|
|
#4261 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Miłośniczki H&M cz. 23
Zastanawiałam się nad kopertowym topem w kolorze bakłażan i nie ma wszystkie rozmiary wyprzedaneehh jestem zła na siebie
|
|
|
|
#4262 |
|
Zadomowienie
|
Daję lepszą fotkę tego szarego kadrigana, który skreśliłyście
Dalej twierdzę, że nie jest taki zły Przyszły czapki i cciemny sweter jak ten czarny. Równie super.
Edytowane przez white_latte Czas edycji: 2016-10-07 o 15:33 |
|
|
|
#4263 | ||
|
dream big
|
Cytat:
wciąż się tego uczę ![]() Cytat:
|
|
|
#4264 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:45 ---------- Poprzedni post napisano o 14:45 ---------- Cytat:
|
|
#4265 |
|
Zakorzenienie
|
jak za tą cenę? myślę, że jak najbardziej
|
#4266 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.reserved.com/pl/pl/woman/...th-matt-finish
Dziewczyny z reserved szpilki trzeba miec swoj rozmiar? bo nie pamietam. urzekl mnie kolor
|
#4267 |
|
Zadomowienie
|
Byłam dzisiaj stacjaonarnie w H&M. Kupiłam szal za 39.90, moim zdaniem jest super, co prawda to 100% akryl, ale cóż..... w dotyku jest mięciutki i duży, kolory nie są tak intensywne jak na zdjęciu, bardziej stonowane, ładne
Mierzyłam też sweter, http://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0390132004.html ale mam do niego mieszane uczucia... ogólnie jest fajny, jednak dość ciężki, chyba za bardzo oversize i niestety gryzie, co dla mnie jest małym problemem.... Dorwałam tez taki zupełny basic (zdj. 4,5) sweterek z delikatnym, golfem.....nie zwróciłabym na niego uwagi, gdybym go nie dotknęła...jest przemiły, bardzo mięciutki. Online niedostępny, co sądzicie? |
|
|
|
#4268 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4269 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardzo mi sie podoba ten ostatni sweterek ten drugi faktycznie tak cieżko wyglada.Cytat:
Mogę prosić o link? ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4270 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, a jak u Was wyglądają zwroty do HM? Nie macie problemu z kurierami? Bo mnie właśnie dwa razy z rzędu zupełnie olali i kurier po prostu nie przyjechał
Oczywiście w komplecie zero jakiegokolwiek kontaktu, informacji - nic. Jak dzwoniłam do DPD to usłyszałam tylko jakieś głupie wyjaśnienia - "kurier nie ma już miejsca w samochodzie", a kolejnym razem "kurierowi zepsuł się samochód". Po tych informacjach już widzę oczami wyobraźni tego biednego kuriera próbującego odpalić firmowego malucha na popych ![]() Czyli generalnie tak - logistyka - leży, sprzęt - niesprawny, kontakt z klientem - brak. Dodam, że nie mieszkam w jakimś tajemniczym odludnym miejscu, zapomnianym przez mapy i GPSy, tylko zwyczajnie - blokowisko w wielkim mieście. Sprawę oczywiście już zgłaszałam do HM. Nie mam zamiaru się po raz kolejny umawiać na wizytę kuriera, napisałam do HM, że chcę paczkę wysłać pocztą lub zwrócić do salonu. I tak, mogę wysłać pocztą, ale adres wysyłki to magazyn DPD... Ciekawe, czy potrącą mi jeszcze 4 zeta za zwrot ... Normalnie świetna sprawa, polecam wszystkim Zapisz
Zapisz
|
#4271 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zwrot jest do magazynu DPD, bo HM online a sklepy stacjonarne to dwie inne firmy. Tak, pobierają za zwrot 3,9 zł. |
|
|
|
|
#4272 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:33 ---------- Cytat:
To wszystko zależy od kuriera. Ze starym nie miałam żadnego problemu. Nowy tez nie przyjeżdżał. Dzwon do dpd na infolinię hm. U mnie pomogła skarga. Złożyłam ze 3 ![]() Taki sam problem mam teraz z odbiorem paczek. Wiec teraz zamawiam do pracy.
|
|
#4273 |
|
Raczkowanie
|
No to widać masz szczęście i mieszkasz w miejscu, gdzie odział DPD jest bardziej ogarnięty. Ja w tym tygodniu już dwa dni bezowocnie czekałam na umówionego kuriera i jestem ciekawa czy jeszcze mnie za to skasują
|
#4274 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, jak któraś zamówi tą kurtkę puchową oversize, to proszę o opinie odnośnie rozmiarówki http://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0463170001.html
---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#4275 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Czasami cztery razy musiałam do jednego zwrotu zamawiać kuriera i to wielogodzinne czekanie na niego Z tego powodu, jak również i z powodu bardzo długiego oczekiwania na zwrot pieniędzy mało już u nich kupuję. A jak już coś kupię i muszę oddać, to znalazłam na to taki sposób - zamawiam zwrot na adres firmy przyjaciółki - tam DPD codziennie przyjeżdża, bo dostarcza i odbiera ich firmowe przesyłki. |
|
|
|
|
#4276 |
|
Konto usunięte
|
Miłośniczki pomóżcie. Jak wygląda zwrot w sklepie (chciałam zwrócić botki)?
|
|
|
|
#4277 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ---------- Ja też do pracy zamawiam kuriera, bo tam facet jest bardzo w porządku. Jak byłam na l4 i jeszcze wcześniej na macierzyńskim to czasem było tak, że wmawiał, że był i dzwonił, a nikogo nie było.... Ja cały czas w domu byłam i nawet czasem przez okno wyglądałam czy auto nie podjechało jak coś słyszałam...
|
|
#4278 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, jest jakiś kod na sklep online w H&M?\
I mierzyła któraś z Was kaszmir z H&M? Jestem ciekawa jak leżą i jak rozmiarowo.. |
|
|
|
#4279 |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny! Witam się po długim czasie ;-) od dawna nie robiłam zakupów w hm a dziś chciałam zalogować się w aplikacji i nic. Może mi ktoś doradzić co się dzieje?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4280 |
|
Zadomowienie
|
Cześć, reklamowałyście może spodnie z powodu nadmiernego rozciągania się? Mam dwie pary takich materiałowych za 59,90 i o ile jedne w miarę trzymają fason i rozmiar, to drugie pod koniec dnia są spokojnie 2 rozmiary większe i po prostu lecą mi z tyłka...
|
|
|
|
#4281 |
|
Raczkowanie
|
Kochane zarejestrowałam się wczoraj do Clubu.. I jestem trochę nie ogarnięta w temacie.. Jest napisane, że mam 10% zniżki na zakupy w sklepie stacjonarnym. Mam już coś na oku, ale zastanawiam się czy mam to drukować? Nie mam żadnego doświadczenia a chce ta zniżkę wykorzystać mimo, że jest mała
Edytowane przez klaudia_23 Czas edycji: 2016-10-08 o 20:23 |
|
|
|
#4282 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja dzisiaj skorzystałam ze studenckiego -20%
|
|
#4283 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4284 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Lubię ich kaszmiry, dobrze się noszą i dobrze piorą, z rozmiarówką jest bardzo różnie, każdy model inaczej, ale generalnie są duże. |
|
|
|
|
#4285 |
|
Przyczajenie
|
http://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0395562001.html
zamawial ktos te buty? sa wygodne? szukam botkow na codzien |
|
|
|
#4286 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4287 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4288 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4289 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuje ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4290 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:01.

Dalej twierdzę, że nie jest taki zły
Przyszły czapki i cciemny sweter jak ten czarny. Równie super.

ten drugi faktycznie tak cieżko wyglada.
Oczywiście w komplecie zero jakiegokolwiek kontaktu, informacji - nic. Jak dzwoniłam do DPD to usłyszałam tylko jakieś głupie wyjaśnienia - "kurier nie ma już miejsca w samochodzie", a kolejnym razem "kurierowi zepsuł się samochód". Po tych informacjach już widzę oczami wyobraźni tego biednego kuriera próbującego odpalić firmowego malucha na popych 
...