![]() |
#4261 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz. I
Cytat:
![]() ![]() No i teraz jest bardziej obfity niestety ![]()
![]() |
#4262 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mi sie wydaje, ze juz pierwszy tez mialam, tez tak mniej wiecej po pologu, i trwal bardzo krotko i w ogole bezbolesnie - nie to co wczesniej ... natomiast na drugi jeszcze czekam ... ![]()
![]() |
#4263 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 15:25 ---------- http://demotywatory.pl/4090673/Dzieci-nie-spia ![]()
![]() |
#4264 |
Zakorzenienie
|
Mnie czasem dalej strasznie boli brzuch jak na okres, ale na razie udaje mi sie uciec przed krwawa mery
![]() Dodalam do klubu nasza rodzinna fotencje ![]() Ale jestem glodna ![]() A wiecie, ze ja w ogole zapomnialam, ze koszyczek sie swieci?! ![]() ![]() ![]() ![]()
#4265 |
Zadomowienie
|
Cudownych pierwszych Świąt Wielkanocnych z naszymi małymi szczęściami Wam życzę
|
![]() ![]() |
![]() |
#4266 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Lady- ale piękną rodzinkę tworzycie ![]() ![]()
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2013-03-30 o 14:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4267 |
Zakorzenienie
|
Złapałam okropnego doła!!
Z racji, że jutro dzień świąteczny, to postanowiłam naszykować sobie jakiś ciuch i co...?? W nic się nie mieszczę! ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4268 |
Zakorzenienie
|
Tż dziś do 16 w pracy więc ja przyjechałam do rodziców i poszłam u nich z Darią do kościoła z koszyczkiem.
#4270 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:55 ---------- Poprzedni post napisano o 15:54 ---------- Dziewczyny,nie wiem czy słyszałyście jaka ma byc pogoda na jutro..podobno śnieżyce w całej Polsce ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4271 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam dziś dzień dziecka- mąż prawie wyzdrowiał i zajmuje się małą przez większość dnia ![]() Fewcia nie załamuj się ![]() Mnie na razie też okres omija - oby jak najdłużej, bo wcale za nim nie tęsknię ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4272 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję Dziewczynki,kochane jesteście
![]() Dołuje mnie strasznie to,że nie wyglądam jak przed ciążą. Niby jakaś strasznie tęga nie jestem, ale w nic się nie dopinam, bo brzuch jeszcze jest. Mam nadzieję,że zniknie, bo nabawię się depresji ![]() A tymczasem strzelam focha na Święta, bo: 1. Nie mam się w co ubrać, 2. Mamy zimę, a nie wiosnę - synoptycy troszkę się minęli z prawdą obiecując wiosnę na Święta. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4273 |
Zakorzenienie
|
Fewciu kochana, przeciez ty NIEDAWNO rodziałas! Masz jeszcze czas na dojscie do formy. A jak sie dołujesz to wejdz na wątek założony przez Szaje o ocenach swojego ciała po porodzie, tam to dopiero dziewczyny mogą sie dołowac niektóre... ja polecam leginki, tunikę, obcasik- wyszczupli
![]() LADY-- ale jestescie cudowni ![]() ![]() ![]() ![]() ja tez nie mam okresu jeszcze- to juz równy rok ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4274 |
Zakorzenienie
|
Wygrałam licytację z matą. Stwierdziłam, że maksymalną kwotę ustawię sobie 42zł, i poszła za 41 - podjerzewam, że osoba, która się ze mną "biła" nie zdażyła wklikać nowej kwoty, więc wygrałam dzięki snajperowi.
Ale to druga mata - tamta co czekałam na koniec licytacji wczoraj - poleciała do kogoś innego. O taką wygrałam: przepłaciłam, jak myślicie? http://allegro.pl/show_item.php?item=3124504988 Black : to ja też się Ciebie poradzę, bo o ile z makijażem oczu nie mam problemów (ćwiczę ciągle cieniowanie ale chyba jest całkiem ok ![]() Jak to powinno wyglądać? Co warto byłoby dokupić? Cerę mam mieszaną, tlusta strefa "t" i dość suche policzki. |
![]() ![]() |
![]() |
#4275 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4276 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczynki z Okazji tych Zimowych Świąt Wielkanocnych Dużo zdrówka dla Was, Maluchów i TŻ-ów, pociechy z Maluszków i TŻ-ów, Jak najwięcej bezzębnych uśmiechów od malutkich pociech, Dużo Szczęścia i Pomyślności
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4277 |
Zakorzenienie
|
Debrah- wg mnie cena jest ok, ja za ta firmę dałam stówkę
![]() ide myc podłogi bo brzdąc na dole u dziadków wojażuje ![]() ja mam taką: http://allegro.pl/bright-starts-eduk...140748830.html |
![]() ![]() |
![]() |
#4278 |
Zakorzenienie
|
Haha dzieki dziewczyny
![]() Sylwia raczej mi sie nie znudzi, jakbyscie widzialy trzech moich poprzednich facetow - gdyby ich i mojego meza postawic obok siebie to jak bracia ![]() ![]() ![]() Nasz kroliczek zaczal sie bawic swoimi raczkami i od rana "klaszcze" jezykiem ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:07 ---------- Poprzedni post napisano o 18:04 ---------- Debrah, slodziutka ta mata ![]() ![]() Uzaleznilam sie od tej kawy, ajajajajjj..... a wczoraj wypilam szklanke coli i nic malemu nie bylo, niedobrze..... dla mojej wagi niedobrze ![]()
#4279 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() My zostalismy wydelegowani do święcenia koszyka ale pofarciło nam się, trafiliśmy akuat na święcenie, byliśmy tam 3 minuty ![]() Poza tym okazało się, że mamy w piwnicy karuzelkę fishera taką śliczną a ja głupia używanej szukałam, bym kupiła... Dziewczyny miłych, rodzinnych dni! Nie denerwujcie się za bardzo złotymi radami-trzeba jakoś przetrwać te święta ![]() |
|||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4280 |
Zakorzenienie
|
Aha, czyli cena fajna, to dobrze - będzie się Mała bawić.
Posprzątałam, teraz siedzę i karmię małą. Dalej zamierzam się lenić. |
![]() ![]() |
![]() |
#4281 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Debrah mata super Byliśmy dziś u moich rodziców, przyjechała siostra ze swoimi synami i było tłoczno i gwarno ![]() Do kluby dodałam nasze zdjęcie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4282 |
Zakorzenienie
|
Wlasnie, wlasnie - wszystkiego dobrego dla Was dziewczyny
![]() ![]() U mnie niestety nic z tego - Kubus od kilku dni spi tylko na dworze (czyli jakies 2-3h dziennie). Teraz zasnal obok mnie, wstalam, a po doslownie 2 minutach oczy otwarte. Wymiekam ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4283 |
Zakorzenienie
|
Bokeh, w Naturze go kupuję. W pudrze chodzi o to, że nie musisz go kłaść dosłownie na końcu - wykańczasz nim podkład, a na niego dajesz jeszcze rozświetlacz, róż i bronzer (chyba, że masz kremowe, to wtedy pod puder).
Pudru wykończeniowego nie należy mylić z fixerem - to są zupełnie inne rzeczy. ![]() Fewcia, opisz mi swój typ cery. ![]() ![]() Debrah, no to tak - potrzebny Ci dobry krem nawilżający, ale nie tłusty, taki, który szybko się wchłonie i zostawi cerę satynową, bez połysku. Bez parafiny i innych chemicznych zapychaczy w składzie. Powtórzę się tutaj setny raz - dobre są kremy dla dzieci, np niebieski w tubce BabyDream. ![]() ![]() Przed kremem polecam zastosować żel myjący dla cery tłustej/mieszanej, oraz tonik dla cery tłustej na strefę T, bo to ograniczy produkcję sebum przez jakiś czas. ![]() ![]() Nawijko, moja też od 3 dni niespokojna ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4284 |
Zakorzenienie
|
Black, ja sie zwyczajnie boje, ze on za malo spi... Nie wiem czy to dobre dla niego.
A Wasze malenstwa ile spia w dzien? |
![]() ![]() |
![]() |
#4285 |
Zakorzenienie
|
mojej się teraz ustabilizowało śpi około godzinki między 10-11 potem na spacerku z 30 minut koło 13 i na koniec zasypia kolo 19-21 czasem mniej czasem wiecej niz to co opisalam
#4286 |
Zakorzenienie
|
Moj sie budzi k.6.30 - 7.30, pol godzinki pogada i da pospac do ok.9 a czasem nie da
![]() Tyle fajnie, ze jest w dzien grzeczniutki bardzo, jak nie spi to gada z sufitem, z karuzelka, ze zwierzatkami na macie, ja sie z nim powyglupiam, maz troche, takze spokojnie sobie wszystko w domu porobie. A jak jest marudny/zmeczony to zachustowuje i sie wycisza ![]()
#4287 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Nawijko a zostawiasz go samego np. pod karuzelą? Umie sam spędzać czas jak nie śpi? Bo ja próbuję tego nauczyć małą, bo kurcze za 2 miesiące nie będzie wesoło dźwigać takiego klocuszka.... A chusty próbowałaś? w chuście chcąc nie chcąc by Ci usnął.... Debrah fajnie, że kupiłaś matę, ja też się zasadzam... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4288 |
Zadomowienie
|
Mamusie, ja tylko na chwilę wpadłam, żeby życzyć Wam zdrowych, ciepłych, rodzinnych Świąt Wielkanocnych
![]()
#4289 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny życzę Wam zdrowych, wesołych Świąt pełnych uśmiechu i życzliwości. Żeby nasze dzieciaczki zdrowo rosły i były pogodne
![]() Żeby ta wiosna w koncu do nas przyszła i słońce rozgoniło ciemne chmury, które czasem nas nawiedzają... A na poprawe humoru: mnie ten filmik rozwala ile razy go oglądam http://demotywatory.pl/4064158 ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4290 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ale chociaz masz ten plus, ze jest grzeczny... Cytat:
![]() Z tym, ze takie lezenie pod karuzela to maksymalnie 10-15min, a potem krzyk. To samo z bujaczkiem. Wlasnie problem w tym, ze nie potrafi lezec sam, ktos musi go zabawiac, bo inaczej od razu sie drze. Teraz tez - w bujaczku sie wsciekal, myslalam, ze glodny. Wzielam do piersi, pociumkal doslownie kilka razy i kima. Ale bez cyca nie potrafi zasnac :/ Jak odloze to pare minut pospi i sie budzi, Padam z sil ![]() ![]() ![]() Chusty nie mam, boje sie troche, ze nie ogarne wiazan. A poza tym nie wiem czy mu przypasuje... A Twoja potrafi bez krzyku lezec sama? Edytowane przez nafiyqa Czas edycji: 2013-03-30 o 18:29 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:44.