|
|
#4291 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy sierpniowe 2018 cz.III
Zaczelo bolec mnie krzyz jak na okres.
Dziewczyny ja tu zwariuje ze strachu. Aisza,moje krzyzowe porodowe to tez juz pewniak niestet (Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4292 |
|
Zakorzenienie
|
mam jeszcze pytanko, jakie i gdzie kupujecie kolderki i poduszki?
tak, w ogole, balam sie zatwardzen, a chodze po 2-3 razy dziennie do toalety....jak facet
Muzycznie www.facebook.com/AtelierNoire www.instagram.com/kasia_noire ![]() Kosmetyki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1211006 Ciuszki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post81087906 |
|
|
|
#4293 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego WAS-LX1 przy użyciu Tapatalka
|
|
#4294 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() może jednak dłużej te leki muszą podawać w takim stężeniu i dożylnie? nie denerwuj się!Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4295 |
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry w koejny gorący dzień
Yoona trzymam kciuki, żeby się ten brzuszek tak nie stawiał i wszystko wróciło do normy. Bambi współczuję - ja mam czasami wrażenie, że nie mam siły leżeć, pracowanie jeszcze z Twoimi problemami ze zdrowiem to niemiły żart. Dobrze, że ci goście chociaż wyjechali. Chlo super, że miłe masz teraz wrażenia z relacji z Twoim facetem, bo pamiętam, że przy tej burzy hormonów różnie z tym bywało. Fajnie, że dobrze się z nim czujesz - oby tak było zawsze! Zakupów udanych wszystkim dziewcynom gratuluję, Gosiu brawo za kolejny tydzień do przodu. Już naprawdę mało czasu zostało ![]() Ja dzisiaj po wizycie - mała uparcie w poprzek, mój gin kazał się nie przejmować, że jeszcze czas (33+2), no ale jeśli w ciągu 2 tygodni nic się nie zmieni to będę musiała odwiedzić szpital i zaplanować cesarę :/ Stella zapisałabyś mi wizytę na 02.07 kolejną? Będę wdzięczna. Dla rozluźnienia teksty mojego tż z wczorajszej szkoły rodzenia: Ja: Paweł, a Ty byś chciał przeciąć pępowinę? Paweł: Nie, ale mogę zjeść łożysko. *** Położna: Fajnym patentem jest wspólna kąpiel z dzieckiem. Paweł: Ale ja się przecież nie zmieszczę do niemowlęcej wanienki.
|
#4296 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego WAS-LX1 przy użyciu Tapatalka
|
|
#4297 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#4298 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Ja też miałam krzyżowe. Ale wezmę na klatę krzyżowe, jakie bądź, byle tylko nie rodzić przez cc. |
||||
|
|
|
#4299 |
|
Wtajemniczenie
|
Yoona kciuki, żeby maluszek posiedział jeszcze w brzuszku.
Chloestic kciuki za wizytę. Bambi biedna Ty z tą pracą :/ Kupowała któraś z Was tetry kolorowe na Hubiworld? Mogę prosić o foto real? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4300 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
yoona spokojnie, nie stresuj sie bo to nie pomaga,a pogarsza.....poogladaj cos, poczytaj, posluchaj muzy i mysl pozytywnie, nie jestes przeciez pozostawiona sama sobie, tylko pod opieka lekarzy
Muzycznie www.facebook.com/AtelierNoire www.instagram.com/kasia_noire ![]() Kosmetyki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1211006 Ciuszki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post81087906 |
|
|
|
|
#4301 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
|
|
|
#4302 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4303 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#4304 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dasz znać jak dojdą? ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#4305 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4306 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Choć ostatnio jak mnie zaczął boleć krzyż i przypomnialam sobie moje bole porodowe to az sie poplakalam ze znowu będe musiala przez to przechodzić. |
|
|
|
|
#4307 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny a macie już rożki? Możecie któreś konkretnie polecić? Ja póki co mam jeden typowo bawełniany bo jednak minky grzeją bardziej mimo że wydają się być cieńsze i szukam jeszcze jakiegoś na zmianę ale jednak chciałbym coś jeszcze cieńszego niż też co mam teraz. Jakieś firmy konkretnie, stronki?
|
#4308 |
|
Zadomowienie
|
Yoona a co mowi ordynator?
|
|
|
|
#4309 | |||||
|
Konto usunięte
|
U mnie dziś 32+1, poprasowałam resztę rzeczy i spakowałam torbę, od razu mi lżej
![]() Mój dół po wczorajszej sytuacji totalnie się pogłębił, do tego mąż wieczorem pojechał już do Niemiec.... Ja też będę miała pewnie bóle krzyżowe, dwa razy już miałam, to będzie i trzeci.. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
i oby mała się przekręciła głową w dół ![]() |
|||||
|
|
|
#4310 |
|
Zakorzenienie
|
Królewna ja mam kolorową tetrę z babyboom, jest bardzo fajna, nie farbuje w praniu, miękka, nie zmienia się po prasowaniu. To chyba ten lepszy gatunek
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#4311 |
|
Zadomowienie
|
LIMONKA pierwszy raz tak miałam zwykle wstaje kolo 1 i 5-6 na siku. W środku nocy tym razem nie wstałam na siku i piciu za dobrze spałam i dlatego.
GOSIA chodzi ze mną wszędzie ta karta i jeździ ciągle siedzi w torebce CHLO będę kupować na allegro ale to dopiero na następny rok ZIELINKA dojdę do żywych pokaże ci foto mojego. Ja mam z sh Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#4312 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ooo super i te nadruki są wyraziste? Bo na zdjęciach wygląda fajnie, ale to wiadomo zdjęcia Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#4313 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, jedną mam w żółto szare zygzaki a drugą w jeże i nie wyblakły, nie skosmaciły się
jakbym mogła z telefonu dodać zdjęcia to bym Ci już wrzuciła :/Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#4314 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4315 |
|
Zadomowienie
|
No tak zamiast spania przygotowałam rzeczy do szpitala, mam je w pudle z Ikei wraz z listą. Zostaje mi włożyć majty poporodowe, wkładki laktacyjne(ale to zamówienie na lipiec), ręczniki, klapki pod prysznic, środki czystości, przekąski, woda itp. Mam włożoną tam listę i odhaczone co jest, więc w razie W (tfu, tfu) resztę skompletuje ktoś, spakuje i przywiezie. Patrzyłam, że objętościowo spakuje siebie i dzidzia w kabinowke, a reczniki, podklady poporodowe, pampersy w taką większą torbe na ramie.
Za waszą radą powkladalam w woreczki z ikei i tak jak za pierwszym porodem mam przygotowany komplecik: body kr, pajac, skarpetki, czapeczka, pampers w woreczku podpisanym: jak urodzimy Jadzię tak, żeby mężowi było latwo poszukać w torbie, a nie wyciągał wszystkiego po kolei. Tak nam się sprawdziło przy Tomku, nie było stresu że przewali mi pół torby za ciuszkami. Tak jak mąż koleżanki, nie wiedzial co ma dać pielęgniarce, więc wyrzucił wszystko na łóżko i ją zawołał żeby sama wzięła, a potem poukladal byle jak i ona znowu nie mogła poszukać![]() Potem zaliczyłam kąpiel, trochę przystrzyglam tu i ówdzie i cholerka, też napuchłam... ![]() ![]() ![]() Yoona, marsz do łóżka i leżeć!!! Tylko potrzeba lub prysznic. Jesteś na pewno w dobrych rękach i nawet jeśli miałabyś zostać do porodu, myślę że jakoś przeżyjesz. (Niech tylko zmienią Ci babki na sali ) teraz już jest i tak dobry czas tc, ale mimo wszystko choć 3 tygodnie jeszcze. Trzymam mocno kciuki.Zmykam do sklepu po piwko i po młodego do przedszkola. W końcu po 3 miesiącach dojechał do nas telewizor i dziś strefa kibica u nas na górze-będzie test. I sobie chłopaki(mąż i tata) zażyczyli po piwie, dla mnie 0% i mama Karmi. ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#4316 |
|
Zakorzenienie
|
Ordynator jest tu tylko w poniedziałek i czwartek
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 13:32 ---------- Poprzedni post napisano o 13:30 ---------- Dzięki dziewczyny za wsparcie. A babki sie rozkecily ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4317 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chloestic czekamy na relacje z wizyty ![]() Yoona kciuki żeby te bóle przeszły, nieciekawie! Trzymaj się! U mnie zostało 38 dni do porodu, czyli trochę ponad miesiąc jeśli będzie terminowo. Masakra jakaś Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4318 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Yoona trzymam kciuki, żeby wszystko sie dobrze ułożyło. Uważaj na siebie Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4319 |
|
Zadomowienie
|
29.06, dzisiaj 32+2
![]() Kurcze caly czas mysle o spakowaniu tej torby, ale wydaje mi sie ze jeszcze jest tyyyyle czasu ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4320 |
|
Zadomowienie
|
Party aż z ciekawości spr ile u mnie według tego pierwszego wyliczenia 63 dni a według ostatniego usg 51 dni
Tak miałam prasować od rana że po 9 padlam i wstałam jak wam jakiś czas temu odp Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:03.

(

i te nadruki są wyraziste? Bo na zdjęciach wygląda fajnie, ale to wiadomo zdjęcia