|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4261 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Waga do zrzucenia w dziesiątkach! Część III
Hej. Naskrobalyscie, niewiem czy nadrobie. Postaram się juz pisać. Juz po pogrzebie, trzeba wracać do życia. Czekalismy półtora tygodnia na ciało bo jechało z zagranicy i sekcja itp. Najgorsze ze sam odebrał sobie życie ehh, młody chłopak, dwa lata starszy, nie potrafię zrozumieć co kieruje człowiekiem w takich chwilach. Trochę to przezylam bo w sumie z dalszego rodzeństwa tylko z nim i siostra jego byłam blisko , no ale ponoć czas wszystko leczy. Czas wracac i brać się za siebie. Ciało i życie mamy tylko jedno. .
Do tego w niedziele na pogrzebie rozchorował am się i jestem na antybiotyku, człowiek się wyplacze parę dni i choroba bierze moment . Ale od jutra zaczynam znów z wami, postaram się tu być regularnie. ![]()
93 .95..89..85..80....75 :... 73.. ![]() ![]() .." i wyciągnęła do mnie malutka rączkę..i siłę mi dała niespotykaną, i miłość największą, bezinteresowną.." ![]() Edytowane przez nadiaaa171 Czas edycji: 2016-04-20 o 22:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#4262 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
bedzie wszystko ok ![]() ![]()
![]() |
#4263 |
Rozeznanie
|
Nadia trzymaj się i głowa do góry
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4264 |
Zakorzenienie
|
Sysia może ma jakieś uczulenie, moja kiedyś od żelek dostała.
Co tu taka cisza dziś ? Ja wracam a tu wyludnienie
#4265 |
Raczkowanie
|
Hej, dziewczyny
U mnie jakiś zapiernicz jakiś, aż głowa boli. Od kilku dni osłabiona jestem, krew mi ciągle z nosa leci. Od wtorku nie chodze na ćwiczenia i nie wiem kiedy teraz pójdę. Może w sobotę. Młodszy wyjeżdża jutro z samego rańca na 2 tygodnie z dziadkami nad morze, także przez dwa tygodnie lajtowo, bo będę miała na głowie tylko starszego, który na szczęście jest dość samodzielny. Dodatkowo dzisiaj miałam rozmowę o pracę, także trzymajcie kciuki, żebym ją dostała, bo mam dosyć siedzenia w domu już tyle czasu i klepania się po kieszeniach czy starczy do pierwszego.... Oczywiście rozmową się zestresowałam i tak nagrzeszyłam, że wstyd się przyznać. Jakoś zauważyłam u siebie zanik motywacji do odchudzania, jakby przestało mi wogóle zależeć.... ![]()
![]() |
#4266 |
Wtajemniczenie
|
A my w koncu zlozylismy lozko!!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4267 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja mam tak samo. Tez mi nie zalezalo jakos ostatnio Brawo ![]()
![]() |
#4268 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny. Ja melduje dzisiaj gimnastykę w ogródku :-D dwie godziny przysiadow przy rabatkach🐜🐛🌷
Poza tym dziś 1. dwie kanapki z ziarnem, krakowską, sałata i pomidorem, zielona herbata 2. Jogurt naturalny z gruszka i winogronami 3. Panini z boczkiem i jajkiem, tłuszcz wytopiony, na chrupiąco. 4. Kawa z mlekiem 5. Piwo bezalkoholowe. Dieta mi dziś wyszła po byku :@ ---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 20:57 ---------- No to nie wiem. :-( ale może posiew sobie zleć, bo możesz mieć jakąś upierdliwia bakterie i potrzebujesz antybiotyku, tylko nie na chybił trafił, tylko po antybiogramie. Bo szkoda przewodu pokarmowego i tak już wymeczonego.
#4269 |
Rozeznanie
|
Hejka
Ja nie odzywałam się bo coś znów spierniczylo się w wizaż i nie mogłam się zalogować. Udało mi się dopiero teraz. Ja trzymam się dietki wczoraj biegałam dzisiaj już nie bo i tak wydaje mi się ź przesadziłam dzień po dniu biegać skoczyło się na tym że ledwo wróciłam bo tak mnie noga bolała. A rano mimo diety i biegów zamiast na minus to pokazali się na plus i bądź tu mądra. Pocieszam się tylko tym że brzuch od tyg mnie boli na @ dzisiaj już zqcElam płacić więc może już woda wa moim organizmie się zbiera i dlatego ta waga taka. No zobaczę jutro. Cholera chyba nie powinnam się codziennie ważyć wkurzam się i boję się że mogę przesadzić i nic nie jeść bo miałam tak kiedyś potrafiłam nie jeść przez cały dzień i intensywnie dzwiczyc jak waga pokazywała mi na plus. Muszę chyba wspomoc się jakimiś witaminami bo czuję się jak setka bez powietrza. Flakowato. W dzień jest w miarę ale rano nie mogę się dobudzić dobrze że bobas bo inaczej to bym chyba cały dzień przespała. Jutro muszę bryknac się na malę zakupy bo lodówka świeci pustkami.
#4270 |
Raczkowanie
|
77,1 :@
Stoi jak ten słup i nie drgnie :'(
#4271 |
Rozeznanie
|
Anka a jakiego masz orbiteka bo też chciałam sobie kupić?
Idę się zważyć nie wiem czy waga będzie wiarygodna bo mam @ no ale jaka będzie to będzie.... ....i jest 93.4 więc spoko.
![]() |
#4272 |
Zadomowienie
|
hej Dziewczynki, też się melduję.
Nadia ![]() ![]() Arsyen, ja też jakoś zauważam spadek motywacji, no tak mi się nie chce.... trzymam kciuki za pracę! U mnie też trochę stresów, sporo pracy i tak się jakoś kręci. Byłam w tym tygodniu 3 razy na spinningu, dzisiaj rownież w planach. Dietowo tak sobie- wczoraj byłam tak głodna wieczorem, że o 21 zjadłam mały talerz zupy buraczkowej, żeby się nie przewrócić . Waga 75.9, rewelacji nie ma:/ Miłego dnia! |
![]() ![]() |
![]() |
#4273 |
Zakorzenienie
|
hej !
![]() ![]()
#4274 |
Rozeznanie
|
Witanko u mnie waga 68,6kg, nadwyżka jeszcze jest ale już spada, a jutro wędzę kurczaki, także będę miała super mięsko do sałatek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4275 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Ale masz szóstkę zazdroszcze ![]() Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4276 |
Rozeznanie
|
Nadiaaa no ale w czerwcu będzie rok jak jestem na diecie, a 12kg ... to wcale jakis wielki wynik nie jest, ale po drugim dziecku jest mi zdecydowanie ciężej zrzucić
|
![]() ![]() |
![]() |
#4277 |
Wtajemniczenie
|
A ja 81
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4278 |
Raczkowanie
|
Ja dziś na obiad zrobiłam sobie zarąbiste żarcie
![]() Fusilli ze szparagami:-D ---------- Dopisano o 16:51 ---------- Poprzedni post napisano o 16:42 ---------- Ja dziś na obiad zrobiłam sobie zarąbiste żarcie ![]() Fusilli ze szparagami:-D Cebulka zielona, pieczarki, chudy boczek wędzony lub szynka parmeńska, podsmażyć pod pokrywką, dodać pokrojoną w paski czerwona paprykę i obrane na końcach i pokrojone w ok dwucentymetrowe kawałki zielone szparagi, smażyć pod przykryciem 2 minuty, dołożyć ugotowany al dente makaron świderki pelnoziarnisty, przesmazyc bez pokrywki jeszcze 3 max 4 minuty dodając pod koniec starty parmezan lub pikantny dlugodojrzewajacy ementaler. Doprawić pieprzem i natką zielonej pietruszki. 😋 Pycha 😋 A najlepsze jest to że wszystkie składniki kupiłam w Biedronce ![]()
#4279 |
Zadomowienie
|
U mnie dziś 66,8
#4280 |
Raczkowanie
|
A u mnie 73,8 - najniższa waga jak dotychczas
![]() Od paru dni za to jakoś mam gastrofazę... tylko bym jadła i jadła.. Za to grzecznie poszłam na zajęcia, licząc że poprawi mi się humor... niestety pomogło tylko na chwilę..
Start -> 93.1 Aktualnie ->67,6 Cel - 63 ______ "Czasami człowiek sądzi, że ujrzał już dno studni ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna." Stephen King |
![]() ![]() |
![]() |
#4281 |
Raczkowanie
|
witam,
u mnie waga wskazała dziś 89,3 a więc bez rewelacji, też jakoś spadła mi motywacja no ale to już ostatni gwizdek, aby się spiąć i schudnąć przed latem
#4282 |
Rozeznanie
|
Fioolka ty wysoka dziewczyna jesteś. A powiedz swoje kg to jak nazbierałas ja to po pierwszej ciąży tak mam przed nią ważyłam 65 kg a też nie należę do najniższych 174 cm wzrostu. I wiem że przy takim wzroście te kilogramy inaczej powiedziałabym lepiej się rozkładają
![]() ![]() A jak jesteś ciebie? ---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ---------- Z powodu że mam dzisiaj pierwszy dzień @ to nie poszłam na cross ale jutro jadę na maraton fitness będzie się działo. Mam nadzieję że wytrzymam. Chciałabym schudnąć jeszcze te 3 kilogramy fajnie by było jakby to się dało do 7 maja-na co zbytnio nie liczę ale się nie poddaje. 7 go mam komunie bratanka i już słyszę te komentarze jaja to gruba jestem
#4283 |
Rozeznanie
|
Dzień dobry
![]() ![]() Zważyłam się dopiero dziś bo zapomniałam ,że wczoraj był piątek ![]() ![]() Moja waga 98 kg,czyli -1.3 kg Wszystkim współtowarzyszką niedoli \odchudzania\ gratuluje spadków. A tym,którym w tym tygodniu nie wyszło,życzę powodzenia w przyszłym ![]()
#4284 |
Zadomowienie
|
Tez witam o poranku śniadaniowo ImageUploadedByWizaz Forum1461398963.860014.jpg
I życzę wytrwałości w weekend ![]()
#4285 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Jeeee Cytat:
![]() Wszyscy mi ciaze wmawiają na te moje dolegliwości.... A iboczywiscie zapomniałam podać wagi ale dalej stoi;/ chociaż dzisiaj byłam znowu na dermamasazu i polecam ! Po 3 zabiegach moje ręce się zmniejszyły o 3 cm i brzuch i talia też o 3cm! Nie spodziewałam się tak świetnych wyników a jeszcze parę zabiegów przede mną, do ślubu będę ujedrniona i gładka;D i się bez kompleksów wbije w sexi bieliznę na noc poślubna ;D wiec mimo wagi mam super humor ![]()
![]() ![]() ![]() "Na wspólna radość, na chleb powszedni, na poranne otarcie oczu w blasku słonecznym, na nieustanne sobą zdziwienie, na gniew, krzywdę i przebaczenie wybieram Ciebie." K.I.Gałczyński |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4286 |
Rozeznanie
|
Wow 3 godzinki ćwiczeń najpietw godzina zumby potem godzina uda pośladki i 3 godzina nie wiem jak to nazwać obwodowe trening.
Padam i idę spac
#4287 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4288 |
Raczkowanie
|
Ze sportu dziś melduje posadzenie 13 róż i skoszenie całej działki ;-) Na dobranoc pokaże wam moja dzisiejszą dietetyczna kolacje
![]() ![]() Może wygląda trochę kosmiczne ale była naprawdę 😋 A na śniadanie były jajka na szynce, ciemne pieczywo, kawa, a na obiad rosół. Na podwieczorek Carpaccio, bo moja Biedronka ma akurat promocje, a że uwielbiam to jem teraz niemal codziennie ![]() Ja wogole stałam się fanka biedronki, tylko tam kupuje ![]() Postanawiam wszystkie was dziewczyny, gratuluję spadków i trzymam kciuki za dalsze sukcesy.
#4289 |
Raczkowanie
|
A co tu taka cisza w niedzielę?
![]() Melduję przebiegnięcie 4,57 km w czasie 29:44 minut, średnie tempo 6:31/km Już nawet na jednym kilometrze udało mi się zejść z tempem do 5:46 i nie mogę się doczekać czasu aż w takim tempie pokonam całość ![]() megilay - kosmicznie cudownie wygląda Twoja wczorajsza kolacja. Szkoda, że szparagi takie drogie, 14 zł w biedronce... trochę mi szkoda, poczekam aż troszkę stanieją ![]()
Start -> 93.1 Aktualnie ->67,6 Cel - 63 ______ "Czasami człowiek sądzi, że ujrzał już dno studni ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna." Stephen King |
![]() ![]() |
![]() |
#4290 |
Rozeznanie
|
Weroniccs no super wynik ja w tym czasie tylko 3km potrafię przebiec ale mogę to dopiero początki i nigdy wcześniej nie biegałam.
Po ostatnich biegach i ćwiczeniach bolą mnie kolana. Ja dzisiaj to mało dietetyczne. Rano zjadłam rybę smażone sosie pomidorowym bez chleba. Obiad szynką pieczona w rękawie do tego kopytka z wody(wlasnej roboty) ---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:57 ---------- Megilay fakt kolacja super u mnie pewnie sama ryba by wystarczyła reszta jest dla mnie zbędna. Aż zachciało mi się pstrąga chyba męża zakonie aby kupił i wyczyścić mi z3 sztuki.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:42.