Mój pierwszy raz - wątek zbiorczy! - Strona 143 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-08-15, 10:31   #4261
201804100943
Konto usunięte

Dot.: Mój pierwszy raz - wątek zbiorczy!

Cytat:
Napisane przez darkusia333 Pokaż wiadomość
a jeśli on był ok. godziny po orgazmie ? znaczy doszedł i poszedł do lazienki. Tak po godzinie to się stalo.
zależy czy się przemył i wysikał
201804100943 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-15, 11:01   #4262
darkusia333
Przyczajenie

no własnie tak. w ciągu tej godziny był chyba z 3 razy w ubikacji. no i po orgazmie od razu szedł się 'doprowadzić do porządku"
And the entire human race
There are people dying
If you care enough
For the living
Make it a better place
For you and for me'
darkusia333 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-15, 11:49   #4263
201804100943
Konto usunięte

to ok. 99% że nie jesteś w ciąży
201804100943 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-15, 12:20   #4264
Shinn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aanneett Pokaż wiadomość
to ok. 99% że nie jesteś w ciąży
zgadzam się

Wiki Królikowska: Ładne nogi, płaski brzuch czy fajne cycki?
Jakub Żulczyk: Przede wszystkim jędrny mózg.

Shinn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-15, 12:32   #4265
viva91
na przekór do celu

Cytat:
Napisane przez Magdutka Pokaż wiadomość
Ale mam pytanie, czy one nie bd piekły przy pękającej błonie. No bo to w końcu bd rana jakaś do zagojenia. Wolałabym sobie oszczędzić dodatkowych zmartwień i nieprzyjemnych odczuć.
u mnie nic takiego sie nie wydarzyło
Stary 2011-08-15, 12:56   #4266
rata_hono
Przyczajenie

Dziewczyny orientujecie się może ile może goić się rana po przerwanej błonie? Bo niestety postąpiłam trochę nierozsądnie i po 3 dniach od pierwszego razu znowu się kochałam i strasznie krwawiłam podczas stosunku (może nie na tyle, że zaplamiłam pościel, ale czułam krew w ustach chłopaka no i jak poszłam do toalety to faktycznie krwawiłam). Nie chciałabym, żeby to się powtórzyło dlatego pytam

All I wanted was to know I'm safe

Don't want to lose the love I've found

Remember when you said that you would change

Don't let me down...

rata_hono jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-15, 13:00   #4267
viva91
na przekór do celu

Cytat:
Napisane przez rata_hono Pokaż wiadomość
Dziewczyny orientujecie się może ile może goić się rana po przerwanej błonie? Bo niestety postąpiłam trochę nierozsądnie i po 3 dniach od pierwszego razu znowu się kochałam i strasznie krwawiłam podczas stosunku (może nie na tyle, że zaplamiłam pościel, ale czułam krew w ustach chłopaka no i jak poszłam do toalety to faktycznie krwawiłam). Nie chciałabym, żeby to się powtórzyło dlatego pytam
gdzieś widziałam jak ktoś pisał że właśnie trzy dni, ale jak widać to jest sprawa indywidualna i jednej recepty na to nie ma. ja nie musiałam w ogóle czekać.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-08-15, 14:24   #4268
Eldo_rado
amor vincit omnia

Cytat:
Napisane przez viva91 Pokaż wiadomość
ja nie musiałam w ogóle czekać.
ja też
Eldo_rado jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-15, 14:48   #4269
neverending
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez wisienka_na_torcie Pokaż wiadomość
Zbędny balast... a co w dziewictwie zbędnego i czemu niby balast? Przeszkadza w normalnym funkcjonowaniu... ?

Mylisz się, pierwszy seks może być najlepszy, nawet jeśli nie jest technicznie doskonały? Ale najlepszy staje się przez to z kim i jak go przeżywamy. Dla mnie będzie zawsze niezapomniany z wyżej wymienionych powodów (pierwszy pocałunek też, chociaż w dużo mniejszym stopniu). Ja mam wrażenie, że z Twoich postów taka trochę ironia i rozgoryczenie bije...

Dorównujesz facetowi doświadczeniem, ok, ale łóżko to chyba nie zawody sprawnościowe...
Czemu rozgoryczenie? Po prostu opinia to rzecz subiektywna, ja mam taką i tyle. Mój pierwszy raz był kiepski z powodów, nazwijmy to, typowo właśnie technicznych i anatomicznych i cieszę się, że mam to za sobą i mogę się cieszyć z niebolesnego seksu.
neverending jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-15, 22:07   #4270
darkusia333
Przyczajenie

dzięki . no i dodam, że jestem nie caly tydzień przed okresem .
And the entire human race
There are people dying
If you care enough
For the living
Make it a better place
For you and for me'
darkusia333 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-16, 10:11   #4271
ciri15
Ekspert od Dupy Strony

Cytat:
Ja też nie musiałam czekać, ale też za pierwszym razem nie krwawiłam zbytnio. Czytałam że należałoby poczekać tydzień.

ciri15 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-08-25, 18:51   #4272
colourfulskys
Wtajemniczenie

Mój pierwszy raz nie był jakiś wow Wyszło tak,że troszkę chłopak mnie do niego nakusił ,bo ja nie byłam do końca pewna. I takie małe rozczarowanie dla mnie, czytałam dużo wcześniej na różnych forach m.in tu na tym wątku i jakoś nie miałam zbyt dużej przyjemności ze zbliżenia. Praktycznie to nic nie czułam, bólu zero, krwi to już w ogóle. Najlepsze było to,że po wszystkim zaczęłam się śmiać, TŻ nie wiedział z czego, a ja nie mogłam się powstrzymać, bo spodziewałam się jakiejś większej rewelacji.
Mimo tego wszystkiego i tak zapamiętałam go w miarę dobrze, w końcu to pierwszy raz 2 raz już był o niebo lepszy choć do całkowitej przyjemności jeszcze daleko... Szkoda,że on tak szybko kończy, a ja właśnie zaczynam się rozkręcać i czuć jakąś przyjemność

Edytowane przez colourfulskys
Czas edycji: 2011-08-25 o 18:52
colourfulskys jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-25, 19:06   #4273
viva91
na przekór do celu

Cytat:
Napisane przez colourfulskys Pokaż wiadomość
I takie małe rozczarowanie dla mnie, czytałam dużo wcześniej na różnych forach m.in tu na tym wątku i jakoś nie miałam zbyt dużej przyjemności ze zbliżenia.
No to skoro czytałaś ten wątek to powinnaś wiedzieć, że brak przyjemności podczas pierwszego razu nie jest niczym nowym.
Stary 2011-08-26, 21:24   #4274
rata_hono
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez ciri15 Pokaż wiadomość
Ja też nie musiałam czekać, ale też za pierwszym razem nie krwawiłam zbytnio. Czytałam że należałoby poczekać tydzień.
Nooo opłaciło się poczekać teraz już tylko i wyłącznie przyjemnośc, przyjemność, przyjemność, choć do orgazmu jeszcze chyba daleeeeka droga

All I wanted was to know I'm safe

Don't want to lose the love I've found

Remember when you said that you would change

Don't let me down...

rata_hono jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-26, 22:11   #4275
dominika405
Zadomowienie

Cytat:
Nooo opłaciło się poczekać teraz już tylko i wyłącznie przyjemnośc, przyjemność, przyjemność, choć do orgazmu jeszcze chyba daleeeeka droga
Może Ci się tak wydawać.On przychodzi w najmniej spodziewanym momencie. Ale warto czekać.

loading...

7/11
dominika405 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-04, 11:57   #4276
Suigetsu
Przyczajenie

Cieszy mnie, że niektóre dziewczyny chociaż dobrze przeżywają swój pierwszy raz. Widzę, że wszystko bardzo zależy od faceta, czy dziewczyna poczuje chociaż trochę satysfakcji. Temat daje mi dużo do myślenia. Sam jestem prawiczkiem - dwudziestocztero letnim. Ja sam nie wierzę, że znajdzie się kiedyś dla mnie kobieta, co rozstawi przede mną swe nogi, ale zapamiętam, że należy się starać, bo te smutniejsze posty, niektórych dziewczyn są... naprawdę smutne, że aż szkoda ich.
Suigetsu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-04, 14:34   #4277
ama4
High Quality Since 2007

Dziewczyny są na pewne rzeczy wrażliwsze i to im przebija się błonę, więc może trochę boleć jeśli zrobi się to nieumiejętnie, ale powiedziałabym, że starać się muszą oboje. Od dziewczyny też zależy, czy facet będzie w miarę wyluzowany, pewny siebie i swojej wartości, a z kolei od chłopaka zależy czy dziewczyna będzie w miarę wyluzowana, będzie się czuła akceptowana i bezpieczna w ramionach chłopaka. No i fajnie jest, jeśli jest między nimi uczucie, czują się ze sobą dobrze.

Satysfakcja... hmmm. Większość dziewczyn dopiero się jej z czasem uczy. Tu chyba bardziej chodzi w przypadku pierwszego razu o bliskość, uczucie, poczucie bezpieczeństwa i tego, że dziewczyna jest w pełni atrakcyjna dla chłopaka w każdej sytuacji. I czy jej się fryzura potarga, makijaż rozetrze i coś ją boli, czy wszystko jest ok i ona sama jest jak z obrazka - to kocha się ją w obu tych "wersjach".

A jeśli sam stosunek nie jest idealny, to ze strony obojga musi być chęć uczenia się tego drugiego człowieka, jego reakcji, jego wytrzymałości na ból, jego upodobań.

Edytowane przez ama4
Czas edycji: 2011-09-04 o 14:35
ama4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-04, 14:53   #4278
Magdutka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ama4 Pokaż wiadomość
Dziewczyny są na pewne rzeczy wrażliwsze i to im przebija się błonę, więc może trochę boleć jeśli zrobi się to nieumiejętnie, ale powiedziałabym, że starać się muszą oboje. Od dziewczyny też zależy, czy facet będzie w miarę wyluzowany, pewny siebie i swojej wartości, a z kolei od chłopaka zależy czy dziewczyna będzie w miarę wyluzowana, będzie się czuła akceptowana i bezpieczna w ramionach chłopaka. No i fajnie jest, jeśli jest między nimi uczucie, czują się ze sobą dobrze.

Satysfakcja... hmmm. Większość dziewczyn dopiero się jej z czasem uczy. Tu chyba bardziej chodzi w przypadku pierwszego razu o bliskość, uczucie, poczucie bezpieczeństwa i tego, że dziewczyna jest w pełni atrakcyjna dla chłopaka w każdej sytuacji. I czy jej się fryzura potarga, makijaż rozetrze i coś ją boli, czy wszystko jest ok i ona sama jest jak z obrazka - to kocha się ją w obu tych "wersjach".

A jeśli sam stosunek nie jest idealny, to ze strony obojga musi być chęć uczenia się tego drugiego człowieka, jego reakcji, jego wytrzymałości na ból, jego upodobań.
I z tym się w pełni zgadzam. Chociaż takie rzeczy powinno się czuć na co dzień i już przy wstępnych pieszczotach a nie tylko przy pierwszym stosunku. Myślę, że taka akceptacja, poczucie bliskości i bycia ze sobą mimo wszystko bardziej potrzebne są w momencie gdy dziewczyna się zastanawia nad pierwszym razem. Przynajmniej ja bez tego bym się nie zdecydowała.
Ale teraz już wiem i czekamy tylko na odpowiednią chwilę bo jak na razie mamy problemy natury logistycznej ;p
Magdutka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-04, 14:57   #4279
ama4
High Quality Since 2007

To oczywiście jasne, że powinno się czuć zawsze Chociaż w przypadku zwłaszcza tego pierwszego razu po prostu musimy mieć tego bardzo silną świadomość, bo sama decyzja o współżyciu i później fakt współżycia są ważnymi sprawami, rzutują na następne stosunki, na nasze relacje, itd.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-09-05, 14:22   #4280
ciri15
Ekspert od Dupy Strony

Cytat:
Napisane przez ama4 Pokaż wiadomość

Dokładnie.
Można w tym wątku zauważyć taką prawidłowość:
kocham mojego TŻ- seks nie był idealny, ale cudownie go wspominam, cieszę się że było właśnie tak
Natomiast gdy dziewczyna nie kocha tego z kim przeżyła pierwszy raz, jeśli on nie myślał o tym, by jej było jak najlepiej, nie zatroszczył się - najczęściej dziewczyna potem żałuje

Stary 2011-09-05, 21:38   #4281
Peppina
BAN stały

Pisałam tu kiedyś pod innym nickiem. Niestety nie pamiętam jakim.

W każdym razie od ponad miesiąca nie jestem już dziewicą, Ze swoim TŻ jesteśmy razem ponad pół roku. Czekałam a on cierpliwie ze mną. I nagle wiedziałam, że tego chcę.

Przygotowywał mnie do tego powoli i myślę, że również to pomogło. Zawsze tylko robił mi dobrze paluszkiem bądź językiem. Ja powoli odważałam się "Bawić" się jego penisem. ręką. Branie go do buzi jeszcze nie jest dla mnie...
I powoli to moje pożądanie rosło ... Aż w końcu wiedziałam że tego chcę.

I było cudownie. Nad morzem w jego domku. Byliśmy sami i nikt nam nie przeszkadzał. Wróciliśmy z plaży, rozgrzani słońcem, akurat w naszą miesięcznicę. Powoli zaczął mnie rozbierać na kanapie. A gdy spojrzał na mnie w pewnej chwili, wiedziałam że go kocham. Przenieśliśmy się do sypialni. Zafundował mi taką grę wstępną, że momentami brakowało mi oddechu. A gdy zapytał czy jestem pewna, wiedziałam, że warto było czekać.

Od dłuższego czasu rozmawialismy o tym, mówiłam mu co mówiła moja pani ginekolog i jakie mam obawy. Pytał czy boli, czy ma zwolnić. Po godzinie cudownych chwil zaprowadził mnie za rękę do łazienki i umył całe moje ciało.

Wyszlismy na balkon w szlafrokach. Ja paliłam. On siedział na przeciwko mnie i przysięgam, patrzył na mnie takim wzrokiem jakim już chyba nigdy na mnie nie spojrzy.
Peppina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-05, 22:30   #4282
ama4
High Quality Since 2007

Piękna historia... Miło się czytało i pewnie było tak samo cudownie w rzeczywistości Szczęścia więc życzę
Stary 2011-09-06, 10:45   #4283
viva91
na przekór do celu

Cytat:
Napisane przez Peppina Pokaż wiadomość
On siedział na przeciwko mnie i przysięgam, patrzył na mnie takim wzrokiem jakim już chyba nigdy na mnie nie spojrzy.
a tego nie rozumiem, co miałaś na myśli?
Stary 2011-09-06, 11:33   #4284
Peppina
BAN stały

Chodziło mi o to, że nikt nigdy na mnie tak nie patrzył... z taką miłością. rzeczywiście tego nie wyjaśniłam przepraszam... powiedział, że nigdy nikt nie podarował mu piękniejszej rzeczy i że teraz kocha mnie jeszcze bardziej.
Stary 2011-09-06, 11:55   #4285
viva91
na przekór do celu

Cytat:
Chodziło mi o to, że nikt nigdy na mnie tak nie patrzył... z taką miłością. rzeczywiście tego nie wyjaśniłam przepraszam... powiedział, że nigdy nikt nie podarował mu piękniejszej rzeczy i że teraz kocha mnie jeszcze bardziej.
bo wcześniej wyszło na to że już nigdy więcej w przyszłości tak na ciebie nie będzie patrzył

a to co teraz napisałaś -
Stary 2011-09-07, 00:11   #4286
Suigetsu
Przyczajenie

Piękna historia.
Suigetsu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-07, 09:11   #4287
Shinn
Zakorzenienie

Cytat:
Pisałam tu kiedyś pod innym nickiem. Niestety nie pamiętam jakim.

W każdym razie od ponad miesiąca nie jestem już dziewicą, Ze swoim TŻ jesteśmy razem ponad pół roku. Czekałam a on cierpliwie ze mną. I nagle wiedziałam, że tego chcę.

Przygotowywał mnie do tego powoli i myślę, że również to pomogło. Zawsze tylko robił mi dobrze paluszkiem bądź językiem. Ja powoli odważałam się "Bawić" się jego penisem. ręką. Branie go do buzi jeszcze nie jest dla mnie...
I powoli to moje pożądanie rosło ... Aż w końcu wiedziałam że tego chcę.

I było cudownie. Nad morzem w jego domku. Byliśmy sami i nikt nam nie przeszkadzał. Wróciliśmy z plaży, rozgrzani słońcem, akurat w naszą miesięcznicę. Powoli zaczął mnie rozbierać na kanapie. A gdy spojrzał na mnie w pewnej chwili, wiedziałam że go kocham. Przenieśliśmy się do sypialni. Zafundował mi taką grę wstępną, że momentami brakowało mi oddechu. A gdy zapytał czy jestem pewna, wiedziałam, że warto było czekać.

Od dłuższego czasu rozmawialismy o tym, mówiłam mu co mówiła moja pani ginekolog i jakie mam obawy. Pytał czy boli, czy ma zwolnić. Po godzinie cudownych chwil zaprowadził mnie za rękę do łazienki i umył całe moje ciało.

Wyszlismy na balkon w szlafrokach. Ja paliłam. On siedział na przeciwko mnie i przysięgam, patrzył na mnie takim wzrokiem jakim już chyba nigdy na mnie nie spojrzy.
Nie jestem żadną romantyczką, ale ta historia Cudownie.

Wiki Królikowska: Ładne nogi, płaski brzuch czy fajne cycki?
Jakub Żulczyk: Przede wszystkim jędrny mózg.

Shinn jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-09-07, 09:29   #4288
Peppina
BAN stały

Dzięki Dziewczyny może to dlatego że mój TŻ jest b.wrażliwym mężczyzną hihi ale myślę że świadomość że się kocha i takie rozmowy na temat obaw i przygotowywanie swojego ciała dużo dają.

życzę wszystkim takiego pierwszego razu buziaki
Stary 2011-09-07, 11:46   #4289
ciri15
Ekspert od Dupy Strony

Cytat:
Napisane przez viva91 Pokaż wiadomość
bo wcześniej wyszło na to że już nigdy więcej w przyszłości tak na ciebie nie będzie patrzył
No bo TAK może już nie spojrzy, wszak drugiego pierwszego razu nie będzie, a to przeżycie jedyne w swoim rodzaju.

Stary 2011-09-07, 14:54   #4290
viva91
na przekór do celu

Cytat:
Napisane przez ciri15 Pokaż wiadomość
No bo TAK może już nie spojrzy, wszak drugiego pierwszego razu nie będzie, a to przeżycie jedyne w swoim rodzaju.
możliwe, ale pewności mieć nie można
zreszta autorce i tak chodziło o coś innego

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości