Kieleckie Panny Młode część XII :) - Strona 143 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2015-03-23, 08:34   #4261
Oluniuniunia
Rozeznanie

Dot.: Kieleckie Panny Młode część XII :)

Cytat:
Napisane przez kalusia87 Pokaż wiadomość
Olu, a gdzie go dałaś do czyszczenia? Ja muszę z moim zrobić to samo
Na Slowackiego, sklep Portal. Za czyszczenie srodka z kurzu i smieci i czyszczenie systemu ze smieci mam zaplacic 40 zl. Mam nadzieje, ze tym razem juz nie bedzie zadnych niespodzianek...

26.10.2014

30.04.2015
Oluniuniunia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-03-23, 09:22   #4262
ZakochanaZabka
Zadomowienie

troche off top :
znacie jakiegoś dobrego okulistę w CK (może być prywatnie) najlepiej w centrum?
ZakochanaZabka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-03-23, 09:28   #4263
Oluniuniunia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ZakochanaZabka Pokaż wiadomość
troche off top :
Dr Cieślik, ul. Kozia

26.10.2014

30.04.2015
Stary 2015-03-23, 10:27   #4264
kalusia87
Zakorzenienie

Z NFZ, Visus na Sikorskiego, dr Treliński. Niestety na wizytę trzeba czekać nawet ok miesiąca.
Edit: przyjmuje też prywatnie na Leśnej

Edytowane przez kalusia87
Czas edycji: 2015-03-23 o 10:30
kalusia87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-03-23, 10:45   #4265
Nusia1988
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mahoniowa Pokaż wiadomość
hah, dobrze, że Ci się nic nie stało!

super, gratki!

dobrze z tym tortem, na pewno nie będziecie żałować!

my teraz kończyliśmy zapraszanie - zostało nam 3 domy do odwiedzenia plus praca, w tym tygodniu koniec!!
w weekend to kombo zrobiliśmy - byliśmy w Wawie i w Radomiu w 5 i w CK w 6 miejscach, TŻ jest wykończony biedulek!

ja mam w tym tygodniu trochę do załatwienia:
odebrać zaświadczenie o zapowiedziach,
umówić się na spisanie protokołu,
spowiedź
umówić się na mierzenie sukni
zamówić kwiaty,
zacząć robić winietki (!)
zaprosić ludzików z pracy i podzwonić z info o ślubie..

wyliczyłam, że ze 150 osób zapraszanych 40 nam odmówiło, sporo
Aż 40? Sporo Ja aż się boję. Na razie na 100% odmówiło nam 7os. ale mamy też kilka "nieokreślonych" no i kilka osób które oficjalnie nie są z nikim w zwiazku wiec też może przyjdą same..
To najpierw zapowiedzi mieliście a później protokół? Nam powiedział że kartki dostaniemy jak przyjedziemy spisać protokół już ze wszystkimi dokumentami..
Nusia1988 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-03-23, 10:58   #4266
mahoniowa
Zadomowienie

no sporo niestety, wyszły niezaplanowane ciąże, pogrzeby i operacje i się zebrało w to wliczam osoby, które się nie określiły ale raczej nie przyjdą..

tak nam ksiądz powiedział, że nie ma się co z protokołem spieszyć, umówimy się na jego spisanie, a zapowiedzi niech sobie idą w międzyczasie

09.05.2015
mahoniowa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-03-23, 11:00   #4267
Nusia1988
Zadomowienie

Cytat:
no sporo niestety, wyszły niezaplanowane ciąże, pogrzeby i operacje i się zebrało w to wliczam osoby, które się nie określiły ale raczej nie przyjdą..

tak nam ksiądz powiedział, że nie ma się co z protokołem spieszyć, umówimy się na jego spisanie, a zapowiedzi niech sobie idą w międzyczasie
Kurcze a u mnie na odwrót..teraz zaczęłam się stresować bo my najwcześniej będziemy na święta u mnie (nie wiem czy nas wtedy ksiądz w kancelarii przyjmie) a później dopiero za 2tyg..To już się robi połowa kwietnia i żebyśmy z tymi zapowiedziami zdążyli..
Nusia1988 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-03-23, 12:29   #4268
Escorpio
Zakorzenienie

Cytat:
troche off top :
Ja na NFZ chodziłam przy ul. Zagórskiej, mniej więcej na wysokości Biedronki i obok wejścia na Bazary.

Cytat:
Napisane przez Oluniuniunia Pokaż wiadomość
Hej laseczki, co tu taka cisza? Mam kompa na czyszczeniu w serwisie i nuda straszna.. dopiero wychodzi jakie to uzalezenienie.. pozyczylam niby tableta od TŻta, ale to nie to samo
Pochwalę się Wam, że zrobilismy wstepne usadzenie gosci, w droch wersjach nawet, powiazalismy muszki na wodce, mam zdjecia, ale to wrzuce Wam jutro, z kompa, fajnie wygladaja , zdecydowalismy sie jednak Was posluchac i przeniesiemy ten tort na wczesniem, dzieki temu bede mogla wziac ten wiekszy
Zostalo nam jeszcze z waznych spraw zalatwic hotel dla gosci i transport, dokupic pare rzeczy i zrobic emergency baskety.. no i musze sie dowiedziec ile ciasta trzeba upiec i co na poprawiny robic, bo raczej nie bedziemy liczyc tylko na to, co zostanie z wesela.. a, i kwaitki, ale to po swietach bede pytac jeszcze raz, bo poki co panie kwiaciarki sa zgodne co do tego ze dostepnosc anemonow zalezy od pogody i najlepiej pytac w polowie kwietnia o to.. echhh.. znow czekanie..
Super! I dobrze, że będziecie mieli taki tort jaki chcecie

Cytat:
my teraz kończyliśmy zapraszanie - zostało nam 3 domy do odwiedzenia plus praca, w tym tygodniu koniec!!
w weekend to kombo zrobiliśmy - byliśmy w Wawie i w Radomiu w 5 i w CK w 6 miejscach, TŻ jest wykończony biedulek!

ja mam w tym tygodniu trochę do załatwienia:
odebrać zaświadczenie o zapowiedziach,
umówić się na spisanie protokołu,
spowiedź
umówić się na mierzenie sukni
zamówić kwiaty,
zacząć robić winietki (!)
zaprosić ludzików z pracy i podzwonić z info o ślubie..

wyliczyłam, że ze 150 osób zapraszanych 40 nam odmówiło, sporo
Wow, jakie tempo! Szkoda tylko, że aż tyle osób odmówiło…

Dziewczyny, mamy obrączki Zamówiliśmy te pierwsze, z białego złota Dobrze, że teraz się na nie zdecydowaliśmy, bo właściwie największy wydatek będzie z głowy. Z ważnych rzeczy zostanie już tylko garnitur dla tż, ale to już bliżej wakacji, a nawet września. Wkurza mnie tylko, jak każdy się mnie pyta, czy na pewno dobrze zrobiliśmy, bo ten rowek, który idzie przez środek będzie się brudził
Escorpio jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-03-23, 12:36   #4269
ZakochanaZabka
Zadomowienie

dzięki dziewczyny poczytam opinie.
super, że zamówiliście te obrączki i nie przejmuj sie co gadają inni. w razie co to bedzie Wasz problem a nie ich najważniejsze, żeby sie Wam podobały
ZakochanaZabka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-03-23, 14:14   #4270
kalusia87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nusia1988 Pokaż wiadomość
Aż 40? Sporo Ja aż się boję. Na razie na 100% odmówiło nam 7os. ale mamy też kilka "nieokreślonych" no i kilka osób które oficjalnie nie są z nikim w zwiazku wiec też może przyjdą same..
U nas odmówiło ok 60 osób ze 170 z czego osiem osób ze strony TŻa nie przyszło, mimo że wcześniej potwierdzili przybycie Mieliśmy winietki i przy jednym stole była połowa wolnych miejsc Generalnie ci goście, którzy od razu deklarowali, że na 100 % będą i czy w ogóle muszą potwierdzać przybycie, w większości odmówili. Do daty, którą podaliśmy w zaproszeniach, potwierdziły dosłownie dwie pary i musieliśmy do wszystkich pozostałych dzwonić
Cytat:
Napisane przez Nusia1988 Pokaż wiadomość
Kurcze a u mnie na odwrót..teraz zaczęłam się stresować bo my najwcześniej będziemy na święta u mnie (nie wiem czy nas wtedy ksiądz w kancelarii przyjmie) a później dopiero za 2tyg..To już się robi połowa kwietnia i żebyśmy z tymi zapowiedziami zdążyli..
Nam ksiądz też mówił, żeby się nie spieszyć i protokół mieliśmy spisywany równy miesiąc przed ślubem a ostatnie zapowiedzi w niedzielę przed ślubem

Edytowane przez kalusia87
Czas edycji: 2015-03-23 o 14:17
kalusia87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-03-23, 16:32   #4271
Kasia 88
Raczkowanie

Super, nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło

---------- Dopisano o 17:23 ---------- Poprzedni post napisano o 17:22 ----------

Źle mi się zeedytowalo, do Mogg w sprawie świadków powyższy post

---------- Dopisano o 17:26 ---------- Poprzedni post napisano o 17:23 ----------

Cytat:
Napisane przez Oluniuniunia Pokaż wiadomość
Hej laseczki, co tu taka cisza? Mam kompa na czyszczeniu w serwisie i nuda straszna.. dopiero wychodzi jakie to uzalezenienie.. pozyczylam niby tableta od TŻta, ale to nie to samo
Pochwalę się Wam, że zrobilismy wstepne usadzenie gosci, w droch wersjach nawet, powiazalismy muszki na wodce, mam zdjecia, ale to wrzuce Wam jutro, z kompa, fajnie wygladaja , zdecydowalismy sie jednak Was posluchac i przeniesiemy ten tort na wczesniem, dzieki temu bede mogla wziac ten wiekszy
Zostalo nam jeszcze z waznych spraw zalatwic hotel dla gosci i transport, dokupic pare rzeczy i zrobic emergency baskety.. no i musze sie dowiedziec ile ciasta trzeba upiec i co na poprawiny robic, bo raczej nie bedziemy liczyc tylko na to, co zostanie z wesela.. a, i kwaitki, ale to po swietach bede pytac jeszcze raz, bo poki co panie kwiaciarki sa zgodne co do tego ze dostepnosc anemonow zalezy od pogody i najlepiej pytac w polowie kwietnia o to.. echhh.. znow czekanie..
Ja tez planuje tort po obiedzie, więc uważam że to dobry pomysł

---------- Dopisano o 17:29 ---------- Poprzedni post napisano o 17:26 ----------

Cytat:
troche off top :
Ja bylam u dr. Rybowskiego, naprzeciwko korony przyjmuje

---------- Dopisano o 17:32 ---------- Poprzedni post napisano o 17:29 ----------

A my z moim TŻ wczoraj się dowiedzielismy że jego brat z narzeczona zaplanowali sobie ślub 3 miesiące przed nami :\\ niż z gruszki ni z pietruszki. Zareczeni są od dwóch lat i zamiast zrobić w tym roku albo w 2017 to wymyślił 2016. Zła jestem niesamowicie.
Kasia 88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-03-23, 17:15   #4272
mogg
Zakorzenienie

Escorpio nam te mowia ze rowki sie brudzic beda ale w pierscionku ja mam tyle rowkow ze glowa boli i nic sie brudzi, czyszcze raz na jakis czas a moj pierscionek sklada sie z 19 diamentow na wzor babeczki czy wlasnie tortu pietrowego. Czyszcze rzadko.

Dzisiaj zalatwilismy usc i bylam w parafii i mam zaswiadczenie o chrzecie i bierzmowaniu

Za 2 miesiace o tej porze bedziemy chyba tanczyc 1wszy taniec !! Dzis -23

moj telefon zjada literki i polskie znaki :/
mogg jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-03-23, 18:06   #4273
Escorpio
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mogg Pokaż wiadomość
Escorpio nam te mowia ze rowki sie brudzic beda ale w pierscionku ja mam tyle rowkow ze glowa boli i nic sie brudzi, czyszcze raz na jakis czas a moj pierscionek sklada sie z 19 diamentow na wzor babeczki czy wlasnie tortu pietrowego. Czyszcze rzadko.

Dzisiaj zalatwilismy usc i bylam w parafii i mam zaswiadczenie o chrzecie i bierzmowaniu

Jakbym chciała, żeby mi się nic nie brudziło, to bym wzięła gładkie obrączki, ale nam się takie nie podobały
Jej, dziewczyny czas zasuwa, zaraz wszystkie będziemy żonami
Escorpio jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-03-23, 18:09   #4274
mogg
Zakorzenienie

Dokladnie to Wam maja sie podobac i dobrze zrobiliscie )

Nasi swiadkowie sie tak wkrecili ze dzis propozycje panienskiego i kawalerskiego mi wyslali w ogole oni mowia ze jak sie w cos angazuja to na 100 % ehh dobrze sie stalo

Stary 2015-03-23, 18:21   #4275
Kasia 88
Raczkowanie

Ale super z tymi świadkami
Stary 2015-03-23, 20:15   #4276
mahoniowa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Escorpio Pokaż wiadomość
Wow, jakie tempo! Szkoda tylko, że aż tyle osób odmówiło…

Dziewczyny, mamy obrączki Zamówiliśmy te pierwsze, z białego złota Dobrze, że teraz się na nie zdecydowaliśmy, bo właściwie największy wydatek będzie z głowy. Z ważnych rzeczy zostanie już tylko garnitur dla tż, ale to już bliżej wakacji, a nawet września. Wkurza mnie tylko, jak każdy się mnie pyta, czy na pewno dobrze zrobiliśmy, bo ten rowek, który idzie przez środek będzie się brudził
no szkoda ale cóż się poradzi, trzeba się z tym liczyć, że ludzie odmawiają.. będzie tyle osób ile wstępnie zakładaliśmy więc jest ok

Cytat:
Napisane przez Kasia 88 Pokaż wiadomość
A my z moim TŻ wczoraj się dowiedzielismy że jego brat z narzeczona zaplanowali sobie ślub 3 miesiące przed nami :\\ niż z gruszki ni z pietruszki. Zareczeni są od dwóch lat i zamiast zrobić w tym roku albo w 2017 to wymyślił 2016. Zła jestem niesamowicie.
ale przykro;/ my specjalnie czekaliśmy na ślub w okresie kiedy nikt z rodziny nie będzie brał, żeby za bardzo finansowo nie obciążać i siebie i innych.. a sami finansujecie czy rodzice pomagają?

Cytat:

i co, bolało załatwianie zaświadczeń?

Cytat:

Nasi swiadkowie sie tak wkrecili ze dzis propozycje panienskiego i kawalerskiego mi wyslali w ogole oni mowia ze jak sie w cos angazuja to na 100 % ehh dobrze sie stalo

ale ekstra! to po prostu przeznaczenie Was do siebie przyciągnęło

ja dziś załatwiłam kwiaty!
i nie będziemy mieli fontanny czekoladowej bo to miała robić ciocia TŻ, trzeba ją robić wcześnie rano w dniu ślubu, a na salę za daleko, żeby się wyrobić z wszystkim ale za to będziemy mieć nasze zdjęcie wycięte w arbuzie, coś takiego

09.05.2015
Stary 2015-03-23, 20:22   #4277
mogg
Zakorzenienie

Nooo to prawda !! I pomyslec ze takich ludzi mozna spotkac na wakacjach ;p

Wow ten arbuz super
Ja czekam az tz laskawie odbierze ksiege gosci bo czasu nie ma ciagle

Stary 2015-03-23, 21:10   #4278
Kasia 88
Raczkowanie

Cytat:
no szkoda ale cóż się poradzi, trzeba się z tym liczyć, że ludzie odmawiają.. będzie tyle osób ile wstępnie zakładaliśmy więc jest ok

ale przykro;/ my specjalnie czekaliśmy na ślub w okresie kiedy nikt z rodziny nie będzie brał, żeby za bardzo finansowo nie obciążać i siebie i innych.. a sami finansujecie czy rodzice pomagają?

i nie będziemy mieli fontanny czekoladowej bo to miała robić ciocia TŻ, trzeba ją robić wcześnie rano w dniu ślubu, a na salę za daleko, żeby się wyrobić z wszystkim ale za to będziemy mieć nasze zdjęcie wycięte w arbuzie, coś takiego
My też czekalismy bo nie chcieliśmy dublowac imprez w rodzinie. Już nie mówiąc o stresach rodziców.
My z moim TŻ finansujemy polowe i rodzice połowę. Rodzice oczywiście nie są zadowoleni ale cóż maja zrobić :/ mówią, że planowali to juz wczesniej ale jak my się zareczylismy to musieli zmienić termin i wyszło na 3 miesiące przed nami. Nie chce mi się za bardzo w to wierzyć ale ok. Juz nawet nie chce mi się z nimi spotykać a jak myślę o ich weselu to aż mnie trzęsie ze złości.
Są ze sobą 8 lat, i wystrzelili z weselem akurast teraz. Ehhhhhhhh.....

---------- Dopisano o 22:05 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ----------

Cytat:

My też czekalismy na moment kiedy się wycisza wesela, żeby nie obciążać rodzina weselami. U TZ w rodzinie wesela nie było 100 lat a tutaj zaraz po tym jak my ustalilismy termin brat TZ wyskoczył teraz ze oni tez chcą. My finansujemy pol wesela z moim TZ a rodzice pol. Nie wiem jak będzie u nic, i prawdę mówiąc nie interesuje mnie to.
A najlepsze jest to, że oni są razem 8lat i już mogli poczekać ten jeden rok. Albo się zdecydować wczesniej. Ehhhhh.....

---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ----------

Przepraszam za dublowanie postów, net mi szwankuje :/

---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ----------

i nie będziemy mieli fontanny czekoladowej bo to miała robić ciocia TŻ, trzeba ją robić wcześnie rano w dniu ślubu, a na salę za daleko, żeby się wyrobić z wszystkim ale za to będziemy mieć nasze zdjęcie wycięte w arbuzie, coś takiego [/QUOTE]

Super ten arbuz. Bardzo oryginalny
Robią takie rzeczy w ck??? )
Stary 2015-03-23, 21:49   #4279
mahoniowa
Zadomowienie

No to wywineli numer z tym weselem.. podejrzewam że to sprawka damskiej strony tego związku

Nie wiem czy w ck jest ktoś zajmujący się carvingiem, do nas przyjedzie że Śląska

09.05.2015

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-03-23, 22:02   #4280
Kasia 88
Raczkowanie

Cytat:
No to wywineli numer z tym weselem.. podejrzewam że to sprawka damskiej strony tego związku

Nie wiem czy w ck jest ktoś zajmujący się carvingiem, do nas przyjedzie że Śląska
Ha ha ha )) ja tez od samego początku tak uważam wyczulas sprawę
Stary 2015-03-23, 22:36   #4281
Oluniuniunia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Escorpio Pokaż wiadomość

Super!!!! Nasze też mają rowki i mam w nosie, czy się będą brudzić. Przecież wszystko można wyczyścić, albo poprawić. Ale zauważyłam, że sporo osób jest takich, że choćby nie wiem co, to do czegoś się muszą przyczepić i jakąś dziurę w całym wynaleźć. Nie ma się co przejmować.

Cytat:
Napisane przez Kasia 88 Pokaż wiadomość

[/COLOR]A my z moim TŻ wczoraj się dowiedzielismy że jego brat z narzeczona zaplanowali sobie ślub 3 miesiące przed nami :\\ niż z gruszki ni z pietruszki. Zareczeni są od dwóch lat i zamiast zrobić w tym roku albo w 2017 to wymyślił 2016. Zła jestem niesamowicie.
Haha, założę się, że ta laska powiedziała, że po jej trupie wyjdzie za mąż po Tobie i biedny się musiał ugiąć. Głupio mówić, ale ja zrobiłam tak samo, tyle, że wśród znajomych... Powiedziałam mojemu, że nie mam zamiaru wychodzić za mąż ostatnia i albo się streści, albo nic z tego. I się streścił :P

Cytat:

Super, że tak się stało, tamci niech żałują! Moja świadkowa już dzwoni do mnie w sprawie listy dziewczyn na panieński fajnie będzie

Cytat:
Nooo to prawda !! I pomyslec ze takich ludzi mozna spotkac na wakacjach ;p

Wow ten arbuz super
Ja czekam az tz laskawie odbierze ksiege gosci bo czasu nie ma ciagle

Mogg ja też czekam na tę księgę! :P

Mahoń, gdzieś mi wcieło Twojego posta. Może załatwisz tą fontannę gdzieś indziej? Tam, gdzie zamawialismy obrączki (na Dużej) widziałam, że mieli, ale nie wiem, jakie ceny..
Arbuz fajny, ale wydaje mi się trochę creepy, sorki

26.10.2014

30.04.2015
Stary 2015-03-24, 07:00   #4282
mahoniowa
Zadomowienie

Fontanna miała być prezentem od TŻ cioci, więc tak to jak nie da rady to obędę się bez
hah.. szanuję Twoje zdanie te, które ja widziałam były naprawdę ładne

09.05.2015
Stary 2015-03-24, 07:18   #4283
mikonada
Zakorzenienie

Cytat:

mój osobisty kolega robi takie rzeczy nie wiem czy ludzi wycina akurat ale zajmuje się carvingiem
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 548795_474841605881164_1633178775_n.jpg (67,1 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 993060_591619277536729_252148557_n.jpg (75,3 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1013576_605193546179302_1165472652_n.jpg (57,7 KB, 11 załadowań)
mikonada jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-03-24, 07:36   #4284
mahoniowa
Zadomowienie

no i takie właśnie wycinanki chcemy mieć na owocowym stole

dumam nad tekstem do księgi gości, wymyśliłam coś takiego:

"Drodzy Goście!
Z całego serca dziękujemy, że jesteście z Nami w tak wyjątkowym dla Nas dniu.
Będzie nam niezmiernie miło jeśli wpiszecie do tej Pamiątkowej Księgi kilka ciepłych słów, życzeń i rad na Nową Drogę Życia.
Mamy nadzieję, że ten dzień i noc na długo pozostaną nie tylko w Naszych ale i w Waszych wspomnieniach.
Szczęśliwi Małżonkowie
.............
09 maja 2015r."

09.05.2015
Stary 2015-03-24, 08:23   #4285
Oluniuniunia
Rozeznanie

Cytat:
no i takie właśnie wycinanki chcemy mieć na owocowym stole

dumam nad tekstem do księgi gości, wymyśliłam coś takiego:

"Drodzy Goście!
Z całego serca dziękujemy, że jesteście z Nami w tak wyjątkowym dla Nas dniu.
Będzie nam niezmiernie miło jeśli wpiszecie do tej Pamiątkowej Księgi kilka ciepłych słów, życzeń i rad na Nową Drogę Życia.
Mamy nadzieję, że ten dzień i noc na długo pozostaną nie tylko w Naszych ale i w Waszych wspomnieniach.
Szczęśliwi Małżonkowie
.............
09 maja 2015r."
Bardzo ładnie, tylko "ten dzień i noc" coś mi nie gra.. Może: "ten dzień i ta noc"?

26.10.2014

30.04.2015
Stary 2015-03-24, 08:25   #4286
mahoniowa
Zadomowienie

też się zorientowałam, już zmieniłam

09.05.2015
Stary 2015-03-24, 08:44   #4287
justynka333
Wtajemniczenie

GG do justynka333

Nam świadkowania odmówili Chciałam męża dobrej koleżanki. Powiedział że nie ale jak będziemy pod ścianą to sie jeszcze zastanowi... za☠☠☠iście
06.06.2015 II kreski
06.02.2016 Jakub Andrzej syn Justyny i Michała
14.12.2016 II kreski
16.08.2017 Barbara Maria córka Justyny i Michała
justynka333 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-03-24, 08:46   #4288
Oluniuniunia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez justynka333 Pokaż wiadomość
Nam świadkowania odmówili Chciałam męża dobrej koleżanki. Powiedział że nie ale jak będziemy pod ścianą to sie jeszcze zastanowi... za☠☠☠iście
Przykro mi

26.10.2014

30.04.2015
Stary 2015-03-24, 08:56   #4289
mikonada
Zakorzenienie

deal dnia!
załatwiłam parking w modlinie na naszą majówkę zamiast 55zł to 30 za 8 dni

---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ----------

justyś przykro.. masz kogoś rezerwowego??
mikonada jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-03-24, 08:56   #4290
mahoniowa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez justynka333 Pokaż wiadomość
o kurczę, ale mi przykro! macie jakiś inny plan? Może jakąś drugą Twoją koleżankę? Siostrę?
ludzie to są czasem beznadziejni...

09.05.2015
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości