|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4261 | |
|
フワフワの猫
|
Dot.: Licealistki 2012 - łączmy się! :D
Cytat:
Poprzedni facet był pod tym względem taki sam, tylko więcej na lekcji dyktował. To chyba jakaś nagroda za męki które przeszłam w gimbazie (notatki do jednego tematu zajmowały po ponad 10 stron Właśnie skończyłam przepisywać jakiś milion stron notatek z angielskiej gramatyki na poziomie klas 1-3 SP, uff. Jeszcze tylko muszę napisać wypracowanie na polski, nauczyć się durnych definicji matmy (po co nam to?!) i zrobić fizykę.
|
|
|
|
|
#4262 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
) a na koniec lekcji mówią ' no to w domu zrobicie sobie notatkę z tego co powiedziałam' a ja mina fuck yeah, mam zrobione. Będzie ze mnie dobry student
|
|
|
|
|
#4263 | |
|
Spaceroholiczka
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4264 |
|
Zadomowienie
|
U mnie różnie z tym jest, ale ja osobiście wolę sama sobie notatki robić, niż czekać na dyktowanie nauczyciela
Gdy robię je sama, to są bardziej przejrzyste, bo wiem jak sobie to czy tamto napisać, bym mogła to szybko w zeszycie znaleźć.Słuchajcie dziewczyny, mam zadanie na PP: DLACZEGO WARTO POZNAĆ SIEBIE? ![]() Dawać pomysły
|
|
|
|
#4265 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#4266 | |
|
Zakorzenienie
|
a ja dalej nie wiem czy zmienić tą szkołę
. Wybrałam też słabszą dlatego, że w takiej można się łatwiej wybić, pamiętam jak w gimnazjum pani od polskiego mnie prawie wyśmiewała, jak chciałam iść do jakiegoś konkursu, przy czym w podstawówce inna pani mnie uwielbiała, zawsze wysyłała na konkursy i zawsze zachwycała się przed klasą, że jestem wzorem do naśladowania . Więc wśród słabszych osób mogłabym się jakoś wyróżnić. Z drugiej strony nie chcę żałować przez 3 lata, że się nie przeniosłam
|
|
|
|
#4267 |
|
Wtajemniczenie
|
ja lubię takie lekcje/wykłady-łatwo mi wyłapać to co najważniejsze i szybciej zapamiętam jeśli nauczyciel ciekawie opowiada : D
lepsze to niż dyktowanie przez pól lekcji xd a tak w ogóle to dzień dobry i dobranoc, jutro znowu czeka mnie pobudka o 5 :< : *
|
#4268 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
To zależy od ciebie co wolisz. Ja wybrałam takie średnie gim, najlepsze dla moich umiejętności. I cała klasa jest na tym samym mniej więcej poziomie co ja ![]() Ok ja lecę się myć i spać Edytowane przez Black_Eyes Czas edycji: 2012-09-16 o 22:23 |
||
|
|
|
#4269 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() moje też jest teoretycznie średnie.. . W sumie jedynym powodem jest poziom. Szkoła mi się wizualnie spodobała od początku jak byłam na dniach otwartych, uczę się hiszpańskiego, a nie francuskiego czy niemieckiego więc też spoko, klasa ok.. . Kurcze no, jestem walnięta. Książki trza kupować, a ja się zastanawiać będę Król Edyp ma jakieś 50 stron tylko, czy mam zwidy ?
||
|
|
|
#4270 | |
|
フワフワの猫
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4271 |
|
Rozeznanie
|
słuchajcie tego, napisałam do tego kolesia z autobusu, że mamy wspólnych znajomych i co mi tam, wysłałam zapro xd
zal mi mnie xd ale tylko słabi żałują !
|
#4272 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() klask i: daj znać czy odpisze
|
|
#4273 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Gadałam w tym momencie z koleżanką z gimnazjum przez to tak napisałam xdNie masz zwidów ^^ On krótki jest ![]() wow, gratuluję odwagi! Ja bym tak w życiu nie zrobiła.. ;x |
|
|
|
|
#4274 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Ale matura zależy też od nas samych jak ktoś się nie będzie uczył, to nawet będąc w lepszej szkole, nie zda.. już nic nie wiem.
||
|
|
|
#4275 |
|
フワフワの猫
|
|
|
|
|
#4276 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() .W ogóle dowiedziałam się, że jedna dziewczyna z jednej z lepszych szkół w naszym mieście, chyba się przenosi do mojej szkoły.. a ma podobno dużo punktów. Chyba przenosi się tylko ze względu na to, że jest tam jej koleżanka (bo od niej wiem, że się przenosi)---------- Dopisano o 17:51 ---------- Poprzedni post napisano o 17:48 ---------- aha, no i jeszcze jedna sprawa - mamy super pana od angielskiego . On przygotowuje do matury rozszerzonej, zresztą mi baaardzo zależy żeby mówić dobrze po angielsku, a u niego wydaje mi się, że dużo bym się nauczyła
||
|
|
|
#4277 | |
|
Spaceroholiczka
|
Cytat:
![]() Nie żyję. Skończyłam lekcje o 13:00, szanowne cztery litery usadowiłam w autobusie o godzinie 13:25 i zamarłam. Siedziałam i gniłam ponad 3 godziny, bo był wypadek na drodze Mam dosyć tego dnia. |
|
|
|
|
#4278 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4279 |
|
フワフワの猫
|
[1=6291cc2e5cca5cd6ab177e5 efe4c5e0758342977;3658399 2]Ja dziś jeszcze byłam na spotkaniu klasowym kolejnym, znowu picie i dragi i nic więcej. Boze, z kim ja się zadaję
[/QUOTE]U mnie piją co najmniej dwa razy w tygodniu i oczywiście wiedzieć o tym muszą wszyscy. I co przerwę latają na papieroska. Dobrze że jest też kilka bardzo normalnych, miłych, inteligentnych osób które wiedzą po co tu przyszły, staram się zadawać tylko z nimi, a głupie komentarzy fajnej reszty ignorować.
|
|
|
|
#4280 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:01 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:07 ---------- Poprzedni post napisano o 19:03 ---------- a ja już zgłupiałam byłam u lekarza i ona się mnie zaczęła wypytywać o to czemu chodzę do psychiatry i biorę leki no to ja mówię że mam nerwicę i zaczęłam tłumaczyć. Ona się mnie pyta czy były badania u neurologoa i inne zrobione przed rozpoczęciem przyjmowania leku. Ja mówię że nie WTF?? nikt mi nie mówił że muszę takie mieć zrobione a byłam u dwóch różnych psychiatrów i psychologów trzech i nitk się mnie o żadne badania nie pytał. No i ja już zgłupiałam bo ona powiedziął że to co ja mam może byc np. od alergii czy astygmatyzmu a potem powiedziąła coś o efaktach ubocznych seronilu (czyli tego co ja biorę na tę nerwicę) i mówi że jakbym się źle czuła to do niej migiem i ona mi zwolnienie wypisze na wf. No i potem mama czyta ulotkę tego leku (była u lekarza ze mną) i mówi że było to samo napisane co ona mówiła nie mając w ręku ulotki że do 20mg coś tam coś tam... rodzice mówią że chyba lekarz który się wreszcie na czymś zna JA JUŻ KOMPLETNIE ZGŁUPIAŁAM I NIE WIEM CO ROBIĆ ---------- Dopisano o 19:11 ---------- Poprzedni post napisano o 19:07 ---------- a tak z innej beczki ze strasznego wątku: http://bibrem57.blogspot.com/2011/02...-hoffmann.html Bo!!! biedne dzieci
|
|
|
#4281 |
|
Rozeznanie
|
ODPISAŁ ! wysyłał nawet buźki
![]() zablokowali mi nie wiem czemu wysyłanie wiadomości, wyślę z drugiego konta xd
|
#4282 |
|
Raczkowanie
|
co odpisał co odpisał????
|
|
#4283 |
|
Rozeznanie
|
nie będę czekać tydz, aż mi odblokują.. ;x
---------- Dopisano o 19:12 ---------- Poprzedni post napisano o 19:12 ---------- no że skąd jestem i w ogóle
|
#4284 |
|
Spaceroholiczka
|
|
|
|
|
#4285 |
|
Rozeznanie
|
zakładam drugie konto, by mu odpisać :P
---------- Dopisano o 19:19 ---------- Poprzedni post napisano o 19:15 ---------- założyłam drugie konto no i nic.. nie mogę mu odpisać. coś zepsute jest. ---------- Dopisano o 19:21 ---------- Poprzedni post napisano o 19:19 ---------- czyli muszę poczekać ponad 6 dni ?! a potem mu napiszę, że zablokowali mi fejsa?! ![]() ---------- Dopisano o 19:44 ---------- Poprzedni post napisano o 19:21 ---------- a wy spamujcie, a nie.
|
#4286 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
[1=6291cc2e5cca5cd6ab177e5 efe4c5e0758342977;3658399 2]Ja dziś jeszcze byłam na spotkaniu klasowym kolejnym, znowu picie i dragi i nic więcej. Boze, z kim ja się zadaję [/QUOTE]Ja mam mieć ognisko klasowe 8 października... Ciekawe jak to będzie ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4287 |
|
Rozeznanie
|
no ale kurde, jak zarejestrowałam się na drugim koncie, to nie mogłam w ogóle do niego napisać, a jak piszę z normalnego to też nie mogę, ale widzę jego dane.. poczekam do poniedziałku, przynajmniej wie, że może mnie zobaczyc :p
|
#4288 |
|
Spaceroholiczka
|
Hej, hej.
Zamiast się uczyć, oglądam sobie facjaty z ze swojej szkoły na Facebooku
|
|
|
|
#4289 |
|
Wtajemniczenie
|
też mi kiedyś zablokowali facebooka, na komputerze nie mogłam wysyłać PW, a na laptopie nic nie wyskakiwało
![]() mama nowe łóżko , będę spać jak księżniczka ^^muszę zrobić notatkę z wosu, woku i biologi żeby zdążyć na Lekarzy i jutro się wyspać .
|
#4290 | |
|
Zakorzenienie
|
ja się powinnam uczyć do matmy, ale tak mi się nie chceeee
mieliśmy test z geografii, ten sprawdzający ile umiemy i miałam 4 wynik w klasie . Kit, że dostałabym 2+
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:17.

Poprzedni facet był pod tym względem taki sam, tylko więcej na lekcji dyktował. To chyba jakaś nagroda za męki które przeszłam w gimbazie (notatki do jednego tematu zajmowały po ponad 10 stron
Jeszcze tylko muszę napisać wypracowanie na polski, nauczyć się durnych definicji matmy (po co nam to?!) i zrobić fizykę.

Gdy robię je sama, to są bardziej przejrzyste, bo wiem jak sobie to czy tamto napisać, bym mogła to szybko w zeszycie znaleźć.
. Wybrałam też słabszą dlatego, że w takiej można się łatwiej wybić, pamiętam jak w gimnazjum pani od polskiego mnie prawie wyśmiewała, jak chciałam iść do jakiegoś konkursu, przy czym w podstawówce inna pani mnie uwielbiała, zawsze wysyłała na konkursy i zawsze zachwycała się przed klasą, że jestem wzorem do naśladowania 

?

klask i: daj znać czy odpisze
. Ale matura zależy też od nas samych jak ktoś się nie będzie uczył, to nawet będąc w lepszej szkole, nie zda.. już nic nie wiem.
(bo od niej wiem, że się przenosi)