|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4291 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 20+ cz. II
Całe szczęście moja rodzinka już przywykła, i na szczęście mój TŻ też nie jest za bardzo mięsożerny
Na mięcho będzie latał do mamuśki
|
#4292 |
|
Zakorzenienie
|
heeej... a ja sie poklocilam z TZ i
powiedzialam zeby sdobie poszedl, a sama poszlam na spacer i zmarzlam i mnie w gardle drapie ![]() niby nic takiego, ale odzywa sie do mnie czasem w taki sposob na ktory ja nie pozwole a czy ja cos powiedzialam ![]() a o czym Ty... yyyy!!! no wiesz! ![]() ![]() ![]() to co o mnie powiesz ![]() tak, moj facet coraz czesciej dochodze do wniosku, ze jestem jak mezczyzna ehh ten wypadek co byl, okazalo sie ze to kolega moich znajomych, niezlego bigosu sobie tym narobił. to nawet nie jego samochod ![]() a policja uznala niestety jego wine.. nieciekawie. gdzie sie podzialyscie Slonka?
|
|
|
|
#4293 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jestem, oglądałam MjM
Navi ![]() Co ten twój podrzutek wyrabia
|
#4294 |
|
Zakorzenienie
|
cześć wróciłam
moj TŻ poszedł sobie jejciu mógł zostać jak ja bym chciała masaka po prostu ! bedzie mi brakować go w nocy do kogo ja się wtule jak bede miała zły sen dzisiaj ![]() eh... dobra koniec użalania się co do miesą też nie lubię go dotykać choc się przemogłam bo musze troszkę mamuske odciążyć czasami Navi cholerka Ty mu daj :ajćajć: i bedzie dobrze !!! bo tego za wiele żebyś znowu sie smuciła i mi jeszcze przemarzała gr....
|
#4295 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
karaa nie pamiętam czy sie pytalam , ile wy jesteście razem ![]() bo normalnie taaaka zakochana jesteś, aż mi głupio
|
|
|
#4296 |
|
Zakorzenienie
|
karaa i jej ukochany sa razem niecale 2,5 roku
![]() a ja sobie zrobilam manicure i pedicure ![]() i poczytalam ksiazeczke ![]() a on niech sie pocaluje ![]() bardzo dobrze mi czasem samej ze sobą |
|
|
|
#4297 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
aaaa to wszystko tłumaczy, w sumie też inne są relacje jak się z kims już prawie 4 lata mieszka i ma sie go na codzień ![]() ![]() czyt. jaedit: babki kolejna porcja chill out'u sie dla was wysyła
|
|
|
#4298 |
|
Zakorzenienie
|
tak navi masz racje
2,5 roczku bedziemy mieli w WIGILIE hihihh matkoo ja po prostu oszalałam na jego punkcie i chce zostać do końca życiaaaa lalalalalala...ja też chcę pedicure hihihi i książke poczytac a jakos czasu teraz nie mam bu... ka.si eee tam inne też bedziemy tak mieli cały czas nie ma zmian już nigdy nawet jak bedziemy razem mieszkac lalalala lecę w kimonko papapapapapapapapap ![]() : całusów 102 a jak się zmieści do 140 lalalala... titititi...
|
#4299 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4300 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() słodkich karaa słodziutkich papapapaaaa 150 buziaków aa patrz patrz i off kors dzieki za adressy - co ja bym bez Ciebie zrobiła ![]() mam nadzieje ze się spodoba ... a szczególnie HORIZON ![]() edit: Navi żyjesz? czy się zasłuchałaś HIHII
|
|
|
#4301 |
|
Wtajemniczenie
|
ojjj wszystkie kłębuchy pod poduchą pewnie
![]() i ja zaraz ide nyny edit: dobranoc do jutra. wstane jak się obudzę ... bo wolne mam wiecie papapappaaaa
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4302 |
|
Zakorzenienie
|
jestem, zyję
![]() sluchalam wszystkiego, bardzo ladne dobre na skołatane nerwy jak nie mama to tż...
|
|
|
|
#4303 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć słoneczka
![]() A dziś już wtorek Miłego dnia ![]() Ka.si, ślicznie dziękuję za muzę
|
#4304 |
|
Zakorzenienie
|
hello kochane
ale mi szkoda że nie mogę z Wami częściej posmapować, w domu komp sformatowany, ale zapomniałam że mamy sieć w domu utworzoną pomiędzy kompami i pewnie sama tego nie zrobię... wczorajszy dzień w totalnym biegu, dziś to samo czasu na jedzenie nie mam, dlatego wczoraj dietka idzie oki
|
|
#4305 |
|
Zakorzenienie
|
kawka dla wszystkich !!! jestem nie zywa
masakra po prostu siedzę przed kompem w pracy i usypiam bu... co się ze mną dzieje ka.si ja drugiej porcji nie dostałam !!!! co jest vibesko to dopiero wtorek a ja już sił nie mam na maxa !!!oreganko wracaj do nas !! napewno Ci sie uda z tym kompem gdzie tak latasz?? opowiadaj
|
|
#4306 |
|
Zakorzenienie
|
hello
no i w pracy jeszcze mi jeździ po brzuchu no ale musiałam dziś już przyjść.Ka.si nic nie dostałam od Ciebie. Navi wiesz, że masz prawie takie same okulary jak mój mąż? pokazywałam mu wczoraj i też tak stwierdził, jaki kolor masz tej górnej oprawki?bo on granatową. Dziś pędzę na obiadek do rodziców mamusine obiadki są jednak najlepsze TŻ ma dziś drugą zmianę i nie chcę siedzieć sama w domu, nie lubię tego
|
#4307 |
|
Zakorzenienie
|
No wczoraj po pracy od razu na angielski, wróciłam wieczorem, zjadłam tylko kolacyjkę i pobiegłam na kurs tańca
![]() dzisiaj za to zabieram mamę na małe zakupy do sefory bo jest promocja, potem na solarium, a wieczorem na basen, w środę powtórka z poniedziałku + salsoteka wieczorem itd. i tak się to kręci
|
|
#4308 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ten kurs to też salsy czy wszystkiego po trochu?
|
|
#4309 |
|
Zakorzenienie
|
sweet szkoda że bliżej do siebie nie mamy
to byśmy przyszły na ploteczki oreganko no , no :d podoba mi się Twój zorganizowny czas a powiedz jakie promocje są w Sephorze?? już się troszkę rozbudziłam lalala... program niby już działa ale coś popsuli i z koleżanką mamy labę czekamy aż informatyk wróci
|
#4310 |
|
Zakorzenienie
|
Oreganko, ale Ci zazdroszcze tej salsy
na pewno super tanczysz A jak w pracy? Lepiej trochę?
|
#4311 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny generalnie to ja jestem szczytem niezorganizowania, no chyba że mam tak poukładane zajęcia, ale po jakimś czasie i tak wysiadam, ze zmęczenia
a jak jestem w domu i mam luz to zazwyczaj się lenię na maxa i za nic się zabrać nie mogę, zawsze wszystko odkładam na później, a potem wszystko robię w biegu bo nie wyrabiam z czasem więc moje zorganizowanie zapewniam was długo nie potrwa.... wczoraj dostaałam sms-a od ktośka, że chce ze mną pogadac, jejku co ten znowu chce..:/
|
|
#4312 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() na jaki ten kurs tańca chodzisz?
|
|
#4313 |
|
Zakorzenienie
|
To se ne da
a chodzę na kurs salsy i tańców z tej grupy
|
|
#4314 |
|
Zakorzenienie
|
oreganko a powiedz co jest w promocji w Sephorze???
|
#4315 |
|
Zakorzenienie
|
Jest promocja, jeśli kupujesz 3 rzeczy, to tą 3 masz za 1 zł, no i dodatkowo jest promocja 20% na produkty sephory
|
|
#4316 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuje
to chyba też się wybiorę
|
#4317 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja wczoraj siadłam nad moim lapkiem i liveboxem, uparłam się, że podłącze go na wifi i koniec z kropką. Trochę potrwało, ale jak się pomyślało to wyszło W końcu się było na informatyce (co prawda ekonomicznej i tego nie uczyli) więc kombinować można. Problem był banalny i teraz widzę jak bardzo infolinia tepsy jest "doświadczona" w rozwiązywaniu problemów
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4318 | |||
|
Zakorzenienie
|
hello
wlasnie.. dopiero.. ale juz tylko jutro i wooolne tzn wolne .. do weekendu, bo w weekend kolejne zajecia.... 3 raz z rzedu ![]() Cytat:
hihi no widzisz, bo takie sa fajne, wiec fajni ludzie je noszą ![]() a mąż ma duza wade? obiadek mamusi... wiecie ze w moim slowniku nie istnieje takie pojecie? ![]() Cytat:
tak naprawde, to troche zazdroszcze ![]() Cytat:
a mnie cos chyba bierze xal, ja mam pozytywne doswiadczenia z pracownikami tepsy |
|||
|
|
|
#4319 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja się tak rozleniwiłam wczoraj, że też mi się nic nie chce.
|
|
#4320 |
|
Zakorzenienie
|
navi ja też mam szkołe br.... i musze się uczuć bo mam koło z Prawa Pracy gr.... wiem co znacza zajęcia 3 razy z rzędu
też miałam tak ostatnio tragedia po prostu !!!
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:42.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

papapapapapapapapap
mamusine obiadki są jednak najlepsze