Listopadówki 2017 ❤ cz. 1 - Strona 144 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-05-11, 09:27   #4291
kana158
Zakorzenienie

Dot.: Listopadówki 2017 ❤ cz. 1

Cytat:
Napisane przez majkas Pokaż wiadomość
Ja jestem Strzelcem i idealnie pasuje do większości horoskopów opisowych. Ale mąż niby koziorożec, niby powinien być związek niemożliwy bo ciężkie połączenie, a sielanka na maksa. Miałam w liceum koleżankę urodzoną w tym samym dniu co ja, a charakter zupełnie inny. Więc się skorpionem nie przejmuję dla Bąbelka.

I tylko proszę o sprawiedliwość dziejową, niech dla mnie dziecię będzie takie, jaka ja byłam dla mojej mamy - spanie i jedzenie jak aniołek, mało ryku, ogólnie w porównaniu do koleżanek to nie czuła że ma malucha w domu bo spała normalnie... Inna sprawa że nie byłam kp, a to duża różnica ponoć, przynajmniej jeśli o sen dziecka chodzi.

Dzień dobry, dziewczyny, tak mnie wczoraj nakrecilyscie że się właśnie arbuzem raczę 😉

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Nie ma żadnej różnicy według mnie. Moja córka jest na mm od 4mż, a do tej pory nie przesypia nocy i pije mleko.

kana158 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-11, 09:32   #4292
PPPatinka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Wanilka5 Pokaż wiadomość
Dobry
Gratuluje wizyt
Ma ktoś dziś wizytę?
Ja mam wizyte i jeszcze musze odebrac test pappa mam stres ogromny mimo ze usg wyszlo dobre

---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ----------

Cytat:
Napisane przez aczka5 Pokaż wiadomość
Nemm wróciłaś aż się wzruszyłam!
Super

PPPatinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-11, 09:34   #4293
majkas
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kana158 Pokaż wiadomość
Nie ma żadnej różnicy według mnie. Moja córka jest na mm od 4mż, a do tej pory nie przesypia nocy i pije mleko.

Wg mnie reguł sztywnych nie ma na nic w życiu. Ja nawet w sprawach naukowych podchodzę do wszystkiego i wszystkich indywidualnie 😉

Czytałam że dzieci na sztucznym mleku mają dłuższe trochę cykle snu, ale koniec końców każdy dzieciek jest inny i sam sposób karmienia jeszcze niczego nie definiuje. Także się śmieję z przyjaciółką (psychologiem dziecięcym) że mam pół roku na oduczenie się planowania wszystkiego bo ja sobie mogę czytać, planować, przewidywać a Bąbelek się uprze na swoje i tak 😁

Stary 2017-05-11, 09:34   #4294
Molise
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez whenee Pokaż wiadomość
Wyszło 1:39 norma podobno 1:50 . Ale koleżanka mówiła że na początku też jej wyszło że dzieć za mały do wieku i póki co ma 3 tyg przed terminem 3500 wg pomiarów ostatnich. Ja też nie był wielka bo ważyłam między 2800 a 3200. Także jeszcze doczytałam że w sumie może to być genetyczne, po opryszczkach, może być też od palenia, również biernego, co prawda ja ostatniego papierosa wypaliłam gdzieś w listopadzie. Nie wkładam sobie tego do głowy tylko chciałabym poznać przyczynę.

Ja mam 1:200 (mniej więcej), sprawdzałam wyniki z pierwszej ciąży, ale tam nie mam tego parametru. Ale skoro norma 1:50 to się nie martwię.

Cytat:
Ja jestem Strzelcem i idealnie pasuje do większości horoskopów opisowych. Ale mąż niby koziorożec, niby powinien być związek niemożliwy bo ciężkie połączenie, a sielanka na maksa. Miałam w liceum koleżankę urodzoną w tym samym dniu co ja, a charakter zupełnie inny. Więc się skorpionem nie przejmuję dla Bąbelka.

I tylko proszę o sprawiedliwość dziejową, niech dla mnie dziecię będzie takie, jaka ja byłam dla mojej mamy - spanie i jedzenie jak aniołek, mało ryku, ogólnie w porównaniu do koleżanek to nie czuła że ma malucha w domu bo spała normalnie... Inna sprawa że nie byłam kp, a to duża różnica ponoć, przynajmniej jeśli o sen dziecka chodzi.

Dzień dobry, dziewczyny, tak mnie wczoraj nakrecilyscie że się właśnie arbuzem raczę

Ja byłam takim dzieckiem jak ty. Mąż z kolei do 1 rż wrzeszczał jak pogan i junior niestety wdał się w niego. Gigantyczne kolki, marudzenie całymi dniami, wymagał uwagi 24 na dobę. Za to teraz zabawi się ładnie sam, zazwyczaj wszystko przy nim mogę zrobić. Tylko komputera nie mogę przy nim włączyć

Leon
Molise jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-11, 09:41   #4295
dwakolory1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez PPPatinka Pokaż wiadomość
Ja mam wizyte i jeszcze musze odebrac test pappa mam stres ogromny mimo ze usg wyszlo dobre

---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ----------

Super

O której odbierasz wynik i o której masz wizytę. Wynik napewno będzie dobry. Zobaczysz.

17.02.2013 r. [*]- 10 tc
15.11.2013 r.[*]- Ania 16tc

dwakolory1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-11, 09:45   #4296
majkas
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Molise Pokaż wiadomość
Ja mam 1:200 (mniej więcej), sprawdzałam wyniki z pierwszej ciąży, ale tam nie mam tego parametru. Ale skoro norma 1:50 to się nie martwię.

Ja byłam takim dzieckiem jak ty. Mąż z kolei do 1 rż wrzeszczał jak pogan i junior niestety wdał się w niego. Gigantyczne kolki, marudzenie całymi dniami, wymagał uwagi 24 na dobę. Za to teraz zabawi się ładnie sam, zazwyczaj wszystko przy nim mogę zrobić. Tylko komputera nie mogę przy nim włączyć

W pierwszej chwili myślałam że to o grzecznym bawieniu się to się twojego męża tyczy 😂

Ja niestety nie wiem jaki był mój mąż jako dziecko bo jego mama nie żyje od dawna a teściu takich rzeczy... nie pamięta 🙄

Kciuki za wszelkie wizyty i wyniki!!! Będzie dobrze, musi być!

Stary 2017-05-11, 09:47   #4297
Molise
Zakorzenienie

Cytat:
W pierwszej chwili myślałam że to o grzecznym bawieniu się to się twojego męża tyczy

Ja niestety nie wiem jaki był mój mąż jako dziecko bo jego mama nie żyje od dawna a teściu takich rzeczy... nie pamięta

Kciuki za wszelkie wizyty i wyniki!!! Będzie dobrze, musi być!

Haha mój mąż tez się grzecznie bawi w pracy albo na budowie

Leon

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2017-05-11, 10:08   #4298
Maly_Pikus
Raczkowanie

Moja przyjaciółka też jest w ciąży.
Problem w tym, ze okazało się, że jej mąż jest zarażony żółtaczką typu C (zaraził się podczas oddawania krwi w autobusie), czy to jest groźne dla dziecka??? Nie wiem co jej poradzić. Oddała swoją krew i czeka na wyniki.
Maly_Pikus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-11, 10:13   #4299
PPPatinka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez dwakolory1 Pokaż wiadomość
O której odbierasz wynik i o której masz wizytę. Wynik napewno będzie dobry. Zobaczysz.

Wizyta 13;30 a po wynik pappy musze przez pol miasta przejechac wiec nie wiem o ktorej dotre a wydaje od 14;30

---------- Dopisano o 11:13 ---------- Poprzedni post napisano o 11:10 ----------

Cytat:
Napisane przez Maly_Pikus Pokaż wiadomość
Problem w tym, ze okazało się, że jej mąż jest zarażony żółtaczką typu C (zaraził się podczas oddawania krwi w autobusie), czy to jest groźne dla dziecka??? Nie wiem co jej poradzić. Oddała swoją krew i czeka na wyniki.
A pozniej dziwia,sie ze ludzie nie chca pomagac bo boja sie o swoje zdrowie jednak nadal u nas te standardy bezpieczeństwa sa,kiepskie szkoda tylko czlowieka

PPPatinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-11, 10:37   #4300
makeuplife
Rozeznanie

Cytat:
Zdecydowanie tak. Chustowania, kp i wspolspanie (na łóżeczku dostawnym ). O ile oczywiście życie, zdrowie i samo dziecię mi tych planów nie zweryfikuje...

Mam takie same plany zobaczymy co z tego wyjdzie 😊

---------- Dopisano o 09:37 ---------- Poprzedni post napisano o 09:32 ----------

PPPatinka Wszystko bedzie dobrze 😘 jej dziwczyny ale wam zazdroszcze ze juz jestescie po badaniach do moich jeszcze 5 dni mialam taka nadzieje ze wczoraj chcoiaz polozna poslucha serduszka ale ze wzgledu na to ze zle mi godziny wpisali i przyszlam na 10 zamiast na 8 to wypełnili mi tylko karte na szybkiego i to i tak tylko dlatego ze sie poplakalam z nerwów 😓

Edytowane przez makeuplife
Czas edycji: 2017-05-11 o 10:38
makeuplife jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-11, 10:39   #4301
kana158
Zakorzenienie

Cytat:
Wg mnie reguł sztywnych nie ma na nic w życiu. Ja nawet w sprawach naukowych podchodzę do wszystkiego i wszystkich indywidualnie 😉

Czytałam że dzieci na sztucznym mleku mają dłuższe trochę cykle snu, ale koniec końców każdy dzieciek jest inny i sam sposób karmienia jeszcze niczego nie definiuje. Także się śmieję z przyjaciółką (psychologiem dziecięcym) że mam pół roku na oduczenie się planowania wszystkiego bo ja sobie mogę czytać, planować, przewidywać a Bąbelek się uprze na swoje i tak 😁

Oczywiscie! Zwlaszcza na dziecko nie ma zadnych reguł i nawet jak juz Ci sie wydaje, ze jakos sobie wszystko poukladalas (spacery, posilki, drzemki o stalych porach), to zaraz dzieć wszystko zmienia 😜
A z niemowlakiem wszystko jest "na życzenie" maleństwa 😉

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2017-05-11, 10:48   #4302
Molise
Zakorzenienie

Cytat:
Oczywiscie! Zwlaszcza na dziecko nie ma zadnych reguł i nawet jak juz Ci sie wydaje, ze jakos sobie wszystko poukladalas (spacery, posilki, drzemki o stalych porach), to zaraz dzieć wszystko zmienia
A z niemowlakiem wszystko jest "na życzenie" maleństwa

Podpisuję się pod tym
U nas jedynie drzemki są Ok odkąd skończył pół roku. Mam na mysli porę drzemki i długość. Ale potrafi miesiąc ładnie sam zasypiać, a później wymaga usypiania dlatego ja się już niczym nie spinam. Każde dziecko idzie swoim rytmem, nic na siłę. Junior nie chce jeść sam łyżeczka. Nie i koniec. Zachęcam go, ale nie zmuszam, chociaż zaczyna mnie to martwić. Pewnie przyjdzie i na niego pora

Leon
Stary 2017-05-11, 11:04   #4303
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Mój Tż też skorpion a ja lew Także synus będzie skorpionem po tatusiu.

Ale naskrobałyście. Gratuluję wizyt i trzymam kciuki za wizyty jak ktoś dzisiaj ma.
Ja mam dzisiaj wolne wiec odpoczywam
Mam takie pytanie przytyłyscie już coś? Bo ja schudłam na początku i póki co waga ani drgnie.

Edytowane przez Cocktailraspberry
Czas edycji: 2017-05-11 o 11:09
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-11, 11:23   #4304
makeuplife
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość

Ale naskrobałyście. Gratuluję wizyt i trzymam kciuki za wizyty jak ktoś dzisiaj ma.
Mam takie pytanie przytyłyscie już coś? Bo ja schudłam na początku i póki co waga ani drgnie.
Ja schudłam z 49 na 48 przez wymioty i przybrałam bo wczoraj waga pokazała 50,5 kg 😁

---------- Dopisano o 10:23 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ----------

Ale jem bardzo duzo bo lekarz kazal przytyc troche i sie zmuszalam teraz mowia ze przy moim wzroscie jest okej 🙃

makeuplife jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-11, 11:37   #4305
201707171552
Konto usunięte

Ja przytylam 4kg

201707171552 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-11, 11:37   #4306
kana158
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Molise Pokaż wiadomość
Podpisuję się pod tym
U nas jedynie drzemki są Ok odkąd skończył pół roku. Mam na mysli porę drzemki i długość. Ale potrafi miesiąc ładnie sam zasypiać, a później wymaga usypiania dlatego ja się już niczym nie spinam. Każde dziecko idzie swoim rytmem, nic na siłę. Junior nie chce jeść sam łyżeczka. Nie i koniec. Zachęcam go, ale nie zmuszam, chociaż zaczyna mnie to martwić. Pewnie przyjdzie i na niego pora

Zosia zasypiała sama na drzemkę, a od 3 tyg nie ma takiej opcji. Musze lezec z nią w pokoju. I co zrobic. Wlasnie sobie lezymy 😉
A probowałaś bawic sie z Juniorem w kuchnie, gotowanie? Zosia dostala drewnianą kuchnie na Mikołaja i to naprawde super rozwijajaca zabawa. Fajnie uczy koordynacji. Zoś z garnka do garnka przesypuje sobie ryż, makaron. Czasem wrzuce jej coś jadalnego (np.ziarenka granata-uwielbia) i nakłada lalkom na talerzyki, a później sama wcina 😉

Edytowane przez kana158
Czas edycji: 2017-05-11 o 11:39
Stary 2017-05-11, 11:39   #4307
stypi_89
Wtajemniczenie

ło matko dziewczyny! Człowiek nie wchodzi pół dnia na wizaż i już ma kilka godzin nadrabiania

jak ja wam zazdroszczę, że jesteście już po wizytach. Ja wizytę mam dopiero 26.05 ten czas mi się tak dłuży...

oczywiście gratuluję wszystkim udanych wizyt i trzymam kciuki za wszystkie wizytujące w najbliższym czasie

co do znaków zodiaku ja w sumie nigdy nie przywiązywałam wagi, za to moja ciocia strasznie. Pierwsze co to zapytała kiedy mam tp, i mówi będzie strzelcem, więc nie jest źle

u mnie waga poszła niestety w górę po pół roku bycia na diecie i schudnięciu 6 kilo, znowu zbliżam się do wagi, którą chciałam zrzucić Na razie mam tylko 2 kg do przodu, ale jak nie przestanę jeść fast foodów i nie ograniczę słodyczy to szybko pójdzie w górę chociaż na razie zauważyłam, że mi się woda zatrzymała w organizmie to pewnie stąd te 2 kg
23.03.2017
stypi_89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-11, 12:06   #4308
Hapinka
Raczkowanie

A skąd ten mąż wie ze zaraził się HCV oddając krew w busie ? Szczerze wątpię.
Odnośnie wagi początkowa 57, potem 56 cały czas a dosłownie z dnia na dzień wyskoczyło mi 59 wiec nie wiem czy to obrzęki czy mogłam w dzień tak nabrać ;p

Hapinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-11, 12:11   #4309
Helgi607
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Maly_Pikus Pokaż wiadomość
niech przyjaciolka (na tyle ile to mozliwe) spokojnie poczeka na wynik.
Jesli wyjdzie pozytywny, trzeba udac sie do lekarza zakaznego i on wtedy kieruje na badanie HCV RNA, ktore juz na 100% potwierdza czy jest sie obecnie chorym czyli czy wirus jest aktywny w organizmie, czy nie jest sie obecnie chorym.

Ten pierwszy test - przeciwciala HCV wykonywany u kobiet w ciazu, pokazuje tylko czy w organizmie sa wytworzone przeciwciala. Nie oznacza to jeszcze choroby, gdyz mozna bylo miec stycznosc z wirusem ale juz dawno go zwalczyc.

Jezeli okaze sie ze jednak jest sie chorym - HCV nie leczy sie w ciazy. Ryzyko przeniesienia zakazenia na dziecko jest ok. 15-20%.
Jest to tez podstawa do zastanowienia sie nad porodem przez cesarskie ciecie.

Z tego co czytalam ok. 84% popualcji jest nosicielem wirusa nawet o tym nie wiedzac. Zarazic sie jest niestety bardzo latwo - wystarczy nawet niewidoczna golym okiem ilosc krwi. I zarazic mozna sie wszedzie, u kosmetyczki, u fryzjera, u dentysty.
Helgi607 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2017-05-11, 12:32   #4310
Molise
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość

U mnie na wadze 1,1 kg na minusie. Zobaczymy jak wyjdzie dzisiaj u lekarza.

Cytat:
Zosia zasypiała sama na drzemkę, a od 3 tyg nie ma takiej opcji. Musze lezec z nią w pokoju. I co zrobic. Wlasnie sobie lezymy
A probowałaś bawic sie z Juniorem w kuchnie, gotowanie? Zosia dostala drewnianą kuchnie na Mikołaja i to naprawde super rozwijajaca zabawa. Fajnie uczy koordynacji. Zoś z garnka do garnka przesypuje sobie ryż, makaron. Czasem wrzuce jej coś jadalnego (np.ziarenka granata-uwielbia) i nakłada lalkom na talerzyki, a później sama wcina

Bawimy się, miesza łyżką w garnkach, ale w normalnych. Kuchnię chciałabym mu zrobić jak się przeprowadzimy, akurat na jego urodziny. bawi się nią non stop u mojej siostrzenicy.
"Problemem" jest to, ze on lubi jesc i jest niecierpliwy. Próbuje łyżką lub widelcem, zdenerwuje się i bierze wszystko do rąk. Rękami najszybciej przecież ....

Leon
Stary 2017-05-11, 12:34   #4311
Maly_Pikus
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Helgi607 Pokaż wiadomość
niech przyjaciolka (na tyle ile to mozliwe) spokojnie poczeka na wynik.
Jesli wyjdzie pozytywny, trzeba udac sie do lekarza zakaznego i on wtedy kieruje na badanie HCV RNA, ktore juz na 100% potwierdza czy jest sie obecnie chorym czyli czy wirus jest aktywny w organizmie, czy nie jest sie obecnie chorym.

Ten pierwszy test - przeciwciala HCV wykonywany u kobiet w ciazu, pokazuje tylko czy w organizmie sa wytworzone przeciwciala. Nie oznacza to jeszcze choroby, gdyz mozna bylo miec stycznosc z wirusem ale juz dawno go zwalczyc.

Jezeli okaze sie ze jednak jest sie chorym - HCV nie leczy sie w ciazy. Ryzyko przeniesienia zakazenia na dziecko jest ok. 15-20%.
Jest to tez podstawa do zastanowienia sie nad porodem przez cesarskie ciecie.

Z tego co czytalam ok. 84% popualcji jest nosicielem wirusa nawet o tym nie wiedzac. Zarazic sie jest niestety bardzo latwo - wystarczy nawet niewidoczna golym okiem ilosc krwi. I zarazic mozna sie wszedzie, u kosmetyczki, u fryzjera, u dentysty.
Dziękuje za wyczerpującą odpowiedź
Maly_Pikus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-11, 13:24   #4312
dwakolory1
Wtajemniczenie

Dostałam wyniki pappy. Jest ok. Ufff. Prenatalne (ogłaszam oficjalnie) zakończone wynikiem prawidłowym !!!!
Teraz ciekawe co z pęcherzem, pessarem i innymi takimi

17.02.2013 r. [*]- 10 tc

Stary 2017-05-11, 13:36   #4313
Molise
Zakorzenienie

Cytat:
Dostałam wyniki pappy. Jest ok. Ufff. Prenatalne (ogłaszam oficjalnie) zakończone wynikiem prawidłowym !!!!

Super !!!

Leon

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2017-05-11, 13:39   #4314
Madziuniusia
Zakorzenienie

Cytat:
Tak się ciesze!!

Ja mam dzisiaj wolne więc leniuszkuje. Ale zadzwoniłam umówić się z księgowa, bo będzie musiała mi pomóc z angielskim rozliczeniem, później jak macierzynskie ogarnąć i inne duperelki.

Stary 2017-05-11, 13:57   #4315
karmen27
Raczkowanie

Cytat:
Super wieści!😉
Ja jeszcze czekam na wynik pappy ale myślę że skoro usg wyszło dobrze i nifty też ok to pappa już będzie tylko formalnoscia😊

karmen27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-11, 13:58   #4316
Helgi607
Rozeznanie

Cytat:
Super
Helgi607 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-11, 14:18   #4317
aczka5
Zakorzenienie

Dwakolory! Cudowna wiadomość!

Ja dzisiaj zrobiłam napad na lidla obkupilam siebie, dziecię i męża - jestem 200 zł do tyłu
aczka5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-11, 14:35   #4318
karmen27
Raczkowanie

A ja jak wczoraj się za dobrze czułam tak dzisiaj się czuje do d..y😢rano jak zwykle zrobiłam sobie herbatę i kawę,zawsze wypijam najpierw herbatę na pusty żołądek potem śniadanie a potem kawa.po herbacie mnie jakoś zemdlilo i to na tyle że nie zdążyłam dobiec do ubikacji,oddałam sama herbatę..nie mam pojęcia co jest,od początku ciąży nie miałam jakichś dokuczliwych mdłości a już na pewno nie takie żebym wymiotowala.ogolnie kiepsko się dziś czuje,nawet na obiad nie miałam chęci i w sumie od rana przechodzą mi tylko owoce😩

karmen27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-11, 14:40   #4319
Nadezhda
Zadomowienie

dwakolory- super wiadomości

Mnie chyba moje dziecię kopie.... albo brzuch mnie boli w jednym miejscu

Nadezhda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-11, 14:44   #4320
dwakolory1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez karmen27 Pokaż wiadomość
Super wieści!😉
Ja jeszcze czekam na wynik pappy ale myślę że skoro usg wyszło dobrze i nifty też ok to pappa już będzie tylko formalnoscia😊

Napewno!!!
Cytat:
Napisane przez karmen27 Pokaż wiadomość
A ja jak wczoraj się za dobrze czułam tak dzisiaj się czuje do d..y😢rano jak zwykle zrobiłam sobie herbatę i kawę,zawsze wypijam najpierw herbatę na pusty żołądek potem śniadanie a potem kawa.po herbacie mnie jakoś zemdlilo i to na tyle że nie zdążyłam dobiec do ubikacji,oddałam sama herbatę..nie mam pojęcia co jest,od początku ciąży nie miałam jakichś dokuczliwych mdłości a już na pewno nie takie żebym wymiotowala.ogolnie kiepsko się dziś czuje,nawet na obiad nie miałam chęci i w sumie od rana przechodzą mi tylko owoce😩

Tak to jest, jeden dzień dobrze się czujemy, drugi do kitu.
Cytat:
Napisane przez Nadezhda Pokaż wiadomość
dwakolory- super wiadomości

Mnie chyba moje dziecię kopie.... albo brzuch mnie boli w jednym miejscu
Kolejne ruchy... Jej zazdroszczę. I gratuluję!!!

17.02.2013 r. [*]- 10 tc

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości