|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4291 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Dokuczają mi bo jestem... chuda!!
hehe bibii ja tez wlasnie musxze zaczac nosic te rurki,ale na razie to cieplo jest. Ostatnio nawet jak bylo tak goraco to zalozylam spodniczke
![]() ![]() ![]() Na wage nie stawalam .ale przed wczoraj zamowilam sobie pizze do pracy i meczyl mnie bol brzucha i nie tylko az do wczoraj.masakra. Chyba mam zly dzien ![]()
#4292 |
Zakorzenienie
|
ja niestety nie moge nigdzie znalezc rurek na mnie...a chcialabym normalne jeansy bez zadnych zbednych ozdob itd.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4293 |
Zakorzenienie
|
A ja właśnie jem pierwszy posiłek, płatki na mleku...i zapowiada się dłuższe jedzenie płynnych rzeczy, ponieważ tak boli mnie ucho (przeszło na głowę, zęby i szczenkę), że o gryzieniu mogę pomarzyć...
![]() ![]()
#4294 |
Zakorzenienie
|
Aneth no ja tez mam ostatnio zle dni ;/ mimo ze jestem w Anglii, teraz jest mi tu super, to problemy z Polski i tak sie za mna ciagna...nie wiem jak daleko powinnam wyjechac zeby sie od nich uwolnic...hehe
nati pisalas ze jedziesz do Irlandii, tam napewno znajdziesz rury na siebie! ![]() virka a od czego cie tak boli? przewialo cie? czy cos powazniejszego? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4295 |
Zakorzenienie
|
Sama nie wiem, od kilku dni mnie tak bardzo delikatnie "szczykało" i swędziało, ale pomyślałam, że przejdzie....Nigdy nie miałam problemów z uszami...
Natomiast wczoraj wieczorem rozpoczął się koszmar, dałam sobie krople, ale nic nie pomogły, zasnąć nie mogłam, leżeć też nie wygodnie, a ból tak okropny, że jak się nasilał, to dostawałam drgawek...Dałam drugie krople, przytłumiły te najcięższe bóle, nawet udało mi się zasnąć na pół godziny, cały czas przez sen czując ból. Później znowu dałam krople i tak noc zleciała. Wygląda mi to na coś poważnego. Rano krople już nie zadziałały... Ból jest tak okropny (razem z głową i szczęką), że nie mogę mówić, jeść i nawet się uśmiechnąć ![]() Zarejestrowałam się do lekarza i zobaczę...ale jak sobie pomyślę, że ktoś ma mi tego ucha dotknąć, to aż mi ciarki przechodzą...
#4296 |
Wtajemniczenie
|
virka- oj musisz uważać dziewczyno.dobzre,ze od razu idziesz do lekarza,bo to moze miec powiklania.moj TŻ tez mial problemy z uszami.. ale bedzie dobrze
![]() bibii- a jakie masz problemy? ![]() U mnie juz lepiej dzisiaj,ale wczoraj non stop ganialam ![]() ![]() ![]()
#4297 |
Przyczajenie
|
witam a może któraś z Was zna jakieś ćwiczenia wspomagające przyrost tkanki? hmm mam ten sam problem i do tego po ciąży straciłam nawet swój mały biust.. może znacie jakieś ćwiczenia? będę wdzięczna
|
![]() ![]() |
![]() |
#4298 |
BAN stały
|
.
Edytowane przez winner Czas edycji: 2007-08-19 o 20:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#4299 |
Zakorzenienie
|
virka ojj biedna! jak najpredzej do lekarza, daj znac co ci powiedzial/a
Aneth najwieksze problemy mam z facetami.. ![]() powodzenia w pracy ![]() winner aucc, to musialo booolec ;( ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4300 |
Zadomowienie
|
Byłam dzisiaj u okulistki. Ona jak zwykle komentowała "ojjj no chodź chudzinka idziemy się badać" itp. wiadomo zawsze teksty, że ja chuda i chuda. A dzisiaj mówi, że przytyłam trochę i figurę mam super i żebym utrzymywała taką, bo bardzo dobrze wyglądam. I mówi, że teraz mam kobiece kształty
![]() ![]()
#4301 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja jakos dziwnie teraz mam. wczoraj wieczorem przymierzalam swoje nowe ciuszki i przeszla mi przez mysl, ze dobrze wygladam, ze jakbym sie troche zaokraglila tu i owdzie...humor mi sie poprawil, ale dzis ubralam spodnie ktorych ostatnio nie nosilam i wisialy...;( aaaaaa ;/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4302 |
Zakorzenienie
|
Byłam u lekarza i oczywiście zapalenie ucha zewnętrznego, bardzo rozległe z dużym obrzękiem, w najbardziej bolesnym miejscu...
![]() Cieszę się, że już mnie mniej boli, zażywam lekarstwa, daje krople i maści do ucha i mogę już mówić ![]() magda super ![]() winner chyba bym się wściekła... biibii jeszcze zaczną obciskać ![]() ![]()
#4303 |
Zakorzenienie
|
virka mam nadzieje ze leki pomogsa i szybko dojdziesz do siebie
![]() mam tez nadzieje ze sie keidys w te spodnie nie zmieszcze, nie tylko ze beda za ciasne ;p hhehe |
![]() ![]() |
![]() |
#4304 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziękuję za zainteresowanie ![]()
![]() |
#4305 |
BAN stały
|
.
Edytowane przez winner Czas edycji: 2007-08-19 o 20:53 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4306 |
Zakorzenienie
|
Moim zdaniem przegina...albo Cię akceptuje, albo nie. Porozmawiajcie poważnie. Ja bym się na takie teksty nie zgodziła, ale to jest moje zdanie.
#4307 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4308 |
Raczkowanie
|
A ja do 24-go roku zycia bylam takim malym szkieletorkiem.
Ile ja lez przez to wylalam ![]() Zero basenu,szortow czy sukienek. Rzucilam palenie i teraz usiluje zejsc z rozmiaru 40 ![]() Wydaje mi sie,ze to kwestia szybkiej przemiany materii,bo jadlam jak Smok,a przytyc nie moglam.Maz zreszta do dzisiaj powtarza,ze woli kupowac mi codziennie ubrania jak jedzenie ![]() Nie doradze nic jak przytyc,bo w moim przypadku nie pomagaly zjadane slodycze,fast food czy inne kaloryczne potrawy.Ot stalo sie samo. Nie wiem czy to dobry pomysl (nie zlinczujcie mnie tu wirtualnie),ale moze dziewczyny,ktore chca przytyc powinny porozmawiac z lekarzem ginekologiem na temat tabletek antykoncepcyjnych.Bo chociaz osobiscie bralam tylko raz przez miesiac to slyszalam,ze te starsze tabletki maja efekt uboczny - tycie. |
![]() ![]() |
![]() |
#4309 |
Wtajemniczenie
|
winner-ja tez bym sobie nie pozwolila na takie teksty
![]() Goshiek-teraz wiekszosc tabletek juz nie powoduje tycia.. no chyba,ze beda zle dobrane. ja,chociaz bralam tez tylko przez miesiac nic nie zauwazylam.. Ja chodze 2 razy w roku na konsultacje do endrokrynologa. I ta pani wie,ze jestem chudziutka,drobniutka z natury,ale zawsze mi mowi,ze jakby waga zaczela gwaltownie spadac lub gwaltownie wzrastac zebym sie od razu zglosila.. jak na razie to nie zmienia sie od tylu lat.. wachania tylko w dol o 2-3 kg,potem nadrobie i znow..
#4310 |
Zakorzenienie
|
Goshiek Aneth ma racje, teraz tabletki juz bardzo zadko powoduja tycie. Pozatym nie wszyscy chca sie nimi faszerowac. Ja np. nie chce sie ladowac nimi tak wczesnie, przyjdzie jeszcze czas na nie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4311 |
Zadomowienie
|
Wrocilam z 3 dniowego imprezowania
![]() ![]() ![]() ![]()
#4312 |
Zakorzenienie
|
od wczorsaj nic nie jadlam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4313 |
Zakorzenienie
|
![]()
#4314 |
Zakorzenienie
|
dziewczynki co tak ucichlo??
![]() biiibiii ![]() ![]() a tak powazie to nie lam sie kochana, bedzie lepiej - kiedys na pewno jesli nie teraz ![]() mi tez jest smutno dzis akurat ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4315 |
Raczkowanie
|
No i niech mi ktoś powie że ja mało jem...Dzisiaj np.: zjadłam 2 śniadania (drożdżówki, sałatkę), gigantyczny tuczący obiad, 4 lody, pół tabliczki czekolady, 10 kanapek, ćwiartke arbuza, jakieś owoce, nawet w tym momencie jem jakaś bułeczke. Na mnie nie ma szans żebym przytyła. MUsiałabym chyba przestać od stołu odchodzić
![]()
#4316 |
Zakorzenienie
|
agata244 a Ty codziennie tyle zjadasz?? Bo jak tylko raz na czas, to tak chyba nie przytyjesz, musiałabyś codziennie tak......
![]() biibii kochana a Ciebie tam nie zalało w tej Anglii?? ![]() ![]()
![]() |
#4317 |
Raczkowanie
|
*Niki* No właśnie w tym problem, że codziennie...Chyba że mnie cały dzień nie ma w domu, ale to się rzadko zdaża. Ja tyle zjadam, bo mi sie po prostu nudzi
![]() ![]()
#4318 |
Zakorzenienie
|
juz mi lepiej, dziekuje dziewczeta za troske. Tesknota mni epoprostu dopadla. taki kryzys emigrantki...eheh no i nic nie jadlam i wogole ryczec mi sie chcialo caly czas i bylo mi zle. na szczescie juz okej
![]() Niki nie zalalo na cale szczescie! ale sytuacja jest powazna, co chwile o tym mowia w tv, pierwsza taka powod od 20 lat jak dobrze pamietam |
![]() ![]() |
![]() |
#4319 |
Zakorzenienie
|
no to sie cieszymy, ze juz wszystko ok
![]() u mnie dzis byla kuzynka i dawalam jej ciuchy w ktorych juz nie chodze...spodnie z crossa najmniejszy rozmiar na mnie za duze i mi wisialy a na nia idealne... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4320 |
BAN stały
|
.
Edytowane przez winner Czas edycji: 2007-08-19 o 20:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:53.