|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4261 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 20.
ale teraz zrobilo sie juz chlodniej, Maja idzie do przedszkola i licze ze wszystko bedzie po staremu
|
|
|
|
#4262 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 20.
Ciebie tez nie!
![]() Cytat:
![]() Najwazniejsze, ze masz sie dobrze
|
|
#4263 |
|
Zakorzenienie
|
Madzia, w sumie to chyba jestem nawet 2 na liscie oczekujących na poród
bo tp wg OM mam taki jak Kaska, ale mi z każdego USG wychodzi ciąza o tydzien starsza z tp na 28-29.08, czyli już w przyszłym tygodniu ![]() Mala, z plasterkiem bywa bardzo zabawnie, zwłaszcza jak sie okazuje że się skończył, o 21 ![]() Butter, wróciłaś a ja nadal nie rodze... a nawet okna dziś pomyłam zobaczymy, czego się dowiem na jutrzejszej wizycie ![]() Aaa, Mala, na ktg chodzę co 2-3 dni od zeszłego tygodnia, ze względu na to dojrzałe łożysko. tak to bym pewnie zaczęła w tym tygodniu i to tylko raz na tydzień |
|
|
|
#4264 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 23:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ---------- Dziewczyny, która to M. W?
|
||||
|
|
|
#4265 | ||
|
Zakorzenienie
|
Aaby, widzę że remont pełną parą. Pokażesz potem efekty?
Blonde, ja dostałam bluzeczkę z H&M ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Stokrotka, zamiast odpocząć to do sh brawa raz dwa się ogarniecie z małym kiedy jakieś chrzciny?Żabcia, Kamil od dłuższego czasu chodzi dokładnie w TAKICH! i Sobie chwalę, biega jak szalony. A w tych nike jeszcze nie chodził bo to na ślub i narazie nie chce mu ich zakładać, tym bardziej że ma pięć par butów i nie ma musu używać tych szóstych ![]() Mamy też Takie sandały, wygodne bardzo się wydają. Ale kamil mi jeszcze nigdy źle w butach nie chodził więc nie wiem. Może Domino musi się przyzwyczaić? Gucia6, Rita chodzi? świetnie brawa dla niej Gocha, nie masz lekko z tą dwójką ale wesoło ![]() Asiuk ale bajery wymyśliłaś dla córki wpadnę się też rozwinąć plastycznie.Debrah, mała z marchewą jest urocza ![]() Madzia, ja wczoraj poćwiczyłam ale dziś już nie, uznałam że skoro tyle zeżarłam to i tak nie spalę ani jednej setnej tego co zjadłam ![]() Mała, uwielbiam czytać Twoje posty, te komentarze masz boooskie Dodaja,od nowa ale ze zdwojoną siłą uda się Przymiarki? To już szyjesz sukienkę? Nie mówiłaś że coś znalazłaś ![]() Zaproszenia już wybrane? Lista gości zamknięta? Tomalinko, widzę że dużo radości Wam mała sprawia a problemy też miną Butter, długo już biegasz?. codziennie? Metka, to Ci nie ładna koleżanka dobrze że masz dużo po Szymku.Madzia, ja sprzedałam rzeczy które kupiłam używane matę, leżaczek, i wózek głęboki. A rzeczy typu spacerówka, łóżeczko, przewijak i ciuszki co sama kupiłam albo dostalismy w prezencie zostawiłam. Wszystkie ciuszki co dostałam już oddałam bo to były małe rozmiarówki a teraz garderobę Kamil ma już swoją całkiem. Ja tam dzieci zamierzam jeszcze mieć więc to w co dużo inwestowałam niech leży i czeka a jak będzie za długo czekać to komuś dam ![]() A używane rzeczy chciałam sprzedać bo nie chciałam coś po dwójce dzieci zostawiać dla trzeciego które może być z x lat. Nie wiem czy to dobra teoria, ale np. za kasę z tych używek co sprzedałam pokupowałam zabawki np. pchacz dla Kamila które też zostaną dla drugiego bejbika. Tym tokiem idąc dla drugiego kupię nowe rzeczy typu własnie głęboki, mata i leżaczek ale z nów po bracie będzie miał zabawki spacerówki i ciuszki które będą jak nówki Będzie sprawiedliwie ![]() pogadałam sobie. Nikita, Kotek hejooo Debrah jaaaa osioł jestem że Ci od razu nie napisałam
|
|
#4266 |
|
Zakorzenienie
|
no witamy zgube
---------- Dopisano o 07:28 ---------- Poprzedni post napisano o 07:27 ---------- i kto to mówi
|
#4267 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za bieganiea to obtarcie to moze kwestia butow ![]() hellou ![]() no chodzi... i juz byla pora najwyzsza ![]() Dzien dobry
|
|
#4268 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No to już niedługo! Trzymam kciuki za wizytę. Okna pomyłaś? To jaką Ty masz pogodę? Bo u mnie pada od dwóch dni ![]() Cytat:
Na pewno jest poprawa po zmniejszeniu jednego leku na wątrobę. Cytat:
I tylko cały czas mężowi mówię, że mogłaby taka mała zostać. Taka kochana i słodziutka![]() ![]() Kotek wróciłaś To teraz jeszcze Agnusek i Amani I urządzamy imprezkę![]() ---------- Dopisano o 08:09 ---------- Poprzedni post napisano o 08:04 ---------- Cytat:
My mamy bardzo dużo rzeczy pożyczonych od brata i to wszystko będę powoli oddawać. A resztę rzeczy mam nowe to większość będę chować. Ale takie rzeczy jak wanienkę, rogala raczej się pozbędę.
|
|
#4269 |
|
Zakorzenienie
|
Zaraz sobie znowu pójdę, jak będziecie mnie tak szkalować
Strong, z przerwami już dość trochę. Ale tych przerw było więcej niż biegania ![]() Teraz chciałabym codziennie. W ogóle miałam Ci i tak pisać, dziś mi się śniło, że miałam gości, naszych przyjaciół i Ty przyszłaś w nocy, upiłyśmy się jak świnie...i nagle się obudziłam (w tym śnie) i mąż mi mówi, że Ci przyjaciele są obrażeni na mnie, bo o 5:30 nad ranem taka nawalona poszłam biegać z Tobą i nie było nas 2,5 godziny. A ja miałam dziurę w głowie, nie wiedziałam, co się działo, gdzie biegałyśmy. I dzwoniłam do Ciebie i Ty też nie pamiętałaś, a Twój TŻ też się gdzieś tam w tle pieklił Nie, nie. Problem polega na tym, że ja mam bardzo szeroką stopę. I buty wszystkie są mi wąskie. I ściskają mi palce 'do siebie' i tak się stało, że w jednej nodze od tego ściskania czasem mi jakby taka kostka wyskakuje z małego palca. Tak, że ten paliczek od stopy jest prosty, a ten drugi się zagina w stawie i w tym stawie mi taka kulka wyskoczyła i to boli...Hmm..jak to opisuje, to brzmi dziwnie, chyba czas na ortopedę
|
|
|
|
#4270 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 20.
Za miesiąc będę już prawie żonką
![]() Wysłane z mojego ST26i za pomocą Tapatalk 2
|
#4271 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() sen boski
|
|
#4272 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Buty do biegania mam super wygodne. Ale to się dzieje od innych butów i czasem wyskakuje, a czasem jest ok
|
|
|
|
|
#4273 |
|
Zakorzenienie
|
Hej.
No Kotek! Wiem jestem monotematyczna... ale mam zapierdziel w pracy ![]() Do tego pogoda fatalna leje, wieje i jest okropnie zimno.... Postaram się zajrzeć pozniej
|
#4274 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zartuje sobie oczywiscie ![]() nie wiem, nie ptrafie niestety nic w tym kierunku doradzic dziewczyny, nudze sie ... ale ciesze sie tez, ze juz to cholerne zastepstwo minelo ![]() moze zabiore sie powoli za sklecanie dobrego cv ![]() ---------- Dopisano o 08:43 ---------- Poprzedni post napisano o 08:43 ---------- Cytat:
|
|
#4275 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
![]() o widzę, że ostatnio zguba się znalazła, dlatego wątek się tak rozhulał ![]() ja już odliczam ostatnie 3 dni- mam nadzieję, że moje dziecko nie zrobi niespodzianki na ostatniej prostej
|
#4276 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z resztą, czasem widuję na ulicy kobiety np w eleganckich spodniach, marynarkach i butach jak do biegania! Niezły stajl
|
|
|
|
|
#4277 |
|
Zakorzenienie
|
Witam, witam Gadułki
![]() Właśnie pomyłam podłogi ale i tak nic mi się nie chce....
|
#4278 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
Od rana w pracy mm młyn... ja nie wiem.. wczoraj w zasadzie był luz... a dzisiaj? Wściekli się czy co?? Kotku super że jesteś! Butter to ja mam na odwrót bo mam bardzo wąską stopę i nigdy nie mogę kupić butów na siebie. Do tego jest dość długa, więc tym samym wszystkie buty albo mnie piją w palce, bo mniejsze = węższe, albo mi skaczą. Buty do biegania też mam idealne
|
#4279 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja kupuje bo to jedyne porzadne buty tutaj (tyle,z e i tak szukam promocji, wiec nie jest drogo ), oprócz clarksa, ale te sa bardzo drogie!Jak jestem w Pl to obowiazkowo zaliczam deichamann i tam własnie kupuje cos Sebie, ostatnio byly to sandalki elefantem, bo sa bardzo dobre.Kilka innych butów pełnych tez mam własnie stamtadPrzymiarki Dodaji to pewnie szukanie TEJ sukienki po salonach ![]() ![]() Cytat:
![]() A my mamy 6 rocznice ![]() Dzien dobry ![]() Normalnie rozpusta dzis Spalismy do 8.30
|
|
#4280 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale prawda jest taka, że kupienie dla mnie butów skórzanych, żeby były wygodne to koszmar. Najczęściej więc noszę szmaciane balerinki
|
|
|
|
|
#4281 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ehhh... humor mi podupadl... Rita od zeszlego tygodnia chodzi do zlobka, w zeszlym tygodniu bylo wszystko super, w tym tygodniu jest jedna wielka d.u.p.a.
|
|
#4282 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Wpadłam się tylko przywitać i dziś mam ambitny plan pisać mój plan rozwoju zawodowego Mąż ma na noc do pracy, więc się Mają zajmie a ja mam czas Tak... gdyby mi się jeszcze choć troszkę chciało.Butter Strong ja też chcę jeszcze dziecko,ale to po moim awansie zawodowym czyli starania najwcześniej za 3 lata... jakoś tak. Kasia, Mała, Natalka to która dziś rodzi? ![]() Ja obstawiam tak: Mała, Natalka, Kasia Może być?
|
|
|
|
#4283 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Planuję przymiarki jakichkolwiek kiecek- bo jeszcze nic nie mierzyłam, więc nawet nie wiem w czym byłoby mi dobrze Może w przyszłym tygodniu pojadę do Rybnika. Zaproszenia nie wybrane- coś tam mi się podoba, ale nic konkretnie. Lista gości pewnie będzie zamknięta w dniu przesłania zaproszeń do druku ![]() W tej kwestii nie mogę się porozumieć z tż ![]() Cytat:
Czad ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wszystkiego dobrego ! Cześć! Nie wiem co jest, ale w nocy potrafię oglądać sufit do 2 w nocy, a rano nie mogę się zwlec. Nie piję popołudniowej kawy- staram się ewentualnie inkę- to też w ramach zdrowszego życia. Biorę się za pisanie, choć nie powiem żeby mi się chciało
|
||||
|
|
|
#4284 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też
Miłego pisania.
|
|
|
|
#4285 |
|
Zakorzenienie
|
Madzia ja najchętniej to się zgłaszam na poród we wrześniu bo lubię ten miesiąc
|
#4286 |
|
Wtajemniczenie
|
Madziu, Dodaja -miłego pisania! I efektywnego
![]() A ja już kuchnię umyłam, pranie wstawione. Teraz kurze i podłogi no i.. spacerek
|
#4287 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część
Cytat:
![]() blonde_hair Wszystkiego naj naj naj!!! Dużo miłości przede wszystkim! Ja mnie dzisiaj naszła ochota na zupę pomidorową. Ale nie chce mi się bawić i chyba walnę taką z kostek rosołowych. Nigdy jeszcze tak zupy nie gotowałam. Ciekawe co z tego będzie. A mąż mi rano podpadł. poprosiłam żeby wyjął "coś" z zamrażarki. Są tam różne mięska, ryby. I oczywiście specjalnie mi chyba na złość napisał w smsie że wyjął dorsza. Do tej pory nie lubiłam zapachu ryb. W sumie - nie lubiłam- to łagodne określenie. Ale teraz to już przesada. Po godzinie się przyznał że wyjął jednak pierś z kurczaka i że żartował. Ale co się nazłościłam to moje. Za to wczoraj dostałam wielookazyjny prezent. Kupił mi bransoletkę pandory na urodziny, jedną zawieszkę- na znak swojej miłości, i drugą wózeczek =) Zaznaczył że jak poznamy płeć to dokupi jeszcze kolejną, oznaczającą chłopca albo dziewczynkę =) Teraz muszę ją ukrywać bo jak ktoś zobaczy ten wózeczek to zaraz będzie-oooooo a co to??? a nikt ma jeszcze nie wiedzieć.
|
|
#4288 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co jej jest?Zle jej tam? ![]() Cytat:
![]() za prezent
|
|
#4289 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No tak, to też wygląda świetnie ![]() Mam też alergię na męski ubiór typu: bluza, dżinsy i buty do garnituru... ![]() No może, co nie znaczy, że wygląda to fajnie
|
|
|
|
|
#4290 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część
Tomalinko jesteś potwierdzeniem reguły.
Kobiety dzieciate są jednak mega zorganizowane!! PODZIWIAM WAS! ![]() Cytat:
Poka bransoletkę A co do zupy pomidorowej, to ja zawsze na skrzydełku gotuję i zawsze dodaję kostkę rosołową. No i zawsze z przecieru Taką lubię najbardziej
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:11.

ale teraz zrobilo sie juz chlodniej, Maja idzie do przedszkola i licze ze wszystko bedzie po staremu

jestem jestem i postaram sie zeby mnie juz nie wcielo 

16.07.2012 - Kamil, nasze serce. 
Nie wiem, czy jutro dam radę iść biegać 

... ale ciesze sie tez, ze juz to cholerne zastepstwo minelo