|
|
#4291 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Spotkania Wielkopolanek :) odc.3
Nati, Kamila, Aniu zdrówka Wam życzę
Tym razem poradziłam sobie sama z prasowaniem, ale kto wie może kiedyś Nati skorzystam z Twojej pomocy Ale dzisiaj byłam szybko w domku, zabrałam się z kolegą a co do torebek to z propozycji Nati najbardziej podoba mi się ta pierwsza ![]()
|
|
|
|
#4292 |
|
Zakorzenienie
|
Poprzednie zaliczone na 4+,a to nie wiem
Myślę,że dobrze Jakimś cudem zdążyłam na pociąg do domu Idę sobie na poprawę humoru zrobić hot-dogi w cieście
|
#4293 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4294 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dzisiaj z pracy wyszłam przed 17:00. Jutro czeka mnie kolejny ciężki dzień
![]() Wrrr..żeby ten tydzien juz się skończył
|
|
|
|
#4295 |
|
Zakorzenienie
|
witam.
Nati gratuluje czworki plus . my jutro i w sobote mamy inwenture w pracy, wiec bedzie ciezko . ponadto wtedy @ dostane . ogolnie mam mieszane uczucia co do pracy. raz jest dobrze, raz zle. nie wiem co o tym myslec. naprawde mam dosc. tz tez ma problemy. z niczym sie nie wyrabiamy. chcialabym mu pomoc, ale nie mam jak. jedna rzecz musimy zamknac przed koncem roku w tz-a firmie . echhh, szkoda gadac. generalnie jest zle i tyle.
|
|
|
|
#4296 |
|
Zakorzenienie
|
dziewń dobry.
Dzisiaj mam stresa w pracy ![]() Wczoraj przed 22:00 dotarła do mnie torebka Jest super, bardzo jestem z niej zadowolona Dzisiaj oczywiście wziełam ja do pracy
|
|
|
|
#4297 |
|
Zakorzenienie
|
Ania, Kamila, trzymajcie się ciepło i nie dajcie się stresowi w pracy
Ja musiałabym się wybrać do biblioteki ale mi się nie chce
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#4298 |
|
Zakorzenienie
|
Po spotkaniu ufff...
|
|
|
|
#4299 |
|
Zakorzenienie
|
IIGGAA, Taverney bylyscie u fryzjera?
|
|
|
|
#4300 |
|
Zadomowienie
|
Ja byłam mimo iż mam krótkie włosy to wcale krócej nie siedziałam bo 4h, a na p.
Krystynę czekałam 40min z mokra głową no ale warto było mam ładny kolor i mniej włosów bo są krótsze. |
|
|
|
#4301 |
|
Zakorzenienie
|
Igus zalacz prosze fotki
.
|
|
|
|
#4302 |
|
Rozeznanie
|
hej
![]() Iga, właśnie prosimy o zdjęcia też myślę żeby zrobić coś z włosami, ale nie chcę ich obcinać krótko bo takie miałam przez ostatnie 3 lata więc teraz cieszę się dłuższymi Iga a mogę prosić namiary na Twojego fryzjera?? Aniu, Kamila trzymam za Was kciuki, głowa do góry |
|
|
|
#4303 |
|
Zakorzenienie
|
ja nie byłam zapisałam się po nowym roku
dostałam awizo, bo czekam na paczkę z allegro i idę na pocztę czemu nie można przetłumaczyć temu naszemu listonoszowi, że jak ma dla nas paczki to ma zostawiać u sąsiadów |
|
|
|
#4304 |
|
Zakorzenienie
|
A ja czekam na kod aktywujący z all. Napisali mi maila że wysłali w poniedziałek, normalnym listem, wiec chyba juz powinien dojść? Z tego co pamietam to chyba all ma siedzibe w Poznaniu wiec tym bardziej. Juz jestem powoli zła
![]() Cieżki dzień pod koniec miałam Nerwy mi puściły i łezki poleciały ![]() Ehhh...teraz grzeje sie na torebke ale w kolorze brązowym, może jakiś koniaczek
|
|
|
|
#4305 |
|
Zakorzenienie
|
Camilla
za dużo na raz, musisz odpocząć bo nie wyrobisz |
|
|
|
#4306 |
|
Zakorzenienie
|
Kamcia, wiesz jak poczta chodzi
a jeszcze przed świętami to tym bardziej Nie martw się na pewno dojdzie ten kod Ja też mam ochotę na nową torbę, bo w obecnej chodzę już rok więc jakbyś coś ciekawego dorwała na all to daj mi cynk ![]() Dlaczego Ci łezki poleciały? |
|
|
|
#4307 |
|
Zakorzenienie
|
Napisze jutro, padnieta jestem
![]() Moniś nie ma sprawy, jak cos wypatrze (a monituje prawie codziennie) to dam znac. Ja obliczyłam ze w tym roku przybyło mi 6 nowych torebek i 3 z lumpa ![]() Dobranoc Mykam spać |
|
|
|
#4308 |
|
Wtajemniczenie
|
wow
zazdroszcze wizyty u fryzjera ehh moja ukochana fryzjerka wybyla gdzies daleko i teraz bede musiala znalezc sobie kogos innego dzis uswiadomilam sobie, jak malo czasu zostalo do swiat.. uswiadomilam tez sobie, ze nic juz nie zdazy dojsc zapewne z Allegro, a w kazdym razie chyba lepiej nie ryzykowac dlatego jutro rano jade na poszukiwania... a po poludniu przyjezdza Grzesiu, juz sie nie moge doczekac, nie widzielismy sie juz tak dlugo :/ ehh przez te targi w tym roku jestem kompletnie nieprzygotowana do swiat ! macie juz prezenty ????
|
#4309 |
|
Rozeznanie
|
Bry
weekend jeszcze 9 h i wolne miłego dnia dziewczyny |
|
|
|
#4310 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
dzisiaj piatek ufff...moze w pracy nie będzie takiej nerwówki jak ostatnio. Powiem wam szczerze, ze jestem kompletnie wyczerpana i nie mam na nic siły
|
|
|
|
#4311 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4312 |
|
Zakorzenienie
|
czesc.
ja za to bede miec dzisiaj meczacy dzien. od 11:00 mamy w firmie generalna inwenture i jak sie nie wyrobimy dzisiaj to jeszcze jutro nas to czeka . nie wiem, o ktorej bede w domku prezenty.... mam dla swojego dziecka. moim rodzicom czesc kupilysmy (siostra i ja), z tesciami ustalismy, ze nic sobie nie dajemy (cale szczescie), dla tz-a tylko czesc jest, a pozostale to nie mam pojecia kiedy kupie .
|
|
|
|
#4313 |
|
Zakorzenienie
|
Ania, to trzymaj się dzielnie dzisiaj i nie daj się tej inwenturze
![]() A mnie na dodatek brzuch boli i mam @ a muszę pisać pracę
|
|
|
|
#4314 |
|
Zakorzenienie
|
no ja tez dzisiaj albo jutro dostane okres
. no i ta inwentura bedzie w zimnie .
|
|
|
|
#4315 |
|
Zakorzenienie
|
zimnica jak chole**
.
|
|
|
|
#4316 |
|
Zakorzenienie
|
Coś mnie wzieło ostatnio na czerwony barszcz
Kiedyś w ogóle nie jadałam żadnych barszczy a teraz cały czas mam ochotę na czerwony; ciekawe co to może oznaczać Zimno brrrr
|
|
|
|
#4317 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny z Poznania! Mam dużą prośbę
Może któraś z Was ma blisko na PKS i mogłaby mi sprawdzić w jakich godzinach odjeżdżają autobusy z Poznania do Lublina w dniu 17 grudnia (godziny wieczorne)szukałam w Internecie, ale nie znalazłam niczego konkretnego, a potrzebuję rzetelnej informacji. byłabym baaardzo wdzięczna ![]() EDIT: juz nie trzeba znalazłam aktualny nr informacji PKS i już wiem co i jak
|
|
#4318 |
|
Wtajemniczenie
|
Mam dość. Uświadomiłam sobie, że w tym miesiącu jeszcze nie wyszłam z pracy o czasie, dziś o 16:40. Praca to g....
Ja mam 1/3 jednego, 1/3 leży na poczcie i czeka, aż ją odbiore a reszta w sklepie. Ale nie będzie problemów z zakupem bo to elektronika. ![]() Ide na miasto, może mi się poprawi
|
|
|
|
#4319 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
jeśli chodzi o prezenty to już prawie wszystkie mam ![]() jeszcze tydzień i jadę do domu ![]() ![]() wczoraj okazało się że w VW pracuje chłopak z mojego miasta w dodatku mieszkał kiedyś w tym samym bloku co moi rodzice, ale ten świat jest mały ![]() buziaki |
|
|
|
|
#4320 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jeszcze nie mam nic, ale w niedziele mam nadzieje, że zrobie jakies wstepne zakupy (z pomocą magdzi zgodziła się mi towarzyszyc
), c.d najwyzej bedzie w czwartek bo mam wolne (ide do dermatologa).Ja dzisiaj w pracy tez dostałam @. Póki co brzuch jakos mocno mnie nie boli, ale od dwóch dni bolało mnie w krzyzu i to tak konkretnie ze musiałam chodzic nieco pochylona do przodu bo wyprostowana nie wyrabiałam. I to pewnie przez to ze byłam krótko przed @, chociaz nigdy wczesniej mi sie to nie zdarzało
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:12.

Myślę,że dobrze
Jakimś cudem zdążyłam na pociąg do domu
Idę sobie na poprawę humoru zrobić hot-dogi w cieście