![]() |
#4291 | |
Magda ;)
|
Dot.: Mamusie wrześniowe 2017
Cytat:
![]() Jurek rzadko spotykane teraz, ale ładne ![]() ![]() Ale Ty szczuplutka jesteś ![]() Dzisiaj mierzyłam takie zwykłe dresowe, ale głupio to wyglądało jak miałam gumkę pod brzuchem i automatycznie krok się obniżał ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4292 |
Wtajemniczenie
|
No dokładnie tak jest - 90% imion kojarzy mi się z konkretnym dzieckiem, z jego rodzicami etc.
Spodenki mam...ekhm...rozmiar 42 ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#4293 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny zawsze zapomnę zapytać.Ma któraś z Was łożysko dwupłatowe?Lekarz nic mi nie wspomniał że coś jest nie tak a Internet mówi że może być problem z urodzeniem lozyska w całości więc najczęściej jest łyżeczkowanie.Czytam też że niby to nie jest wskazanie do cc ale zalecane.I sama nie wiem.Nie poruszałam tematu porodu z lekarzem bo uważam że za wcześnie.A teraz już sama nie wiem.Trochę się zmartwiłam i pożałowałam że zaczęłam czytać.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4294 |
Wtajemniczenie
|
Ja nie pomogę - pierwsze słyszę...
Dziewczyny jak tam koncerty?? Ja się wkurzam, bo siedzimy dzisiaj w Katowicach i okazuje się, że tu pełno fajnych koncertów w okolicach bliższych i dalszych, a ja się i nich dowiaduję po fakcie z fejsika... ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#4295 | |||
Magda ;)
|
Cytat:
Z hm mama mam legginsy i ta sukienkę w paski i obie te rzeczy mam w rozmiarze S, a jestem grubsza niż Ty 😁 wiec nie mam pojęcia w jakie spodenki celować 😊 Cytat:
Tylko trochę przerazaja mnie pijani i zataczajacy się ludzie. Tańczą, nie patrzą kompletnie na innych i jakoś nie potrafiłam się do końca wyluzować, bo bardziej się skupialam na tym, aby nic nie stało się mi i małemu. A u nas takie imprezy są bardzo naglasniane 😊 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 00:42 ---------- Poprzedni post napisano o 00:42 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4296 | |||
Rozeznanie
|
Hej Kochane
![]() Cytat:
A od czego ten katar masz? Alergia, zatoki, przeziębienie? Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wczoraj byliśmy na pikniku z okazji dnia dziecka, ale wieczorem to już libacje dla większych dzieci się zaczęły i się zmyliśmy, bo bałam się, że mnie ktoś poszturchnie w tym tłumie. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4297 |
Zadomowienie
|
Kornelia alergiczny albo ciążowy, estrogenowy, ale raczej alergiczny.
Ja też się pokłóciłam z mężem. Szkoda nawet gadać. Nie odzywam się do niego i już.
#4298 | |
Magda ;)
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4299 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tyle że były też food trucki i to mnie ominęło ![]() a dzisiaj od rana słabo się czuję, nogi i ręce bezwladne, ledwo mam siłę klikać na telefonie.
And darling I will be loving you 'til we're 70(...) Oh me I fall in love with you every single day And I just wanna tell you I am ![]() (...)wszyscy się spotkamy, więc nie będziesz już sam, spotkasz ludzi, których tak bardzo kochałeś, choć lata nie widziałeś, nadal kochać nie przestałeś ❤ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4300 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4301 | |
Magda ;)
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#4302 |
Zakorzenienie
|
zapomniałam się pochwalić- dostałam wczoraj laktator elektryczny canpol babies easystart
![]()
And darling I will be loving you 'til we're 70(...) Oh me I fall in love with you every single day And I just wanna tell you I am ![]() (...)wszyscy się spotkamy, więc nie będziesz już sam, spotkasz ludzi, których tak bardzo kochałeś, choć lata nie widziałeś, nadal kochać nie przestałeś ❤ |
![]() ![]() |
![]() |
#4303 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4304 |
Zakorzenienie
|
Ale tu cisza
![]() Byliśmy z mężem na pizzy i wzięliśmy jedną z dużą iloscią składników i jedną 4 sery. No i przynosi nam pani pizze i podaje serową mężowi a mi tą drugą, mąż tylko skomentował, że bez różnicy bo to wspólnie dla nas, a ta że mi nie wolno sera pleśniowego i żebym nie jadła. Jak odchodziła to się wróciła i skomentowała, że podczas karmienia jak już urodzę też mi nie wolno, przynajmniej ona nie jadła, a tu jakas klienta się wtrąca, że faktycznie nie wolno mi ![]() ![]() Wczesniej byliśmy odwiedzić teściową na odchodne dała mi dwie czekolady, ale mąż właśnie wsunął jedną ![]() Martwimy się o naszą psinkę ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4305 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() W piątek zrobiłam drugie podejście do glukozy i udało się ![]() ![]() Ależ u mnie dziś gorąco i duszno. Ugotowałam tylko obiad i cały dzień leżakuję. Nie mam za bardzo siły na nic. Wczoraj się nieźle przestraszyłam w sklepie - złapał mnie taki klujący ból po prawej stronie na wysokości jajnika że już myślałam że będziemy na pogotowie jechać. Po minucie przeszło ale strach został. Podejrzewam, że to więzadła się tak nagle rozciągnęły bo mały szybko rośnie ale pewności nie mam. Poza tym żadnego plamienia, krwawienia ani nic z tych rzeczy więc narazie nie panikuję. Wczoraj też postanowiłam nie szaleć z pracami domowymi i nawet nie sprzątałam żeby się nie przeciążyć. Pochwalę się wam jeszcze, że dostałam od męża piękne kwiaty na dzień matki ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4306 |
Wtajemniczenie
|
Marta co Ty mówisz?Jak ktoś w ogóle mógł się odezwać?Przeciez to ser a nie piwo..Fakt nie wolno ale prawdziwych pleśniowych..A te nasze sklepowe to obok prawdziwych pleśniowych nie leżały..A jeśli nawet przeciez w piecu jest chyba ponad 300 stopni to wszystko się wypiecze..To tak jak z toxo.Nie jem salami ale na pizzy tak przecież te cholerstwa giną w wysokiej temp..Co do dłuższego stania i siedzenia mam tak samo.Odrazu brzuch twardy i mi niewygodnie.Za miesiąc u mnie w mieście też fajne koncerty.Mieliśmy iść ale nie wystoje a po drugie mąż mówi że jeszcze ktoś mnie stuknie w brzuch...W tamtym roku to mało nas nie stratowali bo jakaś nawalona grupka tak sie przepychała...
---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:14 ---------- Ostatni dzień lata dziękuję Ci bardzo.Właśnie to samo przeczytałam.Właśnie to łyżeczkowanie mnie przeraża..Wiem że moja mama miała tak samo w pierwszej ciąży.Na szczęście nic jej tam nie uszkodzili i jeszcze troje dzieci urodziła.No nic obgadam z lekarzem bliżej porodu.Może mała ułoży się poprzecznie i problem sam sie rozwiąże i będzie cc. |
![]() ![]() |
![]() |
#4307 |
Magda ;)
|
Marta super, że dostałaś laktator, też bym chciała
![]() A z psinką może idź faktycznie do weterynarza, trzymam kciuki aby wszystko było dobrze ![]() Przegięta ta baba w pizzeri ![]() ![]() ![]() Blekitnams sukienka od ramienia ma równo 90 cm, ale ma marszczenie na brzuszek i przez to też podniesie się bardziej do góry, zresztą ona jest rozciągliwa, zawsze możesz ją wyżej podciągnąć żeby była krótsza ![]() ostatni_dzien_lata brawo za glukozę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4308 |
Zadomowienie
|
Trochę prywaty! Chwalę się.😊 Kto poznaje, kto? Im starszy, tym przystojniejszy. 😍
#4309 |
Konto usunięte
|
Hej
![]() Miałam bardzo pracowity weekend - Komunia chrześnicy mojej mamy u nas w lokalu. Jeju tyle przygotowań, sprzątania... jak na wesele ![]() Ale wszystko się udało ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4310 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
...:::bez planów życie - to cały mój plan:::... byłam kiedyś "aparatką"! https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1168 Edytowane przez madzieeek Czas edycji: 2017-06-04 o 22:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4311 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
http://www2.hm.com/pl_pl/productpage...03.html#Czarny ja mam zieleń khaki, na stronie ich nie widzę te i te rozmiar 36 i dużo luzu jeszcze jest w pasie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4312 |
Zadomowienie
|
Kornelia zapomniałam że mam Metmin w domu. Przecież sam alergolog mi zapisał jak już w ciąży byłam. Sierota ze mnie.
---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ---------- Kornelia a ty bierzesz ten metmin? W jakiej częstotliwości?
#4313 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4314 |
Zadomowienie
|
Jestem dzielna. Wypilam glukozę. Jeszcze tylko 2 godziny czekania.
![]() ![]() |
![]() |
#4315 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale przy cesarce jeszcze częściej zostaje kawałek łożyska w środku i musza łyżeczkowac ponieważ jest ono "wyrywane " z macicy i bardzo często sie drze. Ale przy naturalnym porodzie tez sie bardzo często to zdarza ponieważ łożysko ma kalafiorowata budowę i często jakiś "kwiatek" tam zostaje. Ale takie czyszczenie czy przy cc czy przy SN to czysta kosmetyka i nawet 2 min nie trwa. Wiec naprawdę nie ma co sie martwić ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4316 |
Zadomowienie
|
Kornelia dziękuję bardzo.😘
---------- Dopisano o 08:20 ---------- Poprzedni post napisano o 08:18 ---------- Blekitnams gratuluję! Ja w środę jadę.😉
#4317 |
Zakorzenienie
|
Powodzenia na badaniach!
![]() Ja dziś o 14:15 wizytuję, dopiero wstałam - tyle muszę jeszcze ogarnąć ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4318 |
Wtajemniczenie
|
OtojestKasia poważnie?Kurde widzę że jestem totalnie zielona w temacie porodów😊 Skoro tak to już się nie martwię.Będzie co ma być.Nastawiłam sobie budzik żeby pójść do lidla.Dzwoni rano a ja myślę po co ja go nastawiłam?I poszłam spać dalej.Budzę się 9.30 i dopiero mi się przypomniało że miałam iść.Poszłam oczywiście nic nie bylo wszystko przebrane.Ale jakas pani przepuściła mnie w kolejce.Mega milo mi się zrobiło.Nie pokazywałam jeszcze brzuszka więc się chwale😊
|
![]() ![]() |
![]() |
#4319 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Śliczny brzusio ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4320 |
Zadomowienie
|
blekitna gratki glukozy
![]() Marta powodzenia na wizycie ![]() yuka śliczny brzunio ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:47.