Drugi trymestr już nam leci, jeszcze trochę będzie trzeci. Wrześniówki 2014 cz.III - Strona 143 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-05-19, 12:20   #4261
88Ekaterina88
Zakorzenienie

Dot.: Drugi trymestr już nam leci, jeszcze trochę będzie trzeci. Wrześniówki 2014 cz.

Cytat:
Napisane przez allckarola Pokaż wiadomość
Bleee zjadlam cale opakowanie nektarynek heheh chyba przesadzilam
zjadlabym loda teraz jakiegos dobrego albo zelki kwasne mniam

Co tu taka cisza ??

---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:11 ----------

Metam tez mam takie obawy chodz poki co nie odczuwam jakiegos ciezaru ale im wiekszy brzuszek tym bedzie nam gorzej.
Ja musze sie zastanowic nad butami jak ja bede ubierac na lato sandaly hehe moze to glupie ale moja kolezanka jest pod koniec ciazy i mowila ze koniec ciazy jest okropny ciezko sie schylic nie mowic o ubieraniu butow a ma w miare maly brzuszek
Ja nam dwie pary sandalow, właśnie dziś jedne ubiore, ale muszę jeszcze jedną parę za skóry kupić , już mam opatrzone i czekam na - 30 % bo w tym sklepie robią co jakiś czas właśnie

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Razem już 10 lat
1.07.2012 Willkommen in Deutschland
29.09.2012 Ślub Cywilny
7.09.2013 Ślub Kościelny
25.08.2014 Marika Nasze szczescie

88Ekaterina88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-19, 12:21   #4262
Metamfetaminax
Zakorzenienie

Dot.: Drugi trymestr już nam leci, jeszcze trochę będzie trzeci. Wrześniówki 2014 cz.

Cytat:

Metam tez mam takie obawy chodz poki co nie odczuwam jakiegos ciezaru ale im wiekszy brzuszek tym bedzie nam gorzej.
Ja musze sie zastanowic nad butami jak ja bede ubierac na lato sandaly hehe moze to glupie ale moja kolezanka jest pod koniec ciazy i mowila ze koniec ciazy jest okropny ciezko sie schylic nie mowic o ubieraniu butow a ma w miare maly brzuszek
Ja może wielkiego brzucha nie mam ale czasem jak chodzę to taka czuję się pełna,że masakra a jak siedzę to czasem mi tchu brak
I koleżanka miała rację,ja też już się martwię o buty i mam nadzieję,że przetrwam całe lato w jakiś wygodnych butach,które włożę bez wysiłku

Najgorsze jest to,że mi ciężko skarpety założyć... Brzuch nie duży ale czuję taki opór straszny i w ogóle jakbym miała się udusić zakładając te skarpety... Nogę muszę wygiąć pod tyłek,żeby je założyć,masakra... czyli zaczynają się fajne czasy... A i mnie doczekał ten zaszczyt,że co raz trudniej mi się wydepilować A Tż mi nie pomoże przy tym,bo on się boi,że mnie pociacha

Gdyby na wielkim świecie zabrakło uśmiechu dziecka, byłoby ciemno i mroczno, ciemniej i mroczniej niż podczas nocy bezgwiezdnej i bezksiężycowej - mimo wszystkich słońc, gwiazd i sztucznych reflektorów. Ten jeden mały uśmiech rozwidnia życie...
Metamfetaminax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-19, 12:22   #4263
Asia19x
Zakorzenienie

Cytat:
Asia tez tak mialam ze nie bylo nic teraz cos tam jest wiekszy chodz ubiore luzniejsza bluzke i nie widac wogole akurat mam dzisiaj sukienke to wogole nie widac

I gdzie ten brzunio? Tutaj w ogóle go nie widać, szczuplusieńka jesteś

Nie no, ja swój brzuszek też bardzo kocham, gorzej z udami i dupą

09.09.2014 Nasza Królewna przyszła na świat

Przyszła Pani Magister
Asia19x jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-19, 12:23   #4264
allckarola
Zadomowienie

ekaterina u nas tez ach nie moglam sie doczekac lata poki co jest fajnie ciekawe c powiem za miesiac albo dwa hehe
Metam z jakiej firmy sandaly ??
allckarola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-19, 12:24   #4265
ZygaEffka
Zadomowienie

allckarolcia i asia super wygladacie

No wlasnie pierwsza proba temperatury bedzie w tym tygodniu w Poznaniu ma byc nawet do 30 stopni wiec test na potliwość przejde co do butów na lato po co sandały i pełne buciki lepiej japonki albo klapki oczywiscie jak bedzie ciepło a jak nie to ja polecam espadryle są z lnu i sznurka wszytsko naturalne i sie dostosowują do stopy przechodziłam w nich Kair a tam było 57 stopni w słońcu w cieniu 55

o takie http://allegro.pl/lniane-espadryle-w...215368384.html mega wygodne
nasz kawałek nieba

Edytowane przez ZygaEffka
Czas edycji: 2014-05-19 o 12:25
ZygaEffka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-19, 12:25   #4266
Asia19x
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Metamfetaminax Pokaż wiadomość
Ja może wielkiego brzucha nie mam ale czasem jak chodzę to taka czuję się pełna,że masakra a jak siedzę to czasem mi tchu brak
I koleżanka miała rację,ja też już się martwię o buty i mam nadzieję,że przetrwam całe lato w jakiś wygodnych butach,które włożę bez wysiłku

Najgorsze jest to,że mi ciężko skarpety założyć... Brzuch nie duży ale czuję taki opór straszny i w ogóle jakbym miała się udusić zakładając te skarpety... Nogę muszę wygiąć pod tyłek,żeby je założyć,masakra... czyli zaczynają się fajne czasy... A i mnie doczekał ten zaszczyt,że co raz trudniej mi się wydepilować A Tż mi nie pomoże przy tym,bo on się boi,że mnie pociacha
Mój brzuszek niby też nie jakiś ogromny, ale skarpety cieżko już ubrać, a tenisówki czasami mi Tż ściąga, a ciekawe co będzie za dwa miesiące

Muszę też kupić sandałki. Myślałam o skórzanych, bo będą na pewno wygodniejsze,tak myślę i miękkie przede wszystkim, a stopy często mnie bolą

---------- Dopisano o 13:25 ---------- Poprzedni post napisano o 13:24 ----------

Cytat:
Napisane przez ZygaEffka Pokaż wiadomość
Dzięki Kochana

Czas na kawkę

Przyszła Pani Magister
Stary 2014-05-19, 12:25   #4267
allckarola
Zadomowienie

Metam ja nie mam problemu z goleniem wystawiam mezowi i goli juz robil to nie raz przed ciaza to i teraz to robi
Dzisiaj golilam rano nogi jej ciezko hehe z tylu uda na slepo golilam bo sie juz tak nie wygne zeby zobaczyc

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-05-19, 12:28   #4268
88Ekaterina88
Zakorzenienie

Cytat:
ekaterina u nas tez ach nie moglam sie doczekac lata poki co jest fajnie ciekawe c powiem za miesiac albo dwa hehe
Metam z jakiej firmy sandaly ??
Ja muszę kupić sobie strój z takim topem na brzuszek i szorty i będę na basen smigac jeszcze w lipcu siostra że szwagrem do nas wpadają no to razem pójdziemy no i jeziora tu mamy także będę uskuteczniac

Będzie dobrze , nie my jedyne jesteśmy w ciąży

Razem już 10 lat
29.09.2012 Ślub Cywilny
7.09.2013 Ślub Kościelny

Stary 2014-05-19, 12:29   #4269
allckarola
Zadomowienie

Zyga chyba masz racje z tymi butami moze jakis klapki kupie kiedys byly fajne w pullandbear ciekawe czy teraz beda
A adidasy moze jakos ubiore a jak nie to zawiarze luzniej i bede je wsuwac
Damy rade jakos przez lato.
Mysle jeszcze w lipcu jechac nad soline mam nadzieje ze bede sie dobrze czula i pojedziemy w sumie hymm 160 km chyba mam moze mniej
Stary 2014-05-19, 12:29   #4270
88Ekaterina88
Zakorzenienie

Cytat:

No wlasnie pierwsza proba temperatury bedzie w tym tygodniu w Poznaniu ma byc nawet do 30 stopni wiec test na potliwość przejde co do butów na lato po co sandały i pełne buciki lepiej japonki albo klapki oczywiscie jak bedzie ciepło a jak nie to ja polecam espadryle są z lnu i sznurka wszytsko naturalne i sie dostosowują do stopy przechodziłam w nich Kair a tam było 57 stopni w słońcu w cieniu 55

o takie http://allegro.pl/lniane-espadryle-w...215368384.html mega wygodne
Ja wolę sandalki jednak

Razem już 10 lat
29.09.2012 Ślub Cywilny
7.09.2013 Ślub Kościelny

Stary 2014-05-19, 12:34   #4271
allckarola
Zadomowienie

Kurde czasami mala albo wystawi tylek albo nie wiem i jak dotykam brzuch to w tym miejscu jest takie wybrzuszenie tylko to nie fajne uczucie taki mocny ucisk. Wierci sie strasznie to dziecko malo kiedy spi
Ekaterina tez myslalam chodzic na basen ale nie mam kiedy w tyg pozno wracam a na weekendzie wole z mezem posiedziec a jemu pewnie by sie nie chcialo. Zreszta kupie stroj potem wyrzuce bo cycki mam jak donicki wyjde z taka mleczarnia

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-05-19, 12:37   #4272
88Ekaterina88
Zakorzenienie

Cytat:
Kurde czasami mala albo wystawi tylek albo nie wiem i jak dotykam brzuch to w tym miejscu jest takie wybrzuszenie tylko to nie fajne uczucie taki mocny ucisk. Wierci sie strasznie to dziecko malo kiedy spi
Ekaterina tez myslalam chodzic na basen ale nie mam kiedy w tyg pozno wracam a na weekendzie wole z mezem posiedziec a jemu pewnie by sie nie chcialo. Zreszta kupie stroj potem wyrzuce bo cycki mam jak donicki wyjde z taka mleczarnia
A na l4 nie idziesz

Mój lubi czasem w lecie pójść na basen, oczywiście pójdziemy ok 15-16 godziny jak się luźno robi

Tu stroje tanie jak barszcz także mi szkoda nie będzie a i cycow aż tak ogromnych nie mam

Razem już 10 lat
29.09.2012 Ślub Cywilny
7.09.2013 Ślub Kościelny

Stary 2014-05-19, 12:37   #4273
ZygaEffka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez 88Ekaterina88 Pokaż wiadomość
Ja muszę kupić sobie strój z takim topem na brzuszek i szorty i będę na basen smigac jeszcze w lipcu siostra że szwagrem do nas wpadają no to razem pójdziemy no i jeziora tu mamy także będę uskuteczniac

Będzie dobrze , nie my jedyne jesteśmy w ciąży

Fajnie masz ja w zeszlym roku złapałam zapalenie pochwy i macicy nad jeziorem na basen to juz w ogole mam zakaz chodzenia , gin mi powiedziała ze mam wybrac albo zdrowe dziecko albo rozrywka nad wodą zbyt szybko łapie infekcje , a tampony z kwasem mlekowym podobno nie wiele dają

Co do Sandałów ja nie lubie , stopy w nich brzydko wyglądają i kojarzą mi sie z babciami musiały by mnie zauroczyć mega żebym kupiła
nasz kawałek nieba

Stary 2014-05-19, 12:38   #4274
Misstic
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Miminek Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny. Praca nadal się pisze i końca niestety nie widzę
Byłam w sobotę u lekarza na wizycie kontrolnej. Mały ma się dobrze, ma już 650g. Gorzej z moja szyjką lekarz stwierdził, że jest miękka, ale za to długa (45mm) i zamknięta.
Bardzo się martwię i wciąż o tym myślę. Mąż pociesza, że gdyby było tak źle to lekarz kazałby mi leżeć a ja mam się jedynie mocno oszczędzać, przy gorszym samopoczuciu leżeć no i oczywiście nie dźwigać, nie nadwyrężać się fizycznie... ehhh chyba zwariuję do końca ciąży. No i jeszcze wizyta jest dopiero 07.06.14 Boję się, że nie dotrwam terminu

A czy Wy też odczuwacie np. na spacerze lekkie twardnienie brzucha które przechodzi jak się usiądzie?? Domyślam się, że to skurcze BH, ale wolałabym ich przy miękkiej szyjce nie mieć.
Cześć Miminku
Najważniejsze, że z małym jest wszystko wporzadku i że szyjka długa i zamknięta. Będziesz się teraz oszczędzać bardziej i napewno dotrwasz do końca ciazy A te skurcze BH to niestety standard i każda ciężarna je ma. To oznacza, że macica prawidłowo reaguje. Także jak wystąpi to pare razy na dobre to nic złego. Natomiast jak będzie się powtarzać kilka razy na godzinę to trzeba jechać to szybko skontrolować.
Zobaczysz, że będzie dobrze
I powodzenia z tą pracą

Cytat:
Napisane przez Metamfetaminax Pokaż wiadomość

Tak mało czasu a tak dużo do zrobienia... Proszę o soczystego kopa w dupsko...
Bardzo proszę Bacik na motywacje

A mnie zaraz kur***ca weźmie no.. od tygodnia dzwoni do mnie ten sam nr telefonu tylko z innymi końcówkami a jak odbieram to głucho. I to po 5 razy dziennie mam te połączenia, no ludzie ile można Juz naprawdę jestem zła. Sprawdzałam na necie co to może być i podobno to jakiś call center, no ale, że się tak uwzieli

Kocham Cię Mężu
http://s3.suwaczek.com/20130713580113.png

Nasza Roksanka jest już na świecie
15.09.14r.
Kochamy cię nad życie
Misstic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-19, 12:42   #4275
ZygaEffka
Zadomowienie

haha

nasz kawałek nieba

Stary 2014-05-19, 12:43   #4276
Asia19x
Zakorzenienie

Nie mogę

Przyszła Pani Magister
Stary 2014-05-19, 12:45   #4277
ZygaEffka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Misstic Pokaż wiadomość
Cześć Miminku
Najważniejsze, że z małym jest wszystko wporzadku i że szyjka długa i zamknięta. Będziesz się teraz oszczędzać bardziej i napewno dotrwasz do końca ciazy A te skurcze BH to niestety standard i każda ciężarna je ma. To oznacza, że macica prawidłowo reaguje. Także jak wystąpi to pare razy na dobre to nic złego. Natomiast jak będzie się powtarzać kilka razy na godzinę to trzeba jechać to szybko skontrolować.
Zobaczysz, że będzie dobrze
I powodzenia z tą pracą

A mnie zaraz kur***ca weźmie no.. od tygodnia dzwoni do mnie ten sam nr telefonu tylko z innymi końcówkami a jak odbieram to głucho. I to po 5 razy dziennie mam te połączenia, no ludzie ile można Juz naprawdę jestem zła. Sprawdzałam na necie co to może być i podobno to jakiś call center, no ale, że się tak uwzieli
Miss , na Black list z nimi !
nasz kawałek nieba

Stary 2014-05-19, 12:55   #4278
allckarola
Zadomowienie

Ekaterina ide na l4 od czerwca ale czy mi by sie chce samej na basen jechac musialabym zasuwac 10 km autem a nie wem czy mi sie chce chodz to niedaleko. Jak bede w domu to bede lezec do 9 zjem i bede robic obiad posprzatam to mi czas bedzie tak uciekal ze kiedy ja na ten basen sie wybiore ;p
Zglodnialam i co tu zjesc ??
Stary 2014-05-19, 12:56   #4279
Misstic
Wtajemniczenie

Cytat:
Miss , na Black list z nimi !
Muszę iść do operatora, żeby mi o zablokowali tylko nie wiem czy dadzą rade, bo raz dzwoni 3246600 72 a raz 3246600 45 i już jest tak jakby inny nr telefonu. No nic zobaczymy.

A obrazek zarąbisty hehe

Kocham Cię Mężu
http://s3.suwaczek.com/20130713580113.png

Nasza Roksanka jest już na świecie
15.09.14r.
Kochamy cię nad życie
Misstic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-19, 13:00   #4280
Metamfetaminax
Zakorzenienie

Cytat:
U nas w tym tygodniu ma być 30 stopni

U nas podobno też,ale jakoś się nie zapowiada Zresztą już tydzień temu miało być 29 i dupa... Ale lepsze to niż deszcz...

Cytat:
Napisane przez Asia19x Pokaż wiadomość
Mój brzuszek niby też nie jakiś ogromny, ale skarpety cieżko już ubrać, a tenisówki czasami mi Tż ściąga, a ciekawe co będzie za dwa miesiące
Mi czasem Tż zakłada tenisówki,bo normalnie masakra teraz przeżyłam identyczny ból przy zakładaniu rajstop... A niestety nie miał kto mi pomóc
Cytat:
Metam ja nie mam problemu z goleniem wystawiam mezowi i goli juz robil to nie raz przed ciaza to i teraz to robi
Dzisiaj golilam rano nogi jej ciezko hehe z tylu uda na slepo golilam bo sie juz tak nie wygne zeby zobaczyc
Mój się boi jak głupi,że mnie zatnie czy coś... Ehh.. Nie wiem jak musiałabym go przekonać,bo on nawet boi mi się włosy z tyłu prostować,żeby łba mi nie poparzyć...
Cytat:
Fajnie masz ja w zeszlym roku złapałam zapalenie pochwy i macicy nad jeziorem na basen to juz w ogole mam zakaz chodzenia , gin mi powiedziała ze mam wybrac albo zdrowe dziecko albo rozrywka nad wodą zbyt szybko łapie infekcje , a tampony z kwasem mlekowym podobno nie wiele dają
O współczuję :/ Ale niektóre babki mają po prostu to do siebie,że idą gdzieś nad wodę to od razu infekcja czy to basen czy jezioro...

Cytat:

Może cichy wielbiciel Ale też tak czasem do mnie dzwonią i ja odbieram a tu cisza... Aż szlag człowieka trafia...
Cytat:
haha

Hahah ku przestrodze

Gdyby na wielkim świecie zabrakło uśmiechu dziecka, byłoby ciemno i mroczno, ciemniej i mroczniej niż podczas nocy bezgwiezdnej i bezksiężycowej - mimo wszystkich słońc, gwiazd i sztucznych reflektorów. Ten jeden mały uśmiech rozwidnia życie...
Metamfetaminax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-19, 13:05   #4281
ZygaEffka
Zadomowienie

nasz kawałek nieba

Stary 2014-05-19, 13:05   #4282
allckarola
Zadomowienie

Metam nie wiem jaki jest dobry sposob na faceta w takich przypadkach mysle ze sie w koncu zdecyduje jak juz calkiem zarosniesz i bedzie mu to przeszkadzac ale wtedy zle sie goli.
Stary 2014-05-19, 13:08   #4283
88Ekaterina88
Zakorzenienie

A to ja dziś, idę do sklepu, trzeba jakoś wyglądać

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1400501551951.jpg (51,0 KB, 50 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1400501567413.jpg (56,6 KB, 36 załadowań)

Razem już 10 lat
29.09.2012 Ślub Cywilny
7.09.2013 Ślub Kościelny

Stary 2014-05-19, 13:08   #4284
201610121609
Konto usunięte

A ja zrobiłam w końcu pulpety w sosie pomidorowym, obrałam ziemniaczki żeby tylko ugotować jak tz będzie wracał z pracy i zrobiłam pranie wiec teraz lecę myć głowę i na słoneczko na balkon moze z książka

Właśnie chce mi sie sandałków ale takich na lekkiej koturence...jakos 3cm żebym lekko wyższa była bo mam same płaskie i na obcasie...
A czy juz mówiłam, ze jestem uzależniona od kupowania butów?
Ale dzięki temu nie niszcze ich szybko i wystarczają na kilka sezonów co i tak nie odciąga mnie od kupna następnych :p

201610121609 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-19, 13:10   #4285
allckarola
Zadomowienie

Ekaterina swietnie wygladasz brzuszek sliczny
co to za spodnie ??
Stary 2014-05-19, 13:19   #4286
41747266e0fb3b4fece89e204f3d610d83e6e72d_5fac7b02b3dde
Konto usunięte

Cytat:
Muszę iść do operatora, żeby mi o zablokowali tylko nie wiem czy dadzą rade, bo raz dzwoni 3246600 72 a raz 3246600 45 i już jest tak jakby inny nr telefonu. No nic zobaczymy.

A obrazek zarąbisty hehe
To jak numer ze Śląska Nie ja
Cytat:
Ładne cycuszki

Jakoś mi się udało ogolić, tak szybko zarastam że poezja Mój mąż też by mnie w życiu nie ogolił, bał by się wiem o tym

---------- Dopisano o 14:19 ---------- Poprzedni post napisano o 14:12 ----------

Cytat:
A to ja dziś, idę do sklepu, trzeba jakoś wyglądać
Niezła laseczka

Ja mam w pt spotkanie rocznika 10 lat po maturze
41747266e0fb3b4fece89e204f3d610d83e6e72d_5fac7b02b3dde jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-19, 13:24   #4287
Asia19x
Zakorzenienie

Ekaterina piękny brzunio

Przyszła Pani Magister

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-05-19, 14:30   #4288
allckarola
Zadomowienie

Ale mi sie nudzi. Wlasnie przyszlam z kawy bylam z szefem na kawie heh
jaki on mily jak jest wczorajszy.
Po za tym goraco i duszno mi nie wiem ile jest stopni ;p
Ide chyba zaraz po loda chyba to nie jest glupi pomysl

---------- Dopisano o 15:30 ---------- Poprzedni post napisano o 15:16 ----------

Dzanet tez mam problem z szybkim zarastaniem i to jest dla mnie uciazliwe co ogole to zaraz znow to samo
Stary 2014-05-19, 14:46   #4289
88Ekaterina88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aisa84 Pokaż wiadomość
A ja zrobiłam w końcu pulpety w sosie pomidorowym, obrałam ziemniaczki żeby tylko ugotować jak tz będzie wracał z pracy i zrobiłam pranie wiec teraz lecę myć głowę i na słoneczko na balkon moze z książka

Właśnie chce mi sie sandałków ale takich na lekkiej koturence...jakos 3cm żebym lekko wyższa była bo mam same płaskie i na obcasie...
A czy juz mówiłam, ze jestem uzależniona od kupowania butów?
Ale dzięki temu nie niszcze ich szybko i wystarczają na kilka sezonów co i tak nie odciąga mnie od kupna następnych :p

oj ja tez butoholiczka jestem a ciagle nie mam w czym wyjsc
Ale taka prawda butó mam sporo i tak sie szybko nie niszczą Ale u mnie tez muszę byc tylko skórzane - tak juz mam, a mamuśka w obuwniczym robiła takze same wiecie

Cytat:
Ekaterina swietnie wygladasz brzuszek sliczny
co to za spodnie ??
Spodnie z H&M, tylko ja je wiecej podwinełam, bo bez podwiniecia mam wode w piwnicy

Cytat:
Napisane przez Asia19x Pokaż wiadomość
Ekaterina piękny brzunio
Danke

Wróciłam

1,5 godzinny spacer
ale kapusta kiszona jest i moge pod wieczor zrobic lazanki na dwa dni
Maluszkowi kupiłam dwupak zielonych bodziaków - w rozm. 62-68 została ostatnia paczka Niemieskich nie było juz małych Szarańcza mamusiek była z samego rana
Znajoma mnie widziała, takze wszyscy beda wiedziec ze byłam na spacerze Niech wiedzą
Teraz pije shake czekoladowego i odpoczywam

Razem już 10 lat
29.09.2012 Ślub Cywilny
7.09.2013 Ślub Kościelny

Stary 2014-05-19, 14:51   #4290
allckarola
Zadomowienie

Kapusta kiszona jej zjadlabym cos kwasnego i to jak ehh
poczekam jeszcze z pol godziny i ide na sklepy kupic sobie cos dobrego bo zglodnialam
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości