![]() |
#4261 |
Raczkowanie
|
Dot.: Poużalajmy Się Nad Sobą....
Jestem zła bo gdy uzbierałam z mężem kase na mieszkanie to od tego roku zdrozały dwa razy tyle a do tego nie mozemy wziąść kredytu i czeka mnie kolejny rok(oby tylko rok)z tęściowa i jej tekstami. Pomocy!!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#4262 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie ma to jak autoterapia ![]() na pewno nie jest z toba tak zle, jestes porzadna obywatelka, nieprzecietnie inteligentna co wnioskuje z postow ![]() ![]() nie to co ja, nawet na tych wlasciwych studiach nie jestem, a idzie mi jak krew z nosa, moze dlatego, ze mam do tych aktualnych takie podejscie. myslalam, ze z nowym rokiem zmienie sie i dojrzeje, zaczne brac odpowiedzialnosc za swoje postepowanie, a czuje sie czasami jak dziecko we mgle... zapominam juz jak to jest dawac z siebie wszystko, zawsze znajduje sobie powod dla ktorego mialabym sobie odpuszczac ![]()
![]() |
#4263 |
Przyczajenie
|
![]()
Witam.Korzystam z forum i pouzalam sie nad soba troszke.Nie wiem od czego zaczac bo wlasciwie to mam takiego dola ze juz nawet nie pamietam kiedy takiego ostatnio mialam.Chyba glownym powodem tego stanu jest atmosfera jaka panuje miedzy mna a moim mezem.Ogolnie mowiac brak atmosfery.Kurcze za nic nie mozemy sie dogadac.Ja swoje maz swoje jak w matni.A to nie dobrze bo mamy male dzieciatko.Drugi dol wiaze sie z tym ze od roku nie pracuje i siedze w domu.Zajmuje sie wychowaniem naszej pociechy.Wszystko ok poza tym ze nie mam nic dla siebie.I to tez wprowadza mnie w stan beznadziei.Co robic??jak dac sobie z tym wszyatkim rade kiedy juz sobie nie daje??Moze ktos mi cos podpowie..
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4264 |
Zakorzenienie
|
uzalam sie nad sobą bo oczywiście tż wypchał sie na mnie.Wogole czuje jak pasztet, powtarzam pasztet!
![]() ![]()
#4265 |
Zakorzenienie
|
Nie mam faceta z własnej winy, jestem marudna, leniwa nic mi sie nie chce... W ogole mam wsyztkeigo dosc
![]() Musze zaczac cos robic i znalezc jakis cel...
#4266 |
Wtajemniczenie
|
A ja wlasnie uslyszalam, ze jestem zbyt egoistyczna na faceta, ze jestem za wielka krolowa na faceta i w ogole wszystko jest wspaniale.. facet mnie rzuca, wyskoczylo mi zmno na ustach i wszystko jest ladnie pieknie :/
|
![]() ![]() |
![]() |
#4267 |
Zakorzenienie
|
Od wczoraj od 14 nie było mnie w domu, odrazu po pracy ide na uczelnie, gdzie mam dwa egzaminy ktorych nie zdam bo nic, a nic się nie uczyłam, a pozatym bede tak niewyspana że i tak nie dam rady się skoncentrować:| źle mi, spać mi się chce, w domu będę dopiero ok 18
![]() ![]() ide zapalić ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4268 |
Zakorzenienie
|
cera bardzo mi się pogorszyła
![]() ![]() i...znajomi.Jak to miło, że o mnie "pamiętają" ![]()
#4269 |
Zakorzenienie
|
nie wiem nawet co napisac ... jestem do d... nie mam kolezanki,(przyjaciolki)p racy,calymi dniami siedze w domu a TZ tj zyl troche innym zyciem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4270 |
Zakorzenienie
|
a ja ;( ;( ;( ;(
mam ropnego syfka na nosku ![]() kosmetyczka, zabieg galwanizacji, masci, domowe sposoby nie pomogly !! to jeszcze nie koniec swiata .. wytrzymalabym , gdyby nie to... ze za tydzien mam studniowke ;( a na dodatek po drugiej stronie noska zaczyna mi sie robic kolejny niechciany gosc ;( nie wiem co jest grane bo cere mam na ogol w porzadku ;( czasem wlasnie raz na dlugi czas zrobia mi sie takie pojedyncze potwory trzymajace sie ponad 2 tygodnie ;( Chce ladnie wygladac w te jedna noc w zyciu ;( dziewczyny ratunku bo dzis az sie poryczalam ze zlosci !!
#4271 |
Zakorzenienie
|
musze skonczyc tą szkołe
![]() od wrzesnia CHCE do pracy !! ![]() i na ochrone środowiska ![]()
#4272 |
Zakorzenienie
|
Cholera!
![]() Brat usunął mi(z premedytacją)mój ważny(i jedyny!) folder na komputerze! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4273 |
Wtajemniczenie
|
Mam dola i zla za bardzo przywiazuje sie do ludzi chodzi mi o znajomych jestem w stanie zrobic dla nich prawie wszystko a dzisiaj moja najblizsza kumpela powiedziala mi ze mam sie nie wtracac do jej zycia i zajac sie soba wychodzi na to ze musze zaczac olewac ludzi tak jak i mnie olewaja ale ja tak nie potrafie
![]() ![]()
#4274 |
Rozeznanie
|
Zatem i ja
![]() ![]() ![]() aaaaaaaaaaaaaaaaaaa! sic! ![]()
#4275 |
Zakorzenienie
|
![]() chcę znaleźć jakąś normalną pracę ![]() a nie ganiać w marketach czy też wciskać ludziom kit przez telefon... ![]()
#4276 |
Rozeznanie
|
ide jutro na impreze urodzinowa i wlasnie przymierzylam spodnie ktore jeszcze kilka miesiecy temu byly jak szyte na mnie a teraz....cholera sa takie obcisle i niewygodne!!!!!!
przytrafila mi sie kilka razy depresja+czekolada i prosze kilogramow przybylo.. ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4277 |
Wtajemniczenie
|
Heh.. juz ja nie wspomne o sobie.. niedawno rzucil mnie facet.. oczywiscie zapewniajac mnie, ze mnie kocha itd (wiem, beznadzieja) po czym po paru dniach mowi mi, ze jest ta 2.. spotykaja sie gadaja.. no coz.. dochodze do wniosku, ze jestem na tyle beznadziejan, ze nawet nie umiem zatrzymac przy sobie faceta :/
|
![]() ![]() |
![]() |
#4278 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4279 |
Zakorzenienie
|
Łaaaa już nie moge!! Od 4 dni jestem chora, nie moge pójść na dyskoteke, a po niej będą ferie i post.. nawet nie chce wiedziec kiedy następna.
W dodatku sypie sie coś między mną a chłopakiem ![]() Nie pisze, nie dzwoni i wogóle jest jakoś tak dziwnie, dawno sie nie widzieliśmy.. Wszystko jest beznadziejne... W dodatku przez tą chorobę czeka mnie kucie całe ferie!!! Miło ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4280 |
Zakorzenienie
|
no wiec ja też was obrzuce moimi żalami
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#4281 |
Zakorzenienie
|
![]() BTW całkiem miłe określenie jak na tak średnio miłe stany ![]()
#4282 |
Zadomowienie
|
![]()
a ja?
![]() A ja mam przerwe międzysemestralną i siedzę w domu - fajnie? No jasne - biorąc pod uwagę fakt, że siedzę ciągle saaamaaa ![]() Moi znajomi jeszcze mają sesję - tak to jest jak się studiuje na końcu świata ![]() ![]() rozmijam się ze wszystkimi, na których mi zależy ... dodatkowo - okres mi się spóźnia... ![]() my life is brilliant.... ![]()
#4283 |
Zakorzenienie
|
nie zdalam jednego egzaminu
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#4284 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4285 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4286 |
Wtajemniczenie
|
a co to za przedmiot?
![]() nie martw sie!
#4287 |
Zakorzenienie
|
a cóz to ma być za użalanie się?
![]() ![]() Juz mi się uśmiechać, bo baciki będą ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4288 |
Rozeznanie
|
Jęczarnia tutaj możemy sie wyzalić;)
Jeśli macie jakiś problem, coś złego bądź wspaniałego właśnie dzisiaj się Wam przydarzyło piszcie
![]() Ja mam jutro sprawdzian z matematyki i nic nie umiem... |
![]() ![]() |
![]() |
#4289 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jęczarnia tutaj możemy sie wyzalić;)
mąż mnie wygonił do drugiego pokoju z komputerem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4290 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jęczarnia tutaj możemy sie wyzalić;)
Głowa mnie boli strasznie a obiecałam że coś sprawdze na dziś nie mam siłay ale słowo to słowo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:38.