![]() |
#4291 |
Zadomowienie
|
Dot.: sześćdziesiątki z plusem
jezeli macie wory pod oczami,a wybieraccie sie na jakie party,gale czy inny wyraj,to nic tak nie pomaga jak krem na hemoroidy.Jak dzieciatka moje kocham,znikaja jak sen zloty.Szczera prawda,typ wizazysty.
Rozterko,napisalas o tym,ze idzie sie do szpitala z jedna chorobe, a oni znajda jeszcze wiece.Albo wymysla.W zwiazku z tym mam pasujaca historyjke. Byl u mnie wczoraj przyjaciolek.Wierny i jedyny jaki mi zostal,kupe lat sie znamy,koni razem huk nakradlismy i wiele beczek soli zzarlismy. jego opowiesc:Jakis rok temu podczas gry w pilke zerwal sobie sciegno achillesa(tak to sie nazywa?).No to oni go siup do szpitala,operacje,sciegno zeszyli pieknie miodzio.Operacja udana,chlop zywy. Za jakis czas odebral paiery ze szpitala,usiadl w domu,czyta,co tam wyprodukowali,a tam stoi-zerwane sciegno,operacja i (nie pamietam jak to sie nazywalo-niewydolnosc pluc,zawsze konczaca sie smiercia pacjenta.(dowiedzial sie po nazwie przeczesujac google).Chlopu (34 lata) zdrowemu jak inflancka kobyla nie przymierzajac,wysportowan emu,nurkujacemu namietnie(z niewydolnoscia) koparka opadla na ziemie i zostala tam jakis czas.gdy wreszcie pozbieral sie do kupy,zadzwonil do zaprzyjaznionego lekarza,i spytal-co to,jak to i przede wszystkim-jak to????? lekarz rozesmial sie perliscie i odparl,machnij na to reka,to nic takiego,standartowo w szpitalach ,przy narkozie,gdy wiedza ze maja na stole palacza,wpisuja do faktury dla ubezpieczalni wlasnie ta chorobe,aby,wyciagnac od nich wiecej kasy.Wiecej nic. Chlopisku ulzylo.Ale to nie koniec kolomyi. Za jakis czas dostal z ubezpieczalni broszure,traktujaca o ludziach nieuleczalnie chorych i psychologicznej pomocy na ostatnim opdcinku drogi zycia(!!!).Usmiechnal sie ,machnal pismidlo do kosza,i zapomnial. Znowu,jakis czas pozniej,dzwoni jakas kobieta,i drzacym z przejecia glosem pyta sie-och jak dobrze,ze jeszcze pana zastalam,jak panu idzie,jak stan zdrowia,blablabla. Moj kumpel zbaranial i zdebial zupelnie.Wypytal babke,skad dzwoni,skad ma jego numer,i czego do ciezkiej Anielki ona wogole chce??? Okazalo sie ze babka dzwonila z hospicju,numer ma od ubezpieczalni,jako ze on,czlowiek umierajacy,glos jej sie naprawde lamal,a moj kumpel juz sie gotowal jak reaktor w Czernobylu. Wyjasnil kobiecie co i jak,biedaczka chiala dobrze,zmyla sie jak niepyszna,moj kumpel musial (nie z wlasnej winy) odkrecac historie w ubezpieczalni,bo na koniec by mu chyba granbarza i kamieniarza przyslali. Wie,masz racje-uwazac trzeba,co w szpitalach mowia i pisza!I na lapy patrzyc caly czas!!!!! Rozterko-Glowa do gory!Wyjdziesz z tego!!!!!!! Ja mam termin w szpitalu we wtorek o 11:30.Potem napisze,co bylo. Buzka!!!!
#4292 |
Zakorzenienie
|
Baby, pisz szybko, co tam było. Nie będę pytała się natrętnie, co ma być w tym szpitalu, ale koniecznie daj znać, jak będziesz juz w domu i wielkie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4293 |
Zadomowienie
|
Witam,,,a Ja tak widziałam po 19 St.Panią,,,jak pojawiła sie tajemniczo na wizazu,,,jedak wizaz to uzywka heee
Rozterko,Babygia trzymajcie się w tych szpitalach dzielnie,,,czekamy tu na Was. Pozdrowienia dla wsyztskich . Kota jak z nową pracą?? |
![]() ![]() |
![]() |
#4294 |
Zakorzenienie
|
Babygia uśmiałam się
![]() ![]() Dziewczyny, dajcie znać co z badaniami i innymi szpitalnymi rozmowami! ![]() Rozterko, nie mam pojęcia ile kosztuja badania o które pytałaś ale gdzies musi byc jakis cennik. A co do tego wynajdowania chorób, to chyba racja. Moja teściowa poszła na USG, żeby potwierdzić jedną chorobę a wyszła z dwoma ![]()
#4295 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
#4296 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A który krem na hemoroidy ?? ![]()
![]() |
#4297 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja tez umieralam ze smiechu jak mi to opowiadal-do tego chlop ma jeszcze dar gawedziarski,i ta jego mimika... Prawie zeszlam ![]()
![]() |
#4298 |
Zakorzenienie
|
Baby
![]() ![]() Fraoch, no wiesz, wiem na pewno, że jesteś, toż spotykamy się na wątkach filmowych ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4299 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() No wiem wiem, że się spotykamy ^^ i to na wielu ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4300 |
Zakorzenienie
|
zawodowo mialam dziś udany dzień, zapowiadają mi się dwa nowe, poważne i ciekawe projekty, ale dla równowagi otrzymalam dziś dwie smutne i złe wiadomości, obie dotyczą zdrowia blislich mi osób
jak zwykle po czasie dowiedziałam się dziś, że historia z kręgosłupem mojej mamy zaczyna się znowu, po operacji, którą mama przeszla w lipcu było świetnie, a dziś dowiedzialam się od niej, że właśnie kończy brać leki i przespala pierwszą od tygodnia noc .... rozmawiamy codziennie, a ja dowiaduję się dziś, że od tygodnia ledwo chodzi i nie śpi z bólu ![]() czemu tak zawsze musi być ? wlaściwie powinnam już do tego przywyknąć ponarzekałam sobie, a teraz idę do szkoły mojej córki na zebranie Babygio, Rozterko, trzymam kciuki za pomyślne wyniki Waszych badań Babygio, wyglądam dalej okropnie, ale jeszcze nie jestem tak zdesperowana, żeby udać się po tę maść ![]() Starsza Pani, zdrówka Ci życzę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4301 |
Zakorzenienie
|
Dzisiaj z myślą o piątkowej uroczystości w pracy kupiłam portki czarne, na kant, eleganckie, dobrze się układające, mam wiśniowy żakiet, top pod niego- we wzory- pasujący do żakietu, mam buty, nie muszę chodzić po sklepach na ostatnią chwilę w akcie rozpaczy kupując jakiś ciuch, z którego potem nie jestem zadowolona- słowem, mam w co się ubrać na piątkową pracową galę. Szata zdobi człowieka
![]() ![]() Szczęśliwa jestem, bo nie lubię kupować ubrań, zwłaszcza, jak trzeba coś kupić na jakąś okazję... Pozostaje otwarta kwestia fryzury- nie lubię swoich włosów- sa gęste, sztywne i proste jak u Chińczyka i nijak się nie słuchają, nic nie ma na nie wpływu- żadne pianki, lakiery, słuchają się czasem trochę wosku i specjalnej gumy, ale to też na krótko. Tak że u mnie- byle do piątku. ![]() ![]() Taka, pytałaś się kiedyś, co ze zmianą- pracy- na razie ciagle się odwleka, brak słów...Napiszę jak cos się ruszy. Maścią na wiadome hemoroidy proszę mnie nie straszyć, do twarzy mam specjale serum ![]() Edytowane przez Kota Czas edycji: 2007-11-12 o 21:55 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#4302 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4303 |
Zakorzenienie
|
Nie, u mnie teraz to wyjątkowo- w piątek wielkie otwarcie otwarcie nowej siedziby, dlatego te wszystkie cyrki...
Rzeczywiście, od kilku ostatnich miesięcy praca i do domu- po nadgodzinach wlokę się w ciemności- soboty też najczęściej pracuję. Ale to się właśnie w ten piątek zmieni- otwarcie się wreszcie odbędzie. Potem- witaj kino i życie towarzyskie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4304 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() to trzymam kciuki żeby ci się gala udała i żebyś mogła coś pooglądać to sie na kulturalnym spotkamy ![]() ja jutro jade po buty i aż się tego boję ... nie lubię zakupów obuwniczych, nigdy mi nic nie pasuje :frown: a musze coś kupić bo nie mam żadnych zimowych butów bo w dziwnych okolicznościach mi sie poniszczyły ^^
![]() |
#4305 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak od dwóch miesięcy... ![]() Gdzie jesteście, dziewczyny, ja tęsknię za Wami. Oj, coś zrobiłam sie jakaś miękka i rzewna, jak nie ja. ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Kota Czas edycji: 2007-11-12 o 22:01 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4306 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4307 |
Rozeznanie
|
Witam
Kota Jesteś przewidywalną kobietką,tyle czasu do gali a Ty masz się w co ubrać.Ja to zwykle zwlekam na ostatnią chwilę. Skoro masz się w co ubrać i czym pachnieć to polecam Ci wizytę u kosmetyczki,kilka godz przed imprezą zrób sobie maseczkę z alg z masażem ![]() Wspaniałej zabawy. ![]() taka taka Wiesz jak to jest w przyrodzie,zawsze musi być równowaga. Wybierz się z mamą do lekarza,może coś się da zrobić żeby nie cierpiała. Rodzice zwykle ukrywają przed nami swoje kłopoty zdrowotne,może przejdzie samo po co martwić dzieci. Pozdrawiam cieplutko ![]() ![]() Rozterko Zrób te wszystkie badania,może nie jest tak wcale żle. ![]() Danusui zdrówka ![]() Człapię dziś na nockę do pracy.....oj nie chce mi się wychodzuić z ciepłego domku....ale muszę. Miłego wieczoru ![]() ![]()
#4308 |
Rozeznanie
|
Babygia
Widzę że jesteś,pozdrawiam serdecznie ![]()
#4309 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny......gdzie Wy!!!!!!!!!!
Trudno....mam książkę to z konieczności idę do łóżeczka. Pozdrawiam i ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4310 |
Zakorzenienie
|
Jutro w pracy wielkie otwarcie, spodziewamy się Kaczyńskiego, stan oczekiwania jak w Wigilię, ostatnie szlify...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4311 |
Rozeznanie
|
to faktycznie gala ci sie szykuje
![]() Alketa co czytałaś ? A właśnie może wie któraś coś o "Białych zeszytach" Soni raduńskiej? Pisała felietony do Zwierciadła i teraz właśnie wyszła ta jej książka? Mam ochotę ją poznać ^^ ja jade jutro do biblioteki po materiały do pracy a przez tą pogode to najchetniej nie wylazilabym nigdzie z domu ![]() ![]() Monastery. Mr. Vig and The Nun (Dania, 2007) Dokumentalny czas 84 min." ide robić sobie coś na obiadek też przesyłam wam buziaki ^^
#4312 |
Zakorzenienie
|
Książka wyszła dośc dawno, czytałam ją w wakacje - jedna z moich ulubionych, być może dlatego, że w tym samym czasie byłam w podobnej sytuacji co bohaterka. Naprawdę bardzo polecam tę książkę, zwłaszcza Wam - młodszej młodzieży niekoniecznie może się podobać
![]()
#4313 |
Rozeznanie
|
Kota
Ty to jesteś szczęściara..zobaczysz Kaczyńskiego (którego) na żywo ![]() Mimo wszystko upojnej zabawy. Mam nadzieję że relacje będą. ![]() ![]()
#4314 |
Rozeznanie
|
Kota
Ty to jesteś szczęściara..zobaczysz Kaczyńskiego (którego) na żywo ![]() Mimo wszystko upojnej zabawy. Mam nadzieję że relacje będą. ![]() ![]()
#4315 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4316 |
Zakorzenienie
|
Prezydenta Kaczyńskiego nie poznałam- byłam na ostatnim piętrze, na antresoli, gdzie już nie wszedł- widziałam tylko z góry jego łysinkę zchylającą się nad księgą pamiątkową, gdzie się wpisywał.
Wszystko się odbyło dobrze, sufit nie zarwał sie zwiedzającym na głowę, swiatła nie wybuchły, wszystko było w porządku. Padam teraz- po całym dniu stania na obcasach. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4317 |
Zadomowienie
|
Alketa,przepraszam-bylam ,wskoczylam na chybcika i wyskoczylam.Nie zauwazylam,a w tym tygodniu malo zagladalam na forum,bylam wykonczona fizycznie i psychicznie,nerwa rozwalily mi sie przez tych konowalow zupelnie,a taka sama madra jestem jak i przed badaniami.Ach,gadac mi sie nie chce o tym.
jak kiedys skoncze te terapie,to kupie sobie rottweilera i bede nim szczula lekarzy. ![]() ![]() ROZTERKO,jakze Ci idzie?mysle o Tobie bardzo czesto-i wierze w Ciebie.Zobacz,to samo mial swietny piosenkarz Seal-i wyleczyl sie,poza paroma bliznami na buzi nic mu nie zostalo.jest atrakcyjnym,utalentowany, slawnym i szczesliwym mezczyzna.Mezem Heidi Klum i ojcem trojki maluchow.(co nie oznacza,ze musisz natychmiast poslubic jakiegos supermodela) Czyli-chorobsko jest uleczalnena pohybel chorobskom wszelakim!
![]() NASZA KLASA http://nasza-klasa.pl/card/11402382/e1546266ad FACEBOOK http://www.facebook.com/Feline.Gia?ref=profile Edytowane przez Babygia Czas edycji: 2007-11-17 o 12:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#4318 |
Rozeznanie
|
Pozdrawiam Was cieplutko
![]() ![]() Zawiesza mi się komp,spróbuję póżniej ![]()
#4319 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Babygia ja uważam, że każda choroba jest uleczalna, o ile jest w miarę szybko wyłapana, różne są tylko sposoby jak i przyczyny wystąpienia, problem czy się dobrze chorobę zdiagnozuje, czy dobrze dobierze się leki , środki i kuracje i czy pacjent wierzy w wyleczenie. Alketo komputery mają do siebie to ,że zawieszają sie w najmniej oczekiwanym momencie ![]() Pozdrawiam Was dziewczyny. ![]()
![]() |
#4320 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:15.