![]() |
#4261 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo - lutowe mamy 2013 (XII)
Hope tyle miłości jest w Twoich określeniach TZ-ta
![]() Debrah Amelka wybiera sobie co chce jeść. Ja wiem że chcesz kp ale może spróbuj podać jej mleko z butelki? Żeby wiedziała że nie tylko piers istnieje. Już sama nie wiem jak Wam pomoc. ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#4262 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4263 |
Zakorzenienie
|
sorry za offtop:
przed weekendem COŚ mnie zaczeło TAM denerwować. Brałam clotrimazolum docipnie później lactovaginal i od wczoraj czuję dyskomfort przy sikaniu. Masakra jakiaś nienawidze tego. Dziękuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4264 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Si, ikea ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ale fakt, udusilabym tez ![]() Wysłane z mojego HTC ChaCha A810e
![]() |
#4265 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Od dawna, od 4mca życia. W międzyczasie testowałam oczywiście czy coś się zmieniło i ![]() Tutaj nie o mleko się rozchodzi, bo mając wybór czy kp czy mm to wybieram kp - ale się cały czas rozchodzi o wszystko POZA mlekiem - nie mogę tego rozgryźć za cholerę. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4266 |
Zakorzenienie
|
lejeń na żubrach!
|
![]() ![]() |
![]() |
#4267 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4268 |
Zakorzenienie
|
Fewcia: dodam jeszcze, że wodę pije z niekapka Aventu, wie do czego służy, ale mleka tak nie wypije.. no nie wiem o co chodzi - w każdym razie mi chodzi o rzeczy poza mlekiem, ja się martwię także że będzie w tyle za dziećmi, jak tu się prawidłowego żucia i gryzienia nauczyć?
Po nowym roku się przejdziemy na pewno do terapeuty sl jeśli się nic nie zmieni, bo mnie to rozwala totalnie. Ksiązka "moje dziecko nie chce jeść" pomaga mi na głowę, schiz jest mniejszy, już się tak nie boję że jest głodna, ale dziwię się, że jej nie interesuje inne jedzenie jakoś bardziej, bierze do rąk, smakuje i tyle? dlaczego przez tyle czasu nie może załapać? to mega dziwne jest. |
![]() ![]() |
![]() |
#4269 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#4270 |
Zakorzenienie
|
Tak tak Debrah ja rozumiem,że kp. Chodziło mi bardziej o Hmm... nie wiem czy dobrze rozumiesz,ale inny smak niż kp?
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#4271 | |
Zakorzenienie
|
Ezzo : napisałam, z niekapka wodę pije normalnie. Mało, no ale pije, umie.
Od razu załapała. Mleko lub kasza niekapkiem: niet. Wiecie, to takie dziwne, że sama już nie wiem. Jeszcze jak będę zaraz jeśc obiad to spróbuję jej ziemniaka dać i trochę piersi z kurczaka. Płatki jej smakowały, zjadła troszkę - ale może dlatego, że kukurydzę zna - chrupki kuku - to łatwiej jakoś jej weszło. Masakryja jednym słowem z tym jedzeniem, chyba same zostałyśmy, wszystkim dzieciom minęło.. ---------- Dopisano o 17:22 ---------- Poprzedni post napisano o 17:20 ---------- Cytat:
jak sama jej gotuję to dodaję ziele angielskie, listek laurowy, szczyptę soli. Mojego w ogóle nie zje, jeśli już to ze słoika, nie przyprawione. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4272 |
Zadomowienie
|
Nie wiem moze to duerne, ale jak sie np. z nancy widzialas i Kubus cos jadl przypadkiem w tym czasie to ja to interesowalo? Moze jakis maly towarzysz by jej pokazal co sie z jedzeniem robi?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4273 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#4274 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja biorę teraz furagin, żuravit na zmianę z uroseptem, rutinoscorbin i panadol femina i myślę o nasiadówce z vagosanu |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4275 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4276 |
Zakorzenienie
|
Aha, mialam wam odpisac (szklanko, ill) bo Debrah wiem, ze z Twojej Amelci to megasnie ciezki przypadek
![]() Pietraszko tez tylko i wylacznie cycusiowy byl, na maksa, tez nie chcial pic kompletnie z butli, skonczyl 3miesiace i odrzucil tak smoczka jak butle, wiec myslalam, ze z odstawieniem bedzie mega wielki problem, ale zajelo nam to pare dni i z butli wypije wszystko. Tym bardziej, ze jak sie budzil to jak nie dostal cycusia a butle to wpadal w histerie. I tutaj malz sie pieknie spisal bo przytulal zuczka i maly zasypial jak przy cycusiu. Teraz jak sie przebudzi to wystarczy glaskanie po glowce albo wlasnie przytulenie i spi dalej Aha! Wkurzylam sie na malza okrutnie ostatnio!!!!!!! Bo ten cwaniak z wygody dawal Pietraszkowi w dzien pic z butli (a pieknie pil z 360 czy ze zwyklej szklanki)i co??? Babel teraz nie chce pic z kubeczka!!!!!!!!! ![]() ![]() Nancy, pytalas, czy ktoras odstawila z wygody/dla siebie, no to ja sie podpisuje, po tych kilku miesiacach fatalnych nocy stwierdzilam, ze moze faktycznie wina tkwi w tym, ze babel lubi ciuckac w nocy i po odstawieniu plus wprowadzeniu harmonogramu pieknie w nocy spi Wysłane z mojego HTC ChaCha A810e
#4277 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Nawet jej próbowaliśmy dać spróbować rosołku naszego, (nie na kostce), normalna zupa - nie chce. Mówię Wam jakie to jest wykańczające to masakra. A z płatkami to ładowała do paszczy jak głupia - nawet stała chwilę bez trzymanki, bo w jednej ręce miała łyżeczkę, a drugą sięgała po płatki! Zjadła jakby nigdy nic, coś innego dać? :nieee niee. Banana jeszcze kawałek zje. Patrzy co jemy, stoi przy nodze, ale jak dostanie to upuści/wypluje cokolwiek byle nie zjeść. Jest normalnym wesołym dzieckiem, rozwija się okej, chyba dość szybko, zadowolona z życia przylepka, tylko to jedzenie! bożesz! nikt już nie ma pomysłów i sposobu, wysiadła nawet moja mama i t. Bo rady miały - dopóki nie zobaczyły na własne oczy. ---------- Dopisano o 17:31 ---------- Poprzedni post napisano o 17:28 ---------- Wczoraj byli u mnie rodzice i moja mama coś tam do ojca: " O nie nie nie mój drogi tak nie będzie, ty zawsze..." - Amelka siedziała u babci na kolanach, mama z tatą droczy się dalej, ja patrzę a moje dziecko mówi.. "nie nie nieeeee" i głową kręci ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4278 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4279 |
Zakorzenienie
|
Hope-miałam jakiś czas temu taki oto problem
![]() ![]() Wiem też że w rumianku się "moczyć " pomaga i kora dębu bodajże. A tobie co konkretnie dolega?
#4280 |
Zakorzenienie
|
Mala - te saszetki tansze? Zamiennik?
Jest mi mega zimno a siedze z lodem w cyckach, zaraz zamienie sie w balwana Wysłane z mojego HTC ChaCha A810e
#4281 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4283 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() o kurde, faaajna ta bajka była ![]()
![]() |
#4284 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4285 |
Zakorzenienie
|
Przeglądam zdjecia w k. ILLUSION, wejdz sobie w fotki w klubie, na 45 strone i tam jest zdj z choinką i przypomnij sobie swój komentarz pod zdjęciem!
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4286 |
Wtajemniczenie
|
o matko chyba ze 2 godz Was czytałam pleciugi jedne
![]() Miałm wcześniej nadrabiać ale Blanka się obudziła i marud. Dzisiaj cały dzień albo gada "po chińsku" albo jęczy. Szaja- dziękuję Ci za odpowiedz. teraz już jestem spokojna, wiem że Blaneks rozwija się prawidłowo ![]() ![]() Aśka- dzisiejszy dzień zdecydowanie nalezy do Ciebie i Twojego zadka ![]() Bishonka-strasznie, straaasznie mi przykro ![]() Co do Świąt- cieszę się , że już tuż tuż bo to pierwsze święta z Blanką, ale trochę jestem rozmemłana bo nie wiem jak sie przygotowywac, nie mam kasy na prezenty, a od razu po świętach opuszczamy nasze mieszkanko także nawet choinki nie ubierzemy ![]() Nie było mnie trochę więc poopowiadam Wam conieco o sobie ![]() A więc przeprowadzamy się na wieś do rodziców tak jak pisałam w K. Już po Świętach także niezłe zamieszanie będzie. Mam pełno obaw. Np. jak ja tam znajdę pracę, bo tam bezrobocie mega. Wymyśliłam więc że otworzy własny biznes Już nawet mam pomysł. Potem może opiszę w k. i powiecie co o tym myślicie. Z drugiej strony boje się tego jak ja wytrzymam z moimi rodzicami pod jednym dachem. Po waszych historiach z mamami i teściowymi boje się. Zawsze cieszyłam się że mieszkam z dala bo nie musze tego przezywac a teraz bedzie ciężko. Moja mama jednak jest bardzo pomocna, niczego mi nie żałuje jak ma, do wychowywania dziecka też się mocno nie wtrąca(nie mówię że w ogóle bo to już byłby cud istny) ale ma paskudnie narzekający i dołujący styl bycia. Np jak się dowiedziała że wracamy bo nam się grunt pod nogami pali to zanmiast mnie pocieszac to mowi " ja wiedzialam, że tak bedzie że w koncu wrócicie " i sie cieszyła...super wiara we własne dziecko ![]() Z drugiej strony to mam głowę pełna pomysłów na życie tam, ten biznes chce otworzyc, jakąs prace usnilnie znalezc, cos robić i wogóle. W końcu psychicznie czuje się na siłach że jestem w stanie przejsc przez ciężki czas. No i wiem, że dla Blanki bedzie tam dobrze. Tam jest mnóstwo ludzi, któzy ją kochają, ma tam trzy siostry cioteczne , pieski,kotki, podwórko, wszyscy na miejscu . Będzie miala zdecydowanie co robić. Noo i tak to u nas wygląda na obecną chwilą . Nie musicie tego czytać jak nie chcecie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4287 |
Zakorzenienie
|
Zboczuszek
![]() Sent from my GT-S5830 using Wizaz Forum mobile app
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4288 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a daleko od Wawy?? głupek! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4289 |
Zakorzenienie
|
no nie mogę dziś z Tobą ![]() Mała najpierw mnie picza trochę ni to piekła ni to swędziała. A teraz po sikaniu taaki dyskomfort w okolicy pęcherza. Zrobię se nasiadówki z Vagosanu |
![]() ![]() |
![]() |
#4290 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:07 ---------- Poprzedni post napisano o 18:06 ---------- wiecie, chciałam was tu uświadomić, że żubry mają swój fanpejdż na fejsiku a tu widzę, że największe fanki już polubiły ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:08.