![]() |
#4291 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Majówki 2016 - część trzecia
Cytat:
![]() Mało się udzielam, ale nie mam czasu, to chodzimy na spacery dłuższe niż zwykle, to ostatnio spotykamy się z ludźmi dość często,to to to tamto i jakbym miała wszystko czytać to chyba nie miałabym nawet chwili, więc wybaczyć musicie ![]() Nie używałam odkurzacza ostatnio często, bo nasz się spalił już dawno, a tylko czasem pożyczałam od babci. Tak to miotła. Od wczoraj mam nowy odkurzacz i nie mogę nim odkurzać, bo Gabi po chwili zaczyna płakać:/ I co ja mogę zrobić? Pies mi się leni, odkurzać przydałoby się codziennie. Udało się dziś salon odkurzyć z ale z Gabi w chuście. I szukam prezentu dla dziewczynki 17m. Kupiłam dziś, ale za głośna zabawka, jutro oddaje.
![]() ![]() |
![]() |
#4292 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() I nie znosiłam tego, że wszyscy jeszcze śpią a ja nie mam co robić U nas są 2-3 drzemki w dzień. Jeśli jest pogoda sprzyjająca dłuższemu spacerowi to wtedy środkowa drzemka wypada właśnie na spacerze w wózku i szwędamy się 1-2 godziny. Za to jak jest wietrznie czy deszczowo to zaliczamy wtedy tylko szybki sprint 10-15min, zajmuję Alę czymś żeby nie zasnęła, w domu przeciągam nieco i kładę już na dłuższą drzemkę, zwykle do 16-17 śpi. Jak jest po 17 a nadal kima to staram się ją rozbudzić i np zapalam mocniejsze światło |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4293 |
Zakorzenienie
|
Ta...
#4295 |
Zakorzenienie
|
Manu Ty masz psa Border collie ? Czy raczej podbnego i tak mi się tylko skojarzyło?
![]() |
#4296 | ||
Z deszczem w butach
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4297 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4298 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Marysia odziedziczyła po nas jedno, z czego się cieszę- lubi długo pospać ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() No właśnie, napiszcie mniej więcej jak wygląda Wasz dzień ![]() U nas: 9:30 pobudka 10:00 śniadanie 11 drzemka- albo na mnie albo ze mną, sama nie ogarnie, góra pół godziny 11:30-13 Marysia bawi się na macie Koło 13 idziemy na spacer (zazwyczaj śpi) Przed 15 wracamy Ja robię obiad, Marysia na macie 16 obiad Jak dobrze pójdzie to jest drzemka ok. 17 czasem 15 min, czasem nawet 2 godziny Zabawa Ok. 20 spanie Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
#4299 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chyba już wtedy narodziła się moja miłość do książek bo do tej pory dużo czytam |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4300 |
Zadomowienie
|
Czeko, piona
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4301 |
Wtajemniczenie
|
Cztery drzemki po pol godz, sa lepsze od dwoch po 15min. Serio, serio
![]() Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#4302 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No bo ta na spacerze to dla mnie się nie liczy ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
#4303 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jędza. Cytat:
![]()
![]() |
#4304 | |
Zadomowienie
|
Majówki 2016 - część trzecia
Cytat:
To na pewno! ![]() Edytowane przez ola0605 Czas edycji: 2016-12-09 o 22:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4305 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
Dziękuję, CRP 36, więc to wirus ![]() Z godzinę na łóżku buszowala, zaczepiala do akuku (ostatnio chyba tydzień temu się z nią w to bawiłam a ona normalnie zabawką buzie zasłaniała i czekała na a kuku ![]() ![]() Cytat:
Zazdraszczam ![]() Cytat:
Można z krwią karmić, człowiek tylko chyba swojej prywatnej krwi nie trawi. Tak, bida z nędzą. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4306 |
Zakorzenienie
|
Słyszałyście...ja chyba znowu stwierdzę, że jak się za te planowane 4-5 lat nie polepszy się z powrotem w tej kwestii to nie będę mieć więcej dzieci. Coś mi się nawet o powrotu do rejonizacji obiło o uszy. A to już mi się nie podoba, bo co prawda szpital mam pod nosem (jakbym chciała to i w ramach dłuższego spaceru piechotą mogę iść), położne i opieka w nim ponoć całkiem dobre, ale za to warunki dramatyczne...Jedna sala jednoosobowa a poza tym jedna dzielona, o pomocach w stylu piłka, wanna czy drabinki to raczej nie ma co marzyć, łazienki na korytarzach i podobno w bardzo kiepskim stanie...A to nie jest szpital stricte ginekologiczno-położniczy, żeby inwestowali w porodówkę jak trzeba jednocześnie zapewnić sprzęt do ratowania życia na innych oddziałach. No nie bardzo sobie wyobrażam rodzić znowu gdzie indziej niż na Żelaznej.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4307 |
Zakorzenienie
|
Fantazja, fantazja, bo fantazja jest od tego, aby bawić się, aby bawić się, aby bawić się na całego...
![]() Obudziła się o 3.30, do 4.40 memlała pamelity aż mi się przelało...no i tak się bawimy ![]() ---------- Dopisano o 05:23 ---------- Poprzedni post napisano o 05:17 ---------- Nie mogę się doczekać jutra! K. Ma wolny weekend i jutro moja kolej spaniaaaaaaaa hyhyhyhyyh ---------- Dopisano o 05:55 ---------- Poprzedni post napisano o 05:23 ---------- A to jak tu tak sobie siedzę to opowiem wam historię z wczorajszego wieczora ![]() Dzwoni wieczorem moja siostra i słyszę w tle dziewczynki "mamooo, idziemy się kąpać! " na co moja sis mówi "wiesz, tak się cieszę że doczekałam już czasów kiedy nie muszę ich pilnować i chodzą się kąpać same, razem, to im tak fajniej" . Mowie, no ekstra, już duże dziewczyny. Rozmowa trwała jeszcze z 2 minuty i krzyk. Młodsza "mamoooo, a Marta nasikala mi na plecy!" , moja siostra więc włącza się do awantury "Marta! Nasikalas Agacie na plecy?!", na co oburzona Marta "Nieprawda! Tylko trochę na rękę i na nogę! " ![]() ---------- Dopisano o 06:28 ---------- Poprzedni post napisano o 05:55 ---------- No i mamy winowajcę bezsenności. Pol nocy się biedna kręciła ale pielucha już zmieniona i dziecko odpływa ![]() ![]()
#4308 |
Zadomowienie
|
Nie spimy od 5 chyba. Stop. Pielucha zmienions dwa razy w nocy. Stop. Znaczy o 2 to rano juz chyba?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 06:34 ---------- Poprzedni post napisano o 06:33 ---------- Ja pieprze interes ze spaniem na mamie 😪 bsw sie dziecko, baw... Jest tu ktooo? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#4309 |
Zakorzenienie
|
Moje dziecko też już nie śpi
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4310 |
Z deszczem w butach
|
Dziewczyny widze, że lubicie sobie w nocy popisać 😂
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4311 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() My też już nie śpimy. Chcielibyśmy ale dziecko jest innego zdania ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4312 |
Zadomowienie
|
Zwykle to ja rano mam zaleglosci od 21.
Dobra, Malina spi na mnie. Spronuje odlozyc. Ale se pospie... Juz mi z cyckow kapie i powinnam sciagac. Fajno. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 07:57 ---------- Poprzedni post napisano o 07:29 ---------- Ps. Ja bylam zdziwiona ze tylko jeden nowy post rano 😂 Malina oczywiscie sie obudzila. Sniadanie dzis zjadlam sama 😪 ide dzis na dlugi spacer, cieplo jest. Bo widze ze jak nie spi rano to wszystko sie sypie, mleka brakuje bo je wiecej, potem nie wiadomo kiedy nastepna drzemka itd. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#4313 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Hahahhaha dobre są ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4314 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry, żeby nie było, że ja zawsze śpię do południa...
![]() W ogóle mieliśmy niefajną noc. Co chwile się budził z przeraźliwym krzykiem. Chyba te cholerne zęby dają mu popalić, bo jak posmarowałam dziąsełka, to odpływał w sekundzie. Komu kawy? Komu? :wiadro kawy: ![]()
#4315 |
Zadomowienie
|
Ja za kawe na dzis dziekuje. Po kawie mam takie nerwy... Drszcz cholera! Chyba nici ze spaceru wrrr
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#4316 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#4317 |
Zadomowienie
|
Eh no wlasnie jak teraz nie wyjdziemy to chyba nici z dlugiej drzemki. Biore parasol i ide najwyzej bede stac pod daszkiem klatki schodowej albo na przystanku 😁
#4318 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#4319 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
#4320 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja w kwestii firan jestem mega dziwna i toleruję jedynie bezwz0rkowe, ale na poddaszu w salonie też mam takie, gdzie materiał sam kosztował milion monet. Na szczęście szyła je mama, więc tu nie zbankrutowałam.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:46.