|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4261 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspólne odchudzanie do Sylwestra :) cz.2
Dzień dobry,
Koniec slodkiego lenistwa u teściów- dziś wacamy do domu. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#4262 |
Zakorzenienie
|
Ania/Aza a Wy z tego samego miasta?
![]() Dzien dobry Wam. CieZko mi sie zmotywować do pracy gdy głowę mam w Pl juz i śnieg za oknem tu ;p |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4263 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Beata tak, obje z Łodzi jesteśmy ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4264 |
Zakorzenienie
|
Hejo
![]() Ania Sienkiewicza 31 ![]() ![]() ![]() Ja dziś już grzecznie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4265 |
Zakorzenienie
|
A mnie korci do slodkiego bardzo
![]() Zjadlam juz kilka ciastek na wage ![]() Kopnijcie mnie w dupe. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#4266 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny poplynelam. Ciastka, morze cukierkow, szok. Zatkajcie mi gebe.
Obiecuje przestac !!! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#4267 |
Zakorzenienie
|
Syska - od jutra spinamy tyłeczki!!!
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4268 |
Zakorzenienie
|
Mam zęba do wyrwania😕 dziś byłam u dentysty...zab ratowany 7 lat temu, pokruszony wypełniony martwy...jakis czas temu zrobiła mi się koło niego gula na dziasle. ..nie boli ale jest... diagnoza - ropień. ..dostałam konika dawkę antybiotyku na tydzień plus skierowanie na rtg zęba i za tydzień w srode wyrywanie. ..nie ma czego ratowac😕 oby okoliczne zeby byly w porządku. .. w życiu nie miałam nic złamane szyte wyrywanie. Na samą myśl ma rozwolnienie że strachu😕😕😕
![]() |
#4270 |
Zakorzenienie
|
Agus, ja mialam rope pod kilkoma zebami trzymana kilka lat. Zapalenie dziasel kilkukrotne. Mega bol, wylam doslownie. Nie stracilam ani jednego zeba. Idz do dobrego dentysty. Moze warto zainwestowac?
Ktory to zab? Zuza, spinamy !!!! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#4272 |
Zakorzenienie
|
Aga - bido Ty, który ząb?
![]() |
#4273 |
Zakorzenienie
|
Aga ojej
![]() ![]() Sysa kop dla Ciebie w ![]() Jem bardzo grzecznie dziś, pije dużo wody z cytryną, wypilam kubek wody ż natka pietruszki i cytryna... oczyszczanie mega, ale ciężko mi ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4274 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ladne kiecki, spoko ceny nawet,ale ogolnie masakra ![]() Powiem Wam ze naprawde ciezko z tym jak teraz wygladam i ile waze ![]() ![]() ![]() Jutro dalsze poszukiwania ale czarno to widze.. powiem Wam,ze wiem ze duzo waze,ze jest zle ale dzisiaj zobaczylam że naprawde tak sie upaslam ze juz jakas tragedia jest.. Musze naprawdę sie spiąć. Bo staram sie,ale efektow praktycznie nie ma..eh :/ Cytat:
![]() Ale ja tez zgrzeszylam, poszlam z mama na naleśniki w trakcie zakupow ![]() 1492616884216.jpg Ale poza tym lekko i dietetycznie, duzo sie nalazilam dzisiaj wiec ogólnie nie powinno wyjść źle ![]() Cytat:
![]() Mi tez wczoraj ciężko bylo,glodna chodzilam ale dobrze mi to zrobilo bo od razu sie lżej poczulam Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4275 |
Zakorzenienie
|
Co wy jecie na tym oczyszczaniu? Chcialabym tez.
U mnie jak popelnie choc jeden blad od razu na drugi dzien mam problem w WC. Porazka. Glupia tarczyca. Ania89, o jakiej sukience myslisz? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#4276 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ogolnie malo i niskokalorycznie. Teraz to juz mi obojętne. Byelbym dobrze wygladala i dobrze sie czula.. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4277 |
Zakorzenienie
|
Aniaa chyba zbyt surowa jestes dla siebie mała.
Nalesniki mega!!! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#4278 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No mega smaczne ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4279 |
Zakorzenienie
|
Aniaa - ale Twoje menu zawsze jest takie fajne i cwiczysz przecież.
![]() |
#4280 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A waga w ogole nie spada ![]() Nie wiem co ze mna nie tak ![]() Ale robilam te wszystkie podstawowe badanie, cukier, tarczyce itd. Wszystko ok. Zawsze mega wolno mi spadalo.. ale spadalo A od jakiegoś czasu czy sie pilnuje, czy nie, to w zasadzie efekt ten sam.. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4281 |
Zakorzenienie
|
Górna prawa 6.
Beatka- raczej nie. Mam małą puszczę nie widac. A nie wyobrażam sobie wiercenia w dziasle żeby wstawić nowego😕 jakby był bliżej to nie wiem co bym zrobiła. .. Sysa-właśnie mnie nie boli tylko jak dotykam ale dziasle wybrzuszone sporo... ten zab był robiony z niego niewiele zostało. ..połowa dorabiana, środek wypełniony i brak jednej ścianki. Bardzo mi się kruszyly zęby i najgorzej 6 właśnie. .. Ona już dawno była do wyrwania ale dobry dentysta cudem go zalatal... więc teraz nic nie da się zrobić. ..oby tam się nic gorzej nie papralo pod spodem😕 w sumie z 2 lata już czuję że boli jak np smaruje kremem twarz ale dopiero niedawno wyczailam gule -wiecie nie grzebie sobie w gebie☺ ciekawe czy od tego zęba głową mnie nie boli przypadkiem bo zawsze ta strona głowy od ocxodolu zaczyna... Wczoraj zbijalam kafelki i skrobalam tapety...masakra, ręka mnie tak bolała w nocy ze spać nie mogłam. ..na razie gruzowisko się robi z mieszkania... mój dopiero w piątek coś porobi bo ma popołudniowki. ..jutro tylko trochę gruzu wywiezie... jakoś ciężko mi patrzeć na taką ruinę. ..może po niedzieli się coś więcej ruszy bo mój ma nocki☺ Moje jedzenie. ..slabiutko. .. brzuchol mi chyba urósł. ..nie chce mi się nawet o tym myśleć. .. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#4282 |
Zakorzenienie
|
1492625203082.jpg
![]() |
#4283 |
Zakorzenienie
|
Moje maluchy już mają ściągnięte kubraczki☺ chodzą takie ze szczecinka na brzuszkach☺ ale już lobuzuja 😊
![]() |
#4284 |
Zakorzenienie
|
Ania ja nie wiem co Ci poradzić można... kurczę, naprawdę nie jest to normalne, ale badania ok... Ty odstawiłas anty? Może tabletki namieszaly w organizmie, bo to od hormonów zależy w dużej mierze metabolizm, uczucie głodu , spalanie itp.
Ale nalesniczki obłędne ![]() ![]() Syska ja dziś nie jadłam pieczywa, ogólnie wegli. Dużo warzyw, owoców, ale też troszkę mieska ż kurczaka ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4285 |
Zakorzenienie
|
Aga slodkie kociaki
![]() Daga odstawilam tabletki ale juz dawno.. w sierpniu tamtego roku, takze 9msc temu. A z ta waga to w sumie bujam sie juz ze 2 lata.. jakos tak po slubie mi sie zaczelo.. przed schudlam bez problemu. Powolnie to szlo jak to u mnie,ale systematycznie powoli spadalo. Po slubie,podroz poslubna itd,trochę przytylam no ale ogolnie w miare trzymalam wagę przez kilka msc. No ale potem nowa praca,szkolenia wyjazdowe, kupno mieszkannia, remont, przeprowadzka, nie mielismy kuchni gotowej,wiec duzo gotowcow itd. Pracowalam wtedy w caly swiat, bo punkt czynny 7dni w tyg, czasem 6,czasem 8 czasem po 12h. No moze kojarzycie bo bylam wtedy juz na watku ![]() No i jakos stopniowo tylam,a pomimo staran nie moglam nic schudnac.. mimo pilnowania sie, cwiczen.. mialam nawet okres ze przez prawie pol roku nie pilam alkoholu.. I na prawde w tym czasie probuje,staram sie, te badania porobilam, no ale waga spadac nie chce. Jest tylko coraz gorzej ![]() Bo tak na prawde w porownaniu do tego co wazylam przed slubem a tym co waze teraz to prawie 20kg roznicy ![]() ![]() Miewalam dawniej okresy ze tylam,tez sporo wazylam(choc nigdy az tyle co teraz) ale zawsze jakos powoli udawalo mi sie schodzic ale teraz to jakas masakra ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4286 |
Zakorzenienie
|
Ania - tak już lobuzuja ☺
Jakbym siebie czytała. ..po ślubie mi się trzyma wszystko okropnie ok10-15 kg na plusie. Nawet jak się pilnuje i ćwiczę to nic nie daje😕 Też bym chciała tabsy odstawić ale nie chce mieć dzieci boję się odstawiac😕 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#4287 |
Zakorzenienie
|
Aga super kićki
![]() Ania naprawdę słaba sprawa... jakieś takie fatum po ślubie... Może mężowie Was tak podkarmiaja ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4288 |
Zakorzenienie
|
Moj wręcz przeciwnie, raczej pilnuje żebym jadla zdrowo,bo on tez trzyma diete,trenuje itd
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4289 |
Zakorzenienie
|
Jeju, Aniu, ciekawe czemu tak sie dzieje. Moze po prostu geny?
Ja po odstawieniu tabletek anty przytylam kilka kg. Okropnie sie czulam a bralam tylko przez rok. U mnie na sniadanie platki orkiszowe z wiorkami, orzechami wloskimi, cynamonem i bananem. Zalane mlekiem. 1492666774695.jpg Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#4290 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
Z ta waga to jest jakos tak ze organizm sie przezwyczaja chyba wybiera sobie jakas wartość i stoi uparcie mimo wysiłku diety itd u mnie sobie wybrał miedzy 58-60kg i ciezko ruszyć ;D Jedyny ratunek to bedzie cardio z rana (na ktore nie mam czasu ;p) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:41.