Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXIX - Strona 143 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-08-11, 10:49   #4261
CallMeBarbie
Raczkowanie

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXIX

Karolina ze stylizacje zrobiła ładny makijaż,nic odkrywczego ale ładnie w nim wygląda.
Szusz tez w porządku, chociaż jej buzia wygląda trochę nieświeżo. Ciekawe czy kiedyś Szusz zrobi makijażw innych kolorach niż brązy,beże. Nie mówie, że ma mieć stragan na powiece ale fajnie byłoby zobaczyć ją trochę innej odsłonie, bardziej z kolorem. Już sama kreska na oku dała fajny efekt.

---------- Dopisano o 11:49 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ----------

Cytat:
Napisane przez Czocherovsky Pokaż wiadomość
IMO jesli mówi ze cos jest na dole marszczone/z rozcięciem /costam to fajnie by było to pokazac
Może i tak, ale przy takim kroju bluzki to orazu widać, że to rozcięcie/marszczenie jakoś bardzo fantazyjne nie będzie Może i powinna pokazać, ale czy w tym wypadku to było takie niezbędne? Dla mnie nie.
Stary 2015-08-11, 10:51   #4262
L e n a a
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez SweetHusky Pokaż wiadomość
No tak. A jakby zrobiła to któraś z nas, Lena zaczęłaby ratować vlogowy świat...
Nie rozumiem tego zupełnie. Bronię a potem sama wbijam szpile.
Z mojej strony koniec tematu.
Co ja takiego napisałam? "Sporo jej się przytyło" czy to jest aż tak bardzo cha*skie? Munka bardziej dosadnie skomentowała kształty Oleski, a Ty widzisz problem w mojej wypowiedzi.
L e n a a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-11, 10:54   #4263
201605301111
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez CallMeBarbie Pokaż wiadomość
Karolina ze stylizacje zrobiła ładny makijaż,nic odkrywczego ale ładnie w nim wygląda.

Szusz tez w porządku, chociaż jej buzia wygląda trochę nieświeżo. Ciekawe czy kiedyś Szusz zrobi makijażw innych kolorach niż brązy,beże. Nie mówie, że ma mieć stragan na powiece ale fajnie byłoby zobaczyć ją trochę innej odsłonie, bardziej z kolorem. Już sama kreska na oku dała fajny efekt.

---------- Dopisano o 11:49 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ----------

Może i tak, ale przy takim kroju bluzki to orazu widać, że to rozcięcie/marszczenie jakoś bardzo fantazyjne nie będzie Może i powinna pokazać, ale czy w tym wypadku to było takie niezbędne? Dla mnie nie.

IMO to ważne w takim typie filmu. Pokazuje bluzki na sobie ale tylko do polowy? I mówi jak wygląda na dole. Bessesu, do tego wystarczy zwykly haul, bez mierzenia. Ja po takich filmach oczekuje ubrania pokazanego w calosci, bo dla mnie "mierzymy" ma właśnie to na celu.
201605301111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-11, 10:57   #4264
CallMeBarbie
Raczkowanie

Cytat:
IMO to ważne w takim typie filmu. Pokazuje bluzki na sobie ale tylko do polowy? I mówi jak wygląda na dole. Bessesu, do tego wystarczy zwykly haul, bez mierzenia. Ja po takich filmach oczekuje ubrania pokazanego w calosci, bo dla mnie "mierzymy" ma właśnie to na celu.
Ogólnie ważne,ale jak jużmówiłam dla mnie w tym wypadku nie. Zwyklaki i tyle, w bardziej fantazyjnym ubraniu bym tego wymagała,ale nie tutaj.

Edytowane przez CallMeBarbie
Czas edycji: 2015-08-11 o 11:03
CallMeBarbie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-11, 11:09   #4265
Ms_E
Zadomowienie

https://youtu.be/9b7r1lDHwQg
Angelika (Melevis) - TAG 100 pytań których nikt nie zadaje
Nie wiem czy dobrze zrozumiałam w 13:21. Mam nadzieję, że to żart był...
Ms_E jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-11, 11:12   #4266
201605301111
Konto usunięte

Cytat:
Ogólnie ważne,ale jak jużmówiłam dla mnie w tym wypadku nie. Zwyklaki i tyle, w bardziej fantazyjnym ubraniu bym tego wymagała,ale nie tutaj.

Ja nie lubię fuszerek. I dla mnie jak ktos się decyduje na taki typ filmu to mnie nie interesuje czy to zwyklak czy nie zwyklak, chce zobaczyć całość
Stary 2015-08-11, 11:20   #4267
Ms_E
Zadomowienie

Cytat:
Ja nie lubię fuszerek. I dla mnie jak ktos się decyduje na taki typ filmu to mnie nie interesuje czy to zwyklak czy nie zwyklak, chce zobaczyć całość
Też uważam, że w tego typu filmie powinno być widać całość ubrania, żeby można było zobaczyć jak coś się układa itd. Najbardziej to byłoby pomocne dla osób noszących ten sam rozmiar, ale nie tylko.
Stary 2015-08-11, 11:26   #4268
201605301111
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Ms_E Pokaż wiadomość
Też uważam, że w tego typu filmie powinno być widać całość ubrania, żeby można było zobaczyć jak coś się układa itd. Najbardziej to byłoby pomocne dla osób noszących ten sam rozmiar, ale nie tylko.

Nonono, dokladnie.

Spoko ze widac jak leż na ramionach, ale fajnie by było wiedzieć jak uklada się na brzuchu i na dole, dokad sięga itp
Stary 2015-08-11, 11:42   #4269
ilciadzaga
Wtajemniczenie

Cytat:
Chodzi o pytanie cukier-slodzik?
Mnie też zdziwiło jak niewiele trzeba aby nazwac kogoś psycholem.
ilciadzaga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-11, 11:45   #4270
201607111004
Konto usunięte

Cytat:
Melevis jak ja adoruję jej urodę!!!!!
Ale z tym słodzikiem, to nie kumam żarciku. Bo to żarcik był, prawda? Nie na poważnie? Ten rak i przytycie

Cytat:
Zgadzam się z Czocherem. Ma kobita rację.
201607111004 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-11, 11:47   #4271
smerffie
Zakorzenienie

Cytat:
Zgadzam się z tym! Zreszta moim zdaniem w ogóle komentowanie kogoś wyglądu jest niefajne, chociaż mi też się zdarza święta nie jestem.

W tym filmiku z bluzkami też moim zdaniem dobrze je pokazała,a to że była troche ucieta w ogóle nie robi mi różnicy. Zwykłe bluzki, więc pokazała i tak to co potrzeba. A tak btw. mysle ze pewnie zrzuci pare kilogramow chociazby przez aparat na zebach
aparat na zębach to nie jest metoda odchudzająca, wiem po sobie czasem coś się traci, bo jest ciężko jeść, ale najgorszy etap Olga i tak już ma dawno za sobą

Cytat:
Napisane przez L e n a a Pokaż wiadomość
Też się z tym zgadzam, w końcu na geny nie mamy wpływu. Ale czasami ciężko się powstrzymać.
to nie geny, to styl życia

INSTA
smerffie jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-08-11, 11:49   #4272
Ms_E
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ilciadzaga Pokaż wiadomość
Chodzi o pytanie cukier-slodzik?
Mnie też zdziwiło jak niewiele trzeba aby nazwac kogoś psycholem.
Tak. "Wolę cukier, no ale żeby nie być grubym to mogę już słodzik, mogę dostać raka" i jeszcze ta mina po tym.
I mam wrażenie, że to nie był taki 100% żarcik.
Tak, te teksty "nie jestem psycholem" to tez przesada...
Cytat:
Melevis jak ja adoruję jej urodę!!!!!
Ale z tym słodzikiem, to nie kumam żarciku. Bo to żarcik był, prawda? Nie na poważnie? Ten rak i przytycie

Zgadzam się z Czocherem. Ma kobita rację.
Dziwna sprawa, że przez cały film się śmieje, a tu na poważnie. Poza tym wiem, że niektórzy faktycznie mają takie podejście...

Edytowane przez Ms_E
Czas edycji: 2015-08-11 o 11:51
Stary 2015-08-11, 11:51   #4273
201607111004
Konto usunięte

Tak jak się zarzekałam, po zachwytach na dykcją z kanału Innaczej Mówiąc, wzięłam się za ćwiczenia dykcji. Robiłam dłuuuugi szereg różnych sylab i dwa łamańce, bez korka (bo podobno obecnie jest to uznawane za niebezpieczne dla żuchwy), bardzo szeroko otwierając buzię, dokładnie ją układając do każdej głoski. Plus gimnastyka języka.

O co mi chodzi? Zawsze się dziwiłam, że niby po czymś takim to jak po treningu siłowym. I to jest prawda, czułam po tym cały aparat gębowy bardzo dokładnie. Język, podniebienie, policzki, podbródek. Każdy mięsień mnie bolał.
Oby to dawało efekty!

Pewnie w postaci dodatkowych zmarszczek. Moja z natury nieruchoma buzia marszczyła się w każdym miejscu

Edytowane przez 201607111004
Czas edycji: 2015-08-11 o 11:53
Stary 2015-08-11, 12:00   #4274
201607111004
Konto usunięte

Boże! Melevis odpowiedziała na mojego posta

indeks.jpeg

Coś mi wizaż rozwaliło, boe nie chciało pokazać obrazka :<

Edytowane przez 201607111004
Czas edycji: 2015-08-11 o 12:10
Stary 2015-08-11, 12:03   #4275
CallMeBarbie
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez smerffie Pokaż wiadomość
aparat na zębach to nie jest metoda odchudzająca, wiem po sobie czasem coś się traci, bo jest ciężko jeść, ale najgorszy etap Olga i tak już ma dawno za sobą

to nie geny, to styl życia
Też miałam aparat i wade zgryzu, nie taka jak oleska ale miałam i ortodontka powiedziała mi, że przy wadach zgryzu możliwe są problemy właśnie typowo brzuszkowe i można też tyć,bo źle się przeżuwa pokarm itp. (mnie raczej to ominelo, bo jakos nie mialam takich problemow,ale ja jako dzieciak mialam zalozony a ona juz jako dorosla kobieta)i po tym głównie wzgledem mi siętak skojarzyło

Edytowane przez CallMeBarbie
Czas edycji: 2015-08-11 o 12:04
CallMeBarbie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-11, 12:07   #4276
201607111008
Konto usunięte

Cytat:
Każdej będziemy tak wyliczać, która przytyła a która schudła? O ile schudnięcie jeszcze jest pozytywne, to przytycie uważam, że wypada przemilczeć a przynajmniej nie w taki sposób je wytykać.
Dla niektórych schudnięcie jest większą tragedią niż przytycie. Poza tym trochę nie rozumiem tego nagłego oburzenia. Komentowano wage Oleski- było ok, wage Bogusi i Bartka- było ok, Lena skomentowała wagę Karoli- wielkie oburzenie Zwykły komentarz w stylu 'o przytyła', a nie wywody 'jak to się spasła i mogłaby się ogarnąć bo zaraz tłuszcz ją zaleje'. Zluzujmy trochę bo tak samo można 'zakazywać' komentarzy na temat cery Szusz, czy smalcu na głowie jakiejś innej ytberki
201607111008 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-11, 12:12   #4277
201607111004
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez PlantsOnMyPlate Pokaż wiadomość
Dla niektórych schudnięcie jest większą tragedią niż przytycie. Poza tym trochę nie rozumiem tego nagłego oburzenia. Komentowano wage Oleski- było ok, wage Bogusi i Bartka- było ok, Lena skomentowała wagę Karoli- wielkie oburzenie Zwykły komentarz w stylu 'o przytyła', a nie wywody 'jak to się spasła i mogłaby się ogarnąć bo zaraz tłuszcz ją zaleje'. Zluzujmy trochę bo tak samo można 'zakazywać' komentarzy na temat cery Szusz, czy smalcu na głowie jakiejś innej ytberki
To że do tej pory przemilczałam, nie znaczy, że dla mnie było ok.
Stary 2015-08-11, 12:15   #4278
RosaPuff
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kochanowska Pokaż wiadomość
https://youtu.be/MriMsTaHcbA
Q&A KaraKorolla

Karola jest w ciąży, ale super )

Sorry, ze sie tak otwiera w 2 minucie ale akurat ogladam na tel i odrazu tu skopiowalam i wkleilam link
Oglądam każdy jej filmik, niekoniecznie dlatego, że jakoś bardzo interesuje mnie ich treść, ale według mnie jest tak autentyczna i normalna, że bardzo ją lubię i chętnie słucham. Nie kreuje się na bjutiguru, mimo że zawsze wygląda czysto, schludnie i ładnie się maluje. Ma czasem słabość do lekkiego kiczu, ale ja też uwielbiam błyskotki więc jej to wybaczam .
RosaPuff jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-11, 12:15   #4279
201607111004
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez 201705291006 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
Też miałam problem ze wstawieniem obrazka.
Twoja uroda, kojarzy mi się ze stylem empire:
http://www.booksatruestory.com/wp-co...ad-200x300.jpg

http://weddingsisters.pl/wp-content/...re.suknie2.jpg

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-08-11, 12:28   #4280
Arrianna
Zakorzenienie

Cytat:
Aż bym przygarnęła od Ciebie tego kotka, gdyby nie to, że rodzice urwali by mi łeb za trzeciego zwierzaka w domu, a drugiego kota.
Ale jak się kiedyś szczęśliwie wyprowadzę, to jestem chętna na taką pomoc
Ty teraz za Gdańskiem siedzisz, czy bardziej Gdynią?

---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:07 ----------

Mam ten sam problem. Marzą mi się białe spodnie, ale nie wyobrażałabym sobie w nich gdziekolwiek usiąść. Białe bluzki, notorycznie w plamach od wszystkiego. Od piachy (ale jak??) po żarcie Natomiast co dziwne, nie mam zaplamionych innych bluzek, nawet jak jest to baaaardzo jasny szary.

Ładną ma tę białą wiązaną koszulę. Zawsze jak takiej szukam to szybko rezygnuję, bo zazwyczaj strasznie prześwitują, ewentualnie nie dopinają się w biuście ;<<<<< A szukam takiej ładnie skrojonej do pracy, czy po prostu by nie łazić wiecznie w T-shirtach.

btw, kolejna z perfumami na wierzchu w bardzo jasnym pomieszczeniu...
No chyba, że takie bardzo szybko zużywają flakoniki?
Też nie ogarniam Co prawda też nie trzymam w szafce ale stoją w najbardziej zacienionym miejscu jakie znalazłam, żeby jednocześnie mieć je pod ręką
Arrianna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-11, 12:41   #4281
kochanowska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez RosaPuff Pokaż wiadomość
Oglądam każdy jej filmik, niekoniecznie dlatego, że jakoś bardzo interesuje mnie ich treść, ale według mnie jest tak autentyczna i normalna, że bardzo ją lubię i chętnie słucham. Nie kreuje się na bjutiguru, mimo że zawsze wygląda czysto, schludnie i ładnie się maluje. Ma czasem słabość do lekkiego kiczu, ale ja też uwielbiam błyskotki więc jej to wybaczam .
Mam tak samo tez oglądam wszystkie filmiki z sympatii do niej, jest taka fajna i myślę, że mogłybysmy sie zakolegowac
A z jej ciazy sie bardzo ciesze

kochanowska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-11, 12:45   #4282
thebierdonka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez churry Pokaż wiadomość
Czesć dziewczyny
ponieważ podczytuję was od kilku części (ale nie mam czasu niestety, żeby się regularnie udzielać) to pamiętam jak któraś z was wspomniała o świetnym sklepie z bakaliami i orzechami. Bodajże SALIX? jeśli się nie mylę to błagam o link
http://jawo2008.pl/ tez mialam zamawiac ale stwierdzilam ze cenowo korzystniej wychodzi na allegro
thebierdonka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-11, 13:00   #4283
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
W taki czyli jaki?
W każdy - nie rozumiem tych podniet związanych z kilkoma dodatkowymi kilogramami u jutuberek. Jak tylko się którejś buzia zaokrągli albo fałdka wysunie, to już - że przytyła, że 'nic nie mówię, ALE...'.
Munkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-11, 13:27   #4284
L e n a a
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Munkaa Pokaż wiadomość
W każdy - nie rozumiem tych podniet związanych z kilkoma dodatkowymi kilogramami u jutuberek. Jak tylko się którejś buzia zaokrągli albo fałdka wysunie, to już - że przytyła, że 'nic nie mówię, ALE...'.
I Ty to do mnie piszesz?
Stary 2015-08-11, 13:32   #4285
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
I Ty to do mnie piszesz?
Ciebie cytuję, bo odnosiłaś się do tematu, a piszę o sytuacji, którą obserwuję chyba że gdzieś tam widzisz bezpośredni zwrot - ja nie bardzo.
Munkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-11, 13:35   #4286
201607131110
Konto usunięte

Haul z Rossmanna i...
spray "na przypieczoną skórę", który lubi używać jej mąż, a ona za tym nie przepada, bo lubi skubać jego złażący naskórek po opalaniu, niestety ten spray temu zapobiega mniam
201607131110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-11, 13:43   #4287
L e n a a
Rozeznanie

Cytat:
Ciebie cytuję, bo odnosiłaś się do tematu, a piszę o sytuacji, którą obserwuję chyba że gdzieś tam widzisz bezpośredni zwrot - ja nie bardzo.

Zwrot "brzuch wymykający się spod kontroli" - ciekawe jakie intencje miałaś to pisząc? Wolę już tamtą wersję krytyki.

Edytowane przez L e n a a
Czas edycji: 2015-08-11 o 14:44
Stary 2015-08-11, 13:46   #4288
N4TI
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to N4TI

ktos wie dlaczego nie ma kolejnej edycji JoyBoxa?
Stary 2015-08-11, 13:47   #4289
2011607111034
Konto usunięte

Cytat:
;o skąd to braść?
Auchan, Carrefour, Tesco itd.
Cytat:
Napisane przez jajajamajka Pokaż wiadomość
A Bartek jest #zaskoczony #mocno #wyprzedażą.
https://instagram.com/p/6LXqxsJyVl/

bart2603Troche dziwna pora na sprzedawanie mikolajow i zajacow z czekolady mamy sierpien. Bylismy zaskoczeni z @aniolnaresorach #carefour #arcadia #lato #sierpień #goraco #mikolaj #zajac
aniolnaresorachNo wiesz "coraz bliżej święta"
adaa0704Czy @aniolnaresorach musi za kazdym razem zaznaczyc swoja obecnosc i komentowac jako 1sza? Slabe... Nawet twoim insta zawladnela...
bart2603@adaa0704 po pierwsze jest moja zona po drugie oznaczylem ja bo oboje mielismy z tego fun po trzecie nie pasuje to nie obserwuj

aniolnaresorach@adaa0704 he he twój tekst niczym dobry kawał jeżeli zostałam oznaczona to chyba naturalne że coś chcę napisać. W sumie masz trochę racji. Zawładnęłam Bartkiem, wszak to mój mąż a On zawładnął mną

Tak, tak, już to wiemy... #Bartek(mąż) #Bogusia(żona)
#nie #pasuje #to #nie #obserwuj <3
Cytat:
Napisane przez SALIX Pokaż wiadomość
Cześć i czołem, próbuję nadrabiać wątek

Muszę się podzielić najnowszym 'trendem' - Hangover Makeup

http://www.planeta.fm/Polecamy/Newsy/Makijaz-jak-na-kacu-podbija-swiat.-Zobacz-co-to-takiego
Whaaat. Światy się kończo. Batiste do ciała, batiste do włosów, do tego hangover makeup i mamy prawdziwą bjuti guru.
Cytat:
Napisane przez mifik Pokaż wiadomość

Haul z Rossmanna i...
spray "na przypieczoną skórę", który lubi używać jej mąż, a ona za tym nie przepada, bo lubi skubać jego złażący naskórek po opalaniu, niestety ten spray temu zapobiega mniam

Nigdy nie zrozumiem ludzi, którzy lubią wyciskać innym pryszcze, obierać ze skóry.

Edytowane przez 2011607111034
Czas edycji: 2015-08-11 o 13:50
2011607111034 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-11, 13:55   #4290
201607131110
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Venin Pokaż wiadomość

Nigdy nie zrozumiem ludzi, którzy lubią wyciskać innym pryszcze, obierać ze skóry.
Ja rozumiem, tylko nie wiem, czy trzeba o tym opowiadać xD
201607131110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości