Sierpniówki 2017 <3 cz.4 - Strona 144 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-06-25, 23:48   #4291
crescent
Zakorzenienie

Dot.: Sierpniówki 2017 <3 cz.4

Cytat:
Napisane przez diablica80 Pokaż wiadomość
Też tak chce...moge mieć cc w 37...

A to mnie zagięłaś...mam te skarpetki ale podostawałam...Kupiłam z lidla, wyprałam i chyba były w rozmiarze 11-14
Tez mam z lidla ten sam rozmiar i zastanawiam sie czy nie za duze..

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Stary 2017-06-26, 00:19   #4292
diablica80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez crescent Pokaż wiadomość
Tez mam z lidla ten sam rozmiar i zastanawiam sie czy nie za duze..

Mniejsze mam właśnie inne. Tesco chyba ma takie malusie

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
diablica80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-26, 05:05   #4293
a_nn_a_
Zadomowienie

Hej, ja od 4 się kręcę i liczylam, że zasnę, ale nie da rady😊 Dzisiaj szkoła rodzenia i ciekawe tematy bo profilaktyka bioder i drugi temat to chusty 😊

a_nn_a_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-26, 06:55   #4294
malenka1889
Zadomowienie

Hej hej

Problemy dnia codziennego czyli co zrobić na śniadanie? Brak pomysłu i chęci :/

Wysłane za pomocą mTalk
malenka1889 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-26, 07:08   #4295
judkama
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez buena Pokaż wiadomość
O nie cholera, tyle się napisałam do Was i mi wcięło, grrrr.

Pytałam o to spojenie, bo czytałam, że może się rozchodzić, a to niedobrze. Ale widzę, że Wy też to macie, więc już tak się nie martwię. Wcześniej tego nigdy nie miałam.

we00, mam nadzieję, że to tylko chwilowe.
Spojenie warto kontrolować, jeśli mocno boli to ginowi wspomnij o tym

Cytat:
Napisane przez _km Pokaż wiadomość
Pampersy

Nie chcę od nikogo żadnych kocykow, pościeli, ubrań. Wolę kupić to co mi się podoba.
Ja tak samo Pampersy najlepsza rzecz, ewentualnie jakieś drobne zabaweczki szeleszczące, czarno białe. Reszte wolę sama. Z ubranek co dostawałay dzieciaki to większości nawet nie założyłam im, bo średnie były, albo jakościowo albo nie podobały się mi i tyle.

Cytat:
Napisane przez a_nn_a_ Pokaż wiadomość
Hej, ja od 4 się kręcę i liczylam, że zasnę, ale nie da rady😊 Dzisiaj szkoła rodzenia i ciekawe tematy bo profilaktyka bioder i drugi temat to chusty 😊

Mam 2 chusty w domciu teraz. Tylko człowiek musi sobie przypomnieć te wiązania

Dzień doberek! Dzieciaki w przedszkolu, ja chyba skoczę do sklepu po jakiegoś pączka czy coś do inki

---------- Dopisano o 08:08 ---------- Poprzedni post napisano o 08:00 ----------

Właśnie sobie pomalowałam paznokcie, o matko jakie wygibasy
Niestety musiałam, bo skróciłam je wczoraj. Trzeba było zmyć resztki i jakoś tak brzyyydko to potem wyglądało.

synuś
córeczka
synuś
judkama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-26, 07:10   #4296
diablica80
Zakorzenienie

Dzień dobry. My już dreptamy po bułeczki 😀

Stary 2017-06-26, 07:38   #4297
TinaTatina
Raczkowanie

Heloł z rana Dziś mam zaplanowane jakieś zakupy i może jeszcze ikea, i jeszcze wczoraj mi się chciało a dziś już nie bardzo
U mnie też noc kiepska, co chwilę coś mnie bolało, głównie biodra i nie mogłam się ułożyć. I tak sobie myślę że to już taki czas się zaczął, że lżej nie będzie.

Cytat:
Napisane przez sharlotka87 Pokaż wiadomość
Hej też jestem tu nowa

Moja teściowa opowiadała, że jej pierwszy syn ( a mój mąż) po powrocie ze szpitala spał na dwóch złączonych krzesłach kuchennych. Przy tych krzesłach legowisko wydaje się mega wygodne
Potrzeba matką wynalazku. Chociaż akurat na złączonych krzesłach bym się trochę bała malucha kłaść, także najwyżej psy się będą dzielić

Cytat:

Pytałam o to spojenie, bo czytałam, że może się rozchodzić, a to niedobrze. Ale widzę, że Wy też to macie, więc już tak się nie martwię.
Przy rozchodzeniu to chyba boli bardzo mocno, ale najlepiej powiedz o tym lekarzowi. Zawsze lepiej sprawdzić takie rzeczy i albo wiedzieć co robić dalej albo rozwiać wątpliwości

TinaTatina jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2017-06-26, 08:13   #4298
magia_to_ja
Madi

Dzień dobry ja jeszcze w tym łóżku, mam dziś dzień nic nie robienia, może tak jak Judkama skuszę się na zrobienie paznokci bo już mam troszkę nie bardzo i do poprawki się nadają. Poza tym będę szukać szybkiego, łatwego i letniego menu na imprezkę bo w niedzielę coś muszę przyszykować

magia_to_ja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-26, 08:27   #4299
crescent
Zakorzenienie

Cytat:
Mniejsze mam właśnie inne. Tesco chyba ma takie malusie

musze przejsc sie do tesco zobaczyc co tam maja siostra dala mi takie jedne malusie w pudeleczku ze smyka, ale jedne to za malo

Cytat:
Napisane przez malenka1889 Pokaż wiadomość
Hej hej

Problemy dnia codziennego czyli co zrobić na śniadanie? Brak pomysłu i chęci :/

Wysłane za pomocą mTalk
pewnie juz zjadlas u mnie dzis jajecznica z pomidorami
Cytat:
Napisane przez magia_to_ja Pokaż wiadomość
Dzień dobry ja jeszcze w tym łóżku, mam dziś dzień nic nie robienia, może tak jak Judkama skuszę się na zrobienie paznokci bo już mam troszkę nie bardzo i do poprawki się nadają. Poza tym będę szukać szybkiego, łatwego i letniego menu na imprezkę bo w niedzielę coś muszę przyszykować
ja mam mega odrost na hybrydach i u dloni i u stop... i nie potrafie sie zebrac na pedicure i zdjecie u rak...bo u rak juz chyba zrobie przerwe...

edit: widzialyscie ze sa marcowki 2018

Edytowane przez crescent
Czas edycji: 2017-06-26 o 08:28
crescent jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-26, 08:29   #4300
Hanala
Zadomowienie

Hej Sierpnioweczki ja troche popracowalam rano przy kompie i bardzo bardzo czuje jak juz sie od tego odzwyczaiłam:/
Nie pamietam kiedy ostatnio obudziłam sie ok 7 rano. Wstaje najczesciej miedzy 4 a 6 masakra!

Hanala jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-26, 08:58   #4301
judkama
Zakorzenienie

Cytat:
Za szybko założyłam trampki i mam do poprawki duże paluchy
Zmywacz sie skonczyl mi chyba, załamka normalnie...

synuś
córeczka
synuś

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2017-06-26, 09:12   #4302
we00
Rozeznanie

Cytat:
Też tak chce...moge mieć cc w 37...

A to mnie zagięłaś...mam te skarpetki ale podostawałam...Kupiłam z lidla, wyprałam i chyba były w rozmiarze 11-14
Oj ja też już mogę mieć cc w 37.
Termin z OM mam na 11.08 i moja ginekolog będzie cc wyznaczać między 7 a 11. Myślałam że może wcześniej się da ale mówi że musi być skończony 39tc.

Dzisiaj mój grzeczny synek, zawalił mi takiego kopniaka w żołądek że aż mnie przytkało i łzy poleciały.

we00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-26, 09:16   #4303
diablica80
Zakorzenienie

Dot.: Sierpniówki 2017 &lt;3 cz.4

Cytat:
Napisane przez we00 Pokaż wiadomość
Termin z OM mam na 11.08 i moja ginekolog będzie cc wyznaczać między 7 a 11. Myślałam że może wcześniej się da ale mówi że musi być skończony 39tc.

Dzisiaj mój grzeczny synek, zawalił mi takiego kopniaka w żołądek że aż mnie przytkało i łzy poleciały.

W środę mam wizytę i się dowiem kiedy u mnie będzie cc

Edytowane przez diablica80
Czas edycji: 2017-06-26 o 09:19
Stary 2017-06-26, 09:27   #4304
malenka1889
Zadomowienie

Cytat:

Widocznie kazdy gin ma swoje podejście do cc bo moja pierwsza cc miałam 9 dni przed tp, a teraz też myślę, że w 38 tyg mi zrobi.

ja termin CC poznam 19.07 mój gin jest akurat ordynatorem tam gdzie ide do szpitala, więc mam nadzieje, że jakaś fajna datę wybierze 😀

Wysłane za pomocą mTalk

---------- Dopisano o 09:27 ---------- Poprzedni post napisano o 09:26 ----------

Cytat:

To ty chyba pierwsza poznasz termin 😘😍

Wysłane za pomocą mTalk
Stary 2017-06-26, 09:52   #4305
Lalalandia
Rozeznanie

Dot.: Sierpniówki 2017 &lt;3 cz.4

Cytat:

Hej ojej to już termin będzie podawał. Wow

---------- Dopisano o 09:52 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ----------

Cytat:
oj ja też już mogę mieć cc w 37.
Termin z om mam na 11.08 i moja ginekolog będzie cc wyznaczać między 7 a 11. Myślałam że może wcześniej się da ale mówi że musi być skończony 39tc.

Wysłane z aplikacji forum wizaz
mojej siostrze tez mówili ze 39 tydzień i tak jej tez zrobili
Lalalandia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-26, 09:54   #4306
diablica80
Zakorzenienie

Dziewczyny nie wiem czy poznam. Zobaczę. Może za wcześnie 😂😂

Stary 2017-06-26, 09:57   #4307
Lalalandia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez judkama Pokaż wiadomość
Oj biedulko wyobrażam sobie Twoja rozpacz gdy po takiej gimnastyce sobie je rozwaliłas.
Stary 2017-06-26, 10:00   #4308
buena
Wtajemniczenie

Helloł
Cytat:
Spojenie warto kontrolować, jeśli mocno boli to ginowi wspomnij o tym

Ja tak samo Pampersy najlepsza rzecz, ewentualnie jakieś drobne zabaweczki szeleszczące, czarno białe. Reszte wolę sama. Z ubranek co dostawałay dzieciaki to większości nawet nie założyłam im, bo średnie były, albo jakościowo albo nie podobały się mi i tyle.

Mam 2 chusty w domciu teraz. Tylko człowiek musi sobie przypomnieć te wiązania

Dzień doberek! Dzieciaki w przedszkolu, ja chyba skoczę do sklepu po jakiegoś pączka czy coś do inki

---------- Dopisano o 08:08 ---------- Poprzedni post napisano o 08:00 ----------

Właśnie sobie pomalowałam paznokcie, o matko jakie wygibasy
Niestety musiałam, bo skróciłam je wczoraj. Trzeba było zmyć resztki i jakoś tak brzyyydko to potem wyglądało.
Tak, zamierzam powiedziec o tym lekarzowi przy okazji piątkowej wizyty. Zobaczymy, co powie.

Z ubrankami na prezent się zgadzam.Jak mi się coś nie podoba, to nie ma siły nie założę tego dzieciom. Z zabawkami, to tez róznie bywa. Dziewczyny moje, zwłaszcza pierwsza, to dostawały nie raz i nie dwa zabawki, które najchętniej od razu wywaliłabym przez okno. Zwłaszcza jedna babcia uwielbiała kupować taki badziew, co to strach dziecku było dać do ręki.

Cytat:
Napisane przez TinaTatina Pokaż wiadomość
Heloł z rana Dziś mam zaplanowane jakieś zakupy i może jeszcze ikea, i jeszcze wczoraj mi się chciało a dziś już nie bardzo
U mnie też noc kiepska, co chwilę coś mnie bolało, głównie biodra i nie mogłam się ułożyć. I tak sobie myślę że to już taki czas się zaczął, że lżej nie będzie.

Potrzeba matką wynalazku. Chociaż akurat na złączonych krzesłach bym się trochę bała malucha kłaść, także najwyżej psy się będą dzielić

Przy rozchodzeniu to chyba boli bardzo mocno, ale najlepiej powiedz o tym lekarzowi. Zawsze lepiej sprawdzić takie rzeczy i albo wiedzieć co robić dalej albo rozwiać wątpliwości

No tak właśnie czytałam, że to bardzo mocno boli. U mnie nie jest źle, ale mam to od jakiegos czasu i jakby było coraz gorzej. W piątek sie poskarżę.

Też dzis kiepkso spałam. Często się budziłam. Nie wiem czemu (pewnie przez Wasze gotowe torby) zaczęłam myśleć, że jak nagle zacznę rodzić, to ja w ogóle nie jestem gotowa i bardzo utrudniało mi to spanie.

Cytat:
Och, uwielbiam taką kolej rzeczy. Mnie wtedy szlag trafia i rzucam mięsem pod nosem, miejąc nadzieję, że moje dziewczyny tego nie słyszą.
Niebawem też mnie czeka zmywanie i malowanie paznokci u nóg. Jeszcze jakoś daję radę, choć już trudno, coraz trudniej. Szkoda, że mój małżon nie chce spróbować pomalować mi paznokci.
buena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-26, 10:10   #4309
Lalalandia
Rozeznanie

Qrcze mam strasznie dużo planów zakupowych na dzisiaj a zero siły żeby gdzieś jechać. I umówiliśmy się z sąsiadami na wyjazd na Mazury w weekend. Podobno ma być taka ładna pogoda. A teraz zastanawiam się czy dam rade. W sumie tylko przetrwać podróż a potem mogę leżeć i odpoczywać nad jeziorkiem��

---------- Dopisano o 10:10 ---------- Poprzedni post napisano o 10:03 ----------

Cytat:
Helloł

Tak, zamierzam powiedziec o tym lekarzowi przy okazji piątkowej wizyty. Zobaczymy, co powie.

Z ubrankami na prezent się zgadzam.Jak mi się coś nie podoba, to nie ma siły nie założę tego dzieciom. Z zabawkami, to tez róznie bywa. Dziewczyny moje, zwłaszcza pierwsza, to dostawały nie raz i nie dwa zabawki, które najchętniej od razu wywaliłabym przez okno. Zwłaszcza jedna babcia uwielbiała kupować taki badziew, co to strach dziecku było dać do ręki.

No tak właśnie czytałam, że to bardzo mocno boli. U mnie nie jest źle, ale mam to od jakiegos czasu i jakby było coraz gorzej. W piątek sie poskarżę.

Też dzis kiepkso spałam. Często się budziłam. Nie wiem czemu (pewnie przez Wasze gotowe torby) zaczęłam myśleć, że jak nagle zacznę rodzić, to ja w ogóle nie jestem gotowa i bardzo utrudniało mi to spanie.

Och, uwielbiam taką kolej rzeczy. Mnie wtedy szlag trafia i rzucam mięsem pod nosem, miejąc nadzieję, że moje dziewczyny tego nie słyszą.
Niebawem też mnie czeka zmywanie i malowanie paznokci u nóg. Jeszcze jakoś daję radę, choć już trudno, coraz trudniej. Szkoda, że mój małżon nie chce spróbować pomalować mi paznokci.
No właśnie z tymi ubrankami i zabawkami to ciężko jest w czyjś gust wcelować. Pampersy napewno są bezpieczna opcja. Ja osobiście tylko moim najbliższym powiedziałam co chce. Mamie ze ręcznik do kapania i co tam chce do tego. Siostrze jednej wypełnienie do wózka a drugiej kocyk bo uznałam ze mam tylko jeden mały i jakis drugi by się przydał.

Wyczytałam dziś żeby spakować torbę przynajmniej 6 tyg przed TP wiec nawet internetu krzyczą żeby już to zrobic
Stary 2017-06-26, 10:40   #4310
itakasia
Zakorzenienie

witam po weekendzie
Cytat:
Hejka! Grill sie wczoraj udal. Byl niewielki deszczyk, ale dzieciakom to nie przeszkadzalo w zabawie. Poszly spac o 22
W ostatniej chwili kupilismy rozkladany daszek w castoramie, wiec fajnie sie siedzialo. Po grillu zjadlam na raz paczke jeżykow
Strasznie mnie ostatnio ciagnie na slodkie.
Wymyslilam sobie date porodu 17.07.2017
super, że grill udany ja zamierzam rodzić około miesiąca później, najlepiej 15 sierpnia podobno w czwartek ma być 30 stopni
Cytat:
Hej
U mnie zapowiada się miła niedziela. Przyjezdza dzis z Niemiec ciocia mojego meza, którą uwielbiam i jedziemy na rodzinny obiad. Później MUSZĘ iść na lody do mojej ulubionej kawiarni,bo od rana o tym myślę 😉😊
lody zaliczone?
Cytat:
Dziewczyny podrzućcie pomysły na prezenty od znajomych/ rodziny potrzebuje takiej listy z rzeczami w przedziałach cenowych 30 - 50 zł bo wszyscy zaczynają wypytywać co chcielibyśmy dostać
ja też obstawiam pieluchy i konkretne produkty do pielęgnacji
Cytat:
Napisane przez sharlotka87 Pokaż wiadomość

Też wizytowałam w środę. Mój mały jest naprawdę mały. Pod koniec 34 tygodnia ważył 2054 g. Moja gin mówi, że albo urodzi się mały, ale będę dłużej w ciąży chodzić O nieeeee. Już ledwo człapię.
no coś ty, mnie się ta waga wydaje ok taki finalnie 3000
Cytat:
napisz nam później co mówili o chustach
Cytat:
Napisane przez crescent Pokaż wiadomość

ja mam mega odrost na hybrydach i u dloni i u stop... i nie potrafie sie zebrac na pedicure i zdjecie u rak...bo u rak juz chyba zrobie przerwe...
ja u rąk nie maluje bo za dużo robię w domu i ogrodzie ale u stóp zakochałam się w lakierze żelowym z max factora, trzyma aż do odrostów

właśnie przyszła kolejna paczka z gemini
Stary 2017-06-26, 10:46   #4311
itakasia
Zakorzenienie

zapomniałam wcześniej, to nasze kotki, już w miarę samodzielne, jedzą i zaczynają robić do kuwety rozpoczynam poszukiwania nowych domków
są 2 czarne, 2 szare, 2 biało-szare, najprawdopodobniej w każdym kolorze po jednej płci
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (73,4 KB, 47 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2.jpg (72,8 KB, 47 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 3.jpg (62,6 KB, 45 załadowań)
Stary 2017-06-26, 11:03   #4312
judkama
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez itakasia Pokaż wiadomość
zapomniałam wcześniej, to nasze kotki, już w miarę samodzielne, jedzą i zaczynają robić do kuwety rozpoczynam poszukiwania nowych domków
są 2 czarne, 2 szare, 2 biało-szare, najprawdopodobniej w każdym kolorze po jednej płci
Wzięłabym czarnuszkę Ale nie mogę!!!!

Cytat:
Napisane przez Lalalandia Pokaż wiadomość
Qrcze mam strasznie dużo planów zakupowych na dzisiaj a zero siły żeby gdzieś jechać. I umówiliśmy się z sąsiadami na wyjazd na Mazury w weekend. Podobno ma być taka ładna pogoda. A teraz zastanawiam się czy dam rade. W sumie tylko przetrwać podróż a potem mogę leżeć i odpoczywać nad jeziorkiem��

Wyczytałam dziś żeby spakować torbę przynajmniej 6 tyg przed TP wiec nawet internetu krzyczą żeby już to zrobic
Najgorsza to podróż, później faktycznie rozłożysz się tylko

Cytat:
witam po weekendzie

super, że grill udany ja zamierzam rodzić około miesiąca później, najlepiej 15 sierpnia podobno w czwartek ma być 30 stopni

napisz nam później co mówili o chustach

ja u rąk nie maluje bo za dużo robię w domu i ogrodzie ale u stóp zakochałam się w lakierze żelowym z max factora, trzyma aż do odrostów

właśnie przyszła kolejna paczka z gemini
Czyli też masz życzenie porodowe
Już się boję tej temperatury

Wiesz, ostatnio czytałam, że Kamińska cały czas robi spotkania chustowe Gdzieś na mieście. Muszę poszukać tego.

Tym razem pomaluje topem i będzie ok U rąk też nie maluje

synuś
córeczka
synuś
Stary 2017-06-26, 11:49   #4313
crescent
Zakorzenienie

Cytat:
A hybrydy tez Ci schodzily? Bo mi ladnie trzymaja mimo roboty
Cytat:
Cudownosci!!!

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2017-06-26, 12:14   #4314
Hanala
Zadomowienie

Cytat:
Ohhhhhhh tak bardzo chce napisac 'BIORE KOMPLET!!!'

Hanala jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-26, 12:44   #4315
magia_to_ja
Madi

Cytat:
Ojć to będziesz miała poprawkę
ja narazie zmyłam lakier, skróciłam pazurki i przerwa w akrobacjach bo młody czkawki dostał, a ja zgagi
A propo zmywacza postawiłam na wannie i tak zgrabnie sięgnęłam po niego że wylądował w wannie oczywiście nie zakręcony i się trochę wylało zanim go dopadłam wredne zmywacze złośliwe są dzisiaj

---------- Dopisano o 13:44 ---------- Poprzedni post napisano o 13:33 ----------

Ja mam okolo 5tyg do porodu, a do najwcześniejszej daty jaką wskazało usg połówkowe czyli 23lipca już nie cały miesiąc,ale jakoś nie wyczuwam syndromu wicia gniazda... nawet torby nie mam przygotowanej, ani nic do niej, jedynie tak się składa, że ciuszki dla małego posegregowane i czekają na pranie może jakoś podświadomie nie pakując nie dociera do mnie że to już tak mało czasu zostało...
Powinnam się wziąć w garść i wreszcie wybrać na zakupy z moją szpitalną listą(którą już na szczęście mam ) , ale jakoś nie mogę się do tego zmobilizować

Stary 2017-06-26, 13:07   #4316
oriane
Rozeznanie

Ale boskie te kotki ❤❤❤

Ja już w końcu torbę w piątek przed wizytą ogarnęłam. Jako, że nie wiem kiedy mnie zwiną to już wolę mieć w gotowości. Ale dla dziecków nic nie mam poprane bo remont na finiszu, jeszcze będzie trzeba wszystko umyć z kurzu i skręcić mebelki. Mam nadzieję, że się naprawdę wyrobimy.

Wózek jest, dziś i jutro przyjdą foteliki do auta. Jak mi dadzą czas do połowy lipca to powinno być cacy.

Co do prezentów to szwagierce powiedziałam, że królik szumiś z prince lionheart może być od niej jak chce. Pampersy też wydają mi się świetnym i trafionym prezentem. Mogłabym sobie zażyczyć zabawek czy kocyków minky, ale nir wiem czy trafią w mój gust.😁

oriane jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-26, 13:21   #4317
malenka1889
Zadomowienie

Cytat:
Ojć to będziesz miała poprawkę

ja narazie zmyłam lakier, skróciłam pazurki i przerwa w akrobacjach bo młody czkawki dostał, a ja zgagi

A propo zmywacza postawiłam na wannie i tak zgrabnie sięgnęłam po niego że wylądował w wannie oczywiście nie zakręcony i się trochę wylało zanim go dopadłam wredne zmywacze złośliwe są dzisiaj

---------- Dopisano o 13:44 ---------- Poprzedni post napisano o 13:33 ----------

Ja mam okolo 5tyg do porodu, a do najwcześniejszej daty jaką wskazało usg połówkowe czyli 23lipca już nie cały miesiąc,ale jakoś nie wyczuwam syndromu wicia gniazda... nawet torby nie mam przygotowanej, ani nic do niej, jedynie tak się składa, że ciuszki dla małego posegregowane i czekają na pranie może jakoś podświadomie nie pakując nie dociera do mnie że to już tak mało czasu zostało...

Powinnam się wziąć w garść i wreszcie wybrać na zakupy z moją szpitalną listą(którą już na szczęście mam ) , ale jakoś nie mogę się do tego zmobilizować
To tak jak ja nic dla siebie do szpitala nie mam, apteczna lista czeka na klikniecie i ubranka tylko posegregowane.... Nic nie orane jeszcze, z wszystkim czekam do lipca. He he pewnie 1.07 w panice zacznę wszystko na raz robić 😆

Wysłane za pomocą mTalk

---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:15 ----------

Cytat:
Napisane przez oriane Pokaż wiadomość
Ale boskie te kotki ❤❤❤

Ja już w końcu torbę w piątek przed wizytą ogarnęłam. Jako, że nie wiem kiedy mnie zwiną to już wolę mieć w gotowości. Ale dla dziecków nic nie mam poprane bo remont na finiszu, jeszcze będzie trzeba wszystko umyć z kurzu i skręcić mebelki. Mam nadzieję, że się naprawdę wyrobimy.

Wózek jest, dziś i jutro przyjdą foteliki do auta. Jak mi dadzą czas do połowy lipca to powinno być cacy.

Co do prezentów to szwagierce powiedziałam, że królik szumiś z prince lionheart może być od niej jak chce. Pampersy też wydają mi się świetnym i trafionym prezentem. Mogłabym sobie zażyczyć zabawek czy kocyków minky, ale nir wiem czy trafią w mój gust.😁

Ja z moją mamą tylko nie będę miała problemów bo pewnie dadzą nam kasę 😃 jak córka się urodziła to dali nam sporą sumę, teraz jakby połowę tego dali to też byłoby super 😀

Wysłane za pomocą mTalk

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2017-06-26, 13:37   #4318
magia_to_ja
Madi

Cytat:
Napisane przez malenka1889 Pokaż wiadomość
To tak jak ja nic dla siebie do szpitala nie mam, apteczna lista czeka na klikniecie i ubranka tylko posegregowane.... Nic nie orane jeszcze, z wszystkim czekam do lipca. He he pewnie 1.07 w panice zacznę wszystko na raz robić 😆

Wysłane za pomocą mTalk
Nie masz pojęcia jaki kamień z serca mi spadł że nie jestem sama

Stary 2017-06-26, 13:39   #4319
malenka1889
Zadomowienie

Ale za to teściowa pewnie kupi jakieś ciuszki bo córce jak kupiła sweterek i czapeczkę to nawet raz jej nie założyłam taki był. "piękny" rzadko córka w czapeczkach chodziła, a za to teściowa chyba myślała, że ma mało bo chyba jej z 6 kupiła tak do roku 😆

Wysłane za pomocą mTalk
Stary 2017-06-26, 13:41   #4320
magia_to_ja
Madi

Tak w ogóle to u nas zostaje imię Kamil więc Martulka możesz dopisać i wizytujemy u doktorka 4lipca

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości