|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4261 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 3
Cytat:
![]() Wy tak o tym polowaniu na termometr... a to nie jest ten sam dzien , kedy rzucaja posciel do Biedrony??? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4262 |
Raczkowanie
|
Czesc, nie było mnie kilka dni a do nadrobienia 20 stron, masakra. Narazie nadrobiłam tylko dzisiejszy dzien
![]() Miałam dzis wizyte, wszysko ok. Gin potwierdziła chłopca pokazując narzady męski (bardzo duze hehe). Wazy 517 gram w 22 t.c. Ma ok 19 cm i bardzo długie nózki to po mnie bo mam 180cm wzrostu, mąz jest nizszy odemnie. Niestety z waga słabiej, przytułam od poczatku 7 kg równo. Wziełam płatke CD bo mowiła ze ma opcje nagrania USG niby sie nagrało a w domu co sie okazało plytka pusta i znów lipa. Mam nadzieje ze mój maż bedzie miał okazje zobaczyc synka za tydzien jak bede miała połówkowe robione. Sylwestra spedzimy u znajomych w domu, dziewczyna siostrzeńca mojego męza tez jest w ciazy wiec nie bede w tym celibacie sama (celibat alkoholowy) |
![]() ![]() |
![]() |
#4263 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
http://more4kids.pl/produkt/63281-ma...ec-medica.html Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4264 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 00:01 ---------- Poprzedni post napisano o 00:01 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:02 ---------- Poprzedni post napisano o 00:01 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#4265 |
Raczkowanie
|
Interes ma po tacie hehe
![]() Dobranoc dziewczyny |
![]() ![]() |
![]() |
#4266 |
Zadomowienie
|
Dzień doberek dziewczęta
![]()
#4267 |
Raczkowanie
|
Witam się i ja
![]() ![]() Idę siobie poprawić humor do lumpków ale pewnie nic nie kupię Milego dnia Buziaki
#4268 | ||
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ja już po śniadanku troszkę się polenie i lecę do skarbówki, stamtąd do administracji i po zakupy ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4269 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Dostałam kocyk gratis ale z innej strony zamawialam. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#4270 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() małż kazał mi olać czekanie na przesyłkę, więc wybywam po śniadaniu, zwłaszcza, że przed wyjściem zostawił list do Mikołaja ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4271 |
Zadomowienie
|
Dzien dobry :-* witam was po ciężkich bojach w ogarnianiu mieszkania
![]() ![]() Ja wczoraj dostalam od teściów materac kokosowo-gryczany ;D Lece myc okna a mi sie nie chceeee. Milego dnia :-*:-*:-*:-* Wysłano za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#4272 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4273 |
Raczkowanie
|
Cześć Dziewczynki!!
Czytam Was od deski do deski, ale nie mam co pisać ![]() Martwi mnie cisza od Mariolsl ![]() Czy Wy tez czujecie sie jak slonice? ![]() Poza tym dziś dostałam smutną wiadomość - spłonął drewniany kościółek na Stecówce, gdzie 5,5 roku temu braliśmy ślub ![]() ![]() Sciskam każdą z Was i życzę miłego dnia! A ja lecę szykować paczkę mikolajową do żłobka dla mojego szkraba ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#4274 | |||
Zakorzenienie
|
Mam 107 cm w pasie
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
Wszelkie piękno rodzi się w bólu. ![]() ![]() Edytowane przez Ela87 Czas edycji: 2013-12-03 o 09:08 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4275 |
Wtajemniczenie
|
http://interjoker.pl/search/product_search/hevea chyba wszędzie do końca roku dają kocyk gratis ![]()
#4277 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No nic, będę miała bez kocyka ![]()
![]() |
#4278 | ||
Moderator
|
Cytat:
![]() Mam nadzieje ze znajde w markecie ![]() Cytat:
A tak okazji mam pytanie - wiekszosc z nas kupuje posciel, ale od kiedy bedziecie jej uzywac? Bo chyba na paczatek to spiworek lub rozek? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4279 |
Zakorzenienie
|
Cześć
Gratuluje udanych wizyt ![]() Mona ja kupiłam kombinezon w roz.62, nie jest za gruby, taki typowo przejściowy Dziś sprawdzam konto bankowe a tam przelew od mojego przedszkola, nic a nic nie kukam o co chodzi, raz płaci mi ZUS, raz przedszkole. I nie jest to cała pensja, dziś np. dostałam 180 zł nie wiem dlaczego. Nie potrafię tego ogarnąć |
![]() ![]() |
![]() |
#4280 | |
Moderator
|
Cytat:
![]() Po wczorajszych rajdach postanowilam ze sobie zrobie dzisiaj dzien lenia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4281 | ||
Zadomowienie
|
Witam się porannie w 26t0d
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Przykro z tym kościołem - u nas tez kiedyś w połowie spłonął taki słynny nasz tarnowski kosciółek - odbudowali go tak, że nawet nie wiadomo, gdzie stare a gdzie nowe ![]() Rzeczywiście cichutko dzisiaj - a tu się powoli do nowego wątku zbliżamy ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4282 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() I trzymam kciuki, żebyś używała go systematycznie ![]() Cytat:
Poza tym bardzo podziwiam moją mamę, która urodziła dwójkę dzieci bez znieczulenia. Dzięki niej ja też wiem, że dam radę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja się zastanawiam czy się rzucać na tą pościel ![]() Tzn muszę jeszcze dokupić prześcieradła nieprzemakalne ![]() Cytat:
![]() Szkoda, że płyta się nie nagrała, mam nadzieję, że następnym razem się uda ![]() Mnie od wczoraj często brzuch bobolewa. Ciągle coś zakuje czy coś ![]() ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4283 | |||
Zakorzenienie
|
I ja zaszalałam w aptece, no i wydałam ponad 300zł więc darmową wysyłkę bym miała i tak :/ no ale już będę mieć praktycznie wszystko
![]() kupiłam sobie laktator ręczny z medeli. Tz obejrzał i stwierdził że może być fajny ![]() asienka, maggie, estera Gratuluje wizyt i zdrowych dzieciaczków ![]() ja już miałam pierwsze starcie, tylko mi słońce świeciło w ekran i nic nie widziałam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:54 ---------- chyba jutro pójdę na glukozę, zobaczę o której się obudzę ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4284 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4285 | ||
Wtajemniczenie
|
![]() ja od rana non stop cos robie, a nic nie widac zeby ten bajzel ubywal ![]() Cytat:
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4286 |
Raczkowanie
|
cześć
![]() co do L4 i lekarzy na NFZ to jak trochę gorzej się czułam i wyglądałam na zmęczoną to ginka pytała czy nie chcę iść na L4 żeby odpocząć, ale ostatnio byłam radosna, wyspana i dobrze wyglądałam , więc o L4 nawet nie wspomniała ![]() u nas raczej nie ma problemy z wystawianiem L4 przez lekarzy z NFZ, ale lekarze są różni i niektórzy właśnie twierdzą że ciąża to nie choroba i jeśli kobieta ciężarna się dobrze czuje, ma dobre wyniki i brak dolegliwości to nie wypisują, także idąc do takiego lekarza trzeba narzekać na samopoczucie może to pomoże ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4287 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A na Perłę możemy się śmiało umówić, tylko uważaj, bo mało nie moge ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Byłam u lekarza, fajny młody chłopak bez problemu wypisał mi skierowanie na badania i już jestem po. Za każdym razem przy standardowej morfologii robię sobie tez cukier na czczo, bo jednak słodką dziewczynkę mam w brzuchu i nie chciałabym przedobrzyć z tymi słodyczami. Mam nadzieję, że wyniki będą ok. ---------- Dopisano o 12:09 ---------- Poprzedni post napisano o 12:02 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ---------- Cytat:
Nie wiem jak bedzie z Małą, ale widziałam w sh taki cuuudny śpiworek w kwiatki z rękawkami, różowy do wyrzygania, ale co tam kupię ![]() Kupię, najwyżej się nie przyda i oddam komuś |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4288 | |
Moderator
|
Cytat:
![]() Tylko jak kupisz rozowy to maz juz calkiem sie domysli ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4289 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
No i jeszcze mam pytanie, jak to działa z rozmiarami? Czy pasuje mi jeszcze dokupić jeden mniejszy rozmiar? Czy na początek rożek? Chociaż jak gdzieś upoluję tani mniejszy śpiworek, to pewnie wezmę ![]() ---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ---------- Darmowa fotoksiązka - trzeba zapłacić tylko za wysyłkę. Może któraś się skusi ![]() http://landings.photobox.pl/v3/pl/fo...26165753338065 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4290 | |||
Zadomowienie
|
Dzień dobry mamusie
![]() Widzę że na tapecie śpiworki. Ja mam zamiar kłaść małą w rożku tak mniej więcej do lata, a w lecie kupię taki właśnie śpiworek bez rękawków i będzie w nim spała dopóki będzie ciepło, a dopiero w zimie będziemy używać kołderki ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Ale piękny dziś dzień u mnie, słońce świeci od samego rana, więc zmykam na spacer ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:28.