![]() |
#4261 |
Gang Iren
|
Dot.: 30 + 40 + dzień po dniu :-)
My jechaliśmy w nocy w deszczu, a teraz nie pada. Jeszcze ze 3 godz i będziemy w domu
![]()
#4262 |
Konto usunięte
|
Aussie,
te mokasyny całkiem niezłe.. Mam nadzieję, że nie z plastiku... Podobno powinno padać przez dwa miesiące, żeby zlikwidować skutki hydrologicznej suszy...U nas np. żadnych opadów na razie nie przewidują, choć dzisiaj pochmurno, może coś spadnie. Nadal ciepło, tak jak powinno być w lecie. Brak słońca przeboleję, jeszcze zaświeci. Kawa. Nasza telewizja pokochała tureckie seriale ![]() http://www.tvp.pl/tvp2/aktualnosci/i...dc-15/21307913 Ale to streszczenie brzmi nieźle ![]() ![]() ![]() Na marginesie Kama, wystartowal serial towarzyszący zombiaczkom. Nazywa się Fear the Walking Deadâ. Coś jak prequel The walking dead... Gosia, Aussie a gdzie zdjęcia z wojaży?!? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4263 |
Zakorzenienie
|
Beata- zdecydowanie nie są z plastiku
![]() ![]() Będą zdjęcia obiecuję ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4264 |
Gang Iren
|
OK. No to daję kilka fot. Pierwsze to miasto Horn. Bardzo ładne, później z ZOO, następnie fajne, klimatyczne miasteczko z samymi prawie wiatrakami, ale ciągle zapominam nazwę. Na końcu Amsterdam.
Wiecie to zwiedzanie nie jest do końca takie jakbym chciała. Z małymi dzieciakami nie wszystko się da. A najbardziej chciałabym zobaczyć Amsterdam nocą, iść tam poimprezować. Może kiedyś.. Tak czy inaczej czas spędziłam przewspaniale. Fajna tam jest ekipa. W Anglii mam mało znajomych i żałuję tego, bo lubię być wśród ludzi.
#4265 |
Zadomowienie
|
Witajcie Dziewczeta
![]() ![]() ![]() Gosia swietne zdjecia ![]() Kosmetycznie obecnie rozwazam jedynie http://www.laroche-posay.us/anthelio...000403703.html Moja bratowa sie zachwyca. Edytowane przez uklika Czas edycji: 2015-08-25 o 09:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#4266 |
Zakorzenienie
|
Aussie chodziło mi o aparat słuchowy,ale zdjęcie miny ów Pani też byłoby bezcenne
![]() ![]() ![]() Kawa! ---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:26 ---------- Uklika pisałam o tym LPR.Paula dała mu najwyższą notę! |
![]() ![]() |
![]() |
#4267 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny - kawa w kubku, zasiadłam na kanapie i odpisuje ma maile - przynajmniej taki był pierwotny plan
![]() Witaj Uklika! ---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:31 ---------- Gosia - dopiero teraz zauważyłam fotki! Fajny klimat, muszę chyba zacząć planować wyprawę bo bardzo lubię takie miejsca. Autentyczne, z duszą. Niedaleko tego miejsca gdzie mieszkaliśmy w Danii był stary, drewniany młyn, odkryliśmy go przypadkiem na wycieczce rowerowej. Urządzono w nim kafejkę, zauroczyło mnie to miejsce - młyn na półwyspie na małym jeziorku, szumią trzciny i tatarak, wokół las. Właśnie miałam pytać cię o Zoo - napisz coś więcej! ![]() Amsterdam nocą... hmmm... teraz to mam wrażenie, że takie rzeczy to chyba w przyszłym życiu. Jak się podróżuje z trójką dzieciaków? Musisz mieć jakiś wyjątkowy patent na dyscyplinę. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4268 | ||
ForceIsStrongInThisOne...
|
Dzien Dobry
![]() Jestem 40+ ![]() Cytat:
Ja robilam Cryolipolysis, pisalam o tym w innym watku, swietnie na mnie podzialalo, a wlasciwie to zabojczo na komorki tluszczowe. Ile zabiegow bedziesz robic? Cytat:
To brzmi pozytywnie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4269 | |
Gang Iren
|
Cytat:
![]() ZOO świetne! Bardzo duże. No i bliski kontakt ze zwierzętami. Lemury podchodziły do nas, dla papużek kupowało się jedzenie i przylatywały, siadały na człowieku i jadły. Bardzo fajnie ![]()
![]() |
#4270 |
Zakorzenienie
|
Witaj Ewa
![]() Gosi wojaże oglądam na FB.Jakże dziewczę śliczne i młode ![]() My zaliczyliśmy Afrykarium we Wrocku.Jutro w planach makieta pociągów.Będę podziwiać szlabany ![]() Kupiłam http://allegro.pl/show_item.php?item=5585070349 Lubice zapach kultowego olejku nuxe? Edytowane przez Michell72 Czas edycji: 2015-08-25 o 13:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#4271 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4272 |
|
Hey ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:52 ---------- Poprzedni post napisano o 16:50 ---------- Lubie drobinki zlota, wszedzie <3 hihihi, pojechalam z amerykanskim poczuciem poprawnosci politycznej ![]() Aussie, jak Twoja poprawnosc? ![]()
![]() |
#4273 |
Konto usunięte
|
Eva,
w egzotycznym miejscu mieszkasz, miło...Chyba ![]() Gosia, fajne zdjęcia. Poczekaj lat pare i skoczysz z dzieciakami w ciemnym Amsterdamie imprezować... |
![]() ![]() |
![]() |
#4274 | |
|
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4275 |
Zadomowienie
|
Mam olejek Nuxe, obecnie bez drobinek i lubie, choc dla mnie to troche przereklamowany produkt, szczegolnie ze mozna dostac nie gorsze za duzo nizsza cene. Jesli chodzi o sklad, dzialanie i cene to na glowe bije go https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...cji-ciala.html
Edytowane przez uklika Czas edycji: 2015-08-25 o 14:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#4276 |
Gang Iren
|
Eva witaj
![]() Miszka dzięki kochana ![]() I u ciebie super! Uwielbiam wszelakie wyjścia, zwiedzanie. Afrykarium super sprawa ![]() Makieta pociągów coś dla panów ![]() Chociaż byłam niedawno w wielkim muzeum pociągów i też mnie to interesowało ![]() Nuxe nie znam, ale te drobinki złota brzmią kusząco ![]()
#4277 |
Zadomowienie
|
![]()
Hej, hej ......
Witam się po przerwie. Jestem jeszcze u rodziców, ale powoli wracam do rzeczywistości. Wczoraj wróciliśmy z Krakowa. Fajnie było. Wprawdzie skupiłam się na atrakcjach dla mojego młodszego dziecka, ale o sobie też nie zapomniałam. W związku z tym spędziłam super wieczór i spory kawałek nocy w krakowskich knajpkach z moimi przyjaciółkami z młodzieńczych lat. Fajnie było, ale za krótko. Niestety, takie spotkania zawsze pozostawiają niedosyt. Miszka, panie z jednego z krakowskich Douglasów nie miały pojęcia o podkładzie - serum Bobbi Brown. Może to i dobrze, bo teraz chce mi się tego http://www.sklep.thalgo.pl/produkt/p...rel_30_ml.aspx. Może w czwartek uda mi się zobaczyć ten podkład "na żywo". Gosia, fajne zdjęcia. Ja, niestety, z tych mało podróżujących po świecie. Mam nadzieję, że zbliża się ten czas, kiedy to się zmieni. Moim rodzicom też ktoś podrzucił małego kotka. Mój tato, który kocha zwierzęta, ale nie jest w tej kwestii wylewny, został przez kota całkowicie zdobyty. Dziś zawołał mnie, abym zobaczyła, jak fajnie leżą sobie z kotkiem. Tata leżał na boku, a obok niego, z łebkiem na tej samej poduszce, zwrócony pyszczkiem do taty i wyciągnięty jak małe dziecko leżał sobie kotek. Witaj Eva !!!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#4278 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Kama, mnie się wydaje, że takie podejście sprzedawczyni wynika z jej niskiego poczucia wartości, jak dla mnie taka osoba w ten sposób leczy swoje kompleksy i podbija swoje ego, oczywiście w jej własnym mniemaniu. Przez jakąś chwilę czuje się lepsza, ważniejsza.... Weszła do sklepu ładna, fajnie ubrana i dobrze wyglądająca babka - no to trzeba było jej w jakiś sposób dosrać.... Przynajmniej tak mi się wydaje. Co nie zmienia faktu, że niektórzy sprzedawcy, często właśnie w perfumeriach lub sklepach z drogą odzieżą czy obuwiem baaardzo oceniają po pozorach. Co do kubków, też jestem bardzo kubkowa i kawy nie wypiję w każdym ![]() ![]() Hej Eva ![]() ![]() Gosia, życzę łagodnego powrotu do codzienności i szarej rzeczywistości ![]() Jestem zachwycona efektami po kwasie migdałowym, wiem wiem, że dla Was to nic wielkiego, ale pozwólcie mi się ponapawać, bo ja przygodę z kwasami dopiero zaczęłam ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4279 | ||
|
Witaj Gosia ![]() ![]() Lubie Wroclaw, mialam tam przyjaciol, ktorych odwiedzalam czasami. Bardzo podobala mi sie Panorama Raclawicka Hejka Juka ![]() Nie znam tego podkladu, dlugo uzywalam Lancôme http://www.lancome.co.uk/_en/_gb/mak...re-29201x.aspx Teraz uzywam KRYOLAN, dwa kolory podkladu dla konturowania twarzy. https://us.kryolan.com/products/face-body/foundation ---------- Dopisano o 17:49 ---------- Poprzedni post napisano o 17:38 ---------- Cytat:
Milo mi Wonder Woman ![]() Troche zaniedbalam watek, zamierzam sie poprawic ![]() Cytat:
Jakie masz efekty? Mozesz po kwasach sie oaplac? Gdzie robilas?
![]() ![]() |
![]() |
#4280 |
Zadomowienie
|
Eva, ogólnie buzia jest taka bardziej, jak to mówią, promienna; skóra ma lepszy wygląd, jestem posiadaczką tłustej cery, mam trochę zaskórników, kwas nieco je przepędził
![]() ![]() Kwas migdałowy można stosować latem; używam codziennie na twarz filtra 50. Robiłam u kosmetyczki ![]()
![]() |
#4281 |
Zakorzenienie
|
Eva - witaj
![]() ![]() Ja muszę się zabrać za opis swojej przygody wakacyjnej ![]() Beata- ależ ty mnie znasz ![]() ![]() ![]() ![]() Miszka - ty mi dawaj kobieto namiary na Gosię ![]() ![]() A ty Gosia nie ukrywaj się ![]() ![]() Jaki retinol wygrywa u was tej jesieni?? muszę zamówić... ![]() ---------- Dopisano o 17:31 ---------- Poprzedni post napisano o 17:27 ---------- Naprawdę żadna z was nie była w Lloret de Mar lub okolicach? Tż wierci mi dziurę w brzuchu o kolejne wakacje.... |
![]() ![]() |
![]() |
#4282 |
Zakorzenienie
|
Eva,ale co?Gdzie mieszkasz?Emiraty???Co tu za tajemnice macie?
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:43 ---------- Poprzedni post napisano o 17:40 ---------- Juka Ty miałas ten krem peptydowy cell fusion c? |
![]() ![]() |
![]() |
#4283 |
Zakorzenienie
|
no właśnie dumam nad wypadem do Wrocka.....
warto jechać? ja też kubkowo-filizankowa ![]() ![]() ![]() ![]()
#4284 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4285 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
My mieszkalismy w Golden Port Salou & Spa. Przypomnialo mi sie, ze wybralismy wtedy Salou ze wzgldu na bliskosc Port Aventura Juka tez patrzylam na ten podklad ![]() Edytowane przez uklika Czas edycji: 2015-08-25 o 18:19 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4286 | |
Zakorzenienie
|
Hej Ewa!
Cytat:
---------- Dopisano o 19:07 ---------- Poprzedni post napisano o 19:03 ---------- O właśnie - totalnie przereklamowany! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4287 |
Zakorzenienie
|
nie no, ja myślę o tym Afrykarium
![]() ![]() jesooo zachciało mi się przetworów...
![]() |
#4288 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, jakie są wasze patenty na utrzymanie porządku? Organizację domowego bałaganu? Czuję się przytłoczona ilością przedmiotów... ciuchów, butów... nie potrafię wyrzucać, wszystko się przyda... Jak już wyrzucam to sprawia mi to dziką, mściwą przyjemność
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4289 |
Zadomowienie
|
Miszka, JESZCZE nie miałam. Chociaż, CHYBA wstrzymam się z zakupami kosmetycznymi, bo jak tylko słonko przycichnie zaczynam kurację kwasami, a poza tym.........marzy mi się serum z Thalgo, które to serum jest masakrycznie drogie.
Zaszalałam dziś w Esotiq na promocji - kupujesz za 400 zł płacisz 120 zł. Bardzo mnie te zakupy cieszą. Uklika, ale powiedz, że ten podkład jest bardzo obiecujący. |
![]() ![]() |
![]() |
#4290 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:58.