|
|
#4261 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem XXVIII
Ups. chyba dołączę do Waszego grona. I to przez siebie! przez własną głupotę...
Powiem Wam, że to ja w tej chwili jestem tą "gorszą" w związku. Zrobiłam coś mega głupiego.... Miałam kiedś dobrego kolegę, poznałam go w akadmeiku, spędzał u nas swojego Erasmusa. Czasem widzieliśmy się na imprezach, kiedyś przyjechał do Polski to odwiedził mnie na grillu, wiecie jak to znajomi. Gdy byłam u niego w kraju nocowałam u niego w domu rodzinnym, częstował obiadami itp. To wszystko było 3 lata temu. Z obecnym [?] TŻ jestem 1,5 roku. Ale on ubzudrał sobie, że miałam z tym kolesiem romans. Bo PO CO przyjeżdża do Polski i się ze mną widzi? Bo jest zakochany, bla bla... W czerwcu przyleciał do PL, nie zna języka, poprosił o zarezerwowanie noclegu dla niego i znajomych w jednym z naszych akademików. Zarezerwowałam. Siedzę sobie u TŻ w pkoju, nagle wchodzi moja współlokatorka i mówi, że ten kolega przyszedł... TŻ oczy wielkie, ja też. Poszłam, się przywitałam, chwilę pogadałam, podziękowali za załatwienie noclegu. WIEDZIAŁAM, że TŻ będzie wściekły, bo kazał mi zerwać kontakt z tamtym chłopakiem (i tak składaliśmy sobie życzenia na święta/urodziny, czasem pisaliśmy, załatwiłam mu ten nocleg itp.) i okłamałam go - powiedziałam, że nic nie wiedziałam o jego przyjeździe. Minęło kilka miesięcy. Wczoraj TŻ przeszukiwał moją pocztę e-mailową [tak, chamskie, że to zrobił, ale zrobił....] i znalazł wiadomości od niego, o tym noclegu itp. Wściekł się baaaardzo mocno. Płakałam, przepraszałam go, prosiłam o spotkanie. Tłumaczyłam, że to nie tak jak myśli, po prostu załatwiłam mu nocleg, nie powiedziałam bo wiedziałam, że będzie zły... Jutro mamy sie spotkać... Ale chyba ze mną zerwie. Ale jestem głupia...! Zostanę sama. Na święta. Na sylwestra. Na bal. Na wesele.... |
|
|
|
#4262 |
|
Raczkowanie
|
Definitywnie urwałam kontakt z eksem, takie gadanie od czasu do czasu cholernie mnie bolało, robiłam sobie nadzieję, wkręcałam sobie wiele, a przecież nie tak to powinno wyglądać.
Najgorsze, że ja ciągle o tym naszym związku myślę.... analizuję, wspominam, rozpamiętuję, popełniłam dużo błędów, czepiałam sie o głupoty, których teraz żałuję. Poniekąd, to moje czepianie, wychodziło przez jego olewanie. Po prostu jakoś oboje się nie dograliśmy... Tak sie boję, że nikt nie pokocha mnie... Niby mam teraz inne, ważniejsze sprawy na głowie, ot moje zdrowie, które jest pod dużym znakiem zapytania, ale myśl, że mogę już nigdy nie zaznać miłości... |
|
|
|
#4263 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja tak samo myślę :/ mam 23 lata, za rok kończę studia, i boję się, że nie spotkam nigdzie kogoś konkretnego. Wszyscy się teraz zaręczają, zaraz śluby będą brać, dzieci rodzić... ciężko kogoś poznać
|
|
|
|
|
#4264 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczyny a ja sie zarypie na amen na tej siłowni,
tylko wtedy nie mysle o rozstaniu ;( dlatego tak dużo ćwiczę. nie wiem czym sobie zająć łepetynę ehhh
|
#4265 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4266 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie to, żebym tego właśnie teraz chciała, ale ja nawet nie mam nikogo na widoku.
|
|
|
|
|
#4267 |
|
Rozeznanie
|
mój były dzis poleciał na kolejną randkę z kolejną laską z portalu 9nawet nie pytajcie skad wiem...), a ja durna siedzę i ryczeć mi się chce.
|
|
|
|
#4268 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Zero reakcji - wiadomość usunięta. Wróciłam do domu, udając, że wszystko jest okej.. i wybuchłam płaczem.. Nie wiem co się ze mną już dzieje. . Dziewczyny jak się ogarnąć! Ja nie umiem zrozumieć : JAK MOŻE TAKI ZA PRZEPROSZENIEM GNÓJ CHODZIĆ PO MOJEJ GŁOWIE, NIE MOGĘ PRZESTAĆ MYŚLEĆ JAK MNIE CHCIAŁ WYKORZYSTAĆ, CODZIENNIE MYŚLĘ O TYM JAK MNIE BIŁ.. I NIE UMIEM SOBIE WYTŁUMACZYĆ ŻE TO ON NIE JEST MNIE WART ANI MOJEJ UWAGI.. ![]() :conf used:
|
|
|
|
|
#4269 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
( skąd wiesz??)Cytat:
|
|
#4270 |
|
Raczkowanie
|
.
Edytowane przez ania033 Czas edycji: 2013-12-13 o 16:43 |
|
|
|
#4271 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4272 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
świat jest mały, on mysli, że w sieci jest anonimowy. Sam sie pochwlaił mojej znajomej. W sumie mnie też to chyba czeka, bo gdzie ja kogoś poznam? Wiem, teoretycznie wszędzie, ale w praktyce??? Mi sam wczesniej napisął, ze mu sie nie układa, a teraz proszę, co dwa dni randka z inną. A ja głupia żałuję, ze to nie ja. Cytat:
|
||
|
|
|
#4273 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() 2. Nawet nie wiesz kiedy los na swojej drodze pozna Ciebie z Twoją przyszłą miłością Nie bój się, ktoś pokocha, NA PEWNO
|
|
|
#4274 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4275 |
|
Rozeznanie
|
cieszcie się Dziewczyny, ja ma 30tkę więc moja sytuacja jest mocno nieciekawa
|
|
|
|
#4276 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie płaczę już aż tak... tęsknić tęsknię! dziś mi się przypomniało jak mnie przytulił ostatni raz ( nawet nie wiem czemu mi to do głowy przyszło.
|
|
|
#4277 | ||
|
Nie depcze krokusów
|
ence_pence1234 - oby Cię rzucił, serio, pozbędziesz się zazdrośnika. Zmień hasło do poczty i kolejnemu facetowi nie kłam, bo kłamstwo ma krótkie nogi
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#4278 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ah..---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ---------- [QUOTE=nadi83;44104681]No właśnie, ja nie rozumiem, jak to jest - niby wiemy, ze to gnoje,ze nie sa nas warci a mimo to nie możemy przestać o nich myśleć. Nie wiem, czy ja jestem nienormalna?? Pn am mnie gdzies, odkochał sie tak od razu, lata na randeczki, a ja poznałam nawet fajnego faceta i ....zero chemii, nic, tylko myślę o tym palancie eksie. Teraz juz wolę siedzieć w domu niz łazić na spotkania, ale tak to na bank nikogo nie poznam.Każdy mówie, ze zapomnę, ale kiedy? To mam zwodzić tego drugiego 9do tego czasu wynajdę mu już milion wad, bo podświadomie sie go czepiam i porównuję do eksa). Co mam robić? Szczerze? Chyba napiszę do Ciebie prywatną wiadomość! Mamy taką samą sytuację może będzie raźniej? Ja chodzę na randki.. ale żadnej chemii nie czuję. Jeden chłopak nawet jest w szoku, prosi mnie o to, abym przestała się zamartwiać myśleć.. a mi bardziej odpieprza. Bukiet róż mi już nawet nie pomógł... Nie wiem co ja mam robić, głupa zaczęłam tęsknić za exem.. A on mnie dzisiaj opieprzył.. czuje się nikim!!
|
|
|
|
|
#4279 | ||
|
Zakorzenienie
|
Zdaj później relację
![]() Nie wiem, z mamą, siostrą, przyjaciółką, kolegą, koleżanką, sama? Ja w czwartek idę z bratem. Przecież brak faceta nie oznacza, że ma się siedzieć w domu. Cytat:
Zero pewności siebie. Myślę, że to dobrze pobyć samemu przez kilka miesięcy po rozstaniu.Cytat:
![]() Tyle że obawiam się, że będę zaliczała kilkuletnie związki i znowu się rozstawała, a tego nie chcę To tak jakbym ja skarżyła się do samotnych 40-latek, że już nie ma dla mnie nadziei, ciekawe jak one by się poczuły![]() Dzisiaj wybierałam zdjęcia do wywołania, oglądałam mnóstwo zdjęć z eksem i nic! Zero, po prostu zero uczuć, zero smutku i łez
Książki 2021 (2020-125, 2019 - 67, 2018 - 87, 2017 - 108, 2016 - 56, 2015 - 54, 2014 - 42, 2013 - 66) Edytowane przez Naomi21 Czas edycji: 2013-12-10 o 22:54 |
||
|
|
|
#4280 | |
|
Zadomowienie
|
tak, to jest śmieszne,gdy człowiek zaraz wchodzi w nowy związek...
większość z tych związków jest po prostu "zapychaczem" byle tylko mieć kogoś Ja uważam,że ta przerwa w związkach wyszła mi na dobre irytuje mnie czasem brak faceta,ale jestem bardziej aktywna, jestem bardziej sobą, nawet taka prosta sprawa- ubieram się tak ja ja chcę w 100%, wczesniej też oczywiście to robiłam,ale jednak każda z nas myśli "a ubiorę się w to bo X to lubi". Trzeba docenić ten czas dziewczyny (tak,tak, baaaaaanaaał!) na miłość przyjdzie czas! I to bez względu na to ile macie lat, nie przesadzajdzieee! ---------- Dopisano o 22:59 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ---------- Cytat:
to świetnie! Ja tez już chyba mam to za sobą, jak myślę,to raczej tak na zasadzie faktow- to było,to się zdarzyło. Poza tym poznałam plany mojego ex na przyszłość nie będę się o nich rozpisywać,ale chyba skaczę na baaaaaardzo głęboką wodę, wraz ze swoją girlfriend (
|
|
#4281 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się bardzo cieszę z powodu tej przerwy
![]() Ale teraz już powoli się rozglądam za miłością, myślę, że jestem gotowa ![]() pewnaKa - pisz, bo jestem ciekawa
|
#4282 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
U mnie wszyscy żonaci, mężaci, dzieciaci, tylko ja sama jak palec. Chciałabym ułożyc zycie, ale niestety jakos mi sie wszystko rypie. Mam ciezkie doświadczenia za sobą przed eksem i myslałam, ze on to wreszcie Ten. Cytat:
Przyznaję, ze też mnie to boli, ze tak łatwo zapomniał o mnie. Ma mnie gdzieś i tak łatwo przychodzi mu uganianie się za innymi, gdy ja ciągle za nim tęsknię. Wkurzam sie sama na siebie za to, ze mnie to boli, ze w ogóle obchodzi. Wolałabym tez bestrosko spotkac się z kimś, poczuć chemię, zwiazać sie a tymczasem nic z tego. Boje się, ze eks ułoży sobie niedługo życie, a ja zostanę już sama wiecznie rozpamiętując i tęskniąc. Cytat:
Nie wiem, co robić. Dziś mam spotkać się z tym nowym chłopakiem. Spotykać sie z nim dalej? Poczekać licząc że może chemia się pojawi i przynajmniej mieć szansę na jakieś ułożenie życia czy zerwać skoro nic nie czuję? W ogóle chyba wczoraj upadłam na głowę i zrobiłam totalna kretynkę z siebie, bo napisałam do eksa wiadomość, której dzis sie wstydzę sama przed sobą ---------- Dopisano o 07:57 ---------- Poprzedni post napisano o 07:41 ---------- Cytat:
|
||||
|
|
|
#4283 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja mam 25 lat i faceci po 30ce co chwile do mnie podbijają, także to nei jest tak ze wiekszosc facetow po 30ce ma juz ulożone zycie i trudno znalezc kogos wolnego...nie w tych czasach... Jak nie chcesz byc sama, to szukaj...nie czekaj aż sam do Ciebie przyjdzie. Poznawaj facetów ![]() Ja od 5 lat caly czas wdaje sie tylko w krótkie relacje, przyciągam jakieś odpady kosmiczne, ale cąły czas poznaje, szukam, bo wiem, ze sam nikt do moich drzwi nie zapuka
|
|
|
|
|
#4284 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wiesz, może jesteś pewną siebie, atrakcyjną babką. Ja wyglądam na sporo młodszą, pewnie nie jestem super atrakcyjna i moze dlatego taka porażka. A Ty gdzie szukasz? |
|
|
|
|
#4285 |
|
Nie depcze krokusów
|
Ci, których poznaję, to niedojdy, pijusy, zazdrośnicy, nieinteresujący, niedbali ojcowie, czyli tak jak to nazwałaś - odpady kosmiczne. Z każdym po 30. jest coś nie tak. Ze mną też zresztą (nie chcę dzieci, nie imprezuję, nie grzeszę urodą, nie lubię gotować, śpię z kotem, beznadziejna ze mnie partia).
|
|
#4286 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4287 | |||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Zauważyłam, że w panach w tym wieku budzi się instynkt płodzenia... z kimkolwiek.Cytat:
"Rozmawiać będziemy na emeryturze, przejdźmy do rzeczy, bejbe" Cytat:
Skąd w ogóle wiesz, co im pisze?
|
|
|
#4288 |
|
Rozeznanie
|
Co do zerwanych zaręczyn, to słyszałam wcześniej o tym, bo znam jego rodzinę itd. on sam mi powiedział, ze było to na 3 tygodnie przed ślubem i że ona go zdradziła z byłym. Po naszym rozstaniu dowiedziałam się od jego rodziny że to było w czwartek przed sobotnim ślubem a oni do tej pory nie wiedzą dlaczego. No to 3 dni a 3 tyg trochę robi różnicę, prawda?
Co do naszego rozstania, to wiem co pisze, bo akurat pisał też do moje koleżanki 9nie wiedząc że ja znam, po prostu chyba startuje do każdej w pasujacym wieku). Ona jak napisał, to skojarzyła że to mój eks i w rozmowie spytała go m.in. czy jest sam i jak długo a on że od roku. Chyba mu sie wydało, ze to odpowiednio by nie zrazić laski. Albo ja nic dla niego nie znaczyłam. Ja przynajmiej od razu mówię, ze jestem krótko po rozstaniu. Jak to ma kogoś zrazić to trudno. Rodzina mojego eksa mówi, ze on jest tak zdesperowany,że potrafi teraz umówić sie z dwiema pannami w jeden dzień, "byle szybciej". |
|
|
|
#4289 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dlatego ze są to faceci, ktorzy albo mysla tylko o seksie, wiązac sie nie chcą, albo po prostu nie widzą we mnie kobiety z którą chcą wejść w związek, nie wiedzą czego chcą, mają dużo problemów osobistych.Jedno zapamiętaj. Facet ma zwariować na Twoim punkcie! Nie trać czasu na facetow, ktorzy nie wiedzą czego chcą w życiu, których musisz się "dopominać" o spotkania czy inne sprawy. I nie warto płakać przez żadnego faceta. Choć wiem, że trudno wykonać to wszystko...Wszystko trzeba przerobic by dojść do pewnych wniosków. Dawniej poznawałam facetów w realu, teraz tylko internet, bo tak jest łatwiej i szybciej. Jak wyglądasz na mniej niż 30 lat to czym sie martwisz ? Pewno dobrze wyglądasz ![]() Trzeba próbować, ja sama być nie chce i nie lubię być sama, poza tym lata lecą. Siedząc w domu, bede sama jeszcze do 40ki. A wtedy to chyba dopiero jest trudno kogoś znalezc. Szukasz przez internet tak ? A jakie to portale? Może złe portale ? |
|
|
|
|
#4290 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:09.

piękne ciało
itp
Nie to, żebym tego właśnie teraz chciała, ale ja nawet nie mam nikogo na widoku.

( skąd wiesz??)

ah..