Plan już mamy obmyślony - nawiedzone przyszłe żony! PM 2017 cz. 11 - Strona 143 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-02-02, 08:46   #4261
motylek825
Zakorzenienie

Plan już mamy obmyślony - nawiedzone przyszłe żony! PM 2017 cz. 11

Cytat:
Napisane przez malgosiaw123 Pokaż wiadomość
To też dość spora cena. A owoce i napoje?

Owoce nie, w cenie jest tylko 1,5 l napoi/os takze i tak trzeba bedzie kupic.

---------- Dopisano o 08:46 ---------- Poprzedni post napisano o 08:41 ----------

Za owoce dodatkowa opłata 500 zł wynosi na 100 osob

"Dziś zasypiamy w białej kołdrze
a kiedyś zakopią nas w jednym grobie"
motylek825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-02, 08:47   #4262
aguleekk
Zakorzenienie

Dot.: Plan już mamy obmyślony - nawiedzone przyszłe żony! PM 2017 cz. 11

Cześć dziewczyny

20.08.2016
aguleekk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-02, 08:54   #4263
paulinunia
Zakorzenienie

Małgosia z naszą data byliśmy pierwsi ale na inne daty juz widziałam ze było kilka osób wpisanych

Wysłane z mojego C1905 przy użyciu Tapatalka

---------- Dopisano o 09:54 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ----------

Cytat:
Napisane przez malgosiaw123 Pokaż wiadomość
Tak z ciekawości-organizujesz transport dla gości?
Nie myślałam o tym.
Ale obstawiam ze jakiś autobus z Kościoła zorganizujemy pierwszego dnia a Wy?

Wysłane z mojego C1905 przy użyciu Tapatalka

paulinunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-02, 08:55   #4264
aankaa092
Zakorzenienie

Nadrobiłam. O 22 poszłam spać,wstałam po 9 a wy ok.8 stron w tym czasie zrobilyscie
Cytat:
Napisane przez agnieszka_2612 Pokaż wiadomość
Ale to na magazyn? Bo u mnie to do magazynu, np. na sortownię
Nie... u nas to sklep. nie ma u nas dużych magazynów sieciowek.
Cytat:
Napisane przez aasiejka Pokaż wiadomość
Ciężko mi was nadrobić będę czytać na bieżąco rano nie zdążyłam się nawet pomalować, tylko wstałam ubrałam się użyłam zeby i buzię i wyszłam z domu.. miałam nastawiony budzik ale chyba go nie słyszałam
Z kotem to jest słabo, nie wstaje i załatwia się pod siebie.. będę musiała pojechać do weta z nim. Mój TZ się rozchorował, temperatura kaszel itp, chyba do grypa.. coś się ważnego działo jak mnie nie było?

---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 21:59 ----------

Dodam że w końcu przyszła mi moja dieta i jest całkiem fajna !
I jak kot? Byłaś z nim?
Cytat:
Napisane przez koolorowana Pokaż wiadomość
Protetyk słuchu
Moja przyjeciolka kończy w tym roku magisterke z protetyki słuchu i ochrony przed hałasem w poznaniu
Cytat:
Napisane przez agnieszka_2612 Pokaż wiadomość
W tej co pracowałam: reklama, projekty graficznie, wizualizacja firmy, logo itp., tworzenie stron www jakby dobrze szło to chciałabym rozszerzyć o druk cyfrowy a jeszcze później hydrografika ale to by musiało mi iść całkiem nieźle...

To na pewno

Krótko, zwięźle i na temat
Ogólnie zajmujesz się grafiką? Mój brat szukał grafika z doświadczeniem do robienia stron internetowych.
Cytat:
Napisane przez czerwiec2017 Pokaż wiadomość
Witam was serdecznie!
Ślubujemy 03.06.2017r - będzie to dzień naszej 7. rocznicy bycia razem
Jak tylko zobaczyliśmy, że ta data wypada w 2017 roku w sobotę, wiedzieliśmy że to będzie nasz dzień ślubu

Wesele planujemy na około 80 osób, koniecznie z poprawinami - w naszych rodzinach nie ma innej opcji, wszyscy uwielbiają wesela i gdyby mogli to świętowaliby i 3 dni
Ślubujemy w naszej rodzinnej miejscowości, a wesele odbędzie się w namiocie - przy hotelu w podbydgoskiej Brzozie. W załącznikach wrzucam Wam zdjęcia wnętrza namiotu

Mamy już "zaklepany" termin w hotelu, będziemy płacić 210zł za osobę; w cenie alkohol (wódka,wina,piwo) oraz napoje zimne i gorące bez ograniczeń.
Jesteśmy też po spotkaniu z DJ-em, dzisiaj dzwonię do niego aby umówić się na podpisanie umowy Facet zrobił na nas świetne wrażenie, prowadzi wesela jak wodzirej i dobrze czuje się w klimatach disco, lata 80. , 90. - czyli dla nas idealnie Będziemy płacić 3000zł za wesele do około godz. 5 rano + poprawiny w godz 16-22, musimy też zapewnić mu nocleg w hotelu, także +150zł za nocleg.

W przyszłym tygodniu spotykamy się z fotografem, zaproponował nam za 1700zł: 300 obrobionych zdjęć, wszystkie nieobrobione zdjęcia na płycie CD oraz fotoksiążka z 50 odbitkami...będzie towarzyszył nam od porannych przygotować do około 1. w nocy myślicie, że to dobra cena?

Baaardzo marzy nam się także dekoracja namiotu światłami led.... Cena to około 2tysiące, natomiast efekt... wrzucam fotki efektu, jaki chcielibyśmy uzyskać.... + mnóstwo świec na stołach... ma być romantycznie!
Oczywiście obowiązkowo będą też lampiony, puszczane z gośćmi około 22

Szukamy jeszcze kamerzysty i będziemy mieć "zaklepane" to, co najważniejsze
Miłego dnia
Witam
Pokaż pierścionek, opowiedz o zareczynach
U mnie podobna rocznica związku, no 4.06, a racznica zaręczyn 3.06 mieliśmy dylemat czy 3.06 czy 1.07 i wybraliśmy 1.7.17
Co do dekoracji świetle to koszmarnie drogo, my mamy w cenie DJa (2700zł) dekorację.
Ale fajny plan z namiotem. Moj brat z bratową tak chcieli, ale w końcu jest w sali wesele jednak bo chcieli też ślub na świeżym powietrzu, no ale jie dałoby się namówić księdza by przyjechał, wiec robią tradycyjnie wesele w sali.
Cytat:
Napisane przez 89anioleknh89 Pokaż wiadomość
WItaaajcie
Mam takie urwanie głowy z tymi Ukraińcami że na nic nie mam czasuuu
Co do naszej wygranej hahaha za bardzo się napaliłam
Okazało się że fajerwerki będą wtedy jak weźmiemy salę narzucaną przez konkurs
Animatorki to że piniatę dostaniemy jak je weźmiemy ale z racji że u nas ma być dużo dzieciaków to raczej je weźmiemy bo nawet sala udostępnia osobne pomieszczenie
Zniżka na auto i sesja fotograficzna ale z tą sesją też trzeba dopytać czy to nie jest transakcja wiązana No także ten

---------- Dopisano o 08:11 ---------- Poprzedni post napisano o 08:00 ----------

No to opowiadajcie co mnie ciekawego ominęło
Hahaha tak myślałam że będą jakieś "ale". Zawsze tak jest.
Cytat:
Napisane przez jaszczurka94 Pokaż wiadomość
Ja za to nastawiłam się, że za sale powiedzą mi 190zł/os., a powiedzieli 200zł/os. i tak jakoś się podłamałam. Pewnie to głupie, ale ok. 850 zł dodatkowo wydaje mi się tak dużo, plus te pokrowce na krzesła za 6zł/os. jeśli nic nie wytarguję to już w ogóle jakoś tracę pozytywne nastawienie do swojej sali.
Chyba będę rozglądać się jeszcze trochę za innymi ofertami, chociaż sama już nic nie wiem.
Ja bym się rozglądała. Jak po znajomości to bardzo słaba cena.
Cytat:
Napisane przez micia00 Pokaż wiadomość
Wczoraj byla wyplata. Dzisiaj Rossmann
Znam to a potem spojrzenie na konto w banku i załamka

Witam sie z rana. Wstałam, nadrobiłam. Pękła mi skóra pod ustami i cieknie mi ropa :/ nie wiem czemu
Idę z psem

If you can dream it, you can do it!
~Walt Disney
Instagram prywatny

Instagram makijażowy
aankaa092 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-02, 08:57   #4265
89anioleknh89
~*~Szalona Narzeczona~*~

No niestety - brutalne sprowadzenie na ziemie hahaha
Mimo wszystko... SPRÓBUJ!
Powiedziało serce...

16.06.2017
89anioleknh89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-02, 08:59   #4266
aguleekk
Zakorzenienie

Pamiętacie mnie tu jeszcze? Milion lat mnie nie było przez te głupie studia, ale wracam już do żywych
Tęsknilam za Wami

20.08.2016
Stary 2016-02-02, 09:00   #4267
Laura Rose
Zakorzenienie

Motylek, refleksje o 5 .

Vinvinara, powodzenia.

Czerwiec2027, cześć . My też w przyszłym roku 7 lat razem i poznaliśmy się jakoś w maju czy na początku czerwca.

Aniołek, hahaha, typowy konkurs z nagrodami. Chociaż chwilę było mega miło .

Anemone, zabijasz nadzieje i utrudniasz . Skończę a6w i pomyślę o rozciąganiu.

Dzień dobry

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-02-02, 09:03   #4268
Kredzia_
Zakorzenienie

Hej dziewczyny życzę Wam miłego dnia

Ja dzis miałam drzemkę dluzsza o godzinę i chyba służy mi taka pobudka :tak: Jestem baaardzo wyspana
Kredzia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-02, 09:04   #4269
koolorowana
Zakorzenienie

Cytat:
Witam was serdecznie!
Ślubujemy 03.06.2017r - będzie to dzień naszej 7. rocznicy bycia razem
Jak tylko zobaczyliśmy, że ta data wypada w 2017 roku w sobotę, wiedzieliśmy że to będzie nasz dzień ślubu

Wesele planujemy na około 80 osób, koniecznie z poprawinami - w naszych rodzinach nie ma innej opcji, wszyscy uwielbiają wesela i gdyby mogli to świętowaliby i 3 dni
Ślubujemy w naszej rodzinnej miejscowości, a wesele odbędzie się w namiocie - przy hotelu w podbydgoskiej Brzozie. W załącznikach wrzucam Wam zdjęcia wnętrza namiotu

Mamy już "zaklepany" termin w hotelu, będziemy płacić 210zł za osobę; w cenie alkohol (wódka,wina,piwo) oraz napoje zimne i gorące bez ograniczeń.
Jesteśmy też po spotkaniu z DJ-em, dzisiaj dzwonię do niego aby umówić się na podpisanie umowy Facet zrobił na nas świetne wrażenie, prowadzi wesela jak wodzirej i dobrze czuje się w klimatach disco, lata 80. , 90. - czyli dla nas idealnie Będziemy płacić 3000zł za wesele do około godz. 5 rano + poprawiny w godz 16-22, musimy też zapewnić mu nocleg w hotelu, także +150zł za nocleg.

W przyszłym tygodniu spotykamy się z fotografem, zaproponował nam za 1700zł: 300 obrobionych zdjęć, wszystkie nieobrobione zdjęcia na płycie CD oraz fotoksiążka z 50 odbitkami...będzie towarzyszył nam od porannych przygotować do około 1. w nocy myślicie, że to dobra cena?

Baaardzo marzy nam się także dekoracja namiotu światłami led.... Cena to około 2tysiące, natomiast efekt... wrzucam fotki efektu, jaki chcielibyśmy uzyskać.... + mnóstwo świec na stołach... ma być romantycznie!
Oczywiście obowiązkowo będą też lampiony, puszczane z gośćmi około 22

Szukamy jeszcze kamerzysty i będziemy mieć "zaklepane" to, co najważniejsze
Miłego dnia
witaamy pokaaż pierścień nie za dużo tego? świece, ledy.. chyba bym odpuściła te ledy za 2 tys.. pomyślcie na tym a namiot boski tylko bałabym się o pogodę
Cytat:
Napisane przez Anemone Pokaż wiadomość
jedź i nie zwlekaj! Mój kot z takiego stanu już nie wyszedł

'frytki albo wpie*dol'

ja się dopiero rozglądam i też kolorowo nie jest niestety
ale chciałabym zacząć od marca jakoś, tylko już bliżej zawodu... i szczerze? Nic nie ma

muszę Cię zmartwić. Szpagat to nie wszystko. Przydałoby się rozciągać jeszcze plecy i barki

hej
ja bym odpuściła lampiony i zastanowiła się nad tymi świecami. Biorąc pod uwagę alkohol... No cóż, może być pożar

Wiesz no, jak masz salę od środy to środy to zazdro

Cytat:
Napisane przez aguleekk Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny
heej
koolorowana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-02, 09:04   #4270
motylek825
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć dziewczyny

Hej

Stary 2016-02-02, 09:05   #4271
Kredzia_
Zakorzenienie

Witam nowa Peemke
Kredzia_ jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-02-02, 09:05   #4272
89anioleknh89
~*~Szalona Narzeczona~*~

Cytat:
Pamiętacie mnie tu jeszcze? Milion lat mnie nie było przez te głupie studia, ale wracam już do żywych
Tęsknilam za Wami
Pewnie że pamiętamy I też tęsknimy :P
Ja też w tej części słabo nadrabiam Brak czasu.
Powiedziało serce...

16.06.2017
Stary 2016-02-02, 09:05   #4273
koolorowana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Laura Rose Pokaż wiadomość
Motylek, refleksje o 5 .

Vinvinara, powodzenia.

Czerwiec2027, cześć . My też w przyszłym roku 7 lat razem i poznaliśmy się jakoś w maju czy na początku czerwca.

Aniołek, hahaha, typowy konkurs z nagrodami. Chociaż chwilę było mega miło .

Anemone, zabijasz nadzieje i utrudniasz . Skończę a6w i pomyślę o rozciąganiu.

Dzień dobry
my też w przyszłym roku w sierpniu 7 lat ojj kiedy to zleciało
Stary 2016-02-02, 09:07   #4274
aguleekk
Zakorzenienie

Kurcze ile nowych twarzy... witam się z wszystkimi, których jeszcze nie znam

20.08.2016
Stary 2016-02-02, 09:07   #4275
89anioleknh89
~*~Szalona Narzeczona~*~

Cytat:
witaamy pokaaż pierścień nie za dużo tego? świece, ledy.. chyba bym odpuściła te ledy za 2 tys.. pomyślcie na tym a namiot boski tylko bałabym się o pogodę

heej
Ja za dekoracje leedami płacę dj a chyba 150zł lub góra 200 - too jest przepaść między dwoma tysiącami
I też chcę kwiaty na stołach plus jakąś wodną świecę podświetlaną i nie uważam bym miała tego za dużo :P
Powiedziało serce...

16.06.2017
Stary 2016-02-02, 09:08   #4276
czerwiec2017
Zadomowienie

Dziewczyny, podejrzewam że jestem i będę jedyną, która planuje ślub i wesele BEZ ZARĘCZYN... no ale tak jest
Sama nie wiem jak wam to wytłumaczyć
Jesteśmy razem ponad 5 i pół roku, temat ślubu pojawił się już dawno - a jak zorientowaliśmy się, że w 2017 roku w sobotę przypada nasza 7 rocznica to wiedzieliśmy, że na 100% tego dnia powiemy sobie sakramentalne TAK

Teraz po nowym roku dotarło do nas, że do naszego wymarzonego dnia zostało 1,5roku więc to CHYBA już czas zorientować się w temacie sali, DJ-a, fotografa... No i co? Okazało się, że to już troszkę za późno... nasz upragniony DJ niestety wolnego terminu nie ma na ten dzień, ale polecił nam innego - tego, którego bierzemy
W zeszłym roku mieliśmy okazję zobaczyć "nasz" weselny namiot udekorowany do imprezy. Zakochaliśmy się i wiedzieliśmy, że to tam musi odbyć się nasze wesele
No i okazało się, że 3.06.17r to jedyny wolny czerwcowy weekend na ten namiot także chyba jest nam przeznaczony...

Generalnie chcemy zrobić niespodziankę zarówno rodzicom, jak i wszystkim gościom (wszystko finansujemy sami). Dowiedzą się o ślubie pod koniec tego roku

No i... tak planujemy ślub i wesele bez błyskotki na moim palcu Wczoraj mój TŻ śmiał się, że jesteśmy chyba jedyną parą która ma zaplanowany ślub, opłaconą salę na wesele bez zaręczyn... ale oboje doskonale wiemy, że to tylko będzie "formalność", tak na prawdę nic to nie zmieni... jesteśmy rozanieleni tak jakby to już było po zaręczynach
czerwiec2017 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-02, 09:12   #4277
koolorowana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 89anioleknh89 Pokaż wiadomość
Ja za dekoracje leedami płacę dj a chyba 150zł lub góra 200 - too jest przepaść między dwoma tysiącami
I też chcę kwiaty na stołach plus jakąś wodną świecę podświetlaną i nie uważam bym miała tego za dużo :P
no ja będę mieć podobnie jak Ty ale ona chce miliooony świec, i ledy za 2 tys :O jak dla mnie to za dużo

---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:10 ----------

Cytat:
Dziewczyny, podejrzewam że jestem i będę jedyną, która planuje ślub i wesele BEZ ZARĘCZYN... no ale tak jest
Jesteśmy razem ponad 5 i pół roku, temat ślubu pojawił się już dawno - a jak zorientowaliśmy się, że w 2017 roku w sobotę przypada nasza 7 rocznica to wiedzieliśmy, że na 100% tego dnia powiemy sobie sakramentalne TAK

Teraz po nowym roku dotarło do nas, że do naszego wymarzonego dnia zostało 1,5roku więc to CHYBA już czas zorientować się w temacie sali, DJ-a, fotografa... No i co? Okazało się, że to już troszkę za późno... nasz upragniony DJ niestety wolnego terminu nie ma na ten dzień, ale polecił nam innego - tego, którego bierzemy
W zeszłym roku mieliśmy okazję zobaczyć "nasz" weselny namiot udekorowany do imprezy. Zakochaliśmy się i wiedzieliśmy, że to tam musi odbyć się nasze wesele
No i okazało się, że 3.06.17r to jedyny wolny czerwcowy weekend na ten namiot także chyba jest nam przeznaczony...

Generalnie chcemy zrobić niespodziankę zarówno rodzicom, jak i wszystkim gościom (wszystko finansujemy sami). Dowiedzą się o ślubie pod koniec tego roku

No i... tak planujemy ślub i wesele bez błyskotki na moim palcu Wczoraj mój TŻ śmiał się, że jesteśmy chyba jedyną parą która ma zaplanowany ślub, opłaconą salę na wesele bez zaręczyn... ale oboje doskonale wiemy, że to tylko będzie "formalność", tak na prawdę nic to nie zmieni... jesteśmy rozanieleni tak jakby to już było po zaręczynach
wow to będą nieźle zaskoczeni fajna niespodzianka , ale czy uda wam się to ukryć ?
Stary 2016-02-02, 09:15   #4278
aankaa092
Zakorzenienie

Cytat:
Tęsknilam za Wami
Pamiętamy zdarza się niestety na studiach taki czas ze nie wie się w co ręce włożyć

~Walt Disney
Instagram prywatny

Instagram makijażowy
Stary 2016-02-02, 09:17   #4279
czerwiec2017
Zadomowienie

cholerka, może macie rację z tymi ledami... zawsze mniejsze koszty będą, a może faktycznie za dużo będzie tej dekoracji.... generalnie będą okrągłe stoły i chcemy na każdym stole w wysokich wazonach kwiaty + w szklanych wazonikach/świecznikach świece na każdym stole
tak jak pisałam już wcześniej, płacimy 210zł za talerzyk i w cenie
mamy:
alkohol+napoje ciepłe/zimne bez ograniczeń
na I danie zupa+ 4rodzaje mięs +2 rodzaje ryb +dodatki typu ziemniaki,frytki itp+surówki
deser + owoce
zakąski: 10 rodzai
II danie ciepłe: zupa+2dania, np. golonki+strogonow+barszcz z pasztecikiem

za poprawiny zapłacimy 35zł od osoby, i tutaj już musimy dodatkowo kupić wódkę. Ponieważ opcja z alkoholem bez ograniczeń na poprawinach to 55zł/osoba... co wydaje nam się za dużo, bo przecież nie każdy pije na drugi dzień
W cenie namiotu mamy dekoracje z żywych kwiatów....
Stary 2016-02-02, 09:18   #4280
89anioleknh89
~*~Szalona Narzeczona~*~

Cytat:
no ja będę mieć podobnie jak Ty ale ona chce miliooony świec, i ledy za 2 tys :O jak dla mnie to za dużo

---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:10 ----------

wow to będą nieźle zaskoczeni fajna niespodzianka , ale czy uda wam się to ukryć ?
Zobaczymy po zrobienniu
Powiedziało serce...

16.06.2017
Stary 2016-02-02, 09:18   #4281
motylek825
Zakorzenienie

Czerwiec2017 Jestes z Bydgoszczy? ja bym nie umiała tyle usiedzieć cicho

Stary 2016-02-02, 09:22   #4282
aankaa092
Zakorzenienie

Cytat:

Moja znajoma ukrywała ślub aż do ślubu nikt nie wiedział ze idą na ślub i wesele nie miałam okazji spytać jak to rozwiązali, co mówili gościom, jakie były reakcje, bo niestety już ze mną do szkoły jie chodzi nie wiem czy zrezygnowała czy co

Ciekawe kiedy błyskotka się pojawi

---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ----------

Cytat:
cholerka, może macie rację z tymi ledami... zawsze mniejsze koszty będą, a może faktycznie za dużo będzie tej dekoracji.... generalnie będą okrągłe stoły i chcemy na każdym stole w wysokich wazonach kwiaty + w szklanych wazonikach/świecznikach świece na każdym stole
tak jak pisałam już wcześniej, płacimy 210zł za talerzyk i w cenie
mamy:
alkohol+napoje ciepłe/zimne bez ograniczeń
na I danie zupa+ 4rodzaje mięs +2 rodzaje ryb +dodatki typu ziemniaki,frytki itp+surówki
deser + owoce
zakąski: 10 rodzai
II danie ciepłe: zupa+2dania, np. golonki+strogonow+barszcz z pasztecikiem

za poprawiny zapłacimy 35zł od osoby, i tutaj już musimy dodatkowo kupić wódkę. Ponieważ opcja z alkoholem bez ograniczeń na poprawinach to 55zł/osoba... co wydaje nam się za dużo, bo przecież nie każdy pije na drugi dzień
W cenie namiotu mamy dekoracje z żywych kwiatów....
Oferta spoko, szczególnie ze dekoracja w cenie. No ale tak, albo świece albo ledy, chyba że świece to będzie jedyne światło w namiocie. Jak to jest rozwiązane? I jak z "parkietem"? Gdzie się tańczy?

~Walt Disney
Instagram prywatny

Instagram makijażowy
Stary 2016-02-02, 09:25   #4283
aguleekk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aankaa092 Pokaż wiadomość
Pamiętamy zdarza się niestety na studiach taki czas ze nie wie się w co ręce włożyć
Na szczęście to już ostatni mój czas na tych studiach
A poza tym zaczęłam chodzić na siłownię, w końcu, taka jestem z siebie dumna

20.08.2016

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-02-02, 09:25   #4284
czerwiec2017
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez motylek825 Pokaż wiadomość
Czerwiec2017 Jestes z Bydgoszczy? ja bym nie umiała tyle usiedzieć cicho
jestem z okolic Bydgoszczy, ale bardzo bliskich okolic

Cytat:
Moja znajoma ukrywała ślub aż do ślubu nikt nie wiedział ze idą na ślub i wesele nie miałam okazji spytać jak to rozwiązali, co mówili gościom, jakie były reakcje, bo niestety już ze mną do szkoły jie chodzi nie wiem czy zrezygnowała czy co

Ciekawe kiedy błyskotka się pojawi
generalnie to chcemy wręczyć najpierw rodzicom eleganckie zaproszenia, może zaprosimy ich na obiad i wtedy oznajmimy im, że niedługo będą mieć synową/zięcia
a następnie rodzeństwo i reszta gości... Generalnie nie lubię jak para trąbi przez 2 lata, że będzie ślub, będzie ślub - później jak przychodzi co do czego to nie ma już takiego 'podniecenia' tematem wśród bliskich... zaskoczymy ich, a co! ale zaproszenia rozdamy hmm... myślimy, że w tegoroczne święta - pół roku przed uroczystością

A co do błyskotki... przeczuwam albo naszą tegoroczną rocznicę, 03.06 albo wakacje... chociaż kto wie... może mnie zaskoczy totalnie, kiedy zupełnie nie będę się spodziewać
Stary 2016-02-02, 09:34   #4285
czerwiec2017
Zadomowienie

Cytat:

Oferta spoko, szczególnie ze dekoracja w cenie. No ale tak, albo świece albo ledy, chyba że świece to będzie jedyne światło w namiocie. Jak to jest rozwiązane? I jak z "parkietem"? Gdzie się tańczy?
Chyba jednak zrezygnujemy z ledów, rozmawiałam z DJ i on parkiet nam oświetli ledami także bezsensu wydawać 2tys na dekoracje stołow i ścian
W namiocie są też lampy (takie coś ala lampiony,papierowe), także myślę że same świece na stołach wystarczą + to, co zaproponuje nam DJ
rozrysowałam mniej więcej ustawienie namiotu... po drugiej stronie, na ścianie naprzeciw wejścia są co około 5 metrów również takie odsłonięte 'wyjścia' - na ogródek, obok lasu
wrzucam też zdjęcie, gdzie widać widok na parkiet i DJ-a z perspektywy stołu PM
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: png Bez☠tytułu.png (11,7 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: png capture-20160202-065552.png (706,0 KB, 7 załadowań)
Stary 2016-02-02, 09:35   #4286
verkasok
kizia_mizia

Wreszcie zaklepana sali i dj, dziś o 17.00 fotograf i chyba najważniejsze mamy...
Wczoraj się zmużdżyłam i napisałam kolejne 3 strony licencjatu...lekko nie było.
Od 2 tygodni się zdrowo odżywiam i mam 3 kg mniej, dziś na śniadanko budyń jaglany
no i byliśmy z tym domem, ogólnie ludzie coś kręcą, nie mówią nam prawdy, brakuje papierów i już sami nie wiemy co robić ....
Stary 2016-02-02, 09:36   #4287
Laura Rose
Zakorzenienie

Czerwiec, jaki rocznik jesteś? I pokaż proszę salę. Może mi ulatwisz .

Ach, doczytałam, że namiot, to chyba wiem .

Verka, oby tak dalej. A z domem chyba nie kojarzę niestety.

Edytowane przez Laura Rose
Czas edycji: 2016-02-02 o 09:39
Laura Rose jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-02, 09:44   #4288
motylek825
Zakorzenienie

Cytat:
Chyba jednak zrezygnujemy z ledów, rozmawiałam z DJ i on parkiet nam oświetli ledami także bezsensu wydawać 2tys na dekoracje stołow i ścian
W namiocie są też lampy (takie coś ala lampiony,papierowe), także myślę że same świece na stołach wystarczą + to, co zaproponuje nam DJ
rozrysowałam mniej więcej ustawienie namiotu... po drugiej stronie, na ścianie naprzeciw wejścia są co około 5 metrów również takie odsłonięte 'wyjścia' - na ogródek, obok lasu
wrzucam też zdjęcie, gdzie widać widok na parkiet i DJ-a z perspektywy stołu PM
Bardzo fajnie w tym namiocie moja koleżanka pracowała kiedys w Brzozie wlasnie

Stary 2016-02-02, 09:44   #4289
aankaa092
Zakorzenienie

Cytat:
jestem z okolic Bydgoszczy, ale bardzo bliskich okolic

generalnie to chcemy wręczyć najpierw rodzicom eleganckie zaproszenia, może zaprosimy ich na obiad i wtedy oznajmimy im, że niedługo będą mieć synową/zięcia
a następnie rodzeństwo i reszta gości... Generalnie nie lubię jak para trąbi przez 2 lata, że będzie ślub, będzie ślub - później jak przychodzi co do czego to nie ma już takiego 'podniecenia' tematem wśród bliskich... zaskoczymy ich, a co! ale zaproszenia rozdamy hmm... myślimy, że w tegoroczne święta - pół roku przed uroczystością

A co do błyskotki... przeczuwam albo naszą tegoroczną rocznicę, 03.06 albo wakacje... chociaż kto wie... może mnie zaskoczy totalnie, kiedy zupełnie nie będę się spodziewać
U mnie nie ma podniety moim, bo jest podnieca brata weselem. Rodzice rok rocznie mają atrakcje. Ślub siostry, pierwsza wnuczka, ślub pierworodnego, ślub najmłodszej. Jedna areakcja na jeden rok
Na szczęście jak skończy się wesele brata wtedy zacznie się podnieta moim weselem i pytanie ciągle co mamy, co jeszcze musimy załatwić, bo zostanie rok do naszego ślubu
Ale dobrze ze zaczęliśmy 2lata przed ślubem załatwiać, bo w listopadzie na mojej sali juz niewiele wolnych terminów było, fotografowie których chciałam juz w sierpniu byli zajęci, ale mam innych też dobrych za rozsądną cenę/2 fotografów, tak samo DJa mamy dobrego

~Walt Disney
Instagram prywatny

Instagram makijażowy

Edytowane przez aankaa092
Czas edycji: 2016-02-02 o 09:46
Stary 2016-02-02, 09:48   #4290
koolorowana
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie nie ma podniety moim, bo jest podnieca brata weselem. Rodzice rok rocznie mają atrakcje. Ślub siostry, pierwsza wnuczka, ślub pierworodnego, ślub najmłodszej. Jedna areakcja na jeden rok
Na szczęście jak skończy się wesele brata wtedy zacznie się podnieta moim weselem i pytanie ciągle co mamy, co jeszcze musimy załatwić, bo zostanie rok do naszego ślubu
Ale dobrze ze zaczęliśmy 2lata przed ślubem załatwiać, bo w listopadzie na mojej sali juz niewiele wolnych terminów było, fotografowie których chciałam juz w sierpniu byli zajęci, ale mam innych też dobrych za rozsądną cenę/2 fotografów, tak samo DJa mamy dobrego
ach to dużo radości i wydarzeń mają twoi rodzice u mnie to ja jestem najstarsza to zacznie się ode mnie xd
no w tych czasach wesele planuje się już 2 lata przed a jak szybko leci do ślubu to masakra
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości