Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLIV - Strona 143 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-01-04, 21:17   #4261
Munkaa
Zakorzenienie

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLIV

Cytat:
Napisane przez Nomi_ Pokaż wiadomość
Bardzo wzciąga! Ja też polecam.
I Broadchurch, wspomniany wyżej, też.
A może coś komediowego ? Black Books to dla mnie najlepszy serial ever, świetny jest też Peep Show na przykład...dużo mogłabym polecić
O kurczaki, wszystko co podałaś, wrzuciłam 'do obejrzenia' i nie dość, że ma świetne oceny, to jest głównie ponad 90% w moim guście

---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ----------

Cytat:
Napisane przez PlantsOnMyPlate Pokaż wiadomość
Może zastanów się jak twój komentarz odnosi się do pogrubionego Masz jakieś podwójne standardy. Wrzucanie jakiegoś wygrzebanego gdzieś linka- spoko. Komentowanie sytuacji pokazywanych na vlogu- nie spoko
Dokładnie. Tego by nie chciała, ale chciałaby, żeby ktoś wygrzebywał jej przeszłość z sieci i upubliczniał ponownie na forum, gdzie wiadomo, że znów temat zacznie goreć
Munkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-04, 21:18   #4262
lonelyrun
lonelyrun

Cytat:
Napisane przez bubus900 Pokaż wiadomość
Można mieć kogoś dosyć, ale żeby myśleć od razu o rozstaniu i rozwodzie? To niedojrzałe . Salix - pełna zgoda.
W życiu są różne sytuacje. Zachowujecie się jakbyście od dziecka szły po ścieżce usypanej różami, jakbyście nie wiedziały jakie są czasami sytuacje. Czasami chcemy się rozstać, ale nie damy rady same z dzieckiem. Czasami wewnętrzny lęk nie pozwala nam odejść. Niedojrzałe jest wasze podejście do tego tematu. Ja mam zaledwie 19 lat, a non stop widzę pary/małżeństwa, które tkwią ze sobą z różnych powodów. Nie mierzcie wszystkich swoją miarą. Nie każdy ma tak różowo.
lonelyrun jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-04, 21:20   #4263
201605301111
Konto usunięte

ale wytłumacz nam:
wstawiac rzeczy z przeszlosci aliny, o ktorych nie mamy pewnosci czy ona udostępniła - spoko, nie wiedzialam ze fuj
wstawiac rzeczy z przeszlosci (bloga) olimpii, które sama udostępniła i rzeczy, które aktualnie pokazuje - niespoko, nie mozna komentowac, niesmaczne

jak?
201605301111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-04, 21:21   #4264
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SALIX Pokaż wiadomość
yyyy? nie? Dla mnie to właśnie podałaś definicję farsy z nieogarniętą emocjonalnie dziunią w roli głównej, a nie udanego związku.
Można myśleć o rozstaniu, są gorsze momenty, sytuacje losowe, kryzysy, ciężkie okresy, przerastające na s icydenty, ale kurcze no, umówmy się, żarcikowanie z tego po piwku przy dziecku na domowym sylwetrze z 'rodzinką'? Wklejanie koszulek tego typu w sieć? No nie wiem. Znacie mnie, daleko mi do pruderyjności, radykalnych poglądów w kwestii tego, co jest prywatne, a co publiczne, tabuizacji powszechnie rozumianej intymności, ale takie zachowanie, jak Olimpii w tej kwestii, jest dla mnie słabizną totalną i nie mam pojęcia, czemu miałabym tego tu nei skomentować, skoro ona sama w zasadzie o to prosi i dyskutuje o tym z widzami

Edytowane przez Munkaa
Czas edycji: 2016-01-04 o 21:29
Stary 2016-01-04, 21:21   #4265
201607110949
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez lonelyrun Pokaż wiadomość
W życiu są różne sytuacje. Zachowujecie się jakbyście od dziecka szły po ścieżce usypanej różami, jakbyście nie wiedziały jakie są czasami sytuacje. Czasami chcemy się rozstać, ale nie damy rady same z dzieckiem. Czasami wewnętrzny lęk nie pozwala nam odejść. Niedojrzałe jest wasze podejście do tego tematu. Ja mam zaledwie 19 lat, a non stop widzę pary/małżeństwa, które tkwią ze sobą z różnych powodów. Nie mierzcie wszystkich swoją miarą. Nie każdy ma tak różowo.
najczęściej na własną odpowiedzialność - nie nasza wina, że ktoś wierzy w "po ślubie się zmieni"
201607110949 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-04, 21:21   #4266
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kashmirka Pokaż wiadomość
Dokladnie!!! Amnezja tudziez rozdwojenie jaźni

Tej (poznańska gwara rulez )
Tej mi przypomina Grabaża zawsze i Bługarskie Centrum Chujozy
Stary 2016-01-04, 21:22   #4267
olenkasz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Czocherovsky Pokaż wiadomość
ale wytłumacz nam:
wstawiac rzeczy z przeszlosci aliny, o ktorych nie mamy pewnosci czy ona udostępniła - spoko, nie wiedzialam ze fuj
wstawiac rzeczy z przeszlosci (bloga) olimpii, które sama udostępniła i rzeczy, które aktualnie pokazuje - niespoko, nie mozna komentowac, niesmaczne

jak?
nabijanie się z nadwagi karoliny versus bronienie własną piersią olimpii, z której też były żarty robione wcześniej
Stary 2016-01-04, 21:22   #4268
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Nie wiedziałam, że nie można, bo są tu dorośli ludzie. Wrzuciłam coś z internetu do internetu jakby nie było. Usunęłam, przeprosiłam.
O mamo... poważnie przed wrzuceniem tego mogło hamować Cię tylko to, że tu mogły być dzieci?
Przecież tu nie chodziło o treść samą w sobie, a o to, że takich rzeczy SIĘ NIE ROBI.
Stary 2016-01-04, 21:24   #4269
olenkasz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kashmirka Pokaż wiadomość
Dokladnie!!! Amnezja tudziez rozdwojenie jaźni

Tej (poznańska gwara rulez )
Stary 2016-01-04, 21:26   #4270
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
prosze cie, ja jak sobie przypomne rickyego i narkotyki to potrafie sie popluc ze smiechu xD

tez mam ubogie poczucie humoru, bardzo ubogie, ale te plemniki to za wiele i dla mnie ;-;

kiedys sie dowiedziałam, że budka z kebabem splajtowała, bo interes SIE NIE KRĘCIŁ
myslałam ze umre ze smiechu XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
ale nikt sie nigdy nie smieje jak to opowiadam :C
Co do polsatowskich seriali... ekhm mnie całe życie bawiły Miodowe Lata, mało kto to rozumiał plus masa innych rzeczy, kiedyś twórczość braci Walaszek, ale potem już mnie to jakoś odrzucało - mówię o staaarych produkcjach, szczególnie Wściekłe Pięści Węża lata temu to było, pewnie teraz nie zaśmiałabym się nic a nic.
Pamiętam, że bawiło mnie też to -> https://www.youtube.com/watch?v=ykwqXuMPsoc i John
https://www.youtube.com/watch?v=qqXi8WmQ_WM no, a mądre tonie jest - umówmy się - choć facet mądry bardzo o dziwo.
Stary 2016-01-04, 21:27   #4271
lonelyrun
lonelyrun

Cytat:
ale wytłumacz nam:

jak?
Tamto wstawiłam pod wpływem chwili, nie przemyślałam tego. To był błąd, do którego się przyznałam i za który przeprosiłam .Ja Wam nie mówię, że nie możecie tego komentować tylko żebyście były mądrzejsze od samej Olimpii i zastanowiły się dwa razy po co o czymiś małżeństwie pierdzielić.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-01-04, 21:28   #4272
ajah
wańka wstańka

Cytat:
Nie bądź niemiła, chciałam podkreślić, że wyrażam swoje zdanie, ale Wam go nie narzucam.

Moim zdaniem wyolbrzymiacie, dla mnie nie było tam nic takiego. A to rozkminianie małżeństwa Pauliny (co kiedyś, dlaczego - nie wiem czy wiecie, ale w związku bywa różnie, czasami się myśli o rozwodzie/rozstaniu, bo się zdenerwowałyśmy, a za chwilę znów gołąbeczki) uważam że to nierozsądne, dziewczyny. Miałam Was za mądrzejsze.

Zadałam ci pytanie i nie odpowiedziałaś.
Co wg ciebie jest wyolbrzymiane?
Nie lubię oglądać filmików z podhmielonymi osobami lub takimi, które ewidentnie na takie wyglądają i robienie z tego śmiechawy w obecności dziecka. Nie sądzę również by rodzice rzucający żartami typu: och miał być rozwód teraz może będzie lepiej hahahahahha
przy dziecku zachowują się rozsądnie.

Pomijam już jakość filmu: pięć minut krojenia warzyw i taniec typu strojenie min do kamery i dziecko tarzające się po podłodze.

A to pogrubione, daruj sobie. Jakby ktoś miał oceniać czyjąć mądrość po tym wątku to teges wyniki mogłyby być ciekawe.

Nie sądze bym była niemiła w swojej wypowiedzi, po prostu nienawidzę frazesów: Och uważąm, ze pleciesz farmazony, ale masz do tego prawo; och myślałam, że jesteś mąrzejsza, ale ja chcesz to głoś głupoty.
Stary 2016-01-04, 21:33   #4273
szatanica1989
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cattivo Pokaż wiadomość
Zależy co rozumiesz przez "coś lepszego". Trwałość, skład, matowienie?
Może coś rozświetlającego - matowienie aż tak nie, kupuję w tej wersji bo jakoś lepiej się trzyma niż do suchej. I może trwałość

Piszę.

Edytowane przez szatanica1989
Czas edycji: 2016-01-04 o 21:38
szatanica1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-04, 21:33   #4274
201605301111
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Munkaa Pokaż wiadomość
Co do polsatowskich seriali... ekhm mnie całe życie bawiły Miodowe Lata, mało kto to rozumiał plus masa innych rzeczy, kiedyś twórczość braci Walaszek, ale potem już mnie to jakoś odrzucało - mówię o staaarych produkcjach, szczególnie Wściekłe Pięści Węża lata temu to było, pewnie teraz nie zaśmiałabym się nic a nic.
Pamiętam, że bawiło mnie też to -> https://www.youtube.com/watch?v=ykwqXuMPsoc i John
https://www.youtube.com/watch?v=qqXi8WmQ_WM no, a mądre tonie jest - umówmy się - choć facet mądry bardzo o dziwo.
HAHAHAHHAHAHAHA NARWALE, KOCHAM TO <3
kiedys mi nawet ruskieklopsy uszyła narwala w prezencie :"D
https://www.instagram.com/p/jHtJAHoxfB/ to on

to moje hity, które sobie na szybko przypominam:

https://www.youtube.com/watch?v=8FJh8YybAP4

https://www.youtube.com/watch?v=U0Og4LaB1Zc

https://www.youtube.com/watch?v=y6t8zF40Q5g

i, ofkors, twórczośc doroty
https://www.youtube.com/watch?v=Yhr5Ot_a5rc

Stary 2016-01-04, 21:38   #4275
lonelyrun
lonelyrun

Cytat:
Napisane przez ajah Pokaż wiadomość
Zadałam ci pytanie i nie odpowiedziałaś.
Co wg ciebie jest wyolbrzymiane?
Nie lubię oglądać filmików z podhmielonymi osobami lub takimi, które ewidentnie na takie wyglądają i robienie z tego śmiechawy w obecności dziecka. Nie sądzę również by rodzice rzucający żartami typu: och miał być rozwód teraz może będzie lepiej hahahahahha
przy dziecku zachowują się rozsądnie.

Pomijam już jakość filmu: pięć minut krojenia warzyw i taniec typu strojenie min do kamery i dziecko tarzające się po podłodze.

A to pogrubione, daruj sobie. Jakby ktoś miał oceniać czyjąć mądrość po tym wątku to teges wyniki mogłyby być ciekawe.

Nie sądze bym była niemiła w swojej wypowiedzi, po prostu nienawidzę frazesów: Och uważąm, ze pleciesz farmazony, ale masz do tego prawo; och myślałam, że jesteś mąrzejsza, ale ja chcesz to głoś głupoty.
Jak wyżej: chciałam podkreślić, że wyrażam swoje zdanie, ale Wam go nie narzucam.

Spieszę z odpowiedzią, wybacz: Wyolbrzymiacie moim zdaniem to, że Marcin jest nie wiadomo jak podchmielony i że coś było niestosowne, bo przy dziecku. Aluś jest ich dzieckiem, wie co się w domu dzieje (o ile w ogóle coś się dzieje), zostawcie Paulinie uznanie czy Aluś ma wiedzieć co jest między rodzicami czy nie. Reszta - kwestia smaku. Niektórych bawi, niektórych nie. Mnie to ani bawiło, ani drażniło.

Edytowane przez lonelyrun
Czas edycji: 2016-01-04 o 21:40
Stary 2016-01-04, 21:38   #4276
Nomi_
Raczkowanie

Cytat:
O kurczaki, wszystko co podałaś, wrzuciłam 'do obejrzenia' i nie dość, że ma świetne oceny, to jest głównie ponad 90% w moim guście [COLOR="Silver"]
Cieszę się
Stary 2016-01-04, 21:38   #4277
bubus900
Zakorzenienie

W sprawie Aliny - dziewczyny wierzycie, że ona nie wie, że zdjecia są w sieci? Przypominam zdjecie ktore ktos ukradl Loli i wykorzystal w reklamie - ona poruszyla niebo i ziemie zeby foty zniknely z neta i znieknely.
Stary 2016-01-04, 21:38   #4278
szatanica1989
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gdziejestdori Pokaż wiadomość
Dziewczyny własnie skończyłam Blindspot juz nie moge sie doczekac nastepnych odcinków!, obejrzałam 3 odcinki the Affair i nie wiem sama ale bede ogladac dalej

szukam czegos bardzo mocno nawilżającego usta,co polecacie?
Tisane w słoiczku

Piszę.
Stary 2016-01-04, 21:39   #4279
akna1102
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez PaulinciaKWC Pokaż wiadomość
olsnilo mnie, ze mam jeszcze olej gold jojoba i nie testowalam juz nakladam na mordke
Mam nadzieję, że Ci się sprawdzi Ja byłam zadowolona. Możesz go też wykorzystać do robienia demakijażu
akna1102 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-01-04, 21:40   #4280
201605301111
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez bubus900 Pokaż wiadomość
W sprawie Aliny - dziewczyny wierzycie, że ona nie wie, że zdjecia są w sieci? Przypominam zdjecie ktore ktos ukradl Loli i wykorzystal w reklamie - ona poruszyla niebo i ziemie zeby foty zniknely z neta i znieknely.
ona wie, ludzie wstawiali jej linki na blogu jak to wyiekło po raz pierwszy
ale milczy w tej sprawie i my rowniez nie powinnysmy tego rozpowszechniac w takiej sytuacji
Stary 2016-01-04, 21:41   #4281
szatanica1989
Zakorzenienie

To jeszcze zapytam szanowne użytkowniczki - coś na elektryzujące się włosy, anything?

Piszę.
Stary 2016-01-04, 21:42   #4282
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
HAHAHAHHAHAHAHA NARWALE, KOCHAM TO <3
kiedys mi nawet ruskieklopsy uszyła narwala w prezencie :"D
https://www.instagram.com/p/jHtJAHoxfB/ to on

to moje hity, które sobie na szybko przypominam:

https://www.youtube.com/watch?v=8FJh8YybAP4

https://www.youtube.com/watch?v=U0Og4LaB1Zc

https://www.youtube.com/watch?v=y6t8zF40Q5g

i, ofkors, twórczośc doroty
https://www.youtube.com/watch?v=Yhr5Ot_a5rc

Ale pijenkny!

Ta dorota... matulu - jaka schiza.

A przy reszcie śmiechłam

Ja tak nie umiem na szybciora, ale z klasyków śmieszących mnie zawsze ->

https://www.youtube.com/watch?v=wl7lo_hjq8E - hit z liceum - tutaj raczej się wstydze tego, że mnie to poważnie bawiło, nie wszystkie momenty, ale niektóre mnie rozkładają w sumie nadal

https://www.youtube.com/watch?v=7XzLbGssArQ

https://www.youtube.com/watch?v=6C5H4BxT3ak

ohydne i dla wielu pewnie totalnie prostackie w klimacie zduppingów, które nie są prostackie mimo wsyztsko https://www.youtube.com/watch?v=obWDfkIjW9s

Edytowane przez Munkaa
Czas edycji: 2016-01-04 o 21:46
Stary 2016-01-04, 21:45   #4283
Cattivo
Wtajemniczenie

Cytat:
prosze cie, ja jak sobie przypomne rickyego i narkotyki to potrafie sie popluc ze smiechu xD

tez mam ubogie poczucie humoru, bardzo ubogie, ale te plemniki to za wiele i dla mnie ;-;

kiedys sie dowiedziałam, że budka z kebabem splajtowała, bo interes SIE NIE KRĘCIŁ

osmarkałam się xDDD

Cytat:
Napisane przez szatanica1989 Pokaż wiadomość
Może coś rozświetlającego - matowienie aż tak nie, kupuję w tej wersji bo jakoś lepiej się trzyma niż do suchej. I może trwałość
Coś bardziej trwałego w podobnej cenie nie wiem czy będzie takie łatwe do dostania, przynajmniej u mnie Revlon trzyma się jak Stonehenge na angielskiej ziemi. Z rozświetleniem nie pomogę bo takich unikam ludzie zachwalają True Matcha, ale dla mnie to jeden z najgorszych podkładów ever.
Cattivo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-04, 21:45   #4284
xsun

Cytat:

Tak sobie czytam twoje wypowiedzi i jedyne co nasuwa mi się na myśl - mało jeszcze wiesz o życiu. Twój wiek to niestety potwierdza.
xsun jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-04, 21:46   #4285
201605301111
Konto usunięte

Cytat:
Ale pijenkny!

Ta dorota... matulu - jaka schiza.

A przy reszcie śmiechłam

Ja tak nie umiem na szybciora, ale z klasyków śmieszących mnie zawsze ->

https://www.youtube.com/watch?v=wl7lo_hjq8E - hit z liceum - tutaj raczej się wstydze tego, że mnie to poważnie bawiło, nie wszystkie momenty, ale niektóre mnie rozkładają w sumie nadal

https://www.youtube.com/watch?v=7XzLbGssArQ

https://www.youtube.com/watch?v=6C5H4BxT3ak

i moje ukochane! <3 https://www.youtube.com/watch?v=obWDfkIjW9s
gdzie są pieniądze za las <3 wieki nie słyszałam <3 az sobie po tym puszczę "mój stary jest fanatykiem wędkarstwa"

Dorota to multi-talented-star, jak sama o sobie mówi
Stary 2016-01-04, 21:47   #4286
Munkaa
Zakorzenienie

Dziołszki me, jak już offtopy lecą znów, to pytanko jeszcze takie mam - jutro planuję makaronix z krewetkami - ktoś tu pisał o mrożonych z Biedrony, ze dobre - potwierdzone info na pewno? Te takie na tacce?
Stary 2016-01-04, 21:47   #4287
xsun

Cytat:
Dobre to
xsun jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-04, 21:47   #4288
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
gdzie są pieniądze za las <3 wieki nie słyszałam <3 az sobie po tym puszczę "mój stary jest fanatykiem wędkarstwa"

Dorota to multi-talented-star, jak sama o sobie mówi
Pieniądze za las z tego zestawu są chyba najlepsze w sumie klasyka!
Stary 2016-01-04, 21:49   #4289
201605301111
Konto usunięte

Cytat:
Dziołszki me, jak już offtopy lecą znów, to pytanko jeszcze takie mam - jutro planuję makaronix z krewetkami - ktoś tu pisał o mrożonych z Biedrony, ze dobre - potwierdzone info na pewno? Te takie na tacce?
dobre są mój pape, fanatyk krewetek i owoców morza potwierdza

tez o tym mysle jutro, chciałam leczo, ale byłam dzis w 5 sklepach i nigdzie nie dostałam papryki >:C

Edytowane przez 201605301111
Czas edycji: 2016-01-04 o 21:50
Stary 2016-01-04, 21:49   #4290
ajah
wańka wstańka

Cytat:
Jak wyżej: chciałam podkreślić, że wyrażam swoje zdanie, ale Wam go nie narzucam.

Spieszę z odpowiedzią, wybacz: Wyolbrzymiacie moim zdaniem to, że Marcin jest nie wiadomo jak podchmielony i że coś było niestosowne, bo przy dziecku. Aluś jest ich dzieckiem, wie co się w domu dzieje (o ile w ogóle coś się dzieje), zostawcie Paulinie uznanie czy Aluś ma wiedzieć co jest między rodzicami czy nie. Reszta - kwestia smaku. Niektórych bawi, niektórych nie. Mnie to ani bawiło, ani drażniło.
kwestia podejścia indywidualnego.
odkąd puszcza filmy w internety to już nie tylko jej sprawa.

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości