|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4261 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2015 część 41- nasz sezon!
56...
nie no ogolnie czuje dramat. ja staram sie nie uzywac "to moj dzien!" "ja jestem najwazniejsza!" bo wiem ze rodzice mlodych tez, ze ona tez bedzie gospodarzem tego dnia i chce tez wygladac super ale nie wiem dlaczego ignoruje jak jej mowie (i 1000 innych osob) ze w białym nie wypada... gdybym ja jeszcze miala suknie jak np viva... ale mam rownie prostą jak tamte... bylaby moją mniejsza (160 ) starsza kopia :/gdyby to nie byla moja mama to na takiego maila napisalabym krotko "no chyba Cie kur.... poeb...." albo załączyła moją ulubienicę
|
#4262 |
|
Zakorzenienie
|
powiedz mamie, ze jak tak wystapi to bedzie na ustach calych 2 rodzin - jak zwraca uwage na to co inni mowia, to tak nie wyjdzie.
Dlaczego koniecznie chce białą? Może powiedz jej, ze grubo bedzie w jasnych wyglądać czy coś:P |
|
|
|
#4263 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
a ja wszedzie czytam, ze mega wygodne ![]() Zamowie, najwyzej odeśle ![]() Boskaaaa Cytat:
nie wierze Mu Cytat:
wkleiłabys jakies zdjecie na tle Ciebie? Tzn na tle Twojego tułowia? zebym sobie zobaczyc jaka wielkość Cytat:
wez z nia pogadaj moja mama ma koronkowa łososiową do kolan i ecru zakiet kupila ten komplet na slub mojej siostry 2lata temu (skromna, cywilna uroczystość, bylo kilka osob tylko) i nigdzie go juz nie wykorzystała, wiec powiedziałam, ze ma w nim isc pieknie wyglada Moja Mamcia mimo swoich 61 lat Cytat:
Nabiła, se wczoraj takiego guza w pracy (schylałam sie po coś i z całej sily uderzyłam w ostry róg szklanego blatu nawet sobie kawałek rozcięłam Od kiedy nie dostalam tego awansu to mi sie odechcialo pracowac i oczywiscie umowy na czas nieokreslony tez nie dostalam, tylko na dwa lata
|
||||||
|
|
|
#4264 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale no szukamy 2gi miesiac (rozpoczety walką o kolor i tlumaczeniem ze bedzie mi zle ze ja chce poczuc sie super elegancko - skoro normalnie jestem typem sporotwej elegancji.. i WYJATKOWO..jak kazda PM) i po prostu jak zobaczylam dzis tego mial to mnie zamurowało i...zrobilo sie przykro nie złość czy cos... tylko no przykro..
|
|
#4265 |
|
Zakorzenienie
|
Rzeczywiście nieciekawie. Zebu chociaż źle wygladala w takich jasnych kolorach to może wybrał aby inny.
Nie wiem jaką mama ma figurę itd ale nie każdy krój sukienki pasuje kobiecie 55+. |
|
|
|
#4266 |
|
Zakorzenienie
|
moja mama ma 165 i waży 50kg
nic jej nie pogrubi..nawet 2 suknie. nie wiem.. po prostu wiem ze chce jasna.. i dobrze bo raczej w takich kolorach dobrze wyglada...w ciemnych wyglada starzej i smutniej przy swojej chudosci... ;D moze sobie byc ecru, bezowa..pudrowy różowy czy cokolwiek ale niech to nie wyglada jak slubne na piknik weselny albo tanszym budżetem ! no musialam Wam pomarudzic przez usta mi nie przejdzie "jak sie tak ubierzesz to nie przychodz" bo bardzo chce zeby była, zreszta nago jakby chciala isc to chce ją przy swoim boku... tylko no. no nie wiem. licze na brata w tej kwestii
Edytowane przez sQuaara Czas edycji: 2015-04-02 o 21:28 |
|
|
|
#4267 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dużo, około połowy. Myślę, że jestem już za bardzo zmęczona, od 2 rano na nogach i jeszcze dużo drobnych rzeczy do załatwienia, ale będzie cudownie!
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4268 |
|
Zakorzenienie
|
Zamówiłam buty ślubne Mama nie jest przekonana do tej sukienki w kwiaty na poprawiny, wczoraj niby inna znalazłam, ale jest czarna, czerwona i chabrowa i sama nie wiem
|
|
|
|
#4269 |
|
Zakorzenienie
|
:O
A ile osób zaprosiliście? I jakie były główne powody odmów? U nas jakieś 90% zaproszeń już rozdane i na razie wszyscy potwierdzili.
|
#4270 |
|
Wtajemniczenie
|
Pysia prosze zdj . Ale to zalezy od tego czy zazyczysz sobie mniejszy bukiecik , czy wiekszy , ja chcialam mniejszy
, ale ja ty powiesz ze chcesz wiekszy to taki bedzie
|
#4271 |
|
na przekór do celu
|
U nas na 145 osób zapraszanych odmówiło 20, choć mam jeszcze kilka osób pod znakiem zapytania, ale to max 4 osoby się wykruszą.
|
|
#4272 |
|
Zakorzenienie
|
Misia chyba Ci w jakimś sensie zazdroszczę, że to już :P
SQ może do niej dotrze, albo ktoś jej to powie tak bardziej dosadnie i "zmądrzeje" jeśli chodzi o suknie. Ja osobiście rozumiem, długą suknię dla mam, ale raczej już w innym kolorze - żeby to właśnie PM była widoczna. U mnie małych babeczek już nie ma :/ - Tż się dosiadł, dobrze, że chociaż jedną skosztowałam... Już rośnie druga (tym razem duża). Andrut prawie skończony (okazało się, że masa z kostki masła to jednak za mało, więc czekam aż druga kostka "zmięknie"). A w ogóle to mieliśmy zrobić sobie wieczór z filmem i piwkiem... taaa TŻ gra z kumplami od dobrych 2-3 godzin. |
|
|
|
#4273 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale może akurat dla ciebie będą wygodne. Jak możesz odesłać to zaryzykuj i zamów.Dobranoc |
|
|
|
|
#4274 |
|
Wtajemniczenie
|
Z moja mama co do kwestii suknienki sie porozumialam i zgadzam sie z jej wyborem . Wybrala sobie prosta olowkowa sukienke w kolorze morelowym i wyglada piekni , ale sama powiedziala ze nie chce mnie przycmic , ale to juz nawet nie chodzi o to taki jest jej styl . sQ powiedz mamie ze zgadzasz sie na dluga suknie ale bardzo ja prosisz aby byla w innym kolorze , jeszcze jak brat sie za toba wstawi to na pewno to pzrzemysli
|
#4275 |
|
Zakorzenienie
|
Ja to w ogóle nie wiem, co zrobić do jedzenia na Wielkanoc. Siły na wielkie gotowanie nie mam, a też mam wielki wstręt do jedzenia przez chorobę. TŻ z kolei nie lubi słodyczy. Chyba skończy się na mazurku, jajkach, sałatce i zwykłym obiedzie.
|
|
#4276 |
|
Wtajemniczenie
|
My w 1 dzien jedziemy do rodzicow tz na obiad wiec nie wiem co bd a w drugi bedziemy w domu i bd kaczka z jablkami i żurawiną
|
#4277 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki Ducha
a na jakiej kuli Ci robiła? Podobno standartowo robi na 12cm, a ja poprosiłam ją o większa z racji, zem gruba i zrobi mi na 15cm juz zamówione i zaplacone, teraz tylko czekac Cytat:
Aaa, to Wy mierzyłyście te wyższe, czyli te ImageUploadedByWizaz Forum1428004235.828026.jpg mega mi się podobaly, ale ja tez nie chodze w obcasach i bałam sie, ze nie podołam ja na co dzien chodze praktycznie tylko w botkach na grubym obcasie, mniej wiecej w takich ImageUploadedByWizaz Forum1428004440.601336.jpg (to moje ukochane mam rozne wersje, letnie, zimowe, wiosenne, no kocham po prostu ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez pysia1987 Czas edycji: 2015-04-02 o 21:58 |
|
|
|
|
#4278 |
|
Zakorzenienie
|
Mój TŻ nie cierpi botków. :P Ja w sumie też średnio lubię, więc nie mam ani jednej pary.
W sensie takich typowych niskich botków. Mam 2 pary wyższych (tak do 1/3 długości łydki).
Edytowane przez krolewna_smieszka Czas edycji: 2015-04-02 o 22:01 |
|
|
|
#4279 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W tamtym roku stałam i robiłam rybe po grecku, karkówkę w warzywach, a potem to jedliśmy przez nastepne x dni :/ Bo tylko we dwoje, a jak przyszli znajomi to szły tylko sałatki. Więc w tym roku TŻ zażyczył sobie bakalao (jeden garnek wyszedł), babka drożdżowa, andrut, jutro jakaś sałatka i tyle, w razie w na bieżąco coś upiekę lub zrobię.
|
|
|
|
|
#4280 |
|
Wtajemniczenie
|
Pysia hmm chyba wlasnie 12 tak mi sie wydaje , ja tez jestem gruba nie martw sie , a bukiecik jest no taki sredni nie za duzy nie za maly
|
#4281 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4282 |
|
Wtajemniczenie
|
Ogladam 4 raz galerianki i za kazdym razem padam na twarz
|
#4283 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jemu w sumie wszystko jedno, On najbardziej lubi mnie w piżamie-kombinezonie a'la żyrafa jak widac kazdy ma inaczej bo jestem mega tapeciarą ![]() Cytat:
Ty nie jestes gruba, jestes kobieca |
||
|
|
|
#4284 |
|
Wtajemniczenie
|
Pysia dziekuje
i nawzajem , ja tam siebie akceptuje w 100% i tz mnie tez tylko denerwoje mnie jak przyszla tesciowa mowi " z calym szacunkiem , ale 62 ti ty w pasie nie masz " no ale coz juz sie prawie przyzwyczailam
|
#4285 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4286 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mialam depresje i w ciagu 4 lat przytylam 40 kg mi Teściowa powiedziala kiedys, że nie życzy sobie zeby jej wnuka urodzila otyla osoba |
|
|
|
|
#4287 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
my oboje pracujemy w niedzielę, TŻ idzie na noc w poniedziałek więc też nie będziemy specjalnie szaleć na te święta, ja tylko w sb upiekę pasztet bo obiecałam moim rodzicom, zastanawiam się jeszcze nad sałatką jarzynową bo mam ochotę - ale ile ja tego zrobię na nas dwoje, z 2 marchewek? |
||
|
|
|
#4288 |
|
Zakorzenienie
|
Która to AM?
|
|
|
|
#4289 |
|
Wtajemniczenie
|
Pysia problemy zdrowotne ? Mi to 20 kg po ciazy zostalo , ale to problemy hormonalne , ale nauczylam kochac swoje cialo
kurcze Pysia jaka ta twoja tesciowa jest okropna , jak mozna tak powiedziec ;/
"Wolę jedno życie z Tobą, niż samotność przez wszystkie ery tego świata" Adrian 13.05.2013 r Edytowane przez duchaa123 Czas edycji: 2015-04-02 o 22:31 |
|
|
|
#4290 |
|
Zakorzenienie
|
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:36.

bylaby moją mniejsza (160
) starsza kopia :/

a ja wszedzie czytam, ze mega wygodne 

nie wierze Mu

A ile osób zaprosiliście? I jakie były główne powody odmów? U nas jakieś 90% zaproszeń już rozdane i na razie wszyscy potwierdzili.