Suknie się szyją, buty kupują - kolejne PMki niedługo ślubują - PM 2012 cz. XIX - Strona 143 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-28, 17:02   #4261
Blacky
Zadomowienie

Dot.: Suknie się szyją, buty kupują - kolejne PMki niedługo ślubują - PM 2012 cz. XIX

Cytat:
Napisane przez megan713 Pokaż wiadomość
Są przepiekne... ach i och z mojej strony ale o co chodzi z tym że niedobrego? nie wolno zakładać obydwu bucików przed ślubem? ;o
Śmieszne, podoba mi się zakaz zakładania dwóch butów na raz przed ślubem.

Nie, po prostu miałam dopiero co zerwane więzadło (biegłam do autobusu na super wysokich obcasach i wpadłam w dziurę na chodniku) i nie skończyłam jeszcze rehabilitacji - nie wolno mi skakać, biegać i chodzić na obcasach.

Pomyślna blog
Pani Mgr
22.09.2012
Blacky jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-28, 17:08   #4262
megan713
Wtajemniczenie

Dot.: Suknie się szyją, buty kupują - kolejne PMki niedługo ślubują - PM 2012 cz. XIX

Cytat:
Napisane przez kasia_kuku Pokaż wiadomość

Nie umiem używać oliwek bo zaraz coś zatłuszczę
Dziękuję za PW
no problem
Ja też nienawidziłam oliwek;p aż w końcu ktoś mi powiedział żeby się nie wytrzeć dokładnie po prysznicu i spróbować z oliwką. od tamtej pory zero przesuszenia czy ściągnięca skory - nawet jak były te mrozy paskudne..

megan713 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-28, 17:10   #4263
niusia_87
Zakorzenienie

[QUOTE=kooocur;32606782]
Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
koooocur - w pełni się z tym zgadzam
QUOTE]

No ja bym sie wciekła jakby to o mnie chodziło...

Wiesz....a czy chciałabyś aby ktos z Twoich znajomych wiedział co tutaj piszesz....po to jestesmy na forum pod nickiem, aby nikt nie mogł zbyt łatwo nas zidentyfikować!

Pisze wielkimi literami, żeby nie zginelo....

Piszemy tu różne rzeczy i nie wyobrażam sobie aby podawac tutaj swoje dane personalne! Podaje je ewentualnie na pw.

To moje zdanie i ja osobiście bym się wściekła gdyby ktoś moj profil tutaj wstawił.
Mogłaś napisać dziewczyną pw i tym co cytowały też, by usunęły. Dopiero potem zwrócić uwagę, bo zwróciłaś bardzo uwagę na link do profilu arletki
niusia_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-28, 17:11   #4264
megan713
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Blacky Pokaż wiadomość
Śmieszne, podoba mi się zakaz zakładania dwóch butów na raz przed ślubem.

Nie, po prostu miałam dopiero co zerwane więzadło (biegłam do autobusu na super wysokich obcasach i wpadłam w dziurę na chodniku) i nie skończyłam jeszcze rehabilitacji - nie wolno mi skakać, biegać i chodzić na obcasach.
Jak ja cos palnę...:to rba:
eh... ale zamiawiałaś je z butyk.pl prawda? jak ten model z rozmiarówką? zawyża/zaniża/w sam raz? bo oczywiście już sie slinie do tych bucików a wypłata tuz tuz...

megan713 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-28, 17:25   #4265
Blacky
Zadomowienie

Widzę, że nikt nie skosztował ciasteczek na zgodę.

Mykam, bo cały dzień siedzę przy komputerze - czas coś ze sobą zrobić.

---------- Dopisano o 17:13 ---------- Poprzedni post napisano o 17:12 ----------

Cytat:
Jak ja cos palnę...:to rba:
eh... ale zamiawiałaś je z butyk.pl prawda? jak ten model z rozmiarówką? zawyża/zaniża/w sam raz? bo oczywiście już sie slinie do tych bucików a wypłata tuz tuz...
Wydaje mi się, że w sam raz. Ja noszę zazwyczaj 36,5 i rozmiar 36 na długość jest super, ale ociupinkę ciasny w palcach, a 37 za luźne.

Skorzystałam z okazji, jak było przymierzanie za darmo - nie płaciłam za dostawę, a teraz jeszcze za darmo odeślę tę za dużą parę.

---------- Dopisano o 17:25 ---------- Poprzedni post napisano o 17:13 ----------

Jeszcze humorystyczny akcent na koniec i mykam.

http://allegro.pl/suknia-slubna-okazja-i2172248903.html

Pomyślna blog
Pani Mgr
22.09.2012
Stary 2012-02-28, 17:31   #4266
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blacky Pokaż wiadomość

jeszcze humorystyczny akcent na koniec i mykam.

http://allegro.pl/suknia-slubna-okazja-i2172248903.html
masakra!

Buła jest z nami od 25.11.2014
aleksandrettaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-28, 17:34   #4267
ona8686
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
Już wam kiedyś o tym opowiadałam ale części z was wtedy nie było. Ksiądz na naukach nam opowiadał jak o taki luzak skończył. Gdy ksiądz w czasie mszy zapytał czy są pewni że chcą tego ślubu czy coś w tym stylu on wypalił z tekstem ' hm no nie wiem muszę się zostanowić'PM się wkurzyła rzuciła bukietem i wyszła z kościoła. I ślubu nie było. Potem ksiądz pytał czy tego nie żałuję a ona że nie bo nie może dzielić życia z kimś kto nawet ze ślubu robi cyrk.
Co za akcja, choc ostatnie zdanie mi sie podoba

Cytat:

A nam dziś 200 dni do ślubu zostało

Cytat:
Napisane przez morelka1987 Pokaż wiadomość

Czy sądzicie, że mogę iść do ślubu w bizuterii wykonanej przez siebie? Kilka lat temu zaczęłam robić biżuterię dla siebie i koleżanek, nie jest to bardzo profesjonalne, ale najgorzej nie wygląda. Znalazłam sobie kilka wzorów i na ich podstawie robię. Zrobiłam na razie bransoletkę i jeden kolczyk.

Dawno nic nie pisałam to może pokaże swoją suknie Właściwie nie będzie idealnie taka sama. Jedno zdjęcie jest zrobione w salonie, drugie z Internetu. A moja będzie połaczeniem dwóch Bedzie z tiulu z drugim trenem, a góra będzie podobna do tego drugiego zdjęcia, ale będzie trche koroki.
Skoro łądnie Ci wychodzi biżuteria, to dlaczego nie, możesz ja ubrać jak najbardziej. A sukienka ładna

Cytat:
Napisane przez Inusiaa88 Pokaż wiadomość
Dziewczęta, w końcu stworzyłam swoją "tablicę" z moimi ślubnymi inspiracjami (a raczej tym co już mam - poza bukietem) - trochę na niej "naćpane" ale jakoś nie mogłam tego wszystkiego zmieścić
I mam do was w związku z tym prośbę, pomóżcie mi zdecydować: bukiet czerwony czy biało - zielony?
czerwony

Cytat:
Chciałyście zdjęcia bizuterii to wstawię ALE to nie jest jeszcze biżuteria na slub. Nie wiedziałam czy wogóle mi wyjdzie bo jeszcze takiej nie robiłam. Więc kupiłam najtańsze szklane koraliki. Ale mam zamiar kupić kryształki swarovskiego o takim samym kształcie, żeby ładnie błyszczały Teraz robiłam na srebrnej lince ale zrobię na przezroczystej a posrebrzane elementy zastapię srebrnymi. Pokażę też na czym się wzoruję i jakie będą te kryształki Taki komplet w Internecie kosztuje ok 300zł, a wczoraj przeliczyłam, że mi wyjdzie ok 60 zł
gratuluje talentu. Skoro robisz takie rzeczy, to mam do Ciebie interes Jakiej wielkości używasz te koraliki?

Cytat:
Napisane przez Lily ofthe Valley Pokaż wiadomość
Witam się

O 9 rano zadzwoniła do mnie Pani w sprawie pracy i niestety powiedziała, ze wybrali kogoś innego ale że być może skontaktują się ze mną w ciągu miesiąca na inne stanowisko:/ po prostu złapałam taką deprechę, że chyba z łóżka nie wstanę dziś, kurcze nikt się nie odzywa nie wiem już sama ile cv i listów motywacyjnych napisałam;(
.
nie smuć sie, w kazdym razie zrobiłąs na nich takie wrazenie, że maja Cie na uwadze. A odnośnie fotografia, dziewczyny napisałay chyba wszystko. Ja tez szukam przykladowych zdjec na plener aby pokazac.

Cytat:

A teraz najważniejsze: przyszły moje buty i jestem super zadowolona!

P.S. Tak teraz ładuję zdjęcia i to 37 (ostatnie zdjęcie) jest za duże, najwyżej powiększę troszkę u szewca 36.
Rzeczywiście pieknie wygladaja

Cytat:
Napisane przez anusia-girl Pokaż wiadomość
Cześć kochane
W ogóle muszę się pochwalić, iż wreszcie ruszyły dwie rzeczy związane z organizacją ślubu:
-Wczoraj załatwiłam oprawę muzyczną do kościoła
- Jestem w trakcie załatwiania transportu dla gości

Cytat:
Napisane przez aska9222 Pokaż wiadomość
co o nim myślicie??? chodzi mi o oczy zdjęcia bardzo złej jakości...
Ja tam sie nie znam, coc mi sie podoba

Cytat:
Napisane przez malwus20 Pokaż wiadomość
A mi dziś przyszły spinki dla Tż, w sam raz pasujące do czarnego gajera
Kosztowały mnie całe 43 zł Jak Tż nie skorzysta na ślub to będzie miał na inne okazję

Cytat:
Napisane przez anusia-girl Pokaż wiadomość
Dziewczyny zainspirowana Waszymi inspiracjami, stworzyłam własną
Jest to pierwsza inspiracja na 158 dni przed ślubem
Na 100dniówkę mam nadzieję, że już będzie pełniejsza

Cytat:
Napisane przez Magdzia0108 Pokaż wiadomość
Dzięki dziewczynki za kciuki. Stresowałam się bardzo, ale już jest ulga. Jestem Pani magister na ocenę 4 + Zadowolona jestem, bo nie byłam najgorsza. Byli nawet tacy co 3 mieli, ale mniejsza z tym.
Ważne, że mam to z głowy i mogę w końcu w pełni oddać się planowaniu ślubu
Koniec etapu nauki w moim życiu, ehhh, ulga przeogromna, nawet sobie nie wyobrażacie
GRATULUJE i wiem wiem jaka to ulga

Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
no to jak juz tak wklejacie te swoje inspiracje to ja też swoje wkleję, tylko proszę się nie śmiac z butów bo tylko tak potrafię je wam pokazac jak chcę żeby wyglądały
moje ślubne inspiracje na prawie 2 miesiące przed ślubem
widziałam ostatnio takie kokardki do przyczepiania do butów

Cytat:
Napisane przez misiak17 Pokaż wiadomość
Hej hej.

Dzisiaj miałyśmy trochę luzów w pracy bo nie było szefowej a teraz przyszłam i idziemy za chwilę do tego mieszkania bo brat T będzie nam malował i chce je zobaczyć. A ja się musze dalej pakować.

Chciałam się Was poradzić, bo chcemy z T zamówić spinki więc się Was zapytam czy podobają Wam się takie jak w załączniku

A wieczorem Was nadrobię
ładne

Franuś
29.06.2013 godz. 22:12
ona8686 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-28, 17:46   #4268
Cierpliwosc
Zadomowienie

Ja tak na szybciocha tylko: piękne buciki widziałam , spinki do mankietów very eleganckie, suknię śliczną, zestawienie z szczególikami i jestem za biało-zielonym (bo uwielbiam zielony, a czerwonych róż w bukiecie ślubnym jakoś nie trawię), gdybym sama robiła taką biżuterię, to bym się nie zastanawiała tylko w niej w dniu ślubu poszła!, co jeszcze.....napiszę jak wrócę, a pędzę zaraz nauczać języka.
Pewnie znowu o weselach przegadamy połowę zajęć, ale dziś mi się należy, bo mam 200 ddś i przeżywam strasznie, że jutro już będzie 1 z przodu, też tak macie Pm z 15 września?
Cierpliwosc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-28, 17:48   #4269
Dancing_Lady
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Lily ofthe Valley Pokaż wiadomość

W takim razie moje drogie wszystkie z datą 28.07.2012, ogłaszam iż..... zostało nam 5 miesięcy
Coraz bliżej !

Cytat:
Stresowałam się bardzo, ale już jest ulga. Jestem Pani magister na ocenę 4 +
Ja również witam w gronie magistrów

Widziałam przewijał się temat łóżek i kotylionów.
Kotylionów nie będziemy mieć, wg mnie są zbędne i niszczą kiecki a łóżko planujemy takie same, jak w załączniku. Tż kiedyś takie miał i fajnie nam się na nim spało. Nie jestem co prawda przyzwyczajona do łóżek, ale było taaaakie duuuuże i wygodne

Dziewczyny, prawdopodobnie zadam pytanie, które już się powtarzało, ale jakoś wcześniej nie zwróciłam uwagi, więc proszę, podpowiedzcie mi

Niedługo idziemy spisać protokół i teraz tak:

-czy za spisanie protokołu daje się jakieś pieniążki ?
-po spisaniu protokołu będą zapowiedzi, to czy już przy spisaniu powinniśmy dać jakieś pieniążki na te zapowiedzi ?
-czy to, że po spisaniu protokołu trzeba iść w krótkim czasie do spowiedzi jest zasadą, czy może to, jak tę kwestię się rozwiązuje zależy od poszczególnej parafii i mojego proboszcza powinnam zapytać ?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg łóżko.jpg (13,8 KB, 7 załadowań)

I think I wanna marry you...

Edytowane przez Dancing_Lady
Czas edycji: 2012-02-28 o 17:49
Dancing_Lady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-28, 17:50   #4270
anusia-girl
Rozeznanie

Cytat:
Chciałam się Was poradzić, bo chcemy z T zamówić spinki więc się Was zapytam czy podobają Wam się takie jak w załączniku
Są piękne!!!

Cytat:
Napisane przez ona8686 Pokaż wiadomość
Dziękuję
Stary 2012-02-28, 17:53   #4271
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dancing_Lady Pokaż wiadomość

Dziewczyny, prawdopodobnie zadam pytanie, które już się powtarzało, ale jakoś wcześniej nie zwróciłam uwagi, więc proszę, podpowiedzcie mi

-po spisaniu protokołu będą zapowiedzi, to czy już przy spisaniu powinniśmy dać jakieś pieniążki na te zapowiedzi ?
-czy to, że po spisaniu protokołu trzeba iść w krótkim czasie do spowiedzi jest zasadą, czy może to, jak tę kwestię się rozwiązuje zależy od poszczególnej parafii i mojego proboszcza powinnam zapytać ?
- nas nie daję się nic za spianie protokołu
- my dajemy przy protokole kaske za zapowiedzi
- spisanie protokołu nie wiąze się ze spowiedzią my idziemy pod koniec marca do pierwszej przedślubnej spowiedzi
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-28, 17:57   #4272
ladystar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kooocur Pokaż wiadomość
Ja nie wiem czemu ktoś tu umieścił link do Arletki...chyba trzeba Go wyskasować....Nie każdy musi chcieć wystawiać sie do oglądania publicznego!

Zgadzam sie nie umieszczajmy tutaj zadnych profili osob bez ich zgody!!
Jesli ktos chcialby zeby tutaj byl zapewne sam by go umiescil

Cytat:
Hej hej.

Dzisiaj miałyśmy trochę luzów w pracy bo nie było szefowej a teraz przyszłam i idziemy za chwilę do tego mieszkania bo brat T będzie nam malował i chce je zobaczyć. A ja się musze dalej pakować.

A wieczorem Was nadrobię
nawet bardzo

ladystar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-28, 18:06   #4273
misiak17
Wtajemniczenie

Dzięki Dziewczyny za opinie o spinkach, fajnie, że Wam się podobają. W takim razie je zamawiam.

Byłam W tym mieszkaniu teraz i nie wiem czy się w sobotę wprowadzimy się zdenerwowałam z lekka.

Rok 2016 będzie lepszy, musi być lepszy

1.12.2014
21.03.2015
14.06.2015
07.2018 cp usunięty lewy jajowód
12.2018 histerolaparoskopia - prawy jajowód niedrożny
misiak17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-28, 18:22   #4274
Inusiaa88
Raczkowanie

Cytat:
no to jak juz tak wklejacie te swoje inspiracje to ja też swoje wkleję, tylko proszę się nie śmiac z butów bo tylko tak potrafię je wam pokazac jak chcę żeby wyglądały

Śliczne zestawienie Bardzo podoba mi się Twoja suknia

09.06.2012 godz. 13:00 - ŻONKA

"Jeżeli cokolwiek warto na tym świecie czynić,

to tylko jedno - miłować" - Jan Paweł II
Inusiaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-28, 18:23   #4275
Madziuniusia
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki dziewczynki za kciuki. Stresowałam się bardzo, ale już jest ulga. Jestem Pani magister na ocenę 4 + Zadowolona jestem, bo nie byłam najgorsza. Byli nawet tacy co 3 mieli, ale mniejsza z tym.
Koniec etapu nauki w moim życiu, ehhh, ulga przeogromna, nawet sobie nie wyobrażacie
no to GRATULUJĘ

kurde trzaskacie z tymi zestawieniami to może i ja dam radę
Stary 2012-02-28, 18:25   #4276
Jamee
Zakorzenienie

Hej hej

Przepraszam, że nie nadrobię ale nie mam sił. Ale udało mi się zaliczyć masaż kończyn a tak się bałam

Wczoraj na ćwiczeniach miałam bardzo nieprzyjemną przygodę. Zasłabłam i nie wiem dlaczego

Jamee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-28, 18:35   #4277
ona8686
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cierpliwosc Pokaż wiadomość
Ja tak na szybciocha tylko: piękne buciki widziałam , spinki do mankietów very eleganckie, suknię śliczną, zestawienie z szczególikami i jestem za biało-zielonym (bo uwielbiam zielony, a czerwonych róż w bukiecie ślubnym jakoś nie trawię), gdybym sama robiła taką biżuterię, to bym się nie zastanawiała tylko w niej w dniu ślubu poszła!, co jeszcze.....napiszę jak wrócę, a pędzę zaraz nauczać języka.
Pewnie znowu o weselach przegadamy połowę zajęć, ale dziś mi się należy, bo mam 200 ddś i przeżywam strasznie, że jutro już będzie 1 z przodu, też tak macie Pm z 15 września?
jak jedyneczka z przodu to jakos tak szybciej czas leci

Cytat:
Dzięki Dziewczyny za opinie o spinkach, fajnie, że Wam się podobają. W takim razie je zamawiam.

Byłam W tym mieszkaniu teraz i nie wiem czy się w sobotę wprowadzimy się zdenerwowałam z lekka.
A to czemu? Remont moze sie przeciagnąc?

Franuś
29.06.2013 godz. 22:12
ona8686 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-28, 18:37   #4278
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
Chciałyście zdjęcia bizuterii to wstawię ALE to nie jest jeszcze biżuteria na slub. Nie wiedziałam czy wogóle mi wyjdzie bo jeszcze takiej nie robiłam. Więc kupiłam najtańsze szklane koraliki. Ale mam zamiar kupić kryształki swarovskiego o takim samym kształcie, żeby ładnie błyszczały Teraz robiłam na srebrnej lince ale zrobię na przezroczystej a posrebrzane elementy zastapię srebrnymi. Pokażę też na czym się wzoruję i jakie będą te kryształki Taki komplet w Internecie kosztuje ok 300zł, a wczoraj przeliczyłam, że mi wyjdzie ok 60 zł
mi się podoba

Cytat:
Napisane przez Inusiaa88 Pokaż wiadomość
Dziewczęta, w końcu stworzyłam swoją "tablicę" z moimi ślubnymi inspiracjami (a raczej tym co już mam - poza bukietem) - trochę na niej "naćpane" ale jakoś nie mogłam tego wszystkiego zmieścić
I mam do was w związku z tym prośbę, pomóżcie mi zdecydować: bukiet czerwony czy biało - zielony?
super zestawienie jak dla mnie czerwony
Cytat:
Napisane przez malwus20 Pokaż wiadomość
A mi dziś przyszły spinki dla Tż, w sam raz pasujące do czarnego gajera
Kosztowały mnie całe 43 zł Jak Tż nie skorzysta na ślub to będzie miał na inne okazję

Cytat:
Napisane przez aska9222 Pokaż wiadomość
co o nim myślicie??? chodzi mi o oczy zdjęcia bardzo złej jakości...
bardziej rozetrzeć na zewnątrz i będzie super
Cytat:
moje gratulacje
Cytat:
oooooo super
Lili & Gabryś

jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-28, 18:41   #4279
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Wiosna miała być i
Cały dzień i mam takie zjazdy, że mi czachę rozsadza

Cytat:
Super! Gratulacje! Super uczucie, jak już się obronisz i możesz powiedzieć: W końcu!
Cytat:
Dziewczyny, zasypało mnie! Wyjrzałam właśnie przez okno, a tam gęsty biały śnieg prószy i całe podwórko jest już białe! A miała być już wiosna. Teraz jest pięknie, ale znając życie zaraz się chlapa z tego zrobi.
U mnie rano było biała. Dość gruba warstwa mokrego, białego g**na
Teraz za to gorzej jak w listopadzie. Leje, wieje, a kałuże po kostki
Cytat:
OMG! Czy ta kiecka jest uszyta z worka Conajmniej tak wygląda
Cytat:
Hej hej.

A wieczorem Was nadrobię
Spinki super Mi takie bardzo podobają. Proste, ale bardzo eleganckie.
Cytat:
Napisane przez kasia_kuku Pokaż wiadomość
Bardzo ładne

---------- Dopisano o 17:01 ---------- Poprzedni post napisano o 16:59 ----------

Nie umiem używać oliwek bo zaraz coś zatłuszczę
Dziękuję za PW
Mam to samo Zawsze wszystko w koło zaciapię i sie wkurzam
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-28, 18:47   #4280
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435
Konto usunięte

Magdzia0108
wiedziałam że się obronisz zdolniacho

a tak w zasadzie to dzień doberek

szukam opiekunki na godziny z mojej okolicy i już mam dość 2babki się umówiły i nie przyszły
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-28, 18:49   #4281
Brydzia_
Zakorzenienie

[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;32611260]
Magdzia0108
wiedziałam że się obronisz zdolniacho

a tak w zasadzie to dzień doberek

szukam opiekunki na godziny z mojej okolicy i już mam dość 2babki się umówiły i nie przyszły[/QUOTE]

a jakie są Twoje okolice

Brydzia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-28, 18:51   #4282
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Brydzia_ Pokaż wiadomość
a jakie są Twoje okolice
Tychy takie zadupie koło Katowic zapomniałam dodać że to dla naszego piesa
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-28, 18:52   #4283
Blacky
Zadomowienie

Jednak wpadłam posiedzieć z Wami. M. jeszcze nie ma, Mamy dziś nie będzie, koleżanki nie mogą wpaść - nie mam z kim dzielić radości z butów. Nie mam też zaparcia, żeby zrobić coś konstruktywniejszego.

[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;32611260]
szukam opiekunki na godziny z mojej okolicy i już mam dość 2babki się umówiły i nie przyszły[/QUOTE]

Bardzo mnie to dziwi - takie są problemy z pracą, a już któryś raz słyszę, że ludzie bez słowa wyjaśnienia nie przychodzą na rozmowy kwalifikacyjne.

Pomyślna blog
Pani Mgr
22.09.2012
Stary 2012-02-28, 18:53   #4284
Brydzia_
Zakorzenienie

[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;32611388]Tychy takie zadupie koło Katowic zapomniałam dodać że to dla naszego piesa[/QUOTE]

ooo niedaleko mnie
a to chodzi Ci o wyprowadzanie dawałaś jakieś ogłoszenie gdzieś

Brydzia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-28, 18:56   #4285
Konto usunięte

Cytat:
Jednak wpadłam posiedzieć z Wami. M. jeszcze nie ma, Mamy dziś nie będzie, koleżanki nie mogą wpaść - nie mam z kim dzielić radości z butów. Nie mam też zaparcia, żeby zrobić coś konstruktywniejszego.

Bardzo mnie to dziwi - takie są problemy z pracą, a już któryś raz słyszę, że ludzie bez słowa wyjaśnienia nie przychodzą na rozmowy kwalifikacyjne.
ja nie wymagam nie wiadomo jakiego doświadczenia, tyle tylko żeby miał kiedyś kontakt z psem i wiedział czego może się po nim spodziewać...
Na jutro umówiłam się z jakimś panem- rencistą mówił że jest zainteresowany i przyjdzie więc mam nadzieję że starsza osoba będzie bardziej słowna
Stary 2012-02-28, 18:58   #4286
maruda80
Zakorzenienie

PM z 28. kwietnia - dzisiaj równe 2 miesiące (60 dni)

maruda80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-28, 19:00   #4287
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Brydzia_ Pokaż wiadomość
ooo niedaleko mnie
a to chodzi Ci o wyprowadzanie dawałaś jakieś ogłoszenie gdzieś
dałam na gumtree... chodzi mi bardziej o bycie z nim raz na jakiś czas tzn. jak mamy wyjście na urodziny czy coś w tym stylu, bo on ma lęk seperacyjny i szczeka.... więc w zasadzie taka osoba ma tylko z nim siedzieć na dłuższe pobyty mamy taką babeczkę z Katowic ona jest treserką ale nam się nie opłaca go tam wozić na 4godziny

---------- Dopisano o 19:00 ---------- Poprzedni post napisano o 18:59 ----------

Cytat:
Napisane przez maruda80 Pokaż wiadomość

ale Wam zazdroszczę
Stary 2012-02-28, 19:01   #4288
Kessi_86
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Dancing_Lady Pokaż wiadomość
Coraz bliżej !

Ja również witam w gronie magistrów

Widziałam przewijał się temat łóżek i kotylionów.
Kotylionów nie będziemy mieć, wg mnie są zbędne i niszczą kiecki a łóżko planujemy takie same, jak w załączniku. Tż kiedyś takie miał i fajnie nam się na nim spało. Nie jestem co prawda przyzwyczajona do łóżek, ale było taaaakie duuuuże i wygodne

- my za spisanie protokołu nic nie płaciliśmy
- wydaje mi się że jak idziecie spisać protokół 3 miesiące wcześniej to ksiądz od razu będzie chciał na zapowiedzi
- to chyba zależy od parafii bo np. u mnie w parafii idzie się do spowiedzi po spisaniu protokołu, a czytałam że niektóre dziewczyny szły dopiero np miesiąc wcześniej i potem w tygodniu przed ślubem do drugiej spowiedzi

Cytat:

A to czemu

Cytat:
Napisane przez Jamee Pokaż wiadomość
Hej hej

Przepraszam, że nie nadrobię ale nie mam sił. Ale udało mi się zaliczyć masaż kończyn a tak się bałam

Wczoraj na ćwiczeniach miałam bardzo nieprzyjemną przygodę. Zasłabłam i nie wiem dlaczego
Stary 2012-02-28, 19:02   #4289
jagodzia133
Zakorzenienie

Poszliśmy dzisiaj do kancelarii umówić się na spisanie protokołu. A spisaliśmy go od razu trwało to chyba 15-20 min był nasz ksiądz (młody 28-30lat u na s w parafii jest 2 lata), którego bardzo lubimy jest śmieszny i w ogóle wychodzą mój tżcik zapytał się czy możemy wybrać księdza który będzie odprawiał mszę(bo u nas w parafi jest chyba 6 czy 8) a on mówi:
- tak oczywiście to kogo chcecie (nos miał już w zeszycie a ja na to)
-księdza,
ten podniósł oczy ze zdziwienia uśmiechnął się i pyta
- dlaczego a ja mówię:
-mam sentyment jak ksiądz był u mnie na kolędzie 2 lata temu to ksiądz mnie pogonił do ślubu no to jesteśmy a on do nas tak:
- a wy wiecie że ja wychodzę do młodych
- a my no tak ( w końcu mnie ojciec odprowadzać do ołtarza nie będzie-tak sobie pomyślałam) a on mówi że:
- normalnego kazania z ambony nie mówię tylko schodzę na dół i rozmawiam z młodymi pytam się skąd się młodzi znają, co w sobie lubią, co nie itd. to na śmiesznie ma być bo to w końcu wasz ślub
ale się ucieszyłam będę miała super ślub jeszcze takiego kazania to ja nie widziałam

mamy przyjść w kwietniu dać na zapowiedzi (ślub w maju) bardzo się zdziwiliśmy a on powiedział że jeśli jesteśmy z tej samej parafii to nie trzeba tak wcześnie ich wygłaszasz a potem to mamy się zgłosić na tydzień przed ślubem

i wstawiam wam genialny obrazek
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 419558_3019615843692_1061536241_32340450_1381033886_n.jpg (71,1 KB, 56 załadowań)
Lili & Gabryś

jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-28, 19:02   #4290
niusia_87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maruda80 Pokaż wiadomość

u mnie tydzień mniej
niusia_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości