|
|||||||
| Notka |
|
| Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4261 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Przedłużanie włosów - część V - wątek zbiorczy
Cytat:
|
|
#4262 |
|
Wtajemniczenie
|
220 gram to nie był by za sztuczny efekt?? też nie chciałabym zbytnio obciążać głowy ;p
|
#4263 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4264 |
|
Wtajemniczenie
|
o kurcze
jak się nosi taki okazały zestawik ?
|
#4265 |
|
Wtajemniczenie
|
Efekt jest mega - a po umyciu to już w ogóle. Jestem bardzo szczupła więc takie włosy mi pasują
![]() Szybko się przyzwyczaiłam do takiego ciężaru - wcale nie uważam że są bardzo ciężkie.
Drożdże ![]() Zapuszczam włosy ![]() http://instagram.com/aisha_27_ Edytowane przez aGrAwA_26 Czas edycji: 2013-03-21 o 18:50 |
|
|
|
#4266 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny chciałam się podzielić z wami informacją że ta moja przyjaciółka która kupuje u tej nefertari właśnie je zafarbowała i... nie pojedyncze włosy na całej długości nie chyciły koloru wiec nie są chyba w 100 % naturalne
ma któras z was zdjęcia jasnego brązu 45 cm 140 g nr #8 z doczepiane.pl? wyglądają całkiem całkiem
|
|
|
|
#4267 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4268 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4269 |
|
Wtajemniczenie
|
Ciężko było mi uwierzyć, że z takiego szajsu jaki kiedyś oferowała teraz ma rewelacyjne włosy.. Chociaż z tego co pamiętam ktoś się tu wypowiadał że są niczego sobie...
|
#4270 |
|
Zakorzenienie
|
ja pamiętam te "włosy" - jeśli można to coś nazwać włosami....a może raczej piórami???
tak to jest że jak juz raz sie człowiek zrazi do jakiś włosów, pózniej trudno je ponnie kupić- zrozumiałe...... jak pamietam strasznie duzo ich powypadało,,, wogóle szkoda o nich pisać,,,, słynne włosy od S.......I |
|
|
|
#4271 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4272 |
|
Zakorzenienie
|
Aqrawa >> zamawiam kolejny komplecik, ty miałaś z cosmo włosy?
w doczepianych.pl końcówki sa proste czy pocieniowane??? |
|
|
|
#4273 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam w doczepianych raczej proste, w cosmo lekko ścieniowane.
Każdy problem da się rozwiązać, o ile ma się odpowiednio duży plastikowy worek. OkiemJulii FB Insta FAQ1 - Jak szybko zapuścić włosy? FAQ2- dekoloryzacja, kąpiel rozjaśniająca, likwidacja odcieni, numery farb |
|
|
|
#4274 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4275 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
końcówki są raczej proste ale nie cięte od linijki - czyli takie jakie powinny być, takie żeby zlewały się z Twoimi jaki zestaw zamawiasz? 220? ja na razie zaczekam, po wakacjach zamówię, te "dojadę" słońcem ![]() ---------- Dopisano o 14:09 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ---------- Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4276 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z cosmo miałam 45 cm (mój pierwszy set), z doczepianych 50 albo 55, nie pamiętam :P dłuższe mam rapunzele (koło 60 cm) i seduceshair albo seducehair (nie pamiętam już) bo aż 70.
Każdy problem da się rozwiązać, o ile ma się odpowiednio duży plastikowy worek. OkiemJulii FB Insta FAQ1 - Jak szybko zapuścić włosy? FAQ2- dekoloryzacja, kąpiel rozjaśniająca, likwidacja odcieni, numery farb |
|
|
|
|
#4277 |
|
Przyczajenie
|
przedłużanie i zagęszczanie
.
Edytowane przez emilly80 Czas edycji: 2013-05-28 o 20:05 |
|
|
|
#4278 |
|
Raczkowanie
|
Witam kochane,
mam do Was pytanie, być może ktoś bedzie w stanie mi pomóc... a więc jakis czas temu mialam przedluzane wlosy na mikroringach (o efektach wole nie wspominac, za to moge podziekowac fryzjerce ktora znajac moje problemy z wlosami zaproponowala mi wlasnie ta metode, a teraz mam na glowie kilka wlosow na krzyz.). Ściągnęłam je no i od dluzszego czasu leżą w szafie. Troche mi ich szkoda, zwlaszcza, ze zaplacilam za nie kupę kasy ale juz nigdy nie zdecyduje sie na przedluzenie wlosow... pomyslalam, ze moglabym je za to przerobic na clip-in, bo szkoda zeby lezaly, a cieplo sie robi i chcialabym posmigac w nich troche ![]() problem w tym, ze kazde pasemko jest zakonczone takim klejem (zespawane?), a chcialabym sobie sama na patencie je przerobić... czy jest to w ogole mozliwe?? zamowie na allegro te klipsy, no ale co dalej? bardzo prosze o pomoc i pozdrawiam ![]()
|
|
|
|
#4279 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: POMOCY! Jak przerobić włosy na clip in?
Cytat:
Jeżeli chodzi o wszycie taśm... Obejrzyj filmiki na youtube na przykład, to naprawdę nic łatwego jak by się pozornie wydawało, może lepiej zleć to komuś "wprawionemu" wystarczy lekko źle zaszyć i już będę leciały na potęgę - a wtedy szkoda włosów - a twierdzisz że są ładne.
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4280 |
|
Przyczajenie
|
Przedłużanie włosów na zgrzewy keratynowe to dopiero dramat - od 3 lat w ten sposób sobie przedłużałam, mówiąc krótko full kasy za to płaciłam i więcej nie zamierzam. Ściąganie tych zgrzewów to prawdziwa katorga, nie wspominając o tym że połowa własnych włosów zostaje wyrwana :-/ plus słynne odrosty które prędzej czy później się pojawiają, szał tylko na początku ojj nie polecam.. postanowiłam "wejść w związek" z clipami i teraz czekam właśnie na dostawę z doczepianych zobaczymy jak mi się będzie nosiło
Edytowane przez moongirl700 Czas edycji: 2013-03-25 o 19:43 |
|
|
|
#4281 |
|
Zakorzenienie
|
moongirl700 >>
tiaaaaaa keratyna..... też raz miałąm przedłużane, a najlepsze jak podczas upałów miałam wrażenie że mi się kleji łeb cały od tych łączeń... porażka ========================= ========================= ==== Aqrwa >> musze ci sie pochwalić.... mam " nowe" clipy. i to prawie 60 cm ![]() pamiętasz też miałam włoski od Grzechhair / jedna długa taśma. którą zszyłam i nosiłam jak kucyk/ ostatnimi czasy jak robiłam kucyka to nie dopinałam wogóle, no i włoski cały czsa leżały w pudełku.... więc dzisaiaj / dopiero, juz sie długo zabierałam do tego/ przerobiłam je na clipy. - / włoski są idealne, bo nie chodziłam w kucyku bardzo czesto/ pocięłam taśme , niektóre złożyłam na "pół" i są gęstsze.... jutro założe , a efekt zobaczycie ![]() a kase kórą miałam przeznaczyć na clipy "zostawiłam" na www.iperfumy.pl hehe |
|
|
|
#4282 |
|
Raczkowanie
|
hmmmm no to nieźle
nawet nie mam komu zlecic tego, bo nie wiem kto umialby cos takiego zrobic... nie znalazlam zadnych filmikow na yt, moze zle szukam... gdyby ktos mial jednak jakies pomysly, filmiki, cokolwiek, bardzo prosze o pomoc )
|
|
|
|
#4283 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
kaska zaoszczędzona a w tych włoskach pochodzisz na pewno jeszcze długi czas czekam z niecierpliwością na zdjęcia Kurczę, moje paznokcie dosłownie oszalały. Po zdjęciu tipsów zrobiłam sobie hybrydowe, dziś po 2 tygodniach mam już taki odrost że szok. Nie mówiąc już o rzęsach, które muszę podciągać co tydzień, bo też już mam odrost, a podciągałam raz w miesiącu!!!
|
|
#4284 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze ja nie ogarniam jak ci się kępki trzymaja tyle czasu... kilka dni:/
mam "smaka" na Ardel Demi wispers... mówisz ze ci rosną i pazurki i rzęski >>> wiosne poczuły !!!!! hehehe |
|
|
|
#4285 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dziwne jest faktycznie to, że na pasku mi się nie trzymają. Jakoś tak "odskakują" po brzegach.. Kępki trzymają mi się naprawdę długo. To fakt. Gdzie zdjęcia??????????!!!!!!!! !!
|
|
#4286 |
|
Zakorzenienie
|
zamowilam w koncu dzis pierwszy zestaw z doczepianych!
40cm 120 gr boje sie dluzszych troche, ale kto wie jaki bedzie nastepny pewnie przyjdzie dopiero po wielkanocy nie moge sie doczekac
|
|
#4287 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wklej koniecznie zdjęcia jak będziesz już je miała - zestawu 40cm z doczepianych jeszcze nie widziałam
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4288 |
|
Zakorzenienie
|
Najs
też czekam na fotki
|
|
|
#4289 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4290 |
|
Zakorzenienie
|
mam kilka , ale nie rzęsek tym razem
zrobie makijaz oka ładny to wstawie hehe ![]() obecny mój kolorek i włoski / mieszanka : rapunzele- kilka taśm + Grzechhair.pl- przerobione na clipy/ + farba Loreal preference Brasilia. zdjęcie robione w sztucznym swietle+ lapma / w dzień włosy są bardziej brązowe...../ p.s i dziewczyny gorąco polecam wam szczotkę z rosmana taka drewniana z nat. włosiem+ silikon. swietna jest, i odkad jej używam włosy sie nie łamią, i rosną bardzo ładnie ona jest tak duza i płaska,ok 29 zł
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fryzury i styling
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:56.

mój ulubiony set.

nawet nie mam komu zlecic tego, bo nie wiem kto umialby cos takiego zrobic... nie znalazlam zadnych filmikow na yt, moze zle szukam... gdyby ktos mial jednak jakies pomysly, filmiki, cokolwiek, bardzo prosze o pomoc