Zanim zdmuchnę pierwszą świeczkę, będę chodził już troszeczkę! Mamy IX-X 2013 cz.XIV - Strona 143 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Pokaż wyniki sondy: Tytuł kolejnej części wątku
Mamusie wrześniowo-październikowe 2013 1 3,23%
Glowa siwa, wszystko boli, moje dziecko ciągle broi! 12 38,71%
Nasze maluchy biegają i skaczą, a mamy się ciągle za głowę łapią 0 0%
Jemy już wszystko, mamy pełno siły, spokojne chwile już się skończyły! 3 9,68%
Nasze dzieci nie są już małe, to już roczniaki są wspaniałe 0 0%
Wszystkie dzieci roczek mają , teraz drugi zaczynają. 3 9,68%
Za nami pierwsze urodzinki, wszyscy mamy uśmiechnięte minki. 1 3,23%
Każdy "roczniak" rośnie zdrowo, zachowuje się wzorowo. 0 0%
Już po pierwszych urodzinach. Drugi roczek się zaczyna. 3 9,68%
Wszystkie chodzą i gadają , nasze dzieci roczek mają. 2 6,45%
Uśmiechnięte , rozkrzyczane to roczniaki ukochane. 4 12,90%
Pierwszy roczek minął kolorowo, drugi zaczyna się przebojowo. 2 6,45%
Głosujący: 31. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-10-22, 20:33   #4261
katarzyna2811
Wtajemniczenie

Dot.: Zanim zdmuchnę pierwszą świeczkę, będę chodził już troszeczkę! Mamy IX-X 2013 c

Cześć. Witam się wieczorkiem.
Przede wszystkim wszystkiego najlepszego dla naszych dzisiejszych solenizantów Zuzi i Jasia. Sto lat sto lat niech żyją żyją nam
A teraz nadrabiam

Damian 23 01 2002
Mateusz 27 12 2005
Bartosz 18 09 2013
katarzyna2811 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-22, 20:40   #4262
dirtymagic85
Zadomowienie

Dot.: Zanim zdmuchnę pierwszą świeczkę, będę chodził już troszeczkę! Mamy IX-X 2013 c

cześć dziewczyny
dołączam się do życzeń dla solenizantów i tez ponadrabiam z kwadrans co tam u was, bo na więcej to ja juz czasu mieć chyba nie będę
dirtymagic85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-22, 20:41   #4263
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez passion80 Pokaż wiadomość
Kaśka dla męża odżywki na mase
Fakt, niesprawiedliwe. Ja robie najpierw masę. Później zezba
a nieee, ja o Mikusiu pisałam, że chudy, Piotrek na szczęście ma atletyczną sylwetkę ani chudy ani koks w sam raz

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-22, 20:41   #4264
katarzyna2811
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez tassia Pokaż wiadomość
Odkrycie poranka- Maciej i jego 13 zebow
Cytat:
Napisane przez ja-ika Pokaż wiadomość
brawo
Ja wczoraj wieczorem odkryłam dwie górne czwórki, czyli u nas 12
Gratulacje za ząbki
U nas jak było sześć tak jest już od kilku miesięcy
Cytat:
Wyjdą, nie martw się

U nas w domu szpital Emilka zasmarkana, kaszle, mnie gardło boli i katar mi się zaczyna, małż umiera, ale poszedł do pracy, tylko Kamil się trzyma
Zdrówka dla Was
Cytat:
Napisane przez rusałka_1 Pokaż wiadomość
Hej

dziekujemy za zyczenia!

az cięzko mi uwierzyc ze moj maluszek ma juz roczek.

Z tej okazji przespal pieknie nockę (tzn. miał pobudki ale bez płaczu)

poza tym coraz więcej tupta na dwóch nożkach, potrafi juz przejsc całą naszą malutką kuchnię i salon!
oczywiście jak gdzies sie spieszy to na czterech
upieklam na dziś torcik. dla Jaśka wiec bez jajek, z budyniem dyniowym - ciekawe jak to będzie smakowało

misia zdrowka dla Korna
czaszka u nas ten sam probem. Jasiek wszytko musi wsadzic do buzi. A drewniane rzeczy zagryza... np nasz sosnowy stolik kawowy wyglada jak po ataku groźnego napastnika, ma zgryzione wszytskie rogi!

izzabell ja w końcu kupiłam tą http://mediamarkt.pl/philips-suszark...82-00,id-35481

paplinko brawo za kroczki Oli!

brawo dla Maćka za zęby!
Brawo za nockę i oby następne były jeszcze lepsze no i brawa za kroczki
Tassia kombinezon świetny

Damian 23 01 2002
Mateusz 27 12 2005
Bartosz 18 09 2013
Stary 2014-10-22, 20:44   #4265
matallewar
Zakorzenienie

Wpadam i lecę dalej.
Może kiedyś jeszcze Was poczytam

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-22, 20:53   #4266
dirtymagic85
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez MsLullaby Pokaż wiadomość
Rodziców się nie wybiera, ale ja nigdy nie przestanę się zastanawiać jakim cudem tż wyszedł na ludzi

bo trafił na ciebie

---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ----------

o kurrrrrrna...przypomniała tu któraś o zmianie czasu, Boże co za pech, zamiast 24h będę w sobotę 25h w pracy na dodatek nie położę się w niedzielę, bo na rano mamy mszę rocznicową za rodziców (wczoraj mieli 30 rocznicę ślubu), potem uroczystą rodzinną bibkę i zamiast być pełną życia będę DĘTKĄ.....
dirtymagic85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-22, 21:05   #4267
Poziomkowa89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dirtymagic85 Pokaż wiadomość
[/B]
bo trafił na ciebie

---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ----------

o kurrrrrrna...przypomniała tu któraś o zmianie czasu, Boże co za pech, zamiast 24h będę w sobotę 25h w pracy na dodatek nie położę się w niedzielę, bo na rano mamy mszę rocznicową za rodziców (wczoraj mieli 30 rocznicę ślubu), potem uroczystą rodzinną bibkę i zamiast być pełną życia będę DĘTKĄ.....
No to rzeczywiście akurat w twoim przypadku lepsza jest zmiana wiosenna życzę siły na niedziele

Czekamy na dzidziusia
Poziomkowa89 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-10-22, 21:21   #4268
czaszka_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość

Wpadam i lecę dalej.
Może kiedyś jeszcze Was poczytam
Matal jak tam u Was?

---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ----------

dziewczyny ma ktoras z Was ten nowy podkład Max factor luminizer? jesli tak to prosze o opinie

Nasz skarb...Julka... 06.10.2013

czaszka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-22, 21:24   #4269
katarzyna2811
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ja :) Pokaż wiadomość

W miechowie tez. Pola nie chce sie ze mna bawic. Bawi sie sama. Buszuje po calym domu. Ostatnio uwielbia wszystko wyciagac z szafek i szuflad - od ubran, przez garnki, po dokumenty moich rodzicow. Ja chodze za nia i wstawiam a ta chodzi i wyjmuje. No i ma ostatnio faze na pchacz, wiec wystarcyz jej dac pchacz i 30 min lazi w te i nazat (tylko zawracac nie umie i trzeba jej pomoc)
U nas buszowanie po kuchni to masakra. Chociaż ostatnio i tak jest postęp bo wyciąga tylko swoje plastikowe miseczki i talerze i parowar

Cytat:
Napisane przez vea7 Pokaż wiadomość

Zdrówka dla chorych Maluchów

O co chodzi z bilansem? Ja mam w książeczce bilans po drugim roku życia... po pierwszym też coś jest

Nie mam weny, nie mam siły i ochoty, coś mi wlazło w plecy i praktycznie nie mogę się rusza, a zginac w ogóle, nie mam literki ci (c z altem mi nie wchodzi), za to mam migrenę, okres i do dupy humor... a na dworze, wieje, leje i wilcy wyją... buuuuu
oby samopoczucie się poprawiło
Cytat:
Napisane przez Isabell12 Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 15:39 ---------- Poprzedni post napisano o 15:38 ----------

Polusia wszystkiego najlepszego, rośnij zdrowo

---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:39 ----------

Zuzia i Janek naj najlepsze zyczenia

my gramy w piłkę, bawimy się w chowanego, oglądamy książeczki o zwierzątkach- mały uwielbia, ja robię wieżę z klocków a mały rozrzuca, a ostatnim hitem jest ciężarówka- mamy taka dużą z wadera wozimy klocki i wszystko co się da nawet Piotrusia i to jest najlepsze, moze tam siedzieć w niej a choćby i godzinę

---------- Dopisano o 16:03 ---------- Poprzedni post napisano o 15:48 ----------

lula- najlepsze życzenia dla Tż
tassia my ostatnio bawimy się jeszcze doniczkami takimi małymi po kaktusach , mam takich 5 kolorowych, ale mogą być np. kubeczki, chowam pod jeden piłeczkę do pingponga i jak mały podnosi po kolei te doniczki i trafi akurat na piłeczkę to jest hurra ( ja krzyczę) i się śmieje i bije sobie brawo, też bardzo lubi tą zabawę i bańki mydlane są u nas mega, mały nawet sam próbuje dmuchać jak mu trzymam to "kółeczko" do robienia baniek

dodi obyś nie wypowiedziała tego w złą godzinę ja też się martwiłam, a później wyłaziły zeby jeden za drugim, na raz, oj ciężko było
nie martw się każde dziecko jest inne, a ząbki na pewno się pojawią

wow!

bidulek Kornel, zeby te choróbska już od was sobie poszły

dzięki, miałam cię właśnie wywoływać do tablicy w sprawie suszarki, uprzedziłaś mnie, w sumie bardzo fajna, na pewno wezmę pod uwagę

podoba mi się, i cena jaka, to jeszcze fajniejszy
mój mały dostał na roczek taki fajny komplet kurteczka + spodnie na szeklach w takich trochę zbliżonych kolorach do waszego kombinezonu, także ok
[/B]

---------- Dopisano o 16:09 ---------- Poprzedni post napisano o 16:03 ----------

[/COLOR]dziękuję Wam za osp. w sprawie suszarek, jak zwykle mozna na Was liczyć, jesteście niezawodne

---------- Dopisano o 16:11 ---------- Poprzedni post napisano o 16:09 ----------

nie mam nic przeciwko, no przecież całej jej na czarno nie ubierzesz, a czapeczka ma motyw z kotkiem więc widać ze dziecięca, jak dla mnie to sopko

---------- Dopisano o 16:15 ---------- Poprzedni post napisano o 16:11 ----------

no ja własnie też muszę za czymś cieplejszym sie rozejrzeć, ostatnio w pepko były takie bardzo fajne sweterki bez kapturków po 25 zł

---------- Dopisano o 16:21 ---------- Poprzedni post napisano o 16:15 ----------

patrzę przez okno i..... buro, ponuro, szaro, i wieje brrrrr

---------- Dopisano o 16:24 ---------- Poprzedni post napisano o 16:21 ----------

wiecie co ja tak pytałam o to czy dodajecie do kaszek mlecznych mm jeszcze bo ja dodaję, ale u mnie to wygląda tak że np. na 150 ml. wody sypię 3 płaskie łyżeczki od herbaty kaszki i dodaję jeszcze mm bo to takie strasznie wodniste jest, a mój kluch nie chce tej kaszki na gęsto jeść

---------- Dopisano o 16:31 ---------- Poprzedni post napisano o 16:24 ----------

dzięki , vea a jak długo twoje dziecię chodzi na palcach bo u nas to już trochę trwa no tak ok. miesiąc, więc dlatego martwię się
co do bilansu podpinam się pod pytanie, bo sama o to miałam zapytać, co prawda na początku listopada ( dzisiaj akurat pani z przychodni dzwoniła) mamy szczepienie i wtedy na pewno mały będzie ważony mierzony i przebadany i tyle całego bilansu,

tulę Cię mocno na poprawę humoru

---------- Dopisano o 16:34 ---------- Poprzedni post napisano o 16:31 ----------

kurna....... oglądam rozmowy w toku, tak jednym okiem bo klepię na wizazu, i jest o laskach co to lubią żonatych facetów, no tak mnie to irytuje czy one zdają sobie sprawę ze rozwalają rodzinę , noszszsz....

---------- Dopisano o 16:36 ---------- Poprzedni post napisano o 16:34 ----------

mały mi się właśnie obudził i zaczął marudzić tzn. wydawać odgłosy jakby pies szczekał , a ja latam od okna do okna i wyglądam czy jaki kundel mi na podwórko nie wlazł

dawałyście dzieciom słone paluszki ( ja kupuję szkolne z lajkonika w biedronce ) mały dzisiaj dorwał jednego i wyraźnie mu posmakowało

---------- Dopisano o 16:46 ---------- Poprzedni post napisano o 16:36 ----------

bosz mój wózek sam jeździ po ogrodzie
Ja jak już to dałam spróbować paluszki lajkonika ale te juniorki

Cytat:
Anutka,

Do mnie dziś przyszła sąsiadka i przyniosła siatę pampersów rozm 5 po swoim synku (3 latka) i kilka książeczek za kilka godzin znowu przyszła, tym razem z ciuszkami. Przyniosła nowy kombinezon z carters'a spodenki jeansowe ocieplane i sweterek Mówiła, że jeszcze sprząta, także mogę się jej spodziewać
Ale ci dobrze

Damian 23 01 2002
Mateusz 27 12 2005
Bartosz 18 09 2013
Stary 2014-10-22, 21:36   #4270
anutka171
Rozeznanie

Inwersja daj znac, jak oblukasz tego rossmana, czy jest cos ciekawego
to wyslalabym tam siostre
a tak w ogole to ona tez mieszka na teofilowie i dosc czesto u niej bywam, wiec moze kiedys na siebie wpadniemy
Stary 2014-10-22, 21:39   #4271
katarzyna2811
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
ale moje dziecko też nieznośne jak śpiące, a jak głodne- bez kija nie podchodź... po mamuni
E ja też tak mam
Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
no tylko wiesz, on je jak stary a chudy jak szkapa, a ja też lubię jeść, szczególnie słodycze i jestem kulka gdzie tu sprawiedliwość?!
Nie ma sprawiedliwości. Ja żrem jak świnka a chuda jestem jak szkielet niestety

Ale nam dzisiaj siostra stracha narobiła. Wylądowała w szpitalu na pogotowiu z tak silnymi bólami głowy że chodzić nie mogła ale na szczęście to tylko(????) bóle migrenowe.

Damian 23 01 2002
Mateusz 27 12 2005
Bartosz 18 09 2013

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-10-22, 21:49   #4272
inwersja
dryfuję słowami

Cytat:
Napisane przez anutka171 Pokaż wiadomość
Inwersja daj znac, jak oblukasz tego rossmana, czy jest cos ciekawego
to wyslalabym tam siostre
a tak w ogole to ona tez mieszka na teofilowie i dosc czesto u niej bywam, wiec moze kiedys na siebie wpadniemy
chętnie
jakby cóś to daj znać
Stary 2014-10-23, 05:59   #4273
anutka171
Rozeznanie

Dzień dobry.

Czy ja kiedykolwiek się wyspie?
Ostatnie nocki to po prostu koszmar. Pobudka co godzinę :/
I to na pewno nie zeby, bo nic nie widać, ani brzuch. No nie mam pomyslu
Stary 2014-10-23, 06:31   #4274
ja :)
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień dobry.

U nas było ostatnio tak pięknie a dziś niby tylko 2 pobudki ale płaczu przy tym ze łeb mi pęka.. Nie wiem co jej, czy to skok czy co ale ciagle głodna nawet w nocy a jak ja probuje woda oszukać w nocy to jest ryk.
I jeszcze ta pogoda dzisiejsza na dokładkę..
Dobrze ze choć siuski udało ni sie juz złapać..

Sent from my iPhone using Tapatalk
ja :) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-23, 06:45   #4275
ja-ika
Zakorzenienie

Co do tego farta z sąsiadką, to rzeczywiście coś w tym jest ale może to moje podejście do dzieci? Zawsze jak spotkam synka tej sąsiadki Jasia, to zagadam, zapytam jak się czuje, itp. Ja uwielbiam wszystkie dzieci i mogłabym z nimi rozmawiać godzinami Zapomniałam jeszcze o kurteczce, którą wczoraj sąsiadka przyniosła, taka w karateczkę z Zara Kids Na razie ubranka czekają na wypranie, ale jak nie zapomnę, to później obfocę i Wam pokażę

Dziś w nocy spałam z Emilką, bo nie chciało mi się wstawać. Jakaś taka słaba byłam i mnie też coś rozkłada Nie płakała, tylko strasznie kaszlała i jak się budziła, to tylko znalazła smoka i już usypiała, ale za to na całym łóżku. Musiałam patrzeć, czy zamiast nóg głowy jej nie przykrywam także jakoś tak dziwnie jestem wyspana bo nie wstawałam, tylko czuwałam
No i w końcu złapałam siuśki, zaraz jadę do laboratorium
Stary 2014-10-23, 06:48   #4276
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Dawno mnie nie było ale wiecie praca a jak przychodze do domu to wszystko się kręci wokół Amelki. Teraz mąz z jednej roboty do drugiej jeździ to wszystko na mojej głowie.
Od kilku dniu gardło mnie boli :/. Dzisiaj ide na szkolenie na 7,5 h matko kochana chyba wytrzymam.
A tak w ogóle to w ten poniedziałek robiłam test i zaszłam w ciąże i w przyszłym tygodniu idziemy do lekarza to potwierdzić. .
Stary 2014-10-23, 07:18   #4277
Larysa88
Zakorzenienie

Hej
To moja dzisiaj podobnie szukała smoka po całym łóżeczku i stekala, dobrze że mama zgodziła się pójść do Lidla mi po buty bo ja nie mam mocy z łóżka wstawać
Stary 2014-10-23, 07:24   #4278
83monia
Zakorzenienie

marta - gratki

BLOGUJĘ: http://www.konfabula.pl
83monia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-23, 07:37   #4279
dodinha
Wtajemniczenie

Cytat:
Dzień dobry.

U nas to samo dziś.Dobrze,że mam wakacje,to się zdrzemne z nią

Wysyłane z mojego GT-S7500 za pomocą Tapatalk 2

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-10-23, 07:43   #4280
agusiowata84
Rozeznanie

Cytat:
Czytałam juz to kiedyś, szkoda ze nie do wszystkich to dociera ja wolę się "męczyć" niż narażać moje dziecko na niepotrzebny stres
Ja czasem tak zostawiam dziecko. Wiem, że to niefajne, ale czasem się zdarza, że na rękach też płacze. Szybciej się tak uspokoi w łóżeczku. Robię tak tylko w skrajnych przypadkach.
agusiowata84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-23, 07:58   #4281
Natala84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agusiowata84 Pokaż wiadomość
Ja czasem tak zostawiam dziecko. Wiem, że to niefajne, ale czasem się zdarza, że na rękach też płacze. Szybciej się tak uspokoi w łóżeczku. Robię tak tylko w skrajnych przypadkach.
a nie lepiej odłożyć do łóżeczka i być obok?

żyję, ale co to za życie....
moja mama w szpitalu, Marysia ma podejrzenie astmy, ja ciągle przeziębiona, mąż zapalenie oskrzeli... no i praca praca praca....

a no i Hani wychodzą kolejne czwórki i kurcze, ciągle mi pokasłuje mokro tak... kataru niby nie ma, ale słychac jak jej coś tam spływa, zwłaszcza jak pije mleko... co kilka dni idziemy się osłuchać i jest ok, no ale ciągle pokasłuje
któreś dziecko też ma kaszel przy ząbkach?

Passion, z Maratońskiej to nie aż tak daleko

Inwersja, słyszałam o tym wyprzedażowym Rossmannie, ale jakoś nigdy nie udało mi się dotrzeć.... daj znać czy jest coś naprawdę ciekawgo

Hania

94,5....70,5....65

http://szydelkogagusi.blogspot.com/
Natala84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-23, 08:00   #4282
tassia
Zakorzenienie

Marta jeszcze raz gratki i zapraszamy na xzerwcowki.

My wstalismy 40minut temu. Maciej znów nie chce jeść

[/RIGHT]
tassia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-23, 08:05   #4283
MsLullaby
Zakorzenienie

My dziś spaliśmy do 7 nie wiem co dziś robić na obiad, a co wy macie?
Dzień dobry

Adrianek
30.07.2015
MsLullaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-23, 08:06   #4284
tassia
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień dobry
Ja mam to co ty wczoraj bo mnie natknrlas

[/RIGHT]
Stary 2014-10-23, 08:06   #4285
ja :)
Zakorzenienie

Marta gratki!
Dodinha ja tez za godzinę idę na drzemkę razem z pola. Pogoda taka ze i tak nic lepszego do roboty nie mam..

ja :) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-23, 08:06   #4286
tassia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ja :) Pokaż wiadomość
Marta gratki!
Dodinha ja tez za godzinę idę na drzemkę razem z pola. Pogoda taka ze i tak nic lepszego do roboty nie mam..

Jesteś w Miechowie?

[/RIGHT]
Stary 2014-10-23, 08:07   #4287
agusiowata84
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Aaamelkaa Pokaż wiadomość
Hej
Odnośnie wkurzajacych pytan: Pamiętacie jak rok temu dzwoniły telefony do każdej z nas z standardowym pytaniem: urodziłas już?
Ja pamiętam i jeszcze bardziej się wkurzałam, bo chciałam już urodzić. Męczyłam się, miałam zagrożoną ciążę przedwczesnym porodem, skurcze bolesne.
Stary 2014-10-23, 08:10   #4288
ja-ika
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tassia Pokaż wiadomość
Marta jeszcze raz gratki i zapraszamy na xzerwcowki.

My wstalismy 40minut temu. Maciej znów nie chce jeść
nawet mleka?
Cytat:
Dzień dobry
no to się wyspałaś w końcu
u mnie na obiad chłopy dziś jedzą schaboszczaka, a ja dojadam żeberka w sosie z kaszą
Stary 2014-10-23, 08:14   #4289
agusiowata84
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez dodinha Pokaż wiadomość
U mnie dokładnie to samo.Przez to i ja swiruje,bo się martwię,że ma tylko dwa zęby i nie chodzi.Odnośnie karmienia dziecka.Mieszkała przez chwilę koło mnie rodzinka i babka często mnie zagadywala.Mają dziecko z lipca,więc trzy miesiące starsze od Helki.I ta babka do mnie,że ten mały tylko cycka,że nie chce jej jeść obiadkow,ale jak mu da chipsy i batony to zjada wszystko

Wysyłane z mojego GT-S7500 za pomocą Tapatalk 2
Słyszałam podobny tekst. Wręcz klaskają jak zje czipsy, bo nic innego nie chce jeść.
Stary 2014-10-23, 08:14   #4290
tassia
Zakorzenienie

Ja ika on jest dziwny z jedzeniem. Od czerwca do września nie jadł w ogóle mleka jak emilka chyba
Tyle co w kaszkach
A od września szal na mleko
Od paru dni je ksiazkowo
Śniadanie- kaszka
Drugie śniadanie - kanapka lub owoce z jogurtem
Zupa
Drugie danie
Kaszka na kolacje i mleko po kąpieli

A dziś pomimo ze cala noc nie jadl obudził się i zjadł 3 łyżeczki kaszki

[/RIGHT]
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości