Mamusie czerwcowe cz. 6 - Strona 143 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-05-27, 09:58   #4261
olinka012
Zadomowienie

Dot.: Mamusie czerwcowe 2016 cz. 6

Cytat:
Napisane przez Honcia Pokaż wiadomość
Musisz się dokarmiać swoim...
Ale moim skromnym zdaniem Ty nie chudniesz od ruchu, więc co to ma do rzeczy...?

Misia a jak Igorek? Je już normalnie?
Okazalo sie ze moj lekarz dzwonil do ordynatora (kolega) i powiedział mu ze mam wkoncu odpoczac polezec bo mam male dziecko a przy okazji odzywiaja michalka

Wysłane z mojego Y635-L21 przy użyciu Tapatalka
olinka012 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-27, 10:07   #4262
Miqesi
Wtajemniczenie

Dot.: Mamusie czerwcowe cz. 6

Cytat:
Napisane przez australia87 Pokaż wiadomość
Ło matko Soffinka, to musisz wziąć swojego mężczyznę na śpiocha i już

Kajdanki i do kaloryfera, żeby się nie ruszał, a potem za to, że tak długo była posucha

2015: 20. 2016: 11. 2017: 6. 2018: 4.

2019: 2

Miqesi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-27, 10:12   #4263
MariaFrancesca
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ania230 Pokaż wiadomość
to do mnie ?
z tata mam bardzo dobry kontakt bo staram się dużo z nim rozmawiać i o wszystkim i wiem że mogę na niego liczyć i jak tylko będę potrzebowała jego pomocy to mi ja da
Tak, do Ciebie, bo kiedyś pisałaś, że jest średnio, to super, że jest lepiej.

Cytat:
Napisane przez Wiolinkax Pokaż wiadomość
dziewczyny powiedzcie ile przytyłyście od poczatku ?
10 kg, ale jutro się ważę to może będzie więcej.

Cytat:
Napisane przez Cierpliwosc Pokaż wiadomość
Witam się jako stara w donoszonej ciąży ale uparcie wierzę w hasło z tortu, którym proszę się częstować (nie wpływa na wagę ciężarnych ani dzidziusiów, można przy kp)
Wszystkiego naj

Cytat:
Napisane przez olinka012 Pokaż wiadomość
Cierpliwość 100lat
Zostaje bo w domu mam za duzo ruchu i chca zebym przytyla. Na tym jedzeniu?

Ciekawa toeria, tym bardziej jak piszesz, ze jedzenie bez szalu.

Moja współlokatorka wczoraj urodziła, wieczorem zrobiło się pełne rozwarcie, jechała na cito na cc. Miała cuchnące wody płodowe, waga dzieci ok. 2.100-2.200, jedno w dobrym stanie, drugie było intubowane przez godzinę. Teraz już nie wiem co o tym myśleć, czy przyczyniła się do tego czy jednak nie i źle ją oceniłam , choć na pewno miała bardzo luźne podejście do tematu. Motylek czyli waga jednak nie taka duża, choć do naszych na tym etapie to jednak sporo. Zauważyłam, że lekarze niektórzy tu mówia dwa sto dziewięćset zamiast dwa sto dziewięćdziesiąt i pewnie stąd ten rozjazd. W ogóle lekarz na początku kazał jej pierwsze rodzić sn, a drugie cc, dopiero jak się okazało, że pierwszy pośladkowo, a drugi poprzecznie zdecydował się na cc. Nie wiem czy się bał, że pierwsze jest już w kanale rodnym czy o co chodzi

W avatarze Andie MacDowell.

Edytowane przez MariaFrancesca
Czas edycji: 2016-05-27 o 10:16
MariaFrancesca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-27, 10:31   #4264
fiazo
Zakorzenienie

Olinka brak słów. To nie jest wytłumaczenie.

Maria ale przynajmniej masz teraz spokój

Synek
fiazo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-27, 10:35   #4265
motylek1984
Zadomowienie

My już po ktg, wyszło pięknę, więc wrociłam do domku:-D następne ktg w niedzielę, co dwa dni mam jeździć. Jeszcze w międzyczasie zrobiłam badania, i wstąpiłam do sklepu z dywanami bo go likwidują i przeceny o połowe. Kupiłam 3 dywany, 2 szt 160x120, i 1sz 170x220 i zapłaciłam 240zł, toż to się nawet czyścić nie opłaci :-D. Teraz leżakuję, bo brzuch mi się zmęczył :-(
Mój tż, też sobie nic nie robi z zakazu picia, i wczoraj np wypił już koło 11 piwko i popołudniu kolejne. Na szczęście teściowie mieszkają za płotem i tam zawsze jest ktoś, kto może mnie zawieźć. Zresztą pewnie te 15km to sama bym mogła pokonać.
Co do porodów na kopernika, to w moim przypadku, pierwsza ciąża, blhźniacza i nadciśnienie nie jest tam wskazaniem do cc, gdzie w moim szpitalu od razu gin gin mówił że cc. Jak mu powiedziałam, o koperniku, to mi powiedział, że chyba nie będą tacy kamikadze, żeby mi kazać rodzić sn, a jednak. Więc jestem w pełni szczęścia, że już mogę rodzić u siebie :-D
motylek1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-27, 10:36   #4266
chudziaszek11
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kiara92 Pokaż wiadomość
Hej

Chudziaszek Dziękuję za odpowiedź Będę tam dzwonić. Ostatecznie stanęło na Ujastku, bo ja mam wskazanie ze względu na astmę, mój lekarz absolutnie nie wyraził zgody na poród sn, jako, że jest to zbyt niebezpieczne dla mnie, ale przede wszystkim dla dziecka. Chociaż boję się cc to ufam swojemu lekarzowi, bo leczę się od 3 roku życia u niego, obecnie dojeżdżam do niego prawie 200 km. Wiele razy próbowałam zmienić lekarza, bo nie jest to zbyt "pod ręką", ale zawsze wracałam, bo inni sobie nie radzili z moim przypadkiem. Moja ginekolog odradziła mi szpital na Kopernika, bo podobnież jest tam bardzo dużo cc i oni ostatnimi czasy starają się zredukować ich ilość. Powiedziała, że może się tak zdarzyć, że nawet w dniu przyjęcia do szpitala wyślą mnie na konsultację do swojego pulmonologa i on stwierdzi, że mogę czekać na sn i próbować sn, a dopiero jak się będzie coś działo to cc. Powiedziała, że z moimi problemami by tak nie ryzykowała, bo np. dziecko będzie już niedotlenione i tego sie nie cofnie, tak samo mówił mój pulmonolog. Oczywiście ten ich pulmonolog może zgodzić się z moim, ale jakieś ryzyko jest, a wiadomo, że zdrowie mojego dziecka jest dla mnie najważniejsze. W Ujastku podobnież wezmą skierowanie i nikt nie będZie eksperymentował. Chcąc zaoszczędzić sobie stresu wybrałam Ujastek.

Veronique Kciuki!

Cierpliwość Wszystkiego najlepszego!
Ja myślę że to dobra decyzja. Po pierwsze tak może być z tymi CC na Kopernika, po drugie to szpital do którego idą dziewczyny z dużymi problemami i lepiej czasami tego nie oglądać i żyć w niewiedzy. Daj znać jak się umówisz.
Cytat:
Napisane przez Claudette1996 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny
Muszę się trochę dziś wam pożalić bo nadal jestem wściekła za wczoraj na tż...
Mieliśmy wczoraj grilla, siostra przyjechała, pojadłam trochę mięsiwa z grilla i dlatego że wstałam po 6 rano to zaczęło mnie mulić do snu po 14, więc poszłam się zdrzemnąć, a jak wstałam to mnie wzdęło od tego jedzenia, wgl od rana miałam dość twardy brzuch pomimo brania no spy codziennie 3 razy dziennie, więc jak mnie wzdęło to strasznie zaczął mnie boleć żołądek i twardy brzuch jak kamień i malutkiego cały dzień czułam może z 10 razy, wypiłam herbatę tak po 20 i na szczęście wszystko przeszło a malutki zaczął się odzywać, nie dał mi spać aż do 24, tak mocno kopał, ale zdenerwowało mnie to że wszyscy prócz mnie byli pod wpływem alkoholu i nie miałby mnie kto zawieźć w razie coś na pogotowie, ale nie mam do reszty osób pretensji tylko do Tż
Te chłopy to takie głupie... Zrób aferę, żeby zapamiętał o co chodzi. Mój przedwczoraj z kolegą omawiali Euro 2016 - który mecz będzie oglądał w TV , na który idzie do knajpy itp. A ja tak siedziałam i patrzyłam na niego z politowaniem. Biedny on chyba dalej nie chwyta, że będzie mała dziecko w domu i codzienne wizyty kolegów i wyjścia z kolegami do knajpy to już czasy , które minęły.
Cytat:
Napisane przez justynan01 Pokaż wiadomość
Cierpliwość wszystkiego najlepszego z okazji urodzin

Veronique powodzenia, oby poszlo szybko i gladko

U mnie nic nie zapowiada sie na porod, czyli jeszcze ze trzy tygodnie sie poturlam albo dluzej. Mimo ze chodze duzo, po schodach codziennie mykam pare razy, bo moj pokoj jest na drugim pietrze, sex co drugi dzien, nawet pije zmielone siemie. I nic. Jedynie brzuch mi sie oposcil, bo jak chodze po schodach to ocieram nim po udach + 24 kg robi swoje. No i stopy, lydki mam tak spuchniete ze az czasami boli. No i opadam z sil, bardziej zmeczona jestem, bardziej senna. Jeszcze z tydzien niech posiedzi, a potem moglby juz Gabrys wyjsc poki w ie ladna pogoda
Masz sex co dwa dni?? Boże jak ja Ci zazdroszczę ja tak raz na tydzień wyproszę , ale jak czytam że u dziewczyn jeszcze gorzej z tym, to daleka jestem od narzekania.
Cytat:
jak bym sexu doświadczyła to chyba z wrażenia bym od razu urodziła
Oplułam ekran
Cytat:
Najgorsze jest to że jeszcze wczoraj musiałam mu pomóc powędrować do łóżka i je pościelić, zsapałam się, ale oczywiście jak się domagam przytulanek to krzyczy że nie zdaje sobie sprawy z ryzyka orgazmów
a jak on piwkuje to jest dobrze
Co te chłopy teraz takie wyedukowane?? To orgazm zły, ale prowadzenie auta w trakcie porodu to jest ok?? Oj będzie awantura.
Cytat:
Napisane przez Weronia93 Pokaż wiadomość
Dziewczyny obudziłam sie z takim bólem brzucha jak na okres ze myślałam ze zwariuje ale przeszło jak wstałam to myślałam ze usiądę tak bolą mnie pośladki jak bym przebiegła maraton ! Co jest grane przecież nic w nocy nie robiłam hehe może tż dawał mi klapsy :/
Weronia może "50 Twarzy Greya" ktoś tu przeczytał
Cytat:
Napisane przez MariaFrancesca Pokaż wiadomość
Tak, do Ciebie, bo kiedyś pisałaś, że jest średnio, to super, że jest lepiej.

10 kg, ale jutro się ważę to może będzie więcej.

Wszystkiego naj

Ciekawa toeria, tym bardziej jak piszesz, ze jedzenie bez szalu.

Moja współlokatorka wczoraj urodziła, wieczorem zrobiło się pełne rozwarcie, jechała na cito na cc. Miała cuchnące wody płodowe, waga dzieci ok. 2.100-2.200, jedno w dobrym stanie, drugie było intubowane przez godzinę. Teraz już nie wiem co o tym myśleć, czy przyczyniła się do tego czy jednak nie i źle ją oceniłam Motylek czyli waga jednak nie taka duża, choć do naszych na tym etapie to jednak sporo. Zauważyłam, że lekarze niektórzy tu mówia dwa sto dziewięćset zamiast dwa sto dziewięćdziesiąt i pewnie stąd ten rozjazd. W ogóle lekarz na początku kazał jej pierwsze rodzić sn, a drugie cc, dopiero jak się okazało, że pierwszy pośladkowo, a drugi poprzecznie zdecydował się na cc. Nie wiem czy się bał, że pierwsze jest już w kanale rodnym czy o co chodzi
To rzeczywiście dobra waga jak na bliźniaki i to w tym tygodniu. Dla Ciebie też chyba lepiej, bo będziesz mieć w końcu spokój w pokoju.
Stary 2016-05-27, 10:38   #4267
Miqesi
Wtajemniczenie

Dziewczyny, do -70% w sklepie 5.10.15

http://www.51015kids.eu/

2015: 20. 2016: 11. 2017: 6. 2018: 4.

2019: 2

Miqesi jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-05-27, 10:42   #4268
australia87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Miqesi Pokaż wiadomość
Dziewczyny, do -70% w sklepie 5.10.15

http://www.51015kids.eu/
O dzięki, akurat mi dziś wypłata przyszła
australia87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-27, 10:44   #4269
misia880
Zakorzenienie

Cytat:
Musisz się dokarmiać swoim...
Ale moim skromnym zdaniem Ty nie chudniesz od ruchu, więc co to ma do rzeczy...?

Misia a jak Igorek? Je już normalnie?
Tak je ale i tak 1 czerwca ida z nim na usg brzucha prywatnie.

W ogole chyba sie zecyduje na wykupienie mu pakietu medycznego prywatnie w medicover albo lux med.
Ten nfz to jest poracha totalna

W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca

misia880 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-27, 10:44   #4270
motylek1984
Zadomowienie

.
Cierpliwość 100 lat :-D
Chudziaszek, nie wyprowadzaj jeszcze tż-ta z błędu, niech pożyje jeszcze w błogiej nieświadomości.
Stary 2016-05-27, 10:50   #4271
olinka012
Zadomowienie

Dzwonili z przedszkola ze ola zwymiotowala. Ludzie dziewczyny lezec w szpitalu a dziecko przezywa to jest masakra

olinka012 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-27, 10:51   #4272
MariaFrancesca
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fiazo Pokaż wiadomość
Maria ale przynajmniej masz teraz spokój
Cytat:
Napisane przez chudziaszek11 Pokaż wiadomość
To rzeczywiście dobra waga jak na bliźniaki i to w tym tygodniu. Dla Ciebie też chyba lepiej, bo będziesz mieć w końcu spokój w pokoju.
Współlokatorka wróciła, bo dzieci i tak nie są z nią, więc wtedy jest zasada, ze wraca się na oddział macierzysty, ale za niedługo (tak 2-3 dni) i tak myślę, że ja wypiszą.

Z wrażenia zapomniałam napisać, że w końcu profesor się określił, a nie jak ostatnio, że żartował, że tak się pobawimy do 42 tc. W poniedziałek mają mnie zbadać i określić kiedy finał. Będę mogła zacząć odliczanie.

Proszę mi tu nie marudzić, że s.e.x rzadko, większość z nas ma kilkumiesięczne posty, a tu jeszcze połóg trzeba przetrwać.

Stary 2016-05-27, 10:55   #4273
ania230
Zakorzenienie

Cytat:
Ja i polecam :P

W końcu Tz z łóżka wstal...ile można leżeć:/

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu
ania230 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-27, 10:56   #4274
motylek1984
Zadomowienie

Maria, a w którym tc była ta twoja współlokatorka ?
Stary 2016-05-27, 10:58   #4275
ania230
Zakorzenienie

Cytat:

Proszę mi tu nie marudzić, że s.e.x rzadko, większość z nas ma kilkumiesięczne posty, a tu jeszcze połóg trzeba przetrwać.
Sex byl wczoraj :P
Jak on podłóg wytrzyma to ja nie wiem:/ maniak

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu
ania230 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-27, 11:02   #4276
Honcia
Zakorzenienie

Cytat:
Okazalo sie ze moj lekarz dzwonil do ordynatora (kolega) i powiedział mu ze mam wkoncu odpoczac polezec bo mam male dziecko a przy okazji odzywiaja michalka

To są jaja jak berety!! Rozumiem, że lekarz martwi się Twoim spadkiem wagi ale to wygląda mi na przetrzymywanie w szpitalu trochę na siłę...
Cytat:
Napisane przez motylek1984 Pokaż wiadomość
My już po ktg, wyszło pięknę, więc wrociłam do domku:-D następne ktg w niedzielę, co dwa dni mam jeździć. Jeszcze w międzyczasie zrobiłam badania, i wstąpiłam do sklepu z dywanami bo go likwidują i przeceny o połowe. Kupiłam 3 dywany, 2 szt 160x120, i 1sz 170x220 i zapłaciłam 240zł, toż to się nawet czyścić nie opłaci :-D. Teraz leżakuję, bo brzuch mi się zmęczył :-(
Mój tż, też sobie nic nie robi z zakazu picia, i wczoraj np wypił już koło 11 piwko i popołudniu kolejne. Na szczęście teściowie mieszkają za płotem i tam zawsze jest ktoś, kto może mnie zawieźć. Zresztą pewnie te 15km to sama bym mogła pokonać.
Co do porodów na kopernika, to w moim przypadku, pierwsza ciąża, blhźniacza i nadciśnienie nie jest tam wskazaniem do cc, gdzie w moim szpitalu od razu gin gin mówił że cc. Jak mu powiedziałam, o koperniku, to mi powiedział, że chyba nie będą tacy kamikadze, żeby mi kazać rodzić sn, a jednak. Więc jestem w pełni szczęścia, że już mogę rodzić u siebie :-D
Super, że możesz być w domu
Nie przesadzaj jednak z tym ruchem
Cytat:
Napisane przez misia880 Pokaż wiadomość

W ogole chyba sie zecyduje na wykupienie mu pakietu medycznego prywatnie w medicover albo lux med.
Ja bym się nie zastanawiała nawet. Jeśli by u mnie była dostępna normalna przychodnia Luxmedu to bym dziecku od razu wykupiła. Niestety na tyn za*upiu jeszcze dłuuugo takiego luksusu nie będzie

Honcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-27, 11:05   #4277
motylek1984
Zadomowienie

W☠☠☠☠.... Jestem, tyrknął do mnie tż, że dzwonił do niego dzielnicowy, że mamy mandat 100zl do zapłacenia, za zaparkowanie w miejscu niedozwolonym przed szpitalem. To ja tak stanęłam /nie mając pojęcia, że tam nie wolno/, jak się okazało, że muszę zostać w szpitalu, a miałam ciężką torbę, więc podjechałam sobie bliżej. A swoją drogą, skąd oni mieli nr tel do tż-ta, tymbardziej, że tel jest na firmę ojca ?????
Stary 2016-05-27, 11:12   #4278
MariaFrancesca
Zakorzenienie

Cytat:
Maria, a w którym tc była ta twoja współlokatorka ?
W 31+4 - jakoś tak.

Luxmed nie zawsze jest taki super, teraz mam rozszerzony pakiet to jest w miarę ok, ale już w całym Poznaniu nie ma za dobrego alergologa w Luxmedzie.

chudziaszek super sesja.

Edytowane przez MariaFrancesca
Czas edycji: 2016-05-27 o 11:32
Stary 2016-05-27, 11:17   #4279
motylek1984
Zadomowienie

Ania, jak tż tak wczoraj wymęczyłaś, to teraz się nie dziw, że do piero teraz wstał :-D
A swoją drogą, to proszę tu nie pisać takich rzeczy, bo połowa z nas tu mega wyposzczne :-(

---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:12 ----------

Cytat:
W 31+4 - jakoś tak.

Luxmed nie zawsze jest taki super, teraz mam rozszerzony pakiet to jest w miarę ok, ale już w całym Poznaniu nie ma za dobrego alergologa w Luxmedzie.
To naprawdę dzieciaki duże jak na ten etap ciąży, ale nie 2700 jak ci mówiła. Jak ona taka nieodpowiedzialna była, to może miała cukrzyce, nie stosowała się do zaleceń i stąd taka waga maluchów. U mnie na początku 35tc male ważyły po 2.20. A u ciebie?? Robili ci pomiar jakoś ostatnio??
Stary 2016-05-27, 11:20   #4280
Madzia9999
Zakorzenienie

Cytat:

Polecam Medicover

Cytat:
Dzwonili z przedszkola ze ola zwymiotowala. Ludzie dziewczyny lezec w szpitalu a dziecko przezywa to jest masakra

ojej biedna pijesz te odżywki na wzrost wagi Michałka? To i w domku można pić.

Cytat:
Napisane przez ania230 Pokaż wiadomość
Sex byl wczoraj :P
Jak on podłóg wytrzyma to ja nie wiem:/ maniak

eh ja od lutego nie wiem co to seks :p także zazdroszczę :,D

Cytat:
W☠☠☠☠.... Jestem, tyrknął do mnie tż, że dzwonił do niego dzielnicowy, że mamy mandat 100zl do zapłacenia, za zaparkowanie w miejscu niedozwolonym przed szpitalem. To ja tak stanęłam /nie mając pojęcia, że tam nie wolno/, jak się okazało, że muszę zostać w szpitalu, a miałam ciężką torbę, więc podjechałam sobie bliżej. A swoją drogą, skąd oni mieli nr tel do tż-ta, tymbardziej, że tel jest na firmę ojca ?????

jejaa akurat dziwne, że Was ścigają a nie tate tz jeśli na niego jest nr tel :/

Cytat:
W 31+4 - jakoś tak.

chudziaszek super sesja.
Miałam pakiet zarówno w Lux Medzie i Medicover. Zdecydowanie bardziej polecam Medicover

Wychodzimy dziś do domu później napisze Wam szczegóły! czeksm na tz wypisy mają być ok 14

Sophia Loren
Madzia9999 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-27, 11:22   #4281
Weronia93
Rozeznanie

Cytat:
Ja myślę że to dobra decyzja. Po pierwsze tak może być z tymi CC na Kopernika, po drugie to szpital do którego idą dziewczyny z dużymi problemami i lepiej czasami tego nie oglądać i żyć w niewiedzy. Daj znać jak się umówisz.

Te chłopy to takie głupie... Zrób aferę, żeby zapamiętał o co chodzi. Mój przedwczoraj z kolegą omawiali Euro 2016 - który mecz będzie oglądał w TV , na który idzie do knajpy itp. A ja tak siedziałam i patrzyłam na niego z politowaniem. Biedny on chyba dalej nie chwyta, że będzie mała dziecko w domu i codzienne wizyty kolegów i wyjścia z kolegami do knajpy to już czasy , które minęły.

Masz sex co dwa dni?? Boże jak ja Ci zazdroszczę ja tak raz na tydzień wyproszę , ale jak czytam że u dziewczyn jeszcze gorzej z tym, to daleka jestem od narzekania.

Oplułam ekran

Co te chłopy teraz takie wyedukowane?? To orgazm zły, ale prowadzenie auta w trakcie porodu to jest ok?? Oj będzie awantura.

nawet mi nie mów boli jak fiks :/
A greya nie dałam rady czytać jakoś w połowie zawsze traciłam wenę

Cytat:
Mnie tak bolalo a w nocy odeszly wody :p
Nie strasznie mnie bo serio teraz sie stresuje cos dziwnie mnie to boli ze mam ten dziwny ból
Stary 2016-05-27, 11:24   #4282
41747266e0fb3b4fece89e204f3d610d83e6e72d_5fac7b02b3dde
Konto usunięte

Motylek współczuję mandatu. Wybaczyli by ci.gdyby wiedzieli że kobieta w ciąży bliźniaczej na badania przyjechała.

Co do pakietu prywatnego to też bym się nie zastanawiała gdyby u nas był dostępny. I tak wszędzie chodziliśmy prywatnie bo te terminy ns NFZ nawet z niemowlakiem to porażka jakaś

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
41747266e0fb3b4fece89e204f3d610d83e6e72d_5fac7b02b3dde jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-27, 11:25   #4283
australia87
Zakorzenienie

Cytat:
Z wrażenia zapomniałam napisać, że w końcu profesor się określił, a nie jak ostatnio, że żartował, że tak się pobawimy do 42 tc. W poniedziałek mają mnie zbadać i określić kiedy finał. Będę mogła zacząć odliczanie.
Ale super! To trzymam kciuki, żebyś nie musiała odliczać zbyt długo!

Cytat:
Napisane przez Madzia9999 Pokaż wiadomość
Wychodzimy dziś do domu później napisze Wam szczegóły! czeksm na tz wypisy mają być ok 14
australia87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-27, 11:43   #4284
diabliczka66
Wtajemniczenie

Cytat:

Oplułam ekran

Sorki ze się wtrące ale w związku tak nie powinno być . Daje max rok takiego układu a potem walenie w rogi i kłamstwa ;p Dziecko w żaden sposób nie jest ograniczniki ani dla ciebie ani dla niego. Chyba ze bardzo chcesz zostać meczennica.

notatnik
diabliczka66 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-27, 11:44   #4285
MariaFrancesca
Zakorzenienie

Cytat:
To naprawdę dzieciaki duże jak na ten etap ciąży, ale nie 2700 jak ci mówiła. Jak ona taka nieodpowiedzialna była, to może miała cukrzyce, nie stosowała się do zaleceń i stąd taka waga maluchów. U mnie na początku 35tc male ważyły po 2.20. A u ciebie?? Robili ci pomiar jakoś ostatnio??
Wiem, że jak się do Ciebie porównywałam to zawsze wychodzilo bardzo podobnie. Ostatni pomiar mialam 17 maja, czyli 34+3 z wagą 2.090 i 2.200.

A propos policji to pewnie poszli do jakiegoś "życzliwego" sąsiada i im podał numer.

Cytat:
Polecam Medicover

Miałam pakiet zarówno w Lux Medzie i Medicover. Zdecydowanie bardziej polecam Medicover
Mąż ma właśnie Medicover i też mamy wrażenie, że jest lepdzy.

Cytat:
Napisane przez australia87 Pokaż wiadomość
Ale super! To trzymam kciuki, żebyś nie musiała odliczać zbyt długo!

Oby

Stary 2016-05-27, 11:44   #4286
Asiek121
Zakorzenienie

Cytat:
Ania, jak tż tak wczoraj wymęczyłaś, to teraz się nie dziw, że do piero teraz wstał :-D
A swoją drogą, to proszę tu nie pisać takich rzeczy, bo połowa z nas tu mega wyposzczne :-(

---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:12 ----------

u mnie w 34+5 wazyła 2000 ;p
Asiek121 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-27, 11:44   #4287
motylek1984
Zadomowienie

Cytat:
Polecam Medicover

ojej biedna pijesz te odżywki na wzrost wagi Michałka? To i w domku można pić.

eh ja od lutego nie wiem co to seks :p także zazdroszczę :,D

jejaa akurat dziwne, że Was ścigają a nie tate tz jeśli na niego jest nr tel :/

Jupi, super że już do domku :-D.
Auto na mojego :-(
Stary 2016-05-27, 11:57   #4288
Claudette1996
Raczkowanie

Cytat:
Nawet takiej opcji nie bierz pod uwagę!
Powiedz mu, że to on zapłaci za taxi może policzy i przemyśli...
A tak na serio to może faktycznie kogoś z sąsiadów czy rodziny mogłabyś wcześniej zapytać czy w razie czego by pomógł?

No mama lub tata pewnie, ale oczywiście wszyscy wczoraj zaszaleli i nikt nie był trzeźwy.
Już powiedziałam Tż że od dziś będzie podziwiał piwka na banerach reklamowych
Stary 2016-05-27, 12:06   #4289
41747266e0fb3b4fece89e204f3d610d83e6e72d_5fac7b02b3dde
Konto usunięte

Cytat:
No mama lub tata pewnie, ale oczywiście wszyscy wczoraj zaszaleli i nikt nie był trzeźwy.
Już powiedziałam Tż że od dziś będzie podziwiał piwka na banerach reklamowych
Eh te chłopy my tu takie wyrzeczenia, 9 mc bez alko, potem kp też bez alko (niby można, ale ja jestem przeciwniczka) a oni te kilka dni wytrzymać nie mogą...

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
41747266e0fb3b4fece89e204f3d610d83e6e72d_5fac7b02b3dde jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-27, 12:13   #4290
MariaFrancesca
Zakorzenienie

Cytat:

Dostała 3 razy Celeston, twierdziła, ze po tych sterydach dzieci tak rosły, ale nie wiem czy to możliwe Generalnie wydaje mi się, że miała więcej szczęścia niż rozumu.

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości