|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4291 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: a przed maturą studniówka
Hehe ja bym wybrała Beyonce
![]() ![]() Dzisiaj czeka mnie ostre zakuwanie na sprawdzian z historii i z WOSu Tak mnie denerwuje już ta szkoła
|
#4292 |
|
Wtajemniczenie
|
Hehe, Boszenka, wlasnie skonczylam pisac ten opis. Wybralam Paris Hilton ;] hehe... 250 slow to za malo by opisac jej osobowosc;p no i ciekawy wniosek wysunelam
Teraz ide sie uczyc z histy... az sie boje :/ |
|
|
|
#4293 |
|
Zadomowienie
|
a ja tez juz jestem
![]() dowiedzialam sie w koncu kiedy mam ustne matury - 11 maja - angielski i 14 - polski, calkiem fajnie bo szybko bede miala to za soba ![]() wlasnie dostalam przesylke z allegro - nic tak nie poprawia humoru jak nowe ksiazki do wosu ide sie dalej uczyc, wpadne pozniej
|
#4294 |
|
Wtajemniczenie
|
hehe wnika milej nauki, ja wlasnie zakuwam z histy... Najgorszy okres, bo wojny polsko szewdzkie, polsko ruskie, tureckie i powstanie Chmielnickiego !!! i to niewszytsko!buuuuuuu
|
|
|
|
#4295 |
|
Zakorzenienie
|
czeee...
nuda.. cala ekonomike pytala.. na szczescie mam good ocenki wiec mnie ominelo.. na rachnunku syczala bo zadania nie mieli.. na bankowosci smiac mi sie chce jak klasa jedzie z ta kobieta, a ona poprostu jest z tego zadowolona..szok.. a na angliku sie nudze, bo angielski zawsze lubilam i jakos latwo mi przychodzi.. a moja klasa w wiekszosci nie potrafi zlozyc prostego zdania w present simple czy boi sie wypowiedziec jakiegos slowa..szok ![]() a zreszta wam pokaze wam moje bzdety.. uwielbiam gryzmolic.. i ogolnie mam taka manie ze zapamietuje niektre wyrazenia z piosenk, filmow w jezyku angielskim i potem je kresle.. jestem sama z tym zboczeniem?ps; po prawej odliczanie do konca
|
#4296 |
|
Zakorzenienie
|
Hehe ja też gryzmolę, tylko najczęściej są to serduszka
![]() ![]()
|
#4297 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja nawyk gryzmolenia mam, ale tylko na niemieckim, bo to strasznie nudna lekcja... jeju,ucze sie tej glupiej histy i dalej nic nie potrafie, wszytsko mi sie miesza... Musialabym to wykuć - najlepiej by bylo,ale nie mam sily... chyab sobei zrobie 15 min przerwy na wizazowanie
|
|
|
|
#4298 |
|
luckygirl
|
Hehehe,a ja ostatnio nie gryzmolę
I całkiem nieźle mi wychodziło,nawet stworzyłam oddzielny zeszyt Tylko moje wiersze miały dosyc mroczny charakter
|
|
|
|
#4299 |
|
Zadomowienie
|
a ja nie gryzmole tylko smsy nalogowo wysylam pod lawka az mnie strasza ze sie nabawie zwyrodnienia kciukow
![]()
|
#4300 | |
|
luckygirl
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4301 |
|
Zakorzenienie
|
hehe..każda inna-jedyna w swym rodzaju widzę..
![]() ![]() a ja idę do zebologa..jestem nastawiona bojowo..bede sie klocic o mego zeba-szczerbole gora..!! ![]()
|
#4302 |
|
Zadomowienie
|
e tam, tak zle ze mna nie jest - jeszcze w tym miesiacu poszaleje a potem mi zabieraja dodatkowy pakiet smsow wiec bede uwazac na wszystkich lekcjach <czytaj: wezme sie za rozwiazywanie krzyzowek
>
|
#4303 | |
|
luckygirl
|
Cytat:
Też jakies wyjście
|
|
|
|
|
#4304 |
|
Wtajemniczenie
|
Petit, te mroczne wiersze, to chyba przejaw buntu u nastolatkow:p Tez mialam taki okres, ze jakos ponuro patrzylam na swiat;]\ a poza tym pamietam, jak w gim mialam bloga
i wszytskie blogi jakie byly dzieliły się na te mroczne i te różowe z dollsami;]ale to byly czasyLemonka, idz sie kloc do tego dentysty jak najbardziej, a jak nie poslucha to wybij mu zęba WNika, krzyzowki to naprawde super sposob na nude na lekcji - wiem z autopsji, codziennie do szkoly noszę zestaw krzyzpowek panoramicznych 200;] chociaz u mnie w klasie wkrcza nowa moda - wykreslanki ;] A ja slucham sobie teraz nowej plyty Jamelii, bardzo mi się podoba szczegolnie piosenka Do me right![]() A dziewczyny, moze wy wiecie, bo w wiekszych miastach mieszkacie... czy w deichmannie jest już nowa kolekcja butów Pussycatdolls ? bo akurat sklada się, ze w sobotę jadę do Krakowa i nie wiem czy się fatygowac do deichmanna... ;] |
|
|
|
#4305 | |
|
luckygirl
|
Cytat:
Ja pisałąm wiersze o smierci!! Ja byłam ostatnio w Deichmannie i były te buty s kolekcji Pussycat Dolls,ale w tym moim w Wawie |
|
|
|
|
#4306 |
|
Zadomowienie
|
aj, hawrodytka, trzeba bylo wczesniej mowic bo dzis bylam w centrum handlowym gdzie jest deichmann to bym zajrzala a tak normalnie to niestety mi tam nie po drodze
![]() a ja slucham dzis nowej plytki nelly furtado i jestem w szoku bo nigdy za nia specjalnie nie przepadalam a ta jej najnowsza plyta jest calkiem, calkiem no nic, wracam do nauki zeby jutro zablysnac na sprawdzianie z wloskiego
|
#4307 |
|
Wtajemniczenie
|
aj
dzieki Petit za inf![]() \Wnika, ale ja sie dopiero dzis dowiedzialam o tej kolekcji,bo weszlam na stronke;] a ja wlasnie teraz siedze nad zad z matmy.. ech, a pozniej myju i znowu uczyc sie histy...! |
|
|
|
#4308 |
|
luckygirl
|
Ojej uczysz sie włoskiego?
Ja tez bym chciała,kurde Podoba mi sie ten język
|
|
|
|
#4309 |
|
luckygirl
|
Ja też ide sie umyć i spróbuje coś z tą geografią pokompinować;/
|
|
|
|
#4310 |
|
Zadomowienie
|
tak, bo ze mnie w ogole poliglotka jak nie wiem co - w podst 3 lata uczylam sie rosyjskiego, w gimn 3 lata niemieckiego a teraz 3 rok wloskiego no a w efekcie jako tako umiem tylko angielski
![]() ale jezyk jest naprawde calkiem przyjemny i chyba latwiejszy do opanowania niz moj znienawidzony niemiecki... a ja bym sie strasznie chciala uczyc finskiego, chcialam nawet skladac papiery na filologie finska ale o ile sie dobrze orientuje to jest tylko w 4 miejscach w Polsce a w poznaniu o ktorym myslalam nabor byl rok temu i bedzie za rok - mam pecha i tyle
|
#4311 |
|
luckygirl
|
Mój były <first love
hehehe,strasznie mi sie podoba ten język <język jako język do poruzmienia sie jak coś >
|
|
|
|
#4312 |
|
Zadomowienie
|
oczywiscie ze jezyk do porozumienia sie, przeciez nie mialysmy nic innego na mysli
![]() ![]() teraz juz naprawde spadam do ksiazek, przynajmniej tak na 2 godzinki
|
#4313 | |
|
luckygirl
|
Cytat:
Właśnie język do porozumienia się A jakiżby inny Przeciez ja jako 15-letnia dziewczynka <wówczas> dawałam się tylko ucaować w czółko
|
|
|
|
|
#4314 |
|
Wtajemniczenie
|
hehe, a ja myslalam, ze najlepszym językiem do "porozumiewania sie" jest francuski ;]
Juz sie wykapalam, rozscielam łozko i ide zakuwac,bo az mi łyso, ze nic nie potrafie:/ a tak głupio mi przed historyczka, powiedziec, ze nie przyjde pisac testu,bo nie umiem... nie ja tak nie potrafię... głupia ambicja budowana we mnie od dziecka, nie pozwala mi na to... |
|
|
|
#4315 |
|
luckygirl
|
Francuski powidasz
![]() Aaaaaaaaaaaa przypomniało mi się ![]() Kiedyś kolega mnie odprowadził do domu i jakossię zgadaliśmy,że ucze się francuskiego,a on do mnie: "To może nauczysz mnie po francusku?" i zbliża sie do mnie z takim obłędem w oczach aż sie przestraszyłam i odsunęłam Go od siebie i mówie: 'nie sorry'To było coś okropnego:///// Edytowane przez Petit_Papillon Czas edycji: 2007-03-05 o 21:43 Powód: cenzura:p: |
|
|
|
#4316 |
|
Wtajemniczenie
|
hahahaa;] Petit, dobre ;p z tym Exem i dogadaniem sie ;p Ja tam dogaduje sie po francusku tylko z TZ, z byłym jakoś nie wyszlo i chwała Bogu ;p Teraz dochodzę do wniosku,ze eks byl beznadziejny.. łeee.. jak ja z nim moglam byc;p
|
|
|
|
#4317 |
|
luckygirl
|
Eeee z TŻtem to my sie bez słów rozumiemy
I on jest tylko mój i nie zamieniłabym Go na nikogo,nawet na Wentwortha Millera![]()
|
|
|
|
#4318 |
|
Zadomowienie
|
umieram
- przeczytalam 'kartoteke' rozewicza i nauczylam sie na ten wloskijeszcze tylko powtorzyc slowka z angielskiego i nareszcie pojde spac ![]() co do bylych, to tez teraz nie wiem co w moim widzialam - niby przystojny jest jak nie wiem ale charakter ma tak zryty ze szkoda gadac... coz, lepiej byc sama niz meczyc sie z kims takim jak on
|
#4319 |
|
Zakorzenienie
|
Hehe Petit "naucz mnie po francusku"
![]() ![]() Ja się uczę i uczę tej historii całe popołudnie i nic mi do głowy nie wchodzi, chyba zakochana jestem
|
#4320 |
|
Zakorzenienie
|
ale sie rozpisałyście..
![]() zęba wywalczyłam, ale nie pójde do niego i tak uzupełnić, bo się boję o mojego kiełka.. ![]() w deichamnnie widzialam te kolekcje-nie miala u nas wiekszego wziecia i gdzies na samym szarym koncu sklepu w koncie lezy niezauwazalna.. ![]() nelly furtado tez jakos nie lubilam, ale zachecona "say it right", ktore zawladnelo mym serduchem sciagnelam caly album i jest naprawde suuper..! szczegolnie "Showtime" i "Do it".. jamelia..hmm.. musze poszukac.. jak sie nazywa album?
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:23.

Tak mnie denerwuje już ta szkoła

Tylko moje wiersze miały dosyc mroczny charakter

Ja tez bym chciała,kurde
aż sie przestraszyłam i odsunęłam Go od siebie i mówie: 'nie sorry'
Ja się uczę i uczę tej historii całe popołudnie i nic mi do głowy nie wchodzi, chyba zakochana jestem