|
|
#4261 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XLIII
Cytat:
weeź... kiedyś takiego znalazłam ale on mnie nie chciał ![]() dzięki
|
|
#4262 |
|
Panaroja
|
Majuta , 100 lat i żeby wszystko było tak jak chcesz
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
#4263 | |||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
http://shop.bestseller.com/vero-moda...eScope=default http://shop.bestseller.com/vero-moda...eScope=default http://shop.bestseller.com/vero-moda...eScope=default Szkoda, ze bez rekawow ![]() Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ---------- Maja, wszystkiego naj, niech tam u Ciebie zawsze bedzie 30 stopni w cieniu i perfumy leja sie strumieniami |
|||
|
|
|
#4264 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4265 |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Mój kolega załapał się do Must Be The Music. Oglądam i przypominam sobie czemu nie mam telewizora
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
#4266 | |
|
Zakorzenienie
|
Może, choć u nich wszystko możliwe Będę żądać rabatu ![]() I tak na pewno nie dadzą ![]() Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#4267 |
|
Nindżopesz
|
Dla Polly i Rejcz: sweterko-sukienka z cwiekami na ramionach. Do tej sukienki wypadaloby miec biust i tylek
Przeswituje stad durny efekt na brzuchu ale juz mi sie nie chcialo kombinowac.
|
|
|
|
#4268 |
|
Nindżopesz
|
Ad sinupret trzymania terminow wkurza mnie krawcowa. Oddalam plaszcz skorzany do skrocenia i wymiany rekawow 9-go sierpnia, mial byc na 21-go - dlugo bo urlop. 21 byl nie ruszony bo:
- sie maszyna do szycia zepsula Kazala przyjsc za dwa dni. Nastepne wymowki brzmialy: - musiala wyjsc (hm? za monsz moze?) - nie zdazyla bo miala cos pilnego - a mama nie wspominala, ze sie maszyny zepsuly? (WTF, to bylo tydzien wczesniej) wezmie na weekend i na poniedzialek bedzie Tutaj przy okazji dalam druga kurtke do skrocenia. - (w poniedzialek) juz jest wszystko obciete i gotowe, tylko musi przykleic a zapomniala kleju, bedzie na wtorek - (dzis, wtorek, przy mnie obcina) musi jeszcze przykleic, rekawow nie wszyla bo jednak trzeba zwezic (ale stare wyprula, wow! zajelo jej to tylko 3 tygodnie), druga kurtke obciela ale nie podkleila bo wszak zapomniala w poniedzialek kleju a tak fogle to tez trzeba zwezic. Ale bedzie na czwartek. Ktory czwartek ja sie kufa grzecznie pytam? |
|
|
|
#4269 | |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#4270 |
|
Nindżopesz
|
Bo za te dwie rzeczy wemie stowe a u innego krawca wszycie latki kosztowalo 100 zeta
I jest prawie pod moim blokiem
|
|
|
|
#4271 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
A ło
Torba kolor jak na 3 zdjęciu plus czerwone dodatki ![]() Maja życzę Ci tego samego co w smsie plus jakiegoś fajnego ciachulca
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#4272 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję
dostałam małą fiolkę esencji różanej od koleżanki, co w Bułgarii była mała rzecz, a cieszy
|
#4273 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Ves zastałam dziś awizo w skrzynce, nr nadania ten co podałaś. Jestem w szoku, polecony szedł od 22 sierpnia
![]() ---------- Dopisano o 18:35 ---------- Poprzedni post napisano o 17:59 ---------- Mam ochotę udusić mojego kota
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#4274 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:57 ---------- Poprzedni post napisano o 18:56 ---------- Red, bardzo fajny efekt z tymi ćwiekami ![]() Win, torba i buty! :gratki:
|
|
|
#4275 |
|
perfumowy zawrót głowy
|
Maju - wszystkiego najlepszego!!!
spełnienia marzeń, długowłosego chłopa i samych sukcesów
|
#4276 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak staram się Cię zniechęcić, to zbijasz moje argumenty. Wniosek-chcesz grać ![]() Cytat:
A jeszcze tego 22 zasuwałam na pocztę,żeby zdążyć przed zamknięciem, bo dzień wcześniej miałam urodziny i najazd gości i się nie wyrobiłam ![]() czym kot podpadł?
|
|
#4277 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#4278 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Znalazło się cudem dzień po złożeniu reklamacji ![]() Kota chciałam umieścić w tranporterze, żeby w spokoju sprzątnąć. Podrapał mi mocno dziecko i mnie Wsadziłam go więc do kosza na brudne rzeczy, ładnie na ręczniczku, kosz z dziurami, więc myslałam, że posiedzi spokojnie Akurat, zwalił wszystko co stało na klapie, żeby jej nie otworzył i narobił mi mokrych sladów w całym mieszkaniu
|
|
|
|
#4279 |
|
To ja :)
|
Niech ktoś litościwy mnie dobije, już 2 dzień mnie łeb napejerdala tak, że pawiować mi się chce, śniadanie chyba 3x dziś łykałam
Musiałam się w połowie dnia z pracy zwolnić...Panna z Allegro, o ktorej kiedyś pisałąm, powiedziała mi ogólnie, że mam się wypchać, nie dostanę zwrotu kasy, bo ona się z umowy wywiązała, nawaliła poczta, nie ona... A że reklamację napisała, a Poczta ją olała znowu, to ona nie chce być stratna...
|
#4280 |
|
Nindżopesz
|
Zacny wybor torby, buty nie w moim guscie wiec sie nie wypowiem
Tak czy siak gratuluje udanych lowow ![]() Dzieki ![]() Ale mam teraz luksus z nietopszem, wpada tylko pod blok, TZ zwozi male, nie widujemy sie. Wczoraj miala imieniny wiec zaprosila TZta z didem na obiadek, mnie sie upieklo Zyczen ofkors nie skladalam, TZ zlozyl kolo 21 i dostal ochrzan czemu tak pozno
|
|
|
|
#4281 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() koty nie siedzą w takich warunkach spokojnie ![]() a próbowałaś zamykać go z Małym w osobnym pokoju? żeby się zajeli sobą przez te 10/15 minut? myślę, że to może zadziałać u mnie też polała się krew moja poddedła tygrysica prawie zadrapała P. na śmierć , bo miał ją trzymać do zastrzyku![]() koniec końcem musiałam se radzic sama Cytat:
![]() mój nietopsz ostatnio zadzownił do firmy, odebrałam, a ona letko zatkana: Dzień dobry, czy mogę rozmawiać z P.G. i mnie zatkało letko, ale rezolutnie odparłam: Tak, już proszę a do P. podając słuchawkę: to chyba twoja matka, ale nie jestem pewna ![]() chory film
|
|
|
#4282 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() A jak mi dziecko zaczęło płakać, bo sie przestraszył i takie podrapanie przecież bolesne to miałam ochotę kota wywalic za okno na parterze mieszkamy jakby co
|
|
|
|
#4283 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale to niestety scena jak z kafki czy so, taki gorzki śmiech, nieśmieszno farsa - no ale Twój tekst
|
|
|
|
|
#4284 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aaa, bawią, sama widziałam , to ja nie wiem
|
|
|
#4285 |
|
Zakorzenienie
|
Maja, 100 lat i spełnienia wszelkich marzeń! Fajne Miałam w rękach tę torbę co ją znalazłam na all (to jednak podróba Valentino, tylko oryginał jest czerwony). Rączki są bardzo wąskie i wrzynają się w ramię, dno ma za szerokie i całość spada z ramienia, i ogólnie jest taka sobie I kosztuje 110 zł w galerii, więc na all zdzierają Ale znalazłam lepsiejszą
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
|
|
|
#4286 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Stąd my podrapani, figurki z komody bez głów, kwiaty z ziemią na podłodze, potłuczone doniczki, dziurawe prześcieradła itp itd
|
|
|
|
#4287 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
fajna torba Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#4288 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Sama z siebie w sklepie bym chyba na takie nie spojrzała ![]() to dzieki all za gratulacje
|
|
|
|
#4289 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
|
|
|
#4290 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sama latem licytowałam japonki skórzane Clarksa czerwone zadbane torba ekstra |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:35.

ale on mnie nie chciał 

I tak na pewno nie dadzą 

Wsadziłam go więc do kosza na brudne rzeczy, ładnie na ręczniczku, kosz z dziurami, więc myslałam, że posiedzi spokojnie
Musiałam się w połowie dnia z pracy zwolnić...