Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - część XV - Strona 143 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-10-29, 09:54   #4261
aniamotylek
Rozeznanie

Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - część XV

Cytat:
Napisane przez czarnamadonna1982 Pokaż wiadomość
wogole mi sie dzis snilo, ze juz urodzilam i małego ubieralam, był taki chudziutki, fajniutki achhh

i ze aniamotylek urodzila a dojotka urodzila dziewczynke

Ojej ja???, ja jeszcze torby nawet nie spakowalam, i dopiero za tydzien bede donoszona, mam nadzieje ze az tak moja mala sie nie pospieszy.
Stary 2012-10-29, 09:55   #4262
gusiak23
Zakorzenienie

GG do gusiak23

Cytat:
Napisane przez Dojotka1987 Pokaż wiadomość
ale mnie bola pachwiny... masakra jakas az sprawdzalam czy czasem glowka nie wychodzi juz
ja właśnie na to cierpię też ostatnio, masakra z chodzeniem. Chodzę jak kaczka. Ale najlepsze jest to, że jak próbowałam je "rozćwiczyć" jakieś wymachy, ćwiczenia rozciągające, to mogę je wykonywać i nie boli, za to przy wstawaniu/siadaniu, chodzeniu boli jak cholera.

Cytat:
Napisane przez kaaamila1 Pokaż wiadomość

Zrobiłam sobie dzisiaj fotkę brzuszka. Już dawno nie wstawiałam tak wiec specjalnie dla Was- lecący 38 tydzień
śliczny

Cytat:
Napisane przez niteczka83 Pokaż wiadomość
Moje imię z moim panieńskim nazwiskiem było wręcz niespotykane dopóki nie okazało się że istnieje w Polsce jeszcze jedna dziewczyna o tym samym imieniu i nazwisku co ja. Do tego mieszka/mieszkała w Warszawie. Była/jest 2 lata młodsza - studiowała tak jak ja na UW. Pamiętam jak musiałam odkręcać przez nią swoje sprawy - np. miałam w systemie wpisane niezaliczone przedmioty z I roku fizyki (nienawidzę fizyki całym sercem - nawet nie próbowałabym studiować) bo system był głupi i to mi przypisał a nie jej (a przecież różne pesele, różni rodzice itd). Potem musiałam to odkręcać, najpierw na jednym wydziale, potem na drugim. Ale wtedy na nią psioczyłam. A szczytem zbieżności był już fakt jak okazało się że wzięła tak jak ja kredyt studencki i to słuchajcie w tym samym oddziale banku co ja (na tyyyyle oddziałów i banków w Warszawie). I kiedyś Pani do mnie dzwoni w kwestii chyba nie zapłaconej raty czy coś? Oczywiście szybko się wyjaśniło że to nie o mnie chodzi (nikt nie podejrzewał takiego zbiegu okoliczności).
nieźle, faktycznie. Mój brat też miał ciekawą sytuację. Składał dokumenty do szkoły średniej i okazało się, że system nie przyjmuje jego peselu, bo ktoś już taki pesel ma. Później po wielu wyjaśnieniach itp, okazało się, że jest jeszcze jeden chłopak, który miał dokładnie taką samą datę urodzenia, jakaś pani w urzędzie się pomyliła i 2 osobom przypisała taki sam pesel i ostatecznie okazało się, że mój brat był 1 i tamtemu chłopakowi zmienili. Ale też straszny zbieg okoliczności i dobrze, że się to wyjaśniło

Cytat:
Napisane przez Gabi2 Pokaż wiadomość
Mi chodziło o metki z cena sklepowe , tych w środku nie ruszam, przynajmniej na razie dopóki nie uslysze narzekania
aaaaa, to Cię nie zrozumiałam za 1 razem myślałam, że działasz ze wszystkimi metkami

tż usprawiedliwiony. Pojechał teścia zawieźć jeszcze do dentysty, ale ten mu oczywiście w czasie drogi powiedział, a nie jak u nas był i dlatego nic nie wiedziałam muszę teraz sama na zakupy jechać.
Stary 2012-10-29, 09:56   #4263
advena85
Zadomowienie

Cześć Dziewczyny Jakaś taka bez życia jestem

Tak sobie myślę, że czas pomału torbę pakować
advena85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-29, 09:57   #4264
halwaya
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dzika_kaka Pokaż wiadomość
Moja koleżanka z małżonkiem, obydwoje Polacy mieszkający w Warszawie, bez żadnych 'naleciałości' rodzinnych z zagramanicy, wszystko Polsza od dziada pradziada, dali synkowi na imię Olivier. Przez V od kors. Do kompletnie polskiego nazwiska. Takich cyrków zupełnie nie ogarniam, dla mnie to jest po prostu pretensjonalne i już. Czasem żartuję z tżta, że nasza córa będzie Eva, a co
Hehhee - ale mnie teraz zawstydzilaś - moja córka będzie Eva właśnie, bo angole by mówili Iła, gdyby było przez W. No i nazwisko będzie do tego typowo Polskie, bo tż ma końcówkę -ski - ale już mam to gdzieś

halwaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-29, 09:57   #4265
lena3012
Przyczajenie

Jeśli chodzi o imiona dla dziewczynek to mi od lat ponad 7 niezmiennie podoba się najbardziej Lena. Wiem, że teraz to imię jest bardzo popularne, ale kilka lat temu gdy byłam w pierwszej ciąży tak nie było i gdybym zamiast synka urodziła córeczkę to na pewno miałaby na imię Lena. Miałam nadzieję, że w drugiej ciąży będzie dziewczynka a tu.... drugi synek. A z imieniem dla chłopca problem już mam.Podoba mi się Julek ( od Juliana) ale chyba tylko miTAk więc nie wiem jeszcze jakie imię damy drugiemu synkowi. Ja i i Mikołajek zwracamy się do niego: Julek ale czy tak zostanie???Obawiam się, że jeśli zmienię na jakieś inne to będę żałować.Tak naprawdę to Mikołaj miał być Julkiem ale uległam presji rodziny. Ciekawe jak to się teraz skończy?

A jeśli chodzi o przewijak to powiem WAm, że ja po cc nie odczułam kompletnie jego braku. I nie wiem czy go teraz kupować. Wtedy mieliśmy malutkie mieszkanie i nie miałabym go gdzie umieścić.
lena3012 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-29, 09:58   #4266
Pani_Jasiowa
Zakorzenienie

Nie było mnie godzinę i co?????? Tyle czytania!!!!!!!!!

Na dworzu zimno jak diabli, śnieg leży, miejsca żeby zaparkować na mieście nie ma, ile sie musiałam nameczyc zeby cos znaleźć. Ale zalatwilam wszystko
Chrześnicy kupiłam lalkę i jakiś zestaw do malowania czy cos takiego.

Kamilka śliczny brzuszek
Czarnamadonna nie mogę z tej płetwy rekina

P

Szymonek
Pani_Jasiowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-29, 09:58   #4267
kaaamila1
Zakorzenienie

Dziewczyny, widziałyście jaki huragan zbliża się do wybrzeży Stanów Zjednoczonych?

masakra.. współczuje tym ludziom mieszkajacym na wybrzeżu.. mogą stracic tak naprawdę dorobek całego życia..

21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja
kaaamila1 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-10-29, 09:59   #4268
gk7
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Ma_majka Pokaż wiadomość

Jestem tego samego zdania

Ja niestety się z Wami nie zgadzam w kwestii karmienia, że jak się chce to się karmi. Ja córcię bardzo chciałam karmić, ale się nie udało. Nasza walka trwała 1,5 misiąca i nie dałam rady dłużej męczyć dziecka, które wiecznie szarpało mi cycki, głową kręciło podczas jedzenia. okarmu miałam bardzo dużo, ale cóż z tego. Kolki zaczęły się już w szpitalu, ciągle dziecko zagazowane, płaczące całe dnie. Jak zaczęłam podawać w końcu butelkę z mm wszystko ustąpiło. Ja mam akurat problem płaskich brodawek, z którymi już walczę taką nakładką wyciągającą Medeli. Mam nadzieję, że teraz będzie lepiej i to przez moje brodawy mała nie potrafiła się najeść. Zakupiłam też kapturki do karmienia i mimo złych wspomnień z karmienia piersią zamierzam teraz próbować.

A Judyta bardzo ładne imię

My zaczeliśmy dzisiaj 33 tydzień i mam wizytę na 17:15. Proszę o kciuki.

A teraz idę Was poczytać dalej
gk7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-29, 10:00   #4269
gusiak23
Zakorzenienie

GG do gusiak23

Cytat:
Napisane przez lena3012 Pokaż wiadomość

A jeśli chodzi o przewijak to powiem WAm, że ja po cc nie odczułam kompletnie jego braku. I nie wiem czy go teraz kupować. Wtedy mieliśmy malutkie mieszkanie i nie miałabym go gdzie umieścić.
dlatego ja wybrałam nadstawkę na łóżeczko. Nie zajmuje miejsca, a jak będzie przeszkadzać, to wsunę za łóżeczko i będę wyciągać, tylko jak będę potrzebować
Stary 2012-10-29, 10:01   #4270
ImmortalWoman
Zakorzenienie

heyka dziewczyny jesteście szalone tyle nadrabiania... no nie dam rady

dalsza część sprzątania i padam .. mam nadzieję że dzisiaj już coś ruszy z porodami

trzymam kciuki za wizyty i brawa za nowe tygodnie
ImmortalWoman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-29, 10:01   #4271
gusiak23
Zakorzenienie

GG do gusiak23

Cytat:
Napisane przez gk7 Pokaż wiadomość

brawo za tydzień o za wizytę
Stary 2012-10-29, 10:01   #4272
weronika23
Zakorzenienie

kamilka sliczny brzuszek zgrabniutki
ja padam bioze jaki moja mala ma dzis huumor wykonczy mnie do wieczora no nic idziemy odkurzac poki cooo
weronika23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-29, 10:02   #4273
ImmortalWoman
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez advena85 Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny Jakaś taka bez życia jestem

Tak sobie myślę, że czas pomału torbę pakować
ja będę pakować w połowie listopada
Stary 2012-10-29, 10:03   #4274
Pani_Jasiowa
Zakorzenienie

ide ogladac moj serial nie pisac duzo!!!

P

Szymonek
Pani_Jasiowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-29, 10:04   #4275
ImmortalWoman
Zakorzenienie

aha i z racji tego, że nie dam rady nadrobić powiedzcie mi co z Micią?? pliz

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-10-29, 10:05   #4276
dzika_kaka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez halwaya Pokaż wiadomość
Hehhee - ale mnie teraz zawstydzilaś - moja córka będzie Eva właśnie, bo angole by mówili Iła, gdyby było przez W. No i nazwisko będzie do tego typowo Polskie, bo tż ma końcówkę -ski - ale już mam to gdzieś
No ale wiesz, Ty jesteś w JuKej a oni tudzież my w Łorsoł. A w Łorsoł to Oliwier powinien być Oliwierem a Ewa Ewą, na mój gust. Jakbym siedziała za granicą to raczej też nie miałabym obiekcji, żeby dziecku życia nie utrudniać. No ale Polska to Polska, kurczę, nie?

dzika_kaka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-29, 10:05   #4277
karolla12
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez lena3012 Pokaż wiadomość
Jeśli chodzi o imiona dla dziewczynek to mi od lat ponad 7 niezmiennie podoba się najbardziej Lena. Wiem, że teraz to imię jest bardzo popularne, ale kilka lat temu gdy byłam w pierwszej ciąży tak nie było i gdybym zamiast synka urodziła córeczkę to na pewno miałaby na imię Lena. Miałam nadzieję, że w drugiej ciąży będzie dziewczynka a tu.... drugi synek. A z imieniem dla chłopca problem już mam.Podoba mi się Julek ( od Juliana) ale chyba tylko miTAk więc nie wiem jeszcze jakie imię damy drugiemu synkowi. Ja i i Mikołajek zwracamy się do niego: Julek ale czy tak zostanie???Obawiam się, że jeśli zmienię na jakieś inne to będę żałować.Tak naprawdę to Mikołaj miał być Julkiem ale uległam presji rodziny. Ciekawe jak to się teraz skończy?

Zostań przy Julku!!! Uwielbiam to imię! Gdybym miała mieć teraz syna to na pierwszym miejscu byłby Antoni (ze wzgl na dziadka) a zaraz po
Julian.Mój syn ma najlepszego kolegę Julka,wspaniały uroczy urwis Mówimy do niego Julek,Julo,takie wdzięczne,lekkie imię
karolla12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-29, 10:07   #4278
Dorisp
Rozeznanie

GG do Dorisp

Cytat:
Napisane przez dzika_kaka Pokaż wiadomość
U nas położne mają narzucony jakiś limit ze szpitala, w ramach którego mogą przyjmować indywidualne pacjentki. Umowę podpisuje się nie tyle z położną a z szpitalem, a teraz jakąś fundacją, bo coś się pozmieniało. Więc z tego 1600 do położnej trafia jakiś ułamek kasy. Ale przynajmniej w umowie mam zagwarantowane, że jak ona akurat nie może to jest kilka innych, które mają obowiązek ją zastąpić.
No właśnie, wiem że w niektórych szpitalach podpisuje się umowę ze szpitalem, czyli zupełnie na legalu, więc tak jak piszesz jakaś połozna nie może to szpital musi zapewnić inną. Uważam że coś takiego jest super. gorzej jak załatwia się to na czarno, tak jak pisałam, jedna koleżanka nie zapłaciła a druga tak no i połozna zajęła się tą swoją.

Cytat:
Ja niestety się z Wami nie zgadzam w kwestii karmienia, że jak się chce to się karmi. Ja córcię bardzo chciałam karmić, ale się nie udało. Nasza walka trwała 1,5 misiąca i nie dałam rady dłużej męczyć dziecka, które wiecznie szarpało mi cycki, głową kręciło podczas jedzenia. okarmu miałam bardzo dużo, ale cóż z tego. Kolki zaczęły się już w szpitalu, ciągle dziecko zagazowane, płaczące całe dnie. Jak zaczęłam podawać w końcu butelkę z mm wszystko ustąpiło. Ja mam akurat problem płaskich brodawek, z którymi już walczę taką nakładką wyciągającą Medeli. Mam nadzieję, że teraz będzie lepiej i to przez moje brodawy mała nie potrafiła się najeść. Zakupiłam też kapturki do karmienia i mimo złych wspomnień z karmienia piersią zamierzam teraz próbować.

Ojej, to miałaś przeboje. Ale gratuluje wytrwałości! Ja też się boję że mały nie będzie chciał ssać...

za tydzien

Cytat:
Napisane przez gusiak23 Pokaż wiadomość
ja nie wycinałam z żadnego, nie mam takich sztywnych. Jak zobaczę, że małemu przeszkadzają, to wtedy się tym zajmę
Ja próbowałam wycinać ale mam jakieś tępe nożyczki i nijak sie nie dało
Stary 2012-10-29, 10:07   #4279
advena85
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ImmortalWoman Pokaż wiadomość
ja będę pakować w połowie listopada
Ja już chyba chcę mieć te wszystkie przygotowania z głowy I poród też
Stary 2012-10-29, 10:07   #4280
Gabi2
Zakorzenienie

GG do Gabi2

Cytat:
Napisane przez halwaya Pokaż wiadomość
Mój brat który siedzi w Anglii i tam urodziły mu sie obydwie córki to jedna jest Olivia właśnie przez v, miała być Weronika ale wtedy byłoby Veronica i zrezygnowali
Cytat:

za tydzien i za wizytę

Co do karmienia ja doświadczenia nie mam ale zgadzam z Tobą i uważam ze czasami pomimo wielkiej chęci matki moze sie nie udać i wtedy meczymy i dziecko i siebie. Nam na SR polozna kladla do głowy właśnie ze nie ma opcji ze "nie da rady karmić cycem". Ja bardzo chce i nie zamierzam łatwo odpuścić jak cos ale jak bedą problemy to tez sobie włosów z głowy nie powyrywam. Moja mama miała duże problemy z karmieniem a te 30 lat temu wydaje mi sie ze matki częściej karmily piersią bo nie było tego wszystkiego co jest teraz, tesciowka tez bardzo krótko bo tez miała problemy. Zarówno ja mój brat i Tz i jego brat to jesteśmy rosłe "dzieciaki"

Blog z recenzjami książek dla dzieci, zabawek, przepisy oraz pomysły na pokój Malucha
Gabi2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-29, 10:09   #4281
ausente
Zadomowienie

hejo dziewczynki
dziś juz lepiej ;P moja depresja przeszła, cały dzień sobie beczałąm i w sumie bez zadnych powodow . TŻ już miał dość
wrr wczoraj sprzatalismy po tej lazience,dzis znow widze ze musze pozamiatac i kurze umyc,bo oni kuli tam sciany i wogole i tez kurz mi teraz osiada wszedzie wrr

Melcia dalej nic.... dziś ta pełnia tak? TO MOŻE... ?

tż mnie zdenerwował , mówie mu zeby pempkowego nie robil w domu,a on stweirdzil ze nie bedzie chodzil do baru i placil po 5 zl za piwo.
30.11.2012 r. - godz. 18:35 ,60 cm i 3800 g szczęścia

ausente jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-29, 10:09   #4282
ImmortalWoman
Zakorzenienie

dziewczyny powiedzcie mi , może któraś też ma ten problem.. dlaczego mam całe mokre okna od środka aż się mi leje z nich?? czy przyczyną może być nieszczelność? gonię ze szmata pół dnia i nie da się z tym nic zrobić...
Stary 2012-10-29, 10:10   #4283
Lonia89
Raczkowanie

Witam sie w 37TYGODNIU , jak juz skoncze ten tydzien moge rodzic:P chce urodzic miedzy 10 - 15 Listopada zobaczymy jak to wyjdzie;p

A tak w ogóle hejo wszystkim, zero akcji porodwych denerwujecie mni no;p , ciagle patrze z nadzieja ze jakas juz rodzi a tu eee gdzie tam... ogarnijcie sie wkoncu nooo:P sex schody i sprzątanie wszystko na ostro róbcie

Torbe do szpitala mam jedna i to wcale nie jakas wielka, taka nawet mała, bo tylko taką mam w domu , a nie opyla mis ie kupowac jakies wielkiej nawet nie chce mi sie za tym patrzec;p, wszystko mi sie do niej zmiesciło prócz szlafroka który pojdzie do reklamówki razem z pamkami, a reszta spokojnie sie zmiesciła, w szpitalu w którym rodze ubranka dla dziecka przez cały pobyt zapewnia szpital wiec ja biore tylko na wyjscie ale to naszykuje w reklamówce mojemu TŻ i wezmie jak bedziemy wychodzic.

12.01.2008 - nasz początek*
28.07.2010- zaręczyny
16.07.2011- ŚLUB;*
28.03.2012 - dwie wymarzone kreseczki
29.11.2012- Nasz termin
Lonia89 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-10-29, 10:11   #4284
gusiak23
Zakorzenienie

GG do gusiak23

Cytat:
aha i z racji tego, że nie dam rady nadrobić powiedzcie mi co z Micią?? pliz
z tego co mi wiadomo, to nic się ostatnio nie odzywała

Cytat:
Napisane przez karolla12 Pokaż wiadomość
Zostań przy Julku!!! Uwielbiam to imię! Gdybym miała mieć teraz syna to na pierwszym miejscu byłby Antoni (ze wzgl na dziadka) a zaraz po
Julian.Mój syn ma najlepszego kolegę Julka,wspaniały uroczy urwis Mówimy do niego Julek,Julo,takie wdzięczne,lekkie imię
mnie też się Julek bardzo podoba
Stary 2012-10-29, 10:12   #4285
rosllinka
Rozeznanie

GG do rosllinka

Witam wszystkie

Cytat:
Napisane przez niteczka83 Pokaż wiadomość

Moje imię z moim panieńskim nazwiskiem było wręcz niespotykane dopóki nie okazało się że istnieje w Polsce jeszcze jedna dziewczyna o tym samym imieniu i nazwisku co ja. Do tego mieszka/mieszkała w Warszawie. Była/jest 2 lata młodsza - studiowała tak jak ja na UW. Pamiętam jak musiałam odkręcać przez nią swoje sprawy - np. miałam w systemie wpisane niezaliczone przedmioty z I roku fizyki (nienawidzę fizyki całym sercem - nawet nie próbowałabym studiować) bo system był głupi i to mi przypisał a nie jej (a przecież różne pesele, różni rodzice itd). Potem musiałam to odkręcać, najpierw na jednym wydziale, potem na drugim. Ale wtedy na nią psioczyłam. A szczytem zbieżności był już fakt jak okazało się że wzięła tak jak ja kredyt studencki i to słuchajcie w tym samym oddziale banku co ja (na tyyyyle oddziałów i banków w Warszawie). I kiedyś Pani do mnie dzwoni w kwestii chyba nie zapłaconej raty czy coś? Oczywiście szybko się wyjaśniło że to nie o mnie chodzi (nikt nie podejrzewał takiego zbiegu okoliczności).
Mój tż kiedyś dostał rabat w sklepie, bo ktoś o tym samym nazwisku miał tam stały A zakupy były trochę większe bo mieszkanie wykańczaliśmy

Ja też jeszcze nie wybrałam imienia dla córeczki... podoba mi się Natalia (ale już jedna jest), Paulinka, Patrycja, Ala, Joanna... ale może się okazać że wymyślę jeszcze coś innego...

Judytka też bardzo ładne..
rosllinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-29, 10:12   #4286
advena85
Zadomowienie

Cytat:
dziewczyny powiedzcie mi , może któraś też ma ten problem.. dlaczego mam całe mokre okna od środka aż się mi leje z nich?? czy przyczyną może być nieszczelność? gonię ze szmata pół dnia i nie da się z tym nic zrobić...
Ja tak mam jak zasłonię na noc rolety, ale po odsłonięciu rano i odczekaniu jakichś 30 minut całość schodzi
Stary 2012-10-29, 10:12   #4287
ausente
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez advena85 Pokaż wiadomość
Ja już chyba chcę mieć te wszystkie przygotowania z głowy I poród też
u mnie juz torby spakowane, ubranka poukladane , ubranka na wyjscie przygotowane. Wszystko kupione. Łóżeczko pościelone bedzie jak ja bd w szpitalu. Wiec tylko czekam juz z niecierpliwoscia na ten porod......
30.11.2012 r. - godz. 18:35 ,60 cm i 3800 g szczęścia

ausente jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-29, 10:14   #4288
aniamotylek
Rozeznanie

Cytat:

Wilgoc, przynajmniej tutaj w UK tak jest, jak ktos ma mokre okna, sprobuj rozszczelnic wtedy powinno byc lepiej.
Stary 2012-10-29, 10:15   #4289
karolla12
Rozeznanie

Cytat:
Mnie się wydaje,że masz za dużą wilgotność w domu,a okna zbyt szczelne,albo masz w domu słabą wentylację.Spróbuj zrobić mikrouchył,posprawdzaj kratki wentylacyjne,czy nie są pozatykane,jak będzie prawidłowa wentylacja to problem powinien zniknąć.
karolla12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-29, 10:15   #4290
halwaya
Zakorzenienie

Cytat:
ja tak mam od lat - jak się tylko chłodniej zrobi kondensacja na szybach.. jak chcesz to osuszacz powietrza powinien pomóc..
u mnie problem jest głównie dlatego, że mam pojedyncze szyby!

halwaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości