, ale kit. Nawet córka tej kobiety teścia mi powiedziała, że chyba złego lekarza mam , ze nie znam płci bo jej koleżanka już w 9 tyg znała. Pozostawię to bez komenatarza. Z grzeczności zjadłam barszczyk z pasztecikiem i pierogi a potem wjechały na stół ciasta z kremem. Nie miałam ochoty tego dnia na ciasto nawet u teściowej czy mojej mamy nie jadłam ciasta. Wciskali mi je na siłę ale powiedziałam, ze nie dość, ze jestem po 3 wigili, to naprawdę nie mam ochoty na ciasto. i co mi teść powiedział ?? Ze jak ktos robi, to nie wypada odmówić "mdleje" olałam to. Całej wigili nie będę opisywała bo porażka. o 23 zaczęli rozdawać prezenty. Mówię więc do męża aby przyniósł te nasze ale teśc siedział obok i powiedział mężowi, ze absolutnie nie, bo tu są inne zasady. I w końcu było tak, ze każdy dostał prezent . każdy nawet teść 9dla którego to niby my mieliśmy kupić prezent) a my siedzieliśmy jak ciołki i nie dość, ze nikt od nas nic nie dostał, to jeszcze mąż kopertę dostał potajemnie w ganku az miałam łzy w oczach, mąz pieści zaciskał pod stołem i myślałam, ze zaraz nie wyrobi. Nawet córka te laski się nas pyta "a wy co tak bez prezentów?? nie zasłużyliście?? Na co teśc od razu "nie zrozumieli naszych zasad" dalej ich nie rozumiem. Potem jeden chłopak podnosi mały prezent ślicznie zapakowany i jest tam napisane "dla ich troje" my z mężem na siebie, że jednak ktoś o nas pomyślał, chłopak nam go daje, a laska teścia "nie, to nie dla nich, to dla kotów" nie muszę mówić jak sie poczułam?? Oczywiście każdy był zajęty prezentami więc po 23 mąż mówi do mnie, ze sie zbieramy bo nic tu po nas i tak każdy nas ma gdzieś. Byłamw szoku jego słów. wstaliśmy , oczywiście mało kto to zauważył. W końcu podeszliśmy, pożegnaliśmy się. Wychodząc zawowałam siostry męża aby nas odprowadziły i dałam im prezenty bo co?? Miałam je zabarać do siebie ?? Powiedziałam też, aby teśc nie zapomniał wziąć swojego o ile chce. Wróciłam do domu. Poczułam się jak 5 koło u wozu albo gorzej. Poryczałam się, maż mnie przytulał a ja aż oddechu nie mogłam złapać. Nawet nie umiem opisac tego co czułam.

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-25, 10:48   #4265
Malensstfo
Zakorzenienie

Hej

Madzia przykro mi, że Wasza Wigilia tak się skończyła I nie rozumiem twojego teścia...ani jego zasad z prezentami

Nam Wigilia szybko zleciała, było naprawdę fajnie i cieszę się, że pojechaliśmy do cioci. Oczywiście przy życzeniach był mały kryzys,ale potem było już ok

I syn cioci zrobił jej i wujkowi niespodziankę, bo jako prezent dostali małe dziecięce buciki I nikt nie zajarzył na początku o co chodzi (choć ja się już domyślałam, ale nie wierzyłam, hehe) i faktycznie się okazało, że nasza rodzinka się powiększy Choć nie zdradzili dokładnie kiedy, ale jakoś na lato...także niespodzianka wielka
Żałowałam trochę, że to nie my taką niespodziankę robimy, ale przyjdzie i na nas czas mam nadzieję....

Po pasterce wróciliśmy do domu, a dziś do teściowej...

To miłego dnia !
Malensstfo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-25, 10:52   #4266
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Maleństwo ja się zastanawiam czy jeszcze kiedyś pojadę do teścia, po tym co nas wczoraj spotkało. Skoro nawet mąż ledwo wytrzymał i w końcu kazał nam wracać ech...

Fajnie, ze u was wszystko sie udało. Może na kolejną wigilię albo i wcześniej wy dacie taki bucik A właśnie co ze starankami??

Stary 2011-12-25, 11:01   #4267
Malensstfo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Fajnie, ze u was wszystko sie udało. Może na kolejną wigilię albo i wcześniej wy dacie taki bucik A właśnie co ze starankami??
Mam taką nadzieję Chciałabym, powiem Ci, że strasznie mnie korci żeby znów zacząć Ale jednak poczekamy, aż się z tą pracą coś wyklaruje. Styczeń już prawie, więc mam nadzieję, że wszystko już będzie jasne..a potem zobaczymy..
Stary 2011-12-25, 11:07   #4268
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Rozumiem Ale jak praca to o ile byś staranka przesunęła??

Stary 2011-12-25, 11:54   #4269
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Madzia no to mnie nieźle zszokowała Twoja opowieść jak tak można, wiesz, też bym już chyba więcej do niego nie poszła, brak mi słów. Przytulam Cię gorąco i nie martw się. Masz inne osoby w rodzinie, które Cię kochają, więc teściem się nie przejmuj

Ja o moich teściach krótko opisałam w K. Oczywiście tę jazdę zrobili mojemu mężowi przez tel jak byłam w szpitalu i mąż nie chciał mnie martwić i nic mi nie powiedział, dopiero wczoraj jak pakowaliśmy prezenty dla nich nie wytrzymał, rozpłakał się i wsyzstko mi opowiedział

Za to wigilia u moich rodziców - super była moja siostra z mężem i chłopakami (wrzucę zaraz fotki do mojego profilu, bo fajne mam z siostrzeńsami )i dziadek pośpiewaliśmy kolędy, składaliśmy lego z chłopakami, a potem do 23 oglądaliśmy nagrania z kamery jak miałam 10 lat ale był ubaw.
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Bika83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-25, 12:02   #4270
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć

Potem wam opiszę jak mi się Wigilia u teścia udała, bo zakończyła się płaczem ech...

---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ----------

Wczoraj miałam bardzo dobry humor więc mówię do męża, że w sumie posiedzimy u moich rodziów krócej i potem pojedziemy do jego na dłużej. Do moich zajechaliśmy na 16. Było naprawdę super, tak rodzinnie. Pod choinką nawet była paczka dla dzidziolka naszego co mnie bardzo zaskoczyło o 19 pojechaliśmy do teściowej i posiedzieliśmy tam 2 godzinki, też było miło. Pogadaliśmy i jeszcze mamy się spotkać w 2 dzień świąt. A potem na 21 pojechaliśmy do teścia i tu się zaczęło. jechałam z bardzo miłym nastawieniem, powiedziałam, ze dobrze się czuję i możemy tam siedzieć nawet i 3 godzinki, bo potem wszyscy idą na pasterkę więc my byśmy wrócili. Mąż się ucieszył. Wchodzimy. teść nam otworzył drzwi. U nich w domu jest tak, ze na dole są drzwi wejściowe i schody na górę i tam dopiero drzwi do mieszkania. Mieszkają w domku ale tak jest zrobione. I teść się pyta co mamy w torbie. Więc mąż mówi, ze prezenty. Na co teść wkurzony, ze po co my z prezentami przychodzimy, że była inna umowa (ta o której się dowiedzieliśmy na dzień przed Wigilią). Wyrwał mu prezenty dla jego sióstr i powiedział, ze musimy je zostawić przy drzwiach wejściowych bo... nie mamy ich prawa wnieść do góry, bo nikt na nie nie czeka, bo nie wylosowaliśmy tych osób zatkało mnie. Szliśmy na górę a teść patrzy, że ja niosę jeszcze prezent i się mie pyta czyj to prezent, więc mówię, ze dla niego od nas, bo tak wylosowaliśmy. i wiecie co on na to?? Ze my kompletnie nic nie rozumiemy, że tylko ja miałam mu kupić prezent a nie też z mężem, że jedna osoba jednej. Czego kompletnie nie rozumiem, bo przecież mamy wspólną kasę. Więc mówię to teściowi a on mi wyrwał prezent i mówi, ze on tez zostaje na korytarzu. Dał mężowi kopertę z kase i kazał schować. Tak mnie zamurowało, ze aż głos odebrało. Ale sobie myślę, że pewnie każdy już dostał prezent albo nie wiem co, no olałam to w pierwszej chwili. Wchodzimy. Skłądamy życzenia wszystkim, patrzę pod choinką leży kupa prezentów, ale kit. Nawet córka tej kobiety teścia mi powiedziała, że chyba złego lekarza mam , ze nie znam płci bo jej koleżanka już w 9 tyg znała. Pozostawię to bez komenatarza. Z grzeczności zjadłam barszczyk z pasztecikiem i pierogi a potem wjechały na stół ciasta z kremem. Nie miałam ochoty tego dnia na ciasto nawet u teściowej czy mojej mamy nie jadłam ciasta. Wciskali mi je na siłę ale powiedziałam, ze nie dość, ze jestem po 3 wigili, to naprawdę nie mam ochoty na ciasto. i co mi teść powiedział ?? Ze jak ktos robi, to nie wypada odmówić "mdleje" olałam to. Całej wigili nie będę opisywała bo porażka. o 23 zaczęli rozdawać prezenty. Mówię więc do męża aby przyniósł te nasze ale teśc siedział obok i powiedział mężowi, ze absolutnie nie, bo tu są inne zasady. I w końcu było tak, ze każdy dostał prezent . każdy nawet teść 9dla którego to niby my mieliśmy kupić prezent) a my siedzieliśmy jak ciołki i nie dość, ze nikt od nas nic nie dostał, to jeszcze mąż kopertę dostał potajemnie w ganku az miałam łzy w oczach, mąz pieści zaciskał pod stołem i myślałam, ze zaraz nie wyrobi. Nawet córka te laski się nas pyta "a wy co tak bez prezentów?? nie zasłużyliście?? Na co teśc od razu "nie zrozumieli naszych zasad" dalej ich nie rozumiem. Potem jeden chłopak podnosi mały prezent ślicznie zapakowany i jest tam napisane "dla ich troje" my z mężem na siebie, że jednak ktoś o nas pomyślał, chłopak nam go daje, a laska teścia "nie, to nie dla nich, to dla kotów" nie muszę mówić jak sie poczułam?? Oczywiście każdy był zajęty prezentami więc po 23 mąż mówi do mnie, ze sie zbieramy bo nic tu po nas i tak każdy nas ma gdzieś. Byłamw szoku jego słów. wstaliśmy , oczywiście mało kto to zauważył. W końcu podeszliśmy, pożegnaliśmy się. Wychodząc zawowałam siostry męża aby nas odprowadziły i dałam im prezenty bo co?? Miałam je zabarać do siebie ?? Powiedziałam też, aby teśc nie zapomniał wziąć swojego o ile chce. Wróciłam do domu. Poczułam się jak 5 koło u wozu albo gorzej. Poryczałam się, maż mnie przytulał a ja aż oddechu nie mogłam złapać. Nawet nie umiem opisac tego co czułam.
współczujeDla mnie nie powazne te ZASADY
Glupio to wszystko wyszłono i glupio sie tesc zachowal, ze nie kazal wnosic tych prezentówszczerze to wstydzilabym sie na jego miejscu...
Mam nadzieje,ze juz lepiej sie czujesz

Ja testuje moj ekspres do kawy
Jak ktoras ma ochote na pyszna kawke to zapraszam

Oczywiscie najwiecej prezentow dostal Sebarowerek biegowy, dvd do samochodu, jakies male zabawki
Stary 2011-12-25, 12:06   #4271
Malensstfo
Zakorzenienie

Cytat:
Rozumiem Ale jak praca to o ile byś staranka przesunęła??
Madzia nie wiem Chciałabym jak najszybciej, ale to zależy od tego jaką umowę dostanę i jak szybko....jakbym wiedziała od razu, że za pół roku np. dostanę dobrą umowę, to moglibyśmy zacząć wcześniej, a tak będę musiała czekać, żeby wiedzieć...więc nie wiem czy dopiero za rok nie zaczniemy... w sensie np. od września...heh...nie wiem nic, musimy czekać...
Stary 2011-12-25, 12:13   #4272
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Aha, chwalicie się brzuszkami, to ja też się pochwaliłam - w profilu zdjęcia mojego brzuszka po laparo hihihihih - dziś mąż zaglądał pod plastry, podobno rany czyste. We wtorek wyjęcie szwów - chyba się dobrze goi i już od wczoraj bardzo swędzi
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Stary 2011-12-25, 12:43   #4273
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Bikuś. Blonde dziś staram się to olać... mam męża, dzidziolka i resztą super rodzinki

Bikuś zerknę na brzuszek.

Maleństwo ech...s zkoda, ze aż o tyle musicie to przełożyć.

Stary 2011-12-25, 12:57   #4274
emigra
Zakorzenienie

Madzia masakra po prostu ....

U nas wigilia minela milo, bylismy w trojke z tesciowa, wszystko na spokojnie, bez stresu. Cieszyla sie z prezentu siedzielismy do 20 u niej a potem wrocilismy do domku i lezelismy sobie w lozku przy tv bylam przejedzona i spiaca bo wczoraj nie spalismy od 4 rano z mezem. Dzisiaj pospalam do 10, zaraz trzeba sie szykowac i do tesciowej na obiadek jedziemy jutro mamy dzien lenia

---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ----------

Bika jaka Ty chudzinka
07.03.2012, 20:35
3270g, 47 cm
emigra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-25, 13:02   #4275
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Bika ale ty chudzinka jesteś

Emigruś super, ze Wigilia się udała. My dziś na 15 idziemy do rodziców a jutro teściowa z siostrami męża wpada do nas.

Zrobiłam ciasto 3 bit zakochałam się w nim.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-12-25, 14:56   #4276
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Cytat:
Napisane przez emigra Pokaż wiadomość
Madzia masakra po prostu ....

U nas wigilia minela milo, bylismy w trojke z tesciowa, wszystko na spokojnie, bez stresu. Cieszyla sie z prezentu siedzielismy do 20 u niej a potem wrocilismy do domku i lezelismy sobie w lozku przy tv bylam przejedzona i spiaca bo wczoraj nie spalismy od 4 rano z mezem. Dzisiaj pospalam do 10, zaraz trzeba sie szykowac i do tesciowej na obiadek jedziemy jutro mamy dzien lenia

---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ----------

Bika jaka Ty chudzinka
Fajnie, że miło Wam czas minął

Cytat:
Bika ale ty chudzinka jesteś

Emigruś super, ze Wigilia się udała. My dziś na 15 idziemy do rodziców a jutro teściowa z siostrami męża wpada do nas.

Zrobiłam ciasto 3 bit zakochałam się w nim.
No właśnie, też się martwiłam, bo prawie 5 kg w krótkim czasie, ale potem sobie pomyślałam, że jak zaciążę, to jeszcze zatęsknię do takiego brzuszka, więc sobie pamiątkowe fotki zrobiłam

Madzia 3 bit dlaczego nie mieszkam bliżej Ciebie????
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Stary 2011-12-25, 17:40   #4277
emigra
Zakorzenienie

Bikus oj zatesknisz Ja nigdy nie bylam chudzinka, zawsze uwazalam sie za zbyt gruba, a teraz jak patrze na stare zdjecia to szok no i mojego meza kuzynka (ktora mam za szczupla dziewczyne) probowala sie wcisnac w spodnie po mnie (co 2-3 lata temu nosilam i mi byly luzne najpierw, a potem wiadomo, przytylam) i nie mogla sie zmiescic to mi koparka opadla
Ciekawe ile kg mi zejdzie po porodzie, ale licze sie z tym ze conajmniej 25 kg bede musiala zrzucic (bo chce wazyc mniej jak przed ciaza) Ale daje sobie na to rok, spokojnie
3270g, 47 cm
Stary 2011-12-25, 19:27   #4278
Duduś
Raczkowanie

GG do Duduś

Hej dziewczyny )

U mnie wigilia mineła przyjemnie. Spróbowałam wszystkich potraw po trochu i muszę powiedzieć, że kuchnia mnie zaskoczyła. Wszystko było bardzo dobre. A najbardziej smakował mi pszenny chleb, który teściowa sama piekła. Jadło się go do barszczu który był z grzybami i fasolą oraz sosu-zupy grzybowej. Atmosfera była dość znośna, trochę było spięć (też mam teścia nie do życia) ale i tak nie było najgorzej. A na 22 zajechaliśmy do moich rodziców, gdzie zostaliśmy do dzisiaj do ok 14.00 bo do mnie też się rodzinka zjechała. A potem do dziadków męża, gdzie była rodzina teściowej i teścia nawet nie było - zastrajkował (takie mamy z nim przeboje, ale to jego wybór, czy chce stwarzać problemy czy nie, bo ani mój mąż, ani jego brat raczej synowskich uczuć do niego nie żywią). A teraz siedzimy w domku, kolacja za godzinkę jakaś. Myślę że bedzie miło. Na jutro mam zaproszenie do mojej rodzinki, ale nie wiem czy mężul nie bedzie chciał do kogoś innego jechać, więc kwestia do obgadania.

Madzia jestem w stanie zrozumieć Twoją sytuację. Jeśli chodzi o koty to moja pani doktor mi akurat jak jej powiedziałam ze mam dwa to powiedziała, że to nie szkodzi, tyle ze zrobiłam badanie i ja juz przechodziłam toxo. A każda mama boi się o swoje nienarodzone dzieciątko. A jeśli chodzi o teścia, to ja z moim nie rozmawiam nawet a przyjeżdżam do męża co weekend, tylko dzień dobry i do widzenia. Nawet teść nie wie że będzie dziadkiem, bo mąż nie wie jak mu powiedzieć. Nie mają więzi ze sobą takiej... Wcale mu się nie dziwię, niestety będziemy z nimi mieszkać, ale wspieramy się z teściową, mężem i jego bratem i trzymamy razem,a teść siedzi w pokoju zawsze sam.
Moi rodzice chcą do nich przyjechać na trzech króli i do tego czasu albo mąż powie albo moi to zrobią.

Edytowane przez Duduś
Czas edycji: 2011-12-25 o 19:29
Duduś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-25, 22:07   #4279
Malensstfo
Zakorzenienie

Wróciliśmy właśnie od teściowej. Byliśmy razem z rodzicami, a wcześniej zajechaliśmy do dziadka do szpitala. Strasznie mi go szkoda Ale zaczyna sam ruszać i ćwiczyć nogę, więc mam nadzieję, że będzie dobrze.

Ogólnie było całkiem fajnie

Madzia wiem, że to długo, ale może jakoś się to tak ułoży, że zaczniemy wcześniej...zobaczymy...
szwagierka teraz dostała umowę na stałe jak się okazało i szwagier chyba namawia ją, żeby zrobili 2 dzieciaczka...heh ciekawe czy ją przekona, bo mam wrażenie, że ona średnio chętna...dziś teściowa trochę jechała po niej...no ale..nie nasz interes
Stary 2011-12-26, 10:08   #4280
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

cześć

My dopiero po śniadanku. Na 12 przychodzi teściowa z siostrami męża więc jeszcze mam czas Od moich rodziców dostaliśmy tyle jedzenia, ze chyba przez miesiąc tego nie zjemy, część od razu trzeba zamrozić Wczoraj po rodzicach jeszcze spontanicznie pojechaliśmy do znajomych i wróciliśmy nad ranem.

Bikuś jak będziesz przejazdem to kiedyś ci zrobię 3 bita tak specjalnie dla Ciebie

Duduś fajnie, że Wigilia się udała. A co do teścia ech....

Stary 2011-12-26, 11:17   #4281
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Madzia czy ja już mówiłam że Cię UWIELBIAM

ale jak narazie stronię od produktów których nie ma na liście "diety wątrobowej" bo wczoraj zgrzeszyłam, i zjadłam wielką, prawdziwą kremówkę papieską wprost z Wadowic za co wieczorem przeżyłam męki moje "kiszki" chyba tak się ucieszyły z tej kremówki, że oszalały i miałam za swoje

Do nas wczoraj teście z babcią przyjechali, no nawet ok było, nie ma o czym pisać, była też ciocia-babcia mojego męża, ale ona jest super więc też nie ma co pisać, potem przyszli nasi przyjaciele i było fajnie.

Dziś jedzemy na obiad do moich rodziców, gdzie będzie też siostra z rodzinką, a wieczorem u nas spotkanie z przyjzciółmi, więc miło się zapowiada

Miłego świętowania wszystkim
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Stary 2011-12-26, 11:20   #4282
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Bikuś Ja Ciebie też

Stary 2011-12-26, 11:31   #4283
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

.....idę się robić na bóstwo
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-12-26, 12:11   #4284
Malensstfo
Zakorzenienie

A ja się obijam w domu w łóziu

I narazie nie wiemy czy pójdziemy do kogoś do znajomych czy zostaniemy w domu

Ale życzę Wam miłego ostatniego dnia Świąt!!
Stary 2011-12-26, 14:58   #4285
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Goście już poszli Teraz czeka nas wylegiwanie się w domku chyba że.... wpadną do nas znajomi

Stary 2011-12-26, 16:53   #4286
emigra
Zakorzenienie

Hej my dzisiaj mega lenistwo mam tylko nadzieje, ze tesciowa nie przyjedzie
3270g, 47 cm
Stary 2011-12-26, 16:59   #4287
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Miałam małe życzenie do dzidziolka aby mnie kopnął w święta. W Wigilię poczułam coś lekkiego pierwszy raz, za jakiś czas znowu. Wczoraj było to samo i dziś też. Takie deliktane puknięcia od środka. Ale to jeszcze nic. Dziś mąż się położył mi na brzuszku z głową i ręką i mówi do małego a nagle podrywa się i pyta się czy coś czułam, więc mówię, ze tak. Mąż mi pokazuje miejsce na brzuchu więc mówię, że zgadza się. A ten ze łzami w oczach mówi, ze poczuł jak mu właśnie tam dziecko przepłynęło. Znowu przyłożył rękę, mały sie poruszył a my znowu w tym samym momencie, ze czuliśmy i tak kilka razy było. Mąz pocałował brzuszek i powiedział "dziękuję za tak wspaniały prezent na święta"

Stary 2011-12-26, 17:10   #4288
emigra
Zakorzenienie

Cytat:
Miałam małe życzenie do dzidziolka aby mnie kopnął w święta. W Wigilię poczułam coś lekkiego pierwszy raz, za jakiś czas znowu. Wczoraj było to samo i dziś też. Takie deliktane puknięcia od środka. Ale to jeszcze nic. Dziś mąż się położył mi na brzuszku z głową i ręką i mówi do małego a nagle podrywa się i pyta się czy coś czułam, więc mówię, ze tak. Mąż mi pokazuje miejsce na brzuchu więc mówię, że zgadza się. A ten ze łzami w oczach mówi, ze poczuł jak mu właśnie tam dziecko przepłynęło. Znowu przyłożył rękę, mały sie poruszył a my znowu w tym samym momencie, ze czuliśmy i tak kilka razy było. Mąz pocałował brzuszek i powiedział "dziękuję za tak wspaniały prezent na święta"

moja dzisiaj szalala jak ogladalismy film z mezem, brzuszek mi falowal myslalam ze jak maz reke polozy to mala sie znowu zawstydzi i schowa, ale dala mu kopcurka mocnego
3270g, 47 cm
Stary 2011-12-26, 17:12   #4289
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Mój nie kopał jak mąż miał rękę ale czuł jak się rusza

Stary 2011-12-26, 20:42   #4290
Ana***
Zakorzenienie

Spóźnione, ale szczerze wszystkiego najlepszego z okazji świat!!! Dla wszystkich razem i każdej z osobna!!!
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości