O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XIX - Strona 143 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-07-30, 16:55   #4261
RudaEwcia25
Zakorzenienie

Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XIX

Dzień dobry, my cały dzień aktywnie oczywiście. Właśnie wróciłam z kawy
U siostry. Nie idę dzisiaj biegać, robię sobie wolne ☺

Migocia lada dzień Ci brzuszek wyskoczy, zobaczysz ☺

Basiu jakie łóżko? Piętrowe? Koniecznie musisz pokazac😁 moje pazury juz wołają o pomstę do nieba ale do czwartku czekam i wieczorem zrobię 😁

Madzia brawo dla K 👏

Mysia o tak, rób fotki, ja to jestem taka typowa dziewczyna ze wsi. Miasto mnie strasznie przytłacza wiesz ? Ja lubię spokój, ciszę i zieleń 😉

Iza udanego urlopu i kciuki za oduczanie pieluszki 😁✊

Mili no wiem ze Was ciężarne ciągle męczę ale pokaż nam brzuszek 💜 jak to szybko leci, już czujesz bobasy 😢 kurde aż się łezka w oku kręci 💜

Arletko Ty pakuj torbę bo te Twoje skurcze to podejrzanie wyglądają, pamiętasz jak w tamtym roku na szybko pakowalam sąsiadka bo miesiąc przed tp rodziła 😂
13.03.2013R GODZ.16:05Zostałam Mamusią
> http://www.suwaczki.com/tickers/iv09i09kwoztnmir.png
http://www.suwaczki.com/tickers/fdqgxqpkse5uzrmp.png
Run bitch!Ruuun!
RudaEwcia25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-07-30, 19:58   #4262
b a r b a r a
Zakorzenienie

GG do b a r b a r a
Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XIX

Cytat:
Napisane przez MiliTu Pokaż wiadomość
Dzień dobry ! Córa marnotrawna się wita 😆

RudaEwcia25 to jeszcze chwila i będzie unga bunga i mała Helenka fajnie że panowie robią i sprawnie im to idzie. Nie to co u nas....

arletka1313 Ty jak zwykle nic nie robisz a jednak ciągle sprzątasz, gotujesz, pierzesz, prasujesz ! Serio PPD. To jeszcze chwila moment i Malutka będzie z Wami ! Ależ Ci zazdroszczę ! Ciekawe jak Lenka zareaguje

PannaMagda no proszę to Ci się chłopina naprawia nie przechwal go tylko coby się nie zepsuł no i znów wakacje.... które to w tym roku ? Fantastycznie! Cieszcie się ile się da!

89migotka 9 tc ❤ leci leci jeszcze troszkę i sama zobaczysz różnicę w brzuszku mi w pierwszej ciąży bardzo szybko wywaliło brzuchala

mysia1986 kocyk super a wspomnienia jeszcze lepsze ! Aż łezka się kręci w oku. Patrz teraz Marcel a potem jeszcze może kolejne maleństwo skorzysta. To jest super. Ty to nie miałaś więcej odpoczywać? tak coś mi się wydaje !

iza243 o to fajny długi urlop. W końcu więcej czasu dla Dominika

Gianna M jak to ? To już koniec ? Tula wraca do żłobka jak Ty do pracy ? Ale ten czas goni. Swoją drogą Tuli fryzura robi furorę. Pokazalam tż bo napatrzec się nie mogłam a ten nie wierzy że to tak natura jej dała

b a r b a r a a jakie łóżko dla dziewczyn ? Piętrowe będą miały może?

Ziajka Kubula rozrabiaka. Jak czytam o tym co robicie to ja się zastanawiam skąd on ma tyle siłę ale też jak Ty to ogarniasz zresztą Wy wszystkie mamy to mam wrażenie macie akumulatory naładowane jakoś dodatkowo jak spotkanie w up ?

No więc ja - okropna - wracam i kłaniam się nisko. U nas remont trwa - z różnymi przygodami. Ja rosnę. Tż szuka pracy. Dzieje się coś cały czas. Lekarze pozwolili mi chodzić powoli więc na weekend poprzedni pojechaliśmy do moich rodziców. Nie byłam już u nich 2 miesiące i strasznie tęskniłam szczególnie za bratankami a że oni wszyscy teraz nad morze na 2 tyg pojechali to później też prędko bym ich nie odwiedziła. My też mieliśmy jechać no ale...siła wyższa
Poza tym powoli zaczynam czuć przelewanie w brzuchu no i w czwartek idziemy na to dodatkowe genetyczne. Już siusiam po gaciach jak o tym pomyślę. Buziaki i miłego weekendu !
Tak piętrowe i juz lada dzien Wanessa idzie z pokoju .

Jejku u Ciebie już 17 tc. Brzuszek cudny masz
Cytat:
Napisane przez arletka1313 Pokaż wiadomość
Hej
basia no u Ciebie inna sytuacja bo między porodami duża różnica lat, a u mnie tylko 2,5 roku to po pierwsze a po drugie te żylaki na pipie, chyba mnie całkiem dyskwalifikują do sn. Dowiem się we wtorek.

magda oj chwal tz chwal! cudownie się to czyta!!!

mysia dałaś radę na brzuch się położyć???jeju, ja teraz od kilku tyg się ledwo przekrecam z boku na bok. Ciężko mi już okropnie w nocy, a i dziś mnie koszmarnie biodro bolało nad ranem.

mili aj tam PPD ze mnie, coś ty. Robić coś trzeba, już i tak widzę że nie daję rady.
Już przelewania w brzuniu?//cudownie!!! który u was tc???Pokaż brzucholek!

Rano jak wstałam to zjadłąm śnaidanie i dalej poszłam leżeć, potem poodkurzałam i znowu mnie skurcze wzięły, no więc no spa i dalej leżałam. Wiem że przed porodem będzie juz ich więcej, no ale jakas panika mnie ogarnęła. Teraz gotuję zupkę dla Lenki, dla Lenki bo ja w ogóle nie mam ochoty na nic gotowanego, same kanapki prawie jem i to na siłę bo w ogóle głodna nie jestem.
Śniło mi się dzisiaj że kupowałam ciuszki dla chłopca,heh, dziwne to, w każdym śnie śni mi się chłopiec, wszyscy mówią ze tak ładnie wyglądam to na syna, tesciowa już od kilku tyg mówi że się na usg zdziwimy jak siusiak urośnie. Mi tam to wszytsko jedno, wyprawkę sie jakoś skompletuje i dla chłopca w razie czego. Ale już sie tak przyzwyczaiłam do Hani że nie wyobrażam sobie innego imienia, a dla chłopca w ogóle nie mamy. Zresztą co do Hani to tż jeszcze decyzji nie podjął,ale nie zamierzam więcej go prosic i pytać.
No u mnie inna sytuacja . no i to ze Ty masz lekarza prowadzącego ze szpitala to całkiem inaczej .
Ja mam nadzieje ze na wizycie się okaże że wszystko jest ok i pozwoli Ci rodzic tak jak chcesz .

Gdzieś czytałam artykuł ze nawet po dwóch cc można rodzic sn.
Cytat:
Napisane przez RudaEwcia25 Pokaż wiadomość
Dzień dobry, my cały dzień aktywnie oczywiście. Właśnie wróciłam z kawy
U siostry. Nie idę dzisiaj biegać, robię sobie wolne ☺

Migocia lada dzień Ci brzuszek wyskoczy, zobaczysz ☺

Basiu jakie łóżko? Piętrowe? Koniecznie musisz pokazac😁 moje pazury juz wołają o pomstę do nieba ale do czwartku czekam i wieczorem zrobię 😁

Madzia brawo dla K 👏

Mysia o tak, rób fotki, ja to jestem taka typowa dziewczyna ze wsi. Miasto mnie strasznie przytłacza wiesz ? Ja lubię spokój, ciszę i zieleń 😉

Iza udanego urlopu i kciuki za oduczanie pieluszki 😁✊

Mili no wiem ze Was ciężarne ciągle męczę ale pokaż nam brzuszek 💜 jak to szybko leci, już czujesz bobasy 😢 kurde aż się łezka w oku kręci 💜

Arletko Ty pakuj torbę bo te Twoje skurcze to podejrzanie wyglądają, pamiętasz jak w tamtym roku na szybko pakowalam sąsiadka bo miesiąc przed tp rodziła 😂
Jak ogarnę pokój dziewczyn to pokaże łóżko

Mi się nie chciało pazurów robić i chodzę w tych co mam . Czekam na koleżankę bo ma mi przywieźć jasny kolor hybrydy.

Jezu jak mnie kręgosłup boli . Brzuch tez mnie bolał ale jak zasnełam to mnie przestał bolec a później trochę po układałam i znowu mnie boli . Do @ zostało tydzień lub ciut więcej

Wysłane z mojego SM-T110 przy użyciu Tapatalka

---------- Dopisano o 19:58 ---------- Poprzedni post napisano o 19:58 ----------

Iza trzymam kciuki za odpieluchowanie

W... 09.11
lipiec 2008
W... 16.08
listopad 2017
b a r b a r a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-07-30, 20:45   #4263
arletka1313
Zakorzenienie

mysia tych skurczów na pewno nie przeoczysz, poprostu w pewnym momencie brzuch się tak jakby napina i wybula się taka gula na górze brzucha, potrzyma kilka sekund i puszcza, to nie boli ale jest taki dyskomfort.

mili ja te skurcze mam od 20tc, lekarz mówił że to normalne, tak do 10 dziennie, a dziś dosć mocno mi dokuczają, i no spe brałam i magnez, mam nadzieje że dzieć jeszcze posiedzi ze 2-3 tyg.

ruda no dziś zaczęłam kosmetyczke pakować, a jutro torbe powoli zacznę. Mam nadzieje że skurcze minął na jakiś czas,a przynajmniej nie będą tak dokuczały. Dzidziuś też nadwyraz aktywny.
Hania 6.09.2016

http://suwaczki.maluchy.pl/li-67603.png

http://www.suwaczki.com/tickers/3i498u69fevq68l3.png
arletka1313 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-07-30, 23:02   #4264
RudaEwcia25
Zakorzenienie

Idę spać , dobranoc ☺
Run bitch!Ruuun!
Stary 2016-07-30, 23:41   #4265
b a r b a r a
Zakorzenienie

GG do b a r b a r a

Dobrej nocy

W... 09.11
lipiec 2008
W... 16.08
listopad 2017
Stary 2016-07-31, 08:12   #4266
mysia1986
Zakorzenienie

Hej dzien dobry
Spuchlo mi ciut dziaslo i boli przy dolnej osemce, zachcialo jej sie wychodzic. Szalwia poplucze cos jeszcze macie sprawdzonego na to?

Arletko a takie skurczyki to i ja mam U mnie sprawa sie komplikuje przez miesniaki ktore sa duze i na stale mam takie dwie gule... a jak sie napna caly brzuch to mam ze 3 gule nabrzuchu Bardziej myslalam ze Ty juz cos bolesniejszego odczuwas. Bo ja kurde nie wiem jak mam sie spodziewac tycj takicj boli zwiastujacycj porod jak je czuc czy mozna je jakos przeoczyc itp

Basia dziewczynki pewnie zachwycone pierowym lozkiem

Tz kreci mi omlet a ja posciel zmienie w tym czasie
Marcel <3

mysia1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-07-31, 08:35   #4267
iza243
Zakorzenienie

Witam

Cytat:
Napisane przez mysia1986 Pokaż wiadomość
Hej dzien dobry
Spuchlo mi ciut dziaslo i boli przy dolnej osemce, zachcialo jej sie wychodzic. Szalwia poplucze cos jeszcze macie sprawdzonego na to?

Arletko a takie skurczyki to i ja mam U mnie sprawa sie komplikuje przez miesniaki ktore sa duze i na stale mam takie dwie gule... a jak sie napna caly brzuch to mam ze 3 gule nabrzuchu Bardziej myslalam ze Ty juz cos bolesniejszego odczuwas. Bo ja kurde nie wiem jak mam sie spodziewac tycj takicj boli zwiastujacycj porod jak je czuc czy mozna je jakos przeoczyc itp

Mysiu porodowych na pewno nie przeoczysz:-D

Domiś-30.12.13 godz 11:05

Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek
iza243 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-07-31, 08:59   #4268
b a r b a r a
Zakorzenienie

GG do b a r b a r a

Witam się nie wyspania
tak mi brzuch dokuczal ze nie mogłam spać , co zasnełam zaraz się obudzilam . Do tego wstałam i bolał mnie kręgosłup , dobrze że już przeszło chodź brzuch trochę daje mi znać
Cytat:
Hej dzien dobry

Wiki się cieszy , Wanessa jeszcze nie wie . Bo wszystko w częściach jest . Kolega ma przyjść pomoc składać łóżko , ale to dopiero w poniedziałek

Kochana nie przeoczysz przepowiadaczy , ja miałam trochę inne jeszcze skurcz (te co Arleta opisała to te miałam ) łapał mnie ból -skurcz na około 15-30 sekund i przestawał . I to mogło być 2 razy dziennie a później częściej

W... 09.11
lipiec 2008
W... 16.08
listopad 2017
Stary 2016-07-31, 12:15   #4269
PannaMagda
Zakorzenienie

Mys Ty jeszcze o porodzie nie mysl ! Niech Marcel posiedzi fajnie ze bedziecie mieli ta szkole rodzenia

Dzisiaj przepraszam ale rozczulam sie nad Milowym brzuchem
Czekam jeszcze na Migoci brzuch
Stary 2016-07-31, 13:05   #4270
mysia1986
Zakorzenienie

Magda a cholera wie kiedy mi pisane sie rozpakowac. Warto wiedziec w razie co jak to wyglada
Marcel <3

Stary 2016-07-31, 13:41   #4271
PannaMagda
Zakorzenienie

Mys pewnie ze sie przygotowywuj ale nie mysl Za dlugo o tym Marcel moze i bardzo oczekiwany ale niech posiedzi do pazdziernika :p

Jeszcze 6 h w pracy i wolne
Stary 2016-07-31, 16:14   #4272
b a r b a r a
Zakorzenienie

GG do b a r b a r a

A ja znowu siedzę i robię ogórki .

Ściągnęłam hybrydy i jak narazie parę dni mi paznokcie odpoczną. Mam króciutkie żeby mi trochę odżyły

W... 09.11
lipiec 2008
W... 16.08
listopad 2017
Stary 2016-07-31, 16:16   #4273
Gianna M
Zakorzenienie

Dzien dobry bobry

Ja kibluje dzis 8-20
No nic sama chcialam, od czwartku mi dziewczyny mowia ze super ze wracam a ja normalnie jak pomysle to mnie skreca! hahahahaha

Mili hahahahaha no to bierz tz i wpadnijcie do nas zapoznac Tulke i tz bedzie mogl wlosy wlasnymi oczetami obejrzec a wielkie kciuki za genetyczne!!!! ale bedzie dobrze!

Myska na brzuchu to ja cala ciaze chcialam spac moj tz wciaz skarzyl gince ze spie na brzuchu a ona na to ze najwyzej sama sie przydusze jak przycisne za bardzo hahahaha

Ewka no brawo za biegi! super ze znow sie zmotywowalas! ja brak checi jak jasny chuj!

Magda aaaaaa to juz tak blisko juz tuz tuz wyjazd

Areltko no wiesz co! przestan juz z tym sprzatniem! ja wiem juz sie zaczyna syndrom wicia gniazdka juz tak blisko

yyyyyyy zapomnialam fak! jeju jak mi sie dzis nudzi! i dluzy mi sie w tej robocie.

Gianna M jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-07-31, 18:29   #4274
RudaEwcia25
Zakorzenienie

Dobry wieczór 😁 czasu dzisiaj nie miałam wcale 😂 przyjechała bratowa z dziewczynkami i tak cały dzień coś się działo 😁 nawet pazury mi się dzisiaj trafiły 😂

Gianka dzisiaj i wczoraj było bez biegów ale zaraz ruszam dupsko i zrobię jakieś krzywe ćwiczenia 😁

Basiu mnie korci żeby sobie dzisiaj zrobić nowe, ale poczekam bo te jeszcze w miarę wyglądają 😉

Mysia nie przeoczysz skurczy uwierz mi 😉
Run bitch!Ruuun!
Stary 2016-08-01, 06:50   #4275
MiliTu
Wtajemniczenie

Dzień dobry !

RudaEwcia25 ja jeszcze nie czuję takich typowych ruchów ale jak to kiedyś chyba Arletka pisała takie muśniecie rybim ogonem w brzuchu teraz te odczucia są chyba prawidłowe, z Jasiem były inne tylko o tym wtedy nie wiedziałam . Brawa za Twoje biegi ! Zazdroszczę CI tych Twoich okolic i biegów w takim klimacie. Coś wspaniałego!

b a r b a r a ale dziewczyny będą miały frajdę z tym łóżkiem a od czego ten brzuch tak Cię boli ? Taka owu czy o co chodzi?

arletka1313 już od 20 tc takie skurcze ? O kurcze. Może jak mocniej dokuczają to już faktycznie Hania na świat się powoli szykuje. Dobrze że zaraz lekarz to dowiesz się co i jak.

mysia1986 ja rodziłam 36 h i wierz mi że tych skurczy na bank nie przegapisz po prostu się nie da ja nie wiem czy w moim przypadku były inne niż u dziewczyn - ale były porodowe na pewno i choć teraz już nie pamiętam to wiem że przegapić się nie da na spokojnie

PannaMagda tu się nie ma nad czym rozczulać. Rośnie mi ten brzuchal że hej ! Niedługo jak bańka będę wyglądała

Gianna M nie zazdroszczę Ci pracy i to w niedzielę. Ja już rok siedzę w domu i jeszcze trochę przede mną i jak pomyślę o powrocie do pracy to dla mnie już jakaś abstrakcja ale trzeba będzie kiedyś na pewno wpadniemy ! Jak tylko znajdziecie chwilę bo Wy w ciągłym pędzie a nasze usg to jeszcze nie to połówkowe ale i tak się strasznie stresuję. Jak się tam nie porzygam ze stresu to będzie dobrze

Miłego dnia!
MiliTu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-01, 08:34   #4276
mysia1986
Zakorzenienie

Hej

Straszna noc za mna. Nie moglsm spac. Moze ze 2-3h mi sie udalo. Jak juz zasnelam to mialam okropny sen, ryczalam jeszcze zanim sie obudzilam, potrm Kamil mnie dobudzil i jemu jeszcze z pol godziny w ramie efektem trgo jest teraz bol glowy i mega podkrozone i spouchniete oczy.
Dobrze ze chociaz chlodniej, przyjemniej sie oddycha odrazu.

Izunia wszystkiego najlepszego kochana Zdrowka szczescia, milosci i spelnienia marzen

Mili moja mama mnie rodzila ponoc ponad 48h masakra. Za to moja siostra pojechala do szpitala o 11 o 16 odeszly jej wody a o 19 byl juz Nys

Gianka dobrze wiedziec ze to nie tylko js z tym brzuchem
Marcel <3

Edytowane przez mysia1986
Czas edycji: 2016-08-01 o 08:36
Stary 2016-08-01, 08:53   #4277
89migotka
Zakorzenienie

Hej

Weekend zleciał, w sobotę zrobiliśmy sobie mały wypad za miasto. A wczoraj już cały dzień w domu bo okropnie gorąco było.

Kogo moje oczy tu widzą :O Mili no w końcu! Mam nadzieję, że teraz już na stałe Trzymam bardzo mocno kciuki za usg!

Mysia pytałaś który tłuszczyk? Właśnie ten co wczoraj wrzucilam

Arletka coraz częstsze skurcze Hania już się pomału szykuje na świat Jutro wizyta?

Basia coś ostatnio często Ciebie boli ten brzuch. Może warto do gina pójść? Wanessa pewnie przeszczęśliwa będzie jak się dowie, że z Wiki będzie spać w jednym pokoju

Iza wszystkiego najlepszego z okazji urodzin, zdrowia, szczęścia, miłości, spełnienia marzeń! 🎂🎁⚘

---------- Dopisano o 08:53 ---------- Poprzedni post napisano o 08:51 ----------

Mysia ojej a co to za koszmary Ciebie dopadły

89migotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-01, 09:12   #4278
MiliTu
Wtajemniczenie

O Mysiaku co to Cię tak męczyło ? Ja w ciąży też mam problem ze snem , ale sny to mam takie że szok ! Jak nigdy. Z Jaśkiem było to samo. Dziś np mi się śniło że mój tż zdradzał mnie ze swoją ex. Ona powiedziała że i tak go odzyska. To pewnie przez ten celibat takie schizy mam. Niektóre kobiety to mają szybkie porody. Moja bratowa na IP była o 16 a Kubula urodził się 18:45 także express.

iza243 wszystkiego najlepszego! Spełnienia wszystkich marzeń.

89migotka to fajny weekend ja w sobotę z tż pojechałam 3 kiecki kupić tylko . Potem był grill - ja honorowe miejsce miałam- na materacu bo za długo łazić i siedzieć nie mogę. Postaram się być więcej... a usg doczekać się nie mogę - jak zawsze.

---------- Dopisano o 08:12 ---------- Poprzedni post napisano o 08:02 ----------

Aż się poryczałam! Trzymałam rękę na brzuchu i poczułam pierwszego malusienkiego kopa 😢 zaraz będę panikować że za wcześnie. Ale to był tylko jeden taki malusi delikatny
Stary 2016-08-01, 09:19   #4279
89migotka
Zakorzenienie

Mili cudownie!!! Dlaczego za wcześnie? Bez paniki Kochana! Hah dzisiaj miałam podobny sen, też mi się śniło, że tż mnie zdradzał.

Stary 2016-08-01, 09:23   #4280
mysia1986
Zakorzenienie

A sen mialam tragiczny. Szkoda gadac. Glowa mnie boli, a na spacer nie ma jak isc bo leje.

Mili gratki! Moj lobuz pierwszego kopa strzelil w 17t3d

Migotka jak Ty sie czujesz kochana?
Marcel <3

Stary 2016-08-01, 09:28   #4281
89migotka
Zakorzenienie

Mysia wczoraj na noc kiepsko. Brzuch mnie mocno bolał, do tego krzyż. Ból jak na @. Dzisiaj jak się obudziłam to też ten sam ból, no ale co będę marudzić.

Stary 2016-08-01, 09:38   #4282
mysia1986
Zakorzenienie

Ehh pamietam te bole ktory masz tc? Bierzesz dupka? Ile? Probowalas nospe na to czy e ogole pomaga? Powinno kochana nieldugo minac

Ooo!! I nie ma Cie na pierwszej stronie Migot!! Znaczy jestes ale w staraczkach
Marcel <3

Stary 2016-08-01, 09:59   #4283
b a r b a r a
Zakorzenienie

GG do b a r b a r a

Witam się już po kawie

Cytat:
Dzień dobry !

RudaEwcia25 ja jeszcze nie czuję takich typowych ruchów ale jak to kiedyś chyba Arletka pisała takie muśniecie rybim ogonem w brzuchu teraz te odczucia są chyba prawidłowe, z Jasiem były inne tylko o tym wtedy nie wiedziałam . Brawa za Twoje biegi ! Zazdroszczę CI tych Twoich okolic i biegów w takim klimacie. Coś wspaniałego!

b a r b a r a ale dziewczyny będą miały frajdę z tym łóżkiem a od czego ten brzuch tak Cię boli ? Taka owu czy o co chodzi?

arletka1313 już od 20 tc takie skurcze ? O kurcze. Może jak mocniej dokuczają to już faktycznie Hania na świat się powoli szykuje. Dobrze że zaraz lekarz to dowiesz się co i jak.

mysia1986 ja rodziłam 36 h i wierz mi że tych skurczy na bank nie przegapisz po prostu się nie da ja nie wiem czy w moim przypadku były inne niż u dziewczyn - ale były porodowe na pewno i choć teraz już nie pamiętam to wiem że przegapić się nie da na spokojnie

PannaMagda tu się nie ma nad czym rozczulać. Rośnie mi ten brzuchal że hej ! Niedługo jak bańka będę wyglądała

Gianna M nie zazdroszczę Ci pracy i to w niedzielę. Ja już rok siedzę w domu i jeszcze trochę przede mną i jak pomyślę o powrocie do pracy to dla mnie już jakaś abstrakcja ale trzeba będzie kiedyś na pewno wpadniemy ! Jak tylko znajdziecie chwilę bo Wy w ciągłym pędzie a nasze usg to jeszcze nie to połówkowe ale i tak się strasznie stresuję. Jak się tam nie porzygam ze stresu to będzie dobrze

Miłego dnia!
Ja już jestem tydzień po owu . A ból mnie jakieś juz 4 dni i to taki jak na @ do tego mam czasami takie "rwanie" w pachwinach do tego czuje jajniki ale to nie jest bo taki jak na owu . Najbardziej mnie boli wieczorem aż poduchy dwie biorę między nogi i wtedy jakby mniejszy ból odczuwam . W nocy to samo mam

Cytat:
Napisane przez RudaEwcia25 Pokaż wiadomość
Dobry wieczór 😁 czasu dzisiaj nie miałam wcale 😂 przyjechała bratowa z dziewczynkami i tak cały dzień coś się działo 😁 nawet pazury mi się dzisiaj trafiły 😂

Gianka dzisiaj i wczoraj było bez biegów ale zaraz ruszam dupsko i zrobię jakieś krzywe ćwiczenia 😁

Basiu mnie korci żeby sobie dzisiaj zrobić nowe, ale poczekam bo te jeszcze w miarę wyglądają 😉

Mysia nie przeoczysz skurczy uwierz mi 😉
Kochana jak zrobisz to wstaw . Ja mam mega krótkie i raczej tydzień poczekam na to żebym zrobiła

Cytat:
Napisane przez 89migotka Pokaż wiadomość
Hej

Weekend zleciał, w sobotę zrobiliśmy sobie mały wypad za miasto. A wczoraj już cały dzień w domu bo okropnie gorąco było.

Kogo moje oczy tu widzą :O Mili no w końcu! Mam nadzieję, że teraz już na stałe Trzymam bardzo mocno kciuki za usg!

Mysia pytałaś który tłuszczyk? Właśnie ten co wczoraj wrzucilam

Arletka coraz częstsze skurcze Hania już się pomału szykuje na świat Jutro wizyta?

Basia coś ostatnio często Ciebie boli ten brzuch. Może warto do gina pójść? Wanessa pewnie przeszczęśliwa będzie jak się dowie, że z Wiki będzie spać w jednym pokoju

Iza wszystkiego najlepszego z okazji urodzin, zdrowia, szczęścia, miłości, spełnienia marzeń! 🎂🎁⚘

---------- Dopisano o 08:53 ---------- Poprzedni post napisano o 08:51 ----------

Mysia ojej a co to za koszmary Ciebie dopadły
Poczekam do @ i po pójdę to obrazu niech mi powie co jest z tymi plamieniami . Chyba ze nie wytrzymam to jutro się wybiorę ale do tej nowej( tej co mi z Wiktoria prowadziła ciążę jednak była bardzo dobra )

Cytat:
O Mysiaku co to Cię tak męczyło ? Ja w ciąży też mam problem ze snem , ale sny to mam takie że szok ! Jak nigdy. Z Jaśkiem było to samo. Dziś np mi się śniło że mój tż zdradzał mnie ze swoją ex. Ona powiedziała że i tak go odzyska. To pewnie przez ten celibat takie schizy mam. Niektóre kobiety to mają szybkie porody. Moja bratowa na IP była o 16 a Kubula urodził się 18:45 także express.

iza243 wszystkiego najlepszego! Spełnienia wszystkich marzeń.

89migotka to fajny weekend ja w sobotę z tż pojechałam 3 kiecki kupić tylko . Potem był grill - ja honorowe miejsce miałam- na materacu bo za długo łazić i siedzieć nie mogę. Postaram się być więcej... a usg doczekać się nie mogę - jak zawsze.

---------- Dopisano o 08:12 ---------- Poprzedni post napisano o 08:02 ----------

Aż się poryczałam! Trzymałam rękę na brzuchu i poczułam pierwszego malusienkiego kopa 😢 zaraz będę panikować że za wcześnie. Ale to był tylko jeden taki malusi delikatny
Ale cudnie . Kochana na pewno nie za wcześnie dostałaś kopniaki . W sam raz .

Cytat:
Ehh pamietam te bole ktory masz tc? Bierzesz dupka? Ile? Probowalas nospe na to czy e ogole pomaga? Powinno kochana nieldugo minac

Ooo!! I nie ma Cie na pierwszej stronie Migot!! Znaczy jestes ale w staraczkach
Bo mi nikt nie zgłaszał ze ja mam osoby przestawić do mamusie a by się już niektórym przydało .

Jutro robie porządek na 1 stronie wiec proszę o informację

---------- Dopisano o 09:59 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ----------

Iza wszystkiego najlepszego , duzo szczęścia, zdrowia, spełnienia wszystkich marzeń i uczenia II kresek na teście ciążowym .

W... 09.11
lipiec 2008
W... 16.08
listopad 2017

Edytowane przez b a r b a r a
Czas edycji: 2016-08-01 o 10:01
Stary 2016-08-01, 10:00   #4284
RudaEwcia25
Zakorzenienie

Dzień dobry, ja od rana w okropnym humorze, Kostek fochy strzela i strasznie mnie wkurza 😡

Iza wszystkiego co najlepsze, spełnienia marzeń i samych radości w życiu 😁💋

Mysia ja często miewam koszmary i takie okrutne sny, czasem jest tak ze się bije zasnąć jak pomyślę co może mi się przyśnic 😢

Mili kochanie gratuluję 😁 co za wcześnie, pamiętaj że tam dwójka siedzi a Ty szczuplutka jesteś to szybko możesz czuć ruchy 😁 no moje ukochane trasy do biegania nie zamienilabym na żadne bieżnie świata 😁

Migocia ten ból to norma, Młode rośnie a w środku szykuje się miejsce 😁
Run bitch!Ruuun!
Stary 2016-08-01, 10:00   #4285
b a r b a r a
Zakorzenienie

GG do b a r b a r a

Jejku miałam dwie godziny spokoju teraz znowu juz zaczyna mnie bolec brzuch , do tego od dwóch dni pobolewaja mnie plecy

W... 09.11
lipiec 2008
W... 16.08
listopad 2017
Stary 2016-08-01, 10:41   #4286
89migotka
Zakorzenienie

Mysia 9tc. Biorę dupka 2x1 i magnez 3x1. Nospy nie brałam, lekarz też o tym nie mówił, a któraś z Was chyba pisała, że nospa nie jest taka rewelacyjna w ciąży? Jak mnie będzie znowu tak mocno bolało to pewnie spróbuję nospą się ratować.
A no tak nie ma mnie na pierwszej stronie Jutro Basia mnie wpisze

Basia możesz mnie wpisać, udało się po 4 latach tp 08.03.2017

Ha! Najlepsze jest to, że ostatnia @ na dzień dziecka, a tp na dzień kobiet

Stary 2016-08-01, 10:52   #4287
mysia1986
Zakorzenienie

Migotka najlepiej zapytac lekarza. Wiadomo leki to leki, ale ja wychodze z zalozenia ze lepiej powstrzymac bole czy skurcze nospa niz z nimi nic nie robic.. ja w ciazy zjadlam sporo nospy na zalecenie lekarza. Teraz mam zalecone tylko w razie jakby cos mocniej dolegalo. Ale wiadomo kazdy ma swojego lekarza z nim konsultuje i robi jak chce

Bylam na spacerze a teraz bede robic nalesniki z serem

O wlasbie mialam pytac. Ma ktoras z Was doswiadczenie z balsamami tymi splukiwanymi pod prysznicem?? Czy to w ogole cos nawilza? Dostalam w prezencie w komplecie z zelem pod prysznic i bede probowac
Marcel <3

Edytowane przez mysia1986
Czas edycji: 2016-08-01 o 11:01
Stary 2016-08-01, 11:20   #4288
89migotka
Zakorzenienie

Mysia jak swojemu lekarzowi mówiłam o tych bólach to kazał brać tylko magnez. Jak będzie dalej tak bolało to zapytam o nospę na następnej wizycie.

Stary 2016-08-01, 11:22   #4289
MiliTu
Wtajemniczenie

b a r b a r a to strasznie dziwne masz te bóle. Zdecydowanie powinnaś pójść jak najszybciej do lekarza.

mysia1986 no u mnie dziś dopiero 16t3d wg transferu więc wcześnie bardzo dlatego się zestresowalam. Ale czytałam forum gdzieś bliźniaków i pisały dziewczyny że nawet w 15 t czuły takie smyranie jak ja. U mnie powoli też słońce wychodzi ale ja dziś leżę i odpoczywam

89migotka ja też brałam nospę. W szpitalu dawali mi 3x1. Jak wyszłam przez tydzień też tak brałam. A teraz tak jak Mysiak w razie potrzeby. Raz chyba brałam. Ale zapytaj lekarza. Dużo odpoczywaj !

RudaEwcia25 no piękne masz te okolice 😍 jak u mojej babci gdzie się wychowałam co ten Kostello nasz tam wyczynia ?
Stary 2016-08-01, 12:04   #4290
89migotka
Zakorzenienie

U mnie ten ból może być mocniejszy przez to, że mam tyłozgięcie macicy. Stąd też te bóle krzyżowe. I to by się zgadzało bo z tego co przeczytałam to między 8 a 10tc ten ból jest najbardziej odczuwalny. Przeżyje

Ruda już w tym tygodniu będziesz miała męża, o tym myśl i humor się poprawi

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości