![]() |
#4291 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2016 cz. 3
|
![]() ![]() |
![]() |
#4292 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#4293 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#4294 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
edit: w sumie 2 dni niepełnych ![]()
19.05.2016 Kingusia ![]() Edytowane przez agusiia69 Czas edycji: 2017-05-21 o 13:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4295 |
Zakorzenienie
|
Achhh nie ma jak w domku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4296 |
Rozeznanie
|
Włoskie małżeństwo znaczy jakie?
![]() Musieliśmy te warzywka wsadzić bo już długo czekały. Panicz i tak wstaje nie później niż 6 (ostatnio 5:20) bo nie mamy zasłon ani rolet ;(( a komunia była na 12:15 więc spoko zdążyliśmy zasadzić, złapać drzemkę i się wyszykowac ![]() Hahaha Honciu jak ja pierwsza noc spałam to mi się śnił jakiś koncert na który wejście było tajne i tam poszłam i śpiewała babka topless i wszyscy byli w nią wgapieni i wszystko aż kipialo seksem: P nie wiem co taki sen może oznaczać: D tz pytałam to nie wiedział co mu się śniło, ale on rzadko pamięta sny: P Franek musiał mieć super sny, bo bardzo ładnie tu śpi, już od pierwszej nocy śpi do rana, czasem 1 pobudka jeśli wcześnie zje wieczorne mleko, a czasem żadnej pobudki do świtu ![]() Najlepszego dla Mieszka: * Mnie do tej pory wspomnienie porodu przyprawia o wielki uśmiech ![]() Mogłabym to w kółko przeżywać ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4297 | |
Konto usunięte
|
Heloł! Ostatni post tyle godzi temu! Jak to tak?
Ignaś przed chwilą zasnął dopiero. On ma jakieś supermoce normalnie. Ale mnie dzisiaj tz wk**wił ![]() Tylko po co sam wczoraj proponował żebyśmy dzisiaj się gdzieś wspólnie wybrali na wycieczkę? Dzwoniłam do niego przed dziewiątą żeby się dowiedzieć o której będzie to nie odbierał. Napisałam smsa ale też pozostał bez odpowiedzi. Jako że lodówka świeciła pustkami i nie było nawet z czego obiadu ugotować stwierdziłam, że zjemy gdzieś na mieście. Zaczęłam nas zbierać jakoś o 13, po Ignasia drzemce i wtedy szanowny mąż dojechał do domu. Zawołał tylko na Igora żeby mu miskę przyniósł i zniknął w warsztacie ( pewnie miał jakieś zdechliny ze sobą do oprawienia). Po pół godzinie się wkurzyłam, zabrałam dzieci do auta i pojechaliśmy bez słowa. Sama sobie zrobiłam pod górkę, bo to mordęga była, nic więcej. Najpierw trzeba było znaleźć niezarezerwowaną z powodu komunii restaurację. jak znalazłam ( w CH) to okazało się że nie ma wolnych krzesełek dla dzieci i jadłam z młodym na kolanach i oczywiście umazał mnie i siebie. Potem nosiłam go cały czas w nosidle i próbowałam nadążyć za starszakami buszującymi wśród zabawek. Później poszliśmy na plac zabaw, Ignaś spał mi w nosidle, a mi już plecy siadały. Tz napisał do mnie jednego smsa, którego tak jak on, zignorowałam. Wróciłam do domu po 18. zmordowana, a tż sobie chrapał w najlepsze. Zresztą chrapie do teraz i ma wszystko gdzieś, co jeszcze bardziej mnie wk*rwia. Dlaczego chłopy (niektóre, w tym mój ) są takie beznadziejne?? W ogóle zdjęłam mu pościel i dałam do prania to śpi bez ![]() ---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ---------- Cytat:
![]() Ale sen! Ja też myślę że porody są piękne i wzruszające. Jedna chwila które zmienia całe życie i nic już po niej nie jest takie same. Ja to w ogóle żałuję że nie jestem położną. To cudowna praca musi być i wielki przywilej jako pierwsza wziąć w ręce nowe życie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4298 | |
Zakorzenienie
|
Zrobiłam dzisiaj pierwszy raz od dlugiego czasu pełny mejkap
![]() ![]() ![]() Lena sen jak sama napisałaś "kipiał seksem", dziecko noce przesypia tak, że ten.... ![]() ![]() Śliweczko mój wczoraj akcję odwalił, że mi ciśnienie skoczyło w chmury eeh... chlopy durne... Współczuję " miłego popołudnia" ![]() ---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ---------- Cytat:
![]() Teraz zaciskamy kciuki za powodzenie operacji i rehabilitację Rafałka ![]()
![]() |
#4299 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() U nas dziwna noc. Niby przespana ale M jakoś się miotala w zasadzie o 1 i tak to 6 spałyśmy na pół gwizdka... Na szczęście do 8 odrobiłyśmy straty ![]() Naj Najlepszego dla Krzysia ![]() ![]() ![]() Niech rośnie na wspanialego faceta ![]() ![]()
#4300 |
Rozeznanie
|
Sliweczko to w sumie jesteśmy włoskim małżeństwem, pomijając fakt że nie jesteśmy małżeństwem: P
A wiesz że też myślałam o zostaniu polozna? Ale za dużo szkół i w sumie przedmioty z którymi u mnie średnio. Gdyby była jak kiedyś 2letnia szkoła pielęgniarska to bym się nie zastanawiała: p Hah Honciu po całym dniu sprzątania i ogarniania tego syfu to chce się tylko spać i to szybko: p. Tym bardziej że pobudka między 5 a 6 ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4301 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Dziecko mi zasnęło, więc można posiedzieć przy laptopie bez ryzyka wyrwania mi go i zniszczenia przez małego człowieka ![]() My od dziś do soboty jesteśmy same z Marysią ![]() ![]() Już za 2 tygodnie nasza impreza roczkowa ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4302 |
Zakorzenienie
|
Lena dodatkowy plus bycia na swoim to przespane nocki Franka. Chociażby z tego powodu warto było 😉 fajnie, że już jesteście razem i nikt się nie wpiernicza
Śliweczko witaj w klubie. Ja też na mojego jestem wk... Czekam na przeprosiny ale chyba się nie doczekam. Wczoraj miałam słaby dzień i tak się od rana nakręciłam Maksiowymi problemami z koopa że albo płakałam albo klełam pod nosem. Chyba mnie to przerosło Honcia, nie ma to jak komplementy od najbliższych😜 nie znają się! |
![]() ![]() |
![]() |
#4303 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#4304 |
Zakorzenienie
|
34zł za rosół + ziemniaki, kotlet i bukiet surówek
Od osoby of kors ![]() Edytowane przez australia87 Czas edycji: 2017-05-22 o 14:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#4305 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dużo osób będziecie miec?
19.05.2016 Kingusia ![]() Edytowane przez agusiia69 Czas edycji: 2017-05-22 o 14:47 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4306 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zastanawiam się na którą godzinę ten obiad zrobić, bo koło 14-15 Marysia ma drzemkę godzinną co najmniej... W ogóle wolałabym robić to w domu, byłoby wygodniej, no ale nie ma opcji tylu ludzi pomieścić na naszym metrażu ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4307 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4308 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#4309 |
Zakorzenienie
|
Może zle się wyraziłam. Miejsca mamy dużo, ale brak krzesel i stol. Nie miałabym od kogo pożyczyć a kupno nie wchodzi w grę.
#4310 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ![]() My chrzcimy M 3 czerwca. Mamy zarezerwowaną salkę przy hotelowej restauracji. Placimy 105zł za osobę ( będzie nas 13). W tym jest 2daniowy obiad, ciasta, 2 sałatki, mięsa na zimno jako wędliny i coś tam jeszcze plus napoje ciepłe i zimne bez ograniczeń. Jeśli posiedzimy dlużej to jeszcze bogracz będzie dla chętnych ![]() Chrzest o 13 ![]()
#4311 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4312 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Elaine mam do Ciebie pytanie ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4313 |
Konto usunięte
|
Heloł! Jakoś mi dzisiejszy dzień bardzo szybko przeleciał.
Jedno spanko miał Ignaś to też od razu czasu mniej. Ha, ale jak sobie dzisiaj pojadł! Chyba pierwszy raz w życiu coś tak chętnie jadł poza cycem! Oczywiście tatuś dumny jak paw, bo on gotował ![]() Danie z tzw. resztek, a dziecko szamało aż miło! Przesmażona cebula z czosnkiem, papryka, fasolka szparagowa, kiełbasa ![]() Kiełbachy i pieczarek mu nie dawałam. PaulinaGm sto lat dla Krzysia! Dużo zdrówka i samych cudownych chwil ![]() ![]() ![]() Honcia nie ma jak komplementy od najbliższych ![]() Lena no niestety położnictwa/pielęgniarstwa nawet nie da się studiować zaocznie także jak się ktoś nie zdecyduje zaraz po maturze to potem ciężko. australia ja też robię roczek za dwa tygodnie. Co prawda Ignaś świętuje dopiero 19. ale mój brat z rodzinką będą nieco wcześniej to zrobimy tak żeby oni też byli. Dzisiaj kupiłam zestaw do dekoracji i specjalnego bodziaka ![]() Planuję grilla albo duszonki i imprę w ogrodzie. Oby pogoda tylko dopisała. Honcia, miszka widzę że nie byłam sama ze swoim wk*rwem ![]() U nas już ok. ale bez przegadania tej całej sytuacji. Jestem taka, że przy najbliższej okazji na pewno wypomnę ![]() Myśmy przed komunią kupili 6 krzeseł, bo zawsze z tym problem i kombinowanie, a imprez robimy sporo przy 3 dzieci... Kupiliśmy takie składane w jysku po 27 zł. i już nie musimy się prosić po sąsiadach czy rodzinie. Na stół już mamy sprawdzony patent z drzwiami od szafy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4314 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Roczek pewnie zrobimy w ogrodzie, jakiś grill i tort ![]() Śliweczko u nas zawsze goście przychodzą ze swoimi krzesłami ![]() ![]()
#4315 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() My nie śpimy od 6.30. W ogóle noc jakaś niespokojna... Honcia, super patent z przynoszeniem krzeseł ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4316 |
Rozeznanie
|
Aaa a ludzie ja nie wiem czy 5:30 to jest już rano??? No wydaje mi się ze nie, ale Pan Franciszek ma inne zdanie w tym temacie. Troche poswirowalismy w łóżku i cała trójka poszliśmy na drzemkę po 7 I wstalismy przed 9
![]() Jak zyc??? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4317 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4318 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
A w ogóle przed komunią mój tz dzwonił do swojej mamy czy nie moglibyśmy od nich wziąć 6 krzeseł i ona zaczęła się tak jakoś wykręcać, że te jej krzesła mają wysokie oparcia i będzie problem żeby je do auta spakować i że może nam pożyczyć takie starsze, od babci albo ogrodowe ![]() Nie chciałam nam ich po prostu dać żeby się nie porysowały w aucie albo żeby dzieci u nas w domu nie wybrudziły obicia ![]() Jak tz usłyszał jak się wykręca to podziękował i stwierdził że kupimy. W ogóle moi teściowie jak 10 lat temu byli superowi tak ostatnio wiecznie mają z czymś problem, a dzieci ich zwyczajnie irytują na dłuższą metę i się robią nerwowi. Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#4319 |
Zakorzenienie
|
Syrka w górę i można spacerować
![]() 1495533142577.jpg |
![]() ![]() |
![]() |
#4320 |
Konto usunięte
|
U nas też syrka w górę i spanko przed domem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:40.