Dokuczają mi bo jestem... chuda!! - Strona 144 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-07-23, 07:58   #4291
Aneth:)
Wtajemniczenie

Dot.: Dokuczają mi bo jestem... chuda!!

hehe bibii ja tez wlasnie musxze zaczac nosic te rurki,ale na razie to cieplo jest. Ostatnio nawet jak bylo tak goraco to zalozylam spodniczke (bardziej nie lubie z wygodny,niz z tego,ze sie wstydze). A ja pracuje w wypozyczalni filmow dvd. smutno mi,bo znow trzeba isc.. i znow caly tydzien ledwo niedziela wolna,to tak zleciala... i jeszcze sie z bratem caly czas kloce
Na wage nie stawalam .ale przed wczoraj zamowilam sobie pizze do pracy i meczyl mnie bol brzucha i nie tylko az do wczoraj.masakra. Chyba mam zly dzien(
Stary 2007-07-23, 08:34   #4292
nati360
Zakorzenienie

ja niestety nie moge nigdzie znalezc rurek na mnie...a chcialabym normalne jeansy bez zadnych zbednych ozdob itd.
nati360 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-23, 10:46   #4293
virka
Zakorzenienie

A ja właśnie jem pierwszy posiłek, płatki na mleku...i zapowiada się dłuższe jedzenie płynnych rzeczy, ponieważ tak boli mnie ucho (przeszło na głowę, zęby i szczenkę), że o gryzieniu mogę pomarzyć... Ledwie mówić mogę...ucho to jest jednak straszny ból...

virka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-23, 11:33   #4294
biiibiii
Zakorzenienie

Aneth no ja tez mam ostatnio zle dni ;/ mimo ze jestem w Anglii, teraz jest mi tu super, to problemy z Polski i tak sie za mna ciagna...nie wiem jak daleko powinnam wyjechac zeby sie od nich uwolnic...hehe

nati pisalas ze jedziesz do Irlandii, tam napewno znajdziesz rury na siebie! tutaj, w Anglii jest ich pelno!! ja sobie upatrzylam teraz takie czarne, sliczneeee. ale musze w koncu zaczac oszczedzac pieniadze...

virka a od czego cie tak boli? przewialo cie? czy cos powazniejszego?
biiibiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-23, 12:24   #4295
virka
Zakorzenienie

Sama nie wiem, od kilku dni mnie tak bardzo delikatnie "szczykało" i swędziało, ale pomyślałam, że przejdzie....Nigdy nie miałam problemów z uszami...
Natomiast wczoraj wieczorem rozpoczął się koszmar, dałam sobie krople, ale nic nie pomogły, zasnąć nie mogłam, leżeć też nie wygodnie, a ból tak okropny, że jak się nasilał, to dostawałam drgawek...Dałam drugie krople, przytłumiły te najcięższe bóle, nawet udało mi się zasnąć na pół godziny, cały czas przez sen czując ból. Później znowu dałam krople i tak noc zleciała. Wygląda mi to na coś poważnego. Rano krople już nie zadziałały... Ból jest tak okropny (razem z głową i szczęką), że nie mogę mówić, jeść i nawet się uśmiechnąć
Zarejestrowałam się do lekarza i zobaczę...ale jak sobie pomyślę, że ktoś ma mi tego ucha dotknąć, to aż mi ciarki przechodzą...

Stary 2007-07-24, 08:26   #4296
Wtajemniczenie

virka- oj musisz uważać dziewczyno.dobzre,ze od razu idziesz do lekarza,bo to moze miec powiklania.moj TŻ tez mial problemy z uszami.. ale bedzie dobrze

bibii- a jakie masz problemy?
U mnie juz lepiej dzisiaj,ale wczoraj non stop ganialam ponad 200 filmow do wprowadzenia.. .A zaraz ide do pracy i na dzien dobry czeka mnie awaria kompa,wczoraj siedzialam w pracy az do 21.30... w koncu olalam to i stwierdzilam,ze zalatwie to rano..
Stary 2007-07-24, 08:52   #4297
ejva1
Przyczajenie

witam a może któraś z Was zna jakieś ćwiczenia wspomagające przyrost tkanki? hmm mam ten sam problem i do tego po ciąży straciłam nawet swój mały biust.. może znacie jakieś ćwiczenia? będę wdzięczna
ejva1 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-07-24, 09:15   #4298
winner
BAN stały

.

Edytowane przez winner
Czas edycji: 2007-08-19 o 20:53
winner jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-24, 10:19   #4299
biiibiii
Zakorzenienie

virka ojj biedna! jak najpredzej do lekarza, daj znac co ci powiedzial/a

Aneth najwieksze problemy mam z facetami.. i z rodzina troche, ale nie z rodzicami tylko ciotki, dziadki i inne takie ;/
powodzenia w pracy

winner aucc, to musialo booolec ;(
Stary 2007-07-24, 18:05   #4300
magdaa_j
Zadomowienie

Byłam dzisiaj u okulistki. Ona jak zwykle komentowała "ojjj no chodź chudzinka idziemy się badać" itp. wiadomo zawsze teksty, że ja chuda i chuda. A dzisiaj mówi, że przytyłam trochę i figurę mam super i żebym utrzymywała taką, bo bardzo dobrze wyglądam. I mówi, że teraz mam kobiece kształty miło mi się zrobiło
Stary 2007-07-24, 18:37   #4301
biiibiii
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magdaa_j Pokaż wiadomość
Byłam dzisiaj u okulistki. Ona jak zwykle komentowała "ojjj no chodź chudzinka idziemy się badać" itp. wiadomo zawsze teksty, że ja chuda i chuda. A dzisiaj mówi, że przytyłam trochę i figurę mam super i żebym utrzymywała taką, bo bardzo dobrze wyglądam. I mówi, że teraz mam kobiece kształty miło mi się zrobiło
oo prosze, super! Tylko pogratulowac

ja jakos dziwnie teraz mam. wczoraj wieczorem przymierzalam swoje nowe ciuszki i przeszla mi przez mysl, ze dobrze wygladam, ze jakbym sie troche zaokraglila tu i owdzie...humor mi sie poprawil, ale dzis ubralam spodnie ktorych ostatnio nie nosilam i wisialy...;( aaaaaa ;/

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-07-24, 22:34   #4302
virka
Zakorzenienie

Byłam u lekarza i oczywiście zapalenie ucha zewnętrznego, bardzo rozległe z dużym obrzękiem, w najbardziej bolesnym miejscu... heh, pięknie jest...
Cieszę się, że już mnie mniej boli, zażywam lekarstwa, daje krople i maści do ucha i mogę już mówić Nawet pierwszy raz teraz próbuję gryżć kolację (kanapki), nie jest lekko, ale muszę pocierpieć, bo inaczej waga pójdzie w dół....grrrr

magda super
winner chyba bym się wściekła...
biibii jeszcze zaczną obciskać już się o to postaramy

Stary 2007-07-24, 22:44   #4303
biiibiii
Zakorzenienie

virka mam nadzieje ze leki pomogsa i szybko dojdziesz do siebie
mam tez nadzieje ze sie keidys w te spodnie nie zmieszcze, nie tylko ze beda za ciasne ;p hhehe
Stary 2007-07-24, 22:47   #4304
virka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez biiibiii Pokaż wiadomość
virka mam nadzieje ze leki pomogsa i szybko dojdziesz do siebie
mam tez nadzieje ze sie keidys w te spodnie nie zmieszcze, nie tylko ze beda za ciasne ;p hhehe
Oczywiście, ale najpierw będą dobre
Dziękuję za zainteresowanie

Stary 2007-07-24, 22:47   #4305
winner
BAN stały

.

Edytowane przez winner
Czas edycji: 2007-08-19 o 20:53

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-07-24, 22:57   #4306
virka
Zakorzenienie

Moim zdaniem przegina...albo Cię akceptuje, albo nie. Porozmawiajcie poważnie. Ja bym się na takie teksty nie zgodziła, ale to jest moje zdanie.

Stary 2007-07-25, 00:16   #4307
biiibiii
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez virka Pokaż wiadomość
Moim zdaniem przegina...albo Cię akceptuje, albo nie. Porozmawiajcie poważnie. Ja bym się na takie teksty nie zgodziła, ale to jest moje zdanie.
dokladnie ! nie pozwol sobie na takie dogryzanie, swoja droga co za facet, nie wie ze ci w rtedy przykro...? ;/
Stary 2007-07-25, 00:42   #4308
Goshiek
Raczkowanie

A ja do 24-go roku zycia bylam takim malym szkieletorkiem.
Ile ja lez przez to wylalam
Zero basenu,szortow czy sukienek.
Rzucilam palenie i teraz usiluje zejsc z rozmiaru 40
Wydaje mi sie,ze to kwestia szybkiej przemiany materii,bo jadlam jak Smok,a przytyc nie moglam.Maz zreszta do dzisiaj powtarza,ze woli kupowac mi codziennie ubrania jak jedzenie
Nie doradze nic jak przytyc,bo w moim przypadku nie pomagaly zjadane slodycze,fast food czy inne kaloryczne potrawy.Ot stalo sie samo.
Nie wiem czy to dobry pomysl (nie zlinczujcie mnie tu wirtualnie),ale moze dziewczyny,ktore chca przytyc powinny porozmawiac z lekarzem ginekologiem na temat tabletek antykoncepcyjnych.Bo chociaz osobiscie bralam tylko raz przez miesiac to slyszalam,ze te starsze tabletki maja efekt uboczny - tycie.
Goshiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-25, 08:04   #4309
Wtajemniczenie

winner-ja tez bym sobie nie pozwolila na takie teksty musisz go ostro objechac!
Goshiek-teraz wiekszosc tabletek juz nie powoduje tycia.. no chyba,ze beda zle dobrane. ja,chociaz bralam tez tylko przez miesiac nic nie zauwazylam..
Ja chodze 2 razy w roku na konsultacje do endrokrynologa. I ta pani wie,ze jestem chudziutka,drobniutka z natury,ale zawsze mi mowi,ze jakby waga zaczela gwaltownie spadac lub gwaltownie wzrastac zebym sie od razu zglosila.. jak na razie to nie zmienia sie od tylu lat.. wachania tylko w dol o 2-3 kg,potem nadrobie i znow..
Stary 2007-07-25, 09:47   #4310
biiibiii
Zakorzenienie

Goshiek Aneth ma racje, teraz tabletki juz bardzo zadko powoduja tycie. Pozatym nie wszyscy chca sie nimi faszerowac. Ja np. nie chce sie ladowac nimi tak wczesnie, przyjdzie jeszcze czas na nie
Stary 2007-07-25, 14:23   #4311
blue _eyes
Zadomowienie

Wrocilam z 3 dniowego imprezowania Bylam nad jeziorkiem ze znajomymi. Myslalam ze bede tam miala problemy z jedzeniem, ale w towarzystwie jedzenie jest przyjemniejsze Narazie mam brzuszek nieco wiekszy, ale to od piwka Hehe. Przynjamiej mam teraz apetyt

blue _eyes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-26, 19:26   #4312
biiibiii
Zakorzenienie

od wczorsaj nic nie jadlam takie mam nerwy i teeeesknie
Stary 2007-07-26, 21:46   #4313
virka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez biiibiii Pokaż wiadomość
od wczorsaj nic nie jadlam takie mam nerwy i teeeesknie
Co się stało?

Stary 2007-07-27, 19:45   #4314
nati360
Zakorzenienie

dziewczynki co tak ucichlo??

biiibiii tak nie mozna! bo polecimy do tej anglii i cie nakarmimy
a tak powazie to nie lam sie kochana, bedzie lepiej - kiedys na pewno jesli nie teraz

mi tez jest smutno dzis akurat ehh zycie potrafi dac w dup.sko...
Stary 2007-07-27, 23:01   #4315
agata244
Raczkowanie

No i niech mi ktoś powie że ja mało jem...Dzisiaj np.: zjadłam 2 śniadania (drożdżówki, sałatkę), gigantyczny tuczący obiad, 4 lody, pół tabliczki czekolady, 10 kanapek, ćwiartke arbuza, jakieś owoce, nawet w tym momencie jem jakaś bułeczke. Na mnie nie ma szans żebym przytyła. MUsiałabym chyba przestać od stołu odchodzić

agata244 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-28, 10:19   #4316
*Niki*
Zakorzenienie

agata244 a Ty codziennie tyle zjadasz?? Bo jak tylko raz na czas, to tak chyba nie przytyjesz, musiałabyś codziennie tak......

biibii kochana a Ciebie tam nie zalało w tej Anglii?? Jak widziałam w tv jakie powodzie tam są, to od razu pomyślałam o Tobie. No ale mam nadzieję, że ta woda jest daleko daleko od Ciebie
Stary 2007-07-28, 11:42   #4317
agata244
Raczkowanie

*Niki* No właśnie w tym problem, że codziennie...Chyba że mnie cały dzień nie ma w domu, ale to się rzadko zdaża. Ja tyle zjadam, bo mi sie po prostu nudzi Z nudów jem. Codziennie tyle pochłaniam, i nic...Ehh, chyba jestem beznadziejnym, nieuleczalnym przypadkiem

agata244 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-28, 15:36   #4318
biiibiii
Zakorzenienie

juz mi lepiej, dziekuje dziewczeta za troske. Tesknota mni epoprostu dopadla. taki kryzys emigrantki...eheh no i nic nie jadlam i wogole ryczec mi sie chcialo caly czas i bylo mi zle. na szczescie juz okej

Niki nie zalalo na cale szczescie! ale sytuacja jest powazna, co chwile o tym mowia w tv, pierwsza taka powod od 20 lat jak dobrze pamietam
Stary 2007-07-28, 18:00   #4319
nati360
Zakorzenienie

no to sie cieszymy, ze juz wszystko ok

u mnie dzis byla kuzynka i dawalam jej ciuchy w ktorych juz nie chodze...spodnie z crossa najmniejszy rozmiar na mnie za duze i mi wisialy a na nia idealne...zazdroszcze.. .a w sumie to niewiele grubsza
Stary 2007-07-29, 15:15   #4320
winner
BAN stały

.

Edytowane przez winner
Czas edycji: 2007-08-19 o 20:54
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości