Zabobony nam nie straszne, w maju ślubów moc się zacznie! PM2013 cz.49 - Strona 143 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-05-07, 08:43   #4261
cowie
Zakorzenienie

Dot.: Zabobony nam nie straszne, w maju ślubów moc się zacznie! PM2013 cz.49

Dzień dobry

Dziś się oficjalnie rozdziewiczyłam w kwestii solarium
Bendem piękna na ślubie

Perfuzja,
gratuluję odbioru sukienki

18.05.2015
Leoś
cowie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-07, 08:44   #4262
Kruche Ciastko
Zakorzenienie

GG do Kruche Ciastko

Cytat:
Napisane przez myszka 1234567 Pokaż wiadomość
W klubie razem z fotami Powinnam chyba tutaj też ralecje wrzucić?? no nie?
No pewnie
Stary 2013-05-07, 08:44   #4263
malamenda2009
Zakorzenienie

myszka - piekna relacja
Stary 2013-05-07, 08:45   #4264
koral_owa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez missbennet Pokaż wiadomość
moja mama stwierdziła, że personalizowane (czytaj nazwiska gości są drukowane, a nie pisane ręcznie) sprawiają wrażenie, jakby mi nie zależało na gościach... a tż się z nią zgodził.... a że mam już dość bitew o zaproszenia, to zamawiam bez personalizacji.
naprawdę? nawet bym o tym nie pomyślała..
Cytat:
Relacja i zdjęcia w klubie....bardzo przepraszam za jakość zdjeć, robione były tylko komórką i szybciutko Takze przepraszam....z góry Resztę zdjec dodam jak powyciągam od ludzi
o kurczę a tutaj nic nie wrzucisz?
Cytat:
Napisane przez Kruche Ciastko Pokaż wiadomość
No wlasnie to jest na dwoje babka wrozyla. Jeden sie obrazi, ze wpisujesz go recznie czyli na doczepkę (tak sobie ubzdura), a drugi sie obrazi, ze jest komputerowo.
no właśnie ja mam generalnie wszystkie z personalizacją (komputerowo) a kilka pustych, więc gdyby ktoś u mnie dostał zaproszenie ręcznie spersonalizowane oznaczałoby to, że został dopisany na listę gości ..
koral_owa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-07, 08:46   #4265
myszka 1234567
Zakorzenienie

Relacja ze ślubu Izabeli & Przemysława

4 maja 2013
Na wstępie chciałam Wam bardzo serdecznie podziękować za wszystkie życzenia i kciuki, zarówno co do wesela i pogody.

Dzień przed ślubem:
Wstaliśmy spokojni , bez stresu. Pojechaliśmy odebrać kwiaty z giełdy. Przepiękny zapach unosił nam się w samochodzie. Kwiaty były cudowne, bukiety róż do tortu były tak piękne ze przez moment chciałam je wziąć do własnej wiązanki ślubnej . Potem zawieźliśmy kwiaty do cukierni, gdzie czekały dobę aż udekorują nasz tort weselny Odebraliśmy pokrowce, kupiliśmy piwo na grilla, i napoje do kolorowego alkoholu i szybciutko na salę, gdzie świadkowie pomogli nam zakładać pokrowce na krzesła. Niestety reszty dekoracji nie rozłożyliśmy po obsługa zaczęła dopiero prasowanie obrusów i rozkładanie zastawy. Także wróciłam do domu koordynować sprawę z bukietami . Tutaj ogromne podziękowania dla mojej teściowej ii jej koleżanki plastyczki, za przepiękne , cudowne bukiety Nie spodziewałam się takiego oszałamiającego efektu. Zdecydowaliśmy wszyscy zgodnie ze nie będziemy zawozić kwiatów w sobotę rano , tylko dzisiaj. Także zapakowaliśmy się do samochodu , razem z bukietami. Na Sali już wszystko było gotowe. Zrobiło mi się naprawdę bardzo miło, ponieważ obsługa dokładnie spisała sobie co gdzie ma stać itp. I już nie musiałam się niczym przejmować. Położyliśmy tylko bukiety , ostatni raz przed wielkim dniem spojrzałam na naszą wymarzoną salę i do domu. Szczerze powiedziawszy wzruszyłam się bardzo. W końcu stałam tutaj , na mnaszej sali, dzień przed slubem gdzie spełniały sie moje marzenia o tym idealnym dniu. Nie mogłam uwierzyć ze to nasza sala. Podczas powrotu stwierdziliśmy wszyscy ze udało nam się uzyskać taki efekt o jakim od początku marzyliśmy. Wyszło nieziemsko. Elegancko, z klasą i delikatnie. W domu ostatnia lampka wina i małe domowe (kolejne) SPA
Usnęliśmy bez większego problemu.
myszka 1234567 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-07, 08:46   #4266
myszka 1234567
Zakorzenienie

Dzień Ślubu
Pierwszy raz oczy otworzyłam o 4:40, co wydało mi się zdecydowanie za wczesną godziną. Położyłam się dalej, licząc w głowie owce Usnęłam……spaliśmy do 8 Pogoda z samego rana nie rozpieszczała, ale nie zniszczyło nam to humoru ani trochę. W końcu wychodzę za mąż – nic się już nie liczyło Wbrew opiniom , nie stresowałam się ani trochę. Wręcz odwrotnie, bo od ostatnich kilku miesięcy , wstałam wreszcie spokojna i szczęśliwa. Rano wpadła do Nas teściowa , zapytać mnie o ostanie szczegóły odnośnie dekoracji kościoła oraz zapytać czy podoba mi się dekoracja bramy. Nie planowałyśmy nic , ale zostało nam trochę kwiatów i teściowa porobiła bukieciki z kokarda na każde przęsło Wyszło cudnie.
Zjedliśmy z Tżtem ostatnie narzeczeńskie śniadanko, po czym oboje wzięliśmy na spokojnie kąpiel. Troszkę za szybko mi zeszło i miałam pół godzinki w samotności dla siebie. Wtedy przeszło mi przez myśl…że to już, dzień mojego i P. ślub, ze nadszedł ten dzień, po 465 dniach oczekiwania. Przypomniałam sobie te wszystkie przygotowania, tą lataninę, te nerwy które czasem mieliśmy z TŻ na całą organizację, jeżdżenie na kurs tańca o 21, papierki w USC, stres przed spowiedzią, zapraszanie gości, godziny spędzone nad wizażem i komponowaniu szczegółów dekoracji, usadzanie gości, robienie w domu dekoracji, wybieranie fotografa, Dj'ja, muzyki w kosciele, dopracowywanie najdrobniejszych detali........zrobiło mi sie tak ciepło na sercu ......
Moje rozmyślenia przerwała świadkowa , która wpadła po mnie do fryzjera. Zanim jednak wyszłam oczywiście się popłakałam bo TŻ powiedział ‘’Czekaj….to jak następnym razem Cię zobaczę to już będziesz moją żoną? ’’ no i łzy same popłynęły

Najpierw siadła ona, potem ja. Fryzura wyszła prześlicznie. Nie byłam na żadnym próbnym czesaniu, i chyba dobrze bo byłam zachwycona efektem końcowym Zrobiła mi dokładnie taką fryzurę jak prosiłam. Świadek miał idealne wyczucie czasu bo w momencie kiedy płaciłam za fryzurę on wszedł do salonu po mnie. I pojechaliśmy do domu. Dobry humor mnie nie opuszczał ani przez chwilę. W domu , już czekała makijażystka która malowała świadkową. Wtedy szybko się odświeżyłam i pierwszy raz od odbioru sukni z salonu otworzyłam ją Nie mogłam się napatrzeć Przede mną wisiała moja suknia ślubna!!!! Taka idealna Niesamowita Miałam tak cudowny humor, ze makijażystka mówiła żeby jej nie rozśmieszać bo nie umaluje świadkowej W tym czasie otworzyłyśmy sobie winko ze świadkowi i teściową, i cieszyłam dniem. W końcu taki trafia się tylko raz Potem nastał mój czas na makijaż. Ten z próbnego to nic w porównaniu z efektem końcowym, cudo….nie mogłam uwierzyć ze to ja patrząc w lustro. Piękny po prostu piękny, wszyscy byli zachwyceni. W międzyczasie przyjechał fotograf od TŻta. Musze powiedzieć ze świetnie sobie radził, latał po ścianach - dosłownie żeby mieć dobre ujęcia, wychodził gdzieś za okno, przyklejał się do sufitu .Niesamowity.......
Nastał jeden z ważniejszych momentów-ubieranie. Czekałam na tą chwilę półtora roku, aż włożę moją suknie ślubna, założę mój welon Każda dziewczynka o tym marzy, a moje marzenie się właśnie spełniało Ubrałam pończochy, podwiązkę, buty, i nareszcie suknię. Trochę czasu nam zeszło ponieważ fotogram robił bardzo dużo zdjęć i prosił abym niektóre rzeczy robiła bardzo wolno i dokładnie. Usłyszałam tylko kątem ucha ze przyjechała już cała świta. Świadek zajrzał tylko jednym okiem do pokoju, ale zaraz go pogoniłyśmy. TŻ czekał już niecierpliwie. Biegał po korytarzu trochę już zestresowany. Wreszcie go wzięło
W końcu doczekali się wszyscy słów....... ‘’Można wejść’’ . Nie potrafię opisać słowami jakie wszyscy mieli miny. TŻ nie mógł wykrztusić nawet słowa. Miał tylko otwarte oczy i buzię. Usłyszałam tylko ze ‘’pięknie’’ to nie jest wystarczające słowo Widziałam zachwyt w jego oczach W tle leciało ‘’When i fall In love – wersja pino’’ Piękne Dodało to podniosłości. Usłyszałam też od fotografa że ‘’Mówię naprawdę szczerze bez żartów, ze jesteś najpiękniejszą panną młodą jaką było mi przyjemność fotografować’’ .
Błogosławieństwo – tutaj każdy powiedział coś od siebie, ciepłe czułe słowa, o miłości, o szczęściu jakie nas spotkało o tym jak się cieszą nami. Mamy trochę się wzruszyły ,przez co mnie też broda zaczęła latać ale zaraz spojrzalam na TZta i pojawił się już wielki uśmiech.
W domu nie siedzieliśmy już długo, zaraz zabraliśmy się do samochodu i do kościoła. Samochód był pięknie wystrojony, idealnie tak jak chciałam.
Stary 2013-05-07, 08:46   #4267
myszka 1234567
Zakorzenienie

Pod koścołem chwilę czekaliśmy w samochodzie. Goście powoli się schodzili. Machali do nas Usłyszałam tylko jak ktoś powiedział ‘’idealna para moda’’ . W końcu poszliśmy na zakrystię, gdzie podpisaliśmy najważniejsze dokumenty w naszym życiu Oczywiście naszym długopisem Najpierw TŻ wszystko podpisał, potem ja, świadek i na koncu świadkowa Pamiętam ze nie spodobał mi się mój charakter pisma na tych dokumentach W tle słyszałam jak skrzypek i wiolonczelista zaczynają grać, nie było tego w umowie, ale przed rozpoczęciem mszy grali Bardzo miło z ich strony.
Nadszedł czas na najważniejszy marsz w moim życiu, na kroki które prowadzą mnie do długo wyczekiwanego szczęścia Świadkowa poprawiła mi tren i welon i poszła czekać przy ołtarzu na mnie. Stanęłam koło dziadka , spojrzałam z końca alejki na TZta dumnie wyprostowanego i uśmiechniętego i rozległy się pierwsze dźwięki Wagnera Ruszyliśmy, szliśmy wolno, pewnym krokiem ale delikatnym, niestety nie patrzyłam na gości tylko na TZta. Całą alejkę.........Podobno miałam uśmiech od ucha do ucha. Nie pamiętam…Dziadek podał moją rękę TZtwoi, i rozpoczęła się msza. Pamiętam cała mszę, TZ też. Razem z kazaniem. Ksiądz mówił pięknie o miłości, kilka razy zażartował co rozluźniło atmosferę w kościele. Skrzypki pięknie grali, naprawdę cudownie, wszyscy byli zachwyceni . Na hallelujah trochę się wzruszyłam, przepiękne Nadszedł czas przysięgi….. ksiądz poprosił nas bliżej siebie i wypowiedzieliśmy cudowne słowa przysięgi….'Ja Przemysław biorę sobie Ciebie Izabelo za żoną i ślubuję Ci……'' a za chwilę ''Żono przyjmij te obrączkę jako znak……''Wtedy już byłam żoną Serce zabiło mi mocniej. Spojrzałam na swoja dłoń , tż też i nie mogłam uwierzyć ze na mojej ręcę świci się obrączka tak pieczołowicie niedawno wybierana……jestem żoną
Podobno byliśmy nadzwyczaj spokojni, patrzyliśmy sobie prosto w oczy i uśmiechaliśmy się cały czas. Goście mówili ze przysięga wyszła pięknie i ze widać było po nas szczęście
Potem był pocałunek – pierwszy małżeński i oklaski Goście mówili ze cały czas trzymaliśmy się za ręce i szeptaliśmy do siebie. Wydawało mi się ze tylko kilka razy tak zrobiliśmy
Po mszy, świadkowie spisali się cudownie , zresztą goście też byli rozgranieci i od razu zaczęli wychodzić z kościoła. Rozległy się pierwsze dźwięki Mendelssohn'na i ruszyliśmy z Tżtem w stronę wyjścia. Tam odpalono konfetti, wyszło super. Strzał jak z armaty, tak uroczyście . Potem życzonka Na szczęście dostaliśmy mało kwiatów, chyba tylko 4 bukiety, reszta to książki, wina i inne kolorowe alkohole, serwis do kawy itp. Goście sprawnie się zebrali na salę , my w tym czasie porobiliśmy sobie kilka zdjęć . Podjechaliśmy pod salę, wszyscy już czekali, rodzice przywitali nas chlebem , solą i wódką która była wodą . Rozbiliśmy kieliszki i mój mąż przeniósł mnie przez próg .Weszliśmy na salę idealnie jak zaczął się refren ‘’Beautiful day’’ U2 – pewnie Dj specjalnie to zrobił. Goscie bardzo chwalili wybór piosenki. Mówili ze super pasowała. Później sto-lat i obiad. Dania było przepyszne, spróbowałam wszystkich. Naprawdę jedzenie na medal. Wszystkim bardzo smkowało. Menu na stole też się spisało, wszyscy zaglądali i mówili ze super sprawa i że menu bardzo przemyślane i pod ich gusta. Grill wyszedł rewelacyjnie, właściciel Sali powiedział ze nigdy az takiej frekwencji na grillu nie widział. Mówi ze super. Pomysł z grillem bardzo się spodobał gościom
Po obiedzie oczywiście rozpoczęliśmy zabawę pierwszym tańcem. Tutaj powiem szczerze pierwszy raz tego dnia złapał mnie stres. Okazało się ze moja suknia jest za długa i kiedy tańczymy walca TŻ staje mi na suknię. Postanowiliśmy ‘’poszerzyć ramę’’ . Poproszono nas na parkiet. Stanęliśmy na środku Sali, tak samo jak dzień wcześniej przy próbach tylko teraz to był ten moment, żadnego odwrotu , żadnego błędu. Pomachałam do naszych przyjaciół bo stanęli najbliżej i wtedy rozległ się pierwszy takt ‘’Moon river’’.
Pierwszy taniec wyszedł tak pięknie ze kilka osób się popłakało Mam nagrane wszystko i muszę powiedzieć ze to był nasz najlepszy raz. Nie zatańczyliśmy na żadnej próbie tego w ten sposób. Podobno TŻ cały czas patrzył się na mnie, a ja latałam koło niego jak zwiewna nimfa(jak to ciocia określiła) Podobno wyszedł ‘’turniejowo’’. Byłam taka szczęśliwa
Oczepiny były krótkie, ale zabawne Tort był cudowny – ludzie wzięli sobie od nas numer tel do cukierni. Udekorowany był pięknie, idealnie tak jak chciałam. Sala zrobiła oszałamiające wrażenie, goście byli zachwyceni. Mówili do TZta ze widać ze każdy najdrobniejszy szczegół współgra tutaj ze sobą. Zabawa trwała do bladego świtu. Aż do 6 rano. Trochę przeciągnęliśmy Dj’ja A dj to był najlepszy naprawdę najlepszy wybór . Parkiet był cały czas, ale naprawde cały czas pełen. Fotograf powiedział nam ze nie był jeszcze na takim weselu gdzie parkiet jest cały czas zapełniony , naprawdę. Powiedział ze rewelacja. Podobno tyle się działo na parkiecie ze z samego wesela zrobił 2 tys zdjąć Ostatni goście którzy wychodzili krzyknęli tylko chórkiem ‘’Byłooooo za☠☠☠iście’’ Niczego lepszego usłyszeć nie mogłam.

Cóz więcej mogę powiedzieć……..był to najcudowniejszy dzień w moim życiu, idealny, dokładnie taki jak sobie wymarzyłam, albo jeszcze lepszy. W najśmielszych marzeniach nie spodziewałam się ze wszystko tak perfekcyjnie się ułoży.
Ani przy organizacji, ani przy samym weselu i ślubie nie było żadnej katastrofy, nie kłóciłam się z Tżtem. Na naszym weselu niektórzy goście się nawet pogodzili. Miałam dwie pary które musiałam usadzić daleko od siebie bo miały małe zatargi…a tu się okazało ze przytulali się w najlepsze i się przepraszali…..teściowa powiedziała ze hipisi :P Integracja gości była zarąbista, love , peace
Ja się wytańczyłam za wszystkie czasy, z parkietu prawie nie schodziłam bo cały czas ktoś ze mną chciał zatańczyć. Goscie mówili ze to było najlepsze wesele na jakim byli. Chrzestna TŻta podeszła i powiedziała ‘’Spodziewałam się ze wesele jedynego chrześniaka będzie super ale kur..zeby aż tak’’ Jesteśmy bardzo szczęśliwi bo zadowoleni goście to najważniejsze. Bardzo fajnie spisały się podziękowania dla gości. Super niespodzianka. Wszyscy bardzo chwalili. Zostało mi 6 pudełeczek. Każdy wziął sobie je na pamiątkę.
Piszę dla was tą relację i mam łzy w oczach…..brak mi słów. Najpiękniejszy dzień w moim życiu.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-05-07, 08:49   #4268
Antilia
Uzależnienie

myszka super relacja

Ćwiczę z Ewką, bo nic się samo nie wydarzy!
Skalpel: 48 + 17
Skalpel II: 3

Bridezilla
Antilia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-07, 08:56   #4269
missbennet
Zakorzenienie

dziewczyny, pomożecie? TU mam problem, utknęłam i nie umiem ruszyć dalej...
missbennet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-07, 08:56   #4270
koral_owa
Raczkowanie

myszka piękna relacja!

czytając ją czułam Twoje szczęście
wszystko wyszło idealnie super
po opisie jestem pewna, że wyglądałaś pięknie, jeszcze raz gratulacje!
Stary 2013-05-07, 08:59   #4271
myszka 1234567
Zakorzenienie

Cytat:

Ja bym napisała przyjęcie weselny które odbędzie się w .....

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-05-07, 09:01   #4272
missbennet
Zakorzenienie

Cytat:
i odmienić nazwę lokalu?
missbennet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-07, 09:02   #4273
ila87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ladypurple Pokaż wiadomość
Można się jakoś dostać do tego Waszego kalendarza??? DD

Mój ślub.. aaa.. już 25 maja br.
Czemu nie wpadłaś wcześniej?
Stary 2013-05-07, 09:02   #4274
panacea
Zadomowienie

myszka coś pięknego.. ahhh..

1.12.13
1.08.14

20.10.15
panacea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-07, 09:02   #4275
dziobun
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Antilia Pokaż wiadomość
Ja uważam, że polski system edukacji zabija chęć do czytania książek bo zmusza się młodzież do przeczytania czegoś o czym w sumie nie mają pojęcia, o czasach o których nie mają pojęcia z problemami o których również pojęcia nie mają. Zamiast pozwolić się młodemu człowiekowi rozczytać, rozkochać w książkach i wybrać gatunki które lubi to zmusza się do czytania czegoś co no średnio jest ciekawe, ale ktoś kiedyś uznał to za świetne, więc każdy ma się zachwycać.

No i to tragiczne interpretowanie - w teorii interpretacja należy do Ciebie w odniesieniu do własnych przeżyć a w praktyce jest klucz i ani waż się sam pomyśleć.
No niby tak, ale większość uczniów nie wyszłoby poza fantasy, wampiry i 50 twarzy Greya. Ja tam się bardzo cieszę, że mnie "zmuszono"
do czytania Schulza, Mrożka czy Hanny Krall, a sama bym nigdy po to nie sięgnęła.
dziobun jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-07, 09:04   #4276
ila87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cowie Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Dziś się oficjalnie rozdziewiczyłam w kwestii solarium
Bendem piękna na ślubie
Dooopsko nie piecze? Osobiście zawsze je poparzyłam
Stary 2013-05-07, 09:04   #4277
Ona__88
Raczkowanie

Myszka śliczna relacja czuć emocje aż mi się
Ona__88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-07, 09:04   #4278
myszka 1234567
Zakorzenienie

Cytat:
i odmienić nazwę lokalu?
Po ceremonii, w imieniu Rodziców i własnym,
serdecznie zapraszamy na przyjęcie weselne,
które odbędzie się w restauracji „Cyprianówka” w Warszowicach."
Tak bym napisała Bez odmiany ''w Cyprianówce'' .
Stary 2013-05-07, 09:05   #4279
melleczka
Zakorzenienie

Ja jak wczoraj założyłam kolczyki i bransoletkę to stwierdziłam, że już nie potrzebuję nic do włosów

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-05-07, 09:05   #4280
ila87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisałabym "w restauracji". Wesele mam w pizzerii serwującej też polskie dania, a i tak napisałam o niej "restauracja"

Edytowane przez ila87
Czas edycji: 2013-05-07 o 09:07
ila87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-07, 09:05   #4281
koral_owa
Raczkowanie

missbennet

Cytat:
to jest dobry pomysł, zwłaszcza jeśli jest jakaś ulica, nr to bym dodała.
natomiast jeśli nie ma, to napisałabym sala chyba, dla gości przyjezdnych, żeby wiedzieli czego mają szukać.
tak mi się wydaje przynajmniej
Stary 2013-05-07, 09:06   #4282
Yavanna84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ladypurple Pokaż wiadomość
Można się jakoś dostać do tego Waszego kalendarza??? DD

Mój ślub.. aaa.. już 25 maja br.
Ojaaa kolejna PMka z moją datą.
Yavanna84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-07, 09:06   #4283
meg22
Zakorzenienie

Myszka, super relacja!
Stary 2013-05-07, 09:07   #4284
Antilia
Uzależnienie

Cytat:
Napisane przez dziobun Pokaż wiadomość
No niby tak, ale większość uczniów nie wyszłoby poza fantasy, wampiry i 50 twarzy Greya. Ja tam się bardzo cieszę, że mnie "zmuszono"
do czytania Schulza, Mrożka czy Hanny Krall, a sama bym nigdy po to nie sięgnęła.
Wg mnie do wszystko trzeba też dorosnąć, inaczej patrze na wiele lektur teraz i inaczej je odbieram teraz mam inną wrażliwość i rzygam tęczą jak słyszę o wampirach

Ćwiczę z Ewką, bo nic się samo nie wydarzy!
Skalpel: 48 + 17
Skalpel II: 3

Bridezilla
Antilia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-07, 09:07   #4285
poziomkapaula
Zadomowienie

hello

Myszko, przepiękna relacja czuć w niej Twoje szczęście, wspaniale, że wszystko wyszło tak jak to sobie wymarzyłaś, albo i jeszcze piękniej

Zapuszczam włosy, dbam o paznokcie

poziomkapaula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-07, 09:07   #4286
cowie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ila87 Pokaż wiadomość
Dooopsko nie piecze? Osobiście zawsze je poparzyłam
Nieee
Bardziej usta i twarz Chyba muszę ją zacząć bardziej nawilżać

18.05.2015
Leoś
cowie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-07, 09:07   #4287
melleczka
Zakorzenienie

A ja mam nazwę lokalu po prostu Bo to nie restauracja tylko po prostu sala weselna i na zaproszeniu mamy "które odbędzie się w Pałacyku Różanym w XXX"
Stary 2013-05-07, 09:08   #4288
poziomkapaula
Zadomowienie

100 DDŚ

Zapuszczam włosy, dbam o paznokcie

poziomkapaula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-07, 09:09   #4289
edzka1104
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień dobry Pmki
Cytat:
Ja bym napisała restauracji.

Hubert 23.11.2014
Laura 05.05.2018
edzka1104 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-07, 09:09   #4290
Yavanna84
Zakorzenienie

18 dni do ślubu

W czwartek wysyłam do drukarni menu, zobaczymy jak wyjdzie wydruk. A we wtorek mają być już u nas albumy dla rodziców. Już się nie mogę doczekać wyklejania ich zdjęciami.
Yavanna84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości