|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4261 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - część XV
Cytat:
Ojej ja???, ja jeszcze torby nawet nie spakowalam, i dopiero za tydzien bede donoszona, mam nadzieje ze az tak moja mala sie nie pospieszy.
![]() |
#4262 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() tż usprawiedliwiony. Pojechał teścia zawieźć jeszcze do dentysty, ale ten mu oczywiście w czasie drogi powiedział, a nie jak u nas był i dlatego nic nie wiedziałam ![]()
![]() |
#4263 |
Zadomowienie
|
Cześć Dziewczyny
![]() ![]() Tak sobie myślę, że czas pomału torbę pakować |
![]() ![]() |
![]() |
#4264 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4265 |
Przyczajenie
|
Jeśli chodzi o imiona dla dziewczynek to mi od lat ponad 7 niezmiennie podoba się najbardziej Lena. Wiem, że teraz to imię jest bardzo popularne, ale kilka lat temu gdy byłam w pierwszej ciąży tak nie było i gdybym zamiast synka urodziła córeczkę to na pewno miałaby na imię Lena. Miałam nadzieję, że w drugiej ciąży będzie dziewczynka a tu.... drugi synek. A z imieniem dla chłopca problem już mam.Podoba mi się Julek ( od Juliana) ale chyba tylko mi
![]() A jeśli chodzi o przewijak to powiem WAm, że ja po cc nie odczułam kompletnie jego braku. I nie wiem czy go teraz kupować. Wtedy mieliśmy malutkie mieszkanie i nie miałabym go gdzie umieścić. |
![]() ![]() |
![]() |
#4266 |
Zakorzenienie
|
Nie było mnie godzinę i co?????? Tyle czytania!!!!!!!!!
![]() Na dworzu zimno jak diabli, śnieg leży, miejsca żeby zaparkować na mieście nie ma, ile sie musiałam nameczyc zeby cos znaleźć. Ale zalatwilam wszystko ![]() Chrześnicy kupiłam lalkę i jakiś zestaw do malowania czy cos takiego. Kamilka śliczny brzuszek Czarnamadonna nie mogę z tej płetwy rekina ![]()
#4267 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, widziałyście jaki huragan zbliża się do wybrzeży Stanów Zjednoczonych?
masakra.. współczuje tym ludziom mieszkajacym na wybrzeżu.. mogą stracic tak naprawdę dorobek całego życia..
Szaleńczo zakochana w swojej córeczce ![]() 21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4268 |
Raczkowanie
|
Ja niestety się z Wami nie zgadzam w kwestii karmienia, że jak się chce to się karmi. Ja córcię bardzo chciałam karmić, ale się nie udało. Nasza walka trwała 1,5 misiąca i nie dałam rady dłużej męczyć dziecka, które wiecznie szarpało mi cycki, głową kręciło podczas jedzenia. okarmu miałam bardzo dużo, ale cóż z tego. Kolki zaczęły się już w szpitalu, ciągle dziecko zagazowane, płaczące całe dnie. Jak zaczęłam podawać w końcu butelkę z mm wszystko ustąpiło. Ja mam akurat problem płaskich brodawek, z którymi już walczę taką nakładką wyciągającą Medeli. Mam nadzieję, że teraz będzie lepiej i to przez moje brodawy mała nie potrafiła się najeść. Zakupiłam też kapturki do karmienia i mimo złych wspomnień z karmienia piersią zamierzam teraz próbować.
![]() A Judyta bardzo ładne imię ![]() My zaczeliśmy dzisiaj 33 tydzień i mam wizytę na 17:15. ![]() A teraz idę Was poczytać dalej
#4270 |
Zakorzenienie
|
heyka dziewczyny
![]() ![]() ![]() dalsza część sprzątania i padam ![]() ![]() trzymam kciuki ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4272 |
Zakorzenienie
|
kamilka sliczny brzuszek zgrabniutki
ja padam bioze jaki moja mala ma dzis huumor wykonczy mnie do wieczora no nic idziemy odkurzac poki cooo |
![]() ![]() |
![]() |
#4273 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4275 |
Zakorzenienie
|
aha i z racji tego, że nie dam rady nadrobić powiedzcie mi co z Micią??
![]()
![]() |
#4276 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4277 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Julian.Mój syn ma najlepszego kolegę Julka,wspaniały uroczy urwis ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4278 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4279 |
Zadomowienie
|
Ja już chyba chcę mieć te wszystkie przygotowania z głowy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4280 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Co do karmienia ja doświadczenia nie mam ale zgadzam z Tobą i uważam ze czasami pomimo wielkiej chęci matki moze sie nie udać i wtedy meczymy i dziecko i siebie. Nam na SR polozna kladla do głowy właśnie ze nie ma opcji ze "nie da rady karmić cycem". Ja bardzo chce i nie zamierzam łatwo odpuścić jak cos ale jak bedą problemy to tez sobie włosów z głowy nie powyrywam. Moja mama miała duże problemy z karmieniem a te 30 lat temu wydaje mi sie ze matki częściej karmily piersią bo nie było tego wszystkiego co jest teraz, tesciowka tez bardzo krótko bo tez miała problemy. Zarówno ja mój brat i Tz i jego brat to jesteśmy rosłe "dzieciaki" ![]()
![]() |
#4281 |
Zadomowienie
|
hejo dziewczynki
![]() dziś juz lepiej ;P moja depresja przeszła, cały dzień sobie beczałąm i w sumie bez zadnych powodow . TŻ już miał dość ![]() wrr wczoraj sprzatalismy po tej lazience,dzis znow widze ze musze pozamiatac i kurze umyc,bo oni kuli tam sciany i wogole i tez kurz mi teraz osiada wszedzie ![]() ![]() ![]() Melcia dalej nic.... dziś ta pełnia tak? TO MOŻE... ? ![]() tż mnie zdenerwował , mówie mu zeby pempkowego nie robil w domu,a on stweirdzil ze nie bedzie chodzil do baru i placil po 5 zl za piwo.
![]() 30.11.2012 r. - godz. 18:35 ,60 cm i 3800 g szczęścia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4282 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny powiedzcie mi , może któraś też ma ten problem.. dlaczego mam całe mokre okna od środka aż się mi leje z nich?? czy przyczyną może być nieszczelność? gonię ze szmata pół dnia i nie da się z tym nic zrobić...
#4283 |
Raczkowanie
|
Witam sie w 37TYGODNIU
![]() ![]() A tak w ogóle hejo wszystkim ![]() ![]() Torbe do szpitala mam jedna i to wcale nie jakas wielka, taka nawet mała, bo tylko taką mam w domu , a nie opyla mis ie kupowac jakies wielkiej nawet nie chce mi sie za tym patrzec;p, wszystko mi sie do niej zmiesciło prócz szlafroka który pojdzie do reklamówki razem z pamkami ![]()
Będę mamusią!! Czekamy na Ciebie maleństwo ![]() 12.01.2008 - nasz początek ![]() ![]() 28.07.2010- zaręczyny 16.07.2011- ![]() 28.03.2012 - dwie wymarzone kreseczki ![]() 29.11.2012- Nasz termin ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4284 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mnie też się Julek bardzo podoba
![]() |
#4285 | |
Rozeznanie
|
Witam wszystkie
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja też jeszcze nie wybrałam imienia dla córeczki... podoba mi się Natalia (ale już jedna jest), Paulinka, Patrycja, Ala, Joanna... ale może się okazać że wymyślę jeszcze coś innego... Judytka też bardzo ładne.. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4286 |
Zadomowienie
|
Ja tak mam jak zasłonię na noc rolety, ale po odsłonięciu rano i odczekaniu jakichś 30 minut całość schodzi
|
![]() ![]() |
![]() |
#4287 |
Zadomowienie
|
u mnie juz torby spakowane, ubranka poukladane , ubranka na wyjscie przygotowane. Wszystko kupione. Łóżeczko pościelone bedzie jak ja bd w szpitalu. Wiec tylko czekam juz z niecierpliwoscia na ten porod......
![]() 30.11.2012 r. - godz. 18:35 ,60 cm i 3800 g szczęścia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4288 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Wilgoc, przynajmniej tutaj w UK tak jest, jak ktos ma mokre okna, sprobuj rozszczelnic wtedy powinno byc lepiej.
![]() |
#4289 |
Rozeznanie
|
Mnie się wydaje,że masz za dużą wilgotność w domu,a okna zbyt szczelne,albo masz w domu słabą wentylację.Spróbuj zrobić mikrouchył,posprawdzaj kratki wentylacyjne,czy nie są pozatykane,jak będzie prawidłowa wentylacja to problem powinien zniknąć.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4290 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie problem jest głównie dlatego, że mam pojedyncze szyby!
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:02.