Rozstanie z facetem XXVIII - Strona 143 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-12-10, 18:59   #4261
ence_pence1234
Raczkowanie

Dot.: Rozstanie z facetem XXVIII

Ups. chyba dołączę do Waszego grona. I to przez siebie! przez własną głupotę...

Powiem Wam, że to ja w tej chwili jestem tą "gorszą" w związku. Zrobiłam coś mega głupiego....

Miałam kiedś dobrego kolegę, poznałam go w akadmeiku, spędzał u nas swojego Erasmusa. Czasem widzieliśmy się na imprezach, kiedyś przyjechał do Polski to odwiedził mnie na grillu, wiecie jak to znajomi. Gdy byłam u niego w kraju nocowałam u niego w domu rodzinnym, częstował obiadami itp.

To wszystko było 3 lata temu. Z obecnym [?] TŻ jestem 1,5 roku. Ale on ubzudrał sobie, że miałam z tym kolesiem romans. Bo PO CO przyjeżdża do Polski i się ze mną widzi? Bo jest zakochany, bla bla...

W czerwcu przyleciał do PL, nie zna języka, poprosił o zarezerwowanie noclegu dla niego i znajomych w jednym z naszych akademików. Zarezerwowałam.

Siedzę sobie u TŻ w pkoju, nagle wchodzi moja współlokatorka i mówi, że ten kolega przyszedł... TŻ oczy wielkie, ja też. Poszłam, się przywitałam, chwilę pogadałam, podziękowali za załatwienie noclegu. WIEDZIAŁAM, że TŻ będzie wściekły, bo kazał mi zerwać kontakt z tamtym chłopakiem (i tak składaliśmy sobie życzenia na święta/urodziny, czasem pisaliśmy, załatwiłam mu ten nocleg itp.) i okłamałam go - powiedziałam, że nic nie wiedziałam o jego przyjeździe.

Minęło kilka miesięcy. Wczoraj TŻ przeszukiwał moją pocztę e-mailową [tak, chamskie, że to zrobił, ale zrobił....] i znalazł wiadomości od niego, o tym noclegu itp.

Wściekł się baaaardzo mocno. Płakałam, przepraszałam go, prosiłam o spotkanie. Tłumaczyłam, że to nie tak jak myśli, po prostu załatwiłam mu nocleg, nie powiedziałam bo wiedziałam, że będzie zły...

Jutro mamy sie spotkać...

Ale chyba ze mną zerwie.

Ale jestem głupia...!

Zostanę sama. Na święta. Na sylwestra. Na bal. Na wesele....
ence_pence1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-10, 19:08   #4262
eN90
Raczkowanie

Definitywnie urwałam kontakt z eksem, takie gadanie od czasu do czasu cholernie mnie bolało, robiłam sobie nadzieję, wkręcałam sobie wiele, a przecież nie tak to powinno wyglądać.

Najgorsze, że ja ciągle o tym naszym związku myślę.... analizuję, wspominam, rozpamiętuję, popełniłam dużo błędów, czepiałam sie o głupoty, których teraz żałuję. Poniekąd, to moje czepianie, wychodziło przez jego olewanie. Po prostu jakoś oboje się nie dograliśmy...

Tak sie boję, że nikt nie pokocha mnie...
Niby mam teraz inne, ważniejsze sprawy na głowie, ot moje zdrowie, które jest pod dużym znakiem zapytania, ale myśl, że mogę już nigdy nie zaznać miłości...
eN90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-10, 19:13   #4263
ence_pence1234
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez eN90 Pokaż wiadomość

Niby mam teraz inne, ważniejsze sprawy na głowie, ot moje zdrowie, które jest pod dużym znakiem zapytania, ale myśl, że mogę już nigdy nie zaznać miłości...

ja tak samo myślę :/ mam 23 lata, za rok kończę studia, i boję się, że nie spotkam nigdzie kogoś konkretnego. Wszyscy się teraz zaręczają, zaraz śluby będą brać, dzieci rodzić... ciężko kogoś poznać
Stary 2013-12-10, 19:45   #4264
_Angelina_
Wtajemniczenie

dziewczyny a ja sie zarypie na amen na tej siłowni,
tylko wtedy nie mysle o rozstaniu ;( dlatego tak dużo ćwiczę.
nie wiem czym sobie zająć łepetynę ehhh
Stary 2013-12-10, 19:47   #4265
ence_pence1234
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez _Angelina_ Pokaż wiadomość
dziewczyny a ja sie zarypie na amen na tej siłowni,
tylko wtedy nie mysle o rozstaniu ;( dlatego tak dużo ćwiczę.
nie wiem czym sobie zająć łepetynę ehhh
pomyśl o efektach...! piękne ciało itp
Stary 2013-12-10, 19:54   #4266
mychamycha
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ence_pence1234 Pokaż wiadomość
ja tak samo myślę :/ mam 23 lata, za rok kończę studia, i boję się, że nie spotkam nigdzie kogoś konkretnego. Wszyscy się teraz zaręczają, zaraz śluby będą brać, dzieci rodzić... ciężko kogoś poznać
Ja też mam 23 lata, a część moich rówieśników już dzieciata i mężata/żonata. Nie to, żebym tego właśnie teraz chciała, ale ja nawet nie mam nikogo na widoku.
mychamycha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-10, 20:20   #4267
nadi83
Rozeznanie

mój były dzis poleciał na kolejną randkę z kolejną laską z portalu 9nawet nie pytajcie skad wiem...), a ja durna siedzę i ryczeć mi się chce.
nadi83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-10, 20:45   #4268
klaraa43
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez nadi83 Pokaż wiadomość
mój były dzis poleciał na kolejną randkę z kolejną laską z portalu 9nawet nie pytajcie skad wiem...), a ja durna siedzę i ryczeć mi się chce.
Szkoda łez! Ja załamałam się psychicznie kiedy się dowiedziałam, że mój ex przespał się z moją najlepszą kumpelą a dzisiaj na dokładkę dostałam smsa w którym pisze, że jestem "oszustką i kłamcą i ma satysfakcje. Nie jestem warta jego miłości Zero reakcji - wiadomość usunięta. Wróciłam do domu, udając, że wszystko jest okej.. i wybuchłam płaczem.. Nie wiem co się ze mną już dzieje. . Dziewczyny jak się ogarnąć! Ja nie umiem zrozumieć : JAK MOŻE TAKI ZA PRZEPROSZENIEM GNÓJ CHODZIĆ PO MOJEJ GŁOWIE, NIE MOGĘ PRZESTAĆ MYŚLEĆ JAK MNIE CHCIAŁ WYKORZYSTAĆ, CODZIENNIE MYŚLĘ O TYM JAK MNIE BIŁ.. I NIE UMIEM SOBIE WYTŁUMACZYĆ ŻE TO ON NIE JEST MNIE WART ANI MOJEJ UWAGI.. :conf used:
klaraa43 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-10, 20:53   #4269
_Angelina_
Wtajemniczenie

Cytat:
desperat, na portalu lasek szuka ( skąd wiesz??)
Cytat:
Napisane przez klaraa43 Pokaż wiadomość
Szkoda łez! Ja załamałam się psychicznie kiedy się dowiedziałam, że mój ex przespał się z moją najlepszą kumpelą a dzisiaj na dokładkę dostałam smsa w którym pisze, że jestem "oszustką i kłamcą i ma satysfakcje. Nie jestem warta jego miłości Zero reakcji - wiadomość usunięta. Wróciłam do domu, udając, że wszystko jest okej.. i wybuchłam płaczem.. Nie wiem co się ze mną już dzieje. . Dziewczyny jak się ogarnąć! Ja nie umiem zrozumieć : JAK MOŻE TAKI ZA PRZEPROSZENIEM GNÓJ CHODZIĆ PO MOJEJ GŁOWIE, NIE MOGĘ PRZESTAĆ MYŚLEĆ JAK MNIE CHCIAŁ WYKORZYSTAĆ, CODZIENNIE MYŚLĘ O TYM JAK MNIE BIŁ.. I NIE UMIEM SOBIE WYTŁUMACZYĆ ŻE TO ON NIE JEST MNIE WART ANI MOJEJ UWAGI.. :conf used:
wspaniała przyjaciółeczka
Stary 2013-12-10, 21:02   #4270
ania033
Raczkowanie

.

Edytowane przez ania033
Czas edycji: 2013-12-13 o 16:43
ania033 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-10, 21:11   #4271
_Angelina_
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ania033 Pokaż wiadomość
Dziewczyny!

U mnie dziś dobry dzień (oby kolejne tygodnie tak samo), codziennie gdy tylko pomyśle o eks, myślę od razu o tym jak mnie zostawił z dnia na dzień i teraz męczy kontaktem i jaki przez to jest brak szacunku do mnie i moich uczyć. Czekam na ten wspaniały dzień kiedy już myśli o nim nie będą zaprzątały mi głowy.
trzymam kciuki kochana. Najlepiej to czymś się zająć , jakaś nowa pasja
Stary 2013-12-10, 21:17   #4272
nadi83
Rozeznanie

Cytat:
No właśnie, ja nie rozumiem, jak to jest - niby wiemy, ze to gnoje,ze nie sa nas warci a mimo to nie możemy przestać o nich myśleć. Nie wiem, czy ja jestem nienormalna?? Pn am mnie gdzies, odkochał sie tak od razu, lata na randeczki, a ja poznałam nawet fajnego faceta i ....zero chemii, nic, tylko myślę o tym palancie eksie. Teraz juz wolę siedzieć w domu niz łazić na spotkania, ale tak to na bank nikogo nie poznam.Każdy mówie, ze zapomnę, ale kiedy? To mam zwodzić tego drugiego 9do tego czasu wynajdę mu już milion wad, bo podświadomie sie go czepiam i porównuję do eksa). Co mam robić?
Cytat:
świat jest mały, on mysli, że w sieci jest anonimowy. Sam sie pochwlaił mojej znajomej.
W sumie mnie też to chyba czeka, bo gdzie ja kogoś poznam? Wiem, teoretycznie wszędzie, ale w praktyce??? Mi sam wczesniej napisął, ze mu sie nie układa, a teraz proszę, co dwa dni randka z inną. A ja głupia żałuję, ze to nie ja.
Cytat:
Napisane przez ania033 Pokaż wiadomość
Dziewczyny!

U mnie dziś dobry dzień (oby kolejne tygodnie tak samo), codziennie gdy tylko pomyśle o eks, myślę od razu o tym jak mnie zostawił z dnia na dzień i teraz męczy kontaktem i jaki przez to jest brak szacunku do mnie i moich uczyć. Czekam na ten wspaniały dzień kiedy już myśli o nim nie będą zaprzątały mi głowy.
U mnei 21.12 miną dwa miesiące, wydawało mi się, ze jest ok, ale teraz załamanie totalne. Pewnie przez to, ze jego rodzina prosiła mnie, żebym go nie skreślała (choc to on mnie przecież "skreślił" ) no i przez to, ze on do mnie sie odezwał. Tęsknię za nim, za chwilami razem. U nas nie było złych chwil, więc nawet nie mam czym odwrócić uwagi. Chciałabym mieć jeszcze jedną szansę (mimo, iż mnie tak potraktował), ale najgorsze ze to nie ja mam opory, tylko on mnie nie chce.
Stary 2013-12-10, 21:24   #4273
JulianeLove
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez eN90 Pokaż wiadomość
Definitywnie urwałam kontakt z eksem, takie gadanie od czasu do czasu cholernie mnie bolało, robiłam sobie nadzieję, wkręcałam sobie wiele, a przecież nie tak to powinno wyglądać.

Najgorsze, że ja ciągle o tym naszym związku myślę.... analizuję, wspominam, rozpamiętuję, popełniłam dużo błędów, czepiałam sie o głupoty, których teraz żałuję. Poniekąd, to moje czepianie, wychodziło przez jego olewanie. Po prostu jakoś oboje się nie dograliśmy...

1. Jestem z Ciebie dumna! Obyś tylko wytrwała
2. Nawet nie wiesz kiedy los na swojej drodze pozna Ciebie z Twoją przyszłą miłością Nie bój się, ktoś pokocha, NA PEWNO
Stary 2013-12-10, 21:26   #4274
eN90
Raczkowanie

Cytat:
To witam w klubie, też mam 23 lata, tyle tylko, że ja w tym roku kończę studia. I właśnie to jest tragiczny moment, ogarnij swoje życie, znowu zdecyduj w jakim mieście chcesz mieszkać, do rodzinnego domu masz 300km, znowu sama, wszystko sama...
eN90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-10, 21:41   #4275
nadi83
Rozeznanie

cieszcie się Dziewczyny, ja ma 30tkę więc moja sytuacja jest mocno nieciekawa szansa na ułożenie życia zero
Stary 2013-12-10, 21:46   #4276
nnatalkaa89
Zadomowienie

Cytat:
U mnei 21.12 miną dwa miesiące, wydawało mi się, ze jest ok, ale teraz załamanie totalne. Pewnie przez to, ze jego rodzina prosiła mnie, żebym go nie skreślała (choc to on mnie przecież "skreślił" ) no i przez to, ze on do mnie sie odezwał. Tęsknię za nim, za chwilami razem. U nas nie było złych chwil, więc nawet nie mam czym odwrócić uwagi. Chciałabym mieć jeszcze jedną szansę (mimo, iż mnie tak potraktował), ale najgorsze ze to nie ja mam opory, tylko on mnie nie chce.
u mnie 22,12 miną 2 m-ce. Jego mamie było przykro że tak to się skończyło, była zła na niego, mówiła że nie dorósł. U nas też nie było złych chwil, ale to on zadecydował, że nie będę z nim szczęśliwa, że chce być sam.
Nie płaczę już aż tak... tęsknić tęsknię!
dziś mi się przypomniało jak mnie przytulił ostatni raz ( nawet nie wiem czemu mi to do głowy przyszło.

Pendulum - 30.11.2013r.-14.02.2015r.
Górny łuk - 25.10.2014r.
Dolny łuk - 17.01.2015r.
Zdjęty aparat - 09.06.2018r.
nnatalkaa89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-10, 21:50   #4277
Malla
Nie depcze krokusów

ence_pence1234 - oby Cię rzucił, serio, pozbędziesz się zazdrośnika. Zmień hasło do poczty i kolejnemu facetowi nie kłam, bo kłamstwo ma krótkie nogi
Cytat:
Napisane przez sincerel Pokaż wiadomość
Miał przyjechac wczoraj- musiał jechac do weterynarza, miał przyjechac dzisiaj- rozłożyło go i lezy w łóżku. Nie wiem co o tym myśleć ale moja przyjaciółka mówi że są 3 opcje
1. Chce zebym zatesknila i daje mi nauczke zebym wiecej sie tak nie zachowywała, przyjedzie po te rzeczy za kilka dni i wrocimy do siebie
2. Pozał kogos i teraz glupio tej osobie powiedzieć "wiesz musze jechac do swojej byłej którą zostawiłem przedwczoraj i wziąc kilka rzeczy, niedługo wracam"
lub
3. Jest skonczoną świnią i przeklada te spotkanie zeby bardziej mnie zranić i zebym głupio tkwiła w niepewnosci co dalej z nami.
Jak myslicie?
4. Przeziębił się razem z psem na spacerze
Cytat:
cieszcie się Dziewczyny, ja ma 30tkę więc moja sytuacja jest mocno nieciekawa szansa na ułożenie życia zero
Ej, nie mów tak
Stary 2013-12-10, 21:58   #4278
klaraa43
Raczkowanie

Cytat:

wspaniała przyjaciółeczka
największe świństwo.. Myślałam potem ile razy jej pomagałam a tu.. ah..

---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ----------

[QUOTE=nadi83;44104681]No właśnie, ja nie rozumiem, jak to jest - niby wiemy, ze to gnoje,ze nie sa nas warci a mimo to nie możemy przestać o nich myśleć. Nie wiem, czy ja jestem nienormalna?? Pn am mnie gdzies, odkochał sie tak od razu, lata na randeczki, a ja poznałam nawet fajnego faceta i ....zero chemii, nic, tylko myślę o tym palancie eksie. Teraz juz wolę siedzieć w domu niz łazić na spotkania, ale tak to na bank nikogo nie poznam.Każdy mówie, ze zapomnę, ale kiedy? To mam zwodzić tego drugiego 9do tego czasu wynajdę mu już milion wad, bo podświadomie sie go czepiam i porównuję do eksa). Co mam robić?

Szczerze? Chyba napiszę do Ciebie prywatną wiadomość! Mamy taką samą sytuację może będzie raźniej? Ja chodzę na randki.. ale żadnej chemii nie czuję. Jeden chłopak nawet jest w szoku, prosi mnie o to, abym przestała się zamartwiać myśleć.. a mi bardziej odpieprza. Bukiet róż mi już nawet nie pomógł... Nie wiem co ja mam robić, głupa zaczęłam tęsknić za exem.. A on mnie dzisiaj opieprzył.. czuje się nikim!!
klaraa43 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-10, 22:42   #4279
Naomi21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaguya Pokaż wiadomość
w sobote z faaaajnym kolegą idę do kina na całą noc filmów anime
Zdaj później relację

Cytat:
Ooo moze i ja bym wybrala sie z kims do kina.... ale z kim???
Nie wiem, z mamą, siostrą, przyjaciółką, kolegą, koleżanką, sama? Ja w czwartek idę z bratem. Przecież brak faceta nie oznacza, że ma się siedzieć w domu.

Cytat:
Napisane przez mychamycha Pokaż wiadomość
Tak w ogóle to wydaje mi się, że nieświadomie postawiłam sobie za cel znalezienie sobie kogoś i to szybko, żeby udowodnić sobie i eksowi, że też mogę mieć szybko kogoś nowego, tak jak on szybko sobie znalazł nową. A to przecież nie tędy droga...
Oj nie, to takie żałosne Właśnie dziś rozmawiałam z mamą, że osoby, które po rozstaniu raz dwa wchodzą w nowy związek są dla mnie z lekka śmieszne. Tak jakby 5 minut nie umiały być same ze sobą, zaraz muszą udowadniać coś sobie, eksowi i otoczeniu Zero pewności siebie. Myślę, że to dobrze pobyć samemu przez kilka miesięcy po rozstaniu.

Cytat:
Przybij piątkę, ja mam 29. Ale jako że jestem piękna, inteligentna, fajna i zgrabna, to jestem pewna, że życie sobie ułożę Tyle że obawiam się, że będę zaliczała kilkuletnie związki i znowu się rozstawała, a tego nie chcę Swoją drogą dziewczyny mogą nas tu nie dołować Wybaczcie, ale dla mnie 23 lata to tak mało, że nawet nie ma co się martwić. W tym wieku nawet nie myślałam o żadnym poważnym związku, jeszcze tyle lat młodości przed Wami, cieszcie się To tak jakbym ja skarżyła się do samotnych 40-latek, że już nie ma dla mnie nadziei, ciekawe jak one by się poczuły

Dzisiaj wybierałam zdjęcia do wywołania, oglądałam mnóstwo zdjęć z eksem i nic! Zero, po prostu zero uczuć, zero smutku i łez

Edytowane przez Naomi21
Czas edycji: 2013-12-10 o 22:54
Naomi21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-10, 22:59   #4280
pewnaKa
Zadomowienie

tak, to jest śmieszne,gdy człowiek zaraz wchodzi w nowy związek...
większość z tych związków jest po prostu "zapychaczem" byle tylko mieć kogoś
Ja uważam,że ta przerwa w związkach wyszła mi na dobre irytuje mnie czasem brak faceta,ale jestem bardziej aktywna, jestem bardziej sobą, nawet taka prosta sprawa- ubieram się tak ja ja chcę w 100%, wczesniej też oczywiście to robiłam,ale jednak każda z nas myśli "a ubiorę się w to bo X to lubi".

Trzeba docenić ten czas dziewczyny (tak,tak, baaaaaanaaał!) na miłość przyjdzie czas! I to bez względu na to ile macie lat, nie przesadzajdzieee!

---------- Dopisano o 22:59 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ----------

Cytat:
Napisane przez Naomi21 Pokaż wiadomość

Dzisiaj wybierałam zdjęcia do wywołania, oglądałam mnóstwo zdjęć z eksem i nic! Zero, po prostu zero uczuć, zero smutku i łez
to świetnie!
Ja tez już chyba mam to za sobą, jak myślę,to raczej tak na zasadzie faktow- to było,to się zdarzyło. Poza tym poznałam plany mojego ex na przyszłość nie będę się o nich rozpisywać,ale chyba skaczę na baaaaaardzo głęboką wodę, wraz ze swoją girlfriend ( ) oczywiście.

"Have you heard the news that you're dead?
No one ever had much nice to say"
pewnaKa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-10, 23:00   #4281
Naomi21
Zakorzenienie

Ja się bardzo cieszę z powodu tej przerwy Naprawdę odżyłam po związku, który mnie nieźle stłamsił. Kilka miesięcy potrzebowałam, żeby stać się znowu taka, jaka byłam gdy poznałam eks TŻ: wesoła, ambitna, pewna siebie

Ale teraz już powoli się rozglądam za miłością, myślę, że jestem gotowa

pewnaKa - pisz, bo jestem ciekawa
Stary 2013-12-11, 07:57   #4282
nadi83
Rozeznanie

Cytat:
Oj nie, to takie żałosne Właśnie dziś rozmawiałam z mamą, że osoby, które po rozstaniu raz dwa wchodzą w nowy związek są dla mnie z lekka śmieszne. Tak jakby 5 minut nie umiały być same ze sobą, zaraz muszą udowadniać coś sobie, eksowi i otoczeniu Zero pewności siebie. Myślę, że to dobrze pobyć samemu przez kilka miesięcy po rozstaniu.

Przybij piątkę, ja mam 29. Ale jako że jestem piękna, inteligentna, fajna i zgrabna, to jestem pewna, że życie sobie ułożę Tyle że obawiam się, że będę zaliczała kilkuletnie związki i znowu się rozstawała, a tego nie chcę Swoją drogą dziewczyny mogą nas tu nie dołować Wybaczcie, ale dla mnie 23 lata to tak mało, że nawet nie ma co się martwić. W tym wieku nawet nie myślałam o żadnym poważnym związku, jeszcze tyle lat młodości przed Wami, cieszcie się To tak jakbym ja skarżyła się do samotnych 40-latek, że już nie ma dla mnie nadziei, ciekawe jak one by się poczuły
mój były właśnie tak robi. Z jedną dziewczyna spotkał sie następnego (!) dnia po zerwaniu ze mną, spotykali sie parę razy i nic z tego. Od tamtej pory coraz to nowej szuka na portalu. Wiem, ze może nie jestem lepsza, bo też kilka razy spotkałam sie z jednym chłopakiem, raz z drugim i nic z tego, bo ja chemii nie czuję. Jednak ja nie ukrywałam przed nimi, ze jestem świeżo po rozstaniu, to oni namawiali na spotkania, a mój były wciska laskom kit że od roku jest sam.
U mnie wszyscy żonaci, mężaci, dzieciaci, tylko ja sama jak palec. Chciałabym ułożyc zycie, ale niestety jakos mi sie wszystko rypie. Mam ciezkie doświadczenia za sobą przed eksem i myslałam, ze on to wreszcie Ten.
Cytat:
Napisane przez pewnaKa Pokaż wiadomość
tak, to jest śmieszne,gdy człowiek zaraz wchodzi w nowy związek...
większość z tych związków jest po prostu "zapychaczem" byle tylko mieć kogoś
Ja uważam,że ta przerwa w związkach wyszła mi na dobre irytuje mnie czasem brak faceta,ale jestem bardziej aktywna, jestem bardziej sobą, nawet taka prosta sprawa- ubieram się tak ja ja chcę w 100%, wczesniej też oczywiście to robiłam,ale jednak każda z nas myśli "a ubiorę się w to bo X to lubi".

Trzeba docenić ten czas dziewczyny (tak,tak, baaaaaanaaał!) na miłość przyjdzie czas! I to bez względu na to ile macie lat, nie przesadzajdzieee!

to świetnie!
Ja tez już chyba mam to za sobą, jak myślę,to raczej tak na zasadzie faktow- to było,to się zdarzyło. Poza tym poznałam plany mojego ex na przyszłość nie będę się o nich rozpisywać,ale chyba skaczę na baaaaaardzo głęboką wodę, wraz ze swoją girlfriend ( ) oczywiście.
mój były postawił chyba sobie za punkt honoru spłodzenie potomka. Juz u ans ciagle o tym gadał, a teraz kilku bliskich mu chłopaków w jego rodzinie spodziewa sie potomstwa i mój eks ma ciśnienie. Normalnie jest gorszy nż stereotypowa stara panna. Ma parcie na dziecko, ślub i stały związek (niestety właśnie w tej kolejności).
Przyznaję, ze też mnie to boli, ze tak łatwo zapomniał o mnie. Ma mnie gdzieś i tak łatwo przychodzi mu uganianie się za innymi, gdy ja ciągle za nim tęsknię. Wkurzam sie sama na siebie za to, ze mnie to boli, ze w ogóle obchodzi. Wolałabym tez bestrosko spotkac się z kimś, poczuć chemię, zwiazać sie a tymczasem nic z tego. Boje się, ze eks ułoży sobie niedługo życie, a ja zostanę już sama wiecznie rozpamiętując i tęskniąc.

Cytat:
Ja się bardzo cieszę z powodu tej przerwy Naprawdę odżyłam po związku, który mnie nieźle stłamsił. Kilka miesięcy potrzebowałam, żeby stać się znowu taka, jaka byłam gdy poznałam eks TŻ: wesoła, ambitna, pewna siebie

Ale teraz już powoli się rozglądam za miłością, myślę, że jestem gotowa
Ja sie boję, ze taki dzień u mnie nie nadejdzie. 21.12 minął 2 miesiące od rozstania, myślałam, że już jest dobrze, ale chyba sama siebie oszukiwałam. Wystarczyło, ze się odezwał, wystarczyło kilka słów jego rodziny i wszystko wróciło nawet silniej. Wszyscy mówią, ze powinnam zapomnieć, dziwi ich to i męczy. Co więcej męczy i mnie, ale nie umiem wyrzucić go z głowy i co gorsza z serca.
Nie wiem, co robić. Dziś mam spotkać się z tym nowym chłopakiem. Spotykać sie z nim dalej? Poczekać licząc że może chemia się pojawi i przynajmniej mieć szansę na jakieś ułożenie życia czy zerwać skoro nic nie czuję?
W ogóle chyba wczoraj upadłam na głowę i zrobiłam totalna kretynkę z siebie, bo napisałam do eksa wiadomość, której dzis sie wstydzę sama przed sobą

---------- Dopisano o 07:57 ---------- Poprzedni post napisano o 07:41 ----------

Cytat:

Szczerze? Chyba napiszę do Ciebie prywatną wiadomość! Mamy taką samą sytuację może będzie raźniej? Ja chodzę na randki.. ale żadnej chemii nie czuję. Jeden chłopak nawet jest w szoku, prosi mnie o to, abym przestała się zamartwiać myśleć.. a mi bardziej odpieprza. Bukiet róż mi już nawet nie pomógł... Nie wiem co ja mam robić, głupa zaczęłam tęsknić za exem.. A on mnie dzisiaj opieprzył.. czuje się nikim!!
Napisz, napisz. Ja już dzis mam takiego doła, że nie wiem, co ze soba zrobić Nie wiem, czy mi bardziej wstyd czy smutno
Stary 2013-12-11, 10:33   #4283
Princesska22
Zadomowienie

Cytat:
Nie przesadzaj! 30 lat to wcale nie dużo.
Ja mam 25 lat i faceci po 30ce co chwile do mnie podbijają, także to nei jest tak ze wiekszosc facetow po 30ce ma juz ulożone zycie i trudno znalezc kogos wolnego...nie w tych czasach...

Jak nie chcesz byc sama, to szukaj...nie czekaj aż sam do Ciebie przyjdzie. Poznawaj facetów

Ja od 5 lat caly czas wdaje sie tylko w krótkie relacje, przyciągam jakieś odpady kosmiczne, ale cąły czas poznaje, szukam, bo wiem, ze sam nikt do moich drzwi nie zapuka
Princesska22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-11, 10:38   #4284
nadi83
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Princesska22 Pokaż wiadomość
Ja mam 25 lat i faceci po 30ce co chwile do mnie podbijają, także to nei jest tak ze wiekszosc facetow po 30ce ma juz ulożone zycie i trudno znalezc kogos wolnego...nie w tych czasach...

Jak nie chcesz byc sama, to szukaj...nie czekaj aż sam do Ciebie przyjdzie. Poznawaj facetów

Ja od 5 lat caly czas wdaje sie tylko w krótkie relacje, przyciągam jakieś odpady kosmiczne, ale cąły czas poznaje, szukam, bo wiem, ze sam nikt do moich drzwi nie zapuka
Niby szukam, ale... moje grono znajomych to te same osoby, wiec tam juz nikogo nie poznam. Chodzę na różne szkolenia, spotkania forumowe, ale mam pecha i albo fajni są zajęci albo całkowicie do niczego lub nie są mną zainteresowani. W sumie zostaje mi internet. Owszem pisze do mnie sporo osób, ale niestety albo sa to napaleni sfrustrowańcy albo dziwacy. Nie wiem, może nie przyciągam tych właściwych. Poznałam jednego, który wydał sie ok, ale po1 nie ma żadnej chemii, a po2 on ma jakieś dziwne zasady, których nie jestem w stanie pojąć.
Wiesz, może jesteś pewną siebie, atrakcyjną babką. Ja wyglądam na sporo młodszą, pewnie nie jestem super atrakcyjna i moze dlatego taka porażka.

A Ty gdzie szukasz?
Stary 2013-12-11, 10:39   #4285
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Ja mam 25 lat i faceci po 30ce co chwile do mnie podbijają, także to nei jest tak ze wiekszosc facetow po 30ce ma juz ulożone zycie i trudno znalezc kogos wolnego...
Ci, których poznaję, to niedojdy, pijusy, zazdrośnicy, nieinteresujący, niedbali ojcowie, czyli tak jak to nazwałaś - odpady kosmiczne. Z każdym po 30. jest coś nie tak. Ze mną też zresztą (nie chcę dzieci, nie imprezuję, nie grzeszę urodą, nie lubię gotować, śpię z kotem, beznadziejna ze mnie partia).
Stary 2013-12-11, 11:12   #4286
nadi83
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
Ci, których poznaję, to niedojdy, pijusy, zazdrośnicy, nieinteresujący, niedbali ojcowie, czyli tak jak to nazwałaś - odpady kosmiczne. Z każdym po 30. jest coś nie tak. Ze mną też zresztą (nie chcę dzieci, nie imprezuję, nie grzeszę urodą, nie lubię gotować, śpię z kotem, beznadziejna ze mnie partia).
Ja też nie piję, nie latam po barach, nie chciałam dziecka po miesiącu (były nalegał, jednocześnie twierdząc że zaręczyny to zbyt poważna sprawa), a większość panów, którzy do mnie startuja myślą tylko o jednym, często są to też panowie grubo po 40 (podejrzewam że żonaci). Ja jestem sama, bo niestety los pewne rzeczy ułożył nie po mojej myśli, wiem też że ludziom sie różnie układa, ale jak ktoś do 30 nigdy z nikim nie był to daje do myślenia. W sumie mój były teraz łowi laski w sieci a jakby nie patrzeć ma niefajną przeszłość (m.in. narzeczoną zostawił 3 dni przed ślubem, a nasz zwiazek w ogóle usunął z pamieci bo laskom wmawia że od roku jest sam).
Stary 2013-12-11, 11:43   #4287
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
nie chciałam dziecka po miesiącu (były nalegał, jednocześnie twierdząc że zaręczyny to zbyt poważna sprawa)
Dobre Zauważyłam, że w panach w tym wieku budzi się instynkt płodzenia... z kimkolwiek.
Cytat:
a większość panów, którzy do mnie startuja myślą tylko o jednym, często są to też panowie grubo po 40 (podejrzewam że żonaci)
Mam podobnie, więc skasowałam konto na portalu randkowym, bo takie jak ja szufladkowane są jako zdesperowane, niedoruchane stare panny
"Rozmawiać będziemy na emeryturze, przejdźmy do rzeczy, bejbe"
Cytat:
W sumie mój były teraz łowi laski w sieci a jakby nie patrzeć ma niefajną przeszłość (m.in. narzeczoną zostawił 3 dni przed ślubem, a nasz zwiazek w ogóle usunął z pamieci bo laskom wmawia że od roku jest sam).
Czy on się spowiada z przeszłości?
Skąd w ogóle wiesz, co im pisze?
Stary 2013-12-11, 13:45   #4288
nadi83
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
Czy on się spowiada z przeszłości?
Skąd w ogóle wiesz, co im pisze?
Co do zerwanych zaręczyn, to słyszałam wcześniej o tym, bo znam jego rodzinę itd. on sam mi powiedział, ze było to na 3 tygodnie przed ślubem i że ona go zdradziła z byłym. Po naszym rozstaniu dowiedziałam się od jego rodziny że to było w czwartek przed sobotnim ślubem a oni do tej pory nie wiedzą dlaczego. No to 3 dni a 3 tyg trochę robi różnicę, prawda?
Co do naszego rozstania, to wiem co pisze, bo akurat pisał też do moje koleżanki 9nie wiedząc że ja znam, po prostu chyba startuje do każdej w pasujacym wieku). Ona jak napisał, to skojarzyła że to mój eks i w rozmowie spytała go m.in. czy jest sam i jak długo a on że od roku. Chyba mu sie wydało, ze to odpowiednio by nie zrazić laski. Albo ja nic dla niego nie znaczyłam. Ja przynajmiej od razu mówię, ze jestem krótko po rozstaniu. Jak to ma kogoś zrazić to trudno.
Rodzina mojego eksa mówi, ze on jest tak zdesperowany,że potrafi teraz umówić sie z dwiema pannami w jeden dzień, "byle szybciej".
Stary 2013-12-11, 14:17   #4289
Princesska22
Zadomowienie

Cytat:
Niby szukam, ale... moje grono znajomych to te same osoby, wiec tam juz nikogo nie poznam. Chodzę na różne szkolenia, spotkania forumowe, ale mam pecha i albo fajni są zajęci albo całkowicie do niczego lub nie są mną zainteresowani. W sumie zostaje mi internet. Owszem pisze do mnie sporo osób, ale niestety albo sa to napaleni sfrustrowańcy albo dziwacy. Nie wiem, może nie przyciągam tych właściwych. Poznałam jednego, który wydał sie ok, ale po1 nie ma żadnej chemii, a po2 on ma jakieś dziwne zasady, których nie jestem w stanie pojąć.
Wiesz, może jesteś pewną siebie, atrakcyjną babką. Ja wyglądam na sporo młodszą, pewnie nie jestem super atrakcyjna i moze dlatego taka porażka.

A Ty gdzie szukasz?
Hm...Jestem pewna siebie, wiem, że jestem atrakcyjna, choć z pewnoscią nie kazdemu facetowi się podobam,każdy ma swoj gust. W moim zyciu wychodzi tak, że jak nei wyjdzie z jednym, zaraz jest inny, nie mam z tym problemu. Ale tak jak napisalam - przyciagam odpady kosmiczne dlatego ze są to faceci, ktorzy albo mysla tylko o seksie, wiązac sie nie chcą, albo po prostu nie widzą we mnie kobiety z którą chcą wejść w związek, nie wiedzą czego chcą, mają dużo problemów osobistych.

Jedno zapamiętaj. Facet ma zwariować na Twoim punkcie! Nie trać czasu na facetow, ktorzy nie wiedzą czego chcą w życiu, których musisz się "dopominać" o spotkania czy inne sprawy. I nie warto płakać przez żadnego faceta. Choć wiem, że trudno wykonać to wszystko...Wszystko trzeba przerobic by dojść do pewnych wniosków.

Dawniej poznawałam facetów w realu, teraz tylko internet, bo tak jest łatwiej i szybciej.

Jak wyglądasz na mniej niż 30 lat to czym sie martwisz ? Pewno dobrze wyglądasz

Trzeba próbować, ja sama być nie chce i nie lubię być sama, poza tym lata lecą. Siedząc w domu, bede sama jeszcze do 40ki. A wtedy to chyba dopiero jest trudno kogoś znalezc.

Szukasz przez internet tak ? A jakie to portale? Może złe portale ?
Princesska22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-11, 14:29   #4290
nadi83
Rozeznanie

Cytat:

Jedno zapamiętaj. Facet ma zwariować na Twoim punkcie! Nie trać czasu na facetow, ktorzy nie wiedzą czego chcą w życiu, których musisz się "dopominać" o spotkania czy inne sprawy. I nie warto płakać przez żadnego faceta. Choć wiem, że trudno wykonać to wszystko...Wszystko trzeba przerobic by dojść do pewnych wniosków.

Dawniej poznawałam facetów w realu, teraz tylko internet, bo tak jest łatwiej i szybciej.

Jak wyglądasz na mniej niż 30 lat to czym sie martwisz ? Pewno dobrze wyglądasz

Trzeba próbować, ja sama być nie chce i nie lubię być sama, poza tym lata lecą. Siedząc w domu, bede sama jeszcze do 40ki. A wtedy to chyba dopiero jest trudno kogoś znalezc.

Szukasz przez internet tak ? A jakie to portale? Może złe portale ?
żeby nie zaśmiecać wątku napisze Ci PW
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości