|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4261 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jem już marchew i kartofla, a niedługo wsunę gofra. Mamy VII-VIII 2013 cz,IV
Witam
U nas noc jak zwykle +/- co 2 h pobudka, nie wazne ile zje ![]() ![]() Perse o matulu, jakbym swojego tak ubrala to murowana nieprzespana noc z histeria. Moj w samym pajacu, a sie rozkpuje bo goraco mu, A wiem ze goraco bo widze cale karczycho mokre i wlosy zaczynaja sie lepic do glowy ![]() ![]() margo Twoj opis jak zwykle mnie rozsmieszyl ![]() Moje dziecie pojechalo ze swoim chrzestnym do zlobka, ja juz kawe prawie wypilam i kapnelam sie ze nia bardzo mam co na sniadanie zjesc ![]() ![]()
#4262 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jem już marchew i kartofla, a niedługo wsunę gofra. Mamy VII-VIII 2013 cz,IV
Gardiasowa w DDTVN się przyznała, że pod piękną suknią też ma tu i ówdzie po porodzie, ale jest specjalna bielizna i gorsety i dlatego wygląda jak wygląda
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4263 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czasami Mu z tego powodu wietrze w pokoju w środku nocy ![]() Idę bo moje Szczęście domaga się zainteresowania ![]() Dnia Miłego ![]()
![]() |
#4264 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oczy na zapałki. Głowa boli. Jestem niewyspana. I mogłabym tak wymieniać i wymieniać. Ukonorowanie mojego cierpienia była kupa którą piotr zrobił gdy wietrzył dupine, a ja w tym czasie robiłam drzemkę. Usłyszałam marudzenie więc wstałam i wyobraźcie sobie jakie było moje zdziwienie/zaskoczenie/uszczęśliwienie jak zobaczyłam kupę. Dosłownie wisienka na torcie. A jak teraz go wzięłam i się pytam kto to mame w nocy zmasakrował to ten się śmieje w głos ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4265 |
Zakorzenienie
|
4
[};/????????????????????????? nnnnnnnnnnnn nnkkkn nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn nnnnnnm,k.............??? ???XW::::::::::: Z pozdrowieniami Piotruś Pan ![]()
#4266 | |
Zakorzenienie
|
U nas biało i ciągle sypie
![]() ![]() ![]() Cynamonku- Rewelacyjne wieści. Bardzo się cieszę. I nieskromnie powiem, że wiedziałam, że tak będzie. ![]() Krysia- Co za przeżycia...Nie chcę sobie nawet wyobrażać co przeszliście Margoś- Współczuję. Nie da się już nic zrobić? Może uda się rozbujać laktację czy to już nie ma sensu. Sił też sporo na to potrzeba. Dzoan- Przykro mi. ![]() ---------- Dopisano o 08:30 ---------- Poprzedni post napisano o 08:29 ---------- Cytat:
![]() ![]() Patrz na mojego!! ![]() hggcczzv bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb bbvvvcccccccccccccccccccc zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzsssss sssssssssssssssssssssssss sssssssssssssssssss dvctyffffffffffffffffffff fffffffffffffstreeza |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4267 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Synio wlasnie produkuje kupe ![]() Aaaaaaaaaa Siedze wczoraj z Marysia i jemy kolacje. Nagle widze, ze plynie kaluza z pod jej tylka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Nigdy nie odbieraj nikomu nadziei ! Może to jedyne co mu pozostało ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez eveewe Czas edycji: 2013-11-26 o 07:52 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4268 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4269 | ||||
Zadomowienie
|
Cynamonku - fantastyczne wieści
![]() Krysia - ![]() ![]() Margosia - ![]() Dzoan - ![]() ![]() Oliath- zazdroszczę sielanki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Głosuję głosuję ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dzień doberek ![]() u mnie posypało śniegiem także dziś Szymuś po raz pierwszy zobaczy biały puszek ![]() Noc kiepska od poprzednich, moje dziecko się troszkę popsuło, jedzonko o 2.30 a nie jak zwykle o 5, częste pobudki na smoka, wogle jest jakiś taki marudny, ciągle robie z siebie małpe by go zabawić, potrzebuje 1000 % uwagi a mi język od gadania już spuchł i głowa boli od trzepania włosami (tak mój syn uwielbia moje włosy a w szczególności uwielbia je wyrywać ![]() A Dzoan mój syn w dzień też zjada z wielkim wysiłkiem po 90 ml mleka i to na raty nie wiem czemu tak je, w nocy bez mrugnięcia okiem wtrąbi 150 ml i na kolacje tez 150 ml z 2 łyżkami kleiku |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4270 |
Zadomowienie
|
bardzo możliwe
![]() ![]() krysia. ![]() ![]() Rockyy, strasznie mi przykro mam nadzieję że będzie lepiej ![]() ![]() kejt, klikam, ale nie ukrywam że łatwiej było klikać na surkę jakoś więcej czasu wtedy było ![]() ---------- Dopisano o 09:06 ---------- Poprzedni post napisano o 08:57 ---------- cynamonki, ale super wieści ![]() ![]() Margo, o kurcze, poruszyłaś cały szpital swoim cyckiem ![]() ![]() Agrafko, brawo za wiek!!
#4271 |
Zadomowienie
|
Witamy sie
![]() Mamy teraz swoja planowa drzemke wiec mam czas na kawke sniadanie i ogarniecie sie bo 10 zbliza sie wilkimi krokami ![]() krysia nawet nie chce sobie wyobrazac co przechodziliscie dobrze ze wszystko ok. cynamonki oby dalej tak pieknie wam sie tyło i i te 2 tyg. szybko zleciały i juz bedziecie u siebie . Bedziecie miec cudowne świeta ![]() dzoan napisze tylko ehhhhhhh wiem co przechodzisz chociaz nie mam tego w tej chwili odpukac oli super relaks tez tak miałam jak pojechalismy do mojej mamy na weekend do totalnej głuszy gdzie brak asfaltu a sasiada to trzeba wypatrywac przez rolnetke ![]() kejt głosuje ![]() My tez noce mielismy ciezkie ale juz mam przyczyne i jestem zdziwiona swoja gupota. Otóz mamy taki ekspres do kawy na kapsułki i TZ kupił kapsułki esspreso machiato i jest pyszne i ja to gupia piłam i piłam i wpadł do nas znajomy z alergia na mleko krowie i mu to proponuje a on z tekstem ze to na pewno z mlekiem i dziekuje . Nosz ku....a czytam wszystkie etykiety a tej nie i co???? 55% pełnotłustego mleka w proszku. Litosci. a dziecko mi sie od ponad tyg. meczyło ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4272 |
Zakorzenienie
|
Hej Dziewczyny..
czuję się jak zombi..nie wiem czemu Olek po każdym karmieniu nie potrafił zasnąć bez płaczu.. 25-30min. każde karmienie z usypianiem.. A mąż zamiast się zainteresować, choć zapytać co z Olkiem, że tak płacze, to tylko poduszki na łeb, bo biedaczek spać nie mógł ![]() Na śniadanie parówki + kawa.. ![]() ![]() Słoneczko ślicznie świeci, ale nim się wygrzebię przy Małym, to pierwsza drzemka będzie w domu, a do następnej zrobi się buro i ponuro. |
![]() ![]() |
![]() |
#4273 | ||||||
Wtajemniczenie
|
dobry
![]() W DDTVN jest Chodakowska, zachęca mnie do ćwiczenia ale ja wole wypić kawę ![]() 55 przysiadów już dziś zrobione - z 6,5 kg obciążeniem ![]() Adaś lezy w łóżeczku juz prawie godzinę i usilnie walczy z drzemką patrząc się w karuzelę ![]() Cytat:
![]() ![]() Margosia współczuje zapalenia i weekendowych przygód na IP i trzymam kciuki, żeby laktacja w chorym cycku powróciła ![]() Oliath uwielbiam Twój styl pisania ![]() Cytat:
![]() Trzymam kcuki żebyś po konsultacji miała dla nas znów cudowne wieści ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4274 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() zafudrygowywanie osącza (?) ciepłossalnego rozpoczęte! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4275 |
Konto usunięte
|
Ja Was podziwiam z tymi ćwiczeniami...
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4276 |
Zakorzenienie
|
Ev- Marysia mnie rozbroiła.
![]() Kejt- klikam i wzięłam sobie za cel w trakcie drzemki Michasia wyprowadzić cię na 17 pozycję. Tylko pomocy mi trzeba!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4277 |
Zakorzenienie
|
magolina no widzisz zapomniałam o przysiadach..ale po samych parówkach i kawie za słaba jestem
![]() ![]() Ja ogólnie mężowi nie nadskakuję.. bardziej chodzi o to, że ja nie robię mu problemów z byle czego..a on na każdym kroku ma coś do zarzucenia..czuję się jakby był moim ojcem, a nie mężem.. poucza mnie jak gówniarę.. nie twierdzę, ze trochę racji nie ma, ale można w różny sposób coś powiedzieć..on woli po chamsku.. Wszystkie kłótnie i nieporozumienia między nami zaczynają się od niego.. Ale oczywiście jak mu to powiem, to gdzieżby tam..moja wina ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4278 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja bardzo wierzę w to, że dzieci wyczuwaja wszelkie zmiany w zachowaniu/nastroju rodziców, może jemu tez się udziela. ---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:55 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4279 |
Zakorzenienie
|
agaplast najwazniejsze, ze juz wiesz od czego maly taki niespokojny byl
dzoan ty chociaz masz chleb, ja zapomnialam kupic jadlam parowki i popijalam kawa z mlekiem ![]() magolina no mnie ona tez rozsmieszyla wczoraj. Tez patrze na Chodakowska i .......... to by bylo na tyle ![]() Anulka chcesz ja na jeden dzien?? ![]()
![]() |
#4280 |
Raczkowanie
|
Witam sie w ten biały poranek
![]() Po mojej tygodniowej nieobecnoći (poza meldowaniem, że żyjemy ![]() ![]() ![]() Mikołaj dalej budzi się w nocy co 1,5- 2 godziny ![]() ![]() Wkurzam się na ten śnieg bo teraz nie wiem czy mogę Mikołja tak zostawić na 2 godziny na balkonie??? ![]() No i dziś Mikołaj obudził się obsikany po pachy, ale wcale mu to nie przeszkadzało bo gadaliśmy jeszcze pół godziny zanim się zorientowałam głupia ![]() I dziś weszłam na wagę i o dziwo mam 2 kg mniej niż przed ciążą! jupi!!!! ![]() To tyle u nas ![]() ![]() dzoan- przykro mi czytać, ze u Was kiepsko ![]() cynamonki- SUPER, że u Was lepiej!!! Trzymam kciuki za powrót do domku!!!!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#4281 |
Zakorzenienie
|
Chętnie.
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4282 |
Raczkowanie
|
A no i zamówiłam foto książkę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4283 |
Zakorzenienie
|
Dzoan cieszę sie że trochę poprawiłam ci chumor. Mimo wszystko sama z tego też się śmieje.
Teściowa do mnie dzwoniła a ja nie słyszałam a potem napisała smsa o stałej treści : jak tam zdrówko? ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#4284 |
Zakorzenienie
|
Przyszła dzisiaj do mnie fota książka. Nawet niezła, taka malutka mięciutka. Mi się podoba.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#4285 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A ja mam pytanie z serii tych głupich ![]() Jak chciałabym podać Szymkowi banana to trzeba zrobić jakąś obróbkę czy takiego surowego ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4286 |
Zakorzenienie
|
Ja sie zastanawiam czy robić tą fotoksiążke. I tak bedziemy robić oddzielny album podpisany. Nie wiem czy jest sens.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#4287 |
Raczkowanie
|
Cynamonku - jak się cieszę!!!
![]() ![]() ![]() Perse - co do grasicy: konsultowaliśmy to z 4 lekarzami i wszyscy mówili to samo: każdy człowiek ma grasicę, jeden większą inny mniejszą, oczywiście jest pewna "średnia", którą ma większość ludzi. To, że takie małe dziecko ma większą nie powoduje żadnych nieprawidłowości, na 90% ona się i tak wchłonie, a jeśli nie to albo nie będzie dawać o sobie znać (dużo ludzi ma dużą grasicę i nawet o tym nie wie) albo w wynikach lekarskich da o sobie znać i po prostu trzeba będzie brać leki. Ogółem mówią nam, że to nic strasznego, ani nic czym warto sie przejmować. U nas tym bardziej trudno było to zdiagnozować, bo u Basi jest ona asymetryczna i radiolodzy pracujący w szpitalu dziecięcym nie specjalistycznym po prostu na takich rzeczach się nie znają - radiolodzy onkologiczni wyłapują to od razu ![]() dzoan - wierzę, że trudno być non stop zołzą, kiedy druga osoba tak się zachowuje - przecież każdy ma uczucia i traci swoją cierpliwość... Może jednak spróbujcie porozmawiać, mimo tego, że wiele prób kończyło się tragicznie? Może babcia/ciocia może wziąć Olka na noc, a Wy spędzicie czas we dwoje? Albo chociaż na popołudnie i pójdziecie do kina? Trzymam kciuki, żeby było dobrze! ![]() Agrafka - ![]() Kejt - klikam! ![]() ___ Witam się i ja! ![]() W nocy nocne podjadanie o 4, śniadanie o 7 i maluda padła dalej - pewnie zaraz się obudzi ![]() ![]() Słoneczko świeci, więc pójdziemy na spacer, ALE zazdroszczę Wam tego śniegu!!!! U nas nie ma nic ![]()
#4288 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Mysle, ze jezeli nie wieje spokojnie mozesz go na 2 wystawic. Moja Marysia w mrozy zawsze spala pod oknem od kuchni, ja gotowalam obiad a ona spala i jej dogladalam w miedzyczasie.
![]() |
#4289 |
Raczkowanie
|
margo - trzymam kciuki za Twoje cyce! A właściwie za jednego
![]() ![]() Eve - Marysia jest świetna! ![]()
#4290 |
Zakorzenienie
|
sasasa a u nas snieg pada
![]() ![]() alik byl w takim szoku jak go zobaczyl ze az walnal super kupe ![]() nadrobie was pozniej teraz pampers wzywa ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:29.