|
Notka |
|
Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4291 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze zbiory kosmetyczne - pielęgnacja :)
Cytat:
![]() A co byś mogła powiedzieć o odżywce pantene? Długo używasz? Jakie efekty? Nie przetłuszcza włosów? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4292 |
Zadomowienie
|
olilina jak juz bedziesz uzywala peelingu iwostina to napisz jak efekty. Bo ja mialam jedna próbkę i bardzo mi sie spodobal
![]() ostatnio wkoncu kupilam peeling st.ives przeciwtradzikowy. taki zachwalany ze musialam go w koncu kupic ![]() a czy składowo różni sie bardzo przeciwtrądzikowy od tego drugiego- oczyszczającego czy tam jak ?? |
![]() ![]() |
![]() |
#4293 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() odżywka jest jak dla mnie przecietna, kupiłam bo na kwc jest bardzo zachwalana. nie jest zła, nawilża i ułatwia rozczesywanie, ale nie widzę tej regeneracji. ![]() agiii - ostatnio w sklepie nie było mojego peelingu przeciwtrądzikowego, tylko właśnie oczyszczający, jednak nie zaryzykowałam. poczekałam i mam mój (to już trzecia tuba ![]() do moich zbiorów zapomniałam dodać jedwabiu do włosów, najwyżej przy jakiejś aktualizacji pstryknę zdjęcie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4294 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Odżywka Pantene, jak dla mnie jest ok, ale oczekuję od niej właściwie tylko tego, żeby włosy się dobrze rozczesywały, według mnie najlepsza z odżywek Pantene ![]() Oliwka Hipp, świetnie nawilża i ma śliczny, bobaskowy zapach. Peeling Lirene, używam go jako normalnego peelingu do ciała, ma duże drobinki i ładny pomarańczowy zapach. ![]() No i Effaclar K, Acnederm i żel Avene, też używam i bardzo lubię. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4295 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Czy moglabys napisac,gdzie dorwalas filtr Avene cleanance? poniewaz poszukuje go od jakiegos czasu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4296 |
Rozeznanie
|
A to moje dzisiejsze zakupy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4297 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4298 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() a mam taki zbiór, bo nie kupuję niczego bez konsultacji z Wizażem i dlatego nie pamiętam żeby jakiś kosmetyk mnie zawiódł ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4299 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Choo choo: Dziekuję ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4300 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie powiedziałam, że we wszystkich, ale widziałam chyba w Eskulapie, Lekolandii i AquaVitae + allegro |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4301 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
natomiast oprócz tego, że uzyłam go raz z próbki, uzylam też dwa razy juz normalnie z opakowania i jakoś specjalnie zachwycona efektami nie jestem... Przede wszystkim w probce było więcej drobinek i były grubsze, natomiast w peelingu jest ich dużo mniej i są jakieś takie malutkie. Kiedy go uzywałam to oprócz tych drobinek czułam jakbym smarowala twarz kremem ![]() Niby troche oczyszcza, ale nie specjalnie, zostalo mi dużo wągrów na nosie po uzyciu... Póki co nie jestem zachwycona, ale dam mu jeszcze szanse i zobaczymy ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4302 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wiec uznalam ze moze jest z jakiegos starszego rzutu,nigdy niewidaomo ile dany kosmetyk przelezy w takiej aptece internetowej. A on chyba wyszedl w 2006(ale nie dam sobie reki uciac) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4303 |
Zakorzenienie
|
Nie, raczej 2007 http://www.laboratoriumurody.pl/foru...007,t1137.html
^ w pierwszym poście Kota zaznaczyła to jako produkt niedostępny, dopiero później forumowicze podali składy |
![]() ![]() |
![]() |
#4304 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() W każdym razie miałam mały problem z jego znalezieniem,nawet jak chciałam zamówić go w zywkłej "stacjonarnej" aptece to powiedzieli mi że został wycofany ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4305 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny mam do was takie pytanie - wy czesto bywacie w roznych drogeriach a nie bede zakladac nowego watku, moze ktoras z was sie natknela na ten zel https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...hower-gel.html przypadkiem natknelam sie na niego na KWC i jestem zaintrygowana, gdzie go mozna dostac?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4306 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może napisz PW do tych recenzentek?
![]() |
#4307 |
Zakorzenienie
|
ten szampon z miodem to najpiękniej wygładzający szampon jakiego kiedykolwiek używałam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4308 | |
Witchdoctor
|
Cytat:
![]() ze strony producenta - miejsca gdzie można kupić : Makro Cash and Carry, Real sp.z o.o., Real sp., Selgros,, Eurocash, Kaufland, E.Leclerc, Rossmann, SCA PR Polska, Tesco,
![]() |
#4309 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4311 |
Rozeznanie
|
Są, w "Piotrze i Pawle" w Poznaniu.
![]() - żel pod prysznic (chyba 8,99 kosztował) - mleczko do ciała - puder do kąpieli (w słoiczku z drewnianą łopatką) - jakiś krem do kąpieli - kule musujące do kąpieli ![]() Już miałam w ręce ten żel (czekoladowy), pachniał ślicznie, ale jakoś sie powstrzymałam - musze wykończyć zapasy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4312 |
Zakorzenienie
|
Ja używam tego żelu
![]() O zapachu czekolady, do kompletu mam też balsam ![]() Pachną ... przecudnie, jeśli o kwestię zapachu chodzi to przebijają wszystkie smakowicie pachnące kosmetyki, muszę też powiedzieć że żel bardzo ładnie się pieni, dobrze myje skórę i nie wysusza jej, balsam też nawilża, odżywia i skóra długo pachnie ale tak delikatnie, nie czuć po posmarowaniu zapachu czekolady na kilometr ![]() Jedna wada - opakowanie, ciężko wydobywa się balsam z tej dużej butli, opakowania są nieporęczne. Ale jestem z tych kosmetyków bardzo zadowolona, kupiłam w dużej świetnie zaopatrzonej drogerii i już czaję się na inny zapach, bosko pachniał ananas ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4313 | |
Witchdoctor
|
Cytat:
![]() pamietasz może ceny?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4314 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4315 |
Zakorzenienie
|
Moje zakupy lutowe
![]() czekam jeszcze na kosmetyki do włosów z Allegro(już 2 tygodnie...-sprzedawca nawalił ![]() Czy Wy też tak macie,że jak się coś kończy to wszystko naraz? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4316 |
Zakorzenienie
|
Bardzo ladne zakupki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4317 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Powiedz mi co masz w tych miniaturkach buteleczek Avene? Niestety bardzo często tak miewałam, ostatnio, o dziwo, zaczęło mi się ro sensowniej rozkładać w czasie, ale i tak kupując coś wysyłkowo w aptece czy YR biorę od razu więcej, co by się na darmową przesyłkę załapać, więc też portfel to odczuwa ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4318 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Nawet próbki dostałam takie jak chciałam ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4319 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiem cos o konczeniu sie wszystkiego na raz-wlasnie mi sie konczy filtr,plyn do zmywania makijazu,nie mam tez serum z vit c,potrzebuje tez kremu pod oczy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4320 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Te miniatury to: łagodny żel do demakijażu do skóry normalnej i mieszanej oraz micel do skóry wrażliwej i skłonnej do zaczerwienień.Mają po 25 ml,więc planuję je zachować na jakiś niedługi wyjazd-spokojnie powinny wystarczyć. Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:22.