|
|
#4291 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rossman.. cz. II
Cześć dziewczyny, prawdziwe z was roossmmaniaczki
![]() Ja za Waszą sprawą nabyłam wczoraj słyne super serum Eveline - które jest naprawdę boskie. chciałam kupić nowy zapach c-thru, strasznie mi się podobał jeszcze kilka dni temu, wczoraj był jak dla mnie okropnie landrynkowy i nie kupiłam ![]() Kupiłam jeszcze krem lniany polleny Evy - mój hicior
|
#4292 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko ze ten "komplement" padał z ust kolegów, nie koleżanek i do dziś brat ma powód żeby się na mnie wyżywać. Wiec proszę nie narzekać na swoje pupy!Cytat:
![]() Eeej może ktoś wkleić zdjęcie tej gąbki? Jesteście okropne, przez was czuję potrzebę posiadania czegoś takiego w łazience. Cytat:
|
|
#4293 |
|
Zadomowienie
|
Hehe, jakos nie, zuzyla bez problemu, ale ma normalna cere, moze dlatego jej podpasowal, na niewiele kosmetykow narzeka
![]() Ja mocno rozcieram, to jedyny taki moj sposob, bo czasem mam smugi na przedramieniu, po tej jasniejszej stronie wlasnie, choc teraz spojrzalam, ze mam pomaranczowe lokcie - musialam zle rozetrzec. |
|
|
|
#4294 |
|
Konto usunięte
|
ja gąbki nie mam na stancji, gdzie aktualnie jestem, wiec nie zrobię zdjęcia.
Vibeska przypomniała mi o czymś- czy w Waszych Rossmannach jest dostępna seria Polleny Evy Komfort młodej skóry 18+? |
|
|
|
#4295 |
|
po prostu Em :)
|
A ja kupiłam wczoraj dla mamy farbę Palette i dostałam ładny zielony szaliczek.
|
|
#4296 |
|
Zakorzenienie
|
Byłam dziś w Rossmannie i nic, zupełnie nic nie kupiłam
- coś się ze mną dzieje niedobrego Nawet gąbki antycellulit mimo że miałam ją już w dłoni - stwierdziłam, że mam rękawicę to mi na razie wystarczy, obym tylko jej używała regularnie ![]() A gąbka rzeczywiście kosztuje 2.99 zł. agacior, zdjęcie gąbki w załączniku
|
#4297 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ps. dziekuje wszystkim za pomoc co do balsamow samoopalajacych jak zaczne stosowac to opisze wrazenia
Szczerość nie czyni dziewczyny najbardziej lubianą koleżanką. Ale przynosi szacunek. A kiedy dziewczyna nauczy się szacunku do siebie, zawsze jej się uda. 65,5 > 64 > 63 > 62 > 61 > 60 > 59 > 58 > 57> 56 > 52 ![]() |
|
|
|
|
#4298 |
|
Konto usunięte
|
pani ćmo- ja dostałam krem Dove do ciemnej i jasnej karnacji. ten do jasnej oddałam, zostawiłam sobie do ciemnej. i jakoś boję się go użyć.
niby jestem ciemna naturalnie, ale od zeszłego roku stosuję filtry i raczej chowam sie przed słońcem, przez zimę trochę zbladłam. chyba dokupię balsam opalający do ciała i będę smarować i ciało i buzię. także też skorzystam z rad dziewczyn dla Ciebie.
|
|
|
|
#4299 |
|
Zakorzenienie
|
ja, po ostatnich przygodach z plamami na nogach, przestałam stosować wszelkie samoopalacze i balsamy brązujące. cała nadzieja w tegorocznym słońcu ;D
|
|
#4300 |
|
Konto usunięte
|
ja właśnie chcę wypróbować balsam, bo słońce mnie trochę przeraża po tym co wyczytałam na Biochemii.
|
|
|
|
#4301 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiec nie pozostaje mi nic innego jak przekonac sie do jakiegos balsamu i kremu do twarzy co uczyni mnie brazowa chociaz troszke ![]() umbra - ja wlasnie jestem blada, wiec powinnam kupic do jasnej, ale niektore dziewczyny na KWC pisza, ze jasne nie daja efektow wiec teraz jestem w kropce
Szczerość nie czyni dziewczyny najbardziej lubianą koleżanką. Ale przynosi szacunek. A kiedy dziewczyna nauczy się szacunku do siebie, zawsze jej się uda. 65,5 > 64 > 63 > 62 > 61 > 60 > 59 > 58 > 57> 56 > 52 ![]() |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4302 |
|
Zakorzenienie
|
ja wczoraj kupiłam Błyszczyk Wibo Lovely o zapachu coli, z pędzelkiem, wyciskany, 10 ml za 4, 99
fajny, bo chłodzi tak deliaktnie:d i skusiłam się na dezodorant do stópek Scholl
|
|
|
|
#4303 |
|
Zakorzenienie
|
ojej, narobiłyście mi stracha. koniecznie muszę przeczytać o opalaniu
|
|
#4304 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4305 |
|
Konto usunięte
|
dontknow- polecam podforum Biochemia.
|
|
|
|
#4306 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4307 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[teraz zaopatruję się w coś 25+]Hm... ale generealnie chyba kosmetyki z tej firmy są w Rossmanie Cytat:
Cytat:
nabyłam niemałego doświadczenia w tym temacie ![]() Najlepszy dla mnie jest Dove oraz Nivea, do cimnej karnacji - nie trzeba się ich bać, krzywdy nie zrobią jak się je nałoży na wypilingowane, wydepilowane i nawilżone ciało ![]()
|
|
#4308 |
|
Zakorzenienie
|
dla mnie kremy Kamill są najlepsze!
|
|
#4309 |
|
Zakorzenienie
|
a czy mogłabyś mi podać link do artykułu o opalaniu?
|
|
#4310 |
|
Zakorzenienie
|
a ja dziś byłam w Rossmanie ....pocałowałam klamke razem z reszta zawiedzionych dziewczyn
![]()
|
|
|
|
#4311 |
|
Konto usunięte
|
Vibesko- dziękuję za rady. a co do Polleny Evy- w moich Rossmannach nie widziałam tej serii 18+, były tylko pojedyncze kosmetyki, jakieś kremy do rąk i jeden do twarzy.
dontknow- przydatne wątki: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=108203 http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=108036 http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=189956 http://www.wizaz.pl/forum/showthread...125024&page=22 |
|
|
|
#4312 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
nic? ale tak nic a nic? Ty piłas kawę dziś? może masz za niskie ciśnienie, albo źle się czujesz? ![]() I dzięki za zdjęcie Będę się rozglądać za nią... Jak to jedna pozytywna opinia na temat gąbki może wpłynąć na Rossmaniaczki
|
|
|
#4313 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Prysnęłam tylko nadgarstek testerem XX Wild by MEXX, no i zastanawiałam się nad zakupem gąbki, ale ostatecznie wyszłam z Ross. niczego nie kupując
|
|
#4314 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4315 |
|
Konto usunięte
|
Ja dzisiaj też byłam w Rossmannie i wyszłam z jedzeniem dla kota
![]() Widziałam błyszczyki chłodzące z Wibo i zastanawiałam się nad zakupem, bo akurat była dostawa, ale ostatecznie nie kupiłam. |
|
|
|
#4316 |
|
Zakorzenienie
|
to ja sie jeszcze o cos zapytam, bo pewnie tez pomozecie
![]() mam 155cm i w koncu chce przelamac sie i zaczac chodzic na wyzszych obcasach i szpilkach [ktorych nie lubie ] i pytania sa takie: jak sie na nich nie zabic? jak mozna pomoc sobie, zeby stopy tak bardzo nie bolaly? jakies wkladki zelowe czy co? najbardziej bola mnie palce, podbicia i piety, ktore zdarza sie czasem obetrzec jakie mozecie dac mi przydatne rady? z gory dziekuje
|
|
|
#4317 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
. Myślę, że wkładki żelowe by pomogły |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4318 |
|
Wtajemniczenie
|
Pani ćma, moim zdaniem nie ma co się przełamywać i biegać codziennie na szpilach, bo jednie co można w ten sposób się dorobić choroby kręgosłupa i Bóg wie czego jeszcze
Ale obcasy są super i nie ma co się kłócić (ja mam 170cm i noszę w miarę często), więc przede wszystkim należy kupić odpowiednie buty ). Radzę najpierw nabyć butki, na obcasie niższym niż 6cm, w miarę stabilnym i wybierać się w nich w krótkie trasy po wypróbowaniu ich w domku przed lustrem Na dłuższe wycieczki bądź imprezy polecam, wkładki silikonowe (dostępne również w ROSSMANIE )
|
|
#4319 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ten szaliczek fajny?z jakiego on jest materiału? jeśli masz mozliwosć to wklej zdjęcie...proszęCytat:
Cytat:
i zaskoczona ilością błyszczyków be glamour-było mnóstwo-wszystkie smaki oprócz...kokosu oczywiscie on jest na pewno Była czekolada własnie(pierwszy raz widziłam)bardzo fajnie pachniał...jak nie znajdę kokosu to czekoladkę kupie-tylko napiszmi laza czy nie barwi ust na ciemno?
|
|
#4320 |
|
Rozeznanie
|
Kurcze wysłałam drugi raz tą sama wiadomość...wiec przepraszam za post pod postem...
Mam jeszczy pytanie odnośnie kremów nawilżających-co polecacie?kończe calme nawilżającą Ziaji...ale oprócz zapachu jakość nie bardzo mi pasuje-potrzebuje czegos jeszcze lżejszego-bardziej żelowego licze na Was...
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:43.

i do dziś brat ma powód żeby się na mnie wyżywać. Wiec proszę nie narzekać na swoje pupy!
- coś się ze mną dzieje niedobrego 

niby jestem ciemna 
wiec teraz jestem w kropce